A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Bazsi:
Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Neet,
az én csipőm vizsgálatához...KépKépKép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

RR elég gáz lehet, ahogy igy irjátokKép
és retek klub=RTL klub? most végre TV közelben leszek, reggel érdemes nézni vmit?Kép

Deni,
egy hétig leszünk Baján, párom külföldre utazik megintKép, ezért megyünk ketten Bálinttal. De majd Zsolo hoz haza minket, igenKép

Zuzi,
de ari vagyKép valszeg szerdán jövünk vissza, de pénteken már indulunk Berekfürdöre, ugyhogy jövö heti tali (ha lesz) is kimarad. De majd azutáni héten bepotoljukKépKép

Dora,
Katalin Zoé szépséges a fülbevaloval (is)KépKép

KépKép
fibi

Dora!
KösziKép

Kép
Kép
zuzmo1

sziasztok,
valszeg mi is mennenk holnap jatszozniKép a 2-3 ora jonak tunik

Fibi, 3,5 ora busszal? az azert nem lesz semmiKép de biztos tulelitekKép

Dora, lanyod nagyon hasonlit rad, ugye?Kép

ja es lattatok, h holnap este idoben le lehet fekudni, mert 22-tol nem lesz bnetKépKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Recca,
hát, már elöre izgulokKép Abban bizom, hogy az ut felét átalusszaKép egyszer aludt már az ölemben a hetes buszonKép és Solton van pihenö, akkor sétálunk egyet, meg viszek mesekönyvet, stb.Kép

KépKép
fibi

és akartam már irni, hogy teljesen odavagyok a fiamért, annyit segit Kép amikor teregetek, adogatja nekem a ruhákatKép és amikor mondom neki, hogy megyünk sétálni, behozza nekem a cipömetKép és tegnap kiesett a hajambol a gumi, és utánam hozta a konyhába, tiszta gentlemanusKép

KépKép
fibi

Dóra!
Katinak nagyon jól áll a füli! neked nem tűnt úgy, mikor betették, hogy már nem ugyanaz az arca? Kép

szerintem nekünk is jó a 2-3 óra, legalábbis úgy tűnik.

Indi, akkor intézkedés után beugrasz?

Retek Klubról komolyan azt hittem, hogy valami műsor. Kép mi sose nézzük az RTL-t.

ancsipancsi

Szia Csajok!

Zsan igen kell beutaló a felnőtteknek is. SAjnosKép Plussz egy kör a háziorvosnál.

Holnap megpróbálunk mi is menni a Bikásra attól függően , hogy a Lilla hogy alszik.

Most pörgök ezerrel, mert marktingtervet írok és utazást szervezekKép

Tegnap volt Emma buli és nagyon jól sikerült, majd teszünk fel képeket.

Juc!
Rubint anya a mostani playboyban mutatja csak meg igazán mennyire nem igazi a teste. Azt nyilatkozta, hogy a két szoptatás annyira megviselte a mellét, hogy DR. X megigazította.Elég szar melleket csináltak neki, tök természetellenesen állnak. ha valakit érdekel leviszem a bikásra holnapKép

na pusz
beetrix

Dora Kép Nagyon szép a fülbevalós csajszid!

Zuz Kép A Te homokozós pasid se semmi!! Király a sapója is Kép

Fibi Kép Fiad édes, hogy így segít! Kép Hú, egy egész hétre mentek... de ott legalább tudsz pihenni. Aztán tök jó lesz Nektek Berekfürdőn!

Kép
Kép
denizsa

Beet,
és az utazást hova szervezed?Kép

Deni,
igen, tervezek egy kis pihenést isKép videozást, olvasást, spanyol tanulást, barátnözést...Kép

Az unokatesoméknak van internetük, sztem néha bekukkantok majd Közétek, mert hiányozni fogtok!

Na, L homokozni meg pakolniKép

KépKép
fibi

Sziasztok!

Réka!

Leveled megkaptam, köszi! Azért írj majd egy telcsiszámot nekem a tali miatt! Majd én is elküldöm az enyémet!

Fibi!

Jó pihenést! Nagyon irígy vagyok!Kép

Johanna, Den!

Már tudom melyik játszókra gondoltok! Azok tök jók! Mikor még ott laktunk, oda jártunk játszani párommal!Kép Most elég ramaty lett a derekam, így bkv-zást nem biztos hogy vállalom odáig...báár, 14-essel, 114-essel (azoknak nem magas a lépcsőjük elvileg) lehet, hogy megpróbálom!Kép

Túlvagyunk az oltáson! Már megint jó sokat vártunk! Aztán a rendelőben volt egy kislány, szintén MMR-re jöttek! Jól összefogdosták egymás kezét Timivel...anyukája meg közli, hogy lehet, hogy nem kapják meg most az oltást, mert a gyereknek pár napja hasmenése van!Kép Könyörgöm, akkor miért hozza az egészséges rendelésre, ha lehet, hogy beteg a gyerek!Kép
Nekünk azt mondta dokinéni, hogy 6-22. napig jöhetnek tünetek, úgy mint torokgyulladás, kötyőhártya gyulladás, kiütés, láz... Jó kis oltás ez! De remélem, hogy nem lesz egyik sem!

Dora!

Kata nagyon cuki lett fülbevalóval! Akkor pont olyan kékköveset kapott, mint amilyet én kaptam első fülbevalónak! Most is az van a fülemben!Kép

Zuz!

Aranyos a homokozós kép!Kép

ILdi
ildi76

Fibi!

Horváthországba a Rab- szigetre szervezem, mert ott van egy csomó homokos kis öböl, ahol a gyerekek pancsolahatnak és csak 570km.Kép
beetrix

Ancsi, csajosabb lett a megjelenese az biztos.Kép Eloszor nagyon furi volt igy latni.Kép

Recca, szegeny gyerek tenyleg nagyon hasonlit, sokan mondjak.
Benkenek nagyon jo lett a frizoja!Kép

Sajnos nincs tobbre kapacitasom...

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Ildi,
kösziKép annyira meg ne irigykedj, mert párom nélkül egy hét néha sokKépKép

Beet,
ez jol hangzik!Kép mikor mentek, és kocsival? Mi is ilyenen gondolkozunk...

KépKép
fibi

Sziasztok,

mi is jelentkezünkKép Néha olvasgattalak benneteket, de az utóbbi napokban rámjött a takarítási és rendrakási ihlet, ezt gyorsan ki kellett használniKép

Fibi,
fiad nagyon aranyos lehet, ahogy segít! Nálunk Zsombi ilyen segítőkész, Bendegúz meg lerombolja, amit kettesben alkotunkKép

Beet,
de jó nektek, Horvátország meg Rab sziget nagyon rulez! Kép

Indi, Recca,
holnap megpróbálunk mi is lemenni a bikás játszóra, megnézhetném a hordozókendőket? Élőben mégis más... Kép

Szerintetek hogy lehet rávenni egy másfél éves gyereket, hogy ne rángassa le állandóan a zokniját? Szandált hiába húzok rá, attól is pillanatok alatt meg tud szabadulni....
soosoo

Soosoo,
hu, hát télen még megoldás erre a harisnya, de most... nincs ötletemKép

KépKép
fibi

Sziasztok!

Először is köszönök minden drukkot Kép Fibi is átadta a jókívánságaitokat Kép

Csodálatosan érezzük magunkat, s minden jól halad.
Nem tudom mit tehettem, de a világ legokosabb, legtürelmesebb és legédesebb leányzóját kaptam Kép Kép

Képeket majd később prezentálok, mert per pill még nem áll szórásszinten Kép
Alakulunk, jövünk bele a dolgokba Kép

Ja és bocsánat hogy nem mentem ki amikor látogattátok Moose-t, de akkor kellett mennem pisiszemlére, s utána halaszthatatlan szopizásunk volt Kép Szerintem megértitek Kép
Apropó Mooseról nincs hír?

Lehet, hogy az elmúlt fórumos hetet inkább nem próbálom meg behozni...
Azt írták nem lesz babanet két napig.

Fibi! Elmész Kép Izgi kalandnak tűnik egy ekkora buszozás

no megyek, mert ajcsizom kicsit a babával
Barbianyu Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Soosoo! épp megláttam a kérdésed... Kisgyereknek ilyen voltam, s nem tudtak semmit kezdeni velem Kép Ez gondolom nem nagy segítség, de hajrá! Kép

gödibarbi

ajcsi? akkor most ne hivjalak?

KépKép
fibi

Fibi! de Kép

gödibarbi

Fibi!

Jaaa...párod nélkül mentek?Kép Azt nem olvastam!
ildi76

mar megint vannak hangyak a konyhaban...
moose

Barbi!

Jó, hogy jelentkeztél!Kép Írj majd szüléssztorit, ha lesz egy kis időd! Meg várjuk majd a képeket!
ildi76

RR-től mindig bicska nyílik ki a zsebemben. Akkor húzott fel leginkább, mikor a 3 hónapos babáját itthon hagyta egy külföldi tv-zés kedvéért, majd azt nyilatkozta, hogy a babája az anyatej helyett a bébiételeket választotta. Úgy el tudom képzelni, hogy eyg 3 hós csak szopis baba inkább éhen hal, mint hogy szopizzon. Esetleg megmondta, hogy ő bébiételt kér? Asszem Liza nagyon el van maradva, mert ugyan már elmúlt 2 hónapos, de még csak a heö-nél tart Kép

Nekem jó holnap du a Bikás, csak azt intézzétek el,hogy ne essen az eső

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Barbi Kép De jó, hogy jöttél egy kicsit! Örülök, hogy minden oké Kép A képeket várom már Kép

Ildi Kép Tényleg busszal is tudtok jönni, sétálva talán picit messze van, bár Te tudod. Jöttök holnap bikázni? MMR-hez gratula, hogy túl vagytok rajta! Kép

Zuz Kép Akkor mi is igyekszünk 2 körül ott lenni a bikáson, majd legfeljebb bevárjuk a többieket Kép

Kép
Kép
denizsa

Mooooooose,
kicsit bövebben légyszives Kép Kép Kép

KépKép
fibi

Ildi,
Bajára nélküle, de B.fürdöre együtt perszeKépKép

KépKép
fibi

Moose,
minket a hangya nem érdekel...Kép
TI hogy vagytok?????????????Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Moose, ez nem er!!!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

sziasztokKép

Nem volt megint áram úgyhogy belehavazódtunk a pótolandókba... mindenkinek csókolatKép

AncsiKép Nem kell már semmit intéznem Kép úgyhogy úgy 11 és 12 között jönnék hozzád egy picit aztán irány a jáccó!!!! Elküldöd a címedet mélben? Nem tudlak hívni a korábban említett okok miatt Kép

Én azt gondolom, hogy 4 körül el kéne indulnunk haza, hogy még fürdésidőre itt legyünk, így a később jövőknek előre is sok csók.

BeetKép A műnőt el ne hozd a jáccóra KépKépKép a melleit meg már úgyis láttuk sokszor - én legalábbis, mert mindehol mutogatja a háziasszony-idol Kép

Zsanciiiiiiiiiiiiiiiiiiii mia baj??????????????

SoosooKép én másképp nem is tudnák jönni, csak kendővel, úgyhogy naná, hogy megnézheted Kép Cserébe nem mászol fára pocakosan az én kedvemért? Kép

FibiKép Jó utat nektekKép

Asszem kifelejtettem a legtöbb dolgot, nehari Kép

indianyo

Úristen!!! TUNDÁK??? bocsesz Kép

indianyo

Indi,
néztem is, hogy ezt biztos Te irtad?Kép

KépKép
fibi

és mi ez a pangás?
csak kérdezem...vmi jó műsor van a tévében?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Indi!

Összekészítettem neked AVENT cumisüveg,pohár.
Majd leviszem holnap.
20170114224602

na jo, teszek fel kepeket Kép

ez meg a sarga szuloszoba
Kép

itt mar itthon alvad
Kép

es ilyen ovatosan simogatja noverke
Kép
moose

Moose!

JUj de jó!MÉÉÉÉÉG!
Gyönyörű kisnyuszi!ÉS nagy nyuszi meg tündér tesó!
20170114224602

Beet!
Engem érdekelnek RR melleiKépKépKép Hozd az újságot!Kép

Mi ma is voltunk Bikáson, tök jó, mert fél kettő és 4 óra között szinte senki nincs!

Moooooseeeeeeeeeee!
Szerintem ezt direkt csinálos velünk!Kép

Barbi!
De jó, hogy bejelentkeztél! És minél hamarabb részletes beszámolót kérünk!

Kép
Kép
zuzmo1

ezeket pedig a fius mamaknak Kép

igy kell aludni kisbusszal (azota leejtette es letort a teteje, ugyhogy mar kabrio)
Kép

es ezt a rozsaszin betonkeverot neztuk egyik nap a konyhaablakbol (lefotoztam, kulonben biztosan senki nem hinne el nekem)
Kép
moose

Moose!Kép Sarga szoba rulez!Kép
Nyuszi lanyok gyonyorusegesek, edesek!Kép
Hogy vagytok? Milyen negyen lenni?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Moose,
DE JÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
és mesélj majd, milyen "érzés" a nagytesónak?????És neked, milyen 2 gyermekes maminak???????????KépKépKépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Biztos piros volt csak megfakult a napon.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

irjak is? Kép Kép hogy mi volt/van?
moose

Dora, miket mondsz?! mar miert lenne szegeny???Kép

Soosoo, perszeKép azzal megyunk.
ja es B is csak akkor szereti a zoknit, ha nincs a labanKép

Moose, nalunk is vannakKép
kepekKép teso szuperKép
es irj is! foleg, h mi van?Kép

Coolio
recca

tenyleg, Moose, nem is sargult be?KépKép

Coolio
recca

Moose Kép Kisnyuszi és Nagynyuszi gyönyörűségesek Kép Kép És igen, írjál is, mert hangyák nálunk is vannak a kertben, megkérdeztem őket mi újság Nálatok (hátha onnan jöttek), de nem mondtak semmit, csak vonultak tovább... a disznók Kép Szóval muszáj Neked mesélned! Kép

Kép
Kép
denizsa

Moose, Barbi: végre, végre hallani felőletek.

Moose: Nyuszik cépségesek. És jó az ágyneműtök a nagy ágyon. a miénk is olyan.

Mi is megyünk holnap 2 körül.

Mennem kell, apa egy percet adott. Jó éjt

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Moooose Kép De jó, hogy jöttél!!! Méééég rakjál képeket és meséljKép

indianyo

Moose:
na végre!Már kezdtem aggódni.
Õrületesen tudod húzni a népetKép
Csak csatlakozni tudok a többiekhez:gyönyörűséges a kisnyuszi,meg persze a"nagy"nővére isKép
Berakhatom a sárgaszobás fotót a többi sz.imrés közé?
Pár napja tettem fel neked egy képet,de
újra,hátha nem láttad:
Kép

Barbi:
szia neked is!KépKépet kérünk!!!

Zsan:
mi a baj?Miért mész dokihoz?

Kisün:
Te merre vagy?Rég írtál!Kép
Remélem jól vagytok azért.

petergabi

Moose,
nagyon szépek vagytok!!KépKép
és mesélj, Kisnyuszi mennyit, hányszor szopizik/alszik, mit csinál? Hogy telik egy napotok? Nagynyuszi hogy viselkedik?Kép

KépKép
fibi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?