Nekem Z. ügynök 8 hetesen mondta azt, akkor most már mehetek is. Én úgy tudom lehet náluk is szülni, legalábbis Sz.ügynöknél tuti.

2006.05.13 12:04

2006.05.13 13:09
2006.05.14 19:46
2006.05.14 20:03
Akkor most sok-sok pihenés, és várjuk az első szívdobbanásokat.
Látom, amiket látni kell. Tavaly volt szerencsém nekem is egy kedves barátnőmmel végigörömködni a 4D uh kellemes perceit. Fantasztikus élmény volt. Már alig várom, hogy a saját babámat csodálhassam.
A tesztelés dolgot azért még meggondolnám. Me gusta la lengua espanola
Neked is drukk. 2006.05.15 06:32

2006.05.15 07:04
Harag? Miért lenne
Örülünk, hogy velünk vagytok, ez a lényeg, és hogy egy kis boldogságot hoztatok a kis szivecskével
Az teljesen ok, hogy napközben is alszik, én a 12. hétig szintén, pedig elötte sose.
Arról nem beszélve, hogy 8 körül meg már szintén a a tv elött beszundiztam
Vigyázz rá, kíméld, had pihengessen, ilyenkor a babuci elszívja minden erejét, növögessen csak Picur
Figyelj oda sokat igyon, és a fehérje még mindig menjen
Mennek a babanövesztők legyetek jók
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Hogy van a fogad, és főleg te?
Esperanza tudod kinél mik a tünetek, nálam görcsök voltak, azt hittem most fog megjönni ha még emlékszel. Szóval akár jó jel is lehet ne aggódj.
Hát holnap itt az UH, és akkor láthatsz majd egy kis petezsákot
hogy repül az idő
mennek a babanövesztök, vigyázz magatokra
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++ 
2006.05.15 07:10
..... 2006.05.15 07:15
bocsi most probálgatom hogy lehet kivédeni a 600*600as kép feltöltés, sajna Szuszi ezért csúszik le mindig a táblázatból2006.05.15 09:42
.Most készülünk lomikra, pár nap és megjönn akkor indul az antognista protokoll. Ettől egy kicsit pozítivabban láttom a világot, bízom benne nagyon.
ebbe a topikba is gratulálok neked!Vigyázz magadra nagyon!2006.05.15 10:56
Az aspirinről nem hallottam. Van aki visszamegy dolgozni valaki otthon marad, de a beültetés utáni 4 nap után a szigorú fekvés sem ajánlott. Kis séta, és sok sok nyugalom.
Sok sikert Barbi

2006.05.15 11:01
2006.05.15 13:27
Te munkahelyről írogatsz? Mi volt a gond a kiskatonákkal?
2006.05.15 17:01
2006.05.16 06:49
Sok sikert, hozd a kis szivecskét a táblázatba
Gondolom izgulsz, hogy végre láthasd is
Gyere és mesélj majd nekünk
Igen az utolsó mensi első napjától kell számitani a terhességet, ezt az időpontot kérdezik majd tőled mindenhol, senkit nem érdekel majd, mikor lett beültetve.
Ugyhogy ne törödj a leszivással, és a beültetési időpontokkal.
Nem semmi a lány, ekkora szerencsét
Te is hamarosan igy fogsz örülni
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Én 5től a kertben locsolgatok általában

2006.05.16 09:22
hihetelenül csodás volt.
2006.05.16 10:31
nagyon nagyon örülök nektek
Gratulálok kismama
Zeke nem engedett még el?
Engem Õ "dobott" ki
Majd amikor onnan megkapod a zárójelentést, azzal kell felkeresned a védőnőt. Genetikai vizsgálat nem volt, 2 doki és a védőnő is azt mondta nem látják szükségesnek. Gondolom ezt akkor veszik figyelembe ha valami nem stimmel egyszer.
Ha irogatsz mindig ird majd a le hanyadik héten és napon jársz, igy a táblában is fel lesz tüntetve
gondolom, hogy látnátok már Ti is, mi zajlik odambent
Mi köszönjük jobban vagyunk bár a lelkem még háborog, és néha sajnos még felmegy a vérnyomásom emiatt, vagy picit begörcsöl a poci. Túl leszünk rajta, csak idő kell. Mi jővőhéten megyünk egy nagyobb UH-ra ahol sok mindent elkezdenek majd nézegetni már.

2006.05.16 11:06
2006.05.16 15:35
2006.05.16 18:06
2006.05.16 19:16
2006.05.16 19:18
2006.05.16 19:46
!Deseo suerte a tú! Hamarosan itt a péntek.
Emiatt tartok én is attól, hogy stimu nélkül nem fog sikerülni. Azért nem lesz stimu, mert leiden mutációm van (az V-ös véralvadási faktor genetikai mutációja), és a haematológus 2 évvel ezelőtt azt írta a zárójelentésemre, hogy hormonkezelés idején véralvadásgátlót kell használnom (ez jár: hasba-szurik, folyamatos vérképellenőrzés). A BMC álláspontja szerint akár hónapokig elhúzódhatnak a stimulációk, és nem lenne célszerű kitenni feleslegesen tartós véralvaságátlásnak (felesleges=nem lesz terhesség). Ebben egyetértek velük. De nem akarják vállalni az orvosi javaslat miatt kezelés nélkül, ezért próbáljuk meg az 1. inszemet stimu nélkül. Csakhogy én mindezt akkor tudtam meg, amikor stimu előtt első uh-ra mentem volna. Ezért döbbentem meg. Ha korábban tudom, elmegyek a haematológushoz, és megkérdezem, lehetne-e kezelés nélkül stimulálni. Ezt most meg fogom tenni, hogy 2. alkalommal már ne legyen gond belőle. Hátha mehetne így is. Na, jó hosszú voltam. Bocsánat.
Erre ott a bizonyíték a párod pocójában. Meg akarták mutatni a mikroszkóp előtt ülő néninek, hogy márpedig ők milyen fickók.
Gondolj a kis apróságra a pocidban. Õ mit gondolhat ilyenkor? Biztos megnyugtat majd az is, hogy látod, minden rendben vele.
2006.05.16 21:22
2006.05.16 22:22
Debrecenbe megyünk a férjecskémmel egy hétre!
Annyira várjuk már! 

- de ez még nagyon-nagyon sok mindentől függ (főként anyagiak) 
,

,
), és nyugi, meglátod minden rendben lesz!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(mondom én, aki hónapok óta erre az egy vizsgálatra vár csak 

)
Bocsi

2006.05.17 06:14
Majd a vérvétel dönt!
Mindjárt itt a péntek!!! ÉN akkor is szorítok Neked!!!
Ugyse tudsz túltenni rajtam
2006.05.17 06:41