Sziasztok Lanyok!
Felhivtam a dokit, aki aradozott az eredmenyem felol, csak eppen en nem lettem okosabb.
Hiaba probaltam kihuzni belole a pontos adatokat, szamokat, mintha latinul beszelt volna.
Az LH, FSH szintre azt mondta 1 alatti, 0,valamennyi. En azt hittem a ketto aranyat kell nezni, igy az mutatja meg mi a helyzet a progeszteronnal.
A HCG pedig 33.450, amire szinten azt mondta hogy jo, mert emelkedett az 5 hetesen keszulthoz kepest.(Tegnap voltam 6 hetes es 1 napos.)
Szoval ugyan ott vagyok, ahol az elejen, teljes bizonytalansag, ja es ami meg "aranyos", majd 2 het mulva hivjam, akkor beutal egy szuleszhez, akihez viszont csak a 12. het utan mehetek.
Tehat otthon, Magyarorszagon fogok elmenni az orvoshoz eloszor, kb. a 10 hetemen, hacsak nem lesz valami baj addig, es akkor kenytelenek lesznek foglalkozni velem.(Aug. 20-an erkezik a gepunk, 21-en mar dokinal szeretnek lenni.)
De az tuti, hogy ha hormonhiany miatt ujra elvetelek, ezt a kanadai orvost felkepelem, es orulhet majd, ha nem csinalok valami nagyon nagy botranyt!!
A leleteimert pedig be fogok menni, meg mielott eltuntetnek vagy elkeveredne.
Irdatlanul merges vagyok, es le vagyok dobbenve, hogy egy fejlett, gazdag orszagban, hogy tarthat itt a szuleszet-nogyogyaszat. Raadasul minden vizsgalatomat en fizetem, meg azt sem mondhatjak, hogy sokba kerul az allamnak. A hajam egnek all ettol az egesztol.
Nikie!
Koszonom a javaslatodat, de sajnos pontos adatok hianyaban nem igazan tudok mit kerdezni Erazmusztol.
Nelli!
Igen, zebras vagyok, csak sajnos nagyon ugy erzem ujra gond lesz a hormonjaim miatt. A kezdeti mellfeszules teljesen megszunt, semmit nem erzek, ami egy terhesseg megletet feltetelezne. Sem hanyinger, sem emelyges, sem gyakori wc-re jaras, semmi.
Egy babat mar elvesztettem, nem szeretnem ha most is ez tortenne velem az itteni hulye orvosok miatt.
Csak sajnos hiaba minden erofeszitesem, zart ajtokat dongetek, amitol nagyon-nagyon bosszus vagyok.
Doris!
Teged orom olvasni. Optimizmusod hatartalan, mindenkihez van nehany kedves szavad.

Koszonet erte!
Hat ennyi van velem, marad a turelem es a szerencse, sors vagy Isten akarata.
Elnezest, hogy masok irasara nem reagaltam, egyszeruen keptelen voltam, vagyok pillanatnyilag a sajat bajomnal messzebbre latni.
Remelem nem sokaig lesz ez igy, de addig is azt hiszem csak olvaslak Titeket.
Minden jot kivanok Nektek, es ha tortenik valami erdemleges velem termeszetesen megosztom Veletek.
Sziasztok
Monka