A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Babetta: Boti pár hetes volt, amikor azt hittem, herpeszem lesz, nagyon égett a szám, hólyagokat láttam..stb (egész terhesség alatt izgultam,hogy ki ne jöjjön,mert én is hordozom a vírust rendesen). Nekem a dokinőnk úgy emlékszem azt mondta,inkább ne használjam a Zoviraxot, és használjak eü-i maszkot. Na már most a szemedre ez érdekes lenne... De végül nekem nem jött ki. Nem mondom tutira, de nekem így rémlik,hogy nem engedte. De mindenképpen kérdezd meg a dokit, ne is gondolj rá,hogy ilyennel nem zavarod!

Babcika, Olgo: kalappal a vizsgához! Jövőhéten én is megyek kettőből is :cry:

Olgo: grat az 5 kg átlépéséhez :)

Zsu69: Grat,ügyi vagy! Klassz lett a szalag :)

Angi: Tök jó,hogy ilyen szépen haladtok Lidivel! Tudja a kiscsaj, mi a legeslegjobb :D Grat nektek is a szép hízáshoz! De jó,hogy így bírja a kengurut. Boti is nagyon szeretné a miénket, de ugye ő is mindig mindent látni akar,így kifelé fordítjuk, de akkor egy kicsit a szája belelóg a kenguruba, és nem az igazi. Lehet még jobban meg kell húznunk, vagy várni,hogy nőjjön még egy kicsit a fiatalúr!

Én nézem a megát :lol: Vikó??? Nézed? Mizújs veletek?

Anita
Kép
Kép
_anita_

Ha még nem késő, válthatnék inkább erre a színre, mert ez a narancs kicsit zavaró, nem?

Anita
Kép
Kép
_anita_

Szaisztok!!!

Köszi a baby bag-es infókat csajszikák! :D
akkor lehet, hogy mi is bepróbálkozunk eggyel.

Sajnos Olivér nincs valami jól, alig eszik, sőt, inkább mondhatnám hogy semmit :(, és még mindig megy a fostizás.
De már lehet, hogy Natasa is elkapta.
Viszont akkor hülyét kapok :cry:
Délelőtt elég érdekeseket kakilt, kicsit büdi volt az utólsó, meg elég híg, nyákos.

Babetta, Eszti, csak akkor gyertek, ha totál meggyógyulunk szerdáig, nehogy valami bacit hazacipeljetek nem venném a szívemre.
Kriszta, sajnálom, akkor majd legközelebb.

Grat. az 5 kiló átlépéshez , Olgo, Angi. :lol:
Nemsokára mi is átlépjük :wink:

Most megyek, Olivér végre elaludt, gyorsan a szájáb tömöm a cumisüveget, hátha így hajlandó meginni a smectás cuccot

Puszkó
vas

Ildi: jobbulást Olivérnek!

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Teljesen bekrepált a gépünk, néha működik csak :(

Akkor kinek jó a június 17. szombat 11 óra a városligeti jégpálya előtt???

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Babaetta:nekem múlt héten volt a számon.A zoviraxot nem tudom,nekem az sose vált be,de most szedtem rá homeós bogyót és extra hamar elmúlt-pár nap-pedig mindig egy-két hét szokott lenni.
A neve:rhus toxicodendron 3x5-öt szedtem

KépKép

KépKép
pilchard

Szisztok!
Nah ide találtam végre! :) Így jár az, aki a topikot menti a kedvencekbe, és nem a babanetet.:)

Még nem olvastam vissza, de majd hamarosan.:)
Amúgy jól vagyunk, Alex egy Tündérmacika! Kell ennél több?:)

Kép

Kép
nancsika

Lányok
Se a dokit se a védőnőt nem érem el. Király :cry:

Pilchard
És ilyet hol kapok? Te beszéltél valakivel hogy ilyenkor mi van a szopival?

Anita
Szerencsére már nem volt vagy 3 éve, de még várhatott volna kicsit.

Ildi
Majd jelezd, hogy vagytok. Jobbulást nektek.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Faby: Bettina is pont így szopizik néha óránként, ha meg hosszan alszik, akkor ritkábban
Én sosem keltem fel, ha alszik, hiszen csak alvás közben nőnek!

Bartika: édes a kendőben a baba!

Kriszti: szerintem hozd el a lányaidat is, valszeg én is hozom őket, de lehet, hogy még a férjemet is

Gyöngyi: Dorina soha életében nem maradt meg a rácsos ágyban, mellettünk aludt egy szivacson
2 évesen kapott rendes ágyikót

Zsu69: nagyon édes a ducimanód!!!

Babetta: én most nem tudok menni sehova, mert lejárt a forgalmink és kb. jövő hét végére lesz kész

Betti: tényleg művészi a babakép

Nadine: nagyon csúcs az ásítós kép!
Nekem plussz 15 kiló maradt!

Borcsa: irigyellek, én is szerettem volna ha Dorina tovább szopik, de 17 hónaposan kiröhögött.
Mondjuk ha néha fejek, akkor azt megkapják a nagyok pohárból, nem rakom a méyhűtőbe.

Era: jól teszed, hogy egész nap a babával foglalkozol, ha ezt igényli, később majd jobban ellesz egyedül

Eszti: tök jó, hogy találkoztál Borival, édesek a babák! Nem semmi, hogy így kitart a szopival.

Vok: akkor 17-e???

Angi: ügyik vagytok a szopival, minél többször szopizik, annál több tej lesz. Ne keseredj el, ha néha kell pótlás!!

Ildi: Olivérnek jobbulást!! Natasa elkapta??

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!
Babetta,
sajnálom ezt a herpeszt! :(
Tünde,
nem problémáznék ezen a tápin, de azért jó most, hogy nem akarja megenni. Tömni meg nem szeretném. Nálatok Patriciával és Dorinával hogy ment a pótlás? Egyébként most én is néha óránként etetek.
Anita,
Lidi is harapdálja a szélét a kengurunak, de én tettem egy pelust oda, hogy azt nyálazza össze. Jó az új kép Botiról! Jöttök 17-én? És kinek drukkoltál tegnap a megában? Én elaludtam a végét... Sajna megint 2szer ébredt Lidi. Remélem hamarosan visszatérünk a 4 órai kelésre.
Nadine,
király az ásítós kép Dorkáról!!
Ildi,
jobbulást a gyerkőcöknek!
Nancsi,
valóban nem kell ennél több. :)

Szép napot Mindenkinek!
angi79

Sziasztok!

Petri, Marianka
Hogy vannak a manocskák, mi van a könnycsatornájukkal, én mióta Martinnak a szemét ugy maszírozom aszem ahogy Petri mondta, hogy a könnyzacskótol az orrgyök fele és onnan lefele az orrcsont mellet azota nem csipásodik és nem is könnyes a szemecskéje, csak reggelente egy kicsit.

Borcsa
Hogy, hogy te 4 éve szoptatsz, Luca még mindig szopizik, ez tök jó és a terhesség alatt is szopizott? akkor előkészített mindent Gergőnek, :) nem semmi :)

Lingelera
Nagyon aranyos Martin, és micsoda méretei vannak.! Hatalmas :P

Faby
Dominik nagyon édi, szépek vagytok szuper a kenguru

Nadin81
Dorka tényleg nagyon gyönyörű baba :)

Angi
Lidikének gratulálok az átforduláshoz :)

Babatta
Nekem volt herpeszem, és bevallom őszintén eszembe se jutott, hogy talán nem kenhetem be vele számat úgy hogy én bekentem. remélem nem csináltam hülyeséget :cry: Ha megtudsz valami okosat, hogy lehet e vagy nem szoptatás ideje alatt kenni, írd le légyszi de nekem már sajna akkor is késő :(

Anita
Köszönöm :) megszenvedtem vele :D De mindenkié nagyon szép :lol:

Vas
Sajnálom a gyerkőcöket, :( sok, sok gyógy manó :P :P :P

Tünde :)

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

Zsu69

Neked nincs meg a papírja? Arra lehet, hogy rá van írva, én kidobtam. De ha valamit megtudok írom

Angi
Már tegnap is akartam írni, hogy olyan Lídi a vonalzó mellett, mint egy kisangyal.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Angi: Patríciával minden rossz összejött, vérzett a mellbimbóm erre adtak bimbóvédőt, amitől még rosszabb lett.Mindig elaludt, úgyhogy be sem indult rendesen a tejem. Kézzel fejtem, de szinte nem jött semmi, így már 2 hetesen pótolni kellett és 2 hónaposan elapadt.
Dorinával 6 hónapig csak szopiztunk, utána 1 éves koráig sokat szopott, majd 17 hónapos korában elhagyta a cicizést.
Nála is nagyon sebes volt a cicim, de nem használtam bimbóvédőt, hanem kentem Garmastannal, meg egész nap melltartó nélkül voltam. Kb. 2 hónapos korában gyógyult meg.
most már edzett a cicim, úgyhogy semmi gond nincs :)

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Ja!
Patríciánál még a szigorú 3-4 órás etetés volt, Dorina meg egész nap a cicimen lógott

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Babetta
a neten néztem meg a házi patikában ott annyit írt , hogy terhesség és szoptatás ideje alatt csak kezelő orvosával való megbeszélés után alkalmazza.

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Csajok van valakinek valami tipje, hogy a kismanómnak, mivel tisztítsam az orrát? mindig be van dugulva nem folyik neki, porszívozni kéne de azt sokszor nem merem, a kézi szívó nem sokat ér, nazivint, és stérymart használok persze csak módjával.
Van valami természetesebb dolog ami véget vet ennek a hülye náthának, lassan már két hete tart :(

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Zsu!
Én porszívóztam Alexnek. Én is paráztam tőle, de az kihozza a trutyit. Bár mondjuk megfázva még nem volt, így igazából 3x porszívóztam neki eddig. :roll: De ahogy néztem, jól viseli. Volt, h alukált, és fel sem ébredt rá. :mrgreen:

Kép

Kép
nancsika

Babetta:a védőnőm ajánlotta,gyógyszertárban vettem

A szopit lehet csinálni,mivel nekem a számon volt nem puszilgattam,meg jobban figyeltem a kézmosásra.

Ja és egy nőgyógyász-pont akkor voltam nála,és látta hogy herpeszem van-irt nekem fel rendes tablettát is,azt mondta ő ebből irt vmi tanulmányt,és ne higgyek senkinek,lehet szedni szoptatás alatt,de én előbb a hpmeóst vetettem inkább be.Annak meg Telviran a neve,de azt hiszem azt csak receptre adják.

De tényleg pár nap alatt elmúlt,és nem lett Amelitának herpesze.

KépKép

KépKép
pilchard

Era
Nagyon szeretjük a szőnyeget, csak sajnos nem kaptam meg hozzá a játékokat, mert ezt úgy kaptam. Persze ennek is örültünk. Most gumival kötözgetek fel rá játékokat, De ha van valami ötlet, hogy ne bugyigumival kötözzem, szívesen veszem.
Zsu69
Mi még szerencsére nem voltunk betegek, így sok tapasztalatom még nincs ilyen ügyben. De a porszívó az szív rendesen, azt egyszer kipróbáltuk.

Nancsi
Nagyon eltűntél mostanában.
Ildihez nem tudsz jönni?

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

[quote="babetta"]N írta:babettaancsi
Nagyon eltűntél mostanában.
Ildihez nem tudsz jönni?

Jah, Ilyenkor tudok olvasgatni, netezni gyakrabban, amikor apa itthon van, és leköti a kölköt.:). Amúgy olvasok folyamatosan, csak időm nincs, h válaszoljak. Remélem, egyszer utolérem magam, és akkor több időm lesz.

Nagyon szívesen mennék Ildiékhez, csak nem igazán van autóm. Apa elviszi az Opelt, marad a skad rakéta, de azzal el nem indulok sehova.:) Meg Gödöllőre nekem átjutni macerás. Be kell menni Pestre, és onnan, mert asszem autópályán már fizetni kell, azt meg nem akarok.

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok Lányok!!

Truyikiszedés:Lili még nem volt náthás(kpo-kop-kop),de persze az ő orrocskájába is össezgyűlik ez-az.Én ilyenkor,ha már látom,hogy ott kandikál a cuccos,akkor fültisztító pálcikával szoktam kiturizni.Csak nagyon lazán bedugom kicsit az orrába,kiccsit megforgatom és a nem odavaló dolog ráragad és már kint is van.

Herpesz:Azt szokták mondani,hogy a bőrön keresztül nagyon kicsi az esély,hogy felszívódjon valami is és a tejcsiben kösssön ki.Babetta nyugodtan kend be, én a terhesség elején(8.héten) kentem,mert balszerencsémre az esküvőnk hetén jött a számra egy bazi nagy dög herpesz. :twisted:

Angi-Sajnálom az éjszakát,de a tejcsi miatt kelt fel biztos.Örülj neki,hogy azt kéri,biztos szüksége van most a sok kajcsira és a sok szopi csak serkenti a tejet. Persze megértelek, Lilkó már egy hete alszik éjel.Ma is negyed 7-kor kelt,aztán szopi és aludt még fél 9-ig Csúcs a kiscsajom ,egy nap kb. 6szor kajál(24 óra alatt)én már a fejésen gondolkodom,mert így kevesebb lesz a tejem.De hát egyszerűen nem éhes.:lol: vagy inkább :cry:
Vendég

Nancsi
Kocsival 20perc nem muszáj autópályán menni.
Fót, Mogyoród , Gödöllő ennyi az egész.
A jó öreg skodával jönnél?

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babci

Nekem is mindig ilyen nagy eseményeknél jön ki. Csak hogy égjek olyankor :oops: . Ha a számon lenne nem érdekelne.
Ha van ilyen pici száraz taknyunk én is fültisztítóval szoktam

Megyek ,mert apa reklamálja az ebédet.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Ildi: Közben úgy alakult , hogy apa itthon lesz a jövő héten. Igy csütörtök kivételével mégis tudnék menni Andrissal.

Nancsika: Felénk jöve is el lehet jutni Gödöllőre. Fót-Csomád-Veresegyház-Szada- Gödöllő útvonalon. Azt nem tudom melyik a rövidebb?
Vendég

[quote="babetta"]N írta:babettaancsi
Kocsival 20perc nem muszáj autópályán menni.
Fót, Mogyoród , Gödöllő ennyi az egész.
A jó öreg skodával jönnél?

Nem mondod?:) Nem is tudtam.:) Mikor is lenne?
Skodrival tuti nem indulok el, max az Opellel. Majd kitalálom még.:)

Andi!
Én úgy éreztem, h kevés a tejcsim. Sajna elővettem a mérleget, és mértem. Nem vitte túlzásba a kajálást a fiatalúr. Meg is látszott a heti gyarapodásán. Persze mindenki megnyugtatott, h semmi baj, de én olyan kis elégedetlen voltam. Eddig 1 ciciből szoptattam egy kajálás alkalmával, aztán váltottam, és 2 napja váltogatom a ciciket szopin belül. Ma kiakadt a mérleg, amikor megmértem Alex mennyit kajált.:) És ma volt, amikor megin csöpögős cicikkel ébredtem. Régen volt már ilyen.:) Szal ne aggódj!

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok!

Most bent vagyunk Apánál a meóhelyen, innen tudok nektek írni végre. Mindenkinek sok szeretettel gratulálok a csodaszép babákhoz, és a sikeres szülésekhez! Gyönyörűek a babók!

A taliról minket is értesítsetek lécci a freemailes címen vagy a mobilomon, nagyon szeretnék találkozni veletek! Egyéb alkalmakkor is szívesen talizok bárkivel, mi kendőzünk, mert Bencus utálja a babakocsit, így elég mobilak vagyunk.

Ki lakik az Örs vezér tere felé? Mi arra szoktunk sétálni.

BABETTA,
a Zoviraxot beszéld meg a dokiddal elvileg használhatod. A Telviran túl erős szerintem, n egyszer kaptam ilyet évekkel ezelőtt, de szigorú orvosi ellenőrzés mellett. Irigykedem a kertes házatok miatt, talán a héten nekünk is ássák már az alapot.

Poccancs most kb. 6,5 kg, sokat nőtt, nagyokat dumál, és oldalra már szépen nyúlkál, de a hasonfekvés ordításba megy át, így nem nagyon van hason. A karunkon azonban már szépen tartja a fejét és élénken forgatja. Mostanában megint 3-4 óránként kelünk éjszaka, gondolom, a 3 hós ugrás vagy a szomjúság miatt, és nappal is vannak maratoni szopik.

Lányok,
nekünk elég híg, folyós a kaki, és időnként nyálkás szálak is vannak benne, de a dkink nem sokat törődik vele. Szerintetek ez nagyon gáz, vigyem másik orvoshoz?

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok!

Tünde! Angi!
Jó a 17-e 11 óra. :D Most már megjegyzem. :D Szóval végre talizunk. :)
Már alig várom!!!!

Puszi

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok! :lol:

még nem volt időm visszaolvasni...

Húúú, itt vagyok már én is ezen az "új" fórumon! Amióta megváltozott nem voltam. Tegnap egész nap céges családi napon voltunk. Nagyon klassz volt. Timi nagyon jól bírta. Most megyünk családlátogatásra. Majd jövök.
puszi mindenkinek

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Egy pár kép a Törpéről:8)

Kép
Kép

Kép

Kép

Kép
nancsika

Nancsika
Annyira aranyosak amikor így alszanak, :) nagyon szép Martinka, mekkora szemek :o ugyan ilyen békás badink van nekünk is :lol:

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Nancsika
Annyira aranyosak amikor így alszanak, :) nagyon szép Martinka, mekkora szemek :o ugyan ilyen békás badink van nekünk is :lol:

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Szia Lyly
Jó hallani rólatok. Nem tudsz képet rakni Bence babáról?
Már azt hittem költöztök. Még csak most kezdik az alapot? És így mikor költöztök?
Tali Június 17 műjégpálya előtt 11 óra. Gyertek, ha tudtok.
Bekentem, mert már nagyon viszketet. Zoviraxot használok.

Nancsi
Cuki Alex baba. Mekkora súlyra? Még mindig apára hasonlít.

Vok
Kutyi nem féltékeny Hannára?

Tünde
Ha nem lesz tali a héten, mert nem gyógyulnak meg Ildiék utána való héten jó már?

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta!

Hááát, nem konkrétan a gyerekre, csak elhanyagolva érzi magát és ennek jelét is adja. Pl bepisil, meredten néz magaelé és nem igen aktivizálható. Szóval depsinek mondanám szegénykémet! :( Csokit meg nem kaphat, mert az nem tesz jót a kutyuk szívének, ő meg szívbeteg.. :( Így nem tudom egy kis boldogsáhormonhoz juttatni.

De egyébként jól elvannak együtt. :D Eleinte tökéletes bébiőr volt, de azóta megszokta a kisasszony hangját és nem reagál rá... :D

Levi olyan kis édes! :)

Puszi

Eszter
Kép
Kép
vok

Na helló megint
Délelött voltunk az Ósönbe(Aushanba) :P . Olyan jól elnézelődött, csak a hazafelé út volt sírós. Majd aludt 3 órát.
Zsu: Nekem a védőnő mondta, hogy az anyatejet is lehet az orrba cseppenteni. Én a Sterimart úgy használom, hogy kinyomom egy tégelybe, és onnan szemcseppentővel felszívom és azzal teszem az orrába. Szemcseppentőt lehet kapni a patikába
Babetta: Szerintem nem lesz semmi baja a babának, ne izgulj

Remélem tudunk 17-én mi is menni, nagyon készülök rá

Kép

Kép
pgyöngyi

Na helló megint
Délelött voltunk az Ósönbe(Aushanba) :P . Olyan jól elnézelődött, csak a hazafelé út volt sírós. Majd aludt 3 órát.
Zsu: Nekem a védőnő mondta, hogy az anyatejet is lehet az orrba cseppenteni. Én a Sterimart úgy használom, hogy kinyomom egy tégelybe, és onnan szemcseppentővel felszívom és azzal teszem az orrába. Szemcseppentőt lehet kapni a patikába
Babetta: Szerintem nem lesz semmi baja a babának, ne izgulj

Remélem tudunk 17-én mi is menni, nagyon készülök rá

Kép

Kép
pgyöngyi

Babetta,

Bencus itt még nics 2 hónapos, majd próbálok frissebbet is feltetetni a párommal.

Kép 1148221973.23.jpg

Kép

Kép

Kép
lyly

na, még egy kép rólunk, ez is 1,5 hónapos korában, most meg ugye mr 3 lesz. Kép 1148222509.94.jpg

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok Lányok!

Most apa pátyolgatja a babát, úgyhogy van egy-két percecském.

Lyly!
Én itt lakok az Árkád melletti utcában, a Gyakorló 1-ben! Mi a háromórás szopi után szoktunk sétálni, ma kivételesen délelőtt sétáltunk, mert nem volt itthon kajcsi és a baba mellett anyának muszáj ám ennie! Szóval talizhatunk, mert én néha unatkozom ám.

Egyébként mi jól vagyunk, ma egész nap szinte a cicin lógott a drága, kivéve ha aludt. Most meg nem hajlandó egyáltalán szundizni, apát tornáztatja.

Gyönyörűek a babák! Kérek még babaképeket!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Babetta!
Csütörtökön volt 4850g. Jaja, tiszta apja, és egyre vörösebb a haja.:D Leventéd is nagyon édike.:)

Lyly!

De jó, h jelentkeztél! Nagyon édes Bencusod.:)

Ma kicserélték a kis Zsebitabubumat.:) (Áll az alku átka:)) Egész nap egy szava sem volt. Lehet az idő miatt, de egész nap szinte csak vigyorgott, mosolygott. És asszem kezdi felfedezni a kezét. Olyat bambult rá, mi meg csak mosolyogtunk apával rajta.

Jah, és egy kis szolgálati közlemény:Popsitörlő

Kép

Kép
nancsika

Lyly

Nagyon-nagyon édes

Nancsi

Vörösödik? Ki vörös nálatok??

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta: nem merek egyedül vezetni Gödöllőre két kicsivel, tőlünk kb. 40 perc. De majd átgondolom :lol:

Nancsika, Lyly: édesek a babák!! :)

Lyly: j, hogy jelentkeztél, remélem tudsz jönni a talira!!

Zsu: nálunk a porszívós orrszívót használjuk, de Peti szívja a végét a szájával (nem kell félni, nem megy át... :D )
Nem hangos, nem kell elővenni a porszívót, viszont nagyon hatékony!!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Vikó: mi van veled????

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!

Rakok mai képet Liliről falevelek és orgonabokor tanulmányozás közben: :D
Kép 1148239061.19.jpg
Vendég

Sziasztok!

Szörnyen lassú ez a babanet :( Lehet hogy még mindig csinálgatják.

Dominik szerencsére már alszik, én tanulni szerettem vola, de lusta dög vagyok :) Majd holnaptól...:)
Ma elmentünk egy étterembe ebédelni. Odafele végig aludt Dominik, ahogy leültünk az asztalhoz, és rendeltünk, nekiállt sírni. Éhes nem lehetett, indulás előtt egy nagyot, a hasa fájt valószínűleg.. De nagyon keservesen sírt. Persze az egész étterem minket nézett :) Volt aki mosolygott, de voltak akik olyan rosszallóan néztek ránk, mintha valami szörnyűséget csinálnánk. Jó, gondolom nem gyereksírást képzeltek a vasárnapi ebéd mellé, nade most mit csináljak?...Apa megette a kajáját, aztán kiment vele, én pedig egyedül fogyasztottam el a vasárnapi ebéd első felét :) A másodikat már becsomagoltattuk és itthon ettük meg...

Angi, nagyon ügyes Lidi! És tök jó hogy nem kellett már pótlás :)
Én néztem a Megasztárt, szerencsére a csaj nyert, mondjuk ez egyértelmű volt szerintem.:)
A Szombat esti lázat nézi valaki?

VasIldi, jobbulást Olivérnek!

zsu köszi :) A kengurut a 2. hófordulóra kapta. Imádja, nameg én is. :)

Mi is orrszívózunk, néha elég méretes darabok jönnek ki a nózijából... :) Apropó, Ti hogyan tisztítjátok az orrszívót? Hiába főzöm ki, van hogy beleragad egy darab. És azt onnan kiszedni sehogy nem tudom..

nancsika, tündéri a kisfiad :)

babcika, milyen szép nagy szemei vannak a lányzódnak :)

Na eldugulok, bocs ha sok voltam :)

Ez tegnap készült a Balcsin:

Kép

faby

Sziasztok!

Dominik szerencsére már alszik, én tanulni szerettem vola, de lusta dög vagyok :) Majd holnaptól...:)
Ma elmentünk egy étterembe ebédelni. Odafele végig aludt Dominik, ahogy leültünk az asztalhoz, és rendeltünk, nekiállt sírni. Éhes nem lehetett, indulás előtt egy nagyot, a hasa fájt valószínűleg.. De nagyon keservesen sírt. Persze az egész étterem minket nézett :) Volt aki mosolygott, de voltak akik olyan rosszallóan néztek ránk, mintha valami szörnyűséget csinálnánk. Jó, gondolom nem gyereksírást képzeltek a vasárnapi ebéd mellé, nade most mit csináljak?...Apa megette a kajáját, aztán kiment vele, én pedig egyedül fogyasztottam el a vasárnapi ebéd első felét :) A másodikat már becsomagoltattuk és itthon ettük meg...

Én néztem a Megasztárt, szerencsére a csaj nyert, mondjuk ez egyértelmű volt szerintem.:)

Mi is orrszívózunk, néha elég méretes darabok jönnek ki a nózijából... :) Apropó, Ti hogyan tisztítjátok az orrszívót? Hiába főzöm ki, van hogy beleragad egy darab. És azt onnan kiszedni sehogy nem tudom..

Kép

faby

Sziasztok!

Kép

faby

Babcika: Lili nagyon értelmesen néz!! cuki!!:)

Faby: én forró víz alatt tartom jó sokáig, úgy kimossa a vízsugár a trutyit
titokban nem tudtad megszoptatni az étteremben? vagy a kocsiban? persze kellemetlen, ha pont sírós kedvében van, de ezért ne érezd rosszul magad!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Jó reggelt!

Uppsz, nem tudom miért küldte el tegnap háromszor...bocsánat. :oops:

Tünde! Annyira egymás hegyén hátán voltak az asztalok, hogy nem lehetett volna rendesen megszoptatni. :?
A kocsi meg ott állt az étterem előtt, és akik az ablaknál ültek, így is azt nézték hogy Apa hogy sétál fel-alá odakint Dominikkal. Valahogy nem vágytam rá hogy a szopizást is végignézzék - még ha semmit nem is láttak volna... :)
Inkább hazajöttünk, de jobb is volt így, mert itthon aludt egy jó nagyot. :D

Én is próbáltam forró víz alatt tartani, de vannak nagyon ragadós darabok is :D :D Mindegy, végülis elfér benne :lol:

Szép napot!

faby

Jó reggelt!!!!

Faby, kicsit áztasa be, aztán később kijönnek a csúnya darabok is belőle :)
Nekünk múltkor az ikea közepén állt neki visítani Natasa.
Az se volt jobb :lol:
Gyorsan ki kellett mennem megszoptatni, de ahogy elkezdtem tök gyors tempóban tolni a kocsit, abba is hagyta az ordítást.

Kösz a gyógymanókat mindenkinek :)
Úgy néz ki hatottak, mert tegnap már sokkal jobban volt Olivér, evett is, kakai se volt(semilyen állagú), és a kedve is jobb volt.

Tehát még ha ma is meg holnap is tünetmentes lesz, szerintem szerdán nyugodtan jöhettek :)
Nancsi, Kriszti, örülök, hogy tudtok jönni.
Eszti, továbbra is??????

Most mennem kell, Natasa felébredt, sír.
Majd jövök, de szerintem csak később, mert nemsokára hozzák az új mosógépem(Anita, AEG :D ), aztán meg megyünk 2 hós oltásra :cry:

Puszi

Egyébként minden bébi tünemény :D

Kép 1148276005.66.jpg
vas

"áztasd be" akart lenni :D
vas

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?