A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Hú, micsoda új dizájnt kaptunk!!! :lol:

Csajszik, van egy levelem amit még szerdán írtam és rutinosan lementettem. Elküldeném ha nem baj, aztán reagálok a frissebb infokra is.

Hú csajok, ennyi izgalmat!!! Nem is bírom követni az eseményeket, valamennyire tudtam csak visszaolvasni. A Tátrában voltunk kis családommal, és három baráti családdal. Nagyon szupi volt a kicsik is élvezték, hatalmasakat aludtak a friss levegőn:) Persze azóta csak kipakolok, mosok, teregetek, főzök, babázok - egyre jobban igénylik hogy foglalkozzak velük, nem sok időm van. A Panna ezerrel mászik, nagyon oda kell rá figyelni. Kezdek izgulni, hogy is fogom ezt csinálni.... (Ja és Zuxx megint külföldön!!)

Vandám:) Nagyon örülök neked, valahogy éreztem én, hogy itt baba lesz!!! Fantasztikus!! Én elég para mama voltam, de hason simán aludtam amíg tudtam. Nem hittem el, hogy máshogy képes leszek, de meg lehet szokni:). Én mondjuk nem kávéztam és nem is teáztam. Mondjuk 1-1 frappét benyomtam a hőségben, ugye Hajni mama:O???
Hajnikám:) Frászt kapok ezektől a talpmasszis hírektől!!! Én egy kád vízbe nem mertem beülni a kontrakciók miatt... Fú nyanya! Persze csak somolygok itt magamban, hogy beindult a para! Emlékszem ám miket mondtál nekem:O, de persze totál megértelek!!! (az uram ilyenkor viccesen megkérdezte, hogy mennyibe is kerül az UH, mert akkor beszereznénk egyet otthonra:O. Persze Dé kapott az alkalmon, hogy odaadja jutányos áron és ő vesz egy újat:))

Ha már itt tartunk: Dévainál terhesgondozunk, vagy sem, szerintem mindenki alapból parázik kicsit. Most babás egy barátnőm, tök spontán, azonnal, még csak a 10. héten, de már most ki van akadva, hogy ezt nem gondolta volna, hogy ilyen stresszes. Az meg, hogy mi izgulunk, szerintem tök normális. Sokat gondolkoztam azon, hogy jó lett volna nekem is kicsit több örömmel megélni az áldott állapotot, amire annyit vártam. Biztos, hogy benne van a Dévai, de abban sem lehetünk biztosak, hogy ha nem vagyok ilyen óvatos mi történt volna, ugyanígy alakulnak-e a dolgok. De asszem ezen kár is rágódni. Mondjuk nekem belejátszott a méhem, amiről senki sem tudott biztosat, a kórházban is csodájára jártak, hogy eddig hordom őket. Amiért írtam még jó rég Inarinak meg Rékának, hogy próbáljátok meg élvezni, mert én azt hiszem kellő odafigyeléssel, nem lehet gond. De asszem pont ők ketten, totál nyugisak - így tűnik nekem:)
Szóval csajok! Nyugi, jönnek a kisbabák sorban - minden baba egészségesen Melba:), Kata:)!! - minden rendben lesz!! És mindenkinek jön a baba, ebben annyira biztos vagyok! Sorban álmodok ám mindenkivel!!!:)

Tényleg, Loihi:)! Te hogyan éled meg ezt a spontán második pocakosságod? Más? Könnyebb??? Nyugisabb???

Gigi:), Roxal:) próbálok ma válaszolni nektek is!!! Ezer bocs. Gigi:) A kép fantasztikus!!!

Szanikám:) Milyen volt a keresztelő??? Na, még mindig nem sikerült találkoznunk, pedig már itt a nyár!!

Inari:) Kis Csigáról nincs kép?? A 4D-n biztos lesz! Valahogy mindig úgy gondolok rád, hogy kisfiad lesz, nem tudom miért. Bár nekem Dévisz már a 15. héten tutira mondta a kukit:)
A János nem a Hilton, de én is pont így gondolkoztam mint te. Sokat nem vártam, ismerem a kórházakat. Nekem is a doki volt a lényeg. Mondjuk én az otthonszülést soha nem választanám, de nekem humánusnak tűnt a János. Persze nekem csaszi volt, tök más szitu. De ezt persze mindenki maga dönti el. Én nem nagyon ismerem a szülészeteket. Hallok jókat többről is, megjegyzem a Jánosról ritkán:):) (bár inkább a gyerekosztályt szidják). De neked majd úgyis jól elfolyik a magzatvíz, aztán becsattogtok szépen, hívják a Dévait mert hétvége lesz:) és 3-4 nap múlva tűzés haza.

Timikém:) Örülök az öribaba akciónak. Biztosan megnyugtat a tudat, hogy haladtok. Az egy év nagyon rövid idő! De neked is lesz ám csodababád!!

Lányok! Tudom, mindenkinek kellene írnom, de nem megy! Ráborulok a klaviatúrára:) Mindenkinek iszonyú drukkok, próbálok jelen lenni és képben lenni!!

Ja és még annyi!! Fiús anyukáknak üzenem, hogy csak hívják meg néha Farkas urat, ő megtanítja a gyereknek az élet lényeges dolgait:O:O:O (Farkasék annyira cukik, rengeteget segítenek ha Zuxx nincs itthon. Ezer köszi!!!)
Wish:) is benéz sűrűn ha ideje engedi... melóhegyek, de már nem sokáig!!!:)

Viki:) Gratula a vegyespároshoz:):)

Legyen tali???
enigma

Na úgy látom fél óra alat csak elküldte. Pár ikont felismert, párat nem :lol:

Pár info azóta már nem is aktuális, pl. Gigikém:) írtam neked, Roxikám, talán ma neked is jut időm.

Tegnap együtt soppoltunk a Wish-el, taliztunk a Farkasékkal - a pálya széléről drukkoltunk ahogy Farkaskoma nyírja a füvet :D

Ma pedig nálunk délelőttözött a Réka!!! Olyan jó volt őt is látni, nagyon szép kis pocija van már :) Szerintem jön még, van mit megbeszélni!!! Szóval kis minitalik voltak :lol: Majd mesélj mi volt dokinéninél!!!

Boszti :) Nagyon sajnálom ami történt, de hidd el nem törvényszerű, hogy a köv. is így alakul majd. Lehet, hogy akkor mind megtermékenyül. Fel a fejjel, szurkolunk nagyon!!!

Megérkezett végre az uram várva várt iker baby joggere. Kíváncsi vagyok, hogy fogják szeretni a bébik :?:

Jó ez a dizájn, nem? Csak szokni kell!!

Pusszpussz
enigma

Sziasztok :)

Nem tudtam most nagyon elolvasni a történéseket.
Csak gyorsan.

Inari :)
TUdom, hogy nagy paragép a Dévai, de én sem úsztam míg terhes voltam. Az egy dolog, hogy lehet kezelni a gombát, viszont ha egy picit is nyitva van a méhszájad (ami tünetmentes is lehet) akkor felmehet a méhedbe. Nekünk itthon van medencénk amibe csak mi megyünk bele, de még abba is csak a lábam lógattam bele. (Dévai biztos örült volna ha látja :wink: ) Egyedül a tengerbe mentem volna bele, de odáig meg nem mertem elmenni! :lol: Remélem nem okoskodásnak veszed.

Boszti :)
Sajnálom.............. :( Ne add fel. Nehéz rögös út ez, de hidd el, hogy nagyon megéri!

Mindenkinek sok-sok puszi
gigi28

Boszti! Mit mondott a doki? Én mennék a következő menseskor, mivel a hormonok nagy része még benned van, kevesebb is elég lehet. Ebből az egy esetből ne vonj le messzemenő következtetéseket, feladni pedig sohasem szabad!

Vanda! Itt az aszpartamra azt írja a kórházban kapott babakönyv, hogy ok (na jó nem nayakra főre). A szaharint nem ajánlják, mert rákkeltő hatást mutattak ki kísérleti állatokon.
Én a 12. hét után Nimróddal is ettem aszpartámos cuccokat és most is eszem-iszom. No para, még mindig jobb, mint egy nagy súly következtében fellépő terhességi mérgezés.

Inari! A Velencei tóba tényleg ne!!!! Akkor már inkább medence, de azis olyan helyen, ahol van mondjuk kismama aquafitness, de én azt is csak legalább a 30. hét után...tudod-felszálló fertőzés-koraszülés.

Enigma! Talán nem parázok annyit...talán. Nehezebbnek nehezebb, mivel nem akkor pihenek, amikor akarok, hanem akkor amikor Nimród akarja. Plussz kénytelen vagyok utána rohangálni, esetenként megemelni, jobban úszik a lakás, segítségem pedig nincsen. Azért remélem a végére minden jól alakul és szép egészséges kisfiút szülök 9 hét múlva (Te jó ég!) Ja, még annyit, hogy a pocim sokkal nagyobb, mint Nimródal és valahogy a gyerek is erősebbeket rúg. :)

Ha valakit kihagytam bocsi.

Egy nagyon szétszórt kismama :)
loihi

Boszti!
Én teljesen átérzem a helyzetedet, nekem is volt egy befejezetlen stimum. Valahogy az sokkal rosszabb, mint ha nem sikerül, talán azért, mert még az esélyt sem kapjuk meg, az álmokat, vágyakat. És akkor még a pénzről nem is beszéltünk, mert ugye az sem mellékes.
Szerintem is menj most tovább, mert tuti kevesebb hormonnal letudod, és azért ez csak jó. Persze ha meg tudjátok oldani. Nagyon szar tudom, próbálj meg túllépni rajta. És én is továbbmentem rögtön, ami lehet, hogy most már jót jelent. Puszi neked.

Enigma!
Hogy tudsz mindent követni, nem is értem. A gyerkőcökről meg alig írsz. Ejnye-bejnye. :) Biztos bele fogsz jönni hamar, hogy állandóan mászkálni kell utánuk, gondolom pár dolognál már felmerült benned, hogy is lesz. Megoldod ezt is ügyesen, tudom. És még milyen sokat vagy egyedül is. Kapkodd el sűrűn a szomszédokat. :wink:

Loihi! Már csak kilenc hét? Mindjárt itt van!
Köszi az aszpartamos infót, szaharint nem is bírok használni, utálom.

Kagyló!
Szerintem egy hónapon belül csináld meg a két eredményt, úgy normálisabb képet kap Dévai is, hisz egy cikluson belül vagy. Szerintem ciklus és ciklus között is lehet különbség. De azt nem tudom, hogy elfogadja-e külön hónapban is.
Amikor én vérvételre mentem egy éve, akkor a laborosok is figyelembe vették, hogy ez muszáj, jobb volt a hozzáállás is.
Az onkológiai vizsgálat a rákszűrés. Arról is kell neki papír feltétlen, még azt is meg fogja kérdezni, hogy a melleid megnézték-e.
vanda978

Boszti!
Én teljesen átérzem a helyzetedet, nekem is volt egy befejezetlen stimum. Valahogy az sokkal rosszabb, mint ha nem sikerül, talán azért, mert még az esélyt sem kapjuk meg, az álmokat, vágyakat. És akkor még a pénzről nem is beszéltünk, mert ugye az sem mellékes.
Szerintem is menj most tovább, mert tuti kevesebb hormonnal letudod, és azért ez csak jó. Persze ha meg tudjátok oldani. Nagyon szar tudom, próbálj meg túllépni rajta. És én is továbbmentem rögtön, ami lehet, hogy most már jót jelent. Puszi neked.

Enigma!
Hogy tudsz mindent követni, nem is értem. A gyerkőcökről meg alig írsz. Ejnye-bejnye. :) Biztos bele fogsz jönni hamar, hogy állandóan mászkálni kell utánuk, gondolom pár dolognál már felmerült benned, hogy is lesz. Megoldod ezt is ügyesen, tudom. És még milyen sokat vagy egyedül is. Kapkodd el sűrűn a szomszédokat. :wink:

Loihi! Már csak kilenc hét? Mindjárt itt van!
Köszi az aszpartamos infót, szaharint nem is bírok használni, utálom.

Kagyló!
Szerintem egy hónapon belül csináld meg a két eredményt, úgy normálisabb képet kap Dévai is, hisz egy cikluson belül vagy. Szerintem ciklus és ciklus között is lehet különbség. De azt nem tudom, hogy elfogadja-e külön hónapban is.
Amikor én vérvételre mentem egy éve, akkor a laborosok is figyelembe vették, hogy ez muszáj, jobb volt a hozzáállás is.
Az onkológiai vizsgálat a rákszűrés. Arról is kell neki papír feltétlen, még azt is meg fogja kérdezni, hogy a melleid megnézték-e.
vanda978

Vanda
És hol lehet megcsináltatni az onkológiai vizsgálatot :?:
kagyló

Kagyló! Bárhol elmehetsz, oda is ahová eddig jártál rákszűrésre, vagy mehetsz Déviszhez is, ő is megcsinálja. :wink:
vanda978

Köszi lányok a gratulákat!

Boszti!
Szerintem menj neki a kövinek amint megjött!Én úgy jártam hogy az elsőnél nem volt visszaültetés mert nem termékenyültek meg,rögtön utána mentem.akkor volt beültetés de nem tapadt meg,3 hónap szünet után megint nem volt visszaültetés mert a punkció reggelén kipukkadtak a tüszik.2hét múlva újra kezdtük(bár úgy,hogy ha nem sikerül pihit tartunk)és ekkor lettek az ikrek! :lol: Ráadásul olyan klassz érett peték lettek,hogy az ötödik nap tették(3 embriót)vissza őket.Még a pesszimista Dévai is úgy fogadott amikor mentünk transzferre,(még betétel előtt)hogy "őn már kismama"!Lehet,tényleg számított hogy nem tartottunk szünetet.Bár tudom most fásult vagy,de lehet ez is jó,mert én is úgy álltam neki akkor hogy lesz ami lesz utána úgyis lezárom pár hónapra,így nem is görcsöltem annyira.

Sziasztok:Viki
Vendég

Sziasztok!

Szeretnék hozzátok csatlakozni,ha nem bánjátok.
Én is Dévai doktorhoz járok 2005. szeptember óta. Augusztusban, ha minden összejön, lombikunk lesz.
eper1

Köszi Vanda! :D
Kisvé
Ez nem semmi! De képzeld el, hogy a nekünk 3 lombik alatt hiába szívtak le 7-8 -14 stb. petikét. Mindig csak egyetlen egy termékenyült meg. És az-az egy is mire meg kellett volna tapadnia, nem osztodott tovább stb. Legalábbis a volt dokim ilyesmit magyarázott... :(
kagyló

eper1
Üdvözöllek itt!!! :D
kagyló

Sziasztok :)

Mindenkinek ilyen zsiráfot kívánok!!! Remélem szerencsét hoz nektek!!!
Kép 1148132418.1.jpg

Puszi
gigi28

Köszönöm az együttérzést!
Apával átbeszéltük, és megyünk tovább, méghozzá a követekző mensinél, és nem hagyunk ki szünetet. Apa azt mondta, hogy a pénzt előkeríti még a föld alól is :):) Imádom
Megkérdeztem Dévait is, hogy mi a véleménye, hogy számít-e, ha most rögtön megyek a következőre. Azt mondta, hogy semmi jelentősége, rám bízza a döntést. Azt is kérdeztem, hogy mi az okat, de nem volt előtte az aktám, így abban maradtunk, hogy ha megyek hozzá, akkor megbeszéljük.
Most már csak abban bízom, hogy puregont ír fel, mert abból maradt egy teljesen orgigi ampulla. Legalább spóroljuk, ha lehet alapon :)
Szóval nekifutunk harmadjára is, hátha bele esek az átlagba, és haramadikra sikerül. :)
boszti

Kagyló!
Érdekes ez az osztódás!Az első beültetésemnél ha jól emlékszem kettő 10sejtes és egy 8 sejtest tettek vissza.Az ikreknél is a negyedik nap mondták,hogy még négy versenyző van de az egyik lemaradt,várnak még,másnapra 3 maradtak.Szerintem Dévainál nem lesznek osztódási problémái a kis embrióidnak :lol: !Azt el kell ismerni,hogy nagyon tud ez az emberke!Mikor mentek lombikra,ICSI,hányadiknál jártok?Bocsi,hogy nem olvastam vissza,de már késő van.Csak most tudok írni mert az ikrek rá vannak kattanva a számítógépre,imádnak az ölembe ülni és csapkodni a billentyűzetet.Azt írtad,hogy szimpi a papa,és ez tök jó!

Szia:Viki
Vendég

:D Kagyló!
A hányadiknál jártok okos kérdésemet visszavonnám! :D
Vendég

Sziasztok!

Kagyló, köszönöm a kedves fogadtatást!Nekem Dévai csinálta a rákszűrést, még alaposabb is volt, mint a többi nőgyógyász. Valami fésűszerű eszközt használt, mert a segítségével a HPV -t is meg lehet találni.
Úgy látom, itt már mindegyikőtök több lépéssel előttünk jár. Azt is láttam, van, akinek már babája van, gratulálok! :lol: (Most ismerkedem veletek, visszaolvasok.)
Nekünk három hónap kényszerpihenő van most.Nagyon nehéz várni, de gondolom, ezt tudjátok.
Boszti! Nagyon sajnálom a történteket...sok erőt a következő próbálkozáshoz!
Gigi28!Gyönyörű a gyerkőc!!!!
eper1

Szia eper1!
Tegnap már tényleg nagyon későn írtam,fáradt is voltam egész nap szandál után szaladgáltunk az ikreknek.Én is új vagyok itt,tök jó hogy csatlakoztál :D :D :D !Még én is az ismerkedésnél járok.
Te már próbálkoztál más orvosnál?

Szia:Viki :D
Vendég

Sziasztok!!

Üdv eper a csapatban!!

Hát én ma nem igazán kíméltem magam, végigtakarítottam a napot, most fáj picit a hasam!! Remélem azért rosszat nem tettem ezzel. De most inkább leülök ide a géphez, és pihikézem egy nagyot!!

Vanda egy elég hülye kérdésem van, mondtad, Írtad :) , hogy te is ilyen kis soványka vagy, mint én, és mindíg bajban vagyok, hogy hol vegyek magamnak nacit, meg egyéb rucikat, van valami tipped??
Ági28

Sziasztok!!

Üdv eper a csapatban!!

Hát én ma nem igazán kíméltem magam, végigtakarítottam a napot, most fáj picit a hasam!! Remélem azért rosszat nem tettem ezzel. De most inkább leülök ide a géphez, és pihikézem egy nagyot!!

Vanda egy elég hülye kérdésem van, mondtad, Írtad :) , hogy te is ilyen kis soványka vagy, mint én, és mindíg bajban vagyok, hogy hol vegyek magamnak nacit, meg egyéb rucikat, van valami tipped??
Ági28

Ági! Azért ne hajtsd magad nagyon túl, csak úgy ráérősen.
A ruha dolgotmegakartam írni priviben, de nem tudtam, így untatni kell mindenkit.
Ez nekem is mindig nagy probléma, mert nem vagyok egy konfekció alkat. Bár én tudok varrni, de nem szoktam, lusta vagyok rá.
Itt nálunk egy bolt van, ahol néha kitudok fogni valami rám való cuccot, ami tetszik is, és nem a középkorúaknak gyártott. Ezeket tuti ismered, hülye szűkszárú vászonnadrág, nagy méretű asszony blúzok, stb. :lol: Mert ugye ilyenek vannak mindenhol.
Én amikor Pestne járok, mindig elmegyek az Árkádba, és ott is van C&A, ott szoktam venni ezt-azt. Néha válogatok a kismama ruhákból is, azokat itthon nagyon szokták dícsérni, persze én szemét módon nem mondom meg, hogy az kismama cucc. :twisted: De ott amúgy is van nagyobb méret, és te nem vagy azért olyan nagy, hisz láttalak. És nem is drágák a ruhák, és divatosak is. Szerintem.
Általában be szoktam menni Pesten ha látok olyan "moletti boltba" is, de ott külön szuper, hogy csini-bini bébiket állítanak be, akik mikor bemész végigmérnek, és nagy nehezen bírnak leereszkedni hozzád. Ismerős? Olyankor gondolom magamba, hogy az agyad is akkorka lehet csak mint te, és már jól is érzem magam. :twisted:

Eper! Üdv itt nálunk, írj magadról egy picit, mi a baj nálatok, volt-e már valami beavatkozás, stb. Sajnos ilyenkor hétvégén nagy a pangás, de hétközben azért szoktunk írogatni is. :D

Gigi! Szuper ez a kép, tényleg ilyen zebrát mindenkinek. :lol:

Boszti! Így lesz a legjobb, legalább nem nagyon lesz időd gondolni sem erre a bosszúságra. Szerintem ez a legjobb amit tehettek.

Kagyló! Már akartam írni régebben is, hogy szerintem számolj azzal is, hogy néha elhúzódnak az eredmények beszerzései. Mondjuk nekem más volt, mert én itt helyben kisvárosban csináltattam, és talán több idő volt mint Pesten. De utána amikor kész voltam, legalábbis azt hittem, Dévainak nem tetszett a pajzsmirigy eredményem, és ez megint plussz hónapokba került. Azt ki kellet vizsgáltatnom, stb. Addig nem indul, amíg nem jó minden. Utána nem volt jó a kenetem, az is egy jó időszak. Szóval tavaly juniusban kezdtünk hozzá járni, és mindjárt letelik egy év, és ha úgy nézzük, még csak két inszemen vagyunk túl. Na jó, ha hozzá számolom a befejezetlen stimut, akkor három.
Ezt csak úgy írom, persze te biztos gondoltál rá, nem tudom, de azért jobb hamarabb letudni, és akkor már nem is idegesít. :wink:
vanda978

Sziasztok Csajszikák!
Jó sokáig készült az új verzió... :( ... gondoltam én IDIÓTA!
A guta megüt. Kb. csütörtökön megírtam egy iszonyú hosszú levelet, hogy ha helyrejön a rendszer, küldhessem. És ma, azaz vasárnap (én lököttörök) kezdett gyanús lenni, hogy mindig csak a régit frissítem, meg kéne nézni, mi van ha újra belépek és láss csudát, írtatok dögivel! Pedig tegnap szidtam is a programozókat, hogy ahelyett, hogy a rendszert frissítenék, biztos ők is a Megasztárt nézik.

Húú, jól berágtam, de azért is berakom, amit írtam, csak a nagyon elavultakat kiszedem:

Először is köszönöm a gyógyító szavakat!! Ideértek. Szerdán de. még elég ramatyul keltem, de aztán magamhoz tértem és tök aktív voltam. Úgyhogy a megfázás csak megfázás, láznak híre sem járt felém és a melegfront lehetett igazán a ludas!
Szóval nagyobb volt a füstje, mint a lángja, úgyhogy bocsi mindenkitől!

Melba!
Engem is tutti a front viselt meg, no és a pocinövekedés. Remélem, azért hozzászokunk a meleghez!
Azért csak csínján faljál, nehogy most meg a gyomrod rontsd el! :)

Erika!
Dotttoriii??? Hú, én azt hittem, hogy szakdoli! Le a kalappal már a szándék miatt is!
Csiga de drága! Elég szégyenlős. Nem baj, 3 hét múlva a 4D-n már 100%, hogy látszani fog. :)
Érdekes, nekem külön ajánlották az úszást! Dokinénim szerint Sportuszi kategória nyugodtan, Széchenyi-típus semmiképp. Egyébként a MOM Parkban csinálnak kismama vizitornát és állítólag ott v.mi más anyaggal fertőtlenítenek, nem klórral.
Én ki szeretném próbálni, csak még nem jutottam el.

Vanda!
Én is inkább barnacukrot fogyasztok és egyre kevesebbet. Eleinte én sem tudtam hason aludni, mert nagyon érzékenyek voltak a cickóim.
Aztán nagyon jól esett és mostanában kezd újra zavarni, de megoldom olyan félig oldalt-félig hason pózban. :)
Dévai szerint is diétáznod kell? Azért most kicsit máshogy van a dolog, nem? :)

Katácska!
Gondolom, sikerült találnotok valami jó helyet. Én Balcsi környéken tudok néhány tutti címet! Ha hajlandóak vagytok odáig elmenni, szívesen küldök elérhetőségeket.
Bár, gondolom, már élménybeszámolóval jössz legközelebb... :)

SzDorka!
Hát itt is találkozunk? Hogy vagytok? Remélem, jól! :)

Kagyló!
Akkor ősztől beindultok!! :) Legalább folyamatosan van kinek drukkolni! :)
Ne kérj bocsánatot, nem vagyunk egyformák. A lényeg, hogy mindenki találja meg a neki megfelelő dokit. :)

Boszti!
Úgy drukkoltam a kis négyeknek!
Sajnálom, hogy nem sikerült! :( :(
Talán én is mennék a köv. mensikor, de ezt csak Te tudod eldönteni a pároddal.

KisViki!
Üdv. itt! Nagyon kedves vagy, hogy írtál és egyet is értek Veled!
Gratulálok a vegyes pároshoz! Mi is ikreket várunk, úgy tűnik, csajszikat. :)
Miért kellett a végén kh.ban feküdnöd?
Húúú, te már tudod, amit én még nem: milyen ikrek Anyucinak lenni...

Jucikám!
Köszi a könyvötletet.
Mensi ugye még sehol? Hátha Nektek is csudibabátok lesz! :)
Krisz vérnyomása hogy áll? :)

Roxal!
Jó szériában kezditek most a következőt! Sikerülnie kell! :)

Hajnesz!
Te, a Csudibaba Anyukája! Úgy is van, mostmár csak kibírod valahogy az UH-ig. Addig pedig csak pozitív gondolatokra törekedj, hidd el, meghálálja/ják! :O :)

Enigma!
Nekem is tök jól esett! Köszönöm még egyszer a sok infot! Már a Tőled kapott tanácsokkal a tarsolyomban nézelődtünk a hétvégén. Persze van még kérdésem dögivel, de majd szép sorban.

Lányok!
Két ilyen boldog és nyugis babát, mint Panci és Zsombi! Nagyon kedvesek, kimondottan örülnek a vendégnek és szórakoztatnak, persze közben magukat is!
Nem féltékenyek egymásra és tök egészségesek.
Van kiről példát vennem!

Loihi!
Te jó ég! Már csak 9 hét! Hihetetlenül repül az idő.
Mi is mindjárt a felénél járunk. Őőőrület... :)

Szia Eper!
Üdv itt! Jó a neved! Valódi, vagy csak "nick"?
Sok-sok türelmet, kitartást és mielőbbi babásodást kívánok!!

Gigi!
Köszönjük a zsiráfot! Mindenkinek ilyet!!!

Ági!
Csak óvatosan a takarítgatással!
Örülök, hogy már nem fájdogál a pocid. És az idő Nektek (is) dolgozik! :)

Ja és megvan az AFP-nk: 2,6 amit állítólag nálunk felezni kell (?), szóval 1,3.
Dokinéni szerint tökéletes. :O :O
Az egyéb vérvétel eredményeken viszont 6 érték is eltér, de dokinéni szerint pont jó irányba mozdulnak a terhesség miatt. A nemekkel kapcsolatban azt mondta, hogy várjuk meg a köv. vizsgálatot, hogy biztosabbak legyünk (mi azért elhisszük, hogy lányok :), de majd pár hét múlva megerősíti)
Pocim nagyon beindult, ma reggel lefotóztuk, úgyhogy teszek majd fel képet. :)
Engem boldogan elengedett dokinéni nyaralni, azt mondta, teljesen belefér a repülő is, meg minden. Benneteket olvasva, kicsit úgy érzem, kilógok a sorból, hogy bevállalok ilyesmit, de remélem, nem lesz semmi gond.

Remélem, mások nem jártak ilyen pórul a B.net frissítéssel, mint én, bár nálam csak több eszetek lehet!! :O :O
Nna most aztán van mit olvasnotok. Igérem, legközelebb rövidebbre fogom!

Sok puszi mindenkinek:
réka
18+3
Vendég

Jó estét! :)

Mielőtt bárki arra gondolna, hogy új vagyok a csapatban, eloszlatom a kételyeket:
sz.katácska vagyok, illetve lennék, ha engedne a rendszer csütörtök óta belépni ezzel a névvel... :cry:

Már írtam mindenkinek, adminisztrátornak, moderátornak, de eddig senkit nem hatott meg, hogy nem tudok a régi nevemmel, régi jelszavammal belépni... :cry:

Úgyhogy, kedves Réka, vannak még nálad is "szerencsétlenebb" felhasználók, akik nem csak nem látják az új hozzászólásokat, de írni sem tudnak... igaz, mostanra el is ment a kedvem, ezzel az új névvel...

Szóval itt vagyok, teljes életnagyságban. Megjártuk a Szent Orbán hotelt, jól éreztük magunkat, majd teszek fel képeket és írok is, de most elment az időm azzal hogy szerencsétlenkedtem a belépéssel.

Puszilok mindenkit, amíg nem kapom vissza a régi nevem, addig ezen írogatok.
kis.kata

Jó estét! :)

Mielőtt bárki arra gondolna, hogy új vagyok a csapatban, eloszlatom a kételyeket:
sz.katácska vagyok, illetve lennék, ha engedne a rendszer csütörtök óta belépni ezzel a névvel... :cry:

Már írtam mindenkinek, adminisztrátornak, moderátornak, de eddig senkit nem hatott meg, hogy nem tudok a régi nevemmel, régi jelszavammal belépni... :cry:

Úgyhogy, kedves Réka, vannak még nálad is "szerencsétlenebb" felhasználók, akik nem csak nem látják az új hozzászólásokat, de írni sem tudnak... igaz, mostanra el is ment a kedvem, ezzel az új névvel...

Szóval itt vagyok, teljes életnagyságban. Megjártuk a Szent Orbán hotelt, jól éreztük magunkat, majd teszek fel képeket és írok is, de most elment az időm azzal hogy szerencsétlenkedtem a belépéssel.

Puszilok mindenkit, amíg nem kapom vissza a régi nevem, addig ezen írogatok.
kis.kata

Kata!
Engem sem engedett jó darabig be a rendszer, aztán láttam, hogy mindenkinek kisbetűs lett a nickje, beírtam kisbetűvel, úgy elfogadta. Próbáltad?
Nekem baromira nem jön be ez az új arculat...nem volt a régivel semmi baj, könnyebb volt használni, gyorsabb volt...na jól van nem pofázok, biztos a hormonok...
hajnesz

Kata!
Engem sem engedett jó darabig be a rendszer, aztán láttam, hogy mindenkinek kisbetűs lett a nickje, beírtam kisbetűvel, úgy elfogadta. Próbáltad?
Nekem baromira nem jön be ez az új arculat...nem volt a régivel semmi baj, könnyebb volt használni, gyorsabb volt...na jól van nem pofázok, biztos a hormonok...
hajnesz

Sziasztok!

Kisvé!
Köszönöm, hogy írtál nekem. Gratulálok az ikrekhez, biztosan sok örömöd van bennük. :lol:
Dévai doktor a negyedik nőgyógyászom...bárcsak hozzá mentem volna először!

Vanda!
Neked is köszönöm, hogy ilyen kedvesen fogadtál. Kérdezted a történetünket. Hát, sajna elég hosszú, úgyhogy csak a Dévaitól mesélem. 2005. szept. óta járunk hozzá. Kiderült, hogy volt a méhszájamnál egy polip, ami elzárta a bejáratot, úgyhogy a babásodásra nem volt valami sok esélyünk. Ő műtött meg, lekaparta a méhnyálkahártyát is, most három hónap kényszerpihenő következik, utána jöhet a lombik. Időközben megvizsgálták a páromat is, kiderült, kevés a katona, tehát ICSI lesz. Jelenleg itt tartunk. Ja, és megállapította, hogy mindkét petefészkem multicisztás...Tudsz erről valamit? Hatással van a lombikra?
Jól értettem, te babát vársz? Gratulálok!

Duddu!
Köszönöm a kedvességedet. Igen, a nevem nicknév. Nagyon szeretem az epret, ezért választottam.
Gratulálok a babásodáshoz!! :P
eper1

Kisvé :)
Köszönöm a biztató szavaidat. Nem Dévainál csináltattam a 3. lombikomat.Hanem a volt orvosomnál, de a páromnak elege lett, hogy egy rakás pénzt kidobott az ablakon, és még terhesség sem volt. Te is tudod, hogy közös döntést csak a pároddal együtt hozhatsz, és én nem akartam emiatt veszekedni. Bejelentkeztem a D-hez, szimpatikus volt, hát eddig még nem bántam meg.
eper1
Mi az a HPV???
Vanda :D
Hogy vagy :?: :?: :?:
Remélem már minden rendben van a kis csoda babával :!: :!:
Tudom, hogy kicsit hosszadalmas a vizsgálatok elkészítése, de Dévai azt kérte, hogy aug, vagy szept elején csináltassuk meg. Mert messze van még mire kezdünk. Igaz meg van az időpont amikor menni kell hozzá, és gondoltam valamennyi papírt el is viszek majd. A kenet vizsgálatot majd kezdés előtt akarja levenni.
De most mesélj, mi van veletek :?:
Duddu :lol:
Na végre, hogy lesz képecske :!: :D
Nagyon kiváncsi vagyok, hogy mennyit nőt a pocakod :!:
Közeledik nálunk is a nagy nap. Még korai, de sokat gondolkozom rajta. Igazából fel kellene engednem, de sajnos nem igazán megy. Te is tudod, hogy másra sem tudsz ilyenkor gondolni csak arra, hogy már a pocakodban legyen.... :wink:
kagyló

Kisvé :)
Köszönöm a biztató szavaidat. Nem Dévainál csináltattam a 3. lombikomat.Hanem a volt orvosomnál, de a páromnak elege lett, hogy egy rakás pénzt kidobott az ablakon, és még terhesség sem volt. Te is tudod, hogy közös döntést csak a pároddal együtt hozhatsz, és én nem akartam emiatt veszekedni. Bejelentkeztem a D-hez, szimpatikus volt, hát eddig még nem bántam meg.
eper1
Mi az a HPV??? :oops:
Vanda :D
Hogy vagy :?: :?: :?:
Remélem már minden rendben van a kis csoda babával :!: :!:
Tudom, hogy kicsit hosszadalmas a vizsgálatok elkészítése, de Dévai azt kérte, hogy aug, vagy szept elején csináltassuk meg. Mert messze van még mire kezdünk. Igaz meg van az időpont amikor menni kell hozzá, és gondoltam valamennyi papírt el is viszek majd. A kenet vizsgálatot majd kezdés előtt akarja levenni.
De most mesélj, mi van veletek :?:
Duddu :lol:
Na végre, hogy lesz képecske :!: :D
Nagyon kiváncsi vagyok, hogy mennyit nőt a pocakod :!:
Közeledik nálunk is a nagy nap. Még korai, de sokat gondolkozom rajta. Igazából fel kellene engednem, de sajnos nem igazán megy. Te is tudod, hogy másra sem tudsz ilyenkor gondolni csak arra, hogy már a pocakodban legyen.... :wink:
kagyló

bocsi a csöndért!!
Nagy esküvői lázban égtünk, csütörtöktől minden ekörül forgott: manikűr, kozmetika, fodrász, teremdekoráció készítés, teremdekorálás. LÉnyeg, hogy nagyon jól sikerült, a sógoromék nagyon jól érezték magukat. Rakok fel 2 képet, hogy lássátok a ruhámat. (Paptibi még mindig fantom marad, mert itt is ő volt a fotós a változatosság kedvéért) Kép 1148236723.jpg Kép 1148236747.23.jpg
lkt

Katácska!
Ilyen, vagy olyan néven, a lényeg, hogy itt vagy!! :lol:
Várjuk a beszámolót!
Próbáld meg a kisbetűs variációt, hátha csak ennyi a baj!

Kagyló!
Hát persze, hogy tudom, hogy mit érzel, viszont én szentül hiszem, hogy nekünk azért sikerült elsőre, mert igenis sikerült felengednem, mire itt volt az ideje.
Ebben benne volt, hogy tudtam, hogy jó kezekben vagyok, hogy itt a csajok nagyon sokat segítettek és hogy gurunéni kezei között sok régóta cipelt tehertől megszabadultam (ha részlegesen is).
Úgyhogy csak igyekezz lazulni és hinni, hogy Dévai Papa tud és fog is segíteni! :)

Hajnesz!
UH holnap, holnapután?
Mizú? Gondolom, babonából nem részletezed. Nem baj, én várok türelmesen.... és drukkolok! :)

Eper!
Én is imádom az epret, most faltam be egy nagy adagot! :)
A multicisztát szinte mindenkinél megállapítja Dévai a szuper gépével. Legalábbis itt a lányok mindig ezt mondják. A lombikra pontosan nem tudom, milyen hatással van, mert inszemesek vagyunk, de én egyszer rákérdeztem D.nál és azt mondta, hogy természetes úton nem biztos, hogy megnőnek rendes méretűre, viszont a stimunál lehet előny is, mert ugye sok kicsi, sokra megy... :)

Timikám!
Nagyon csini voltál! És tök jó lehetett!
Én is esküvőre akarok menni! Na jó, megyek is nemsokára jún. végén. :)
Fantomtibi már örökre így marad....

És akkor itt a legfrissebb pocifotó (ma reggeli):
Kép

Na jó egy picit kitoltam a hasam. :)
De véletlen volt! :)

Jó éjt:
réka
Vendég

Sziasztok!
Már megint jó késő van!

:D Kagyló!
Hát igen a sikerhez kell az összhang.Örülük,hogy jól esett amit írtam!Bár te elég magabiztosnak tűnsz,klassz a hozzáállásod.

:D Eper1!
Nekem is multicisztás.A lombikhoz ez jó,mert sok tüszi tud megérni,csak stimunál kell ügyesnek lennie Dévainak,mert lehet,hogy lórugásnyi gyógyszerre se indulnak be,de az is előfordulhat,hogy kevés gyógyira túlságosan is beindulnak.De Dévai 2 naponta ellenőrzi és az adott állapotnak megfelelően mondja meg az adagot.
Köszönöm a gratulát!

:D Duddu!
Köszi a kedves fogadtatást,és a gratulálást!
Dévai valami olyasmit mondott annak idején,hogy ikreknél 36-38.hétnél kötelező befeküdni kh.-ba.Nekem semmi problémám nem volt a 38.héten szülés előtt az egyik orvos a Jánosban aki megvizsgált közölte,hogy olyan zárt a méhszájam mint neki(dr bácsi volt).De végülis elvoltam,mivel én jó nagy paragép voltam még jól is jött,hogy bementem a 35.héten,mert így minden nap jártam ctg-re,ez volt a programom,nehogy már uncsizzak,hetente meg mentem uh-ra.
Piszok nehéz ikres anyukának lenni,főleg nincs segítségem "csak"a férjecském,de mindennél több az öröm!
Nagyon szép pocid van!Gratulálok a lányokhoz!Olyan jó,hogy ikreknél szinte egész nap érzel mocorgást,legalábbis nálam többnyire felváltva mociztak!

:D Ági28!
Én se a kis méretűek táborába tartozom :D .Most a Marks&Spencerben vásároltam,de a Westenben lévő a jó,mert ott van fiatalos irányvonalú rucija is.A C&A szerintem is tök jó.Még a Jackpot-ban is vannak nagyobb méretű rucik.

Duddu!
Na ilyen ikres anyukának lenni éjjel negyed 1-kor ér rá társalogni :D
Vendég

Sziasztok!! Köszönöm a sok sok ruházati tanácsot!! Majd körbenézek, mert eddíg, míg kissebb voltam, a NewYorker-ben vásároltam mindíg magamnak, meg piacon is jó dolgokat tudtam kifogni, de mostanában már alíg kapok valami jó rucit.

Duddu szép a pocid!! :-)

Kata előszőr engem sem engedett be, aztán beírtam újra, és akkor már igen.
Ági28

Ja és a takarításnál is csak véletlenűl estem túlzásba, mert elkezdtem, aztán teljesen belefeledkeztem, és úgy csináltam mint egyébkén. De remélem azért nem okoztam bajt. :shock:
Ági28

Sziasztok!

Talán ott kezdem, hogy Duddu, nem vagy egyedül! :cry: Szidtam én is a rendszergazdákat két napig, aztán a harmadikon gyanús lett a dolog. Rájöttem az én nyúlfarknyi kismami-agyammal :wink: , hogy rég működik a babanet, csak én vagyok ilyen béna! Aztán egy kicsit azért megnyugtatott, hogy pl. a babanetes oldali hivatkozásokkal sem lehet belépni, szóval egyelőre gázos a rendszer. Persze ez az én bénaságomon nem nagyon segít... No de végül csak sikerült! :wink: Csak tegnap egyszerűen nem jutottam géphez.

Hú, Hajnesz, holnap van a nagy nap, igaz? Mennek ám a megadrukkok!!! Gyönyörű szívhangot, de legalábbis jó nagy és szép petezsákocskát kívánok!!! :wink: :wink: :wink: Nekem is állandóan ilyen rémgondolataim voltak. De hessegesd el őket, megvan az a bébi jó helyen, próbálj meg nem aggódni annyit! Küldj Neki sok-sok örömöt és boldogságot!

Ági, azért csak óvatosan, vigyázz magadra!!! De nem gondolom, hogy bajt okoztál volna, most még védettebb helyen, a petevezetődben lehetnek a kismanók... :wink:

Roxal, de jó, hogy azonnal kezdtek!!! A legjobbkor, a babásodási hullám közepén! Sikerülni fog, mert nagggggon szurkolunk!!!! :wink:

Boszti, igazán őszintén sajnálom, hogy most még esélyt sem kaptatok! :cry: Annyit gondoltam pedig Rátok! Folytassátok és hidd el, meg lesz az eredménye!!! Csak követni kell Kisvé példáját... :wink:

Inari, annyira örülök, hogy minden rendben Veletek! Olyan jó olvasni a jó híreket. :wink: 4d-n tuti kiderül, ki is ez a Csiga, ott azért nehezen tudja majd rejtegetni. :wink: Ezt a Velencei-tavi úszkálást én is kihagynám a helyedben. A Mom parkról én is csak jót hallottam, inkább azt válaszd szerintem! Ilyenkor tényleg sokkal nagyobb a fertőzésveszély... Soha életemben nem volt hüvelygombám, no a legutolsó kenetem tele volt vele. Pedig nem fürödtem idegen helyen...

Kisvé, ez a frontérzékenység egy kissé megrémít... Azért jó lenne nem megszülni előbb... Nem mintha ezt én dönteném el.

Vanda, hogy vagy? Mennek ám a babanövelő drukkok!!! :wink: Csak óvatosan azzal a diétával! Nekem azt mondta még annak idején az előző nőgyógyászom, amikor még úgy spontán próbálkoztunk, hogy a hasonalvás segít a fogantatásnál és később a terhesség megtartásánál is! :wink: Csak nekem sajna akkorák a cickóim, főleg most, hogy esélyem sincs a hasonalvásra. Babócám meg nem nagyon szereti az oldalfekvéseimet, szóval lesznek itt még zűrök... :wink:

Enigma, igen, már tudom, hogy egészséges! Minden mocorgásával ezt üzeni! :wink: Gratula ahhoz a nagy munkához, ami az ikrekkel együtt jár! :wink:

Loihi, húha, már csak ennyi van hátra? Nagyon rohan az idő. :wink:

Szia Eper! Sok sikert Nektek is, mielőbbi babásodást! :wink: Időben elkezdjük majd küldeni a drukkokat, ne aggódj! Használjátok ki a kényszerpihenőt és nyaraljatok egyet kettesben! Ez az utolsó lehetőség, mert onantól már csak többedmagatokkal nyaralhattok...

Gigi, nagyon tetszik a kis zsiráfod! :P

Duddu, örülök, hogy már jobban vagytok! :P Engem a tegnapi nap is megviselt, szóval a frontérzékenység elég tuti. Nagyon csini pocid van! És már mekkora! :P Persze két babának nagy hely kell. Az enyém inkább széltében és hosszában növekszik a kifelé helyett. Pedig úgy talán jobban elférnének a szerveim.... De hát hiába magyarázom kisemberünknek... :wink: Gratulálok a jó eredményeitekhez! Nagy öröm lehetett!!! :wink: Mikor mentek 4d-re?

Kata, örülök, hogy jól sikerült a pihenésetek! :wink: Előbb-utóbb az a belépés is sikerül majd! Nagyon várom azt a beszámolót én is...

Kagyló, Nektek is sikerülni fog!!! Mi drukkolunk és aggódunk Helyettetek, Ti meg pihizzetek egyet és érezzétek egy kicsit jól magatokat! Az idő meg rohan, szóval mindjárt itt a nagy nap! :wink:

Timi, nagyon csini vagy a képeken! :wink:

Mi végre már egy hete nagyon jól vagyunk! :wink: Most már le sem kell kopogni. Így az ötödik hónap végére engem is elért végre az a boldog második trimeszter. :wink: És annyira jó, mert 3 napja ha hanyatt fekszem és a pocimra rakom kezeimet, akkor mindig megindul a mocorgás odabenn és odabújik a kezemhez! :P Csajok, ez valami fantasztikus, mindenkinek kívánom!!! :P

Bocs, hogy ilyen hosszú lettem!
Mindenkinek puszi, akinek nem írtam, annak duplán!
Melba (21+0)
melba

Sziasztok!

Talán ott kezdem, hogy Duddu, nem vagy egyedül! :cry: Szidtam én is a rendszergazdákat két napig, aztán a harmadikon gyanús lett a dolog. Rájöttem az én nyúlfarknyi kismami-agyammal :wink: , hogy rég működik a babanet, csak én vagyok ilyen béna! Aztán egy kicsit azért megnyugtatott, hogy pl. a babanetes oldali hivatkozásokkal sem lehet belépni, szóval egyelőre gázos a rendszer. Persze ez az én bénaságomon nem nagyon segít... No de végül csak sikerült! :wink: Csak tegnap egyszerűen nem jutottam géphez.

Hú, Hajnesz, holnap van a nagy nap, igaz? Mennek ám a megadrukkok!!! Gyönyörű szívhangot, de legalábbis jó nagy és szép petezsákocskát kívánok!!! :wink: :wink: :wink: Nekem is állandóan ilyen rémgondolataim voltak. De hessegesd el őket, megvan az a bébi jó helyen, próbálj meg nem aggódni annyit! Küldj Neki sok-sok örömöt és boldogságot!

Ági, azért csak óvatosan, vigyázz magadra!!! De nem gondolom, hogy bajt okoztál volna, most még védettebb helyen, a petevezetődben lehetnek a kismanók... :wink:

Roxal, de jó, hogy azonnal kezdtek!!! A legjobbkor, a babásodási hullám közepén! Sikerülni fog, mert nagggggon szurkolunk!!!! :wink:

Boszti, igazán őszintén sajnálom, hogy most még esélyt sem kaptatok! :cry: Annyit gondoltam pedig Rátok! Folytassátok és hidd el, meg lesz az eredménye!!! Csak követni kell Kisvé példáját... :wink:

Inari, annyira örülök, hogy minden rendben Veletek! Olyan jó olvasni a jó híreket. :wink: 4d-n tuti kiderül, ki is ez a Csiga, ott azért nehezen tudja majd rejtegetni. :wink: Ezt a Velencei-tavi úszkálást én is kihagynám a helyedben. A Mom parkról én is csak jót hallottam, inkább azt válaszd szerintem! Ilyenkor tényleg sokkal nagyobb a fertőzésveszély... Soha életemben nem volt hüvelygombám, no a legutolsó kenetem tele volt vele. Pedig nem fürödtem idegen helyen...

Kisvé, ez a frontérzékenység egy kissé megrémít... Azért jó lenne nem megszülni előbb... Nem mintha ezt én dönteném el.

Vanda, hogy vagy? Mennek ám a babanövelő drukkok!!! :wink: Csak óvatosan azzal a diétával! Nekem azt mondta még annak idején az előző nőgyógyászom, amikor még úgy spontán próbálkoztunk, hogy a hasonalvás segít a fogantatásnál és később a terhesség megtartásánál is! :wink: Csak nekem sajna akkorák a cickóim, főleg most, hogy esélyem sincs a hasonalvásra. Babócám meg nem nagyon szereti az oldalfekvéseimet, szóval lesznek itt még zűrök... :wink:

Enigma, igen, már tudom, hogy egészséges! Minden mocorgásával ezt üzeni! :wink: Gratula ahhoz a nagy munkához, ami az ikrekkel együtt jár! :wink:

Loihi, húha, már csak ennyi van hátra? Nagyon rohan az idő. :wink:

Szia Eper! Sok sikert Nektek is, mielőbbi babásodást! :wink: Időben elkezdjük majd küldeni a drukkokat, ne aggódj! Használjátok ki a kényszerpihenőt és nyaraljatok egyet kettesben! Ez az utolsó lehetőség, mert onantól már csak többedmagatokkal nyaralhattok...

Gigi, nagyon tetszik a kis zsiráfod! :P

Duddu, örülök, hogy már jobban vagytok! :P Engem a tegnapi nap is megviselt, szóval a frontérzékenység elég tuti. Nagyon csini pocid van! És már mekkora! :P Persze két babának nagy hely kell. Az enyém inkább széltében és hosszában növekszik a kifelé helyett. Pedig úgy talán jobban elférnének a szerveim.... De hát hiába magyarázom kisemberünknek... :wink: Gratulálok a jó eredményeitekhez! Nagy öröm lehetett!!! :wink: Mikor mentek 4d-re?

Kata, örülök, hogy jól sikerült a pihenésetek! :wink: Előbb-utóbb az a belépés is sikerül majd! Nagyon várom azt a beszámolót én is...

Kagyló, Nektek is sikerülni fog!!! Mi drukkolunk és aggódunk Helyettetek, Ti meg pihizzetek egyet és érezzétek egy kicsit jól magatokat! Az idő meg rohan, szóval mindjárt itt a nagy nap! :wink:

Timi, nagyon csini vagy a képeken! :wink:

Mi végre már egy hete nagyon jól vagyunk! :wink: Most már le sem kell kopogni. Így az ötödik hónap végére engem is elért végre az a boldog második trimeszter. :wink: És annyira jó, mert 3 napja ha hanyatt fekszem és a pocimra rakom kezeimet, akkor mindig megindul a mocorgás odabenn és odabújik a kezemhez! :P Csajok, ez valami fantasztikus, mindenkinek kívánom!!! :P

Bocs, hogy ilyen hosszú lettem!
Mindenkinek puszi, akinek nem írtam, annak duplán!
Melba (21+0)
melba

Én csak egyszer küldtem el, bocs. :cry:
melba

Hát remélem igazad van Melba! :-)

De ma olyan hülye érzés van a hasimban, a bal oldalamon, nem is fáj, hanem inkább olyan, mintha el lenne zsibbadva a hasam. Nem tudom ez mit jelenthet? :oops:
Ági28

De ma olyan hülye érzés van a hasimban, a bal oldalamon, nem is fáj, hanem inkább olyan, mintha el lenne zsibbadva a hasam. Nem tudom ez mit jelenthet? :oops:
Ági28

Ági28

Ági28

Én is csak egyszer küldtem el, ezt a hülye rendszert!! :? :?
Ági28

Úgy látom mindenki szenved az új arculattal. Szerintem kurva lassú, vagy csak nekem?

Réka! Szép pocid van, és milyen sokat nőtt a múltkori kép óta! Nagy ütemű a fejlődés. Örülök, hogy jól vagy, és nem lett betegség, vigyázz magadra.

Ági! Ilyenkor annyiféle fajta fájás van, főleg ha magamból indulok ki, tudod nekem mindig fáj, mindenhol. :lol: Rendben lesz minden, tudom...

Jucus! Mi a helyzet, késik a mensi? Híreket! :!: :!: :!: :!: :!:

Melba! De jó, már a második trimeszter. Olyan jó lehet.
A cickóim nekem is nagyon nyomódnak ha hason alszom, de úgy is nagyon szarul alszom minden este. Rémálmok, állandóan felkelek, hol fázom, hol melegem van.

Eper! Dévai mindenkinek megállapítja a multicisztás petefészket a szuper gépével. Nekem is az van, de én PCO-s vagyok. Lombiknál nem rossz az ilyen petefészek, inszemnél nem jó, de nektek nem az lesz. Úgyhogy hajrá.
Gondolom nem lehetett kellemes az a polip műtét, reméljük hamar felépülsz, és kezdődhet egy sikeres lombik. A lehető legjobb helyen vagytok, tőlünk is kérdezhetsz nyugodtan.

Timi! Szép a sminked, a hajad, a ruhád... :lol:

Kisvé! Nem semmi, ikrek mellett nem tud csucsulni hajnalban. :lol:

Kis.Kata! :lol: :o :lol:
De furcsa, azért én remélem visszakapod a neved, de így is jó leszel. Várom az utazási beszámolót és a képeket.

Hajnika! Akkor holnapra kell a drukk?

Kagyló! Hát ha a főnök aszonta, akkor úgy kell menni orvoshoz. A kenetet gondoltam, hogy előtte veszi le, arra nagyon háklis. Katáék is sokat szenvedtek vele, mire jó lett. De nektek nem lesz ilyen.
Köszi kérdésed a hogylétem felől. Hányinger és ilyesmi terhes tüneteim nincsenek egyáltalán, de pl. tegnap este is igen szarul voltam. Olyan furcsán rosszul érzem magam néha, lehet, hogy a front is szerepet játszik, mert érzékeny vagyok. Hát, majd meglátjuk mi lesz....
vanda978

:D Melba!
Bocsi,tényleg nem akartalak megijeszteni!De az igazsághoz tartozik,hogy én úgy vettem észre,hogy ezek a várva várt babócák úgy örülnek hogy végre a pocakban vannak,hogy inkább tovább maradnak bent mintsem előbb jönnének.Legalábbis az 1hó kh. alatt ezt a statisztikát állítottam fel :D .De a frontos babák is max 1 héttel előbb jöttek.Úgyhogy csak nyugi!Lehet hogy most még nem is a frontot érzed,csak azt ahogy növekszik a méhed :D .Tiszta okos lettem a kh.-ban :lol: ,csomó mindent tanultam az indított szülésről,a méhlepény állapotáról,ctg eredmény értékeléséről,mert annyi emberrel dumcsiztam.Mire hazamentem profi babaápoló vált belőlem :lol: .Remélem nem veszed okoskodásnak.

Szia:Viki
Vendég

Ági, ne keress okokat, rendben van minden! Majd mi szurkolunk! :wink:

Vanda, én is tök hasonlóan voltam az éjszakákkal az első 4 hónapban. Szóval ez jó jel. :wink: Ja és ne aggódj, újabban szépeket álmodok! :wink: Nálam is tök lassú a rendszer. :twisted: Én sajna rég nem tudok a cickóimra feküdni. Eddig sem voltak kicsik, de eddig már nőttek legalább 3 méretet. :wink: :cry: Szarul vagy persze esténként, tudod az a fránya emésztés ilyenkor felborul...

Igazán aranyos vagy, Viki! Remélem, bennmarad tényleg úgy legalább a 38. hétig! :wink: Tuti a front viselt meg, különben egyáltalán nincsenek görcseim, a méhnövekedést meg sokszor érzem, az tudom, milyen már. :wink: Dehogy veszem okoskodásnak, jó, hogy valakiktől lehet infókat gyűjteni! :wink:

Sziasztok! Melba

KépKép
melba

:D Vanda!
Szerintem is iszonyú lassú plussz most meg egyszercsak kiírta,hogy nincs fórum :x .
Ó tudnék én csucsulni,csak miután lefektetem az ikreket,mire megcsinálok ezt azt baromi késő van,utána meg jó ha egy kicsit kikapcsolom az agyamat egy kis tv-vel,gépezéssel,hogy pihizzenek az idegszállaim.Egész nap ha egy pillanatra kihagy a figyelmem valamelyik pocok csinál valami olyat amit nem kéne.

Biztos nincs semmi baj,de azért pihizz sokat,és figyelj a diétára :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !Hi-hi!
Vendég

Köszi lányok, akkor nem figyelem a tüneteket. Egyébként egy hete szexeltem a papával!!! :-)
Ági28

Hello Drágáim,

Kagyló: HPV= Human Papilo Virus- biztos nem így írják, de ezt kezelni kell nehogy túlszaporodjon, nekem volt ilyenem és kaptam rá Gynevac-kúrát illetve immunrendszererősítő gyogyót, nekem okozott egy Ph4-es rákszűrést és meg is műtöttek, de itt vagyok! Nem ám megrémülni, ezzel kell élni tovább csak egy kicsit jobban oda kell figyelni az uszodás dolgokra, meg ilyenkor nagyobb a hajlam a hüvelyi fertőzésekre.

Timikém,
Írtó csini és szép voltál! Remélem Fantomas titokban újra elvett az esketés alatt. Gondoltam Rád sokat, és bíztam benne, hogy jól sikerül a buli. Úgy látszik nem hiába.

Mi köszönjük jól vagyunk, és egyenlőre nem tudok nyilatkozni, mert egy kicsit bezavarodott a rendszerem a stimutól. Ha van valami akkor írok!

Vandalino,
Lassan de mindjárt 29-e!

Hajneszkám,
Te nem ma mész vizuálásra! Kérlek írj mert megesz az ideg!

Duddu,
Ez a pocó?! Híztál már a gyerkőcökön kívül? Hová utaztok nyaralni? Ha nem is az utazás a kajálással és a vízivással nagyon vigyázz, mert hát az mégsem magyar, és csak erre vagyunk immunisak. Krisz szedi a gyogyót, napi 1szem felezve, ettől jól belassult és minden mellékhatást produkál amit a papírra írtak, még jó hogy előtte elolvasta, így legalább tudja, mit produkáljon. Sanyi hogy van?Kecó renoválás?

Puszi Farkasok J

ui.bízom abban hogy 1-szer megy csak el
farkasok

Tényleg ma ment Hajni kukucsra????????? Akkor szorítok!! :roll:
Ági28

Sziasztok!

Kagyló!

A HPV=human papilloma vírus. Hála Istennek, Dévai nekem nem talált ilyet a rákszűrésnél . Elég nagy galibát tud okozni, állítólag méhnyakrákot. Azért csinálta azzal a fésűszerű eszközzel a vizsgálatot. Nagyon kellemetlen volt, de jó érzés tudni, hogy az a dög nem fenyeget. :lol:
A másik téma: megértem, hogy nem tudsz felengedni, én is folyton a leendő pocakalakókra gondolok. De hiszem, hogy mi is ringatjuk majd a babáinkat! 8)

Duddu!

Nagyon édes a pocid! :lol: Inszemmel sikerült, elsőre? Jól értettem? Köszönöm a választ a multicisztákkal kapcsolatban!

Kisvé!

Neked is köszönöm a választ.
Nagyon jó érzés sikereket látni, ez erőt ad! :lol:
A tanácsaidra én is számítok!

Melba!

Köszönöm a jókívánságokat és a majdani drukkokat.
Nyaralás kettesben? Persze, tudom én, hogy jó, de annyira vágyom már babára. Legalább már a pocimban lenne/lennének!
Édes lehet a kismanód, amikor odabújik a kezedhez! Simizd meg a popóját a nevemben!

Vanda!

Köszönöm a vígasztaló szavakat a multicisztával kapcsolatban. Tényleg megnyugtató. A PCOS-t Dévai doktor diagnosztizálta? Én nagyon megijedtem, amikor elkezdtem a neten utánanézni a témának. Megkérdeztem D.-t, de azt felelte, a multi- és a policiszta nem ugyanaz.
A kenetem nekem sem lett jó, gombát és baktériumot találtak benne. :cry: Az a fixa ideám, hogy a kórházban, a műtétnél szedtem össze, mert azelőtt teljesen rendben voltam (megvizsgált). Kicsit félek, mert olyan későre, júni 6-ra kaptam időpontot D.tól, akkor ír fel majd valami gyógyszert. Addig nem okoz semmi gubancot, ugye?

Lányok, nekem is nagyon lassú a gépem itt a babaneten, már azt hittem, a Chelloval van baj, de mégsem, mert minden más gyorsan bejön.

További szép napot Nektek!
eper1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?