A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Zita és a főztöm:
KépKép

Na, ne adj már többet!
Kép
Vendég

Majola, Bodza
szedtek terhesvitamint?
Vendég

TündeKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Gratula! Ez igen! Zita édesen eszik.

Jucc!Kép

Azóta letöröltem a leveleimet, jöhet a mél. Nagyon ügyi Gergő.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Sziasztok.

Egy gyors bekukk,mert Meli hihetetlenül nyűgös.Ilyen még sosem volt.Amint kimegyek a szobából rögtön visit,de szó szerint.Nem tudom mi ez,de remélem elmúlik,mert semmit nem tudok igy csinálni.Kép

Tünde.
Nagy-nagy gratula nektek!!Kép
Nem semmik vagytok,hogy ilyen hamar bevállaljátok a következő babát.
Én az elmúlt két nap után inkább várnék még pár évet!!Kép

Na megyek fürdetni,pedig ez apa dolga,de sajna fogorvosnál van.

Ha tudok majd jövök.

Jó éjt mindenkinek!

ancsi26

Tünde! Kép
KépKépKépKép Ahogy már mondtam priviben! Kép ÓRIÁSI GRATULA és hajrá hajrá! Kép

Vikinek kibújt a foga hegye, végre végre nem fogatlan. Kép

Dóri& Viki 7 hónapos+3 nap
Vendég

Sziasztok!

Tünde!
Gratulálok! Vigyázz magatokra nagyon! Zita meg zabálnivaló így maszatosan is! Kép

Szmercsa, Jucc, Csillám, Nyúlné! A képek fantasztikus jók!Kép
Nyúlné!
Petinek a fóka a kedvenc "habtapikajája"!!!Kép

Viki&Peti (8hó+1)

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Ja, és Viki csak a főztömet kapja. Kép Üvegest nem is adok neki, párszor kapott HIPP gyümit, de azt is csak az őszibari&banánt, ízlett neki. Egyedül a körtét nem szereti.
Eszik már: brokkolit, répát, céklát, cukkinit, spenótot, krumplit és minden tök szívesen megeszik.

Naponta 1x kap főzit+tejecske, ill. gyümit adok neki 1x max 2x, mikor hogy, és mindig kap még utána tejet, mert inni nem tud még sem varázs itatóból, sem semmiből, változatlanul nincs barátságban a cumisüveggel. Kép Kép

Ugyanolyan jó evő, mint Gergőm volt. Kép Ennek nagyon örülök. Kép És mindent beszerzek a biopiacon neki itt Újpesten szombatonként.

Dóri
Vendég

Tünde, én szedek Elevitet, szerintem az első 3 hónapban mindenképpen hasznos. Igaz, én szoptatás alatt is végig szedtem, csak ritkábban.

KépKép

KépKép
majola

Sziasztok!

Fontos kérdésem lenne.
Párom vette észre Lívi szájpadlásán, hogy fekete és nem is jön leKépKépKép
Fingom sincs mi ez?????????
De tök fekete kerek folt van neki ott!!!!

Szerintetek mi a franc ez??????????

Mea
mea

RókicaKép
Köszi a dícséretetKép

Ami fúrja az oldalad:
Ez már 4-éve történt!Akkor apuka megszenvedte vele a tápszer etetést, majd a szilárd kaja bevezetését.
2-hónap után felvett egy bébiszittert, miután visszajött dolgozni( munkatársam volt)

Aztán kilépett a cégtől, hogy közelebbi munkahelyet keressen.

Később már nemigazán tartottuk a kapcsolatot.
De azt tudom, hogy másfél éve újranősült, és október környékén született a közös gyerekKép
Így most a kislánynak már van új anyukája egy báttya és egy hugicája-vagy öcsikéje(nem tudom)

Remélem nem írtam túl zagyvánKépHa valamit kihagytam ami érdekel, csak kérdezzKép
csillam

Andrisnak a Hollepapi se csúszott sokkal jobban, mint az alma. Azért úgy tíz kanálvégnyivel leszenvedtünk (aaaaaaaannyira édes pofákat vág közben). Holnap újra megpróbáljuk. Gluténmentesból volt hajdina és rizsnyák ez utóbbi mellett döntöttem, bár a német felirat nem túl guszta: ReisSCHLEIM Kép (ez szó szerint nyák).
A dm-be is besurrantam végre saját magam válogathattam a bébikaják közül. Eléggé meg voltam lepődve, mert nem azzal a kínálattal találkoztam, mint Lili idejében: nem volt natúr répa, alma, barack, sütőtök stb., amihez csak vizet kevernek. Nem tudom, hogy ez most a dm hibája (anno mindig ott vásároltam), vagy a gyártók gondolták meg magukat.

Ha már a szójátékoknál tartunk:
a parkolóban nézem, hogy egy autó rossz helyre állt, mert csurog rá az esővíz a tetőről. Ahogy alaposabban szemrevételezem a víz irányát, rátéved a tekintetem a rendszámráblára: WET- (nedves)...Kép

ayse

HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ Tünde Kép!!!
Szívből gratulálok!!!!!
Zita nagyon édes, ahogy eszik, kicsit undergroundos ez a zöld rúzs!

A férjem tegnap este azt kérdezte, az iwiw "Kit iserhetek?" gombjáról, hogy "ha ezt most benyomom, mindig más jön ki?" Mire én azt mondtam, hogy szerintem, ha benyomja, mindig más jön ki, és akkor ő azt mondta, hogy ha fiatalabb lenne, legalább tíz gyerekünk lenne, mert annyira aranyosak! (bocsánat a pajzánkodásért)

Zita mellett el is hiszem, hogy be mered vállalni a következőt!

DóriKép!
Viki is olyan kis mintababa, alszik, eszik, de jó dolgod van!

RokicaKép!
Hát teljesen igazad van, ha kívülről nézem én is csak röhögök rajta (mármint a védőnőn), de azért a szívem legmélyén csak ott van a félsz, hogy mi van, ha valami rosszat teszek. Lilivel több védőnőt is elfogyasztottunk, a jelenlegi nem volt köztük, mert még nincs két éve, hogy ideköltöztünk.

MeaKép!
Nem lehet, hogy egy filctollat megkaparintott, és jól megszopogatta?

AncsiKép!
Andris detto ugyenezt csinálja, pár napja ki is voltam bukva emiatt!

NyúlnéKép!
Nagyon édes, ahogy a füle mögött kunkorodik Kisnyúl hajacskája!

Jajj lányok, gyorsan, gyorsan, mindjárt bezár a bazár!!Kép

ayse

Jöttem gyorsan, apát elzavartam.
Áááh, hülye tudat: amióta (du) 2 csíkom lett, hányingerem van, feszül a cicim, és még fáradtabb vagyok KépKépKép

Ayse,
megkóstoltad a bébikaját? Milyen?
Köszi, hogy velünk örülsz!
Vendég

TündeKép!
Teljesen semleges ízű, ezért bíztam benne, hogy így talán jobban hasonlít az anyatejre! Egy lehelletnyivel tényleg jobban komálta.

Akkor Te is az Omegával és velem dalolhatod:
"a világon annyi ember él,
én fáradtabb vagyok, mindenkinél..."

(mostanában Apával versenyzünk, hogy melyikünk a fáradtabb - szerintem én - ezért lefekvés előtt párszor elénekeljükKép)

ayse

Tünde!
A vitamint illetően szerintem szedjél vmit, elég egyértelmű, hogy mit, mert állítólag a Materna megszűnt, így marad az Elevit Kép, aztán pár hónap múlva elég kétnaponta sztem. Meg akkor jön a nyár, a sok friss zöldség, gyümi. Kép

Jajj, ne kezdd el a hányingert!
Vendég

Ayse,
szereljetek már be egy kandi kamerát a lakásba, úgy lesnék néha Tőletek!
És biztos jókat mulatnék, ha látnám is a sztorikat!
Lééégyszii! KépKép
Vendég

a francba csajok, pont ma nem lehet itt lustálkodni, amikor BL döntő van???!KépKépKép

Tünde!!! nagyon nagyon nagyon nagy gratulaKépKépKépKépKépKépKép fantasztikus hírKép teljesen feldobódtamKép
én már annyira kíváncsi vagyok a következő "nemzedékünkre"Kép

AyseKép
nem olvastam, hogy mennyi az annyi, mert nem tudtam még visszaolvasni, csak a reagálásopkból látom a témát. mi ma voltunk mérésen. 7 kg Eszti. alig hízott valamitKép kb 100-atKép viszont folyamatosan izeg-mozog, kúszik ezerrel, állandóan jár mind a négy végtagja, amit a rendelőben is bemutatott. úgyhogy megnyugtattak, hogy most mozgásfejlődésben van, tök jókedvű és még van rajta jó kis husi is, ne aggódjak. én sem vagyok teljesen nyugodt, de azért tápi nem jutna az eszembe, persze nekem könnyebb, mert Esztinek nagyon jó az étvágya, még ezt a vacak nutritont is simán benyeliKép ha jól szopizik, akkor minek a tápszerrel elrontani? márpedig jól szopizik AndrisKép

Nyúlné!
tudod, nem szoktam mindig dícsérni Kisnyúlat, de hát ez haláli! a szöveg is zseniálisKép jöjjön már meg a mi habtapink is, azanyjátKép

ja, Tünde, szedjél mindenképp vitamint! az elevit tök jó, de min. folsavat szedjél.

ajjaj, vezet az arsenal....

KépKép
KépKép
and

Ezt a kamerás dolgot én is szoktam ajánlgatni Apának, amikor vitatkozunk, hogy ki mit mondottKépKépKép

ayse

Megszűnt a Materna? Miért? Mikor? Én azt szedtem.
Hmmm.... akkor szedek vitamint.
Vendég

Helló!

Megint csak ilyen éjszaki baglyoknak tudok írni!

Csillám,Csillám,CsillámKépKépKépKép

Viccelsz????Hogy tudnánk elfelejteni????Végig pocakoskodtunk együtt 9 hónapotKépKép
Kisfiad gyönyörűszépKépKépKép

Mea!
El nem tudom képzelni mi lehet ez, de holnap szerintem biztos ami biztos nézesd meg a dokitokkal...
Majd írj, hogy mi volt.., ok???
Mindig van valami sz@rság, mi??Biztos tök ideges vagy, vagy hülye pöttyök vagy valami....

Havtunde!
GARTULÁLOKKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Ez mindenképp jár neked isKép:

Kép

Ismét csak hitetlenkedek...hogy hogy vagytok ilyen bátrak???

Kaja:
Türelem, Léna dettó ezt művelte kezdetben az én főztömmelKépKépKép, aztán most meg jöhet minden kivétel nélkül, azaz egy kivétel van, a spenót...
Az nem megy sehogy se, de nem baj..

LÁNYOK!

INFÓ KELLENE!

Most mindenki azzal fáraszt hogy biztos árt Lénának hogy ilyen korán áll(8 hós) és mitöbb, menni akar!!!!!!!!!!!!
Mert hogy biztos gyenge még a gerince, meg majd visszajön a csípőficam meg stb....
Szerintetek van ennek alapja????

Én nem erőltetek semmit Lénának, mindent ő csinál maga, már fürdés után törölközni is csak állva lehet....

Mit csinálja, kötözzem le???KépKépKép

Ayse!

Bocsi, de szerintem is a védőnő defektes egy kicsit...szegény gyereket ugyan mindek tömnéd...hülyék ezek na...
Léna született 52 cm 3050 gramm
8 hósan ...cm és 7500-7600 gramm!

Nem ólomsúly de a mi dokinénink elégedettKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Havtunde!

Apa mit szólt???
Mit szeretnétek Zita mellé? kiscsajt vagy pasit..

Épp ma láttam egy apukát a tescóban 2 kb 16 éves forma nagylánnyal meg egy 10 év körüli kisfiúval volt, tök vagányak voltak, a kissrácnak fel volt zselézve a haja és focimezben volt, a lányok jólöltözöttek és ott bolondoztak az apjukkal...a pasi is tök lazának és jófejnek tűnt...
Remélem mi is ilyenek leszünk 10-15 év múlva...trendi szülőkKépKépKépKép

Lányok!

A tescóba NORBI VÁSÁR VAN..
Egy vagyont költöttem el Norbis cuccokra, majd beszámolok melyik hogy ízlett...

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Tényleg nincs sok idő, fél óra és mára vége.Nem baj, vasalok egy jót Kép

Olyan pocsék idő volt egész nap, hogy nem volt kedvem kimenni, meg dolgom is volt itthon bőven. Aztán estére ragyogó napsütés lett, hétkor ki is mentünkKép Tök jó volt, a játszón szinte senki, gondoltam egyet, és Gergőt is rátettem egy-két játékra, és imádta. Mondta is egy anyuka, hogy ezentúl majd menni fog a balhézás, ha nem veszem ki...

AyseKép Igen, a papír nagy kedvence Gergőnek, tépi, és eszi is. Egy pillanatig nem figyelek, és már a szájpadlásáról vadászhatom le a darabkát.
Ezek szerint épségben megjártad az utadatKép

Vezet az ArsenalKépKépKép / AyseKép Most úgy döntöttem, nekik szurkolok, ha már a másik kedvencem, Henry ott játszik/.

Lehet, hogy mára befejeztem!
Jó éjt!

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Megann,
Apa örült, végülis Õ is ott volt, amikor készült. Most azon agyal, hogy kicsi lesz a korkülönbség.
Vendég

JuccKép!
Igen! Amikor már a volán mögött ülök, nem annyira rossz, de szerintem sohase fogom megszokni...
Valszeg többször körbeautózom majd a Földet itt Nagykovácsiban (a kilométerek számát tekintve)

ayse

Sziasztok! :)

micsoda új forma:)
Mintha a családineten lennék :o

Nálunk minden ok, csak egy papírt csócsált meg Lívi egy fekete kartont és szerencsére le is jött a festék a szájpadlásáról.

Tünde!:)
Nagy nagy gratula!!!!!!!:)

Puszi Nektek!

Jó éjt:)
mea

hahó
Vendég

Vendég

próba :idea: :evil: :x :P :mrgreen:
Vendég

Sziasztok!

Köszönjük a bókókat fényképek ügyében! :)

Tünde!
Nagy-nagy gratula az új pocaklakóhoz!!!!!!! :D :D :D

Holnap megint megyünk a telekre, csak hétfő este jövünk haza, legközelebb akkor leszek gép közelében.

Jól vagyunk, habár szerintem Leon fogzik ezerrel, mert marha nyűgi, napközben semmi se jó neki. :(
Az éjszakák egyelőre változatlanul jók, hál istennek, ma reggel is csak 9-kor kelt először. :D
Csak el ne kiabáljam........

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Én jobban szerettem az előző fílinget. :(
Vendég

Mea, Barbi,
köszi a gratulációt!
Vendég

próba
Vendég

Sziasztok!

Hát, sztem is jobb volt az előző. De lehet, hogy csak megszokás kérdése.

Kép
Bab és Tofi
bab

Basszus, mire rájöttem, hogy mindent kisbetűvel kell írni.

Nekem is jobban tetszett az előző forma :evil:
sildike

Nekem is az előző jött be jobban!!!!
Minek kellett átvariálni?????
Ráadásul jobban tetszett felül, hogy lehetett láti a dátumokat és nem oldalakat kell lapozgatni:(
mea

Sziasztok!
viki27
Pécs

Na, ezek szerint műkszik a dolog! :lol:

Megann!
Ne aggódj, Peti már 1,5 hónapja ál, és körbesétálja a járókát, én is ggódtam, megkérdeztem a dokinénit és a védőnőt is! MIndekettő azt mondta, hogy amit a gyerke magától csinál, azt nyugodtan csinálhatja, mert ahhoz már elég erős! Azt mondták csak erőltetni nem szabad, mármint ültetni, ha még nem ül egyedül, meg vezetgetni lépkedéshez, ha még nem lép magától, meg ilyenek! :)

Tegnap voltunk végre az OTP-ben aláírtuk a szerződést, meg utána letudtuk a közjegyzőt is! Ráment a délelőtt, de Peti egy angyalka volt, egy hang nélkül tűrte, hogy ide-oda cipelgettük!!!

Szép napot mindenkinek!

Megpróbálok feltenni 2 tegnapi képet, szerintem haláliak! :lol:

Viki&Peti
viki27
Pécs

Kép 1148015301.91.jpg
Kép 1148015314.49.jpg
Anyaaaaaaaaaaaaaa! Hozd már azt a ... kaját!!!!!!!!!!!!!!!! :o

Na, mi van!!! Nem voltam elég érthető!!!!!!!!!!!!!!! :P

Viki&Peti
viki27
Pécs

Sziasztok lányok! :D

Tünde, ezt a választ kaptam: "A mi pici babáink ( az unokáim ) sajnos ugyanettől a problémától szenvednek. Tapasztalatainkról szívesebben adnék szóban információt.
Ha tud, kérem, hívjon fel telefonon. Számom: 06 30 9 404 770
Szívélyes üdvözlettel, Fenyő Márta ügyvezető (a Bioptron lámpa feltalálója)" ÉS NAGY NAGY GRATULA!

KISMAMÁK: Létezik még egy terhesvitamin, a Béresnek a GRAVIDA , az is nagyon jó. Nézzetek utána, ha érdekel.

Van egynagy hírem :) Tüncsi tegnap felült (még csak 1x), na nem hasizomból...hanem hasalásból, csak a végefelé láttam., így nincs fotóm róla...ja és kaptam puszit is tőle....legalábbis én annak vettem :D
prüntyi

áááááááááááááááááááááá, és hol a képem???
Kép 1148016958.3.jpg

megvaaaaaaaaaan!
prüntyi

mi a franc van???:(
annamami

hogy ez ilyen szär lett......
annamami

mi a baj Annamami?
prüntyi

Egyetértek !!!!

Szar

Írtam egy csomót az előbb :roll:

Hol van :?
csillam

sziasztok!

itt szitkozódtam miért nem enged be a rendszer... :evil: Furcsa ez az új dizááájn..

Dóri
Vendég

Fúrcsa, de ezt is meg lehet szokni...ha már rájössz, hogy kell használni, akkor már nem olyan vészes... :roll:
prüntyi

Annyiból nekem jobban tetszik, hogy nem kell minden üzenet után bejelentkezni...
prüntyi

Prüntyi,
a másiknál sem kellett mindig bejelentkezni, nekem mindig behozta a felh.nevet&jelszómat, nem kellett beírni. Na mind1, erről kár beszélni milyen volt. :)
Vendég

Sziasztok.

Csak próbálok,hogy működik-e ez az új rendszer,de első ránézésre nekem is az előző jobban tetszett.
ancsi26

'10 percembe telt,mire beadta megint az ablakot ,hogy írhatok is!!!

Az előbb úgy elkeverdtem ,hogy a 2005-ös hozzászólásokat olvastam.....

Nekem ezt még gyakorolni kell!
csillam

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?