A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Hát Vanda igazából nem is néztem körűl, mert egy lánnyal beszélgette,mikor kijöttem a Dévisztől akkor is. De legközelebb már csak észreveszlek!! Nagydarab?? Akkor én mit mnondjak a kis hógolyó alkatommal?? :-)

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Szia Csajócák!

Drága Melba!
Tökéletesen egyet értek a döntésetekkel.
Valahogy én is így gondolkodom. Persze, ha bármelyik eredményünk rosszul sikerülne, akkor én is végigmennék mindenen, amin csak lehet.
Szépen alakul a pocakod! Kép
Egyébként nekem is ismerős vagy. De nem lehet, hogy egy helyre járunk jógázni? Kép Kép Vagy az alteregóddal? Kép

Szani!
Jó, hogy benéztél! És szép volt a keresztelő?
Kaphatunk esetleg képet is?

Lányok!
Tali 28-án? AZt hiszem, le vagyok maradva. Nekünk sajna nem jó. Lehet, hogy ezért nem rögzült..

Jucikám!
Nálatok sincs sosem vége az aggodalmaknak?
És miért mérik Krisznek a vérnyomását? Már volt gondja vele?
Hol szerezted meg a könyvet?
Küldöm a jobboldali gyógyító energy-t! Kép

Vanda!
Édes vagy, de még dolgozom. De már csak jövő hét végéig, azt is szabinapokkal. Csak elég rosszul bírom ezt is.
Szerintem tutti lányod lesz!! Majd osztozunk a topikos fiúkérőkön! Kép
Jó sokáig kell várni az UH-ra, de megéri, meglátsd! Kép

Kata!
Én is pont ilyen meggondolásból nem választottam Dévait, no meg a sok-sok várakozás és hogy a város túlsó végén van. Pl. Sanyi nem tudott volna rendszeresen jönni az UH-kra.
De a bizalom a legfontosabb.

Erika!
HOlnap UH, szupi!!! BIztos megmutatja magát KisCsiga. Jó neve van! Kép
A legfontosabb, hogy Te bízol Pityeszben!

Lányok!
Most nem bírok többet írni.
Az az igazság, hogy az a nagyon aktív, leállni nem bíró Réka néhány napja messze szállt.
Tegnap voltam a háziorvosnál is, azt mondta, megfáztam kicsit, ne szedjek semmit, csak ha lázas lennék. De iszonyatosan levert vagyok, minden mozdulatra fáj a pocim és ha nem mozdulok is tök sokat nyilall. Remélem, csak összejött ez a taknyosság dolog és a pocim növekedése és az visel meg ennyire.
Egyébként - ugyanúgy mint Kata - hiába dőlök le, napközben nem tudok aludni, pedig mára ez volt a terv, mert itthon vagyok.
Nna nem nyavalygok tovább, csak ez most kikívánkozott. Ennél több nyavalyám ne is legyen, igaz? Kép

Wish!
Olyan rég jelentkeztél! Remélem, jól vagy!
Gondolom, melózol ezerrel..

Szép napot mindenkinek, akinek nem írtam, annak duplán!
réka
Vendég

Réka,
Remélem hamarosan meggyógyulsz, elég szar ez a nyavaja. Azért ne lázasodj be légyszi'. Igyál menta teát, az jót tesz a náthának, kicsit frissit is és enyhén görcsoldó is. Ezt kismamáknak is lehetKép Sok-sok pocisimi a két kiscsajnak, elhiszem, hogy megvisel a növekedésük, hiszen ők ketten vannak.Kép
Alvásra meg a legjobb a citromfű tea, irtó finom és nyugtató, rendesen elálmositKép
Az AfP eredményed mikor lesz meg?

Vanda,
A földbenyúlkálás a toxoplazma miatt nem túl szerencsés, de elég egy jó kerti kesztyű és egy alapos kézmosás rögtön utána valami antibakteriális szappannal. A 10. hét környékén ugyis elküld a védőnőd szűrésre, abból kiderül, hogy védett vagy-e, vagy még megkaphatod.
Én korábban állandóan földbe turkáltam, ráadásul mindig volt-van állatunk is (ők is lehetnek hordozók), azt hittem már rég megfertőződtem gyerekkoromban és most már védett vagyok, de kiderült, hogy még nemKép De igy valószinű, hogy a saját állataink nem fertőzöttek, mert akkor tőlük már rég elkaptam volna. Csak a magzatra veszélyes, gyerekre-felnőttre nem, olyan mint egy nátha.
A doktorimat az Árpád-kori kerámiaművességről irom, elsősorban Északkelet-Magyarországi régészeti lelőhelyek anyagából. Sajnos pataki anyagom nincs, de karosi van, az már csak 30-40 km tőletek.Kép

Ma hozta meg a postás az integrált teszt eredményét, úgyhogy már tudom a részleteket is. Hála az égnek az AFP pont jó lett benne: 1,05 MOM, úgyhogy remélem a Jánosban levett, egy héttel későbbi is OK lesz, és igy Dévaink is meg lesz velünk elégedve.Kép

Inari

KépKép
inari

Ja, a 28-ás hétvége nekünk se jó valószinűleg. családi banzáj.Kép

KépKép
inari

Sziasztok!
Megjöttünka védőnénitől. Kép
Aranyos volt, beszélgettünk. A vérvételes beutalókat sajnos nem tudja kiállítani, ezért a körzetihez is kell menni. Időmbe végülis belefér... Kép
Egyébként kedves volt, de nem biztos hogy hosszútávú lesz a kapcsolatunk, mert ha elköltözünk, lehet hogy máshoz kerülök, hiába maradunk Wekerlén.
Képzeljétek, viccesen alacsony a vérnyomásom. 90/60. Röhej hogy ébren vagyok. Kép Már a Dévainál is ilyen alacsonyat mértek a múltkor, korábban mindig 120/80 volt. Hm.

Inari, örülök hogy jók az eredményeid! Remélem ezek az integrált tesztek plusz uh nekünk is megnyugvást hoz majd és elkerülhetjük az amniót. Igaz, a védőnéni is azt mondta, nem ismert 23 év alatt olyat aki ettől elvetélt volna.
Köszönöm részletes elászámolásod a szabadidőddel! Kép
Nekem is szépen kialakultak a napjaim, már csak a tanulásra kéne rászánni magam... eddig még nem akaródzott.
Dévaiban egyébként én is száz százalékig megbízom, ezt egyszer neki is említettem, tehát nem erről van szó. De még meglátjuk ezt a váltást vagy nem váltást.
A Szent Orbán már fent volt a listán, a neten találtam, de sajnos péntekre nincs már helyük, így csak úgy tudunk menni ha szombaton megyünk és vasárnap már jövünk is. Most latolgatjuk, hogy megéri-e. De nagyon mennék már vhová, tetszett is, csak kicsit rövid így az idő. Ha már az utazásnál meg a Dévais paráknál tartunk, szerintetek kétszer hetven km autókázás beleférne Dévainál, ha nincs semmi különösebb panaszom?

Réka, jobbulást kívánok neked! Ugye milyen utálatos dolog, ha az ember hulla de mégsem tud aludni, pedig ideje is lenne rá? Ez a mi formánk Kép

Sziasztok!
Kata

Kép
szkatácska

Szia Vanda!

Én már többször olvastalak itt, illetve az egyik NLC-s fórumba is egy helyre írogattunk (pontosabban te hamarabb eltűntél mint hogy én bejelentkeztem volna), és pont ma emlegettek a többiek, hogy mi lehet veled.
Gondoltam benézek ide, hátha itt több info van rólad, és igen, nagyon örültem hogy ilyen jó híreket láthatok!!!!

Ha van kedved, gyere majd át az NLC-s topikba is, a többiek várnak nagyon ! (és ha nem baj, a mai hozzászólásodat bemásoltam nekik is)

Dorka

Kép
szdorka

Vanda!!!!Kép
Pár napig nem tudtam jönni, de elég sokszor gondoltam rád. Hihetetlen, hogy mi minden történik veled! Nagyon erős babád(babáid)vannak.Most komolyan mondom, még a szám is tátva maradt....annyira örülök, kívánom neked, hogy mostmár minden rendben legyen!!!Nem térek magamhoz....Kép
Melba
Gyönyörű pocakod van! Milyen szépen látszik az Uh képen a baba.Kép
Ági28
Szórítok!!!!!!Kép

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Ági! Igen, én emlékszem, olyan kis "faros" csajszi vagy. Én mondhatok ilyet, mert én túlteszek rajtad jóval. De csak én. Kép

Réka! Sajnálom, hogy megbetegedtél, de szerintem sem ettől lehet a pocifájásod. Azért két gyerkőc nő odabent, ezt sosem lehet elfelejteni. Mit lehet bevenni lázra? Nagyon remélem, hogy nem lesz rá szükség, igyál akkor mentateát, Inari tud mindent. Kép

Inari! Ilyen toxoplazmára szerintem nekem is lenne esélyem.
Patakról nem akarsz írni, vagy "csak" anyag kellene? Éppen utána tudnék érdeklődni a fősulin, vagy itt-ott.
És én dolgoztam kerámiafestőként, bi-bi. Igaz nem az Árpád-korban. Kép

Kata! Virdzsit tutira elrontják. Kép Nálunk mindig így van, anyu elkényezteti őket egy nap alatt. Komolyan mondom Fifi kutyám úgy néz már ki mint egy tömb, olyan dagi.
Hédi meg az állandó békázásával készít ki. Szerintem már tökre kábszeres az ebem, megkeresi a békákat, lassan, és módszeres megöli őket, közben a méregtől habzik az egész szája, beteríti a fejét is, és utána odaül büszkén, hogy ő milyen jó fej. Olyan undorító.

Jó, hogy kedves a védőnő, szerintem az is sokat számít. A tesómról tudom, hogy nagyon sokat kell orvoshoz, meg mindenfelé járni.
31 évesen miért lenne indokolt a különböző vizsgálatok?

Kagyló! Hát én sem térek nagyon magamhoz az biztos. Ti mikor kezditek az orvoshoz járást?
vanda978

Vanda
Amikor én voltam febr Dévainál láttalak, ha jól emlékszem....legalábbis ismerős vagy nekem.Kép
Duddu
Kép lesz majd?

Annyira el kezdtem hinni abban, hogy mikor én megyek majd a Dévaihoz nekem is sikerülni fog! Megindult a babásodás!KépKépKép

Kép

kagyló

Vanda
Novemberre beszéltük meg Dévaival a kezdést. Aug elején kezdjük el az andrologus hívni, és a vizsgálatokat csináltatni.Aug végére kell vinnem a papírokat hozzá.Biztosan lesz majd pár kérdésem, de majd ráérek mielőtt el kezdenénk rohangálni. Kép
Csoda babád van!!!!Kép

kagyló

Kép
Kép

Szóljatok, ha javítani kell valamit.

wish

SzaniKép HajniKép JuditKép
Lehet hogy nekem is meg kellene látogatnom Vereckeyt? A többi nagyjából stimmel. Azaz, ha jobban meggondolom, Lacinak kellene meglátogatnia Kép Timikém, te mit gondolsz erről? Kép

HajniKép
Mondtam Guru néninek, hogy terhes vagy. Nagyon örült neki Kép

KataKép
Ne viccelj, nem beteg vagy, csak babát vársz. Ha nincs semmi panaszod, hogyne férne bele ennyi autózás. Kriszta a Kaális topikbol körberepkedte Európát a terhessége alatt.
A Szent Orbán nagyon tuti hely, szerintem két napra is megéri lemenni. Bár kb öt éve voltam ott utoljára, de gondolom nem oskat változott. Az a nyugalom, ami ott van, mindent megér.

SeszikémKép
Hát nem semmik vagytok ti sem, cifrázzátok, ahogy csak bírjátok. Azért sokáig ne húzzátok a dolgot, nehogy nagyinak szólítsanak majd a bébik Kép

RékaKép
Nem baj, ha nem alszol a pihenés is sokat számít. Egyébként is jobb ha gyakorlod a kevés alvást Kép

InariKép
A Csigák himnősek, úgyhogy ha a bébikétek hű a nevéhez, akkor a születésig rejtegetni fogja mije van Kép De azért jó lenne, ha nem szégyenlősködne Kép

MelbaKép
Csini a pocid. És szerintem is jól döntöttetek Kép

SzaniKép
Hol vannak azok a képek! Ne várakoztass meg minket, légyszi Kép

Na mennem kell, hív aludni a párocskám.
Akinek nem írtam annak is sok puszit küldök.

wish

Kedves Stella Botond,

Névnapod alkalmából sok boldogságot kívánunk!
Farkasok J és K

Kép
farkasok

Vanda de gyagya vagy, látnád teljes méretében, nem elfátyolozva, akkor nem mondanál ilyet!! :-)

Ági28

Kagyló! Akkor még előttetek van a nyár pihenni, de utána igen be fognak gyorsulni az események. Ide menni-oda menni, stimu, transzfer, baba, na innentől no pihi. Kép

Kata! Bár ez nem sokat számít, de én is leutazom párnaponta a 260 km-t, és még vissza is. Valahogy muszáj mindenkinek közlekedni, biztos nem lesz gond 140 km.

Botond! Boldog-boldog első névnapot!!!!!!!!!!
vanda978

Sziasztok
Kép
Nem kezdödik valami jól ez a nap...esőőőő!!!

kagyló

sziasztok

tegnap megvolt a punkció, szerencsére lett anestes, mert azt mondta a doki, hogy ő látta rajtam (gondolom a tüszők száma alapján), hogy én ezt nem fogom bírni, ezért a föld alól is kerített egyet.

Ébredéskor a kezemen egy hetes volt és az elmaradhatatlan szívecske. Kép

Délután kiderült, hogy sikerült mindet megszúrni (mivel ICSI volt). Kép

Ma reggel hívtam őket, mára már csak 4 maradt, de mindegyik kezdeti stádiumban van, és nem tudják mitől. Ez nem túl jó, mert sokkal fejlettebbnek kéne lenniük. És itt nem az osztódásra gondolt, mert azt mondta, hogy ez a négy szabályosan elkezdtett osztódni, hanem nem is tudom mire. Biztos mondta, csak nem fogtam fel. Kép A lényeg, hogy holnap újra kell hívnom őket, aztán kiderül. Még az is meglehet, hogy egy sem éli túl a mai napot Kép(

Volt már valakinek hasonló?

Vanda: gratulálok, és hát nem egy egyszerű eset a tiéd sem. Kép
Én is már láttalak, de nem most, hanem még januárban.

Most kicsit kivagyok.

Kép

Kép
boszti

Boszti
Nekem állandóan ilyen van mindegy,hogy 7-8-14 szívtak le, ICSI-vel is csak egy maradt meg mindig. És mire meg kellene tapadnia nem tapad meg. Nekem csak annyit mondod a volt orvosom, hogy megtermékenyülési próblémánk van......én sem igazán értem, ez mit takar.Kép

kagyló

Boszti!
Nekem hétfőn mesélték, hogy az egyik lánynak 10-et vettek le, és egyik sem termékenyűlt meg!! :-(

Ági28

Sziasztok!Pár napja olvasgatlak titeket.Én is Dévais voltam,most 11hónaposak az ikreim(ICSI)!

Elsősorban a nála való szülésről akartam írni nektek!Én is hozzá jártam terhesgondozásra,de végül nem nála szültem,ahogy akkoriban 6-ból négyünknek nem jött össze hogy ott legyen.Most nem részletezem,hogy miért nem,mert rosszat nem akarok róla mondani,meg utólag már szépülnek a dolgok!Ami fontos,hogy NE vegyétek túl komolyan a riogatásait!Én azt tettem és végig aggódtam a 9hónapot,szinte nem is mertem örülni!Szülés után úgy éreztem,hogy egyik kezével adott a másikkal elvett!Elvette a terhességem csodaként való megélését!Szülés után tiszta depi voltam ha sokat sírtak a kicsik,hogy biztos azért van,mert én tiszta ideg volta amíg a pocimban laktak!
Nem azt akarom mondani,hogy ne "szüljetek"nála,hanem hogy ne vegyétek át a pesszimizmusát!Ha ezt meg tudjátok tenni biztos hogy nagyon jó kezekben vagytok nála!Amúgy mostmár próbálom úgy felfogni,hogy mégis csak jó hogy így alakult hiszen két gyönyörű,egészséges babám született(fejenként 3000g.mal)

Melba!Ezt főként miattad írtam,hogy nehogy te is ebbe a hibába essél!Gördüljön le végre az a kő,és hallgas a babádra aki nem győzi üzengetni neked,hogy minden ok!Bár én is hallgattam volna rájuk vagy legalább a többi orvosra akik mindig nagyon elégedettek voltak velünk!

Felébredtek a kicsik úgyhogy most ennyi!

Sziasztok:Viki
Vendég

10-ből egy sem??? Ez nagyon szörnyű lehetett a lánynak.
Én most totál kivagyok. Eddig pozitívan álltam hozzá, de valahogy most nem tudom így felfogni. Az eső is elik, a kedvem is rossz.

Egyébként ha holnap kell telefonálnom, akkor hogyan fogok beszélni a Dévaival, ha nincs is ott? Vagy ilyenkor más is ad információt?

Kép

Kép
boszti

Gondolom, más is meg tudja mondani, hogy hogy állnak a picik!!

Ági28

Vanda! Mút héten bekukkantottam és olyan depis lettem, most meg itt nézem és mindenki gratulál. :o Nem semmi a pocilakótok, vicces figura. A frászt hozza az anyjára, meg mindenkire! Kép
Hajnesznek is szívből gratulálok! Kép
Bocs, hogy megint kutyafuttában és nem tudtam teljesen visszaolvasni. Kép

Boszti! Az első lombikomnál én is így jártam: ICSI volt, 3 pete, 2 termékenyült meg. A beültetésig sajnos nem jutottunk el. Nagyon szar volt arra emlékszem, ami jó, hogy ha nincs transzfer, akkor nem számít bele az 5be. Utána rögtön kezdhettünk újra (szóval nem kellett 3 hónapot várni). De remélem a Ti négy embikétek összekapja magát és minden rendben lesz.

loihi

Duddukám,
a könyvet a könyvkereső.hu-n találtam meg és 4 nap alatt meglett, a Móricz Zs. körtéri Libri könyvesboltban vehettem át. Nem számítottak rá semmilyen felárat csak a könyv eredeti árát kellett fizetni.
Farkasok J

Kép
farkasok

SziasztokKép

VandaKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Hát csajszikám, Te aztán tudsz még meglepetéseket okozni!!!KépKépKép Nagyon-nagyon örülök nektek!!!! Ja és most már kérünk egy teli szájjal vigyorgós képet!!!! NE csak mindig ezt a kis somolygóstKépKépKép

A többieknek puszi, de képtelen vagyok visszaolvasni!!!

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Jaj, Boszti, nagyon-nagyon drukkolok Neked és a petécskéknek!!! Legalább egynek sikerüljön, mert abból még simán lehet kisbaba!!! Nagyon-nagyon szurkolok,és sokat gondolok Rád, remélem a sok pozitív energy segít! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ne idegeskedj, most már nem Rajtad múlik! Próbáld elterelni a figyelmedet és akkor hamar itt lesz a holnap, amikor lesz, aki megmondja telefonba Neked a jó hírt! Kép Az azért jó, hogy végül mégiscsak altattak. Kép A nap pedig mindjárt kisüt, azt rendeltem Neked! Kép

Ági, most ne írj ilyen rémtörténeteket Bosztinak légyszi! Inkább jó gondolatokat küldj arra, aggódik ő enélkül is!
Azért nyugi, Felétek is mennek a drukkok, bár a fiúk és a lányok úgyis tudják a dolgukat. Kép Megkönnyebbült már a hasad?

Köszi Viki a nyugtatgatást, igazán nagyon aranyos vagy! Az az igazság, hogy a terhességem elején, amikor nagyon paráztam és a Dévai nem volt valami megnyugtató, a férjecském erélyesen rászólt, hogy tán bíztagatás kellene... Azóta nem traktál rémtörténetekkel és mindig kapok kedves, bíztató mondatokat. Kép Tény, elmondta a véleményét, miszerint ő mindenképpen megcsináltatná a feleségével az amniót. És mivel kíváncsiak voltunk, elmondta indokait is. De elfogadta most a döntésünket és mosolyogva mondta, hogy nem lesz itt semmi baj. Kép Csak hát a rossz AFP, meg az az izom ott a bal kamrában nem volt annyira megnyugtató. De jó, mert már döntöttünk és most megint nagyon vidám vagyok és örülök a babámnak. Kép Az is igaz, hogy most híztam 2 kilót, eddig még egy dekát sem, meg a leleteim sem voltak szörnyűek, szóval lehet, hogy ezért sem kaptam rémtörténeteket... Kép
Kinél szültél végül? Õ milyen volt?
Gratulálok az ikrekhez és a súlyuk is fantasztikus volt! Végig kihordtad őket? Fiúk, lányok? Mesélj róluk, a képeket is nagyon szeretjük!

Kagyló, ezúttal, ha nekifuttok, máshogy lesz!!! Annyian szurkolunk Nektek!!! Kép Tuti sikerülni fog!!! Kép

Köszi mindenkinek a kedves és megnyugtató szavakat! Meg a dicséreteket is! Olyan aranyosak vagytok! Kép Kép Kép Ma más lábbal keltem és végre ismét átjárt a boldogság. Úgy látszik, sikerült megnyugodni. Kép És a két napos görcsök is elmaradtak. Kép Lehet hogy a stressz mellett a fronttól volt? Létezik, hogy ennyire frontérzékenyek a pocakbabák? És végre tudok enni (kopp-kopp)! Már 5 napja zabálok! Kép

Wish, ne küld sehova a Lacit, tudod a bébitek a nászúton akar foganni. Kép Az meg már mindjárt itt van! Kép

De jó Kata, mindjárt túl vagytok a 12. héten! Kép Kedves védőnéni sosem árt. Nem is tudtam, hogy wekerlei vagy. Mert hogy én meg, ha nem babát várok, ott tanítok a Wekerle közepén a Deák Gimiben. Kép Ja és ott is nőttem fel. Mármint nem a gimiben. Kép Hogyhogy nem tud a védőnéni beutalókat adni? Ez gáz. Nálunk mindig hagynak védőnéniknél aláírt beutalókat a dokik. Szerintem mond meg a védőnéninek, hogy kérjen számodra a dokitól egy párat. Elvileg a védőnők vannak a kerületi terhesrendelésen is.
Vérnyomásban kezet foghatunk, nekem 85/46 szokott lenni a reggeli kávém után, ami ugye elég gáz. Kávé nélkül meg nem tudok talpon maradni. Ha beszélsz vérnyomásmérés közben, akkor egy kicsit magasabbat mérnek. Kép
Szerintem is simán belefér az autókázás. Kép

Húha, jó témád van a doktoridhoz Inari! Kép Gratulálok az AFP-eredményedhez! Kép Kíváncsian várom a Jánosos eredményedet ezután. Hogyhogy ott vették le?
Dévainál vagy ma uh-on? Remélem, minden ok és Csigátok nem szégyenlős! Gyere mesélj mielőbb! Kép
Ez a melltrükk nagyon tetszik. Kép
Ok, megegyeztünk, babucink makkegészséges!!! Kép Kép Kép Sajna a rosszullétek miatt még nem igazán éreztem, hogy ez a legszebb időszakom... De majd most, hogy végre megjött az étvágyam és 5 napja nincs émelygés, ... !!! Kép
Egyetértek a szülésgondolataiddal teljes mértékben. Kép Kép Kép Én azért örülök, hogy a Dévai tájékoztatott minket rendesen és mi döntöttünk ezek ismeretében. Mert azért ugye hallani olyan történeteket, hogy beteg baba született, jelzés meg sehol nem volt a doki részéről...

Réka, mielőbbi jobbulást kívánok!!! Remélem, a pocinyilallásaid is jobbak lettek mára!!! A nyilallás mindenesetre jobb, mint a görcs, az valószínűleg csak a pocinövekedés miatt van. Az meg ugye két babával nyilván intenzívebb. Kép Megy Nektek is a sok pozitív energia!!! Kép
De jó, hogy már csak egy hétig dolgozol! Kép Én itthon vagyok, mégis jól el tudok fáradni a nap végére.
Jógázni sajna nem járok, pedig érdekel. Kép

Vanda, Nektek babanövelő és görcsűző energiákat küldök!!! Kép Kép Kép

Roxal, Ti is hamarosan kezdtek, nem???

Nagyon sok puszi mindannyiótoknak!!!
Melinda (20+2)

KépKép
melba

Melba!

Igen, ha minden leletem megérkezik időben, akkor pünkösd utáni héten kezdünk, mostvan múlóban a mensi, tehát még cca 3 hét. Na ez már hozzáállás, tetszik Kép

Eszter
Kép
roxal

Sziasztok!

Annak, akit érdekel: végre elérhető a Lombikbaba kérdőív kiértékelése, egyelőre egy ideiglenes site-on!
http://www.geocities.com/hertamicola/index.html

Norka
s_norka

Köszönöm a pozitív gondolatokat, remélem a gyerekek is érzik, mert egész nap rajtuk jár az eszem Kép
Nagyon kiváncsian várom a holnapot, ha lesz miről beszámolok nektek is.

Kép

Kép
boszti

Melba köszi a kérdést ma már jobb, bár néha azért fáj piocit!! De kibírható!! :-)
Nem azért írtam egyébként, hogy megrémisszem!! :-( Neki úgyis sikerűl, mert nagyon sok pozítív energia megy felé és a babák felé!! :-)

Ági28

Ági: nagyon kedves vagy, köszönöm KépKép

Kép

Kép
boszti

Kisvé
Én biztosan a Dévainál maradnék. Az elejétől fogva
ott volt, és nem igazán biznák másban.Igaz én mégcsak egyszer voltam nála, de nekem szimpatikus volt, nem beszélt mellé. Gondoljatok bele, lombik babával alakul ki terhesség és még hozzá ICSI-vel. Attól, hogy a legjobbat teszik vissza, attól függetlenül lehetnek próblémák stb.Szerintem inkább mondja meg a véleményét, és ha kell könyörtelenül. Bocsi ha valaki nem így látja.

kagyló

Boszti szívesen!!! És nyugi!!

Ági28

Melba!
Egy fiam és egy lányom van.Már majdnem betöltöttem a 39.hetet amikor megszántak a Jánosban és kiszedték őket,igaz már menni nem tudtam annyira fájt derekam,hátam.Ezértis nem várták meg a csütörtököt,azaz Dévait(akinek persze örök hála, meg még mindig imádom!).A János orvosai szuperek szakmailag,csak hát nem az ő betegük vagy,de nekem egy szavam se lehet rájuk,az 1hónap alatt amíg bent feküdtem igazán jófejek voltak.Mi csináltattunk amniót(akkoriban még attól sem nyugodtam meg,hogy papírt adtak,hogy minden ok),ugyanazt mondta Dévai amit nektek.A pocibabák piszok frontérzékenyek,csak az enyémekre nem hatott semmilyen front.Egy csomó front volt míg bent voltam a kh.-ban,teltház volt mindenki szült,az enyémek meg lapítottak.Persze mostmár megérzik,most is elég nyűgik,meg álmosabbak egész nap.Egyébként nekem is sokat görcsölt a hasam,de Dévai azt mondta,hogy a sárgatestek termelődnek és az okoza.

Boszti!
Nekem az elsőnél 10petéből 1 volt érett azt megszúrták a többit meg érlelték.Másnap sajna mondták,hogy nem maradt egysem.Ehhez képest a te eseted bíztatóbb,hiszen meg tudták termékenyíteni őket!Piszok rossz volt amikor mondták,de legalább nem kellett 3hónapot várni a kövire,aminek amúgy beültetés lett a vége!Bár az nem járt sikerrel,de bíztató volt,hogy odáig eljutottunk!Remélem holnap jó híreket mond a biológus!Nagyon erősen kívánom neked!
Vendég

Kagyló!
Persze hogy a Dévai a legjobb,csak nem szabad mindenben rosszat látni!Szerintem ő egy kicsit szélsőséges ebben!Én meg amúgyis hajlamos vagyok túl aggódni mindent,és néha jól jött volna egykis bíztatás.Amúgy szuper volt a kapcsolatunk,puszikat kaptam csak szavakat nem!Bár az is igaz,hogy ez az "ott volt elejétől végéig"addig tartott amíg be nem feküdtem a kh.-ba,ott egészen másképp viselkedik:feszült,türelmetlen,látszik hogy nem igazán érzi magáénak a helyet és talán kicsit tehetetlen mert végülis nem ott dolgozik.A bizalom a legfontosabb,de írtam is hogy senkit nem akarok lebeszélni a nála szülésről csak tudni kell"kezelni" és nem nagyon felvenni a kicsapongásait!Sok sikert neked és kívánom,hogy szülhess nála!

Melba!
Bunkó módon meg sem köszöntem a gratulációdat!KÖSZÖNÖM!
Vendég

Boszti! Nagyon-nagyon szurkolok mind a négynek holnapra, nehogy már egy sem maradjon belőlük. Az első lombiknál nem volt ilyen gond? Bízzunk a legjobbakban, ne legyen velük semmi.
Az előző punkciónál nem altattak?

Kisvé! Üdv itt, köszi az infót.
Gratula a babáidhoz, tényleg nagyon szép súllyal születtek.
Roxal! Pont jó lesz, mert addigra le államvizsgázol, megkönnyebbülsz, és nem lesz tele a buksid mindenfélével.

Melba! Vérnyomásilag is kezet foghatunk. Sajnos evésbe nem, én úgy irigyelek mindenkit, aki ehet, nekem állandóan diétázni kell. Most megint elkezdtem, nehogy túl sokat hízzak, mert akkor hogy fogok megszülni.

Gigi! Olyan vagy! Én csak somolyogni tudok úgy látszik. Nem rosszak ám a fogaim, csak épp a budin ennyire futotta. Kép Kép

Réka! Hogy vagy? Pocifájás? Torokfájás?

Kagyló! Itt is k.... szar az idő, egész nap bentvagyok, már összeaszalódok teljesen. Kép Kint meg baromi giliszta szag, olyan nyálkás a levegő.

Inari! Te iolyan jól tájékozott vagy várandós ügyekben, segíts nekem. Az lenne a kérdésem, hogy neked mi a véleményed az aszpartamos édesítőkről. Az előzmény, hogy én édesítősen iszom a teát, meg a kávét is (de ez csak napi egy), és nem tudom most jól teszem-e. Inkább ne is igyak csak ásványvizet?
Annyi rosszat olvastam már az aszpartamról, de olyan cikket nem találtam ami kimondottan a terhességgel kapcsolatban lenne.

Másik kérdés: Ezt csak úgy kérdezem, hogy szoktál hason aludni? Bár nekem nincs még terheses hasam, csak olyan natúr, Kép de mégis úgy idegesít a hason alvás, és eddig úgy aludtam. Most meg csak panírozom magam az ágyba egész éjszaka, tele van a fejem mindenféle hülye álommal.

Várom ám az uh.-s híreket is!!!!
vanda978

Boszti Kép
Megkönnyebbülve olvastam, hogy találtak Neked anesztest. Nagyon szorítok a porontyoknak!!!! Kép

Vanda Kép
Hason alvás, édesítőszer...mintha csak magamat hallanám...Kép Fú csajok, nem gondoltam, hogy ennyi parával jár ez az áldott állapot, annyira félek, hogy nincs is ott bent senki, mi lesz, ha üres petezsákot látunk csak, meg ilyen szörnyű dolgok járnak csak az eszemben, közben meg tudom, hogy ilyenre nem is szabadna gondolni, mert nem tesz jót senkinek sem. De összeszedem magam, így nem viselkedhet egy csodababa anyukája...KépKép

Wish Kép
Én még nem mertem felhívni Ágit, amíg nem látjuk uh-n is, remélem, jövő héten jó hírekkel végre megtörténet a megígért telefonálás.
Egyelőre ne Vereczkeyzzetek, csak célozzuk be a nászutat, oké? Kép

Melba Kép
Örülök, hogy utolért a nyugalom. Remélem, jó sokáig Veled is marad. A képek fantasztikusak, az utolsón mosolyog!!! Kép

Roxal Kép
Nagyon közel már a kezdés. Már most elkezdek drukkolni! Kép

Réka Kép
Remélem, jobban vagy már! Biztos csak a pocakod növekszik és talán most érzékenyebb vagy minden jelre, azért érzed jobban. Milyen jógára jársz?

Inari Kép
Örülök, hogy jó híreket kaptatok, mekkora nagy megnyugvás lehet minden ilyen eredmény.
A zebrának már elmagyaráztam, hol laknak, akik nagyon várják már. Kép

Na megyek, mert kell a zuramnak a gép. Puszi mindenkinek!
hajnesz

Vanda,
Hát a hasonalvást én se birtam már az elejétől fogva. De azt hiszem nálam is inkább pszihés volt, mindig azt gondoltam, hogy agyonnyomom a kis drágám.Kép Az ember néha tényleg jó hülye tud lenniKép
Szerintem az édesitőt felejtsd el. A babának is árthat, de szerintem neked is. Tegyél a kávédba barna nádcukrot, nem attól a napi egy-két kanáltól fogsz hizni.
Egyébként köszi a bókot, de nekem is van még itt mit tanulnomKép

Wish,
Hát jól rászóltál erre a himnőségre. Azért remélem nem hermafrodita lesz Csigánk. Semmit nem volt hajlandó megmutatni, úgyhogy Dévai is vigyorogva modta, hogy szerinte kisfiú, de csak tipp, mert nem lát semmitKép
Mikor lesz a nagy nap? Fotóst végül sikerült találnotok?

Boszti,
Kérlek ne keseredj el. A biológusok holnap is bemennek az intézetbe, úgyhogy tudsz kinek telefonálni. Remélem jó hireket kapsz.+++++++++++

Kisvé,
Olyan jó, hogy igy leirtad az élményeidet. Nekem ez nagyjából elég is mind a Jánosról, mind a Dévairól. Nincsennek nagy igényeim, a fontos, hogy értsenek ahhoz amit csinálnak és ha kérdezek, akkor korrekt választ kapjak. Egyébként, ahogy azt tegnap irtam, szerintem is tényleg ez a jó taktika. Tudomásul kell venni, amit a Dévai mond, igen megtörténhet a legrosszabb is. De azért ennek gyakran nagyon kicsi az esélye. Õ mivel "maszek", igy tudja csak védeni magát. Ha rá hallgatnánk akkor csak nyers répát ennénk vizzel meg nyershússal a terhesség alatt, nem utaznánk 2 km-t sem.....
Eddig 2,5 kg hiztam összesen a 16 hét alatt, erre ma mondja, hogy ugye tartom a diétát. Komoly arccal igent válaszoltam, majd ellebegett előttem a tegnap benyomott két jégkrém....Kép
Gratula a két babához, a vegyespáros tényleg a legcsodálatosabb. Akkor nektek a 3. lombik sikerült?

Roxi,
Mindjárt kezdtekKépKépKépKép

Melba,
ez az csak optimistán. Végül is nálunk inszemeseknél plusz elöny, hogy azért a "kiválasztódás" természetes úton zajlott. A természet meg sokkal bölcsebb, mint az összes biológus együttKép

Szóval,
ma rengetegen voltak nála. Csiga továbbra is Csiga marad, egyelöre nem tudjuk a nemét. Mindegy nem is ez a fontos. Az a lényeg, hogy szép egészséges, Dévai is meg volt elégedve.Kép Most ép akkora ami a kora is. Várom a 2-3 hét múlva esedékes 4D-s UH-t mert ott én is többet láthatok belöle. Dévaihoz megint 3 hét múlva jövünk, addig letudjuk a Genetikát a SOTE-n.
(Most egész elfogadó volt, hogy nem akarunk amniót).
Megkérdeztem, hogy úszhatok-e nyáron. Erre mindenféle bűzős folyásokkal-gombás fertőzésekkel fenyegett. (Ebben sem győzőtt meg teljesen, tavaly nyáron is szinte minden nap úsztunk a Velencei tóban és nem kaptam el semmit. Egyébként meg terhesség alatt is lehet gyógyitani, viszont a hátamnak nagyon jót tenne). Már csak egy új fürdőruha kell amibe beleférekKép

Puszi,
Inari
16+4

KépKép
inari

Hajni! :)
Szerintem ez az "ideges" állapot még el fog nálunk tartani egy ideig, én legalábbis mindig újabb és újabb dolgokat fogok kitalálni magamnak. De az vígasztal, hogy nem vagyok egyedül.

Inari!
:) Nagyon jó hírek, ha Dévisz meg van elégedve, akkor igazán minden jó lehet. Hát, Wishnek igaza volt, de előbb-utóbb megtudjuk, hogy ki is lesz.
Az úszásról én sem tudok jókat mondani, azt most hirtelen nem tudom, hogy mi, de a tesómnak volt belőle problémája. Majd megkérdezem.
2,5 kiló 16 hét alatt, az nagyon nagyon jó. Pedig ő egy kilót szokott mondani havonta, ha jól tudom.

Nekem is ilyen hülye paráim vannak, hogy összenyomom, pedig tudom, hogy ez nem lehet, de mégis.
Nálunk sajnos ilyen "extra" dolgokat nem lehet kapni, hogy barna nádcukor, ha össze csinálom magam, akkor sem. Ez a kisvároska hátránya, mindenért utazni kell. De majd megpróbálom beszerezni. Az édesítőről akkor inkább lemondok, nem teázom, vagy kipróbálom a zöld teát minden nélkül. De akkor az ásványvíz mehet?

Juj, mindjárt bezár a bazár...
Időközben be is árt, ezt most megint próbálom elküldeni, húúú ha de meg szépültünk. :lol:
vanda978

Vanda szerintem az az 1 szem édasítő nem árt, de most ne negyon foglalkozz evvel , tényleg próbáld meg a barna cukrot. gyébként, mivel én is olyan kis soványka vagyopk, ugye?? Járok akupunktúrára, meg vettem egy növényből készűlt édesítőszert, és tényleg jó. Ja és van egy méregtelenítő, fogyasztó szer, ami csak gyógynövényekből áll, és utánnaérdeklődtem, és azt mondták, hogy a várandósoknak, és akik még csak mos akarnak bebát, annak is lehet inni nyugodtan. Szóval én ezeket teszem, hogy nehogy jobban elhízzam,mert így is ráírta a Dévai a kockázati tényezők lapomra, hogy obesitas előfordulhat, ami ugye annyit jelent, hogy túlzott elhízás. meg amúgy is 20-25 kg plussz van rajtam, és azt nem akarom nagyon szaporítani. Sokan mondják, hogy túlsüjjal nem lehet teherbe esni, de tavaly nyáron 6-8 kg plussz volt rajta összesen, mégsem estem teherbe. Úgyhogy erről ennyit.
Ági28

Boszti azonnal gyere és mesélj!!!! :wink:
Ági28

Sziasztok!

Bosztinak sajnos nem maradt egy aprósága sem tegnapra.
Nem tudom ő fog-e jelentkezni, ezért gondoltam hogy írok nektek (egy másik fórumon bejelentkezett tegnap, és onnan van a hírem).

Dorka

Kép
szdorka

szegény, hát nem igaszságos ez az élet!! :cry:
Ági28

Ági!
Persze nem feltétlenül igaz, hogy aki kövér nem tud teherbe esni, de azért én úgy gondolom megkönnyítette volna a helyzetemet, ha karcsú lennék. :) Én észrevettem magamon az évek alatt, hogy minél jobban elhíztam, annál kevesebbet jött meg a mensim, és fokozódtak a PCO-s panaszaim. És mint dévisz is mondta, minél kövérebb vagyok, anál nehezebb lefogynom, mert a zsíranyagcsere fordítva működik, kihat egymásra. Háááát, nem is sikerült lefogynom. Most nem fogyózom, csak kicsit oda kell figyelnem, hogy mit eszek, mert ha valóban van babám, és sokat fogok hízni, akkor hogy a francba fogom megszülni. Azért ode kell energia, hasmunka, stb. Persze úgy is olyan leszek mint egy ház, amúgy is nagyon vizenyős vagyok, akkor emg fokozódni fog. A nővéreim vékonyak, de ők is összeszedték magukat rendesen terhesen, olyan "vizes típusu" a családom.

Szerintem azzal a növényi édesítőszerrel vigyázz, olvasd el hogy mi van benne, nehogy még se legyen jó terhesen. Én úgy tudom, hogy igencsak kevés gyógynövényfélét lehet enni-inni, bevenni.

Egyébként hogy vagy? Pocifájás?

[b]Boszti![/b]ű

Nagyon sajnálom, hogy nem maradtak meg, ez borzasztó lehet. Valamit mondtak, hogy mi lehet az oka?
Szegénykém, biztos nagyon kilehetsz. :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Dorka! Köszike az infót.
vanda978

Hát szerencsére hasfájás nincs, már tegnap sem fájt a pocim. Remélem ez nem rossz jel!! Apa meg minden este beszélget a hasammal. Amennyit én iszom abból az édesítőből, az nem hiszem, hogy árt, mert max 2-3 naponta 3 cseppet iszom belőlle. Hát lehet, hogy hottám is majd darut kell hívni!! :-)
Ági28

Na Drágáim,
akkor ezért nem működött ez tegnap, egész jónak tűnik az átváltozás, majd teszteljük.
Egyenlőre mindenkinek elvette a kedvét a tegnapnemtudtamírni effektus.
Farkasok J
farkasok

Sziasztok, nem maradt egy sem, azt mondták, hogy nem termékenyült meg egy sem, úgyhogy valamit félreérthettem a múltkor.
Szomorúak vagyunk mindketten.
A férjem bíztat, hogy csináljam tovább, még nem szabad feladni és hogy a föld alól is előkeríti a rávalót. Nagyon aranyos.
Felvetettem neki az öribabát, szerinte ráérünk még arra, próbálkozzunk.
Azt még nem döntöttem el, hogy a következő mensinél megyek-e vagy várok egy kicsit.
Ti mit tennétek?
boszti

Boszti tényleg ne add fel!! Én mindenképpen mennék tovább. Remélem te is úgy döntesz, és tényleg ne keseredj el!!
Ági28

Sziasztok
Boszti
:cry:
Igazságtalan az élet!!! Ne add fel, majd legközelebb sikerülni fog!!!

Hogyan csináltátok a 2-4 és a 19. napi vérvételt? Lehet két különböző ciklusban is :?:
Mi az a onkologiai vizsgálat :?: Kenet :?:
kagyló

Sziasztok
Boszti
:cry:
Igazságtalan az élet!!! Ne add fel, majd legközelebb sikerülni fog!!!

Hogyan csináltátok a 2-4 és a 19. napi vérvételt? Lehet két különböző ciklusban is :?:
Mi az a onkologiai vizsgálat :?: Kenet :?:
kagyló

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?