A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Anikó!

www.lilylie.com
ha tudsz angolul, akkor megcsinálod a vonalzót, he nem akkor segítek.
Majd 3 tulajdonságot ad meg, ebből neked az url kód kell, amit kimásolsz és a profilodba be kell illeszteni, és be kell pipálni az aláírást.

N

Kép
narco

Sziasztok, lányok!

Fúúúúúúúúú, micsoda új dizájn!!! Idő kell, mire megszokom, hogy mit hogyan... :wink:

Nikike!
Ne légy kedvetlen, biztos csak az időjárás miatt vagy nyomi! Egyébként a doki mondta Neked, hogy vékony a méhfalad? Meg ha vékony az ember, állítólag akkor is előbb érzi a babulit.

Jucus!
Nem vagyok elkeseredve, sőt, most vagyok úgy, hogy nagyon élvezem a babás létet, a nehézségek ellenére is. De már ollllllllyan kíváncsi vagyok!!! :mrgreen:

Angie!
Jaj, nagyon szomorú vagyok... :cry:

Nomika!
Mi a helyzet a hőddel :?::?::?:

Egyébként ma biztosan front van, mert Kende baba iszonyatos mozgásokat produkál, ha most csinálnánk NST-t, tutira értékelhető lenne... :D

Majd még jövök, jók legyetek!

Sziasztok

Norwell+Kende baba (35+1 :) )
norwell

Kancellárka!

Bocsi, hoyg én is leírtam, de nem túl jó a net, már megint behalt nekem.

N

Kép
narco

Évi 79!
Nem tudjuk még
mátra

MÁTRA!!!!!!!!!!
MI TÖRTÉNT???????
norwell

Basszus!

Csak most jelent meg nálam a tábla!

MATRA! MI VAN MOST?
ADJ VÁLASZT! mert megőrülök!!!!!!!!!!

N

Kép
narco

Nehéz beszélni róla.

Tegnap reggel elindultam a páromhoz Pestre. Előtte már éreztem, hogy valami nem stimmel. Megálltalm a barátnőmnél. Ott elkezdtem görcsölni rettenetesen, és elöntött a vér. Akkor felhívtam a párom, még akkor úgy volt, hogy sietek Pestre. El is indultam, de Pásztónál már nem jutottam tovább. Közben beszéltem a pesti orvossal, aki azt mondta, hogy azonnal a legközelebbi kórházba. Bementem, megkerestem azt az orvost, akihez oda jártam, megvizsgált, kórházi hálóing, Uh, a monitor, amit én is láthatok kikapcsolva. Azonnal a műtő. Előtte sos császár volt, addig fetrengtem a fájdalmamban a kórteremben. Ami a legborzasztóbb volt, hogy egy nagyobb görcs után a kezembe csúszott ki. Szóltam a nővérnek, mert mondta, hogy figyeljem. Rögtön elvitte. Annyit mondott, hogy magának nincs szerencséje, mert ezt nem kellett volna látnia. Azért még megsimogattam.
Közben telefon a párommal, apósom szervezkedett, próbált segíteni. Zsuka és Duddu is hívtak néha, hogy mi van. Aztán fel a műtőbe ahol rettenetesen sírtam. Az orvos már rászólt az altatósokra, hogy szúrjanak már. Nagyon aranyos volt mindenki, fogták a kezem, törölgette a doktornő a szemem, simogatott. Aztán felkébredtem az ágyamon és ennyi.
Jött anyám, hozta a holmijaimat.
A párom este jött, de láttam rajta, hogy nagyon szívesen lenne máshol.

Az orovs azt mondta, hogy sok mindentől lehetett, de következő keddre lesz meg a szövettan és akkor okosabb lesz.

Brill!
Már nincs egyedül a kis angyalkád. Került neki játszótársa.

Kérdezzetek nyugodtan bármit.
mátra

Sziasztok!

Sok minden történt ma, este mindent elmesélek.Lényeg,h. jól vagyunk, ma vagyok 6+ 0. :lol:
És a Babóca kerek 2,7 mm.Hát nem óriási??? :lol:
Este megpróbálom felvarázsolni az UH képet is.

Viszont most rohanok a könyvelőhöz, este majd bővebben.

Mátra!
Drága, hol vagy? Mi történt? Miért vagy lent?

Csajok, valaki, tudunk valamit Mátráról?

Angie!
A szívem szakad meg, sajnálom az 1 cn-t.De tudod, új hónap új remény. :)

Nomi!
Gyere!!!!!!!! :lol:

Puszi!
Pupy
Vendég

Mátra Drága!
Mi van?? Úgy aggódom!

Norwell!
Én is egy kicsit, de hát ez van. Nem is baj, talán nem véletlenül van ez így. Most kezdjük az építkezést, és lesz itt a beindulásnál elég idegeskedés. És amúgy sem szerettem volna tél kellős közepén szülni. Inkább március lenne jobb. Nem csüggedtem el. Nyáron próbálkozunk tovább, és ha szeptemberig nem jön össze, akkor elmegyek egy kivizsgálásra. Férjem azért még elmegy az andrológiai vizsgálatra jövő pénteken. Tegnap tudott volna menni, de mondtam, hogy várjuk meg, hogy nálam mi lesz, mert ha baba van, akkor nem tegyük már ki ilyen cikis vizsgálatnak fölöslegesen. De hát ugy-e ma eldölt, hog ymennie kell. Egyébként annak is örülök, hogy ez a ciklusom rendes hosszúságú volt. Pont 28 nap. Szerintem a két hónappal ezelőtti vetélésem kavart be a szervezetemnek. Én továbbra is bizakodó vagyok. A férjem még tőlem is bizakodóbb. Annyira édesen tud vigasztalni. ÚÚÚÚggggyyyy szeretem!
Vendég

Mátra Drága!
Mi van?? Úgy aggódom!

Norwell!
Én is egy kicsit, de hát ez van. Nem is baj, talán nem véletlenül van ez így. Most kezdjük az építkezést, és lesz itt a beindulásnál elég idegeskedés. És amúgy sem szerettem volna tél kellős közepén szülni. Inkább március lenne jobb. Nem csüggedtem el. Nyáron próbálkozunk tovább, és ha szeptemberig nem jön össze, akkor elmegyek egy kivizsgálásra. Férjem azért még elmegy az andrológiai vizsgálatra jövő pénteken. Tegnap tudott volna menni, de mondtam, hogy várjuk meg, hogy nálam mi lesz, mert ha baba van, akkor nem tegyük már ki ilyen cikis vizsgálatnak fölöslegesen. De hát ugy-e ma eldölt, hog ymennie kell. Egyébként annak is örülök, hogy ez a ciklusom rendes hosszúságú volt. Pont 28 nap. Szerintem a két hónappal ezelőtti vetélésem kavart be a szervezetemnek. Én továbbra is bizakodó vagyok. A férjem még tőlem is bizakodóbb. Annyira édesen tud vigasztalni. ÚÚÚÚggggyyyy szeretem!
Vendég

Mátra!

Annyira sajnálom, amin keresztül kellett menned... Bár ne kellene senkinek ilyet átélnie... Bárcsak tudnék segíteni, hogy könnyebb legyen...
Puszillak...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Mártra!

Sír a szívem!!

:(

Kép
narco

Mátra!
Drága,most olvasom a soraid!
Borzalmas amit átéltél! :cry:
Teljes szivemből sajnálom!
Annyira szomoru lettem! Kép 1148041321.gif
Csak a szövettan után tudják megmondani,hogy mi lehett a baj?

KépKépKépKép
aniko24

Mátra!!
Nagyon-nagyon sajnálom :cry: :cry:
Nem igazán tudok mit mondani :(

Réka
korek

Sziasztok!

Kicsi Mátrám!!!
Nem értem... Minden olyan jó volt... Annyira örültem és szorítottam... Kép Sokat gondolok Rád!!!!
Kép

Angie!
Örülök, hogy a bizakodás megmaradt, nem is szabad elkeseredni (persze én könnyen beszélek a kis boxbajnokkal a pocimban... :D ), de ne aggódj, nemsokára Te is követsz majd!!!

Juca!
Mizújs Veletek??? 2in1, vagy esetleg...????

Pupy!
Gratulálok az óriásbébihez! :D Még pár hónap, és meglátod, milyen az, amikor olyan púpokat csinál a pocidon, hogy azt hiszed, kidugja a fejét a köldöködön! :lol:

Norwell (aki most nagyon-nagyon szomorú)+Kende baba
norwell

Mátra Édes!
:( :( :( Úgy magamhoz ölelnélek!

Pupy!
Semmi gond. Megy az élet tovább. Reggel kb 30 percig tartott a kiábrándultság, hogy nekem nem lehet gyerekem, de a világ legdrágább férjecskéje (az én férmem :lol:) gyorsan megvigasztalt. Most már annak örülök, hogy a ciklusom 28 naposra sikerült. Úgy látszik, minden visszaállt a rendes kerékvágásba a szervezetemben. Most az építkezésre kell koncentrálnom, rengeteg rohangálni valónk lesz. Szerintem ide is kevesebbet fogok tudni jönni.
Várom a képet :)

Nárcisz!
Most már értem. Nem ismertem a történeted múltját. Én azt hittem, hogy a baba nem akart sokáig összejönni a próbálkozás ellnére sem. Azért az éles próbálkozás után nem kellett annyira sokat várnotok. Ez tök jó!

Lányok, nekem nem akar rendesen működni a vadiúj babanet. Órákig gondolkozik, aztán magától elküldi kétszer az üzenetemet, közbe betesz még három másikat az enyém elé. Biztos nincs még rendesen bejáratva.

Bogárka!
:?: :?: :?: :?: :?:
Vendég

Ma egyébként is kisírtam már magamat a vészhelyzeten, a Green dokin.:(

Kép
narco

Köszönöm lányok!

Mindenért magam okolom. A párom pedig racionálisan gondolkodik és nem tudom a sebeimet nyalogatni.
Borzasztó érzés ez. Csak ülök és nézek ki a fejemből.

Próbálok racionális lenni én is és a jövő felé nézni, de akkor sem értem meg. Mellettem lévő szobában egy c asszony az 5. gyerekét szülte. Egy másik meg a 8. -at. Az unokája már 3-4 éves forma.
Mi meg akik mindent megteszünk alaig jutunk teherbe és ha mégis, akkor ez a vége sok esetben. Ezt meg tudná valaki magyarázni?
Szóljatok rám, ha sok vagyok, mert csak veletek tudom megbeszélni ezeket. Itt megint eszembe jut Junkó család témája...

Puszi :cry:
mátra

Köszönöm lányok!

Mindenért magam okolom. A párom pedig racionálisan gondolkodik és nem tudom a sebeimet nyalogatni.
Borzasztó érzés ez. Csak ülök és nézek ki a fejemből.

Próbálok racionális lenni én is és a jövő felé nézni, de akkor sem értem meg. Mellettem lévő szobában egy c asszony az 5. gyerekét szülte. Egy másik meg a 8. -at. Az unokája már 3-4 éves forma.
Mi meg akik mindent megteszünk alaig jutunk teherbe és ha mégis, akkor ez a vége sok esetben. Ezt meg tudná valaki magyarázni?
Szóljatok rám, ha sok vagyok, mert csak veletek tudom megbeszélni ezeket. Itt megint eszembe jut Junkó család témája...

Puszi :cry:
mátra

Elég érdekes a net...
mátra

Mátra!! :cry: :cry:
Végtelenül sajnálom!!!
Nem tudok mit mondani. Én is úgy örültem a babádnak!! Miért okolod magad????
Most gondolatban megölellek, sajnos mást nem tehetek.
Drága!! Tudd, hogy mi Veled vagyunk! Jóban, rosszban.
Bárcsak tudnánk segíteni!
Rolly :cry:
rolly

Mátra!
Drága,magadat ne okold!
Semmi esetre sem te vagy a hibás! Kép
Szerintem te mindent megtettél!És ebben biztos vagyok!

KépKépKépKép
aniko24

Mátra!
A nagy MIÉRT kérdés mindig fel van dobva, de nem mindig kapunk rá valaszt. Én már lassan leszokok a miért kérdésekről, mert rájöttem, hogy az élet sokkal könnyebb, ha valahogy megpróbálom elfogadni a történéseket. Sokszor olyan de olyan nehéz, de ha sikerül, akkor tovább tudunk lépni, és a múltbeli rossz már nem befolyásolhatja a reményekkel teli jövőt. Ne engedjük, hogy beárnyékolja a jövőt a múlt árnyéka (és ezt magamnak is mondom, ismételgetem sokszor, sokszor).
Gyere, és nyugodtan mond, ami nyomja a szívemet. Mi megvígasztalunk, küldjük a simiket, és ha majd találkozunk, akkor személyesen is átadjuk. Éppen az egyik barátnőmet is ugyanezért pátyolgatom. Nem akartam letörni itt a hangulatot még néhány napja, de neki is angyalkába ment át a babája. Egy hét után most kezd magához térni. Ő is magát okolta, de nem szabad. NEM TE VAAGY A HIBÁS!!! Ha egy babának maradnia kell, ott fog maradni, akár mit is csinál az anya. Lást azokat a c. nőket. Biztos nem figyelnek oda magukra, sőt, és mégis.
Drága Mátra! Kérlek, ne feledd, hogy a szívem mindig ott dobog a tied mellett!!
Vendég

Narco,Kanci!
Én annyira béna vagyok! :cry:
Nem tudom megcsinálni a vonalzot,hogy ott legyen! :twisted:

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!
A Juca levelét szeretném nektek idemásolni mert nem engedi őt fel a babanet!

Lányok!
Most a bolondját járatja velem a babanet.Eddig nem tudtam bejelentkezni,most meg törölte a levelem:evil:Remélem ez már elmegy!
Mátra!
Sajnálom,tegnap csak könnyeztem egész nap.Légy erős tedtben és lélekben!

Lányok!
Nálam,méhszáj egy ujjnyira vagyok nyitva.Vizeletben fehérj,vérnyomás magas,ezért hétfőn be kell cuccoljak.Ez most egy kicsit elkeserit:cry:Viszont jövöhéten mindenképpen lesz baba,mert ha magátol nem,akkor meginditják a szülést,nehogy baj legyen!Majd kofát megkérem ,hogy nyomtassa ki nekem a termést,hogy ne legyek zombi:shock:

Juca

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!
A Juca levelét szeretném nektek idemásolni mert nem engedi őt fel a babanet!

Lányok!
Most a bolondját járatja velem a babanet.Eddig nem tudtam bejelentkezni,most meg törölte a levelem:evil:Remélem ez már elmegy!
Mátra!
Sajnálom,tegnap csak könnyeztem egész nap.Légy erős testben és lélekben!

Lányok!
Nálam,méhszáj egy ujjnyira vagyok nyitva.Vizeletben fehérj,vérnyomás magas,ezért hétfőn be kell cuccoljak.Ez most egy kicsit elkeserit:cry:Viszont jövöhéten mindenképpen lesz baba,mert ha magátol nem,akkor meginditják a szülést,nehogy baj legyen!Majd kofát megkérem ,hogy nyomtassa ki nekem a termést,hogy ne legyek zombi:shock:

Juca

KépKépKépKép
aniko24

Érdekes!
Miért kétszer küldte el?
Én megőrülök! :shock:

KépKépKépKép
aniko24

Én most elbúcsúzom.
Nem biztos, hogy hétvégén tudok jönni.
Mindenkinek gyönyörű hétvégét. Állítólag jó idő lesz.
Puszi
Vendég

Norwell!
Te láttad, hogy a bejegyzésedre milyend átumot írt? Március 31, 23:50! Mondom én, hogy nem jó ez a változás.

Nekem olyanokat csinál, hogy utólag még bepakol egy csomó üzenetet az enyém elé. Például most jött be nekem Narco, Évi, Norwell üzeneteit, amit Mátrának írtak. Eddig nem voltak ott, most hoppsz hirtelen ott van. Elég megbízhatatlan ez a dolog, bámennyire is dizájnos.

Na mindegy, lényeg, hogy mi együtt vagyunk :lol: :lol: :lol:
Léptem!
Puszi
Vendég

MATRA! csak egy nagy olelest tudok kuldeni, es veled egyutt gyaszolni. mi itt vagyunk neked.

Aniko, aranyos vagy, hogy gondolsz ram, nagyon jol esik:)

Meg nem tudom mi van velem, mert a hom nem tul magas (36.7-36.9 kozott ingadozik), es megeszek egyultomben 6 toltott kaposztat:) de egyelore semmi teszteles!

Nem igazan vagyok oda ezert az uj "look"-ert...de megprobalom megszokni:)
Puszi mindenkinek! remelem konnyebben belepek meg kesobb!

Nomibogar
Kép
nomibogar

Szió mindenkinek!

Hát, lehet, hogy a dizájn új, de a tempó a régi... Juj, most nagyon gonosz voltam :twisted: , de ez az igazság! :lol:

Kicsi Mátra!
Igen, ez nekem is nagyon-nagyon sokszor fájt, amikor a gyakorlatban is láttam, hogy ahova nem kell(ene), oda bizony születik egy rakás, iszonyat igazságtalannak éreztem mindig... Nehéz elfogadni, hogy Te, aki tiszta szívből akarod a babát, megszenvedsz mindenért, másnak pedig, aki nem is akarja, egykettőre összejön... Én is mindig hálát adok Istennek, hogy Kende babát ilyen hamar elküldte nekünk (és tudom, hogy apum, aki egy évvel ezelőtt hagyott itt bennünket, segített nekünk odafentről). Kérlek, ne add (adjátok) fel, nem tudom, milyen nehéz lehet most Nektek, mert nem éltem át, csak azt írhatom, hogy Veled vagyok lélekben! És igenis gyere, írd ki Magadból, ennél többet nem tudunk segíteni, de ennyit igen! Ölellek és puszillak!!!

Angie!
Nem is figyeltem, egyelőre nincsenek a helyzet magaslatán ezzel a babanettel... :wink:

Juca!!!
Jujj, akkor most lehet nagyon szorítani!!!!! Azért is, hogy Stöpszli meginduljon, ha meg nem, akkor a továbbiak miatt!!! Küldöm drukkjaim!!!!!

Puszi mindenkinek!

Norwell+Kende baba
norwell

NA...nincs bent senki...szomoru vagyok.
de hatha kesobb lesztek...
puszi nektek!

Nomibogar
Kép
nomibogar

Most megprobáltam!
Lehet hogy nagy hülyeséget csináltam!

KépKépKépKép
aniko24

Sikerült! :lol:
Köszönöm lányok! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Anikó!
Nagyon szívesen, ha segítettünk! :)

Akkor mindenkinek a lehetőségeihez képest, nagyon jó hétvégét kívánok.

N

Kép
narco

Sziasztok!

Mátra! Nagyon-nagyon sajnállak! Mennyire örültem, hogy legalább neked sikerült.
Kép 1143869075.64.gif
Létszi javíts majd ki a táblázatban 3cn. és a ciklus hossz is változott 28-33cn. Nem tudtam hamarabb jönni, bocsi.

Kép
Kép
Ági279

Sziasztok!

Úgy vártam a mai estét,h. egy csomó örömhír lesz itt. Én erre nem számítottam... :(
Mátra!

Nem is tudom,h. mit kellene írnom.Nem tudom leírni,h. mennyire sajnálom.A párom is. :cry: Merthogy már napok óta mesélek Rólad (és mindenkiről) mondtam,h. Te is ma mész UH-ra stb.
Az élet sajnos néha nagyon igazságtalan. Bizony tényleg sok olyan helyre és párnak születik, akik nem is szeretnék.És akkor az abortuszokról ne is beszéljünk... :cry: Mikor 1,5 éve műtöttek a klinikán bekerült mellém egy 24 éves lány,aki abortuszra jött.Lefeküdt, evett, ivott, olvasgatta a Cosmopolitant, majd elvitték 20 perc volt visszajött aludt még fél órát és hazament. Megkérdeztem tőle,h. miért nem tartja meg? Azt válaszolta,h. a párja 28, 4 és fél éve vannak együtt de még nincsenek felkészülve, de nem fél ha akarja úgyis lesz.És az ilyennek lesz is.
Végtelenül sajnálom. :cry: Pedig én annyit imádkoztam. Kép
NEM TE VAGY A HIBÁS! Nem akarom azt írni,h. már a pecsételés sem volt jobb, és,h. jön majd hamarosan helyette. Nem tudok mit mondani, sajnálom!És mi itt mindíg melletted állunk, gyere és sírj nyugodtan.
:cry:

Beírnál engem holnap 6+1-re?:oops:

Angie!
Nagyon örülök,h. még mindíg ennyire pozitívan álsz a dolgokhoz, tudom,h. hamarosan jön a baba.Mefkértem a pici kis Bubikámat,h. mindenkinek segítsen. :) Annak azért nem örülök,h. kevesebbet akarsz jönni, de tudom én is, az első az építkezés.:) Nagyon szép hétvégét kívánok! :lol:

Norwell!
Köszönöm, tényleg ÓRIÁS! Úgy remegett a kezem az UH után, és amikor azt mondta,h. enyhe szívhangja is van. :lol: Kende baba hogy érzi magát?

Tjuca!
Nagyon szorítok! Kép
Gondold csak el a jövő héten már a kezedben tarthatod Stöpszlit.:) Hát nem hihetetlen?! :)

Nomi!
Már vártalak, azért ha nem haragszol én örülök annak a 6 db töltött káposztának. :lol:

Ági!
Sajnálom a mensit. :(

Nárcisz!
Jobban vagy?

Ne hari érte, akit kihagytam, mindenki eszembe szokott ám jutni, csak most kicsit émelygek. Lehet le is fekszem és holnap reggel 6 órakkor indulunk Nyíregyházára.Már előre félek a hétvégétől.Sok rohanás lesz.Megyünk a a paphoz, az anyakönyvezetőhöz, a vacsora helyre, a családhoz... :roll:

Felteszem az UH képet.Bár nem tudom,h. biztos,h. fel kellene-e most tennem...
Legközelebb a 12. héten kell UH-ra mennem, az még elég messze van. Nem tudom vissza nézni,h. ki kérdezte :evil: , h. a vérvételt.Hát igen én is csodálkoztam, de a lényeg,h. kiharcoltam és ma reggel levették a vért.

Sok puszi Lányok és mindenkinek szép hétvégét! Kép

Kép
Sajnos elég homályos,mert nem a legjobb a fényképezőnk, de majd jövőhéten beszkenneltetem az UH-képet. De azért remélem látszik vmi. :oops:

Pupy és
Vendég

Anikó!! :D
Varga Intézet :?: :?: :?: :?: :?:
Az meg mi :?: :?:
Sosem jártam ilyen helyen :!: :!: Felvilágositanál :?: :?:

Kép
bea27

PUPY :!:
GRATULÁLOK :!: :!: Nagyon nagyon örülök neked!!NEKTEK :!: :!:
Nagyon vigyázz magadra,és kiméld magad :!: PIHIZZ sokat :!: :!: PUSZI :D

Kép
bea27

Sziasztok lányok!

Bár az én problémám eltörpül azok mellett, amik itt történtek, de ma nem volt jó napom, és egyedül ti értitek meg, ami fáj.

Ma elmentem a nőgyógyászhoz, és azt mondta, hogy a Margitban a császár a szokás a 2 babásoknál. Na ezen nem tudok napirendre térni. Persze a babáim életet a legfontosabb, de lelkileg fel kell készülnöm, hogy műtét után 3 hónap lábadozás, plusz e mellé még 2 baba is. Nagyon szomorú vagyok-e miatt, és kétségbeesett. Próbálom pozitívan felfogni a dolgokat...

Ezek után beszéltem otthonnal, és azt mondta anyukám, hogy az unokaöcséim elmondták az óvónéninek, hogy 2 baba lesz, anyukám meg nem tagadta le, mert nagy öröm. Hát teljesen kész vagyok. Mondtam nekik, hogy most elkezdődik a pletyka, aztán ha meghalnak valami miatt, akkor meg magyarázkodhatok. Ez történt a sógornőmmel is. Mondtam anyának, hogy ő sem kürtölte a vetélései után el, a kezdeteknél, hogy babát vár, és pontpsan tudja, hogy miért.

Nem tudom, hogy most a terhesség miatt reagálom túl a dolgokat, vagy tényleg fájnia kellene, mindensetre most nagyon szomorú vagyok. :(

Miattad is Mátra, azt hiszem, hogy ezzel kezdődött az egész mai napi mizéria. :(

Na lefekszem, hátha a holnap jobb lesz.....

N

Kép
narco

Sziasztok Lanyok!

Hamar atfutottam a tegnapit meg a mait, es bizony rossz volt olvasni Matra levelet.

Matra!
Nagyon sajnalom ami törtent, s kivanom legy jobban minel elöbb!

Udv. mindenkinek. Jo ejt.

Judit
jucmuc

Mátra!!Annyira megviselt a leveled,hogy be kell,hogy valjam:kicsurrant a könnyem :( /könnyeim :!: /
Mit lehet tenni,én már csak ilyen kis érzékeny lelkü vagyok :(
Nagyon-nagyon sajnálom ami veled történt :!: :!: :!: :!: :(
Most nagyon erősnek kell lenned :!: :!: Nagyon vigyázz magadra :!:
Nemtudok többet irni erről,mert tiszta lelki beteg lettem :!: Az előbb is a zuhanyzás közben egyfolytában ezen járt az eszem,és bólogattam,hogy ez nem lehet igaz :!: :(
Na jó :!: Mi nem azért vagyunk,hogy negativkodjunk,és a leveleinkre sirva fakadj talán ÚJRA!Be is fejezem.Vigyázz magadra,és fogadd el Tőlem,és Óriáska babámtól ezt a kis plusszit!! :lol: És töltődj fel vele igy virtuálisan :lol: :lol: :lol: :lol: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Millió PUSZI :!: :!:

Kép
bea27

Jo reggelt, Lanyok! Szeretnem, ha ma vidamabb napja lenne mindenkinek :D
Matra: uj nap, uj remeny, ne okold magad a tortentekert, ez a legnagyobb butasag amit tehetsz. Probalj vigasztalodni, nezz elore, meg ha most nagyon is fajnak a tortentek. A kicsi Angyalkad nincs egyedul. Sokat gondolunk rad:)

Pupy: orvendek nagyon, hogy lathatom is Babucit, kivanom, hogy jo egeszsegben teljenek a kovetkezo heteid :wink:

Bea: szerintem mindannyian megkonnyeztuk Matra babajat. Hogy van a babad? es te?

Jucaval mi a helyzet?

Legyen kellemes napotok!

Nomibogar
Kép
nomibogar

Sziasztok jo reggelt mindenkinek! Kép
Nem mondom,hogy jol aludtam az éjszaka! :(
Egész éjjel járt az agyam ezen az egészen ami szegény Mátrával történt! :cry:
Egyszerűen kész vagyok!Borzasztoan fáj a szivem! :cry:

Mátra!
Drága,remélem minél hamarabb visszanyered az erős önmagad és csak a jövöt fogod látni!De az igazság az hogy Angienak igazat adok,hogy nem szabad a régi dolgokon rágodni de ezek szerintem olyan sebek amik soha nem gyogyulnak meg!Sird ki magad mert csak az segit egyedül!És mi itt vagyunk neked és melletted! Kép

Narco!
Én csak a saját példámat tudom neked felhozni!
Én is császárral szültem.Az igazság az hogy nem volt olyan félelmetes és drasztikus mint amennyire hittem!Három hét mulva már kutya bajom sem volt!Ezt ugy érts,hogy nem fájt és vezettem is!Amikor megcsászároznak kb 3-4 nap amig kicsit nehezebben mozogsz de utána hamar gyogyul!Legalább is nálam!Nekem 2 éve kivették a mandulám és azt mondtam mindenkinek aki kérdezte,hogy milyen volt hogy szülök még inkább 5x császárral mint még egy mandulaműtét!

Bea!
Bocsánat összekevertelek valakivel!
EZ egy ilyen természetgyogyász központ és ugy rémlett,hogy te voltál!De elnézést tévedtem!

Pupy!
Örülök,hogy minden rendben volt az orvosnál!Mit mondott a torokfájásra?Szép a babácskád!

Kép

KépKépKépKép
aniko24

Nomi!
Ne viccelj már!
Beszélj kicsit magadrol!
Már alig vártam hogy jelentkezz!

KépKépKépKép
aniko24

Aniko: Latom te rohamosan kozeledsz a peteereshez:) szoritok neked. Mind nezem a kicsi fiad, olyan draga! szepek vagytok egyutt:)
Nehez most arrol beszelni, hogy valoszinuleg terhes vagyok, mert allandoan ott lebeg elottem a kudarc...ott vannak Brill, Dido, es most Matra :cry: . probalok nem arra gondolni, hogy most egy tesztet kellene csinalnom, inkabb varok meg egy darabig...a hom ma reggel is 36.9 volt, nem erzem magam a legfenyesebben, de ez meg nem bizonyitek semmire. Tehat marad a turelmes varakozas :D .

Nomibogar
Kép
nomibogar

Jo jo!
Nem faggatlak tovább!
Tégy belátásod szerint!
Én türelmesen várok!
És nagyon nagyon szoritok! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!
A "szomszédból" ugrottam át egy kicsit.

Narco :)
Ne félj! Mindkét gyerekemet császárral szültem(bikini vágás)

és nem 3 hónap a lábadozás!!! A másodikkal 3 nap múlva szaladtam a folyosón a kórházban. A simán szülők csak lestek utánam. Tudtam ülni rendesen, mindent meg tudtam csinálni a babával. Az első két nap kellemetlen, nehéz felkelni az ágyból. De kifejlesztettem egy oldalra gördülős technikát és ment simán minden. :lol: A műtét után két héttel már a lányomat is emelgethettem.
Most a harmadik babát várom (4+5 :D ), ő is császáros lesz. Mosolyogva megyek szülni....

Mátra..... én is megkönnyeztelek...
Vendég

Narco
A császár miatt semmi esetre sem szabad elkeseredned!! Én a kisfiamat császárral szültem, mire a 8. napon hazaentem a kórházból, már egy picit sem fájt és abszolút nem volt megerőltető emelgetni a babát. Nem szabad, hogy ez elrontsa a kedvedet!! (Azért azt leírom, hogy a kolléganőmnek is ikrei vannak, de ő nem császárral szült. Szóval szerintem csak azért, mert ikreket vár valaki, nem törvényszerű, hogy csak császár jöhet szóba. Viszont a gyermekeid élete, egészsége mindennél fontosabb, és ez úgyis háttérbe szorítja a császárral járó nehézségeket. A keresztapám nevelt fiánál sajnos későn merült fel a császár ötlete, így a szülés közben oxigénhiány lépett fel, és szellemileg fogyatékos lett az addig egészségesen fejlődő baba. ) Szóval csak azt akarom mondani, hogy ne keseredj el, én személy szerint a császárt egy pillanatra sem éltem meg tragédiaként.

Mátra
Rengeteget gondolok rád, mindig az eszemben vagy. Imádkozom érted!!

Rolly
rolly

Mátra!

Nagyon-nagyon sajnálom. :( Nagyon nem számítottm erre a hírre. Nem is tudom, hogy mit modjak, mert ilyenkor semmi nem vígasztalja az embert, talán majd az idő... Nem kell ám erősnek lenned, nyugodtan sírd ki magad, mert az szerintem sokat segít.
És ha bármiben segíthetek...

ditta
dido

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?