2002.07.25 12:07
2002.07.25 22:29
Szerintem mi kora délután érünk oda.
) Voltunk. De hogy találtad ki? Csak nem voltatok ott az étteremben???
2002.07.26 08:17
2002.07.26 11:40
2002.07.26 12:29

Zsófi tegnap este belázasodott. Az okát még nem tudom, mert semmi más panasza nincs. Nem náthás, nem fáj sehol, egyedüli tünet, hogy szófogadóbb, mint szokott.
A dokinénink ráadásul szabadságon, a helyettesítõrõl meg inkább nem is beszélek. Õ volt a régi dokinénink, nem véletlenül hagytuk ott.... 
Pedig sütöttem két tepsi sütit meg egy nagy kupac zsömlét. Reggelig még meglátom, mi lesz Zsófival, azt sem akarom, hogy mindenkit megfertõzzön a nemtudommijével. Nélküle nem tudok menni, gyalog el sem tudnám cipelni a sok cuccot, de különben sem szívesen hagynám itthon. 2002.07.26 13:16
2002.07.26 14:11
A család állítja, hogy ez a babuci lényegesen nyugodtabb, mint Kriszti volt, de: 1., én nem úgy emlékszem, 2., kibújhat még a szög a zsákból! szóval inkább nem kibálom el, de az igaz, hogy hangja nem nagyon van. Most is aludtunk egy jót délután, kicsi velem, nagy apuval. Vasárnap jön a próbakõ: Zso megy éjszakára, azon gondolkodom, milyen formációban tudjuk majd megoldani, hogy mindkét gyerekem aludjon és én se sasszézzak egész éjjel kettejük között. A kicsi 3-4 óránként eszik éjjel, az egy dolog, de Krinyó teljességgel kiszámíthatatlan, van, hogy fölkel kettõkor, fõzzek neki kávét, mert nagyon álmos! Pedig valamit ki kell találni, mert minden 4. nap éjszakás a párom (márminthogy minden 4. éjjel
).
2002.07.26 14:46
2002.07.26 15:38
2002.07.26 16:27

Tudjátok, PIldi és Pele, hogy ezt javarészt nektek köszönhetem? PIldi, tõled nagyszerû ötleteket kaptam a nyári szünetre (is) a nagyoknak, amik igen használhatóak voltak, Pele, te pedig a példáddal, ahogy otthon van az összes gyerek, te meg halál nyugodt vagy.
(apropó, ha holnap jöttök, visszük az utazóágyat.) Stóval az egész hozzáállás kérdése. Amíg úgy gondoltam, hogy csak legyen vége ennek az 5 hétnek, mennyire fárasztó lesz, stb., addig rémesen szenvedtem, és nagyon sajnáltam magam (én szegény szerencsétlen, illyen sok(k) gyerekkel egyedül

). Amióta önként vállalt a 4 gyerek, azóta sokkal jobb! Persze vannak napok, amikor azt kívánom, bár már este lenne, és aludna az összes (rosszabb napokon azt, hogy bár már mindegyik férjnél lenne, meg házas
), de túl lehet élni. Sõt. Jól tudom érezni magam velük. Szóval KÖSZI NEKTEK MINDENT!!!!! 

2002.07.26 18:38

De persze elõfordulhat, hogy esetleg mégis beesünk délután...
Persze végig dödögött a védõnõ, hogy ez nem az õ dolga, hiszen én nem hozzájuk fogok terhesgondozásra járni..Így, csak szimpla adat felvétel volt, nem mért meg semmimet (vérnyomás, súly,), kimaradt, hogy van-é visszerem stb..De hát ki a francot érdekel ez? De azt el tudta mondani, hogy tessem rögvest a Jancsit leszoktatni a szopiról, mert nem egészséges
..Azt nem mondja (!!), hogy kenjem be a mellemet (??) paprikával..de találjak ki vmit!
El kezdtem röhögni, hogy mi csak Erõs Pistát tartunk itthon és azt NAGYON szereti a gyerek
No, meg persze azt is mondtam ,hogy Ez nem a maga dolga! Egyszóval kritikán aluli!
Csak úgy tudok közlekedni, mint egy töpörödött nénike
Szóval elég kellemetlen és a pihizésen, ill. a masszázson kívül nem tudom, hogy mit is lehetne még csinálni? 2002.07.26 18:55
, köszi! Mi is küldünk sokat Annusnak!! Remélem, holnapra jobban lesz.
) 2002.07.26 20:07
Majd meglátod. Nálunk is itthon vannak a fiúk, és nagyon jó kis csapat lett belõlük. 2002.07.26 20:58

Támadónõ
2002.07.26 21:03
. Kicsit megnyugodtam, csak a kórházzal kapcsolatban vannak vegyes érzéseim, de innen Irsáról megközelítve Pestet nem nagyon válogathatok. A párommal megegyeztünk, õ lesz a bébicsõsz, amikor én Pestre megyek. Tegnap ki is próbáltuk, a gyerek remekül szórakozott az apjával, és a sok élménytõl olyan kajás lett, hogy este még az eddig utált tejpépet is befalta
.
)
(No meg egyébként is.) 2002.07.26 22:20
Náluk aztán ezt a gyerekorvos is elismerte másnap mikor tucatjával vonultak vissza a frissen-oltottak. Azért nem rossz hogy ilyen megtörténhet, és persze büntetlenül!
De majd legközelebb!
2002.07.26 22:21
) Mindenesetre apukám fölkapott, és jó hangosan azt mondta: -Ne félj, kislányom, nem adunk a csúnya néninek!
2002.07.27 06:20
Igen, délelõtt.
A miénknek van egy jó tulajdonsága (csak ez az egy): nem jön soha. Hála Istennek. Buta, tapasztalatlan ( mint védõnõ nem, de a gyereknevelés, táplálás stb. tekintetében igen), annyit beszél, hogy a falnak megyek tõle, borzasztó. A fenének sem hiányzik.
! Hogy lehet ilyet tenni a gyerekekkel!!!!! Teljesen fel vagyok háborodva! (Most idetennék egy vörös mérges fejet, ha megtaláltam volna, hogyan is kell csinálni.) 

2002.07.27 06:33

2002.07.27 17:18
MAjd legközelebb

Így tudtam telibe trafálni (Bakony, vacsi, egy hét..+ Ti, mint nagy család)
Õk is nagyon jól érezték magukat, csak szegény 12 éves öcsém "éhezett", mert õ még kis adagot kapott

Ügyes csaj vagy, nem lesz semmi baj
2002.07.27 22:48
2002.07.28 09:50
Aztán végül visszaaludt, és egész hazáig egy mukkja sem volt.
2002.07.28 19:49
2002.07.29 06:48
Csakazértis elmentünk.
A kapunál, mikor meglátta, mennyien vagytok, elkezdett szûkölni, hogy inkább menjünk haza.
De aztán bemerészkedett az oroszlán barlangjába, és attól fogva jól érezte magát.
Ennek nagyon örültem!!!!!
Azért ez elég furcsa... A véleményemet majd inkább személyesen.
Hannus arca szebb már? Fáj neki? Már majdnem végigolvastam azt a könyvet, a férjem szerint nem kellett volna.
Azóta analizálom magamat, a gyerekkoromat, iszonyatosan sok ovis emlék... kezdem látni, milyenek is a szüleim a valóságban, a párom ki van akadva. 

Na nem olyan nagyon. Az Isten mentsen meg téged a velem való találkozástól! Az idegeidre fogok menni.
2002.07.29 07:01
És nagyon ügyesen sétált!
A fasírt finom volt! Legközelebb gyertek közelebb!
)Puszi mindenkinek: 2002.07.29 07:37
Legjobb a mosolya a kis fogaival! És nagyon nyugodt!
2002.07.29 09:49
nekik!
A nagycsoport (5 éves kor után) elvileg kötelezõ, bár jegyzõnél stb kijárható felmentési kérelem. De ekkor is csak a délelõtti néhány óra kötelezõ. Annyi meg kell is, ha utána úgyis suliba megy egy gyermek. Kivéve, ha otthon fog tanulni. Errõl többet lásd az Iskola, otthon? topikban! 2002.07.29 14:22

Jobban vagy már? Álomkór és társai?
, mi próbálunk matekozni, hogy egy heti cuccunk + mi 6-an, hogyan is fogunk beférni a kocsiba
Foga továbbra is csak 7 van, talán mostanában lesz egy rágó is. Kari(4,5 év) kissé nyûgös, azt hiszem "társtalan". UI. Hanna(9 év) és Tomi(7 év) állandóan együtt lógnak, mindenkivel elhitetik, hogy õk ikrek, szegény kicsi Kari pedig onnan kilóg, viszont Jancsi meg még egyedül játszik.
De ha rájuk dörrenek beveszik "kisikernek"
2002.07.29 17:56
2002.07.29 21:46
2002.07.29 23:08
(Aki nem volt ott: fejreesett szegény a betonlépcsõn, valahogy elvétette a fokot.) Képzeljétek, úgy elfáradtak szombaton, hogy azon koszosan kellett lefektetni õket, mert képtelenség volt megfürdetni a kimerült kis lurkókat
Meg különben is: hol aludt volna még egy ilyen jót?

2002.07.30 09:05
Ha lesz alkalom rá, kicsit "rádszállhatok" én is? Kérdeznék pár dolgot....
2002.07.30 10:18
Többen megcsodálták , hogy milyen aranyosn alszik , de hogy valaki felállt volna azt azért nem!
2002.07.30 21:16
2002.07.30 22:14
2002.07.30 23:13
Na, akkor most hámozd ki, hogy mi az igazság!!!
2002.07.31 08:16
Kanga??? ) Többi jelentkezõ????? (Cory, ha jönnétek, egye fene mi visszük Balunak a joghurtot.
) 
Ha nem Kapolcsra, akkor bárhová... (Én már nagyon mennék pl kenutúrára, nagyon régen voltam, még Zsófival a pocakomban.)
) A lányokkal úgyis túl jól voltam.
2002.07.31 10:42

Már elég jól vagyok. Bugyborékolás nincs, szédülés sincs, csak a köldökömnél lévõ seb fájdogál. És farkas éhes vagyok. Azok a dögök nem adtak a kh-ban ebédet! A mûtõsfiú jó fej volt, nyertem egy fagyit tõle fogadásból.
Na, majd amikor megyek varratszedésre, behajtom.
Iszonyatosan féltem, vagy fél órán át tudnék mesélni, nem unatkoztam, de a lényeg, hogy túl vagyok rajta. Nem is tudom, mi lett volna velem, ha nincs ott Edóka. Ezúton is: KÖSZÖNÖM EDÓ!!!! RENGETEGET JELENTETT, HOGY OTT VOLTÁL!!!!! 

Õ volt az én õrangyalom!
2002.07.31 16:12
Nehari, hogy belekontarkodtam!
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|