A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Sziasztok!

Talis képek nagyon jók, biztos jó lehetett! :)
Remélem a legközelebbin mi is ott lehetünk! :)

Köszönöm az alvással kapcsolatos reagálásokat, látom más is küzd a problémával mostanában!
Róki, köszi, hogy megerősítettél, nekem is ez rémlett! :)
Az előző éjszakák miatt Nati is jól kifáradt már és ma végre aludtunk egy nagyot! 9-től hajnal 5-ig, aztán szopi után 8-ig.
Mondjuk hajnal 2-ig velem aludt, mert Apája dolgozott.
Végre kicsit kipihentebb vagyok! :D

Bab!
Köszi az aláírásos segítséget, megnéztem, de nekem úgy, ahogy volt eltűnt az aláírásom!:roll:
Ha lesz időm, kreálok egy újat. :(

Ma Szentedrére megyünk egy baráti párhoz, talán emlékeztek, nekik született a Laurájuk! Olyan jó lesz megint ilyen pici babócát látni! :)

Viki!
Örülök, hogy összejött a lakáscsere! Remélem gyorsan költözhettek! :)
Peti szeme tisztára olyan, mint az Apájáé!:)

Legyen mindenkinek kellemes a hétvégéje! :)

Andi&Nati

ps.: tényleg jó lassú lett a babanet! Igazából nem értem, hogy egy amúgy is ingatag lábakon álló rendszert, minek kell tovább bonyolítani :?: :!: :?: :!: :?:

Andi&Nati

KépKép
duda

Én hiába kicsinyítek 80 pixelre, akkor is több, mint 6 Kb! Csak így sikerült, hogy kivettem a színeket!

Valaki segítsen, lééégyszii!!!!!!!!!!

Rokica,
hogy került ide ez az üzi, amit tegnap már elküldtél? Te csináltad, vagy a babanet? :D :D :D
Vendég

Duda:

Nekem is úgy tűnik, talán a hardvert kéne egy kicsit felturbósítani, ha már a társalgó szoftvert felújították. Gondolom azért gondoltak a cserére, mert az egy régi, elavult program volt ami már nem bírta a forgalmat. Igenám, de ahhoz az alatta levő hardvert is meg kéne egy kicsit erősíteni, hogy ezt az új programot olyan iramban tudja futtatni, hogy ilyen megterhelés mellett ne legyen lassú. Nem tudom miből él a Babanet, gondolom a reklámokból (bosszant is hogy az új formátum mellett nem tudom kiiktatni a bal oldalról a villogó reklámokat), de remélem van/lesz pénzük arra, hogy tényleg olyanra javítsák fel a rendszert, hogy használható legyen.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Tünde:

Ezt most én csináltam. :oops:

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Tünde:

Valaki már írta asszem: mentsd el a képet másként, gif formátumban. De ha felrakod ide a képet, akkor szerintem le tudom kicsinyíteni neked.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Ayse, eddig még nem mertem írni...de nekem is jobban tetszik ez az új forma :lol: most már ketten vagyunk... :lol:

Kép

Kép
prüntyi

Ayse, eddig még nem mertem írni...de nekem is jobban tetszik ez az új forma :lol: most már ketten vagyunk... :lol:

Kép

Kép
prüntyi

Végülis a forma nem rossz, de még van rajta javítanivaló.
Belenéztem a szerkesztő topikba, ott azt írják, hogy most várják az észrevételeket, és kb 1-2 hét, mire minden ok lesz.

Rokica, akkor légyszi próbáld meg ezt lekicsinyíteni, köszi!:
Kép 1148122584.07.jpg
Vendég

Davallia,
Panda jobban van?
Vendég

Tünde,
Én lekicsinyítettem neked. Most ráérek egy kicsit.
Kép 1148127694.43.jpg
benianyu

Benianyu,
kösziiii!!!!!

Rokica,
ha a keretet kihúzod a szélére, akkor nem látod a babanet villógó bigyóit.
Vendég

Tudom, hogy már sok képet feltettem tegnap, de ezt a párat még szeretném. Most úgy sincs nagy forgalom itt a fórumon. :)

Beni az anyák napi ünnepségen, Kittivel. Párosával vonultak be, egy fiú és egy lány. Ők voltak az elsők.
Olyan jóképű, nem? :D :D
Kép 1148128152.32.jpg

Dani így néz Benire, mikor együtt játszanak
Kép 1148128236.25.jpg Kép 1148128252.47.jpg
benianyu

Benianyu,
nagyon jóképű! A kislány is helyes.
Daninak úgy látom, Beni az Isten (egyelőre).
Nálunk ezt a funkciót most Apa tölti be. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Prüntyi,
levágattad a hajad?
Vendég

Zita itt ül az ölemben, és nagyon dumál ám Danigombócnak!
Tudom, hogy Lénáé, és neki is van Jack, csak leírtam. :wink:
Vendég

Tünde,
Szívesen. :)
Köszi a tippet is a villogó bigyók eltüntetéséről! :) Milyen logikus, de nem ugrott be nekem.
Most már csak egy jó kis parancsikon kéne, hogy egyből itt nyíljon ki az oldal és akkor már ki is leszek békülve az új formával. Még gyorsabb lehetne, bár a tegnapihoz képest ez már villám sebesség. :)
benianyu

Benianyu,
nem tudom, Te milyen kezdőlapot használsz, de a Mozillánál csak felhúztam a topic nevét a fejlécbe, vagy mi a szösz, ami fent van, és így meg tudom nyitni egyből a topicot.
Vendég

Hozzánk ma du. jön Anyukám szitterkedni, mi Apával holnap az Alpokba megyünk túrázni. Állítólag nem lesz nehéz, bár lesz 1-2 helyen létramászás lesz. Kicsit izgulok, mert tavaly február óta nem voltam túrázni, remélem bírom majd a tempót. :o
Vendég

Tünde,
Dani nincs itthon. Lement sétálni. Hehehe :) De tényleg. Itt a férjem nagylánya és elrabolta. :) Azért átadom Zita üdvözletét neki.
Beni tényleg az Isten, főleg, ha van kedve játszani a kisöcsivel.

Azt hiszem kell feltennem még egy pár képet. :) Csak nem baj! :)
Csütörtökön piknikeztünk Juci6-tal és Marcival. Zabálnivalók a fiúk. Gyorsan lekicsinyítem a képeket.
benianyu

Benianyu,
tegyed csak azokat a képeket! Mekkorák a férjed nagy gyerekei? Elfogadtak Téged, és a fiúkat?
Persze ha nem akarsz, ne válaszolj.
Vendég

Tünde,
Semmi gond. :) A férjem 15 évvel idősebb nálam, a gyerekei már majdnem felnöttek. Andi, a nagylány 23 éves, Ádám pedig 16. Nagyon jóban vagyunk. Imádják a gyerekeket. Ráadásul Andi Daniért rajong, Ádám meg Beniért. Így ilyenkor én kicsit szabad vagyok.
Most elvileg épp a kádban fekszem és olvasok, pihenek, de itt ragadtam a netnél. Volt három babanetmentes napom, kijöttek az elvonási tünetek. :) :) :)

Közben épp a parancsikonon dolgozom. Már alakul, csak egyelőre az első oldalnál nyitja ki. De majd továbbfejlesztem. :)
benianyu

Az lemaradt, hogy a holnapi túrázás nagyon jól hangzik! Biztos állod majd a sarat. Zitát emelgetni is kell kondi. Én már csak tudom. :) :) :)
benianyu

PIKNIK - Marci és Dani
Kép 1143935914.69.jpg Kép 1148130232.26.jpg

Ennyivel nagyobb Marci lába :)
Kép 1148130268.5.jpg

Ezt kicsit összevágtam, hogy szemből látszódjanak a fiúk. :)
Kép 1148130513.23.jpg
benianyu

Tünde, a baloldali csík eltüntetése szuper! Köszi én is, mert nagyon zavart.

Benianyu, én hozzáadtam a kedvencekhez ezt az oldalt, így rögtön ide jutok, ha rákattintok.

Képzeljétek, szülinapomra kaptam/tunk anyukáméktól egy giga-nagy TV-t!! Igazából azért örülök főleg, mert végre látom! Kicsit rövidlátó vagyok, de a szemüveget nem viselem el. Most viszont mindent látok, amit eddig nem :lol:

Ma meg végre kaptam egy nadrágot, ami jó rám, úgyhogy a következő talira már nem lógós gatyába megyek!!! :lol:

Sőt, hogy minden tökéletes legyen, vettem ma a Lilinek egy hintát, úgy élvezi. Majd csinálok képet is, hogy hogy örül neki. :D

Kép
Kép
hari

Sziasztok!

Mi már tegnap megjöttünk a Balcsiról, de csak most tudtam meg Mankától, hogy van új babanet, mert persze én is csak a régi közvetlen linket próbálgattam. :roll: Na sebaj, az a lényeg, hogy megvagytok :D Csak egy pár napra ugrottunk le, de olyan jó volt az idő, hogy a végén egy hétig lent maradtunk. Sokat sétáltunk, játszottunk és horgásztunk (na jó én speciel nem, de Maja segitett apjának a halszerzésben :D ):
Kép 1148132750.9.jpg

Jucc!
Sajnálom, hogy lemaradtunk a buliról, a képek alapján (no meg a menüt olvasva :D ) nagyon jó lehetett.

Tünde!
Nagy gratula ketteskéhez! :lol:

Nálunk az újdonság az, hogy Maja elkezdett kúszni, de mint az atom tör előre, a könyökével húzza maga után a kis potrohát. Nagyon édes, ahogy hajt. Persze még azért mindig a forgás a fő közlekedési módszer, főleg nagyobb távolságok legyűréséhez. :D

Most megnézem tüzetesebben az új funkciókat, hogy véleményt alkothassak az új rendszerről...
Még jövök.

Cleo
cleo

Benianyu, ez a két kis tappancs nagyon édes!!!! :lol:

Kép
Kép
hari

Tünde:

Látom lemaradtam a képkicsinyítésről, de Benianyu megoldotta!! Nézegettem egy ideig a topikot, de aztán elmentünk sétálni meg a Szépművészeti Múzeumba, csak most értünk haza.

Nekem alapjából semmi bajom nincs az új formátummal, ezt a társalgó szoftvert már jól ismerem más helyekről, de azért a régi babanet nekem is egy picit hiányzik. Egyszerű volt, de jól használható...

No mindegy, ez van, ezt kell szeretni.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Tünde, és úgy hogy lehet eltünteti a bal oldalt, hogy frissítésnél ne jöjjön vissza??? Vagy túl sokat akarok? :lol:

Kép
Kép
hari

Benianyu, Jucc,
helyesek a srácok, és a tappancsos kép is nagyon jó! Amúgy ők ültek úgy, hogy összedugják a lábukat, vagy Ti tettétek le úgy Őket?

Hari,
azt úgy lehet, hogy a bal keretre klikk, és kihúzod a szélére. :lol: :lol: :lol:

Rokica,
hogy csináltad, hogy Zsuzsa ott van az aláírásban? Én is próbálgattam, de odatette mindig, hogy 123165454321,34jpg :(

Cleo,
igaz, hogy Majából nem sokat látni, de a háttér is nagyon jó! :lol: :oops:
Vendég

Hari,
ha úgy frissítesz, hogy a kék csíkban a 2005. őszi...-re klikkelsz, akkor marad a bal szél.
Vendég

Benianyu :D !
Szószerint azt akartam írni, amit Tünde már írt Neked: nagyon jóképű és tényleg úgy néz Dani Benire, mint az Istenre! Jó lehetett a piknikezés!

Juci :D !
Örülök, hogy ezek szerint már a mediterrán szerető is jobban van!

Davallia :D !
Meg Panda is!

Tünde :D !
Csak egy napra mentek túrázni? Jó mulatást és csak óvatosan!
ayse

Hari :D !
Éljen az új tévé!!! Meg a hinta!!!
És BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!

Most mi is szülinapoztunk, mert a Huginak 14.-én volt, Anyukámnak meg tegnap. Mindjárt indulunk haza, mert a Megasztárra már otthon akarunk lenni. Csodálkoznék, ha nem Rúzsa Magdi nyerné! Mi rá fogunk szavazni!
ayse

Ayse,
igen, csak 1 napra megyünk. Többre nem szívesen hagynám itthon Zitát.
Vendég

Na, itt vagyok én is...mindjárt lesznek képek is...apa csinálja őket...

Tünde igen :lol: és vörös is lettem...

Látom azért már kezdtek belejönni az új babanetbe :lol:

Benianyu, ez a Benifiú! Nagyon sármos 8)

Kép

Kép
prüntyi

Hmm, most meg nem látom amit az előbb írtam.

Tünde:

A kép a csík egy része, azt pedig a lilypie.com -on lehet csinálni, és akkor az ott megadott szöveget (a másodikat a BBcode-ot) kell bemásolni az aláíráshoz.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Mindenki megasztárt néz? :lol:

Itt van két mai kép:

Apával
Kép 1148148415.4.jpg

Kép 1148148432.19.jpg

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi!

Én csak fél szemmel (füllel) :lol: . Édes apa a kicsi "fiával", nagyon hasonlit rá, de gondolom ezt már mondták. Nálunk is ez a helyzet, Maja tiszta apja. :lol: Az alsón egyszerűen zabálnivalóan bájos és nagyon kislányos az összes hurkás tappancsával együtt. :lol:

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Én nem Megasztárt nézek, én fordítok. :( A változatosság kedvéért David Zsuzsát altat, mivel mellettem többedik fordulóban is tök éber volt, aztán egyszer mikor kijöttem mellőle, le is mászott az ágyáról és a földön találtam. :( Ne má hogy 8 és fél hónapos korában kelljen visszaszoktatni a kiságyba!!! Remélem Davidnek sikerül elaltatnia, ilyen nem nagyon volt még hogy ő altatta. Odabújt mellé, gondolom, bár még nem néztem be rájuk. Lehet szokást kéne csinálni belőle? :) Apa altat...

Látszik hogy dolgoznom kéne, mert itt karattyolok a nagy semmiről...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Havtunde, Benianyu, Cleo, Prüntyi!
A képek nagyon szupik! :D :)
Tüncsike a kis lilás ruciban a fehér kalappal nagyon édes :)
Danigombóc "Beniistenre " tekintése tüneményes :D

Jó éjszakát Mindenkinek!
Viki&Peti
viki27
Pécs

Cleo, :D köszi, igen tiszta apja, de én ilyet is akartam! :lol:

Róki, :cry: szegénykém, a szokás nem lenne rossz dolog...nálunk apa-fürdés kapcsolódik össze, meg az apa-ringatás-karban altatás...így ha nagyon fáradt és túlpörög és nem tud már egyedül elaludni (ami nagyon szépen megy már) akkor apa ringat kb 2-3-at és már alszik is :) de erről nem is akarom leszoktatni, mert olyan keveset van apjával hétköznap, hogy legalább ez legyen kettejük "intim" viszonya :D Szerintem nem baj, ha Davidnél/Daviddel is el tud aludni.

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi,
ez a lány tiszta apja!
én se nézem a Megasztár, de a háttérben megy.
Vendég

Sziasztok!

It vagyunk ám mi is, Julcsi sikerén felbuzdulva az alvástanítás 5. napjánál tartunk, és jó úton haladunk (koppkoppkopp).

Dani annyira édes ahogy felnéz Benire, mintha azt kérdezné "Hű mikor leszek én is ilyen nagy és okos :) ?
Én eddig egy fiú és egy lány gyereket szerettem volna, de ezek után már a két fiú kombinációt sem bánnám.

Cleo, apának könnyű így kifogni a vacsoráravalót, ha ilyen segítsége van :D

Hari, én is boldog szülinapot kívánok Kép

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7

Sziasztok!

Mi is itt vagyunk, nálunk a tánc megy a háttérben. :) Azért odalesek én is, mert nagyon jól táncolnak, csak a sok körítés és reklám idegesítő nagyon.

Hari, Davallia, Tünde, Ayse, Prüntyi, Manka, Viki :D
Köszönjük szépen a dicséreteket, bókokat mindenkinek!
Persze mi tettük össze a két kis mezítlábat, anyukáknak is kell valami szórakozás. :)

Prüntyi,
Tüncsike nagyon édes, tényleg tiszta Apa. :)

Hari,
Boldog szülinapot! Gratula a sok ajándékhoz! :D

Cleo,
Horgászó, napozó Maja nagyon helyes a babakocsiban! :) Gratula a mászáshoz! :)

Manka,
Éljen az alvátanulás! :)
Neked külön köszi a bókod, olyan kedvesen írtad le, hogy Dani pillantása után még egy fiúnak is örülnél. :)

Benianyu & Dani & Beni
benianyu

Még a múltkor volt szó a nyaralásról, csak akkor nem tudtam reagálni. Mi Olaszországba megyünk, július végén. Éjjel fogunk utazni, így a gyerekek (remélhetőleg) végigalusszák majd az utat. Benit is vittük így, ő 11 hónapos volt mikor először mentünk nyaralni. Semmi gond nem volt. Vittük az utazóágyát, amit már jól ismert, természetesen babakocsit és babakajákat, amiket nem ismert igazán és nem is kedvelt nagyon, de megoldottuk az evést is. Vittünk jó sok játékot, alvósállatot és még sok mindent, amire azt gondoltuk, hogy szükség lehet. :)
Idén a két nagy tesót is visszük, ami nekem nagy segítség lesz. Meg amúgy is jó ilyen nagy család lenni. Bár néha elég nagy a hangzavar, de sokat nevetünk is. :)
Holnap is mindannyian együtt megyünk futóversenyre. Remélem, jó idő lesz! :)
benianyu

Én vagyok az utolsó is és az első is! :D :( :? :P :roll:
benianyu

Én vagyok az utolsó is és az első is! :D :( :? :P :roll:
benianyu

Jó reggelt!

Na nem sikerült Davidnek elaltatnia Zsuzsát, hatalmas ordítás lett a vége. Nem tudom mi baja volt tegnap este, általában a fürdetés utáni szopiba félórán belül belealszik, akkor ott lehet hagyni. De tegnap több mint másfél órát volt még ébren. Néha kijöttem tőle, akkor egy idő után reklamált, sőt, egyszer kis mászott az ágyából, akkor a földön találtam orra bukva. :(

Most már nekem is megfordult a fejemben az alvásra szoktatás. :( Mert ha gyorsan elalszik szopival, akkor oké, semmi bajom nincs vele. De másfél órákat nem szeretném altatni. Na meglátjuk hogy alakul.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Szép jó reggelt mindenkinek :!:

Tünde, Benianyu, köszönjük :lol:

kávé után többre leszek képes... :?

Kép

Kép
prüntyi

na megpróbálok írni....
nekem nagyon nem tetszik ez a forma.
utálom. :(
annamami

na akkor most mondjátok meg már légyszi,hogy hogyan kellÚJRA aláírást csinálnom és mit kell tennem,hogy ne kelljen mindig az oldal aljára gördítenem ha folytatni akarom a visszaolvasást???? :oops:
annamami

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?