A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

sziasztok:)

Juca hu,ez izgi.Nagyon nagyon drukkolok neked hogy minden siman menjen,es stopsli hamar kibujjon.Egyebkent en fiura tippelek.

Lanyok koszi a gratulaciot.

Narco.A vallamtol egeszen a csukloig fajt :P a karom.Azert orulok mert mult idoben van az egesz dolog.Nagyon betojtam hogy ez orokre igy marad,de bekenegettem Aloe varas kremmel es elmult :)

Hat igen egy eve vagyunk hazasok,bar mi harom evet szamolunk,ugyanis azota elunk egyutt :D Kicsit beleborzontam tegnap hogy 32 evesen mar a 10 ik hazasaginkat fogjuk unnepelni.
Hm..koran mentem ferjehez 8)

Matra faj erted a szivem .Semmikepp ne okold magad.A sogornom amikor terhes volt (meg nem tudta akkor)sorosladakat pakolt es meghalt a babaja mert megemelte magat.
eloszor o is magat okolta de aztan rajott hogy ennek igy kellet lennie.Megbekelt es elfogadta a dolgot.Most ujra babas :P

pupy.mihamarabbi gyogyulast :)

mit is irjak meg...hm..ez van mikor nem tudok rendesen visszaolvasni.

ja,kepzeljetek elkezdtem kezmuveskedni :shock: fat faragok.eleg babara melo de szeretem csinalni.Addig biztos ezzel foglalkozom meg a szomszedok ki nem utalnak a folytonos kopacsolasommal :oops:
monyoka

Juca hu,ez izgi.Nagyon nagyon drukkolok neked hogy minden siman menjen,es stopsli hamar kibujjon.Egyebkent en fiura tippelek.

Narco.A vallamtol egeszen a csukloig fajt :P a karom.Azert orulok mert mult idoben van az egesz dolog.Nagyon betojtam hogy ez orokre igy marad,de bekenegettem Aloe varas kremmel es elmult :)

Hat igen egy eve vagyunk hazasok,bar mi harom evet szamolunk,ugyanis azota elunk egyutt :D Kicsit beleborzontam tegnap hogy 32 evesen mar a 10 ik hazasaginkat fogjuk unnepelni.

Matra faj erted a szivem .Semmikepp ne okold magad.A sogornom amikor terhes volt (meg nem tudta akkor)sorosladakat pakolt es meghalt a babaja mert megemelte magat.
eloszor o is magat okolta de aztan rajott hogy ennek igy kellet lennie.Megbekelt es elfogadta a dolgot.Most ujra babas :P

ja,kepzeljetek elkezdtem kezmuveskedni :shock: fat faragok.eleg babara melo de szeretem csinalni.Addig biztos ezzel foglalkozom meg a szomszedok ki nem utalnak a folytonos kopacsolasommal :oops:
monyoka

monyoka

Sziasztok!

Mátra!
Csak most olvastam, nagyon sajnálom mai történt, lélekben veled vagyok. Küldök egy virtuális buksisimit: Kép
A legfontosabb, hogy ne okold magad, nem lehet, ne emészd még ezzel is magad, erről nem tehetsz, bárki bármit is mond. Kitartás, a kis angyalkád tuti leküldi neked eleven valló kis társát, hogy veletek maradjon, megérdemlitek én tudom.
Kép

Most megpróbálom újraalkotni a pénteken elbénázott üzimet, no meg visszaolvastam is.

Évi77!
Nagyon édesek Dóri sztorijai, hát még ő milyen aranyos. Gondolom apukája már készíti a vadászpuskát az udvarlók ellen :)

Juca!
Hát írtam volna mit, de az már nem aktuális inkább mennek a drukkok, már nagyon kíváncsi vagyok stöpszlikétekre!
A budis sztori viszont felejthetetlen.

Pupy!
Gratulálok a szívhanghoz, és bármilyen homályos is, azért én láttam hogy ott van.

Krumplis Pogácsa Anita!
Üdv itt.

Monyókána asszem már utólag, de boldog évfordulót!

Nekünk jól telt a hétvége, pénteken összszülinapi vacsizást tartottunk, jól bekajáltam, de nagyon jól esett, az étvágyam újra a régi.
Kinn voltunk a házikónknál, megbeszéltük a kivitelezővel, hogy az összes villanyszerelős történetet a sógorom fogja megcsinálni, így visszakapunk majd a végén 240 e Ft-ot. És így legalább a telefon az internet és a tv kábelei is be lesznek egyből húzva.
fényképeket is hoztam róla feliratozva: http://gallery.site.hu/u/kancellar/kancellar/haz/
Ja hoztam pocakos képet is, olyat amin a fejecském is rajta van :), de még mindig csak jóllakott kisdiák képet mutatok. :)
Kép
Ja és Buboréknak is "vettünk" egy csomó cuccot, pontosan egy zsáknyit. Használt, de nagyon jó állapotú és minőségű ruhákat (csak unisex színekben) vettünk egy ismerőstől potom pénzért valamint egy nem merev falú mózeskosarat 5 eFt-rt (amúgy 20 eFt volt) és egy original tejszívót is szintén 5 eFt-ért.
Most bezsákolva hagyjuk, mert majd költöztetni kell úgyis, de már alig várom, hogy kismosva kivaasalva bepakolhassam a szekrénykéjébe (ami még szintén nincs meg).

Szép napot mindenkinek!

kancellárka

Sziasztok!

Juca! :lol:
Akkor eljött a nagy nap!
Hajrá, várom az sms-t is.

Norwell!
Köszönöm, most nagyon gondolkodóba estem. Na majd ügyködök valamit. :)
Kende babának meg szurkolok, hogy egészséges és szép legyen, és normális úton szülessen. :)

Szisz!
Bár nekem nem írtál, de jó volt olvasni téged. :)
Mi újság van?

Anikó!
Sajnálom apukádat.
Ürülök, hogy jó volt a lagzi, én is szeretnék már valami jófajtában részt venni. :)

Pupy!
Esküvőre készülni mindig csodálatos dolog. Kívánom, hogy boldogok legyetek. :)
Sajnálom, hogy beteg vagy, de mindig menj el orvoshoz, akár még az ügyeletre is.
De van egy telefonszám, amit a barátnőm szokott hívogatni, ott mindent elmondanak. Ott mondták neki, hogy a Canestent nem szabad használni. Majd megkérdezem, ha szeretnétek.

Duddu!
Azt hiszem, hogyha a beültetés, vagy inszem van, és megmondják, hogy esélyes vagy, akkor másképp viseled.
Ahogy beszéltem más spontán ikresekkel, Ők is nagyon meglepődtek. Én majdnem sokkos voltam 1 hétig, hogy most mi lesz.
Nem vetetném el, és mindent megadnék nekik, és nem kívánok mást, mert ez így nekem jó, de kellett 1-2 hét, amíg elfogadtam, és felállítottam egy új tervet.
Csak a dokik nem hajlandóak eddig az én elképzeléseimet követni.
Anyakérdés (nálam anyóskérdés): Voltam szakembernél, pszichiáter volt a témavezetőm. Egyszer kiborultam nála az esküvőszervezés miatt, az első zsaroláskor. Azt mondta, hogy ne engedjek, mert ez így fog menni. A család nyomására, mert hogy szent legyen a béke, meg mégis csak egy család vagyunk, meg ő a férjem anyukája, minden úgy lett, ahogy ő akarta. És teljesen elfajultak a dolgok. Zsarolások minden héten: pénz, gondozás, nyavajgás. A szakember azt is mondta, hogy nem véletlen, hogy a férje alkoholista, és ha hagyom, akkor valszeg az enyém is az lesz, mert nem fog tudni a férjem választani az anyja és én köztem. Választani meg ugye az elszakadás miatt kell. Hát szóval írtó bonyolult. Ez tűnt a jó megoldásnak, hogy párom megy hozzá, én itthon maradok, és nem szólok bele. A végén a családom is ezt javasolta, illetve, hogy annyi rossz tanácsot adtak, amit én mind megfogadtam és egyre rosszabb lett, hogy végre békén hagytak egy elrontott kapcsolat után.

Junkó! :)
Igen, szerintem is írd le a véleményedet, mert ezért beszéljük meg, csak ezen a témán mindig felhúzom magamat, és ez senkitől sem függ, csak az én hülyeségemtől. Mert annyira szeretném megoldani.

Mátra!
Jó, hogy újra itt vagy. Mi mind melletted vagyunk. :)
Azért ha megerőltető a tábla, és most itthon leszek pár hónapi, szívesen átveszem, de csak ha már tényleg nem akarod majd.

Monyóka!
Jó hogy felgyógyultál, maradjon ez így, ezt kívánom.
Aranyos ez a fafaragós dolog. :D

Lányok!
Köszönöm a véleményeteket, az e-mailokat. Azért még várok tőletek válaszokat. :lol:
Az eddigi állás szerint 3 kórház jön szóba: MÁV, Szabolcs, Honvéd, Margit. Ezek vannak számomra gyalog megközelíthető formában, mert 1 hónap múlva már nem lesz autóm.
Most 1. lépésként a Margitban beszélek egy szülésznővel, mert a dokimat nehéz szívvel hagynám ott. Sajnos ő kis ember ott, így nincs beleszólása, idősben meg nem bízom.
Gyűjtök manit, hátha fel tudok egy szülésznőt fogadni. Ha nem vállalják, akkor másik kórház ezek közül, hátha valaki.
Minden tapasztalatot szívesen fogadok, bármit hallotok a kórházakról.

Köszönöm: Nárcisz

Kép
narco

Évi!
Nem indiszkrét egyáltalán!
Olyan kis kiharapja a sarokbol a pókot szindroma áll már fennt nálunk!
Elég érdekes látvány!Teljesen előre nyomta a fogacskáit!Elvittem fogorvoshoz és azt mondta hogy amikor nyel még azzal is kinyomlya a nyelvével a fogait igy azzal is rásegit picit a kiállásokra!
És sajnos a fogszabályozás elengedhetetlen!Én ha elölről kezdhetném, rá szikszalagoznám a cumit az arcára :lol: mert hiába nyomkodtam a szájába a cumit amint kiesett egyből ott volt az ujja!
És igazábol ami miatt még sajnálom hogy szopja az ujját hogy nagyon sok betegsége ennek köszönhető!Mivel amikor elkezd mászni akkor a földön ami baci van az egyből egyenesen a szájába kerül és amikor mindent megfogdos időszak jön akkor is egyből a kis szájukba kerül a bacilus,mert nem tudod uton utfélen megmosni a kezét!
Nem tudom mit tegyél mert valaki teljesen cumi ellenes(többek között én is ezt a tábort erősitettem),de azt tudom hogy én hol rontottam el és mit csinálnék másképp!

Monyoka!
Örülök,hogy jobban vagy!
Nem kaphatnánk egy-két képet a műveidről?

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Juca! :lol:
Akkor eljött a nagy nap!
Hajrá, várom az sms-t is.

Norwell!
Köszönöm, most nagyon gondolkodóba estem. Na majd ügyködök valamit. :)
Kende babának meg szurkolok, hogy egészséges és szép legyen, és normális úton szülessen. :)

Szisz!
Bár nekem nem írtál, de jó volt olvasni téged. :)
Mi újság van?

Anikó!
Sajnálom apukádat.
Ürülök, hogy jó volt a lagzi, én is szeretnék már valami jófajtában részt venni. :)

Pupy!
Esküvőre készülni mindig csodálatos dolog. Kívánom, hogy boldogok legyetek. :)
Sajnálom, hogy beteg vagy, de mindig menj el orvoshoz, akár még az ügyeletre is.
De van egy telefonszám, amit a barátnőm szokott hívogatni, ott mindent elmondanak. Ott mondták neki, hogy a Canestent nem szabad használni. Majd megkérdezem, ha szeretnétek.

Duddu!
Azt hiszem, hogyha a beültetés, vagy inszem van, és megmondják, hogy esélyes vagy, akkor másképp viseled.
Ahogy beszéltem más spontán ikresekkel, Ők is nagyon meglepődtek. Én majdnem sokkos voltam 1 hétig, hogy most mi lesz.
Nem vetetném el, és mindent megadnék nekik, és nem kívánok mást, mert ez így nekem jó, de kellett 1-2 hét, amíg elfogadtam, és felállítottam egy új tervet.
Csak a dokik nem hajlandóak eddig az én elképzeléseimet követni.
Anyakérdés (nálam anyóskérdés): Voltam szakembernél, pszichiáter volt a témavezetőm. Egyszer kiborultam nála az esküvőszervezés miatt, az első zsaroláskor. Azt mondta, hogy ne engedjek, mert ez így fog menni. A család nyomására, mert hogy szent legyen a béke, meg mégis csak egy család vagyunk, meg ő a férjem anyukája, minden úgy lett, ahogy ő akarta. És teljesen elfajultak a dolgok. Zsarolások minden héten: pénz, gondozás, nyavajgás. A szakember azt is mondta, hogy nem véletlen, hogy a férje alkoholista, és ha hagyom, akkor valszeg az enyém is az lesz, mert nem fog tudni a férjem választani az anyja és én köztem. Választani meg ugye az elszakadás miatt kell. Hát szóval írtó bonyolult. Ez tűnt a jó megoldásnak, hogy párom megy hozzá, én itthon maradok, és nem szólok bele. A végén a családom is ezt javasolta, illetve, hogy annyi rossz tanácsot adtak, amit én mind megfogadtam és egyre rosszabb lett, hogy végre békén hagytak egy elrontott kapcsolat után.

Junkó! :)
Igen, szerintem is írd le a véleményedet, mert ezért beszéljük meg, csak ezen a témán mindig felhúzom magamat, és ez senkitől sem függ, csak az én hülyeségemtől. Mert annyira szeretném megoldani.

Mátra!
Jó, hogy újra itt vagy. Mi mind melletted vagyunk. :)
Azért ha megerőltető a tábla, és most itthon leszek pár hónapi, szívesen átveszem, de csak ha már tényleg nem akarod majd.

Monyóka!
Jó hogy felgyógyultál, maradjon ez így, ezt kívánom.
Aranyos ez a fafaragós dolog. :D

Lányok!
Köszönöm a véleményeteket, az e-mailokat. Azért még várok tőletek válaszokat. :lol:
Az eddigi állás szerint 3 kórház jön szóba: MÁV, Szabolcs, Honvéd, Margit. Ezek vannak számomra gyalog megközelíthető formában, mert 1 hónap múlva már nem lesz autóm.
Most 1. lépésként a Margitban beszélek egy szülésznővel, mert a dokimat nehéz szívvel hagynám ott. Sajnos ő kis ember ott, így nincs beleszólása, idősben meg nem bízom.
Gyűjtök manit, hátha fel tudok egy szülésznőt fogadni. Ha nem vállalják, akkor másik kórház ezek közül, hátha valaki.
Minden tapasztalatot szívesen fogadok, bármit hallotok a kórházakról.

Köszönöm: Nárcisz

Kép
narco

Sziasztok!

Hú, ilyen rég jöttem, hogy ennyire megváltozott a babanet?

Sajnos ezentúl sem fogot tudni gyakrabban jönni. :(
Levike szépen gyarapszik, gyönyörű kisfiú, csak egész nap ébren van, foglalkozni kell vele, és nagyon sokat sír, mert pocakfájós.

Adós maradtam egy szüléstörténettel. Íme.:

Április 26.-án, szerdán befekettek a kórházba túlhordás miatt. Másnap, kaptam egy kis Oxitocin terhelést( kis adagot csak), hátha ettől spontán beindul. Nem így lett. Pénteken kaptam egy prosztaglandin tartalmú gyógyszert, amitől tágulni kellett volna, de minimálisat tágultam. Szombat reggel ezt megismételték, de akkor is kevés volt a változás.
Így a dokim úgy döntött, hogy megindítja. Délben előkészítettek, megjött a férjem, és bevonultunk a szülőszobára. Fura volt úgy bemenni, hogy nem igazán éreztem semmit, jó kedvem volt, még viccelődtünk is. Aztán fél egykor a doki burkot repesztett, és bekötötte az oxitocint. Ettől tíz perc múlva megindultak a fájások. Hirtelen, elemi erővel, és iszonyatosan fájt.
Sokáig labdán vajúdtam, akkor jobb lett egy kicsivel, két fájás között pedig felálltam, hogy könnyebben tudjon lefele csúszni a feje.
A párom végig velem volt, együtt lélegeztünk, mindig mondta, mit csináljak. Nagyon profin csinálta! Ketten voltunk szépen csendben haladtunk, jó volt ez így, hogy csak ritkán jött be a szülésznő vagy a doki.
Négy óra körül már iszonyú fájdalmaim voltak, két fájás között elaludtam, vagy csk ájultan feküdtem. Ekkor a doki megvizsgált, és azt mondta, 4 ujjnyi, mindjárt nyomhatok. Erre hihetetlen erő szállt meg, hirtelen ura lettem önmagamnak, és tudatosan csináltam tovább. Fél ötkor éreztem, hogy nyomnom kell, a párom lélekszakadva rohant az orvosért. A kitolás nagyon gyorsan ment, szinte xcsak a párom hangját hallottam, bíztatott és velem együtt nyomott. :D
Így aztán 4:50 perckor kibújt a kisfiunk, hamvas volt a bőre, és csak nyikorgott, nem is sírt. :D Aztán rámtették, és én megszólalni sem tudtam a meghatottságtól! A párom vágta el a köldökzsinórt, és amíg engem elláttak, ő tarotta a kezében. :D
Csodálatos volt megélni ezt az egészet! 4 óra alatt megszültem, ez szép teljesítmény, nem? :wink:

Hát ennyi a történetem. Azóta is csodálkozom, hogy tudott ez a fiúcska elférni a pocakomban... :wink:

Bocsi, ha hosszú lett. Még két képet azért rakok fel.

Kép
Kép

Puszi
Adri és Levike
adriana

Sziasztok!

Levike szépen gyarapszik, gyönyörű kisfiú, csak egész nap ébren van, foglalkozni kell vele, és nagyon sokat sír, mert pocakfájós.

Április 26.-án, szerdán befekettek a kórházba túlhordás miatt. Másnap, kaptam egy kis Oxitocin terhelést( kis adagot csak), hátha ettől spontán beindul. Nem így lett. Pénteken kaptam egy prosztaglandin tartalmú gyógyszert, amitől tágulni kellett volna, de minimálisat tágultam. Szombat reggel ezt megismételték, de akkor is kevés volt a változás.
Így a dokim úgy döntött, hogy megindítja. Délben előkészítettek, megjött a férjem, és bevonultunk a szülőszobára. Fura volt úgy bemenni, hogy nem igazán éreztem semmit, jó kedvem volt, még viccelődtünk is. Aztán fél egykor a doki burkot repesztett, és bekötötte az oxitocint. Ettől tíz perc múlva megindultak a fájások. Hirtelen, elemi erővel, és iszonyatosan fájt.
Sokáig labdán vajúdtam, akkor jobb lett egy kicsivel, két fájás között pedig felálltam, hogy könnyebben tudjon lefele csúszni a feje.
A párom végig velem volt, együtt lélegeztünk, mindig mondta, mit csináljak. Nagyon profin csinálta! Ketten voltunk szépen csendben haladtunk, jó volt ez így, hogy csak ritkán jött be a szülésznő vagy a doki.
Négy óra körül már iszonyú fájdalmaim voltak, két fájás között elaludtam, vagy csk ájultan feküdtem. Ekkor a doki megvizsgált, és azt mondta, 4 ujjnyi, mindjárt nyomhatok. Erre hihetetlen erő szállt meg, hirtelen ura lettem önmagamnak, és tudatosan csináltam tovább. Fél ötkor éreztem, hogy nyomnom kell, a párom lélekszakadva rohant az orvosért. A kitolás nagyon gyorsan ment, szinte xcsak a párom hangját hallottam, bíztatott és velem együtt nyomott. :D
Így aztán 4:50 perckor kibújt a kisfiunk, hamvas volt a bőre, és csak nyikorgott, nem is sírt. :D Aztán rámtették, és én megszólalni sem tudtam a meghatottságtól! A párom vágta el a köldökzsinórt, és amíg engem elláttak, ő tarotta a kezében. :D
Csodálatos volt megélni ezt az egészet! 4 óra alatt megszültem, ez szép teljesítmény, nem? :wink:

Hát ennyi a történetem. Azóta is csodálkozom, hogy tudott ez a fiúcska elférni a pocakomban... :wink:

Kép
Kép

Puszi
Adri és Levike
adriana

Sziasztok!

Kép
Kép

Puszi
Adri és Levike
adriana

Úristen, bocsika! Ezt hogy csináltam, hogy 3x ment el???[/b]
adriana

Adriana!

Hát ez nagyon csúcs!

Még egyszer grtaulálok.
Nagyon szupi élmény lehetett szülni.
Én is ilyet szeretnék. :)

N

Kép
narco

Adriana!
Ezért nem kár háromszor! Gratulálok, és nagyon helyes Levi, hogy mekkora ujjai vannak!

kancellárka

Sziasztok!

Hú, Juca :) Nagyon drukkolok, hogy minél hamarabb találkozhass végre Stöpszilvel (aki szerintem kisfiú :wink: ) :lol: :lol: :lol:

Pupy :) Jobbulást kívánok neked! Ha minden kötél szakad (mondjuk újra lázas lennél), Panadolt vehetsz be.

Monyóka :) Én is gratulálok a házassági évfordulótokhoz! :D Örülök, hogy a karod sem fáj már! :D

Adriana :) Gyönyörű volt a történeted! :) Levike 1 hónapos korától kipróbálhatjátok a Woodward's Gripe water-t, nekünk az vált be Kristófnál.

Narco :) Válaszoltam :)

Anikó :) Köszi szépen az érdeklődést, jól vagyunk, csak az én kis manóm állandóan kézben szeretne lenni, így alig marad időm másra. :) Na de így jár az, aki elkényezteti a csemetéjét :lol:

Pussz mindenkinek!

Timi
timika

Sziasztok!

Hú, Juca :) Nagyon drukkolok, hogy minél hamarabb találkozhass végre Stöpszilvel (aki szerintem kisfiú :wink: ) :lol: :lol: :lol:

Pupy :) Jobbulást kívánok neked! Ha minden kötél szakad (mondjuk újra lázas lennél), Panadolt vehetsz be.

Monyóka :) Én is gratulálok a házassági évfordulótokhoz! :D Örülök, hogy a karod sem fáj már! :D

Adriana :) Gyönyörű volt a történeted! :) Levike 1 hónapos korától kipróbálhatjátok a Woodward's Gripe water-t, nekünk az vált be Kristófnál.

Narco :) Válaszoltam :)

Anikó :) Köszi szépen az érdeklődést, jól vagyunk, csak az én kis manóm állandóan kézben szeretne lenni, így alig marad időm másra. :) Na de így jár az, aki elkényezteti a csemetéjét :lol:

Pussz mindenkinek!

Timi
timika

Lányok!

Egyre gázosabb ez a babanet, sokszor fél óra, míg betölti az oldalt.
A többi hibával gondolom tizstában vagytok ti is.

Nincs valakinek valami ötlete, hogy szóljunk az üzemeltetőknek?

Így szépen lassan ki fog halni ez az oldal, mert már be sem lehet lépni, és egyre kevesebbet írtok.

Mi a véleményetek?

N

Kép
narco

Lányok!

Így szépen lassan ki fog halni ez az oldal, mert már be sem lehet lépni, és egyre kevesebbet írtok.

Mi a véleményetek?

N

Kép
narco

Lányok!

Mi a véleményetek?

N

Kép
narco

Azért üzenem, hogy a reklámok működnek :lol: :P :lol:

Bocsi, hogy az előző 3X ment el, így lassan mi leszünk a legtöbb hozzászólású oldal :lol:

N

Kép
narco

Az a gáz, hogy ez az újfajta fórummotor pluusz a sok régi és új üzenet megérne egy szervercserét, vagy még nem jöttek rá az új fórummotor optimalizálására. Na mindegy nem ragozom. Csak remélem, hogy rájönnek. Amúgy sokan mennek át tömegesen más fórumra.

kancellárka

De Niki!

Merre mennek?
És ez az oldal halálát jelenti majd?
:(

N

Kép
narco

Nem tudom, hogy meg fog-e halni az oldal, én a www.babafalva.hu oldalon nyomulok még meg sokan mennek át oda innen, de sokan párhuzamosan mindkettő helyre írnak.
A babafalván, van rendes moderátor, meg egy csomó minden más.

kancellárka

Niki!

Nagyon csinos kismama vagy, látszik rajtad a boldogság! :) És klassz lesz a házatok, igazi "kis" birodalom!

Adriana!

Levike egy kis tündér! Köszi a szüléstörténetet, nagyon ügyes voltál ám!

Éva!

Tök jó, hogy Virág ilyen kis virgonc! Nem is fog neki gondot okozni az irányba állás, meg még ideje és helye is van hozzá. Dóri a 28. héten állt menetirányba :D

Mi lehet Jucáékkal? Esz a kíváncsiság :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Kép Kép
Kép
mátra

Ne menjünk el innen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Minden kezdet nehéz, és szerintem rá fognak jönni, hogy lehetne gördülékenyebbé tenni a dolgokat.

Várjunk még egy kicsit. légyszi légyszi légyszi
mátra

Sziasztok!

Nem igazán tetszenek az újdonságok, vagy csak arról van szó, hogy megszoktam már a régit és ragaszkodnék hozzá.
Reméljük hamar belejövünk és nem megyünk máshová. :lol:

Angie!

Sajnálom, annyira drukkoltam, hogy most jöjjön össze, de a következő hónapra is megy a drukk. :lol:

Anikó!

Most mi lesz nálatok a következő lépés?

Pupy!

nagyon örülök a boldogságodnak. Várjuk a képeket.

Nomi!

Nagyon ígéretes az a hő, mikor tesztelsz?

Juca!

Gondolok Rád! Szorítok, hogy minden úgy történjen, ahogy szeretnéd. :)

Brill,Dido!

Mizujs Veletek?

Mátra!

Tudod, amit a telefonba mondtam. Puszi :D

Pusszancs
zsúka

Szia Mátra!

Hogy vagy?
Én sem szeretném, ha elmennének innen a topiklakók, de látod egyre kevesebben írnak, és nem véletlenül.

N

Kép
narco

Én is azt mondtam, hogy várjuk ki a végét, de én azért nyomom két helyen, mert ismerem az esküvős fórumról azt aki csinálta.
bár nekem most kicsit mintha meggyorsult volna.

kancellárka

Kép

Csak hogy lássátok, hogy kezdek felállni haló poraimból...
Most kaptam és az a címe, hogy reggeli...
mátra

Mátra!
Drága,mintha Ági irta volna hogy hányadik ciklusnapon van.Csak nem emlékszem de biztos nem ennyi mert időközben megjött neki!

Kanci!
A babafalván is ennyiféle forum van mint itt?
Te melyikbe irogatsz?
Csini vagy a képen nagyon!

Adriana!
Köszi a történetet!Le a kalappal!Ügyes voltál!
Levi gyönyörű baba!

Timika!
Örülök,hogy jol vagytok azért a képnek is örülnénk ám nagyon!

Pupy!
Mi volt az orvosnál? Kép

KépKépKépKép
aniko24

Nárcisz!

Köszi, jobban. Már amennyire lehet. :(

Máskor is volt olyan, hogy napközben kevesen voltunk. Némelyek erősen munkamániások :)
Én persze nem tartozom ezek közé...
mátra

Évi!
Elvileg én jelentkeztem sms fogadásra, deazt hiszem nem vagyok túl gyakorlott ebben, mert nem kértem tőlük tel számot.
Na majd a következőnél.
Addig is szurkolok Jucának, és ha írnak valamit, akkor felrakom.
Nálam lesz a telcsi.

Zsúka!

Mi újság?

N

Kép
narco

Zsuka!
Nálunk a következő lépés a SEX SEX és SEX!
Más sajnos nem ,egészen februárig!
És te hogy vagy?

Mátra!
Beszarás ez a kép!

KépKépKépKép
aniko24

Mátra!
Nálam akép neve az volt, hogy soha ki nem fogyó tál :)

N

Kép
narco

Anikó!

Izgi lépés :!: :!: :!: :!: :P

N

Kép
narco

Lányok!

JUCA HIRADO!
MEGSZÜLETETT MÁJUS 22-ÉN 12.30-KOR
KINGA NEVŰ KISLÁNYUK AKI 3 KG ÉS 51 CM!
GYÖNYÖRŰSÉGES ÉS JOL VANNAK NAGYON!

NEM TUDOK PIROSAN IRNI!

KépKépKépKép
aniko24

Narco!
Külön megkért,hogy mondjam meg neked hogy elnézést kér hogy nem szolt de még pihen mert nagyon fáradt!
Igazábol én csörögtem rá!
De azt mondta apuka rak fel képeket este!

KépKépKépKép
aniko24

Nagyon sok boldogságot és jo egészséget kivánok nekik!
Kép

KépKépKépKép
aniko24

Juca

GRATULÁLOK!

N

Kép
narco

Narco!
Hogy kell szinesen irni?
Mert nekem nem fogadta el a szinváltást?

KépKépKépKép
aniko24

Juca!

Gratulálok és mennek a puszik. Várjuk a képeket, a történetet meg mindent. :lol:

Anikó!

Ez nagyon jó program. :lol: 1 hét kihagyás után mi naponta kétszer szeretkezünk. :oops: Ha most ebből nem lesz valami akkor megyek a dokihoz és megkérem, hogy csináljon velem valamit, mert én ezt már nem bírom.

Narco!

Amúgy köszönöm jól vagyok. Ép Mátrának mondtam a telefonba, hogy együtt szeretném Vele tolni a babakocsit. :lol:
zsúka

Juca!

Jelentem először nem jött be a boszorkányságom, kislányka lett! De ez nem is lényeg :)
Nagyon gratulálok és sok egészséget és boldogságot és tejcit kívánok! Kép

Köszönjük a pocidícséreteket!

kancellárka

Anikó!

Nekem az jött be, ha a szíenesre váltandó irományt kijelölöm, és akkor mondom neki, hogy színes, meg nagy. Az a lényeg, hogy lássad, hogy a végét is lezárja.

Próbáld ki többször is, mert jobban nem tudom leírni.

N

Kép
narco

Juca!
Gratulálok Kingához! Várjuk a sztárfotókat az ifjú hölgyről! :lol:

Majcsi
majcsi

[size=24]Juca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Én megmondtam!!!!!! Jól tippeltem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hatalmas gratula!

Rettenetesen örülök! Ránk fér már egy kis jó hír :)

Kép

Kép
mátra

Akkor most kaptok egy jól kijavított táblát.

Krumplipogácsa!
Kép

Remélem neked nagyobb szerencséd lesz :)
mátra

Narco!
Köszönöm szépen!
Most leirom mégegyszer mert nem lehet hogy mindenkinek piros nagybetűs a hiradoja csak Jucának nem!

JUCA HIRADO!

MEGSZÜLETETT MÁJUS 22-ÉN 12.30-KOR
KINGA NEVŰ KISLÁNYUK AKI 3KG ÉS 51CM.
GYÖNYÖRŰSÉGES ÉS JOL VANNAK NAGYON!

KépKépKépKép
aniko24

Tjuca!
Szívből gratulálok Stöpszli-Kingához. (Kinga az egyik kedvenc nevem.) Türelmetlenül várjuk a képeket.

Mátra!
Szomorúan olvastam a történeted. Az egekből hirtelen megint a mélypontra jutottál. Remélem mielőbb újra kijutsz belőle. Tudom, hogy te is az optimisták táborát erősíted. Igaz??!

17-e óta bejárok dolgozni, taxival ill. a kollégák hoznak. szerda -csüt viszont megint otthon leszek, akkor bővebben írok ill. megpróbálok visszaolvasni.
puszi mindenkinek.
syry
syrynx

Kép
Kép
Kép
mátra

Kicsi Kinga királylány!

Isten hozott a nagyvilágban!!!

Juca!

Gratulálunk az új családnak! Kinga baba biztos csodaszép! Jó egészséget, és sok tejecskét kívánok! Alig várom már az esti képeket :D
Működnek a megérzéseim, hurrrrrááááááá! Mondtam én is, hogy csajszi a Stöpszlike :D

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?