2006.05.16 12:44
2006.05.16 12:55
(olvasgatni azért
)
Szisz'2006.05.16 13:27

2006.05.16 13:35

Szeretem a csodákat, és veled most az történt. Ez a gyerek tényleg szerelemből fogant és fog születni. 

2006.05.16 13:56
Talira lenne kedvem menni, csakhát nem tudom, hogy a munka miatt lesz e rá időm.
2006.05.16 14:05
Úgy szeretem,h. egész nap buzog benned az energia.
Én is kapok belőle
Bizony én is örülnék, ha a zöld részről mindenki bezebrásodna, akár rögtön egymás után.

Amikor nekem felment először 36,9-re majd kiugottam a bőrömből,mert nekem is elég alacsony volt mindíg a hőm. Bár csak 1,5 hónapig mértem összesen, de a múlt hónapban a mensi előtt csak 36,8-ra ment fel, most pedig ugye 36,9 től kezdte, és azóta már csak efölött van
Kívánom,h. te is hasonlóan járj, tegnap esett le ugye? Lehet,h. a beágyazódás volt.
Mert nekem akkor leesett 36,4-re.Majd másnap 36,9 lett.
lécci
Nagyon szép a panda és te is
De mostmár egész jó csatákat nyerek a rókakoma ellen.
Pedig én sokszor kerestelek és azt hittem.. De nem baj bízni kell, a júniusi már sikerülni fog
Szorítunk Neked
2006.05.16 14:21

Naaa?????? Nem érzel csábítást? 

Ez a mai főleg.2006.05.16 14:34
2006.05.16 15:09
2006.05.16 15:12
...Jól vagyok!
Csak a jövőt látom, a múlton nincs miért rágodni...
.(? talán)... Szeretem ezt az állapotot...
A többi meg nem tragédia! (bár nem vagyok orvos
) Tény, hogy sok baba született már hasonló adottságok mellett!
Személy szerint ha a kutyakaki segítene abban, hogy ne ismétlődjön meg a mostani helyzet (persze nem fog
), akkor azt fogok enni... Marshallkakit...

Tudod, elöbb-utóbb...
Nagyon szorítok addig is!!!
Ha ritkán is van, de van... 
Kapott pár hónap pluszt időt, amíg Õ lehet a középpont!
(Engem is ez éltet!
)

2006.05.16 15:15
2006.05.16 15:22
2006.05.16 15:28
2006.05.16 15:44
, és szerettem volna megtudni, hogy van-e valakinek valamilyen tapasztalat róla, úgyhogy köszön, hogy leírtad
.
, bár nem tudom, hogy a 25. napom mi a normális érték, de ettől biztos, hogy kevesebb, ha nincs baba. 2006.05.16 15:58
!!!!!!! 2006.05.16 16:29
Szorítok nagyon!
Szerintetek ezek a hormonok? De ennyire??
Annyira megkívántam,h. a páromat kértem,h. mikor jön értem hozzon.
2006.05.16 17:23
remelem talaltal valami hatasosat. Mindenkeppen ugyelj magadra es a picuri Babocadra. Ugy orvendek nektek itt a forumon, mint magamnak! Jaa...a talira sajnos nem tudok elmenni, Budapest tolunk kb. 600 km-re van, es nekem egy napba nem fer bele az egesz
de majd ha megyunk Bp-re szeretnek talalkozni veletek!
ha tenyleg ugy lesz nagyot fogunk szorakozni

A komanemmal is igy viccelodtunk egy par eve, meg az egyetemen, (meg nem ismertuk ferjeinket),hogy majd mi komanek leszunk...es azok lettunk
es persze aludtunk ra egyet
2006.05.16 18:11
) nem akart elengedni, mert nem engem félt, hanem a babát. És milyen igaza van.
Biztos te is elindulsz majd fölfelé nem is olyan sokára

2006.05.16 19:18
)!!!
Volt egypár hét, amikor én is ilyen picsogós voltam...
). Azért szerencsére nincs olyan nagyon sürgős és rengeteg tennivalóm, de mindig akad valami, és ugyebár már feleannyit sem bírok tenni, mint mondjuk egy hónappal ezelőtt... Holnap megyünk doktorbácsihoz, kíváncsi leszek, mit mond, mert elég érdekes szurkálásokat éreztem az utóbbi két hétben odalent, nagyon izgi, amikor a kisfiam nekinyomja magát a bordáimnak és akkor szúr alul is, mintha kést nyomtak volna bele. Ilyenkor szerintem nyújtózkodik... Fájásom nincs, azt hiszem
, bár lehet, hogy még nem is kéne lennie, keményedni néha szoktam, de pihire múlik.
) úgy akarja, akkor jövök gyakrabban! 2006.05.16 19:46
Remélem a párodnak jobb lesz a következő munkahelye!És kicsit többet összebujhattok az elkövetkezendő napokban ha otthon lesz!

2006.05.16 20:08
) nem veszem számításba, csak anyámról beszélek.

2006.05.16 20:29
Nagyon sajnálom, hogy anyukád így reagált a babára 

Szerintem azt sem érdemli meg, hogy elmenj hozzá holnap. Muszáj? Annyira akartátok ezt a babát, nehogy vmi baj legyen az ő önzése miatt.
Az én lábaim is ilyenek voltak (vagy még ilyenebbek
), szülés után 1 héttel már nyoma sem lesz
Köszi, hogy hiányoltál
Kristófot múlt héten mértük meg, akkor 58cm volt, a súlya pedig tegnap 5835g volt. Újabb képet sajnos most nem tudok feltenni róla, mert még nem töltöttem fel a gépre a digitális fényképezőről.
Örülök, hogy jó lett az átjárhatósági eredménye

2006.05.16 20:55
2006.05.16 21:07
Nekem ugyan nem babám volt, hanem férjem, akivel mellesleg anyukám hozott össze. A párom a gimiben osztálytársam volt, aki már akkor szeretett volna tőlem egy kicsit többet a köztünk lévő barátságnál...
Amikor anyukám megtudta, hogy én nem akarok távkapcsolatot (a párom Pestre, én Szegedre mentem egyetemre), elkezdett piszkálni, hogy miért nem? Aztán amikor (valamilyen szinten) az ő közbenjárásával összejöttünk, 1 év múlva a "szövetségesből" "ellenség" lett, hisz "túl sokat" voltam együtt a párommal... Anyu mindenben talált kivetnivalót: hiába végeztem el minden házimunkát, ami az én feladatom volt, hiába vizsgáztam ötösre adott tantárgyból, semmi nem volt jó, semmi nem felelt meg és csak azt kaptam, hogy semmivel nem törődök, csak a barátommal... Pedig ez nem volt így...
Azt éreztem, hogy borzasztó féltékeny rá, amiért "elvett" tőle... Akkor borult a bili, amikor a párom megkérte a kezem, és elhatároztuk, hogy eljegyezzük egymást. Ne tudd meg, min mentem keresztül...
Az az ember, aki számomra korábban a legfontosabb volt, akiben vakon megbíztam, ellenem fordult... Persze a "jó szándék" vezette őt... Csak ezzel a hozzáállásával sikerült magától ellöknie, olyannyira, hogy egy este szedtem a sátorfámat és elköltöztem otthonról, mert már nem bírtam az állandó piszkálódásait. Hála Istennek volt hova mennem... Iszonyú heteket, hónapokat kellett átélnem, és nem volt könnyű. Az esküvő után valamelyest puhulni látszott anyukám, de amikor tavaly ilyenkor a babát terveztük, azt mondta egyszer, hogy ő egyáltalán nem lesz kíváncsi az unokájára és nem akarja magához édesgetni, mert a végén még ő is be fogja csapni egyszer... Sajna most egy ideig nem lesz unokája, tehát ettől a problémától megmenekült... Azt sajnálom ebben a történetben a legjobban, hogy soha nem lesz már olyan a kapcsolatom anyukámmal, mint korábban!!!
Nekem akkor egy dolog segített: itt volt mellettem az a személy, aki szeretett, aki segített, aki támogatott...
Hidd el, a legnagyobb kincs most a párod és a baba, akit a szíved alatt hordasz!!! Senkinek ne engedd, hogy tönkre tegye a boldogságod, hisz ez a Te életed, Neked kell élned és nem anyukádnak! Szóval kívánok Neked sok erőt, kitartást, türelmet és szeretetet, hogy át tudd vészelni ezt az időszakot! Ja és vigyázz Magadra, mert most semmi nem lehet fontosabb, mint a Te és a baba egészsége!!!
2006.05.16 21:17
2006.05.16 21:22
2006.05.16 21:40

2006.05.17 06:39
) is.ÉS most csak Ti vagytok a fontosak, nem anyukád. Remélem minél hamarabb el tudsz költözni.
) ,h. valaha a gyermekemet így elhagyjam. Kívánom,h. minél hamarabb teljesüljön a vágyatok, és babátok legyen.A párod anyukájával mi a helyzet?
)9 éves voltam mikor nagyim meghalt, és akkor a keresztszüleimhez kerültem Nyíregyházára, akiknek nem volt gyerekük.(Keresztanyámnak volt egy 3-as ikres terhessége SPONTÁN! de a 6. hónapban felfázott és elmentek a babák)Szóval ők neveltek fel és azóta is őket tekintem szüleimnek. Viszont itt is nagy volt a korkülönbség, ezért k.anyámmal nem jöttem ki jól.Rengeteget veszekedtünk, mindenbe belekötött stb. Aztán lett egy barátom, akit nagyon utáltak.A mai napig nem tudom miért.És én fogtam magam és 18 évesen eljöttem otthonról.Nem mondom, nem volt könnyű, főiskolára jártam, a barátommal is szétmentünk albérlet stb. És ez idő alatt nem beszéltem a szüleimmel. Majdnem 2 évig.De itt vagyok
Aztán megismertem a párom és szép lassan újra megkerestem anyuékat.Így,h. 2 éve Pesten lakunk így lett teljes a kapcsolatunk.Nem megyünk egymás agyára, amikor havonta-2 havonta talizunk, nincs idő veszekedni, örülünk egymásnak.És a párom is imádják.Apukám azt mondta neki,h. kisfiam!
Múlthéten mikor felhívtam anyumat,h. babát várok, sírt!!! Az örömtől és én is (most is),h. ő nem is az "igazi" anyukám, és mégis annyira örül.
És kívánom mindenkinek, aki szeretcsés helyzetben van és jó a kapcsolata az anyukájával,h. ölelje meg és mondja meg neki mennyire szereti. Lányok! Lehet lemaradtam az anyák napjáról??
Szom a teát, remélem használ, még annyira nem. De holnap végre megyek a dokihoz
és akkor utánna hátha okosabb leszek.
de megértelek.De ha majd Pesten jársz, ugye mindenképp szólsz?? Én még mindíg támogatom a babásodjunk párosan kampányt!!
Pihizz sokat, hisz már lassan készül a tested a nagy találkozásra

2006.05.17 07:10
, itt legalábbis esik, és az a tipikus csendes, lassú, hosszú eső
.
. Ezeket az éjszakákat pedig már tényleg nyugodtan lehet felkészítésnek tekinteni, amikor már majd kintről "ugráltatja" Kende baba az Anyukáját
2006.05.17 07:23
Örülök, hogy a párod melletted van, és ennyire félt. Ennek meglesz az eredménye, úgy gondolom. Továbbra is a szívemen van a sorsod!!! Nem szabad aggódnod, idegeskednek, mert az most nem tesz jót.
2006.05.17 07:51
) de mind a szülőkkel, nagyszülőkkel, testvérekkel nagyon jó a kapcsolat. valószínű ezért is nyilatkozom ilyen könnyen... 2006.05.17 09:01
2006.05.17 09:07

2006.05.17 09:25

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|