A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

<font color="ff6000"><font face="georgia">Petri: Corytól tanultamKép(bár én nem tudom így kifejezni),hogy az számít hasmenésnek anyatejes babánál, ha így összenyomod a pelust (tartalommal), akkor a tartalom ilyen nyálkás, nemcsak egyszerűen híg. A normál székletben attól,hogy híg, vannak kis darabok. Na,jó bocsi,hogy így analizáltam. Javítsatok ki,ha nem jól mondtam.
Köszöntést köszönjük szépen!KépJó,hogy nem kellett átmosni Timi könnycsatornáját!

Faby: Nagyon vagány a kistökösKép Szép kis fickó!

Barti: Nagyon szépek vagytok! Annyira cuki így Pötyi, olyan jó ilyen pici babáról képet látni, olyan távolinak tűnik már, mikor ilyen pici volt Boti (ha volt egyáltalánKép), pedig mégcsak 3 hónapos!</font></font>

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok Kép
Bocsi, hogy eltüntem, de nagyon zűrös hetem volt.

Anita Kép
A múltkor írtad, hogy mentek ti is kardiológiára. Az ami Botinak még nem nőtt össze az nem gond. Petinek sem, de a dokinő szerint sok ilyen baba van, csak nem mindenkinek veszik észre. Egyébként spontán záródik, úgyhogy nyugi Kép
Boldog névnapot Botinak Kép

Visszaolvasni még nem tudtam, de legkésőbb holnap este, mikor úgy sincs net bepótolom, így legalább biztos utolérlek titeket Kép

Ha a család még jövök Kép

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

<font color="0077aa"><font face="comic sans ms"> Anita-Boldog névnapot Botond úrfinak!:
Kép

Annácska-SziaKépHolnap este nem lesz babanet,akkor nem tudsz visszaolvasni(gondolom archivok sem lesznek)</font>
</font>
Vendég

Babcika Kép
Tudom, hogy nem lesz, ezért mentem most le az egészet egy word doksiba Kép
De azért már most is elkezdtem olvasgatni, csak közben a gyönyörködöm a képekben Kép

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Annácska, Babcika: köszönjükKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Végre csend van és nyugalom. Szerintem valami front van, mert mindhárom gyerekem túl volt ma pörögve. Mai nap rájöttem, hogy középső gyermekem féltékeny a kicsire. Erre nem számitottam, de próbálok ügyes lenni, hogy Niki túl lépjen rajta.

Mariannka: Istvánka kap valamilyen antibiotikumot, megelőzés céljából a tágulat miatt? Nekem nem hiányzik, de amikor kontrollon voltunk, ott halottam, hogy több baba is kap.

Mindegyik baba nagyon szép.

Cicin sirás nálunk is szokott lenni, de én nem hinném, hogy kevés a tejcsi. Akkor kicsit kézben sétálunk , utána újból cicit kap , és már semmi sirás.

Andris egész jól el lenne egyedül, de nekem a nagyok sem járnak még oviba, igy mindig résen kell lennem. Sok szabadidőm nincs, de már megszoktam.

A talira csak úgy tudnék menni, hogy viszem a lányokat is. Az meg úgy nem az igazi. De ha szerencsém van apa akkor nem dolgozik, és akkor kapok Andrissal egy kis kimenőt.

Na megyek is ,mert lassan jön apjuk, meg aztán álmos is vagyok már.

Kriszti és Andris 2006.03.02
Vendég

SzámítógépgurukKép, ha valaki még ébren van!!! Hogy tudok pdf. formátumból gyorsan és egyszerűen doc.-ot csinálni? Dolgozatot kell készítenem az egyetemre. Találtam jó anyagokat, csak pdf-ben vannak. Hogy tudok belenyúlni?Kép

Köszike előre is!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita Kép
Nem akarlak elkeseríteni, de úgy tudom a pdf-be nem lehet belenyúlni.
De ha gondolod küld át megnézem, bár nme vagyok egy nagy guru Kép
A fiatal ember mit kapott?

annácska

Mesi, Annácska: köszi!!!Kép

Mesi: mindjárt nézem is, csak közben apa is elkezdett ügyeskedni vmitKép Már kivárom a végét...Kép

Annácska: sok-sok játékot, ruhácskátKép

egyszer magyaráztak nekem vmi ctrl+c /ctrl+v... v vmi ilyesmi megoldást. de,hogy volt pontosan már nem tudomKépKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita, mi is próbálkoztun kvele anno mikor anyu egyetemre járt. A mi tapasztaltunk szerint sajna sehogyKép De drukkolokKép

Jelentem katica alszik. Pótlás nélkülKépKépKépKépKép Lehet hogy az a titka hogy panaszkodnom kell nektek? MErt akkor minden nap fogokKép

Igaz du szopiztunk fél 4-kor, 5-kor, fél 7-kor, 9-kor, és fél 11-kor. De a lényeg hgoy alszikKép Arra spec kíváncsi leszek hogy meddig, szóval asszem megyek is aludni....

Antia Botinak boldog névnapot!

Holnap megüynk oltásraKép Előre bőgökKép

Pusz

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

HelyzetjelentésKép 4-ig aludt, akkor az egyik mellemből evett, de nem sokáig...mire dolgozni kellett volna a tejcsiért, addigra elaludt...csak az én szemem pttant ki közbenKép De már kellően elálmosodtam úgyhogy vissza is bújok hozzáKép

Pusz

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

<font color="808080">Jó reggelt!

Dominik tegnap este fél 8 óta alszik...már lassan 12 órája. Kép Teljesen el vagyok képedve tőle =)
Olyan büszke vagyok rá Kép

Zsuzsófi,
panaszkodj csak, ha ez bejön. Kép Tökjó hogy megy pótlás nélkül is. =)

Köszönjük szépen a dícséreteket. Kép </font>

faby

<font color="cc3366"><font face="Comic Sans MS">
Tünde, Faby Kép nekünk nagy a fürdőszobánk, ez a forró vizes, gőzölős dolog nehezen kivitelezhető, mert akkor a melegvizet kiengedném a bojlerből. Na jó egy kis túlzással. De köszi a tippet. Tegnap a szobában fürdettem ott 23 fok van.

Gyönyörűek a babák!Kép

Faby nem semmi Domi, ennyit alszik?! Ez igen.
Hát nekem nem jött be az, hogy tegnap késő délután már nem hagytam aludni. Kb csak fél órával hamarabb sikerült elaludnia. Így nem fél 11-kor hanem 10-kor de reggel hamarabb is kelt fel, már fél 7-kor. Úgy hogy minden marad a régiben. </font>
</font>

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Tegnap úgy lefárasztottam a lánykámat a sok jövés-menésben - ügyintézésekben, meg voltunk párom munkahelyén is - hogy este 7-kor már aludt és csak reggel 7-kor kelt. Akkor szopizott, és f8-tól megint alszik Kép Le vagyok döbbenve, hogy lehet ennyit aludni Kép Mondjuk fél órán belül ébresztenem kell, mert megint megyünk...az autóba elkészült az üléshozat és 10-re kaptunk időpontot. Mondjuk nem tudom mit fogok vele csinálni szakadó esőben 2 órán keresztül az utcán Kép Sz@rrá fogunk ázni Kép
Ja és tegnap 1x próbáltam üvegből etetni, mert épp úton voltunk, és alig tudtam 40-et beletukmálni, mert csak "köpködte kifelé a gumicicit" Kép

titati, Kincső 01.30
titati

Sziasztok
Én este 6-kor megetettem a Lilit utána ordított és nem tudtam cicire tenni, majd bealudt fél 8-ig a vállamon. Fürdés után kicsit megnyugodott, de a cici akkor se kellett neki. Végül fél 11-kor meg tudtam etetni, majd éjjel 3-kor és reggel 7-kor. A 7 órás etetés után mind a ketten visszaaludtunk és fél 9-kor keltünk Kép.
Mindenkinél alszik már a kiságyba a babó? Mi még mindig együtt alszunk, nem kéne elkezdenem az átszoktatást?

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi: nálunk az éjszakát Liza a kiságyban kezdi, de csak akkor sikerül oda leraknom, ha a bealvása után még legalább 20 percig meg sem mozdítom. Aztán vagy sikerül, vagy nem. Balut 9 hónaposan szoktattam kiságybaKép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Kicsit megolvastalak titeket!

Látom minden baba megszületett, és gyönyörűek mind.

A pocakos gondokat felváltották a babás gondok. De én azt kívánom nektek, hogy híg kakin, kevés alváson kivül nagyobb gondotok ne legyen soha, és legyen nagyon sok örömötök a lurkókban.

Gabi
paga

GyöngyiKép Az én lányom mindíg a kiságyában alszik. Néha van csak kivétel amikor hajnalban felébred, cicizik egy kicsit és én lusta vagyok visszatenni.Kép

PagaKép köszi! </font>
</font>

Pircsi &
Kép
Kép
petri

<font color="808080">Petri, még sosem aludt ennyit egyhuzamban Kép Azért vagyok így megdöbbenve. De nagyon örülök neki. Kép Eleinte másfél óránként ébredt, de mondjuk akkor a hasa bántotta. Mostmár nemigen van pocifájás, így nyugodtabb az alvás.Nameg egy hete megtalálta az ujját, nagy élvezettel cummog rajta, és simán visszaaltatja magát, ha felsír. Kép

Pgyöngyi, nekem pontosan 2 napja alszik külön szobában Dominik. Eddig velünk aludt, de elég mocorgós vagyok álmomban és féltem, hogy ráfekszem, úgyhogy mostmár a kiságyában alszik. Simán át tudtuk tenni, nem reklamált hogy nem jó ott. Kép</font>

faby

Petri:Jó neked. Alig tudom emelni a bal kezemet, úgy elaludtam. A kiscsaj most is a nagyágyon alszik. Nem is tudom mi lesz, ha előbb-utóbb elkezd forgolódni. Lassan meg kell szoknia az ágyikóját. Csak attól félek, hogy megint eltolja majd e-miatt a cicimet.

Kép

Kép
pgyöngyi

Faby: Az a baj, hogy a Lili estére olyan hisztis, hogy sokszor még kézben sincs el. Szóval, ha megpróbálnám lerakni a kiságyba, azzal csak rátennék egy lapáttal. Lehet, hogy a te babód érettebb mint az enyém Kép, de csak eljön a mi időnk is egyszer. Egyébként mielőtt elkezdte volna ezt a szoptatási sztrájkot, volt, hogy letudtam már tenni éjszakára is. De most eléggé kudarcos a helyzet. Na ezt most jól megaszontam Kép

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!

Petri
Jó hogy írtál a könnycsatórnáról.Timinek milyen a szeme, hogy nem mosták át(szerencsére). Martin szeme állandóan sárgán váladékozik szegénykémnek állandóan törölgetni kell. Mi is készülünk a szemészetre, Milyen egy eldugult szemecske, hogy kell kinéznie?

Bartika
Ne bánkódj én sem haladok semmivel, Martin nem sírós baba de nagyon igényli a törödést a beszélgetés, mindig a közelembe szeretne lenni, most is itt van a babakocsiban nézi mit csinálok, írás közben beszélek hozzá és nagyon tetszik neki, ja és a lábbammal tologatom a kocsit. Õ se szeret nagyon kézbe lenni, viszont amikor nem alszik mindíg kell hozzá beszélni így egyedűl nem nagyon tudom hagyni mert akkor kiabál, na nem sír hanem mintha azt mondaná,-jöjjön már valaki ide egyedül vagyok.-
Így majdnem minden időmet leköti nehezen haladok én is a házimunkával.

Szerintem a hasmenés tejes babáknál, nem sárga hanem zöldes kicsit bűzös és nyákos.(bocsi)

Bartika,
Kicsi lányod tündéri!

Faby
fiad igazi pasi, nagyon édi!

Én is teszek az én pasimról, tegnap készült.
Kép

Zsu69+Martin

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

Paga, igazad van teljesen. Kép Én azért szoktalak látni más fórumon, és nagyon drukkolok nektek a jövőt illetően! Kép

Puszi
Vendég

Gyöngyi: Gergő csak elvétve alszik az ágyában Kép Általában átpelusozom, mielőtt lefeküdnék, és ezzel felébresztem. Aztán a szopitól gyorsabban elalszom mint ő. A mi ágyunk nyitható kanapé, Gergő vagy középen van, vagy a karfa mellett. Én meg szeretem, ha a közelemben alszik Kép Könnyebben ellenőrzöm a szuszogását KépKép

Most egyébként extra sokat ébredt éjjel, és még reggel is nyügibb volt - én is, amikor láttam, mi van kint időjárás helyett...

Borcsa
KépKépKép
borsts

Bartika: Zabálni való Pötyi a hordozókendőbe. Az alvás miatt meg ne aggódj, minden babónak más az igénye. A barátnőm kisfia is csak félórákat alszik napközen.
Faby:Menő a "kommandós szerkó"Kép
Zsu: Nekünk tegnap este zöldes volt a kaki, de én úgy tudom, hogy ez akkor van, ha sok előtejet eszik a baba.

Kép

Kép
pgyöngyi

PagaKép én nem tudok rólad semmitKép. Miért kell drukkolni nektek? Babát szeretnétek?

Zsu69Kép Azt én nem tudom milyen az eldugult szem, csak a doki mondta hogy nem ilyen mint a Timié. A párom szerint egész nap folyni kellene a könnynek. A doki is valami ilyesmit mormogott az orra alatt, hogy most nem is könnyes. Mondtam neki, hogy az is szokott lenni de nem mindíg viszont a sárgás váladék szinte mindíg van, mostmár inkább csak volt. Volt olyan reggel amikor szinte végig teljesen be volt vastagon csipásodva, ami már rá volt száradva. Alig bírtam lemosni.Kép </font>
</font>

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Pgyöngyi
Lehet attol is, de úgye a többi nem igaz rá, akkor nincs semmi baj. Martin is nagyon hígat kakil mindig, csak azt nem értem a szine mitől változik, hol sötét hol világos sárga.

Pusszancs

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Sziasztok!!!

Bartika, szerintem se aggódj az alvás miatt, minden babának más az alvásigénye, nekem most nagyon szerencsén van Natasával, Olivérrel is az volt, viszont Levente nem aludt éjjel.Csak nappal.Hát akkor inkább a tiéteket választanám, nappal van fennt többször, és inkább éjjel aludjonKép
Nagyon cuki Pötty a kendőbenKép
Szeret ott lenni?

Faby, nagyon menő az a szerkóKépKép
Tutkó pasi lesz belőleKép

Nálunk még mindig együtt alszunk, én csak akkor fogom átrakni kiságyba éjjel is, ha már forgolódik nehogy álmában leforduljon az ágyról, vagy esetleg alámKép
Meg abba bízok, egyszercsak leszokik az éjjeli szopiról, aztán nem lesz rám szüksége éjjel.
De még mindig 1-szer,2-szer ébred.
Vagyis egyszer, mert a következő már 5-6 óra környékén vanKép
Tegnap volt a 8 hetes súlymérés:4730gramm kezdeti 3 kilóhoz képestKép
Kiváncsi leszek a vasárnapi 2 hónaposraKép

Babetta, akkor megdumáljuk, oké???Kép
Egyébként nem is volt öreg a fabiámKépKépKép(csak 2 éves volt),de apuci a fejébe vette, hogy ez már kicsi lesz nekem a 3 gyerekkel, meghirdettük, egy hét alatt elvitték, de a másik meg csak nyáron lesz meg.Ford focus kombi leszKép,
automata váltóvalKépKép(hogy ne fulladjak le lépten-nyomonKép )

Nagy gyerkőceim meg betegek:
Leventének valami kötőhártyagyuszi szerűsége van, Olivér meg tegnep este fostizott, éjjel meg hőemelkedése volt.Elég nyűgös most isKép
Úgyhogy ápolónősdit játszomKép

Köszi a dícséreteket a mukikraKép
Van ám még cukibb rucija NasánakKép
Édi kis ruhácskákat, szoknyácskákat turiztam neki(rózsaszíntKép), majd lefényképezem, ha rá adomKép

puszi
vas

Petri
Akkor a Martin szeme ugyan olyan mint a Timié, akkor lehet hogy nincs is eldugulva, viszont akkor miért kell maszírozni? Mert én maszírozom szegénynek majd ki nyomom a szemét./ Bocsi a hülye kérdésekért/

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Cory: Merre vagy?
Zsu: Bűzösnek nem találtam, olyan babakaka szaga volt Kép
Csajszik azaz igazság, hogy iszok mint a kefekötő,de azon kívűl, hogy 5 percenként járok pisislni, semmit nem vettem észre, nem több a tejci, pedig napi 2,5 lityót iszom. Lehet, hogy az ivás mennyisége még se arányos a tejtermelődés mennyiségével?

Kép

Kép
pgyöngyi

Zsu, Martinnak a jobb szeme olyan? A képen mintha az egy kicsit kisebb lenne. Timi a fájós szemét nem mindíg nyitja ki teljesen. És a napsütést is nagyon utálja. Mindíg "szól" ha véletlen belesüt a nap. </font>
</font>

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Petri
igen a jobb szeme.

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Vasildi: Gyógymanók a gyerkőcöknek. Hát nem lehet most neked könnyű.
Azért írok ám most ennyit, mert alszik még mindig a babó és ezt most ki kell használniKép

Kép

Kép
pgyöngyi

Zsu, Amilyen orvosok vannak felénk lehet, hogy csak rámondta. Egy receptet könnyebb íratni az aszisztensel. De remélem igaza lesz! Amit még mondott, hogy ettől a szemcsepptől tuti, hogy elmúlik a váladékozás de lehet, hogy egy pár hét múlva előjön. Akkor vissza kell menni és gondolom akkor már mosás lesz. A maszírt is azért ajánlotta mert biztos ami biztos, ártani nem árt. Főleg ha nem nyomom ki a szemét.Kép
Én szopi közben szoktam, akkor nyugi van és rendesen meg tudom csinálni. A csepegtetéssel viszont szenvedek. Te mikor viszed a fiadat? </font>
</font>

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Vagyok, csak oltáson voltunk Kép Illetve Kép Mindkét gyerekem már a vizsgálatkor üvöltött. Mérés is megvolt. Ma 4820g (1 hét alatt 160g, de mindenki szerint ez tökéletes) és 54,5cm (összement 2cm-t Kép). Most persze utálja az egész világot.

cory
Budapest

Petri
Még nem jelentkeztem be de 1, 2 héten belül biztos. De mintha tegnap ota javult volna a helyzet(persze nem akarom elkiabálni) mert eddig még csak reggel kellet szemet mosni. Tegnap ota úgy maszírozom ahogy te írtad. Na megyek mert kaja idő van, meg megmaszírkázom a szemét.

Puszi

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Cory: Összement, ez jó, ezek szerint nem csak a mérleg tud csalni? Kép

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok?

Milyen gyümilevet lehet inni szoptatás alatt?paradicsomlé mehet?

Ti honnan számoljátok az időt,a szopi befejezésétől?

KépKép

KépKép
pilchard

Pilchard: az idő a szoptatás kezdetétől megy Kép
És ihatsz paradicsomlevet. Ha nem érzékeny semmire a babód pocakja, akkor igyál nyugodtan bármit.

cory
Budapest

Sziasztok!

Gyöngyi: Nekem szerencsém van babácska mindig a kiságyban alszik el. De a hajnali szopinál van , hogy velem marad a nagyágyban.

Ildi: Mi most vettünk egy 7 személyes chrysler-t , mondjuk nem új, mert 1991-es, de nagyon könnyű a gyerekeket bekötni benne. Nálunk az automata váltó már kötelező volt, miután egyik kocsink olyan volt, én már nem is tudnék szerintem váltani.

Kriszti és Andris 2006.03.02
Vendég

Sziasztok

Képzeljétek Levi 6 órát aludt egyfolytában utána 4órát és megint 4 órát. Valami csoda történt.
Este 8-kor elaludt és reggel 10-kor kelt. Utána 3óra játék nézelődés és már megint alszik 1 órája. Én meg így jól haladtam a konyhával. Kiszedtem a szekrényekből mindent aztán vissza. Olyan jó hogy kész vagyok nem sokára. Ablakot is pucoltam ,függönyt is kimostam. Meg vagyok elégedve magammal. Na nem fényezem magam tovább.Kép

Ildi
Jövő héten valamelyik nap? Állítólag jó meleg lesz. Nálad vagy nálam vagy semleges helyen?Kép

Tünde
Te se laksz messze, nincs kedved neked is jönni?Kép

Mi is gondolkodunk, hogy kocsi csere lesz, mert így sehova nem tudunk menni, mert csak a babakocsi fér be a csomag már nem.

Lányok, hogy a másik cicimbe visszatért a tej, egész tejcsárda lettem., Pedig Levi nem kis mennyiséget eszik, éjjel óta már 2dl a hűtőben is van. KépMuszáj volt fejnem, mert majd szétdurrantam hogy ilyen sokig aludt. Nem vagyok én ehhez hozzá szokva.Kép

Ti milyen rendik vagytok ,én sose tudom mikor milyen névnap van a sajátomét is elfelejtem.
Előre is bocsi ha nem köszöngetek senkit.
De azért Botinak boldog névnapot így utólag.KépKépKépKép

Gyöngyi
Remélem fog tetszeni Lilinek a masszázs, majd számolj be.Kép

Zsu
Te se panaszkodhatsz, hogy keveset eszik Martin. Nagyon ari.Kép

Fáby
Nagyon vagányKépKépKép

Bartika
Milyen kis csöpp a lánykád, nagyon tűni.Kép

Ma sóskát csinálok, anyósnál szedtem, azt lehet enni ugye?

Babetta és Levi 2006.03.06

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Tényleg most jut eszembe, hogy nem is válaszoltatok tegnap, hogy lehet-e enni mogyorót meg pisztáciát?

Kép

Kép
pgyöngyi

<font face="Comic Sans MS,Tahoma">Helló Csajok!!!!

Gyöngyi, kitartás neked! Egyébként biztos vagy benne, hogy azért utasította el a cicidet? Nekem kicsit meglepő, hogy egy ekkora baba "mahináljon", nem? Kép Szerintem ők még maximálisan ösztön lények és nehéz elképzelni, hogy tudatosan, saját érdekük (az éhség) ellenére cselekedjenek!!! Szerintem próbáld meg mégegyszer. Később nehezebb lesz.

Pötyi már teljesen megszokta a szobáját és imád is ott lenni. Most is bent alszik, mert ebben a takony időben nem volt kedvem sétálni vinni. Kép
Ja és ma délelőtt 1 óra 15 percet sikerült aludnia!!!! Kép Haladunk, haladunk... Kép

Éjszaka én nem merek pelusozni, amióta Pötyikém egy pelusozás alkalmával azt hitte reggel van és másfél óráig szórakozott éjjel 2-kor... Kép

Zsu, nem semmi a kis Martin sem!! Mint egy szumó bajnok!!! Hány kiló most? Kép

Vas, nem semmi, hogy Natasa már 3700g!!! Kép
Hát igen, én is belegondoltam, hogy ha alszik este 8-reggel 8-ig, akkor miért lenne álmos nappal? Alszik délelőtt egy picit, meg délben egy fél órácskát, majd délután megint egy bő félórát. De legalább már elértem, hogy az ágyában tegye mindezt. Kép
Hol turiztad a cuccokat? Én is úgy adnék rá néha mást is mint a rugi.
Gyógypuszi a fiúknak!!!!

Ami az együttalvást illeti, aludnék én vele szívesen, olyan jó érzés összebújni (a kendőt is ezért imádjuk), de éjjel nem lehet tőle megmaradni, annyira horkol, meg nyög. Kép

Na megyek, mert a délutáni alvással bajok vannak&... kiabál a kisasszony. Segíteni kell neki egy kis sutyorgással. Kép

Puszi:</font>

KépBarti&Pötyi 2006.április 1.Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Babatta: El is felejtettem írni, hogy a csajszinak megbetegedtek a gyerekei, így el kellett napolni a masszázst, de ha túl vagyunk rajta beszámolokKép
Jövőhéten megyünk Székesfehérvárra babaúszás felől érdeklődni. Van aki már viszi esetleg a babóját?

Kép

Kép
pgyöngyi

Zsuzsófi: Hogy áll a szopi?

Kép

Kép
pgyöngyi

Barti, nem 3700, 4730Kép
A cuccokat itt turizatm Gödöllőn, van egy angol gyerekruha turi, Next, mars&spencer, gap,ladybird.....
Baromi jó cuccok vannak, nem ócccsók, mert kb.1000 pénz darabja, de nagyon szépek, és nagyon jó állapotban vannakKép

Babetta, sajni én most mozogni nem tudok, te át tudnál jönni??????
HA meg lesz az autó, akkor már én is tudok mozogni.Sajnos olyan rossz, szó szerint be vagyunk zárva ideKép
Még a bótig se tudok elmenni.A babakocsit csak eltolom, ezzel sosem volt gondom, de eddig Olivér ült benne, aki miután ki lett túrva a helyéről, most csak kóvályog ész nélkülKépKép

Kriszti, nekem még nem volt dolgom automata váltóval, de gondolom megkönnyíti majd az életemet, és soha többé nem akarok én se a váltóra gondolniKépKép
Erdőkertes is közel van, te nem tudsz átjönni?
Tünde???
És aki közel lakik tényleg, akkor már szervezzünk egy mini-talit.
Nekem a hétfő-kedd nem jó, de a jövő hét valamelyik napjára már a gödöllőiekkel is tervezünk valamitKép, de még így is marad 2 napKép

Itt egy legfrisebb kép, így szopizunk miKép
Bár itt már szopi utáni beájulás van, de OLivér a lényeg, mindig ott lóg rajtunkKép

Kép

Kösz a gyógypuszikatKép
vas

Vas! Nagyon állati jó a bőr űlőalkalmatosságotok! Most látom csak és rögtön eszembe jutott, amikor kedves fiúgyermeked megkezelte... Kép

Hűűű angol cuccok! Nekem is mutatott pár Next, stb rucit a szomszédasszonyom, de neki fia van... Kép MInden esetre nagyon édesek voltak. Úgy szeretnék egy olyan kantáros szoknyát Pötyire... Harisnyát hol lehet szerezni egy ekkora babára? Mi még 56-osakban nyomulunk.

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Aha, megkezelteKépKépKép
Állatira örültem neki, gondolhatodKép, de már nem látszik szerencséreKép

C&a-ban láttam 56-62-es méretű harisnyát, de elég vastagnak tűnt.

Itt van pár ruci, amit ott vettem(van még ezen kívül egypár, olyan cukikKép )
KépKép
KépKép
vas

Na jóvan... most már sárga vagyok rendesen... Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Köszönöm a dicséreteket, valóban nem panaszkodom Martin, szépen fejlődik, most 6kg és 62cm.

Ildi
Nagyon szépek vagytok, Olivér nagyon édes.

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?