A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

NemnemKép A bárányhimlő esetében is. Most nagyon ki vagyok kupálódva a témában hisz nemrég estünk át rajtaKép Mindent elolvastam ezzel kapcsolatban!

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Hát akkor íj. szegény...ha épp súlyosabb eset...habár nem hinném, mivel péntekre jött ki rajta, és elvileg ezen a héten csütörtökön vagy pénteken már lesz.

Ági és
KépKép
exdeus

Ildi,
Igen, a Karnisra rohadtul oda kell figyelni, nekünk is elcseszték Boldi bútorát. Kép

Köszönjük a szülinapi köszöntéseket, a buli majd 7végén lesz.
Vendég

Sziasztok!Kép

Zsófiknak boldog névnapot!Kép

DancsiKép
Jozsónak nagyon boldog szülinapot!Kép Hétvégére jó bulizást!Kép
Miért akarod eladni az Atlantico-t? Nem szereted?
Nekünk is az van, én nagyon szeretem!Kép

ÁgiKép
Hűűű, az a sok telcsi!! Nem semmi!KépKép
Klassz lett a szoba!Kép

EnikőKép
Tök jó lehetett a cirkusz!Kép
Én még sose voltam, de majd Botival bepótolom!Kép

Mindíg eltervezem, hogy most jósokat írok, de most is csak ennyire telt...Kép

Pusz!
Zitus

Kép
Kép
zituska28

Zitus,
alapvetően én is szeretem, de

1/ fontos volna, hogy a tolásiránya megváltoztatható legyen
2/ jobban lehet téliesíteni a Veneziát, mert köré lehet zippzárazni azt a vackot
3/ most még talán kapok érte jó pénzt, 3. gyereket pedig később szeretnénk, pár év múlva

Annak idején a kerékméret miatt döntöttem mellette amúgy.
Vendég

Dancsi!
A babakocsival kapcsolatban:igaz hogy én még nem használtamKép,de PP Roma-t kaptunk a barátainktól,ami a Venezia elődje és ők istenítették ezt a kocsit pont azokért amiket leírtál hogy szeretnél.Vagyis a Venezia is tutira jó kocsi kell hogy legyen!!Kép
Eddig csak a lakásban tologattam,de az ugye nem olyan mintha kimennék vele az utcára...Kép

Exi!
Ha nekem a mensi alapján próbálták volna megállapítani a szülés időpontját akkor már kb 2 hónapja babáznom kelleneKépKép

Hallottam hogy Újszegeden nagyon szépen megcsinálták a holt-Maros partját.Járda,padok,parkosítás...Hol kezdődik ez a sétány?Tudja valaki? A Fürj utcánál??Biztosan klassz lehet ott babakocsit tologatniKép

Még mindig pizsóban vagyokKép
Megyek átöltözöm utána kitörölgetem a kocsit belülről.Olyan klassz idő van kinnt hogy muszáj az udvaron csinálnom valamitKép

Jó babázást!!!

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Üdv!
Kinga, nálam csak 2,5 hét a különbség, de ha azt nézem, kb. jó is lehet, mert TörPeti előtt már kb. 50 napos ciklusaim voltak. Kép Sebaj...végül is elvileg tágulgatok, tegnap voltak görcsölgetéseim is...de azért a csütörtök-pénteket még ki szeretném várni.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Ha vki tud anyatejet Szegeden akkor lécci szóljatokKép Mostmár nagyon nem elég a tejcsi, és Dancsi tejcije is fogyogat a mélyhűtőbőlKép Tápszert meg nem szeretnék adni nekiKép

Most is szopi után 70g-ot kért és még evett volna csak nem volt több felolvasztva. Jah és délelőtt még sok tejem vanKép

Egyébként 4720g és 55 cm.
Holnap megyünk a 2 hós oltásra. Már előre sírokKép

Pusz

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsófiknak utólag is boldog névnapot kívánunk!

Zitus! Botibabának is sok puszi élete első névnapjára!Kép

Titti! Gratu a kislányodhoz! Gondolom nem sok időd van most, de azért írhatnál magatokról (mikor, hol, hogyan született, neve, adatai). Képet is tehetnél fel!

Dancsi! Képzeld, hugom védőnője se százas, bár tudom, hogy ez nem vigasztal, szóval, Rubiniki még nem beszél (14hós), a védőnő szerint már 4-5 szót tudnia kéne, és megkérdezte, hogy nem süket vagy vak e a gyerek, kivizsgáltatták e.Kép Idióta seggfej.Kép Komolyan kérdezem, nem lehetne hogy ilyen emberek inkább plakátragasztónak menjenek??Kép
Minden rendben most a fiúkkal?

Enikő! Lottika szombaton megy cirkuszba (mamás kirucc lesz megint), teljesen be van már zsongva.
Csütin meg mennek az ovival buszos kirándulással Ásotthalomra, a Majoros Tanyára. Meg valamikor mennek ki a Vadasparkba is az ovival.

Exi, Kinga! Most már jelentkezzetek minden nap! Vagy már babahírt hozzon vki!Kép

Lindivel ma voltunk csípőszűrés kontrollon, mivel minimális jobboldali kötöttséget állapítottak meg 7 hetes korában. Csak annyit kellett tennünk vele,hogy magunk felé fordítva kellett tartanunk és terpeszbe tenni a lábát a mellkasunkon -fúú, remélem érthetőKép-. Voltunk uh-n is a biztonság kedvéért, és hála teljesen negatív.Kép

Zsu! Sajnos nem tudok segíteni.Kép Gyakori szopival nem orvosolható a dolog?

Ildi! Grat a lakáshoz! Irigy vagyok!Kép

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Zsuzsófi,
tudom, hogy a könyöködön jön már ki, de hidd el, hogy ha pótlást adsz,akkor magad alatt vágod a fát.

Már én sem tudok többet adni, igaz, hogy most megint fejnem kell, de ez csak 1-2 napig fog tartani.

Melinda,
hát, tényleg nem komplett a hugod védőnője. Kép

Srácokkal most minden ok, Boldi pár napja zabál, 2 óránként, éjjel és nappal is. Gondolom ez tart megint 1-2 napig, és utána újból nulldiétát kezd. Kép
Vendég

KépKépKép

Raktam fel 1 pár képet a Barniról!!!

Enikő,legalább ezzel nem zaklatlak!!!

Kép
bibi226

Ildi,én nagyon el vagyok keseredve,mert a Barni se a krumplit,se a répát nem eszi,egyedül csak az almát,és így 2 óránként szopizik!!!

Nálatok mikor múlt ez el????

A régi hangszergyár helyére költöztetek???

Az apukám ott dolgozott!!!

Exi,Kinga nagy szerencsét,egymás után jönnek a frontok........
Nekünk az hozta a Barnit!!!

Puszancs:Bibi

Kép
bibi226

Dancsi, tudom de mit csináljak? Azt se tudom megtenni hgoy állandóan szoptatom, mert berágatja magát, meg Bence is kiakadna...

Pusz

www.mamami.hu
zsuzsófi

Melinda,Bibi!
Én is gondoltam a frontokra..Remélem lesz apás szülőszoba amikor odakerülünk.KépA pocim egyre gyakrabban keményedik,a derekam meg pár napja elkezdett fájogatni,főleg vízszintesben.De várom már a nagy napotKépKép
Férjemet a munkahelyen naponta 100-an megkérdezik hogy megszületett-e már a babócánk(egy helyen dolgozunk).Eleinte zavarta,de már hozzászokott.Mondtam neki hogy kitartást,el
őbb-utóbb igennel válaszolhatKépKépKép

Bibi!
Barni nagyon szép kisbabaKép

Exi!
Kár hogy nem egy helyen fogunk szülni.Legalább lenne ismerősKépKép

Zozo!
Jól vagytok? Vivi felfedezte már 4kézláb az egész házat? Azért szerencse hogy földszintes a házatok!! Sok aggodalomtól megkímél!
Jönnek már a fogacskái?

Megyek folytatom a tevékenykedést,hátha az is kedvet hoz Kittinek a születéshez-portörlés,vasalás.Kép

szszkinga

Sziasztok!
Kinga!
ha segít gyere hozzánk is takarítaniKép várlakKép
Nincs még foga Vivinek, dokinéni szerint majd egyszerre jön 6Kép
szenved vele, mászik ezerrelKép

Exi!
jó lett a szoba.

Bibi!
Barni jól megnőtt!
nagyon szép.
Vendég

Azt szeretném megkérdezni h. mikor adtatok darabos kaját (pl. kenyérfalatkák) a babáknak?

KInga!
elindultál már hozzánk?????Kép Kép Kép
vár a vasalnivalóóóóóóóKép Kép , dirket neked hagytamKép Kép
Vendég

Zozo!
Már majdnem elindultam amikor eszembe jutott hogy nem vettem RedBulltKépKép Anélkül ma nem megyKép De azért várjál csak nyugodtan...KépKép
Én folyamatosan darabos kaját adok KittinekKépKép

szszkinga

Zozo,
Én kenyérfélét, meg egyáltalán gluténses dolgokat 1 éves kora után adtam Jozsónak.

De a Biskottit sztem már kipróbálhatod, ez babakeksz, drogériában pl. kapható.

Jozsó ma kapott új szemit, végül egy Zeiss keret mellett döntöttünk, nem a legdárább féle Zeiss volt, de így is 20 ezer ft volt a szemi. De ezen látszódott, hogy nagyon kényelmes, meg strapabíró (remélem) lesz. Eddig VUK kerete volt, de nem volt jó, mert akárhogyan is állítotak rajta, a szempillája mindig hozzáért a lencséhez, és ezért bepárásodott.
Vendég

ZSUZSÓFI!
Nem akarod megprobálni az anyatejgyüjtöt?Én onnan hozom az ikreknek a pótlást.Eddig nem volt gáz.Egyébként érdemes megpróbálni a Gynex cseppeket.Elég drága de nekem bejött.Vagy esetleg a Vasas Szent Péter elötti gyógynövényesben vettem szoptatós teát amit ott állitottak össze.1100ft és az is jó.Ha 1 nap nem iszok már érezhetö a csökkenés tehát tuti ér vmit.Meg a homeo golyókat is eszem.Lényeg az hogy mióta ezek vannak több tejcsi lett.Igaz nem elég a két bébinek de még nem kell tápizni.Az anyatejet felirják nejed ha mondod a háziorvosnak .Sztem még mindig jobb mint a táp.

ENIKÖ!
Mi ujság veletek régen hallottam rólad.

Ja mindenki...hogyan kell képeket ide felrakni???

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!

Zitus: Botit mi is pusziljuk névnapja alkalmából!

Zsuzsófi: Szoptatni, szoptatni, szoptatni! Homeós bogyó, szoptatós teák, stb.

Zozo: Gréti majdnem 1 éves, de még ő sem kapott kenyérfélét....majd a tejtermékeket is most kezdem bevezetni lassan.
Darabos kaját kap pár hete, pl. banánt, meg párolt zöldség darabkákat. De csak hogy tömhesse a szájába, azért a javát főzelék (pép) formájában eszi.

Dancsi, Karmen, és akinek még nagyobb babája van, ti adtatok tejpépeket a babáknak?

Zitacicu: Először is le kell kicsinyíteni a képeket amiket föl szeretnél tenni, utána itt alula a Mellékletek feltöltésére kell kattintani, majd Tallózás...ott kikeresed a gépedről, hogy melyik képet szeretnéd föltenni, majd Feltöltés....

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok.
Ceniko,Melinda29 :Dorina március 19.-én született 3460g-mal
53cm-el a Női Klinikán (V. Emőkénél)Szerencsére nagyon jo kislányKép

Bibi: Nagyon szép a kisfiad! Attila szerint illene DorináhozKépKépKép
titti2

Bea,
Igen, mostanáig kapta a tejpépeket Jozsó, és nagyon szerette. Azt kapta vacsira. De pár napja nem eszi meg.

Kezdetben a HA pépeket kapta (receptre megy), majd 1 éves kora után minden félét, kivéve a csokisat. A nagy kedvence a vaníliás, meg a kekszes volt. De most valamiért fujjog rá.

Botinak boldog névnapot kívánok én is!
Vendég

Üdv!
Zitus, Botinak boldog névnapot!
Titti, Bibi, gyönyörűek a gyerkőcök.
Melinda, ha tudok, jövök. Kép Ma pl. egész nap a várost jártam, mostam, vasaltam, pakoltam...
Kinga, keményedesek nálam is vannak, de ezen felül semmi. Már ráfeküdhetnénk apával a dologra Kép, de azért szeretném kivárni a dokit...de majd holnap hívom, aztán majd csak mondd valamit.

Ági és
KépKép
exdeus

KInga!
nálunk van itthon Redbull, küldök, aztán várlak ám....Kép
darabos kajaKép

Köszi mindenkinek darabos ügyben.
csakazért kérdeztem, mert a dokinéni azt mondta h. adhatok neki (tessék megkapaszkodni éééés nem röhögni) egy pici szalonnakaparékkalKép jóóóóóóóóóó.

Titti!
gratula DorináhozKép nagyon szép kislány.

Dancsi!
Jozsón állandóan rajta van a szemüveg? bírja?
Vendég

Azt viszon vegyétek hozzá h. Vivi már régen nem szopizik és 6hónapos, így más mintha még csak szopizna, akkor bizti később adnék neki, nemhogy darabosat hanem mindent, így más a dolog, nem?

neme szipmi a falatkázás.
Vendég

Zozo,
Ja, egész nap kell viselnie, és már tűri.

A kaja dolog nem azon múlik, hogy szopizik a baba vagy tápit kap. Sztem ne adj még kenyérfélét, lisztes cuccot Vivinek.

Most megfogadtam, hgoy Boldi minimum 6 hós koráig nem fog semmi mást kapni, csak tejet.

Tegnap voltunk csípőszűrésen, volt ott egy 3 hós baba és figyelt az anyjánál a cumisüveg. Gyümölcslével. Nekem ez fura.
Vendég

Dancsi: Én is adok pár napja tejpépet a Grétinek, védőnő mondta, hogy ezzel kezdjem bevezetni a tejtermékeket. Mildipépet kap most(amin azt írja 4 hós kortól), ha elfogy, HIPP őszibarackos tejpépet.
Csak a HA-s tejpépeket írják fel receptre?
A vaníliás meg a kekszes melyik gyártótól van?

Zozo: Kenyér szalonnakaparékkal Kép Kép Bár igazából le vagyok döbbenve...

Ezt most találtam: http://kamra.szindbadek.hu/index.php/Babakonyha

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Titti: Nagyon szép a Dorina Kép

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea,
kekszes minden féle gyártónak van, a vaníliás is többféle van (van belőle HA is), én a milupa Gyermekálom tejbedarapépet vettem belőle.
Vendég

Dancsi, Jégvirág!
szalonnakaparék, én is kiakadtam, ilyet még nem is hallottam.

nem adok neki pár hónapig még liszteset, majd jóval később.

Dancsi!
ügyes Jozsó h. megszokta a szemüveget.
meddig bírja 1keret? fél-1évet?
biztos jobb neki ha kényelmes.
Vendég

Bea!
Voltatok már a Deák doktornőnél?
Én nem tágitottam ki a Márk pupilláját, mert valahogy nem szimpi ez a dolog. Tegnap kellett volna visszamenni. Nem mentünk, erre fel a dokltornő felhivott, hogy miért nem megyünk? Mondta, hogy nem szereti félbe hagyni a dolgot, ha Õ azt mondja, hogy rendbe van egy gyerek szeme, akkor az legyen rendesen megvizsgálva. Úgyhogy nem ússzúk meg a tágitást.
Ti hogy álltok?
Zita
zita_29

Zita: Mi holnap megyünk a Deák doktor nénihez. Szóval akkor mindenkinek tágítani kell?
Azoknak is akik a sportorvosiba mennek?
Hát én nem tudom...de csak túl lehet élni, bár nem igazán értem miért van erre szükség, de hátha majd holnap már okosabb leszek...

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Zita: Kicsit utánaolvastam ennek a dolognak...mit ne mondjak, nem lettem nyugodtabb...bár elvileg tényleg jobb ha megvizsgálják rendesen a szemüket ilyen pici korban, hogy ha gond van lehessen segíteni. Mindenesetre nagyon remélem, hogy nem lesz gond. És megpróbálok bízni a doktor néniben.
Holnap megyünk tanácsadásra, majd kifaggatom a védőnőt meg a dokinkat is erről.

Dancsi: Ti szemüvegesek vagytok? Tudom hogy már milliószor írtad, de mi is a gond Jozsó szemével?!?

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea!
A sportorvosiba nem tudom, de Pankata mondta, hogy a Miniklinikbe a Háry Kovács doktor is kitágitja. Csak ott Õ cseppent bele, várni kell egy kicsit, és mindjárt meg is vizsgálja.
Holnap várom a hireket, hogy nektek mit mond a doktornő!!!
Zita
zita_29

Zozo,
hogy meddig bírja, jó kérdés, a mostani 1 éves és le van gyilkolva rendesen

Bea,
egy enyhe kancsalsága van, azért kell a szemi, reméljük tizenéves korára kinövi

Nem tudjátok, hogy szombaton hogy vannak az előadások a cirkuszban? Elővételben kapható rá jegy? Jozsónak kell jegy? Ha letagadom, hogy nincs még 2 éves, vagy kérnek valami papírt róla? TAJ kártya vagy ilyesmi?
Vendég

Dancsi: Nem vagyok kompetens cirkusz-ügyben...(leszámítva azt ami nálunk itthon van Kép )...de kötve hiszem hogy kérnének Jozsó életkorát bebizonyítandó papírt. Szerintem ránézésre állapítják meg max. Kép Ezt az pár napot meg igazán letagadhatjátok Kép

Zita: Azért ez a helyben kitágítás jobban hangzik.

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Dancsi: 2 éves kor alatt ingyenes, sztem nem kérnek semmit taj vagy ilyeneket vagy ha igen megmondod, nem orvoshoz készültetekKép.......
Reggel 9től van nyitva a kassza...érdemes előre megvenni a jegyet de úgy tudom, hogy minden nap csak az aznapira tudod előre megvenni......

Sztem az 1800 ft-os helyekről lehet a legjobban belátniKép

Dancsi Jozsó meggyógyult? Van valami fejlemény a sok láz ügyében???????

Zitacicu: El vagyok havazva nagyon, meg az idő is olyan gányKép Jól vagytok????
Képfeltöltés megy? Ha nem megy küld át nekem mélbe (cím a profilban) és majd én felrakomKép

Bibi: Nem volt teher igazán szivesen megcsináltam, de ügyi vagy hogy rájöttél hogy kell Kép Nagyon szép a BarniKép JÓ lenne mostmár összehozni azt a talit, a fene vigye el mindig közbejött valami....

Titti: Dorina gyönyörű kislány és olyan szépen mosolyogKép Milyen volt s zülés? mesélj, milyen élményként maradt meg benned? Emőke nagyon aranyos volt ugye?Kép Én mindkettőt nála szültem és a köv-őt is nála szeretnémKép

Zozo: A szalonnakaparék tök jó kajaKép, nagyanyáink, anyáink idejében is azt adták a csemetéknek mégis felnőttek/tünk...én nem becsülöm alá az "öregeket"Kép Sztem az kevésbé ártalmas mint a sok E betű...... de ez csak az én véleményemKép

Kinga: Egyben még????

Exit nem kérdezem vele most beszéltem msn-en!KépKép

Enikő

ceniko
Szeged

Bibi!

A Noéminél még nem múlt el ez a finnyásság.Sok mindent nem eszik meg most sem.Neki az alma sem kell.A banán a sláger.
Még nem költöztünk el,a lakás még csak szerkezetkész.Nem tudom,hogy mi volt régen a házunk helyén.

Bea!

Hétvezér 61-ben vettük a lakást,szerintem arra gondolsz.Mindenki csinálgatja már,csak mi nem álltunk még neki. Most készült el a ház,az udvart még rendezik.

Dancsi!

Köszi az infót Karnis ügyben.
Boldog szülinapot kívánok a Jozsókának!

Titti!

Nagyon szép a lányod.

Zsuzsófi!

Mi az anyatejgyűjtőből hoztunk tejet,4 hós koráig adták.

Ildi
tfildiko

Enikö!

Ma rámcsörögnél? Nem tudom a számod? Ma szerinted lesz szép idő? Kép Holnap tuti nem érek rá. Veled mi ujság?

Dancsi!
HA tejpépet melyik cég gyárt? Felirva mennyibe kerül? Köszi.

Rika

KépKép

KépKép
rika07

Üdv!
Dancsi, szuperinfos kuponnal az 1800 forintos jegyért ketten mehettek be! Mi úgy voltunk hétfőn. Kép Papírt szerintem se kérnek (nem is kérhetnek)...

Ági és
KépKép
exdeus

Rika: Igen Rád!! Majd ha felébrednek a csajokKép Okésos? Olyan 4-5 fele elsétálunk....

Puszka
Enikő

ceniko
Szeged

EnikÕ!
Még egyben vagyunkKép Pont most gondolkoztam hogy ha
meg parszor így bekemenyedik a pocim(most olyan volt mint a kő) akkor nemsokara tutira megyünk a Klinikára. Egyebkent holnap reggel megyek CTG-re.Kíváncsi vagyok mit mutat,már ha addig meg nem megyek be cuccostul,apástul Kép

Mikor van az hogy indítják a szülést? Mennyivel kell túlhordani ahhoz?

Azt olvastam korábban hogy a gyomorégés elmúlik a terhesség utolsó hónapjára.Nekem ez nem jött be.Most is úgy ég mint egy máglyaKép

Megyek fözök egy kis tejbegrízt hátha segítKép

szszkinga

Ildi: Csak azért kérdeztem a lakásról, mert egy barátnőméknek is ott van lakásuk abban az utcában. Most beszéltem a barátnőmmel, kértem házszámot tőle, és igen, ők is pont ott laknak ahol ti vettétek a lakást Kép Õk már május 1-e óta ott laknak, a legtetején Kép Május elsején meg is látogattuk őket Kép Jó kis ház az, nekem tetszik Kép Ti hanyadikon fogtok lakni? És mikor költöztök?
Lehet hogy majd összefutunk, nyáron biztos gyakran fogunk oda járni Grétivel Kép
Amúgy a barátnőm is Bea, és a férje Gergő, ugyanaz a felállás mint nálunk Kép
Na, jól kipletyiztem őket Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Átmenetileg egygyereks anya lettem, Bence elutazott Földvárra, pénteken jön vissza anyuékkal. Orsi hugom vitte, és hááát nem vagyok nyugodtKép Olyan rozzant busszal mentek hogy csodálom ha odaér...nemhogy Győrbe....(bár mellesleg azért volt ez a rozzant busz mert a csilli-villi buszuk lerobbant délelőtt...no comment)

SzalonnakaparékKép Hááát nekem is hasonló véleményem van róla....van aminél jobb, van aminél rosszabb...

A múltkor hallottam hogy egy anyuci szénsvas kólát adott a 6 hónapos gyereknek, és ahogy leesett a cumisüveg, pörgött a földön a szénsavtól...na erre varrjatok gombotKépKépKépKép

Holnap megyünk Pestre lebeszélni a lakást, jajj annyira szeretném ha összejönne! Drukkoljatok lécci!

egyébként kata tegnap egés nap nem kér pótlást ( a reggeli 70g-ot leszámítva) és éjjel így is aludt 6 majd 4 órát. Most bent voltunk szegeden, mert oltást kapott, és végigaludta a babazsákban rajtam az egész utat. 5 órát bírt ki kajcsi nélkül, pedig én rákészültem hogy majd a buszon kell szoptatnom...

Most viszont megyek, mert vár a háztartás és fáj a fejemKép

Pusz

www.mamami.hu
zsuzsófi

Enikő,
meggyógyult, igen, hogy mi okozta a hetekig tartó lázat, az talány. Kép

Rika,
már nem emlékszem, hogy melyik cég gyártja, és hogy mennyibe került, mert 1 éves koráig kapta csak a HA-t. De azt tudom, hogy drágább volt, mint a sima tejpépek.

Képzeljétek, Boldi még mindig zabálós napjait éli, ma is 1,5-2 óránként szívta ki üresre a mellem. 1 hét alatt hízott vagy 400 grammot, ami nála rengeteg. Gondolom eztán stagnálni fog a súlya, mert ez túl szép, hgy így maradjon.

Megkapta ma a szuriját, volt nagy nagy bömbi. Kép És Jozsó is megkapta a kullancs emlékeztetőt, ő hősiesebben tűrte.
Vendég

hú, de megváltozott a fórum, de nekem tetszik :D :D
Vendég

Nem rossz, cak meg kell szokni :wink:
E
ceniko
Szeged

Na, megtaláltam, hogy lehet írni...tisztára, mint a weddings.hu-n vagy a délmagyaros honlapon...furi. :)
exdeus

[quote="dancsi"]h írta:dancsiú, de megváltozott a fórum, de nekem tetszik :D :D

Nekem is:) csak meg kell szokni:)

Zitacicu csemetéi:) :
Nagyon gyönyörűségesek:) Kép 1147983626.78.jpg
Kép 1147983656.55.jpg
Kép 1147983669.1.jpg Kép 1147983683.07.jpg Kép 1147983693.63.jpg

Bocs ha béna voltam:)
Majd rájövök hogy kell.............. :oops:

Puszka
Enikő
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Jól megváltozott a fórum, de nekem is tetszik :)

Zita: Voltunk ma szemészeten, 29-én kell menni legközelebb, és nekünk is kell csöppenteni, 5 napig, napi 1x. Azt mondta a doktor néni, hogy nem fáj majd a Grétinek, csak írni és olvasni nem tud majd :)
Én nem látom olyan borzasztónak a dolgot, viszont nyugodt leszek ha minden rendben a szemével. Amúgy nem kancsal, meg semmi olyan szemproblémája nincs amit cseppentés nélkül is meg lehet állapítani.

Na megyek tanulok tovább, holnap 10-től vizsga :( Brühühü...
Eszébe ne jusson senkinek gyerek mellett tanulni....rémálmok rémálma...

Bea
jégvirág

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?