Sziasztok!
KINGA, JUCA és KOFA!
Nagyon-nagyon sok boldogságot, egészséget és tejcsit kívánok az új családnak
!!!
Brill!
Örülök, hogy még ha ritkán is de benézel. (Bár mostanában én is ritkán vagyok) Olyan jó Téged olvasni, nagyon sok erőt lehet meríteni abból ahogy gondolkodsz

.
Kontrollra mikor is kell menned? És jól olvastam, hogy a köv. hónaptól már újra lehet próbálkoznotok?!?!?!?! Vagy csak félreértettem valamit.
Anikó, Sziaszka, Zsúka, Pupy!
Köszönöm

, jól vagyok. Várom, hogy teljenek a napok, és meglátogasson a mikulás, és újra indulhasson minden. Most elég sok a munkám, úgyhogy ez azért leköti a figyelmemet szerencsére.
Anikó!
De megjött rendesen, csak azért nem számolom ezt a hónapot, mert ez még lehet megkavart hónap, és a doki is azt mondta, hogy hagyjuk ezt a hónapot, hogy visszaáljon a szervezetem, és majd a köv. hónaptól folytassuk a dolgot. Ezért írtam, hogy jún. eleje előtt nem aktuális a dolog, mert akkor tájt kell megjönnie, de ez most nem szent írás, de bízom benne, bár nálam ez tavaly sem ment ilyen egyszerűen, de ugye most nem volt műtét, úgyhogy hátha....
Nagyon tündériek lehettetek, ahogy a Fiaddal táncoltatok

, úgy bírom amikor anyuci a fiával, apuci meg lánykájával táncol

Már úgy várom, hogy mi is kipróbálhassuk ezt

.
Anita!
Üdv. Közöttünk

!!! Mihamarabbi pocakosodást kívánok Neked!!!
Sziszka!
Van az úgy, hogy a munka elveszi az időt minden mástól, de hát ebből élünk

. De Te még olyan fiatal vagy, hogy nem tudsz lekésni a tanulásról, nagyon drukkolok Neked, hogy jövőre már legyen rá időd

!!!
Pupy!
Remélem már teljesen jól vagy! Nem ér ám íjesztgetni minket

!!!
Babócának nem lesz semmi baja, teljesen igaza van Évának, a sok felelőtlen szülő mennyi mindent összeeszik és iszik, mégis egészséges babájuk születik

, ne aggódj, minden rendben lesz

!!!
Niki!
Bizony az már pocó

!!! Nagyon csini kismami vagy!!! és nagyon édes kis fészketek lesz, és már egész jól álltok. Mikor költözhettek?
Adri!
Levi gyönyörű baba

, és tényleg hihetetlen, hogy hogy férnek el odabent

.
Nagyon megható a szüléstörténeted, szerintem mindnki hasonló szülést kíván magának

.
Mátra!
Ahogy olvaslak, úgy azt látom, hogy nem vagy olyan jól, mintahogy szeretnéd, és próbálod mutatni. Ez teljesen érthető, és szerintem, ahogy írtam is már, nem kell tartanod magad, nyugodtan sírd ki magad, és írd ki nekünk, hogy hogyis érzel. Ezzel hidd el megkönnyebülsz egy kicsit (már amennyire lehet), és nem gyűlik fel benned a feszültség, ami később sokkal súlyosabban szakadhat rád.
Úgyhogy gyere és mesélj, akár priviben is.
Syry!
Nem semmi, hogy taxival jársz dolgozni

, ahelyett, hogy otthon pihiznél táppénzen. Nagyon jónak kell lennie a munkahelyednek, hogy ezt megteszed értük.
Zita!
Sajnálom, hogy megjött, de ha jól emlékszem ebben a hónapban volt a bevérzésed, úgyhogy talán obb is ha most pihen a szervezeted.
A 17 nap szerintem sem jó, bár lehet, hogy ez a bevérzés kavart be, de én nem vagyok orvos. Egy telefont azért mindenképpen megér, de néha adódik ilyen, hogy rövidebb vagy hosszabb az ember ciklusa és a köv. hónapban lehet hogy már rendesen lesz, de egy kérdés erejéig szerintem is hívd fel a dokidat.
Eszter!
De jó, hogy írtál

Jó olvasni, hogy Olivér, hogy oda van még mindig a kistesóért. Ezek a kisfigyelemfelkeltére irányuló trükkök még mindig sokkal jobbak, mintha féltékeny lenne Marcira.
Majd ha van egy kis időd egy két képet rakhatnál fel róluk.
Remélem Olivér fülecskéje már jobban van.
Anikó, Junkó!
Éppen mostanában gondolkodtam én is ezeken a dolgokon, és szeritem valahogy mindig mindenki arra a köv.-re jut, hogy az a rosszabb ami vele történik, és szerintem teljesen érthető is, hiszen azt ő maga éli át, neki kell megküzdeni a tényleges problámával ,és azzal is amit ez a lelkében okoz.
Sokszor írtátok is már és mások is mondták nekem, hogy de legalább teherbe tudsz esni. Ezzel azért nem megyek sokra, ha nem tudom kihordani. Az ellen, hogy ha egy párnak nem jön össze a baba, annyiféle megoldást kitaláltak már és alkalmazzák is ezeket sikeresen (persze tudom, hogy van akinek így sem sikerül

). De ha összejön, csak éppen soha nem marad meg azzal nem tudnak mit kezdeni, ha a vizsgálatokat már elvégezték, és nem találnak igazán semmit, amit meg találnak arra pedig kezelnek. Úgyhogy ez nehéz kérdés, és próbálom is elhesegetni magamtól ezeket a gondolatokat, de hát az ember nem tökéletes és mindig azon rágódik amire úgysem tudja a megoldást, és nem tud vele mit kezdeni.
Persze ez csak egy meglátás a "másik oldalról", hiszen nekünk a másfél év alatt, amiben volt 4,5 hónap terhesség és 6 hónap várakozás a műtét után 2x is összejött a baba, és mégsem vagyok boldog anyuka még.
dido