Sziasztok!
Én sem szeretem még mindig ezt az újat. Biztos öreg vagyok már a változásokhoz...
Nem mindenki tért vissza, ha jól látom. Talis kép nem is lesz több?
Jó kis fárasztó napunk volt tegnap, még mindig kókadozom. Délelőtt Auchanban fodrásznál voltam, addig Apa és nagyfia megebédeltek, nekem ez tegnap kimaradt. Aztán még nászajándékot kellett venni, majd rohanás haza. Mindenkit átöltöztetni, kitalálni, mit vehetnék fel, Balázzsal eközben folyamatosan veszekedni kellett. / nem akart szép ruhát felvenni, és a lukas sportcipőjéhez ragaszkodott/. Miközben mi az apjával készülődtünk, ő valamivel játszott, néha fölnézett, és megjegyezte, hogy "fú, de randa vagy!" Ezek ellenére nagy nehezen elindultunk, nem is késtünk sokat

Útközben Apa megkérdezi Balázstól: ugye nem alszol? Mire ő: "á, nem, csak árnyékolok a szememnek..."

Egy perc múlva aludt ő is, Gergő is. Így én maradtam velük a kocsiban, esküvőt nem láttam
Gergő két órát aludt, gondoltam, isteni jó kedve lesz, jól elleszünk a buliban. Na, ehhez képest le nem lehetett tenni, folyamatosan nyafogott, nem játszott, nem ette az almát sem, néha cicizett. Mondjuk nem csodálom, hogy rosszul volt. Egy kis hajón volt a lagzi, nagyon kicsi volt a hely, meleg, levegőtlen volt az alsó fedélzet, ahol a vacsi volt, és hangosan szólt a zene. Ehhez jött még a rengeteg ismeretlen ember, és az általuk keltett zaj. A felső fedélzeten nagyobb volt a hely, ott meg hűvös volt, huzat, de ott jól elvoltunk, csak ott kaja nem volt... Ja, és nagyon büdi volt, a gázolajtól. Én küzdöttem a hányingerrel, mert nagyon imbolygott a hajó, így azzal nem volt nagy gond, hogy hogyan fogok enni
Mindegy, alig vártam, hogy jöhessünk haza. Amúgy ha nem kisbabás szemmel kéne néznem a dolgot, akkor a tengeribetegségtől eltekintve jó buli lett volna, sok régi ismerőssel találkoztunk, jól meg volt szervezve, kitett magáért az ifjú pár. Vicces volt, hogy ahova néztem, kisebb-nagyobb pocakokat láttam, legalább 5 kismama volt, köztük a menyasszony, aki két hónap múlva szül. És rengeteg gyerek, a legkisebb 3 hónapos, aztán egy 4 hónapos, aki állítólag végig ott volt, és szegény nem tudott elaludni... Nem voltunk még ilyen esküvőn, ahol ennyi gyerek, és kismama lett volna
A hajó ment egy kábé másfél órás kört, ezalatt volt a vacsi. / bizony, nem csak én nem tudtam menet közben enni.../
Ennek a nehéz napnak köszönhetően állati nehezen aludt el Gergő, de aztán jól ment az alvás.
Miután vége lett a Megasztárnak, nekiálltam megnézni videóról, átpörgetve a sallangot. Madélelőtt fejeztem be, de a több mint 4 órás műsort kábé 2 óra alatt néztem meg. Szörnyű. Amúgy tetszett, jó buli lehetett, és fantasztikusan énekelnek nagyon sokan. Rúzsa Magdi meg szenzációs, ahányszor énekel, annyiszor sírom el magam

Egyértelmű volt a győzelme.
Eldugulok, bocs, kicsit sok lettem.
Képek is lesznek majd, csak az átjátszó kábel nincs itthon...