A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

nahát, de klassz :D

Sziasztok Lányok!!!

NAGY HÍREM van, már tegnap szerettem volna megosztani Veletek, csak nem bííítam :lol:

Szóval tegnap 7.44-kor világra jött Katona Kitti 3500 garmmal és 50 cm-rel:D

Kinga is nagyon jól van, bár csaszi lett a vége, de nagyon-nagyon boldog és Kitti is gyönyörű, fekete hajasbaba :D

Majd próbálok képet is feltenni!

Puszika,
Kata
pankata

Nagy gratula a kibővült Katona családnak! Sok boldogságot a családnak, bő tejtermelést:) és mihamarabbi felépülést Kingának!

Melinda
melinda29

Sziasztok lányok!

Hatalmas gratula Kingának és a kis Kittinek! :lol: :lol: :lol:

Pankata :) Veletek mi újság?

Bea :) Drukkolok a holnapi vizsgához! Tulajdonképpen miért kellett Grétit szemészetre vinni?

Dancsi :) Utólag is boldog szülinapot kívánok Jozsónak!

Zitacicu :) Nagyon édesek a babák! :D

Szép napot mindenkinek!

Timi
timika

Szia Timika :D

Köszike, mi nagyon jól vagyunk, Ádikám 1000-rel készül a suliba, Minke pedig már kapaszkodva és kézenfoga sétál, és erre piszok büszke :lol: Mi is :D

Már 11 kiló és 82 cm és mindent kajál, ügyike:) ja és van 6 foga!!!

És Ti???
nem voltál véletlenül a hétvégén a Kárász u-i DM-ben??? Mintha Téged láttalak volna, de nem bizti... :oops:

Kata
pankata

Próbálgatom a fórum új szolgáltatásait :)

Nem tudja véletlen valamelyikőtök, hogy hogy kell az avatar képet rendesen feltölteni?Ugyanis, ha olyan méretűre kicsinyítem amit ír, akkor torz lesz a kép. :(
Egyenlőre odáig jutottam, hogy a régit kitöröltem -Lotti 9 hós rajta :lol: , kicsit nem most volt :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Pankata :) Melyik suliba fog járni Ádám? Minike gondolom nagyon élvezi az új tudományát :lol:
Voltunk vmikor a múlt héten a Kárász u-i DM-ben, de sajnos már nem emlékszem, hogy melyik nap :oops: Gyakran szoktatok a Kárász u. környékén sétálni?
Mi jól vagyunk, köszönöm szépen, Kristóf most kint horpaszt az erkélyen :) Viszont ezek a frontok eléggé nyűgivé teszik szegényt :(
Nem tudod, Kingának miért lett császár?

Melinda :) Avatar témában sajna nem tudok segíteni, még én is bénázok vele :oops:
timika

Örülök, hogy jól vagytok:)

Áhh, ritkán megyünk fel a városba, csak hétvégén itt voltak szüleim és kóóóbászolhatnékunk volt... :lol:

Ádikám a Madách-ba fog járni, felvették a kéttannyelvűbe, nagyon ügyi volt :)

Kingának végül azért kellett csaszi, mert bár nagyon szépen kitágult, de Kitti úgy döntött, hogy ő még nem bújna ki..Nem fordult be a szülőcsatornába...EDA-ban csinálták, így rögtön láthatta Kittit, nagyon jó élmény volt a szülés, ahogy elmondta:)
pankata

Üdv!
Mi még egyben, de a doki szerint hét végére lesz baba, mivel cx: 1222. De én még vígan járkálok...
Avatárosoknak: a szerkesztő topicban van valami olyasmi, hogy 80 pixelesre kell kicsinyíteni, és ha még így is nagyobb, mint 6k, akkor tömöríteni...de ott jobban le van írva. :?
Én most a táblázattal szenvedek...ill. szenvednék, mivel a régi formátumban most nem műxik, várom a szerk. válaszát, hogy mit is kéne csináljak...
Ági és TörPeti
exdeus

Gratula Kittihez!
gyönyőrű kislány :D
Vendég

Sziasztok!

Zitacicu: Tényleg gyönyörűségesek a babák, és a nagyfiú is :)

Kingáéknak HATALMAS GRATULA! Sok boldogságot nekik!

Timika: Majd nektek is kell Kristófot szemészetre vinni. :) 1 éves kötelező vizsgálat.

Pankata: Jó, hogy végre jelentkeztél :) Kicsi fiad szép paraméterekkel rendelkezik :)

Bea
jégvirág

Exi :) Akkor már tényleg csak napok (órák?) kérdése és megjön Törpeti :lol: Kitől fogjuk megtudni a nagy hírt?

Zozo :) Te hol láttad Kittit? :?:

Bea :) És bármilyen szemészhez el lehet vinni? Ismerőshöz is, ha tulajdonképpen ő felnőttekkel szokott foglalkozni és az 1. sz . rendelőintézetben dolgozik?

Timi
timika

Üdv!
Timi, hát remélem... Nem szeretnék befeküdni, így muszáj lenne hétvégén "rákapcsolni". :)
exdeus

Timi!
telcsin, kaptam képet :lol:
Vendég

Sziasztok! :D

Nekem is nagyon tetszik ez az új társalgó! :D Végre sikerült avatart és Boti-centit is csinálnom! :D

Kingának mi is szívből gratulálunk!!! :lol: :lol: :lol:
Én is szeretnék képet látni Kittiről! :D

Exi! :D
Kezd izgi lenni a dolog!! :D Drukkolok ezerrel, és várjuk a híreket! :D

Kata :D
De jó, hogy előkerültél!!! :D
Küldtem emilt! Megkaptad?

Timi :D
Nem hívtál - gondolom az idő miatt... :(

Zitacicu (drusza :lol: )
Nagyon szépek a gyerkőcök!! :D

Puszi, Zitus

Kép
Kép
zituska28

SZIASZTOK
ENIKÖ Köszi szépen.Mi jól vagyunk bár a babák elég nyügik mostanában.:Máté kezd magához térni pár napig mamánál volt talán jót tett.Vasárnap akartuk hazahozni de tegnap már ott állt a kapuban és várt.Rögtön érte mentünk.Most visszahoztuk a kiságyat és abban altatjuk.A mamánál egyedül aludt el.Erre én felbátorodtam és nem "Engedek"neki.Nincs "csak egy kicsit maradok"meg "ne hatagudjál" meg az össszes elterelö duma.Most alszik és nem mentem be hozzá.Megsimogattam volt éneklés (amit imádoott régen,pedig a hangom.... :lol: Beszélgettünk egy kicsit és kijöttem.Egyszer próbálkozott de nem jött össze,Most alszik.Reggel ugyis jön ha felkelt.Na kihasználom hogy alszik minden gyerekem meg hogy a férjem bevállalta a hajnali etetést a kicsiknél.(Remélem én a másik szobában nem ébredek fel a sirásra de ö igen az ö szobájukban. :D
mégegyszer köszi Enikö.
Egyébként az ikres oldal is pont ilyen,lehet hogy ott is van infó a használattal kapcsolatban.Nekem még soha nem volt idöm hogy elolvassam rendesen.Azon agyaltam ,elképzelhetö hogy ide is lehet csikot rakni.Akit érdekel nézze meg az ikrek.hu oldalt most tudom elmagyarázni hogy milyen csikrol van szó.
zitacicu2

bocsi:ikresek.hu és végül is a csikon az látszik hogy milyen idös a kicsi
zitacicu2

Üdv!
Zituska, köszi a drukkot!
Ma megyünk Zákányszékre...talán már fájásokkal jövünk haza, igaz, ma hatra megyünk a kórházba NST-re.
exdeus

Sziasztok!!

Zituska, a jövő héten egy tali a kavicsos jáccón??? Hogy aludtál éjjel? :)

Tegnap este kimenőt kaptam, apa volt a csajokkal itthon:)!
A barátnőmmel voltunk kint a borfeszten este a vihar után! Szupi volt :D Ittunk fincsifincsi vörösbort :D :wink:

Exi: Írjatok ha van valami:)

Puszka
E
ceniko
Szeged

ZITUSKA
TE HOGY CSINÁLTAD A CSIKOT?ODÁIG ELJUTOTTAM HOGY MEGSZERKESZTETTEM CSAK NEM TUDOM HOGYAN KELL IDE ÁTRAKNI.aZ IKRESEN.
IS MÁS CSINÁLTA MEG UGYHOGY MOSTMÁR NEM AKAROK BÉNÁZNI.CSAK LÉGYSZI MOND MEG HOGY HOGYAN TOVÁBB
zitacicu2

Bea! Grétinek sok puszi a kobakjára szülinapja alkalmából!

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Hü látom megváltozott a forum, érdekes.

Grétinek, Jozsónak boldog szülinapot!

Kingáéknak gratulálok!

Karmen
karmen

Sziasztok!

Melinda, Karmen: Köszönöm szépen Gréti nevében is :)

Ma egész nap olyan kis pityergős vagyok...hihetetlen, hogy már 1 éves a lányunk, tegnap született!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Kép

ilyen volt

Kép

ilyen lett

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea: Isten éltesse Grétit szülinapja alkalmából:)

:wink:
E
ceniko
Szeged

Exi :)

Na???Fájások??? :D :D :D

Enikő :)
Én is szívesen taliznék veletek a "kavicsos jáccón", de szerintem nem rám gondoltál :lol: :lol: :lol: ...vagy inkább.. :cry:
Ki mondta, hogy ritka név a Zita?? :lol:

Zitacicu :)
Ha megszerkesztetted a centidet, akkor a végén lenni kell 3 kódnak. Abból a BBC kódot kell átmásolni a profilodban az aláírásodhozhoz!
A profilodba az oldal tetején található 'segédletek' közt található profilra kattintva tutsz bejutni, és változtatni rajta! :)
Remélem tudtam segíteni! :)

Bea :D
ISTEN ÉLTESSE GRÉTIT 1. SZÜLINAPJA ALKALMÁBÓL!!!!!! :D :D :D :D
Naggyon hiányzik a táblázat - nem tudom sosem, hogy éppen ki ünnepel :(

Pussz, Zitus

Kép
Kép
zituska28

Üdv!
Zitus, fájás :?: Na az nincs, még mindig...jól beépítettük ezt a gyereket a pocakomba. :lol: Holnap este hétre megint kórház: áramlásvizsgálat.
Aki tudja, kiről beszélek: Vesm Móniéknál a hidegfront meghozta Dóra babát. Konkrétabbat én se tudok, csak mikor ma mentünk NST-re, Móni pont kint volt, mert ott volt a férje és a rokonok.
exdeus

Sziasztok!

Bea :) Én is nagyon boldog szülinapot kívánok Grétinek! :lol:

Exi :) Továbbra is mennek a drukkok! :D

Vesm - Móniéknak pedig hatalmas gratula Dóri születése alkalmából! :lol: :lol: :lol:
timika

Timi, rajtam már ez se segít. :? Én nem tudom, mikor akar ez a gyerkőc kibújni...de hogy se én, se Feri nem tudunk hatni rá, az 100% :!:

Ági és
KépKép
exdeus

Grétikének nagyon boldog szülinapot kívánok!

Kingának pedig szívből gratulálok a bébihez!
Vendég

Exi :) Holnap kell befeküdnöd ha nem indul útjára Törpeti?
timika

na, teszek végre én is fel képeket a fiúkról, végre tudok rendesen kicsinyíteni:

Kép 1148203156.11.jpg

Kép 1148203168.88.jpg

Kép 1148203186.1.jpg

Kép 1148203201.59.jpg
Vendég

Kép 1148203394.59.jpg

Kép 1148203407.85.jpg

Kép 1148203420.43.jpg
Vendég

Üdv!
Dancsi, édik a srácok!
Timi, igen, ha nem jön magától TörPeti, akkor holnap kell befeküdnöm, de ennél konkrétabbat csak este fogok megtudni... :)

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Dancsi, de nagy fiú lett Jozsóka! Úgy telik az idő!

Bea, Grétinek sok boldogságot kívánok szülinapja alkalmából! Nagyon édes, ahogy nézi a gyertyát!

Kingának és Móninak nagy gratula!

Ági, neked meg mennek a drukkok!

Erika
gerika

Üdv!
Férjem mai aranyköpése: Ma hova is megyünk? Szivárgásvizsgálatra? (Áramlás vizsgálatra fogunk menni egyébként.)
Erika, köszike... :)
Enikő, megkérdeztem a rokont (csak most épp nem vagy MSN-en), csak azok a költségek vannak, amikről beszéltünk a múltkor.

Ági és
KépKép
exdeus

Üdv!
Na, mégis csak kedden kell bemennem a kórházba, de aznap már baba is lesz. Hacsak előbb meg nem gondolja magát a drága.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!!

Dancsi: Nagyon nagyon szépek a fiúk:) Jozsó fülecskéi egyre kevésbé állnak el:) Lehet Violáé is visszahúzódik :D :oops: (amit kétlek látván az apja kisgyerekkori fotóit :lol: :lol: ) Azért a remény hal meg utoljára:) Boldi is tüncike, hasonlítanak a tesók????

Bea: Nagyon helyes kiscsaj lett a Gréti :) És klassz volt a szülinapi tortája is:) :wink: :lol:

Exi: Köszi szépen :wink: Nagyon drukkolok, hogy Peti magától kibújjon, ne kelljen beleavatkozni!!!! ++++++++++++++++++

Zituska: Részemről a kavicsos játszós, tali túl van tárgyalva, mikor jöttök??? :lol: :lol:

Puszka:)
Enikő
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Csak Exi felől érdeklődnék, vannak hírek???? :) :wink:
Drukkok mennek+++++++++++++++++++
Enikő
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Mónikáéknak hatalmas gratula Dórihoz!

Dancsi: Édesek a srácok, Jozsónak nagyon jól áll az új szemüveg, olyan kis tudós pofija van tőle :) Hogy tetszett neki a cirkusz?

Enikő: Nem cikizni a tortáért... :x :? :lol:
Amúgy nagyon ízlett neki.
Egyébként szülinapja előtt 1 héttel a dédszülei miatt ünnepeltünk anyuéknál, ott volt 1 tortája, aztán szombaton a szülinapján ünnepeltünk hármasban, akkor sütöttem a muffint, aztán tegnap meg jött hozzánk a család, akkor meg volt egy túrótortája...úgyhogy igazán nem lehet panasza :)

Exi: Drukkolok!

Itt lehet megnézni az 1 éves lányt:
www.kutasgreta.fw.hu

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Mónikáéknak hatalmas gratula Dórihoz!

Dancsi: Édesek a srácok, Jozsónak nagyon jól áll az új szemüveg, olyan kis tudós pofija van tőle :) Hogy tetszett neki a cirkusz?

Enikő: Nem cikizni a tortáért... :x :? :lol:
Amúgy nagyon ízlett neki.
Egyébként szülinapja előtt 1 héttel a dédszülei miatt ünnepeltünk anyuéknál, ott volt 1 tortája, aztán szombaton a szülinapján ünnepeltünk hármasban, akkor sütöttem a muffint, aztán tegnap meg jött hozzánk a család, akkor meg volt egy túrótortája...úgyhogy igazán nem lehet panasza :)

Exi: Drukkolok!

Itt lehet megnézni az 1 éves lányt:
www.kutasgreta.fw.hu

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Tudja valaki a Lengyel utcai bababolt telefonszámát és nyitvatartását?

Másnak is rohadt lassú a babanet?
Vendég

Dancsi: Igen nagyon lassú:(
Én úgy tudom délitán vannak csak nyitva méghozz 14 órától talán.... de ez nem bizti majd aki tudja megmondja :)
Télleg, voltatok a cirkuszba??????

Bea: Átnéztem a képeket, nagyon látványosan nőtt a picilányod:) Olyan kis helyes kiscsaj:) Az a kép tetszett a legjobban amin apájával, egy nagy felfújható medencében tepednek a szobában..... :lol: :lol:

Puszka
Enikő
ceniko
Szeged

Enikő,
nem nem mentünk el végül, Jozsó aznap nem aludt semmit sem, és egész nap sírt, meg cipeltette magát mindenhová, így nem mertük bevállalni

Amúgy egyáltalán nem hasonlít a 2 fiú :D Semmiben, természetben sem. Boldi hihetetlenül nyugis baba.

Már megfordul mind2 irányban, meg elkezdett kúszni is, igaz az még kezdetleges, szóval ebben olyan, mint Jozsó. Az éjszakáink teljesen kiszámíthatatlanok, van, hogy 2-3szor is felkel, de van, hogy egyszersem. Ami fix, az az, hogy este 8-kor alszik, és reggel 7 körül kel. És most kezd áttérni a napi 2 alvásra, de őt nem kell altatni, magától is képes elaludni egy kis bömbi után. Este egyáltalán nem sír, magától alszik el, de a nappali alvásnál van egy kis siránkozás, kb. 5 perc.

Viola fülei miatt sztem ne aggódjál, ha majd úgy adódik, hogy zavarja megműttetitek, állítólag nem nagy dolog. Jozsónak nem nagyon állt el, inkább nagy volt. Még most is nagyok, de valahogy hozzánőtt a feje, egyáltalán nem vészes.
Vendég

Üdv!
Kép
Ez a tegnapi pocifotóm. :)
Ma este nyolcra kell bemenni a kórházba, kilenckor burokrepesztés...hacsak addig meg nem gondolja magát a fiatalúr...
Zabszem a fenekemben, de gyerek még nem maradt bent. :lol:

Ági és
KépKép
exdeus

Na, ez így nem jött be....akkor így http://img.tar.hu/exdeus/img/22198565.jpg#3

Ági és
KépKép
exdeus

Enikő :D
Részemről is oké, de hol van a kavicsos játszó?? :D

Gratulálok én is Vesm-Móninak!! :D :D :D
Remélem hamarosan érkezik a beszámoló is! :wink:

Dancsi :D
Nagyon édik a fiúk!! :D :D
Csak lesek, hogy miket csinál Boldi! :shock:
Az én öt hónapos Botondom nem fordul egyik irányba sem - ill. nagyon néha fürdés után meztelenül hasról hátra.
Neha az oldalára fordul, de inkább hanyattfekve játszik a lábaival - ezt nagyon élvezi! :D
Kúszás??? Boti még csak nem is utal rá, hogy olyatr szeretnecsinálni! :D

Most megyek hamikázni Apával! :D
Pussz!

Kép
Kép
zituska28

Exi! Drukk hegyek mennek! Bár nem értem, ha ugyebár gyerek még bent nem maradt, minek a burokrepesztés, a sietség? Üss le ha hülye vagyok.:)

Dancsi! Szépek a fiaid nagyon! Büszke lehetsz rájuk rendesen. :lol:
Lindi még csak oldaltfekvésből tud hasra fordulni, visszafelé nem megy még, viszont hason kúszik mint egy giliszta. :lol: A múlt héten iszonyú keveset hízott, inkább le sem írom, Apjuk elpakolta a mérleget, nem mérhetem már naponta meg. Hó elején meg lejár a bérlete, nem hosszabbítjuk meg tovább. Megkattantam tőle kicsit. :(

Lotti még ovizik jún közepéig, jól van hála, csak elhúzodik a dackorszakunk. :D 1,5 éve kezdődött, még tart, s szerintem a kamaszkor fogja felváltani. :D

Bea! Hát igen, nagyon gyorsan telik az idő. :) Nem akarlak elkeseríteni,de mintha az első szülinaptól meg még gyorsabban... :) vagy :( ?

Mindenkinél lassú a babanet? Iszonyú, és remélem csak az átállás miatt ennyire csiga.

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Exi :D
Szép nagy pocid van!! :D
Estig gyönyörködj még benne! :lol: :lol:
HATALMAS DRUKKKKK!!!!!!!!! :D :D :D Várjuk a híreket!! :D

Kép
Kép
zituska28

ZITUSKA
TI MERRE LAKTOK?

Kép
Kép
zitacicu2

Melinda, tény, hogy gyerek még nem maradt bent, de mensi szerint már szerdán meg kellett volna születnie, az meg majd' egy hete volt. :) Szóval sietségről szó sincs. :!:

Ági és
KépKép
exdeus

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?