A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Nomi!

Ne butáskodj, ez egyáltalán nem törvényszerű, sőt...
Nagyon drukkolok Érted/Értetek, hogy tényleg babóca legyen a pocidban, de amiket leírsz nagyon arra utal :) Biztos, hogy minden rendben lesz, hiszen ez az élet rendje :)

dido
dido

Sziasztok!

Mátra!
Csak ülök itt a gép elött... olvasom a soraidat, fogom a fejem és totál kész vagyok! Ki vagyok ütve... Kép 1143923099.46.gif
Kavarognak a gondolataim... a miértektőlől a szemét az életig...
Nagyon szépen kérlek, hogy NE OKOLD MAGADAT!!! Nagyon nehéz, de emlékezz, mit írtál nekem a táblába nem is olyan régen!... Én sem fogalmazhattam volna jobban... Te is rettenetesen erős vagy és leküzdesz mindent!!! Az idő segíteni fog a gyógyulásban... (ez most tényleges tapasztalat)
Az angyalkáink biztos találkoztak és már keresik a megfelelő alanyokat, akiket leküldhetnek hozzánk!!! Tudom! Érzem! Hamarosan együtt számoljuk majd a heteket! (persze Dido is! :wink: ) és kitöröljük a borzalmakat! Ígérd meg nekem!
Addig is ölelés + puszi Neked! Kép 1148119688.04.gif

Angie, Ági!
Nagyon sajnálom... :(

Juca!
Már nagyon finish!!! Sokat gondolok Rátok!:)

Pupy!
Jó látni az UH képet hidd el! Erőt ad! (nekem legalábbis)

Puszó Mindenkinek! És senki ne haragúdjon meg, akinek nem írtam...
Brill
brill

Sziasztok!

Mátra!
Csak ülök itt a gép elött... olvasom a soraidat, fogom a fejem és totál kész vagyok! Ki vagyok ütve... Kép 1143923099.46.gif
Kavarognak a gondolataim... a miértektőlől a szemét az életig...
Nagyon szépen kérlek, hogy NE OKOLD MAGADAT!!! Nagyon nehéz, de emlékezz, mit írtál nekem a táblába nem is olyan régen!... Én sem fogalmazhattam volna jobban... Te is rettenetesen erős vagy és leküzdesz mindent!!! Az idő segíteni fog a gyógyulásban... (ez most tényleges tapasztalat)
Az angyalkáink biztos találkoztak és már keresik a megfelelő alanyokat, akiket leküldhetnek hozzánk!!! Tudom! Érzem! Hamarosan együtt számoljuk majd a heteket! (persze Dido is! :wink: ) és kitöröljük a borzalmakat! Ígérd meg nekem!
Addig is ölelés + gyógypuszi Neked! Kép 1148119688.04.gif

Angie, Ági!
Nagyon sajnálom... :(

Juca!
Már nagyon finish!!! Sokat gondolok Rátok!:)

Pupy!
Jó látni az UH képet hidd el! Erőt ad! (nekem legalábbis)

Puszó Mindenkinek! És senki ne haragúdjon meg, akinek nem írtam...
Brill
brill

Még szoknom kell az új rendszert... :oops:

Brill
brill

Angie!
Sajnálom, hogy megjött :(
Teljesen megértem, hogy nem akarsz bejárni majd Vácdukáról, de ezt úgyis csak 3-6-9 évig tudod elkerülni, amíg otthon leszel a babákkal. Mennyi idő egyébként onnan bejutni a belvárosba?
Nekem még smmi hír a mensiről, de ha a legutolsó vérzést annak tekinthetem, akkor majd csak máj. vége-jún. elején lesz aktuális a dolog :(

Juca!
Húúúú, már tényleg nagyon a végefelé jársz. Szóval a jövőhéten már mindenképpen megismerkedhetünk Peti babával :wink:
Kívánok neked minnél simább és gyors szülést!!! leveledet kaptam meg, és nagyon szépen köszsönöm, hogy írtál nekem :) .
Jajj. majd elfelejtette, hogy milyen jól szórakoztam az összeroppant wc ülőkén :P

Norwell!
Az a fontos, hogy Kende babával minden rendben. A súly miatt pedig ne aggódj, az úgyis annyi lesz amennyi, ezt nem tudod befolyásolni.

Anikó!
Nagyon szép nagyfiad van :D , gondolom az oviban kerülgetik Őt a lányok:D .

Timika!
Kristóf olyan kis zabálni való, formás baba. Ahogy lapozgattam és néztem a fotókat, a férjem is meglátta a képeket, és Neki is nagyon tetszik Kristóf baba.

Pupy!
Ne vicel :) ránk fér a jó hír nagyon. Nagyon édes a kis Foltocskád :) , hát még milyen édes lesz majd már a 12. héten.

Megint felgyűltek a munkáim azért vagyok csak ilyen ritkán és akkor is csak átfutni tudom az üziket, úgyhogy bocsi attól aki kimaradt :oops:

dido
dido

Sziasztok!

YESSSSSSS :evil:
Nos nem én vagyok a teljesen gyenge szellemileg. Egyszerűen a Mozilla levágja az oldal alját, ezért nekem nem jelenik meg az a sor, hogy emotikonok bekapcsolva előnézet elküld. Hát így nem is tudtam semmit küldeni, de hála az égnek az Opera alatt működik a system :twisted: Nem tolnak ki velem :mrgreen:

Anikó!

Még egyszer köszi, hogy betetted az üzimet. Szóval hétfőn becuccolok. Addig még elmegyünk az Árkádba egy fagyira :lol: meg veszek egy-két dolgot is. Hát elmarad a rendőrök szirénázós felvezetése, meg, hogy a taxiban folyik el a magzatvizem, de kánya bánja :P

Narco!

Küldtem mailt a császáros témával kapcsolatban.

Kanci!

Hogyan kell a Mozillában is beállítani a képet, hogy el tudjam küldeni az üzijeimet? Ha nem hát marad az Opera.

Na most megyünk:

Pusza:

Juca :lol:
tjuca

Juca!
Köszönöm a levelet megkaptam! :D
Jo fagyizást nektek! Kép
Brill!
Ugy örülök ha néha is de jelentkezel!
Nekem is van ilyen édes kiskutyim! Kép
Dido!
Köszönöm a dicséretet!
Igen ő már egy nagyfiu!
Akit ha ölelgetni akarok akkor rámszol:-anya!Ne csináld már meglátják a nagycsoportosok!
Szoval a babusgatos korszak már elmult!
Örülök,hogy jol vagy!
Nekem ez a menzis dolog nem egyértelmű! Kép
Nem jött meg rendesen?
Mit mond a doki miért?Ez normális?

KépKépKépKép
aniko24

Ugy látom most senki nincs itt!
Én is megyek készülődni mert esküvőre megyünk este még benézek!Mindenkinek további szép napot! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Juca !

nm jött meg az e-mailed.

Mátra!

Mi van veled?

N

Kép
narco

Aniko, remelem nem tortem le a lelkesedesed:) Probaltam valaszolni korabban, de eltunt a kuldogomb...eleg docogos meg ez az uj rendszer:) Igy hat aludtam egy jot mostanaig :wink:

Dido: sok erot ad az, amit irtal :) Remeljuk, hogy valoban az "elet rendje" ervenyesul esetemben, es nem a sorsnak valami ronda fintora. Barcsak lennenk mind babasak, mert itt mindenki nagyon megerdemli!!

Puszo Nektek!

Nomibogar
Kép
nomibogar

Szasztok!

Anita vagyok, 24 éves, és párommal már szeptember óta próbálunk megbabásodni, és nagyon optimistán kezeljük a helyzetet :-)
Ha nem bánjátok szeretnék csatlakozni hozzátok a fórumban, mert nagy szükségem van rá, hogy kapcsolatban legyek hasonló cipőben járó hölgyeményekkel, ugyanis Franciaországban élek a férjemmel, és itt nem nagyon akad ember, aki gyakorlati tanácsokkal tudna ellátni a mindennapokban e téren.
Boldog lennék, ha megoszthatnám veletek a kérdéseimet babásodás előtt, alatt, és után egyaránt :D

Üdv, Anita
krumplis pogácsa

Szasztok!

Anita vagyok, 24 éves, és párommal már szeptember óta próbálunk megbabásodni, és nagyon optimistán kezeljük a helyzetet :-)
Ha nem bánjátok szeretnék csatlakozni hozzátok a fórumban, mert nagy szükségem van rá, hogy kapcsolatban legyek hasonló cipőben járó hölgyeményekkel, ugyanis Franciaországban élek a férjemmel, és itt nem nagyon akad ember, aki gyakorlati tanácsokkal tudna ellátni a mindennapokban e téren.
Boldog lennék, ha megoszthatnám veletek a kérdéseimet babásodás előtt, alatt, és után egyaránt :D

Üdv, Anita
krumplis pogácsa

Helló lányok!
Mi lett itt? értem én a teljesen új arculatra. Na gyorsan vissza is olvasok, íg ki nem dreül minden:)
ebba

Sziasztok!

Mátra, én sem térek még mindig magamhoz, nagyon nagyon sajnálom, ami veletek történt :cry: :cry: :cry:

Juca :) Nagyon várjuk már a híreket Stöpszli megszületéséről :D :D :D

Pupy :) Tündéri a hatalmas nagy babád! :P

Dido és a többiek :) Nagyon szépen köszönöm Kristóf baby dícséretét! :lol:

Narco :) Csaszi: nem tudom, tudod-e, de Kristóf csaszival jött a világra. Az első 2 nap rossz, azon belül is az első felkelés, de aztán óráról órára jobb. Viszont nem értem, miért kell feltétlenül császár, csak azért mert ikrek. :roll: Miért nem nézel körül másik kórházban? :idea: Őszinte leszek, de persze ez csak egy magánvélemény - bennem maradt egy jó adag hiányérzet, amiért nem szülhettem meg Kristófot. Hiányoznak az első mozdulatok, érintések - az első 2 napon csak 3 óránként fél órákra láthattam a drágámat :( De ezt nem mindenki így éli meg és a legfontosabb tényleg az, hogy egészségesek legyenek.

Anita :) Üdv itt! :D

Jó éjt mindenkinek!
timika

Mátra!
Most olvastam vissza! Nagyon sajnálom, ami veletek történt. A férjed bármilyen racionálisan gondolkodik, és bármnnyira szeretünk téged, azért csak vele is meg kellene beszélned. illetve hogy érezze,milyen neked..

Narco!
Nehogy idegeskedj ilyenek miatt. Írtad,milyen a mamád,próbálj minden rosszat kiszűrni,és sok örömhormont termelni.

Szia Anita!
Szerintem a többiek nvében is szólok, ha szivélyesen üdvözöllek. Írj még pár dolgot magadról. Merre élsz Franciaországban? Nagyon szeretem azt az országot. Ezer arca van.

Puszi mindenkinek. zita
ebba

sziasztok:)

Matra hihetetlen ami veled tortent.nagyon sajnalom. :(

nem is irok tobbet.
az az igazsag hogy nagyon rosszul vagyok.Nagyon eros fajdalmaim vannak,szinte elviselhetetlen.A karomban a csontokkal van valami.
majd ha jobb kedvem lesz irok.

ja holnap lesz az egy eves hazasagink,na meg pont egy eve hogy probalkozunk :(
monyoka

sziasztok:)

Matra hihetetlen ami veled tortent.nagyon sajnalom. :(

nem is irok tobbet.
az az igazsag hogy nagyon rosszul vagyok.Nagyon eros fajdalmaim vannak,szinte elviselhetetlen.A karomban a csontokkal van valami.
majd ha jobb kedvem lesz irok.

ja holnap lesz az egy eves hazasagink,na meg pont egy eve hogy probalkozunk :(
monyoka

Sziasztok! meg egy ropke pillanatra benezek:)
Anita! Isten hozott kozenk, biztos itt jol fogod erezni magad, jo kis tarsasag ez:) Mi is szeptembertol probalkozunk, mikor tobb, mikor kevesebb optimizmussal...de valoban az a legfontosabb, hogy felre kell tenni a gorcsos akarast. Irj egy kicsit tobbet magadrol (vegeztetek-e valamifele kivizsgalasokat, homerozol, stb.?), hogy jobban megismerhessunk.

Babas almokat, lanyok!

Nomibogar
Kép
nomibogar

Monyoka! akkor BOLDOG EVFORDULOT! es egy kicsit tobb optimizmust:) szeressetek egymast felhotlenul, ez a legfontosabb :D

Nomibogar
Kép
nomibogar

Na most kipróbálom, hogy működik-e az aláírásom :lol:

Lányok!

Köszi az érdeklődést, ma is volt fehérje a vizeletemben, és magas a vérnyomim, de a ctg jó, így holnap délelőtt is menni kell, és mint ahogyan a szülésznőm mondta, hétfőn lesz a nagy döntés. Utána, amikor jött egy orvos aláírni a ctg papíromat, akkor meg azt mondta (volt egy másik lány is), hogy valószínűleg mindketten hétfőn fogunk szülni. Azt is mondta, hogy csak a hétvégére való tekintettel húzzák a dolgot és ezzel nem szabad játszani. Orvos egyébként majdnem ott tartott, de Panni megmentett :lol: , olyan könyörgően néztem rá.

Hát ennyi. Ma nem volt mégsem fagyi, hanem tésztát ettünk. Ami késik nem múlik persze.

Narco!

Még mindig nem kaptad meg a mailemet, pedig arra a címre küldtem válaszként, amiről te írtál nekem.

Mindenkinek jó éjt.
Nézem a Megasztár "használható" részeit, azaz magát a versenyt, a többi nem köt le.

Pogácsa!

Üdv itt, na ez egy jó hely biztosan megtalálod a számításodat.

Nomi!

Ne beszélj hülyeségeket, attól mert valaki elvetél még ugyanúgy örül más babájának, pláne, ha tudja, hogy nem egy csapásra jött össze :P

Juca

tjuca

Na most kipróbálom, hogy működik-e az aláírásom :lol:

Lányok!

Köszi az érdeklődést, ma is volt fehérje a vizeletemben, és magas a vérnyomim, de a ctg jó, így holnap délelőtt is menni kell, és mint ahogyan a szülésznőm mondta, hétfőn lesz a nagy döntés. Utána, amikor jött egy orvos aláírni a ctg papíromat, akkor meg azt mondta (volt egy másik lány is), hogy valószínűleg mindketten hétfőn fogunk szülni. Azt is mondta, hogy csak a hétvégére való tekintettel húzzák a dolgot és ezzel nem szabad játszani. Orvos egyébként majdnem ott tartott, de Panni megmentett :lol: , olyan könyörgően néztem rá.

Hát ennyi. Ma nem volt mégsem fagyi, hanem tésztát ettünk. Ami késik nem múlik persze.

Narco!

Még mindig nem kaptad meg a mailemet, pedig arra a címre küldtem válaszként, amiről te írtál nekem.

Mindenkinek jó éjt.
Nézem a Megasztár "használható" részeit, azaz magát a versenyt, a többi nem köt le.

Pogácsa!

Üdv itt, na ez egy jó hely biztosan megtalálod a számításodat.

Nomi!

Ne beszélj hülyeségeket, attól mert valaki elvetél még ugyanúgy örül más babájának, pláne, ha tudja, hogy nem egy csapásra jött össze :P

Juca

tjuca

Juca, jo hireket hallani feloled! Nem arra gondoltam, hogy nem orulnek annak, hogy pl. en bebabasodnek, hanem arrol volt szo, hogy en latom sotetebben a dolgokat ennyi rossz tapasztalat lattan. Na de remenykedni azert remenykedem meg, szo sincs arrol, hogy nem! Csak visszafogottabban, hogy ne legyen nagy a csalodas:)
szoritok neked nagyon, hogy minden jol menjen, pihenj sokat holnap, hogy hetfon jo eroben legy! Puszi Stopszlinek, amint kibujik! :wink:

Nomibogar
Kép
nomibogar

Sziasztok!
Anita!
Én is üdvözöllek közöttünk! :lol:
Nagyon jo kis társaság van itt!
Szeretnénk kicsit többet tudni rolad!

Monyoka!
Mi ez a csont fájdalom?

Ebba!
Veled mi van?
Nem irsz sokat magadrol!

Mátra!
Drága,merre vagy?

Nagyon jo kis esküvőn voltunk!Ugy elérzékenyülök mindig!Én sajnos holnap csak este leszek mert megyek Ózdra apukám sirjához!Mindenkinek jo éjszakát! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Nomibogár!

Mindesetre én nagyon szurkolok neked, és ha tesztelnél, akkor mindenképpen szólj, mert nagyon izgulok. :)

Szia Anita alias krumplispogi! :D
Abban biztos lehetsz, hogy itt szívesen fogadnak, és sok jó tanáccsal fognak ellátni, vagy meghallgatnak, ha bánatod van.
Örülök, hogy optimistán kezeled a helyzetet, nem is érdemes másként, bár nekem nem mindig sikerül. :)

Timika! :)
Azt hiszem, hogy te értetted meg, hogy mit szeretnék mondani.
Műtöttek már engem, és 5 óra múlva már egyedül mentem ki pisilni. Nem is ezzel van a baj, hiszen egészséges vagyok. A dokimmal elbeszélgettem, és az orvosok úgy vannak vele, hogy inkább ne kelljen velem fogllakozni, nem vállalják a kockázatot, és ennyi.
Az fáj, hogy nem mehetek majd rooming-inbe, hogy nem tudom, hogy tudom-e majd szoptatni őket, hiszen 3 óránként szó szerint kidobják őket az anyához, aztán beszedik őket. A saját szememmel láttam. Nem tudom, hogy más kórház milyen. Gondolkodtam ezen ma hajnalban, hogy érdemes-e próbálgatni. Olvastam újságokat, és mindegyikről ugyanazt az istenítő maszlagot írják le, hogy 1 ágyas szülőszoba, meg fel van újítva. :( A szabolcsban írtam, hogy canestent akartak adni nekem az első trimeszterben, holott az vetélést okoz. :(
Nem tudom, hogy mit tegyek. :(

Ebba!
Nekem nem az anyukámmal van problémám, bár ő is hisztis, de elviselem, mert sohasem tenne nekünk rosszat. :)
Meg akartam nézni az esküvői képedet, de olyan pici, és nem látok semmit. Pedig bizotsan nagyon szépek. :)

Monyoka!
Szegényke. Sajnálom, hogy fáj valamid, de mi a baj? :(
Olyan kis szomorú vagy most. :(
Tényleg 1 éve lesztek házasok? Nagyon gratulálok. És milyen voltez az egy év, leszámítva babavárást?

Akkor jó éjt: N

Kép
narco

Anikó!

És máris vége az esküvőnek?
Jó volt a kaja?

Te is BAZ megyei vagy, én is....

N

Kép
narco

Juca drága!

Megkaptam amailt, csak rossz helyen kerestem, mert a vipmailről írtam, de a hotnailen vártam.
Teljesen hülye vagyok. Köszönöm a segítségedet, megpróbálok erőt gyűjteni, és tenni valamit.

Drukkolok, hogy hétfőig ne legyen semmi baj.
Kérdeztem már, hogy hol fogsz szülni?

N

Kép
narco

Sziasztok!

Bár írni nem szoktam ide, de sokszor olvaslak benneteket!

Drága Mátra!

Borzasztóan sajnálom... :(
Kérlek, tényleg ne hibáztasd magad, te nem tehetsz semmiről!
Ilyen eszedbe se jusson.

Nézz előre, és gondolj arra, hogy legközelebb már biztos sikerül!!!
Milliószor puszillak!

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Narco!

Örülök, hogy megkaptad a mailemet, egy kicsit személyesebb volt, minthogy feltegyem a netre 8)
A Margitban fogok szülni. Orvos Sztanyik László, szülésznő Horváth Ottóné Panni. Na most érzem, hogy jó volt megfogadni mindkettőt. Tegnap este is direkt a szülésznőhöz kellett mennem, ma pedig de. beírt valami füzetbe, hogy figyeljenek oda rám. Tegnapi ügyeletes Musztafa (azaz a pótorvos, aki akkor lépett volna színre, ha június 2 után bújik ki Stöpszli, mert elutazik az orvosom, és rá bízott volna) doktor volt, és majdnem benn is tartott, amitől kicsit megijedtem :shock: Tény, hogy a lábaim durvák, de Panni megmentett :roll: !

Ezenkívül Panninak a múltkor volt egy kis ideje és mesélt a szopizásról, éjaszaki alvásról, örülök, mert nagyon racionális dolgokat mondott, mégsem evidens számomra. Lehet, hogy ez válik be :lol: Majd, ha lesz időm, emlékeztessetek, hogy gépeljem be.

A csecsemősök valóban a szűk keresztmetszetet jelentik a Margitban, de a tapasztalatok alapján nem csak itt. Szerintem még nem késő és kérdezgess, még nagyon a terhességed elején vagy, ilyenkor még lehet váltani. Az a lényeg, hogy neked legyen jó. Egyébként tanulságos elolvasni a magzatok gyermekek kor szerint alatt a 2006 nyári kisbabáknál Pogácsa történetét. Ő nem ikreket várt, de tanulságos a sztori.

Ma még kimegyünk az anyósomhoz ebédelni, meg ücsörögni a mogyoróbokor alá :wink: Úgyhogy nem hiszem, hogy még írnék.

Pusszancs:

Juca

tjuca

Narco :) Írnék neked mail-t - tudnál adni egy emil címet?

Juca :) Akkor holnap mindenképpen megszületik Stöpszli? :?:
timika

Kép
narco

Narco :) Írtam.
timika

Sziasztok!

Narco!
Ugyanazt gondolom, mint Juca: most még érdemes elgondolkodni a váltáson, mert olyan nincs, hogy "ikrek=császár"! Épp a legutóbbi Kismama-újságban volt egy képriport, hogy a nőci ikercsajokat szült hüvelyi úton! Orvosa válogatja, és tuti, hogy találnál olyat, aki csak végső esetben végez császármetszést. Egyébként én is megértettem elsőre, hogy nem a műtéttől tartasz, hanem az utána lévő dolgoktól (szopi, kiviszik-e stb.), hasonlóképp vagyok én is (nálunk az első éjszakára viszik el a babut, ha császároztak, sógornőm is császárral szült - állítólag beviszik a babát, ha éhes vagy ha kéred...). Ezért vagyok nagyon császárellenes, bár ha a szükség úgy hozza, nincs mit tenni, de előre félek, hogy iszonyú frusztráltságot és csalódottságot okozna... Mondom is mindig Kende babának, hogy legyen szíves "normálisan" megszületni... :D Szóval szerintem nyugodtan nézz körül, és ne habozz váltani, ehhez jogod van!

Juca!
Akkor hétfőn mindenképp szülsz??? Jujjjjjjjjjj, nagyon izgi!!!!!!!!!!!! Óriási drukkjaim mennek!!!!!

Monyóka! Kép
Szegénykém!!! Jobban vagy már? Nagyon boldog évfordulót, a következőre pedig babát kívánok Nektek!!!

Anikó!
Milyen volt a lagzi?

Anita!
Micsoda vidám neved van! :lol: Jaj, most jól meg is kívántam a krumplis pogit... :lol: Üdv köztünk, mielőbbi babásodást!

Mi jól vagyunk, Kende baba szerintem most alszik, mert nagyon lapít... Ugye, aki éjjel dorbézol...:D Délelőtt eléggé szurkált odalenn, szerintem a fejével feszegette a méhszájat, olyan kellemetlen érzés volt, hogy csak na... Ilyenkor eszembe jut, hogy lesz ez még így se... :wink:

No, jók legyetek, szép délutánt mindenkinek!

Pusszantás

Norwell+Kende baba (35+3)
norwell

Sziasztok!

Uhh, eléggé le vagyok maradva... sajna
nem volt időm olvasgatni mostanában
Azért megpróbálom rácba szedni most magam :)

Brill
Marshall kényeztetés... helyes :)
Nálunk is ez van. Bár szinte ők már elvárják,
főleg tőlem.
Alf a féltékenyebb, ha valami nem úgy van ahogy
őfelsége elképzeli, akkor: "csakazértis tönkreteszem
vagy megrágom anyája valamelyik cuccát" :O

Junko
Örülök a jó híreknek :)

Anikó
Itt vagyok, ragyogok, ahogy tudok, jövök, sajna nincs
mindig időm rá. Pedig néha örülnék, ha egész nap a net
előtt lóghatnék... "mint a régi szép időkben" :O
Amúgy két boxerünk van :)
Nagyon szép kisfiad van!!!!

Zsu
Szomorú a történet, amit leírtál. :(
Én nem is tudom, hogy mi az oka annak, hogy édesanyák
így tudnak viselkedni... nem tudom mi válthat ki egy
anyából ilyen érzéseket a gyermeke felé...
Én ezt a saját anyukámról nem tudom elképzelni...
Mondjuk tuti, hogy meg fog majd lepődni, ha gyerkőcünk
lesz. De előre tudom a reakcióját :)

Pupy
A te történeted se vidám éppen :(
Én 19 éves voltam, amikor elköltöztem otthonról.
De szerencsére nem azért, mert nem jöttem ki a
szüleimmel, hanem mert már a párommal egy percet sem
bírtunk ki egymás nélkül és együtt akartunk élni.
A talin meg nagyon töröm a fejem... szeretnék
ott lenni. Nya majd meglássuk :)
Köszi, hogy megosztottad az Uh képet.:)
Nagyon édi az apróság :)

Dido
Hááát ha beadtam volna a jelentkezést, akkor mostanában
lenne a felvételi... azaz már túl lennék a töri
emeltszinten. De úgy hozta a sors,és ez a munka, hogy
egyenlőre nem lenne időm a tanulásra. Meg most hiába
szeretnék törit tanulni, amikor a munkámhoz inkább
média és marketing kellene...
Veled miújság mostanában? Hogy vagy?

Monyóka
Gratulálok a jó eredményekhez! :)
Pároddal légy türelmes!!! Meglátod, beadja majd a
derekát:)

Évi
Dóri gyönyörű szép:)
És ezek az új tudományok... :) Hát nagyon nagyon édes
lehet :)

Timi
Hát ez a Kristóf gyönyörű!

Mátra
Nem is tudom mit mondhatnék :(
Nagyon sajnálom :(
Együtt érzek veled!
Nagyon szépen kérlek, ne okold magad!!! :(
Nem tudom, furák az élet dolgai... Mi is egy éve
próbálkozunk, eredménytelenül...
Anyum meg... hát 5en vagyunk testvérek.

Angie
Neked is sajnálom az 1 cn-t :(

Anita
Üdv itt a topicban! :)
Mielőbbi pocakosodást kívánok! :)

Bocsika, hogy ilyen hosszú lettem :oops:

Szisz'
szisszka

Sziasztok!

Uhh, eléggé le vagyok maradva... sajna
nem volt időm olvasgatni mostanában
Azért megpróbálom rácba szedni most magam :)

Brill
Marshall kényeztetés... helyes :)
Nálunk is ez van. Bár szinte ők már elvárják,
főleg tőlem.
Alf a féltékenyebb, ha valami nem úgy van ahogy
őfelsége elképzeli, akkor: "csakazértis tönkreteszem
vagy megrágom anyája valamelyik cuccát" :O

Junko
Örülök a jó híreknek :)

Anikó
Itt vagyok, ragyogok, ahogy tudok, jövök, sajna nincs
mindig időm rá. Pedig néha örülnék, ha egész nap a net
előtt lóghatnék... "mint a régi szép időkben" :O
Amúgy két boxerünk van :)
Nagyon szép kisfiad van!!!!

Zsu
Szomorú a történet, amit leírtál. :(
Én nem is tudom, hogy mi az oka annak, hogy édesanyák
így tudnak viselkedni... nem tudom mi válthat ki egy
anyából ilyen érzéseket a gyermeke felé...
Én ezt a saját anyukámról nem tudom elképzelni...
Mondjuk tuti, hogy meg fog majd lepődni, ha gyerkőcünk
lesz. De előre tudom a reakcióját :)

Pupy
A te történeted se vidám éppen :(
Én 19 éves voltam, amikor elköltöztem otthonról.
De szerencsére nem azért, mert nem jöttem ki a
szüleimmel, hanem mert már a párommal egy percet sem
bírtunk ki egymás nélkül és együtt akartunk élni.
A talin meg nagyon töröm a fejem... szeretnék
ott lenni. Nya majd meglássuk :)
Köszi, hogy megosztottad az Uh képet.:)
Nagyon édi az apróság :)

Dido
Hááát ha beadtam volna a jelentkezést, akkor mostanában
lenne a felvételi... azaz már túl lennék a töri
emeltszinten. De úgy hozta a sors,és ez a munka, hogy
egyenlőre nem lenne időm a tanulásra. Meg most hiába
szeretnék törit tanulni, amikor a munkámhoz inkább
média és marketing kellene...
Veled miújság mostanában? Hogy vagy?

Monyóka
Gratulálok a jó eredményekhez! :)
Pároddal légy türelmes!!! Meglátod, beadja majd a
derekát:)

Évi
Dóri gyönyörű szép:)
És ezek az új tudományok... :) Hát nagyon nagyon édes
lehet :)

Timi
Hát ez a Kristóf gyönyörű!

Mátra
Nem is tudom mit mondhatnék :(
Nagyon sajnálom :(
Együtt érzek veled!
Nagyon szépen kérlek, ne okold magad!!! :(
Nem tudom, furák az élet dolgai... Mi is egy éve
próbálkozunk, eredménytelenül...
Anyum meg... hát 5en vagyunk testvérek.

Angie
Neked is sajnálom az 1 cn-t :(

Anita
Üdv itt a topicban! :)
Mielőbbi pocakosodást kívánok! :)

Bocsika, hogy ilyen hosszú lettem :oops:

Szisz'
szisszka

Bocsika, hogy kétszer ment el... :oops:
Még nem értem ezt az új rendszert... :roll:

Szisz'
szisszka

Sziasztok lányok!
Megjöttem a hosszu utrol! Kép
Norwell!
A lagzi nagyon jo volt csak hamar eljöttünk mert a kisfiam már nem birta! Kép
De azért jol megtáncoltattuk egymást!Mivel apuka nem egy táncoslábu igy maradtunk mi egymásnak!Örülök,hogy jol vagy!

Narco!
Én nem BAZ.megyei vagyok én törzsgyökeres pesti lány vagyok!
Apukám született Ózdon és utána Pesten élt,de miután elváltak a szüleim ő utána visszaköltözött a szülővárosába és szegény ott is halt meg két évvel ezelött!De ő általa nagyon sok rokonom él még ott és ilyenkor annyira de annyira készülnek ránk nagyon aranyosak!

Juca!
Nagyon izgalmas lesz a holnapi nap!
Nagyon szoritok!

Szisszka!
Boxerek?
Tündériek lehetnek!
Nekem régen bull terrierem volt!Imádtam!Azt a fajtát vagy imádod vagy utálod a kettő között nincs!
Viszont most van egy gyönyörű amerikai bulldogom aki egy tündér!
De az álmom majd egyszer ujra egy kis bullterrier!Igaz én állat bolond vagyok jöhet felőlem bármilyen!
KépEzt neked küldöm!

KépKépKépKép
aniko24

Narco!
Az igazság az hogy tényleg nem arra válaszoltam a császárral kapcsolatban amire te gondoltál!Én csak a lábadozást vettem figyelembe a válaszomnál.Timika és Norwell egyből tudták mire gondolsz!
Ebből a szemszögből viszont igazat adok a félelmeidnek!
Hogy fogsz tenni?Keresel másik orvost?

Szisszka!
Köszönöm szépen a kisfiam dicséretét!
Jol esik,aranyos vagy!

Monyoka!
Nagyon boldog házassági évfordulot kivánok nektek!
És teljes szivemből kivánom,hogy jövöre már hárman ünnepeljétek! Kép

Kép

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok Lányok!

Nem rég érkeztünk meg Nyíregyházáról. Voltunk szombaton a papnál, az anyakönyvezetőnél, a helyen ahol az esküvő lesz és még ruhát is választottam.:) Nagyon szép!:lol:

Ez volt a szép része, de sajnos most panaszkodnom kell és a tanácsaitokra van szükségem. Ma reggel 4óta rettenetesen rosszul vagyok, hányingerem van, hánytam, és lázas is vagyok.Most épp 38,3. Már a sírás is itt van velem,mert annyira félek,h. bármi baja lesz a babának. Mit javasoltok? Én most megyek egy hűtőzuhira, aztán a legvégső esetben rubofen. Annyira félek :(

Anita!
Üdv. közöttünk.:)

Mindenkinek millió puszi, de nem bírok többet írni!

Pupy
Vendég

Sziasztok Lányok!
Hááát, engem is jól megviccelt ez az B.net frissítés, most jöttem rá, hogy már működik, eddig csak frissítgettem a régen rögzített oldalamat és mikor végre beléptem újra az elejétől, észrevettem, hogy már két oldalt termeltetek.

Először is:
Aki nem tud belépni, próbálja meg a felhasználónevét csupa kisbetűvel beírni, hátha úgy sikerül!

Juca!
Kezem lában csuriban értetek, bár lehet, hogy már túl vagytok azóta a nehezén.. sokat gondoltam Rátok egész hétvégén!

Mátra!
Nem válaszoltál e-mail-emre, remélem, nem azért, mert megbántottalak.
Az hogy most kicsit kivonod magad a forgalomból, megértem. Ha a tábla túl nagy teher, szólj és kitalálunk valamit.
Az lelki építkezés innen nagyon nehéz lehet és szeretném, ha nem hinnéd azt, hogy Téged senki sem ért meg. Nagyon sok mindent nem trécseltünk még ki. Ha jársz Pesten és akad egy lukas órád, szívesen összefutnék Veled!
Addig is vigyázz Magadra, vagy Párod vigyázzon Rád!!!

Pupy!
Először is gratula az első UH-képhez!
Másodszor: Nincs rubophen és én a helyedben a hűtőfürdővel is csínján bánnék! Ha nagyon aggódsz - ami teljesen érthető - hívd fel az orvosodat, hiába van késő. Az enyém legalábbis ilyen esetekben felajánlotta, hogy felhívhatom. És próbálj azért enni valamit, mert nem jó, ha minden kiment belőled!
Jobbulást Neked!!

Nekem iszonyú lassú a Babanet, így azzal ment el az időm, hogy legalább idáig eljutottam.

Elmentettem hosszú hosszú mondandómat, amit még csüt. este írtam, és csakazért is berakom, mert ki dudja, mikor lesz megint alkalmam így végigolvasni mindenkit. Ha valami már nagyon nem aktuális, bocsi érte:

Narco!
Nem, egyáltalán nem zaklatott fel az ikrek tudata.
Igazság szerint érzetem, hogy kettő lesz és akkor csalódtam egy picit, mikor először csak egyet láttunk. Erre nem kettő lett belőle? :)
Nemrég beszélgettem az első szerelmemmel, aki kijelentette, hogy már 14 évesen is kijelentettem, hogy ikreim lesznek. Lehet, hogy boszi vagyok, csak nem tudok róla?
Küldj egy mail-t és elküldöm Wish címét.

Juca!
Nem semmi a lábod! De a pocid kárpótol érte. :)
Húúú, nehogy most bújjon ki Stöpszli, mikor áll a B.net!!
A költözés se így se úgy nem lesz kellemes, de a környék biztos kárpótol majd!
A konyhátokat perpill igazán irigylem, nekünk még csak most kezdik majd szétkapni a régi szekrényt...

Pupy!
Én is úgy kezdtem a terhességet, hogy megfáztam.
Mézes tea, főleg menta, hársfa vagy citromfű! Ja és csipkebigyó. :O És sok-sok alvás! :)
Dr. dudu milyen okos.. :O :O
Ja és le is van maradva, szóval azóta már meg is gyugyulhattál..

Unique!
Bármeddig tudnám nézni a kislányod képeit! :)

Anikó!
Egészen biztos, hogy rá fogsz jönni, hogy miért kell ezt a sok várakozást megélni. De a legjobb, ha nem pocakosan jössz rá, hanem még előtte!
Hát persze, hogy sikerülnie kell!
És nagyon fontos, hogy az ember tartozzon valahová!
Viszont valószínűleg nagyon lemaradtam, hogy hogy jövő febr.ban beszélhettek más irányú dolgokról?
Gratulálok a párod gyönyörű eredményéhez!
Gyönyörű a fiad, nagyon hasonlít Rád, igaz? Vagy csak a szeme?

KoRéka!
Ha nem hiszel az inszemben, nem érdemes belevágni.
Félre ne érts, nem akarlak se rábeszélni, se lebeszélni, de csak akkor érdemes, ha tudsz benne hinni.
De itt a nyár, pezsegnek a hormonok és nem lesz szükség inszemre! Legalábbis én ezt szeretném! :)

Rolly!
Csibééknek is ilyen "bokros" iskolai teendők közepette jött össze a pici babó!

Nomi????
Nagyon várom a híreket!

Angie!
Köszi a képet!
Milyen kék ruci? Én csak rózsaszínt látok! :O
Apa? Örült persze! Először meg voltunk kicsit illetődve, de már nagyon beleéltük magunkat. AZért akarunk készülni fiúnévvel is.. :).. biztos, ami tutti.
Örülök, hogy alakul a lakásügy is végre!
És a progid is jó lett... :)

Mostanában úgy érzem, hogy kicsit többet aggódsz a kelleténél. Érdemes lenne visszaolvasnod az 1 hónappal ezelőtti önmagadat. Tudom, hogy sokunknak segít ez a Babanet, de azért elemezni és ezáltal aggódni valót is talál magának az ember.
Szóval nincs Veled semmi baj, hamarosan babás leszel és kész! :)

Dido!
Pont Sanyi mondta, hogy majd a következő ikerpár fiú lesz! Csak annyit tudtam mondani, hogy hűha! :O
Genetikus adatokat küldöm.
Gyógyszert én NEM szedném, de gondolom, azóta eldöntötted már a kérdést.

Fleur!
Tökéletesen megértelek! Néha ki kell kapcsolódni. És ha nem sikerül a pozitív energiát itt megtalálnod, miért is jönnél?
De azért remélem, segíteni is tudunk néha... :)
Biztos, hogy jó dokinál vagytok? Nem gondoltatok arra, hogy elnézzetek máshoz is? :)

Junko!
Örülök a HSG-dnek. Ugye túl lehetet élni?
Remélem, kaptál ettől egy kis energiát! :)

Kendemami!
Úgy látszik, már most készülsz arra az időre, mikor kibújik Kende. Már, ami az alvást illeti. Azért jelentkezz néha!
...mondom én, aki vasárnap írtam utoljára... bocsi mindenkitől.. :(

Lányok!
Sokan írtatok itt a szüleitekkel kapcsolatos problémákról.
Eddig csak a fejemet tömték ilyesmikkel, de mostmár biztosan tudom, hogy a szülőktől, de főleg az Anyáktól hozott problémákat amíg nem oldjuk meg, addig esélytelenek vagyunk igazi Anyává válni. Nem mondom, hogy nem fogan meg akkor a baba, de hogy nem állunk készen rá, ez egészen biztos.
Szóval mi - mármint akik ilyen problémákkal bírunk - ezt a feladatot kaptuk a Sorstól, hogy megoldjuk. Nekem úgy érzem, kb. 40-50%-ban sikerült. És még mindig olyan sok van előttem. Ne féljetek segítséget kérni (szakember)! :)
Ez a mai kor egyik legnagyobb problémája szerintem. De lehet, hogy csak azért érzem így, mert a mi korosztályunkban most jönnek ki főleg ezek a problémák.. nem tudom.

Junko és Mindenki!
Közöd van hozzá, hiszen, mi adjuk ki magunkból ezeket a dolgokat és kötjük az orrotokra. :)
Egyet is értek Veled a te szemszögedből! Viszont én évekig abban a hibában voltam, hogy nekem kell tennem valamit a családi béke és boldogság elősegítéséért és édesanyám megsegítéséért. És ő ezt - ha nem is tudatosan - maximálisan kihasználta. Szóval mindenkinek a saját élete az első, aztán lehet arra gondolni, hogy ő hozott a világra.
Abban viszont igazad van, hogy csak a Nagy tud segíteni a Kicsinek és nem fordítva. Persze ezt lelki dolgokra értem és nem arra, hogy időskorban ápolod pl. a szüleidet.
Én örülök, hogy leírtad a véleményed, hiszen ezért van ez a fórum. :)

ÉVi77!
Szétröhögtem magam a leveleden!! :O :O :O
Imádlak! És Dóricicát is! :)
És már olyan naaagy baba! Hol van már az a picijány, akit a kórházban láttam...

Lányok!
Én ugyan sajnos kihagyom a köv. tali, de szerintem is jó a Millenáris, mert minden időjárásra van megoldás ott és metróval is könnyen megközelíthető. :) Biztos tök jó lesz!

Nnna azt hiszem, eleget kalapáltam a billentyűket. Vajon mikor tudom elküldeni?
HÁT MOST!

Puszi mindenkinek:
réka
18+3
Vendég

Pupy
Nagyon sajnálom, hogy megbetegedtél!!:(
Én saját tapasztalatból csak annyit tudok mondani, amit nekem is javasolt annak idején a doki: Legfontosabb a lázcsillapítás, mert a túl magas láz (39 felett) vetéléshez vezethet. Tehát a hűtőfürdő mindenképpen fontos.
A másik a gyógyszerekkel kapcsolatban: Vannak gyógyszerek, amik elég nagy biztonsággal szedhetők kismamáknak is, és sokszor a semmiképpen nem gyógyszer-elvvel többet ártunk a babának meg magunknak, mintha bevettük volna a felírt tablettákat. nekem terhesség közben vesegyulladásom volt, fetrengtem a fájdalomtól, 15.000 volt a fehérvérsetszámom, és muszáj volt antibiotikumot szednem. Igaz, hogy sírtam, amikor az elsőt bevettem, mert féltem, hogy megmérgezem a babát, de nem volt más választásom. Hála Istennek nem lett baj, és én is meggyógyultam. Most csak azért írtam a saját példám, hogy ne félj gyógyszert bevenni, ha muszáj, mert többet árthatsz esetleg anélkül.
Nagyon-nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen!!! Gyógyulj meg hamar!!!

Narco
Én is félreértettem a félelmed, csak amikor azt írtad, hogy 3 hónap lábadozás, azt hittem, hogy a műtéttől félsz.
Én is azt javaslom, hogy nézz körül más kórházakban is, mert nem mindenütt jelent automatikusan császárt az ikerszülés (ld. kolléganőm, aki 1 éve szült)

Puszi: Rolly
rolly

Pupy
Nagyon sajnálom, hogy megbetegedtél!!:(
Én saját tapasztalatból csak annyit tudok mondani, amit nekem is javasolt annak idején a doki: Legfontosabb a lázcsillapítás, mert a túl magas láz (39 felett) vetéléshez vezethet. Tehát a hűtőfürdő mindenképpen fontos.
A másik a gyógyszerekkel kapcsolatban: Vannak gyógyszerek, amik elég nagy biztonsággal szedhetők kismamáknak is, és sokszor a semmiképpen nem gyógyszer-elvvel többet ártunk a babának meg magunknak, mintha bevettük volna a felírt tablettákat. nekem terhesség közben vesegyulladásom volt, fetrengtem a fájdalomtól, 15.000 volt a fehérvérsetszámom, és muszáj volt antibiotikumot szednem. Igaz, hogy sírtam, amikor az elsőt bevettem, mert féltem, hogy megmérgezem a babát, de nem volt más választásom. Hála Istennek nem lett baj, és én is meggyógyultam. Most csak azért írtam a saját példám, hogy ne félj gyógyszert bevenni, ha muszáj, mert többet árthatsz esetleg anélkül.
Nagyon-nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen!!! Gyógyulj meg hamar!!!

Narco
Én is félreértettem a félelmed, csak amikor azt írtad, hogy 3 hónap lábadozás, azt hittem, hogy a műtéttől félsz.
Én is azt javaslom, hogy nézz körül más kórházakban is, mert nem mindenütt jelent automatikusan császárt az ikerszülés (ld. kolléganőm, aki 1 éve szült)

Puszi: Rolly
rolly

Bocs, több mint fél órámba telt, míg elküldtem, aztán most meg 2 példányban is itt van :roll:

Rolly
rolly

Pupy!

Gyógyulj meg!

Lányok!

Szedem a sátorfámat. és lassan megyünk a kórházba. Egyébként Stöpszli megijedt, ezért gyorsan kinyomta a nyákdugót :lol:

Ha van valami jelentkezünk.

Juca

tjuca

Jó Reggelt Lányok!

Duddu, Roly!
Köszönöm,h. aggódtatok, és a tanácsokat is. Összevetve mindkettőtök tanácsát megfogadtam, és bár nem vagyok jól, de már nnyira rosszul sem. :) És épp most mértem meg a hőm: 37,0. Lement a hőm végre!!!! :lol: De azért hamarosan zuhi, és elmegyek a körzetimhez,mert állítólag itt Pesten vmilyen vírus járvány van.Tegnapra több jelenlegi és volt munkatársa is írta,h. hányt ment a hasa, lázas volt...

Szóval azért hallgattam rátok,mert úgy döntöttem,h. mivel délután már vettem be egy rubofent és ugyan levitte a lázam, de aztán megint felugrott, nem veszem be.És a B6 vitamin injekciót sem ittam meg, mert a párom (aki, annyit törődött velem tegnap,h. el sem tudom mondani:)) hozott banán és 2 óra alatt sikerült egy felet magamba nyomni, ami mérsékelte a hányingerem. Aztán a párom lezuhanyoztatott langyos vízzel. (úristen annyira reszkettem..) Utánna be az ágyba és még vagy 3 órán keresztül 20 percenként cserélgette a vizes törölközőt a bokámon, nyakamon, csuklómon. Éjjfélre 37,8-ra lement a hőm, ekkor elküldtem aludni. Én pedig éjjel óránként felkeltem vizes türcsi, meg langyos zuhi, és reggel 5-re lemet a hőm 37,4-re. Most fél 7 van és teljesen lement.Remélem ,h. már nem fogok belázasodni, és azt is,h. a babának semmi baja nem esett.

Nagyon köszönöm a tanácsokat még 1x, és azt is mindenkinek,h. tetszett az UH kép.

MA még bizti jövök, de addig is legyen szép napotok!

Puszi!
Pupy
Vendég

Tjuca!

Nagyon szorítok és várjuk a híreket!:)

Pupy
Vendég

Sziasztok!

Nem tudtam jelentkezni a hétvégén, mert karban tartják a netet. remélem már ma otthonról is tudok írni.
Hiányoztatok.

Köszönöm mindenkinek az együttérzést.

fizikailag már jól vagyok, lelkileg még nem, és szerintem kell is egy kis idő hozzá.

Visszaolvasok, amíg tudok, mert most csak szivességből netezhetek egy kollégám gépén, aztán remélem ma még tudokl jönni.
A táblát természeretesen csinálom tovább, de az csak az otthoni gépemen van. Úgyhogy még kis türelemet.
mátra

Sziasztok!

Nem tudtam jelentkezni a hétvégén, mert karban tartják a netet. remélem már ma otthonról is tudok írni.
Hiányoztatok.

Köszönöm mindenkinek az együttérzést.

fizikailag már jól vagyok, lelkileg még nem, és szerintem kell is egy kis idő hozzá.

Visszaolvasok, amíg tudok, mert most csak szivességből netezhetek egy kollégám gépén, aztán remélem ma még tudokl jönni.
A táblát természeretesen csinálom tovább, de az csak az otthoni gépemen van. Úgyhogy még kis türelemet.
mátra

Mátra kedves,
:cry:

j.
Vendég

Pupy!
Kedves,én Rollynak igazat adok mert sok olyan gyogyszer van ami nem árt a babának de ezt az orvos mondja meg!
A rubophen paracetamol tartalmu amit elméletileg lehet de ezt is az orvos mondja meg!
És ha megbizol az orvosodba akkor kövesd az utasitásait és vedd be a gyogyszereket mert sok esetben többet ártasz a babának azzal ha nem kezeled magad időben!
Jobbulást neked!És gyere minél elöbb,hogy mit mondott a doki!Ami nekem bevállt az kicsit hűsebb tea(nem hideg) és abbol jo sok mert az belülről hüt és nyugtatja a gyomrot is!A kisfiamnál már számtalan esetben alkalmaztam és igen hatásos!

Rolly!
Örülök,hogy irtál! :lol:
Kicsit lazább a tempo? :D
Mennyi idős a gyermeked?

Réka!
Nem maradtál le semmiről.Voltam a professzornál és azt mondta ezzel a gyogyszeres kezeléssel egy évet kell várni ez az intervallum és ha nem történik semmi akkor beszélhetünk más irányu dolgokrol!És ez csak február!Addig nincs más hátra mint türelmesen várni! :?

Junko!
Hogy vagy?

Nomi? :?:

Dido!
Hogy vagy?

Bea!
Émelygés?

Mátra!
Drága,remélem kicsit a szived és leked kezd megnyugodni?!

Évi ,Timika!
Hogy vannak a kis gyönyörűségek?

Juca!
Ezerrel szoritok!

Kép

KépKépKépKép
aniko24

Juca!

Nagyon sokat gondolok ám Rátok! És szerintem akkor is kislány Stöpszlike :) Izgi, lehet, hogy nemsokára már képen is megcsodálhatjuk...
Könnyű szülést kívánok Nektek!

Duddumami!

Köszi, aranyos vagy:) Mi is szeretünk:) És hát bizony, nagyon megnőtt a kis bébilédi:)

Anikó!

Valami tüneményes a fiad! Veszedelmes szemei vannak Jajj a lányoknak:)
És lenne még egy indiszkrét kérdésem, ha nem akarsz ne válaszolj... Az ujjszopitól nem lett baja a fogacskáinak? Én most kicsit izgulok, mert a Dóri olyan intenzíven cumizza az ujját, hogy attól félek, hogy eldeformálja majd a fogait... Ez lehet? Most le kéne szoktatnom róla? Na de hogy szoktassak le bármiről egy 3 hónapost?

Pupy!

Remélem már jobban vagy! :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?