A tekintet pedig mint tudjuk, nem hazudik
Dominóról is szívesen néznék már képet, hiszen olyan régen láttuk a nyulacskádat. Tudjátok már,mikor ölelhetitek már apával együtt magatokhoz Dominót? Faby: ez van írva: "...pitvari septum 4 mm-re foramen ovale nyitva...." 6.nap jöttünk haza, de a csaszi miatt. Indulás előtti nagy vizsgálaton derült ki. Nagy volt az izgalom,hogy mi lehet vele, jöhetünk-e haza...stb. De minden ok volt (nagyjából) Mi első két nap voltunk elválasztva, csak 3 óránkénti szopinál találkoztunk, éjszaka egyáltalán nem!
Tünde:
Cory: csodaszépek
És mennyire hasonlítanak...
Mariann: asztma
Homeos megoldás ebben már nem segít? Száraz bőrre nekünk olivaolaj+carbamidos testápoló jött be. Nagyon nehéz napunk volt. Még napközben el is voltunk, bár csak úgy,ha ott ültem mellette, míg ő pihengetett mamiék ágyában. Amint kiosontam, már rendelt is vissza
Este azonban...
Keservesen sírt és sírt
Ideges volt, csapkodott kezével lábával...a foga megint. Ömlik a nyál a szájából, tol bele mindent (főleg,hogy egész ügyesen megfogja a dolgokat
), főleg a mami kisujját! Ment is a hasa, étvágya sem az igazi. Annyira elfáradt, én meg annyira tehetetlennek éreztem magam,hogy vele együtt sírtam (igazi anyai bölcsesség...), pedig annyi mindent megpróbáltam... Fürdés alatt is épp egy kis mosoly volt, pedig az új fürdőjátékok is vele voltak! Már alszik manóka, így én is lepihenek, mert kimerített picit az este! Remélem, éjszaka nyugisabb lesz!
Szép éjszakát mindenkinek, én átadom a terepet az éjszakásoknak!
Megint jó sok lettem</font></font>