lló Csajócák!
Látszik, hogy rám szakadt egy csomó szabadidő, ma extra hosszú levelet kreáltam:-)))
Ha nem gond, akkor írnék egy kis rövidke helyzetjelentést magunkról. Dorka 11 hetes és 1 napos, kb. 6 kiló, és 65 centi. Egy mini díjbirkózóra hasonlít. Tripla toka, helyes pocak, hurkás combikák... Nyami...
Új tudományai vannak:
1. Nyálbuborék fújása akár tejből is
2. Hogyan beszéljünk vissza a tévének, mint a nyugdíjasok
3. Sikongassunk örömünkben, ha kezdődik a Mónika-show a tévében, vagy feltűnik Havas Henrik (szereti, de komolyan!!!)
3. Hogyan verjük fejbe magunkat a csörgővel, hogy anya közben megfulladjon a röhögéstől
4. Riadjunk fel saját hangos böfögésünkre (hihetetlen milyen embereseket tud alkotni!!!)
5. Mosolyogjunk mindenre, még az árnyékokra is a babakocsi tetején, esetleg anya cicijének is
6. Ja, és visítsunk, mint akit nyúznak, ha egy ismeretlen ember szól hozzánk, akár a zsúfolt Spárban is, de úgy ám, hogy minimum céklaszínű legyen a búránk.
7. Hogyan fossunk anya tenyerébe kb. fél liter híg babakakit... De úgy ám, hogy jusson belőle a pelenkázóra, a padlóra, anya ruhájára, és még a tulajdon hátunk közepére is
És még sorolhatnám... Csúcs a pipi!!! Egyébként alvóbajnok is, igazi kis álomszuszék. Már hetek óta átalussza az éjszakát és 5 körül kel először, de tegnap pl. 11 órát aludt egyhuzamban, ma meg 12-t. Én meg ahelyett, hogy békésen aludnék félóránként ellenőrzöm, hogy jól van-e... Emellett még napközben is alszik kétszer 2-3 órát, így még a házimunkával is haladok, meg Titeket is tudlak boldogítani a gigalevelemmel:-)))
Mondom én mindig, hogy ezt a kölköt csak megcsinálni volt nehéz:-)))
Ja, és még mindig csak szopizik, minden evésre, és még lefagyasztani is tudok neki lefejt tejecskét. Nem mondom, hogy egy tejcsárda vagyok, de azééé' van elég szerencsére. Kopp-kopp-kopp. Legtöbbször tartjuk a 2-3 órát két szoppancs között. Mármint nappal. Mert éjjel ugye alszik. Tényleg, meg is nézem, nem rejteget-e egy kis zsíroskenyeret a matraca alatt:-)))
Cumizza az ujjacskáját, hát az egyszerűen haláli! De olyan átéléssel cuppog, hogy kedvem támad nekem is kipróbálni...
A család-témához inkább nem szólnék hozzá, mert vérzik a szívem tőle... Én is szerencsés vagyok a családdal, remélem így is marad. Még ma megmondom a férjemnek, ha esetleg a későbbiekben kezdene elmenni az eszem, és így akarnék viselkedni a Dórival, akkor bármilyen módon, de térítsen észhez...
Anikó!
Olyan aranyos vagy, hogy mindig hiányolsz... Egyébként nekem is pajzsmirigy alulműködésem van, nekem is gyógyszert kell szednem rá, valószínűleg egész hátralévő életemben. De nem baj, ennél nagyobb bajom sose legyen. Én is olvastam hogy ha nem szedjük terhesség alatt, az szellemi visszamaradottságot erdményezhet a babának... Szörnyű, még jó, hogy felismerték még Dóri előtt, így is nagyon féltettem őt...
Mátra!
Drukkolok neked délutánra, hogy ne legyen nagyon rossz a beszélgetésetek anyukáddal. Tudod, szerencsére két fülünk van... Az egyiken be, a másikon ki... Tudom, bárcsak ilyen egyszerű lenne, de nem az...
Norwell!
A sima víztől is sok a savad? Nekem a hideg tej életmentő volt gyomorégés esetén. Mindig segített. Túlélőtejnek hívtam
Monyóka!
Jó fej lehet a dokid! Ez a beszéd, hogy mindenképpen megoldod a hormonvizsgálatot! Ez a határozottság már fél siker!
Zsúka!
Sajnálom a reggeli balesetet. Az jó hír, hogy az ijedtségen kívül más baj nem lett. De tudod, ami rosszul indul, annak csak jó vége lehet!
Nárcisz!
De édes ez a csuromvizes kis jószág! Ha kertes házban laknánk én szívesen örökbe fogadnám, de így nem lehet... Pedig bírom a macseszokat.
Most csak ennyi voltam, de szerintem elég lesz belőlem mára
Képeket azért még tennék fel: