Rokica!
Ne haragudj meg, hogy sértegetem David honfitársait, de nem egy IQ bajnokok.
Én életemben nem hallottam vízmérgezésről, no persze ettől még lehet, hogy van ilyen.
Nem is tudom elképzelni, hogy annyit lehessen inni, hogy az ozmotikus egyensúly felboruljon, mert a felesleget kipisiljük. Én 7 évig dolgoztam Belgyógyászaton, aminek a fő profilja a diabetes volt. A diab. mell.-nél ha nincs kezelve, valóban felborul az ozmotikus egyensúly, de nem a vízfogyasztás miatt. A diab. insipidusnál pedig a beteg naponta akár 15-20L (!) vizet is megiszik, és majdnem ennyit ki is pisilnek, de természetesen gyógyszerrel jól lehet kezelni.
Amúgy a napi 3 dl egyáltalán nem sok Zsuzsánál, ne aggódj! Meg úgy emlékszem, mintha írtad volna, hogy Zsuzsa izzadékony, akkor meg nyilván pótolja a "folyadékvesztést".
Szóval ha kórosan sokat inna a baba, akkor azt sztem egyből észrevennénk, gondolom kérné is a vizet.
Ayse,
már akartam kérdezni, hogy Andris anyósod kezében van? Úgy emlékszem, Anyukád vörös hajú.
hihihhi, már én is gondoltam, hogy Zita engem un. Egyik reggel mentem be hozzá, és amikor meglátott, sírva fakadt.

/

Pedig már felöltöztem, és nagyjából emberanyának néztem ki.
Angelani,
hidd el, Erhardnak Te vagy a legjobb Anyuka!
De Juccnak igaza van abban, hogy ebben a korban a kutyaszart is megennék, ha odaadnánk nekik. Zita is mindig éhes kóborkutyaszemekkel nézi, ha eszünk vmit. De mivel nam kap a mi a kajánkból, nem is hisztizik érte.
Ppanna,
egyszer vki írta, hogy a tojás sárgája mehet megfőzve, a fehérje ami gáz.
A rák frissen biztos nem káros, mert gondolom ahol tengeri cuccokat esznek általában, megeszik, és nincs semmi bajuk. De ezt csak úgy gondolom.
Az őszibarack nálunk nagyon bejött.

Megann,
tudom, hogy még nincs kész a kertetek, de én akkor is naggyon irigykedek ám! Én is saját kertet akarok!
Amikor apának mondtam, azt mondta, hogy menjek ki és szagoljak olajat, és akkor fúrunk, és lesz minden, amit csak akarok.

/