A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Sziasztok!

Nem lehetne valamit csinálni ezzel, hogy gyorsabb legyen? Azt se bánom, ha kevésbé színes....

Ez a menetelős csiga viszont nagyon tetszik Zsombornak, itt énekel a képernyő előtt, hogy csigabiga gyere ki :D

Kriszta,
Ákosnak boldog első szülinapot! Nálatok is a porszívó a sláger? :D

Barbi,
pelus :lol: Legközelebb majd csak a végén cserélsz, sőt, mint fentebb tanácsolták, várni is lehet még :lol: Bár néha ez azt eredményezi, hogy a teljes ruházatot lehet cserélni :D

Zsebi,
üdv újra, bővebben rólatok?

Ugye hétvégére szebb idő lesz???!!!
soosoo

Juc :)
Legyek inkabb Bkrityo :?: :D

Ildi :)
Gyogyuljatok meg!!!!

Szia Zsebi :D

Soosoo :)
Kb 2 hettel ezelottig orditott,ha mar csak meglatta a porszivot.Aztan megbaratkoztattuk vele,es azota imadja.
Csak az a baj,hogy mindig fel akarja emelni es az azert nehez...

K es A

Kép
Kép
Kép
bkriszta

sziasztok,

Zsebi: emlékszem Rád... még szép. És sokszor hiányoltalak is volt, hogy csak magamban, de volt, hogy kérdeztem is, hogy ki tud rólad valamit. Üdv. újra.

Milyen más lett ez mint vóóóóóóót...

Johi
johanna1975

Jucus :) Nem minden adata, csak fura módon a gyerekekkel kapcsolatos dolgok egyeztek meg - állítólag nem szándékosan - és ez engem kiakasztott - biztos a hidegfront hatása. De már lezártam a kérdést.

Ildi: :) Jobbulást, szegénykém, mostanában nagyon rátok jár a rúd...

Zsebi :) Mindig nézlek Proone táblájában, teszel fel képet Brúnóról?

Gabi:) a pocaksárkányok bátják szegényt - de egyébként jól van, nő, mint a gomba és egy édes pofa :)

indianyo

Bkrityo rulez! :lol:
20170114224602

Sziasztok!

Én ismerem a lányt, akiről Indi ír. A nevet nem tudom, honnan vette, passz, de spec. a szalagja nem most készült, eddig is ez volt a chat-es profiljában. Biztos vagyok benne, hogy nem direkt csinálja a dolgot, és abban is, hogy nem üldözésről van szó. Bocs, de ez nagyon kikívánkozott belőlem, de ígérem, nem zaklatok itt többet senkit.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

NA akkor Indit nem üldözik 8) .Zsebi előkerült,Bkrityo is be tudott regisztrálni :wink: és Cory is jöjjön csak gyakrabban!
ÉS a babanet is jó új,szokatlan de szerintem hamar megszokjuk ezt is.Biztosan sok munkája van benne Apának,a kis reklámok meg elviselhetőek szerintem.
ne morgolodjunk már lányok! :) CSak pozitívan!
Én olyan pozitív vagyok,hogy ma egész nap üvöltözök a kölkökkel :twisted:
20170114224602

NA akkor Indit nem üldözik 8) .Zsebi előkerült,Bkrityo is be tudott regisztrálni :wink: és Cory is jöjjön csak gyakrabban!
ÉS a babanet is jó új,szokatlan de szerintem hamar megszokjuk ezt is.Biztosan sok munkája van benne Apának,a kis reklámok meg elviselhetőek szerintem.

Amit nagyon sajnálok,hogy a képeket nem tudom nagyobban megnézni viszont tök jó,hogy kint van a nick alatt mert így legalább nem felejtem el,hogy kiheztartozik.
20170114224602

Amit nagyon sajnálok,hogy a képeket nem tudom nagyobban megnézni viszont tök jó,hogy kint van a nick alatt mert így legalább nem felejtem el,hogy kiheztartozik.
20170114224602

Sorry :roll:
20170114224602

Sorry :roll:
20170114224602

Jucus csak pozitívan, pozitívan, pozitívan.... :lol:
zsebi2004

Mindent 2x mondok,2x mondok?
20170114224602

Cory :) jól tetted, hogy ezt leírtad, hiszen minden éremnek két oldala van - még akkor is, ha a véletlenek megítélésében nem ertek egyet veled. Nekem meg biztosan kialakult egy jólfejlett üldözési mániám.

Jucus :) Igazad van, csak pozitívan :)

indianyo

ööö, ha a baloldali függ. vonalat balrább húzod, letolod a reklámokat, yess.
neet
neet

bizony, reklámok letolhatók!
és hát ez egy "sablon" cset, semmi dolga nem volt apunak, mint felrakta... :wink:
de ettől én még nem von le semmit az értékéből..sőt!!!
Indi,
sajnállak...a rajongó miatt!! képzeld, milyen szar lehet a hires embereknek!!! :lol:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

neet!
királylány vagy,most már a reklám probléma is megoldódott!
péntek jó,azt hiszem :wink:
20170114224602

Szolgálati Közlemény!

Ismét van ingyenes képelőhívás:

20 db papírkép ingyen a www.digifotolab.hu oldalon!

Az időpont: 2006.05.19. péntek 0-24 óráig

Az akció érvényes 20 db 10x15 méretű digitális képre.

Ma lehet kupont kérni, a múltkor fotóelőhíváshoz felhasznált mailcímek most is jók!!! Hajrá, éjfélig még lehet kupont kérni, utána 1 hét van a feltöltésre!!!
20170114224602

Kriszta!
Ákost Istenke éltesse!
én jelentkezem 8 db Libero figuráért, ha nem gáz :). habár képzeld! a Libero nem küldte a teknősömet! hiába kunyeráltam a figurákat, azt mondják nem kapták meg! :( :( :(
azért a Libero Nyuszit szívesen megszerezném, 10 kell hozzá, már 2 van. a Pamperst meg most már át kéne vennünk valamikor ;-).

Cory!
én szoktam ám olvasni, amiket írsz, csak mindig elfelejtek válaszolni :). múltkor is tök jót hőzöngtél valamin, tök egyetértettem, úgyhogy csak nyugodtan írjál bármit!
ancsipancsi

Jucus!
Nem tudod, hogy hol lehet majd átvenni? Mert egyelőre nem találom, hogy ez melyik cég fotósizémicsodája. Már regiztem persze :) és kutatok tovább.
ancsipancsi

Kriszta, drága rosszcsont és szépséges rövidhajú nagyfiadnak boldog szülinapot!

Kép 1148060244.37.gif

Londonról majd még mesélek, de 2 napom volt az egész heti munkámra :roll: és még a kritikám hibázik
na és ma anyóspajtásnál voltunk, elég rossz napja volt, végig apafej exe nevén szólított :?
meg vagy 3x elmondta, hogy lógnak a melleim...
végül úgy összeveszett apafejjel, hogy csapot papot otthagyva jöttünk el fél óra után...

csak azt sajnálom, hogy Istóknak ilyen flúgos család jutott, bár még ugye alig fogja fel. ennek ugyan látszólag ellentmond, hogy a kiabálós nagymamájához nem akart odamenni, aztán puszi helyett lekent neki két fülest :D
votiv

Votiv!
Látszik, hogy Isti jólnevelt :). Csak így tovább, anyóst pofozni!
Amúgy nem tudom honnan veszi a bátorságot a melleidet illetően, amik persze nem lógnak. De még ha lógnának is, csak egy faragatlan jegyez meg ilyesmit!
ancsipancsi

Votiv! :( Viszont, látod, Isti okos kisgyerek, pontosan érzi, hogy ki hogy viszonyul hozzá. Már én is észrevettem Mátén hasonló jeleket. Mikor Érdről jövünk haza, teljesen felélénkül. Pedig ő még csak 8 hónapos, de ezt már elég korán észre lehetett rajta venni.
mkatus

Votiv!

Ex név dolog nagyon bántó!Lógós mellekről ne is beszéljünk!
20170114224602

Votiv,
Mama kicsi kincse már most nagyon nagy mácsó!!!!! 8) 8)
nekem nagyon bejön... :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Jucus,
nagyon köszi a képes linket. Most aztán regisztráltam ezerrel!!! :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

sziasztok,
háááááááááááát,én nagyon ismerkedem még ezzel az babanettel :lol: mindjárt megpróbálok vmit visszaolvasni,rólunk annyit hogy b benyelt vmi vírust és 3 napja lázas,nem alszunk,be van dagadva a szeme :(nagyon hiányoztok,sokat gondolok rátok és olyan rossz hogy semmi időm nincsen jönni :(
Vendég

Kaptam rédes utántöltőt a tescoban. És amikor ittho utántöltöttem, vettem csak észre, hogy a lapocskás is passzol bele, mert ez ilyen tú in ván. :!: 8)
Jóéjtet mindegy kinek.
neet
neet

Sziasztok!

Ez nagyon furi, de meg lehet szokni. Tényleg emlékeztet más fórumra, de ez a legkevésbbé sem érdekel :D

Boldog szülinapot mindenkinek! Lizától Ákosig :D Kicsit lemaradtam :oops:
Itthon zajlik az élet, Marcit kiütötte a gyógyszer, de legalább meggyógyult! Én is, meg mindenki! Most épp anyukámknál pihenjük ki a betegséget, amíg Apa otthon "tanul" :wink:

No, jó éjszakát, majd jövő héten jelentkezek!

Pusz: Pocak
pocakpacni

Pocak,
na végre! Ez jó hír! Maradjatok is egészségesek most már! :)
Apa dolgozik egész hétvégén. :(
Úgyhogy én meg gépközelben lehetek. :lol:
neet
neet

Neet,
én is szalma vagyok. Enyim apa is dógzik!:(
ilyenkor hawaii a fiúknak, megy nekik a tv, azaz csak B-nek, mert Igi még tojik rá... :lol:
miért van ilyen rossz idő???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

jóóóó reggelt :)

Tegnap hazajött karcsi, most már nem vagyok szalmaaaa!!!! :D

Neet, Zsanci,
látom, felváltva szalmulunk...

Pocak,
jajdejó, hogy meggyógyultatok!!! Pihenjetek!

Cory,
ugye nem akarsz itthagyni minket? :D

imádom ezt a szmájlit :shock: :shock: hehe

pusz

vera
kisün

Zsan,
nekünk kevésbé háváj, Esztert nem hatja meg a Tv. És ebben a kaka időben ki se tudom vinni.

Kisün,
ja, leadtad a stafétabotot. :)

Közérdekű lehet?:
NapKeltében lesz Fantha Zsu, Bálint Sándor (?) és még sokan mások. Azt sajna nem hallottam mikor, talán holnap vagy hétfőn? A kutya és Eszter nagyon vadultak, nem hallottam a TV-t.
neet
neet

Na végre nekem is sikerült jönni, nem tudom, Ti hogy csináltátok, de nekem tegnap még nem működött semmi :( Király ez az új forma, de még szoknom kell :D

Kriszta :) Ákosodnak nagyon boldog szülinapot (bocs hogy így utólag)!!!
Kép 1148109872.99.gif

Ildi :) Bulást Nektek!!

Votiv :) Anyóspajtásod brrrr..., de Isti nagyon jó fej, tudta mit kell csinálni :o
denizsa

jaj, lányok, imádom ezt az elektromos bébiszittert!!!! :lol: :lol:
én közben tudtam reggelit csinálni, stb...és majd pakolni is fogok, bár nálunk is csak félig működik, mert ugye a mihaszna Igi nem hajlandó tv-t nézni :wink: :wink:

most beszorult a száritó alá....olyan kis gyagya!! :shock: :shock:

holnap fegyveres erők napja a felvonulási téren, asszem lesznek tankok...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Kaptam pár nagyon fárasztó vicczet, egyet megosztok veletek, jó?
:lol:
- Mit mondott a kamikáze-oktatópilóta?
- Figyeljen, mert csak egyszer mutatom meg...
:lol: :lol: :lol:

neet
neet

Mi az az eacut??? (A társalgó, sztimre, stb-ben olvasható, a topikunk vége)
És mi az, hogy avatar? Még jó, hogy nem ravatal..
És hogy tudok belemenni a saját profilomba?
És én vagyok ennyire hüje, vagy tényleg bonyolultabb lett az oldal?
Én miért nem ír senki?
neet :?:
neet

Neet:)

A profilodba a lap tetején tudsz belemenni a Segédletek lenyíló ablakban.
Avatár egy filozófiai kérdés :) jelentése: földi megtestesülés :lol:
viccet félretéve az a kép az avatar, amit a profilod mellé magadról beteszel 80x80 as pixelméretben maximum:)

Nem bonyolultabb, csak szokatlan még:)

Éljenek a szalmák - és jó időkihasználást!
indianyo

Hú de csillivilli lett ez az oldal. Hmmmmm még nem békéltem meg vele. És olyan lassú, mint a csiga.

Votiv: remélem azért néhány kedves szót te is szóltál anyóspajtinak. :-)

Szép napot mindenkinek Johi
johanna1975

Sziasztok!

Csutortok ota frissitgetem az oldalam es probalok uzit irni. :D :D Aztan most megprobaltam a hivatalos utvonalat.

Meg baratkozom az uj formaval...

Katit is Deveny tornara kuldtek, most keresek gyogytornaszt...

Mindenkinek szep napot!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

[quote="neet"]M írta:neeti az az eacut??? (A társalgó, sztimre, stb-ben olvasható, a topikunk vége)
És mi az, hogy avatar? Még jó, hogy nem ravatal..
És hogy tudok belemenni a saját profilomba?
És én vagyok ennyire hüje, vagy tényleg bonyolultabb lett az oldal?
Én miért nem ír senki?
neet :?:

Eacut vagy valami lemaradt, vagy valami betű átkódolása.
Profilodba a segédletek címszó alatt mehetsz be, de ha leveszed az avatarod, nehéz újat tenni, mert nem lehet nagyobb mint X kbyte.
Dehogy vagy hülye, az oldal bonyolultabb, lassabb, csiribiribb, ezáltal szokatlanabb.
Tán azért nem ír senki, mert perpill nem érzi otthon magát :roll:
Vagy mert tényleg nincs otthon :D
ancsipancsi

Neet!

Te milyen tudatlan vagy :lol:
MInt én :oops:
20170114224602

Mi most L a Bikásra Majálisozni! :P
Virsli,vurstli,dodgem...hurrá! :mrgreen:
20170114224602

Szolgálati közlemény:

Holnap reggel 6.28-kor az M1/M2-n a Napkelte műsorában, ismétlés M2, 15.25-től (maga a műsor ekkor kezdődik, pontosan nem tudom, hogy ezt a részt mikortól ismétlik)

Dr. Fülöp Tamás, BS és Fantha Zsuzsa az otthonszülés/kórházban szülés vitájáról

Csókolat.
indianyo

Zanza :) Gratulálok a szigorlatodhoz :):):)
indianyo

MIndenki Megafrászt néz? :lol:
20170114224602

Jucus,
igen!!! :lol: mindenki nézi, ahogy Magdi átveszi az új házának, kocsijának kulcsait, valamint megkapja a kétszemélyes Föld körüli út jegyeit... :roll:

de jó igy döntőt nézni, h tudod, ki a nyertes... :twisted:

ééééés: sztetek Ferenc most visszasirja magát a volt feleségéhez??????? :shock:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Nem tudom,hogy Feri mit fog csinálni,de SOma közölte,hogy:"a vargaferi becsajozott,nem szeretjük most"
20170114224602

ezt mondta a Soma??? Melyik????? :lol: :lol: :lol:
Tied vagy tv2-jé???? :wink:

egyébként, ez a Magdi jó...ki lehetett volna jobb ebben a szériában nála??? :roll: Talán, ha Caramel és ő egy műsorban lettek volna...de igy...egyértelmű volt!!!!!
és végre, láttam egy kis érzelmet rajta...olyan alázat félét! Jó volt igy látni!!!
nnnnnnnna.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Már megint elaludtam a végét... ki nyert? Na jó, csak álsuent kérdés volt.

Jucus :) Soma jó fej :) - a tiéd :lol
indianyo

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?