A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Látszik, hogy csak holnap reggel kapom vissza a munkát amit folytatnom kell, mert itt lógok a babaneten :P

Niki!
Az nagyon jó, aug. 1. már mindjárt itt van :D

Norwell!
Én is nagyon remélem :) !!!

Anikó!
Akkor ebben megegyeztünk :D

Lányok!
Lenne két kérdésem:
Az egyik: szeretnék felrakni a nevem mellé egy képet, de én nagyon béna vagyok ehhez. Ha lekicsinyítem, hogy 6 kb alatti legyen semmi nem látszik belőle, teljesen eltűnik a kép. Abban a szemes programban próbáltam, még a nevét sem tudom és már kikapcsoltam a másik gépet :( , levettem a pixelt, és eltűnt a kép, olyan kicsi lett :( Hogy kell ezt csinálni?!?!?
A másik: ugyan én nem igazán hiszek ebben, de ez olyan valóságos álom volt, hogy muszály megkérdeznem, hogy nincs-e valakinek álmos könyve. Azt álmodtam, hogy hosszában!!! elrepedt a fogsorom, és ezért kistek alul a fogaim :!: :?: Szörnyű volt, jó volt már felébredni. Nem tudná valaki megnézni nekem, hogy ez mit jelenthet?

dido

dido
dido

Dido!

Tökéletesen egyetértek. Tegnap írni is akartam, hogy bizony itt vagy Te is meg Majcsi is, és nem lehet tudni mi a probléma. Csak nem akartam felhánytorgatni. Tudod?

Nem tudom, ha én egyszer is átélnék egy vetélést, biztos a falra másznék, ha azt mondanák "legalább te tudsz terhes lenni". Amúgy is labilis idegzetem nehezen gyűrkőzne meg vele.
Egyik sem könnyű.
Én meg csak magamra vethetek, hogy nem fogadok el segítséget. Csökönyösebb vagyok mint egy szamár.
De igenis ki tudod hordani, ne is mondj ilyet.

Niki!

Biztos azért ez a lábmosás, hogy legalább az életben egyszer megmossák úgy tisztességesen.

Norwell!
Hűha, bármely pillanatban szülhetsz. Kit fogasz értesíteni, hogy tudjuk?

j.
Vendég

Sziasztok! Kép

Mátra!
Örülök,h. már kicsit többet tudsz itt lenni.Remélem kicsit jobban van, de ha bármilyen gondolatod lenne, egész nyugodtan írd ki nekünk.:)
Lehetne még egy utolsó kérésem a táblával kapcsolatban? :oops: Át tudnál majd benne írni,mert ha jól láttam a maira már 6+5 van írva, de én ma mégcsak 6+4 vagyok.Köszönöm előre is, és ígérem többet nem szólok a tábla miatt. :oops:

Bea!
Köszönöm már jobban vagyok.2 napja elkapott egy csúnya vírus és nagyon rosszul voltam.Hánytam egész nap, ment a hasam, meg belázasodtam.És persze emiattrettenetesen aggódtam Bubikáért, de a lányo sikeresen eloszlatják eme kételyeimet. :D Amúgy egész jól vagyok, állandóan aludnék, és hát a szagok... azokkal én is hadilábon állok. Hétvégén szegény barátnőm parfümjétől fordult meg a gyomrom, de nem akartam neki mondani. :oops:

Ebba!
Bár én sem vagyok orvos, de szerintem is menj majd el a dokidhoz, vagy egy másikhoz. Ez a 17 nap elég rövid, és görcsölgettél is...

Csibe!
Azért csak óvatosan Ópusztaszeren, nehogy megeröltesd magad.:)

Angie!
Nagyon örülök,h. ilyen rendes főnököd van,mert így szerencsére nem kell majd aggódnod a baba miatt.:)

Eszter!
Nagyon jó volt olvasni Rólatok! Csak annyit tudok írni,h. Csodás anyuka vagy! :D Remélem Olivérnek már nem fáj a füle.

Évi79!
Igazad van, látod ez nekem eszembe sem jutott.Pedig hacsak az egyik barátnőmet veszem példának, aki gyógyszer mellett esett teherbe és a 3. hónapban vették észre... Köszönöm, megnyugtattál!!:)

Évi77!
Dehogy baj, Dórikával nem lehet betelni.Ezt te sem gondoltad komolyan,h. sok lenne belőletek?! :lol:

Dido!
Nagyon várom,h. megjöjjön a mensid és akkor újra tudjátok kezdeni, és őszintén remélem,h. végre minden rendben lesz. És nagyon jó,h. azt írtad,h. még. Igazad van még nem, de reméljük,h. hamarosan Te is és itt mindannyian bldog anyukák leszünk.:)
Köszönöm kérdésed, már jobban érzem magam, kicsit még émelygek, de ez már szerintem Bubika hatása.:) Én a láz miatt ilyedtem meg nagyon.

Norwell!
Nagyon vigyázz magatokra, és mond meg a Te kis drága Kende babának,h. ne ilyesztegessen.:)

Sok puszi!
Kép

Még jövök, ha nem baj! :oops:

Pupy Kép
Vendég

Dido!
Ezt a neten találtam
. Fogat enni: halál. Fogad, ha kihull: egy atyádfia meghal.

Az 1756-os könyv szerint: fogadat szádból kiszedni: siralom. Első fogat elveszíteni: nehéz felejtés. Fogaid, ha mind kifutnak: egészségesnek gonosz; betegnek egészséget jegyez. Fogaid ha összenőnek: tévelygés, visszavonás. Rothadt fog, ha kihull: jó. Fejér fog, aranyos fog: jó. Fog (viaszból): szörnyű halál. Fog fehérónból: kisebbség. Üveges fog: halál. Ezüstfog: gazdagság. Fogaid, ha másodszor nőnek: jó. Fogaidat tisztítani: nagy ártalom. Fogaid, ha elédbe esnek: gyermekeid halála. Fogaid nyelveddel kitolni: dolgaidnak jó vége.

Nem tudom,h. tudtam-e segíteni.

A képpel kapcsolatban, elég ha 600*600-ra lekicsinyíted a képet.De ha gondolod küld át, én megcsinálom és utánna fel tudod tölteni.

Puszi!
Vendég

Junkó!
Aranyos vagy, és nagyon figyelmes :) , köszi.
Persze azért megértem én a Ti problémátokat is, és azt is, hogy ez lelkileg mennyire nehéz lehet.
Kitartást kívánok Neked is és mindenkinek, na meg persze magamnak is, hiszen nagyon mást úgysem tehetünk!!!

Pupy!
Örülök, hogy már jól vagy :) Nagyon vigyázz Magatokra!!!
Húha :( , lehet, hogy mégsem kellett volna ezt firtatnom :( . Azért köszi.
A képet átküldtem, és mégegyszer köszönöm.

dido
dido

Dido!

Küldtem e-mailt!:)
Vendég

Olyan élvezettel nem csinálok semmit. Csak vagyok. A munka itt tornyosul, meg a teendők, de semmit nem csinálok.
mátra

Mátra!

Megértelek, és nem baj, h. ezt érzed. Gyere sokszor közénk és írj. Írd ki ami eszedbe jut! SZERETÜNK!!!!! Kép
Vendég

Nem készülne valaki helyettem a szobati órámra? Mert azt nem lehetett lemondani. :(
mátra

Sziótok!

Mátra!
Kellenek az ilyen napok!!! Úgysem tart sokáig, mert egyszercsak ráébredsz, hogy senki nem csinálja meg helyetted :arrow: kénytelen leszel nekiállni... :D De addig, amíg jólesik, ülj fölötte nyugodtan! :D Azt hiszem, Rád/Rátok férne már egy hosszabb kikapcs...

Pupy!
Örülök, hogy jobban vagy, én is pont azt akartam írni, hogy sokan lesz@rják, hogy babásak, cigiznek és egyebek, Te meg egyetlen gyogyit vettél be... Nyugi, nem lesz gond! Most épp kirúgja az oldalamat a drága, úgyhogy ma bepótolja, amit tegnap elmulasztott... Olyan muris, amikor dudorodik a hasam... :D :D :D

Junko!
Őszintén szólva fogalmam sincs., de várjunk csak..

Arra gondoltam, hogy mivel Mátra kezeli a táblikát, ezért neki küldenék sms-t, hogy mizu... Mátra??? Írhatok Neked mélt?

Puszó

Norwell+Kende baba
norwell

Évi!
Dóritol elájulok!
Úgy megcsokolgatnám a pici lábait!
Olyan édes!

Norwell!
Igen,addig nem kezdenek vele semmit amig ki nem nő a maradando foga!
Örülök,hogy jol vagy és tényleg kitől tudjuk meg majd a nagyhirt?

Pupy!
Örülök,hogy rendbejöttél!

Bea!
Szegény! :(
Sajnálom,hogy ilyen rosszul vagy!

Évi79!
Gyönyörű pocakod van! :D

Angie!
Én is csak azt tudom irni,hogy irgum burgum!
De ha igy jobbnak látod akkor mi nagyon fogunk várni vissza téged!

Timika!
Láttam én a gyönyörű kisfiad képeit de én még gondoltam! :D

Dido!
Én már nem ilyesztgetlek de a fog nem jelent jot!

Kép

KépKépKépKép
aniko24

Pupy!
Átküldtem megint.

Mátra!
De Te miért dolgozol?!?!? Neked nem táppénzen kellene lenned?!?!?

dido

dido
dido

Dido!

Táppénzen vagyok. De a szakdolgozatokat bírálni kell, a vizsgákra készíteni a hallgatókat, az anyagokat. Itthon molyolok csak.

Kendemami!
Készülünk. A nyári szünetben először Velencére megyünk le a kislányommal kettesben, aztán egy családi hétvége valahol a Hortobágyon, őszre pedig ismét egy Prága van betervezve. Csak az államvizsgán legyek túl. :roll:
mátra

Mátra!

Most otthon vagy?
Anyukáddal mi van?
Nem kell válaszolnod, csak kíváncsi vagyok.

N

Kép
narco

Angie!

Komolyan meggondoltad? A te döntésed, de hiányozni fogsz...
mátra

Sziasztok!

Az ígért képek, de már itt sem vagyok, mert ifiúr nemtetszést nyílvánít. Úgy látom nem lehet egy kis tejjel korrumpálni!

Eszter

Kép Kép
ironram

Nárcisz!

Itthon. Anyám elvan. Bújik, mint a gyerek. Próbál viselkedni, de nem nagyon sikerül neki. Nem változik semmi. De majd idővel.
mátra

Eszter csodálatosak. Olyan jó ránéázni erre a kis ideillre.
Gondol csak el pár év múlva, hogy mit fognak művelni. :lol:
mátra

Mátra!

Akkor jól van.
Sok erőt neked, innen a távolból is.

Angie!
Sajnálom, nekem is hiányozni fogsz nagyon :(

N

Kép
narco

Pupy!
Nem engedi :cry: , azt írja ki, hogy az avatár kép nem lehet nagyobb 6 kb-nál :evil:

Eszter!
Tündériek a Fiúk :D

dido
dido

Lemaradtam valamiről?!?!?
Angie nem csak azt írta, hogy ritkábban tud mostanában jönni?!?!?

dido
dido

Sziasztok!

Juca!
Gratulálok Kingához és sok tejcsit kívánok!

Mi jól vagyunk, immár a 24.héten-úgy megy az idő!
Pénteken még vizsgázom, úgyhogy tanulnom kell jó sokat még addig.
Szép napot!!
Bogi
dbogica

Dido!

Nagyon mérges vagyok a babanetre. :twisted:

Most eszek egy picit, de még próbálkozom, oké? :)
Vendég

Dido!

Küldtem egy 2 kb-os képet!!! :lol:
próbáld meg!!

Pupy
Vendég

PUPY!

Nagyon-nagyon szépen köszönöm :D , és bocsi, hogy így "megdolgoztattalak" vele.

ditta

dido
dido

Dido!

Hurrrrááááá!!! Dejó, mostmár téged is "látlak". Dehogy dolgoztattál. :D Örülök,h. örömet tudtam szerezni. :lol:

Pupy
Vendég

Htá megsirattam a vészhelyzetet már megint.
És a leggagyibb ügyvédes sorozaton is összeszorul a szívem.

N

Kép
narco

Nárcisz!

Ez az érzékenység nem marad ám így... Sokkal rosszabb lesz, ha megszültél :D Nekem már az is horror volt a múltkor, hogy dajkakutya nevelt fel egy kistigrist. Vagy kisoroszlánt, lényeg az, hogy egy nagymacsakölyköt...

Biztos minden kölök ilyen, de én szétröhögöm magam az enyémen: fél 12 óta alszik, és már a harmadik körét kezdi a kiságyban... Bebarangolja álmában az egészet :) Még jó, hogy ilyen nagy az ágya, van mit bejárni :) Lefotóznám, de félek, hogy a vakuvillanásra felébred :)

Eszter!

Tündériek a pasijaid!!! Azé' ha lesz időd gyere még és mesélj! :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Kutyasétáltatás-lájt

Kép :D :D :D

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!

Úgy látom, hogy Dóricica sok boldogságot hoz nektek. Ennek nagyon örülök, és kívánom, hogy legyen ez mindig így.
Nagyon aranyos lehet, és amilyen aranyos képelet tudsz készíteni róla.
Nyugodtan rakd fel ezeket.

Azért remélem nem fogom végigbőgni az egészet....

N

Kép
narco

Narco!
Én a múltkor tök spontán bőgtem el magam, a párom rámnézett és ilyedten kérdezte, hogy most mi van, amire én nem tudtam mit válaszolni.

kancellárka

Kancellárka!

Ez nálunk is így van.

Pupy!
Hogy vagy? Meggyógyultál már?
Remélem :)

N

Kép
narco

Nerkem majd' szét megy a fejem. felénk már estérre mondják a vihart. Most meg 29-30 fok van. Hát ki bírja ezt?????
mátra

Mátra!

Én tegnap nem bírtam az ágyból kikelni a fejfájás miatt.

Jönnek a frontok :)

N

Kép
narco

Mátra!
Én is iszonyat nyomott vagyok, semmire nem tudok figyelni. Ráadásul kényelmetlen ez a hülye szék, nem lehet rajta elfeküdni.

kancellárka

Éljenek a frontok. :(
Lehet, hogy jobban járnék, ha aludnék egy fél órát. Mert ez így csak kínlódás. A hasam is fáj, mintha kést húzogatnának benne. Lehet, hogy fel kéne hívni a doktort...
mátra

Mátra!

Szerintem is jót tesz ha pihensz egyet. Ne erőltesd meg magad.
Mikor kéne kontrollra menned?
Ha ennyire fáj a pocid, akkor feltétlen hívd fel a dokit. Tavaly nekem azt mondta a műtét után, hogyha erősen vérzek, vagy fáj a hasam akkor azonnal hívjam.

dido
dido

Mátra!

Kérlek vigyázz magadra.
ha úgy gondolod, hogy orvosra van szükséged, akkor nyugodtan kérj segítséget.

Szegény kicsi Mátra! :cry:

N

Kép
narco

Sziasztok!

Próbálok visszaolvasni, de mindig jön valaki vagy csörög a telefon és megzavarnak. Micsoda dolog, hogy munkaidőben nem hagynak babanetezni.
:lol:

A képeket azért láttam, gyönyörűek a babák és még még még még még még még.........................

Majd igyekszem jönni.

Puszi
zsúka

Olyan messze van tőlem mindenki, akit szeretek. A párom (:) ) Pesten...

Únjátok már???????????????? A nyavajgásomat.
mátra

Nem tűnik fel nektek, hogy nem számolja a hozzászólásokat? Néha szám szerint próbálom visszakeresni, főleg, ha valaki módosítást kér a táblában. Újabban sosk-sok hozzászólás megy ugyan az alatt a szám alatt. :cry:

De majd lesz ez még jobb.
mátra

Mátra!

Hogy mondhatsz ilyet, dehogy unjuk, csak nyavajog hiszen ez teljesen normális most. Úgy fáj érted a szívem, hogy ezt ennyire "magadban" kell átvészelned. Amennyire tudunk itt segítünk Neked, de tudom én, hogy ez azért nem ugyan az, mintha személyesen a szeretteid lennének Veled.
Hálát adok az égnek, hogy milyen jó dolgom van, mert engem tavaly a Férjem is és Anyukám is körbeugrált és egy percre sem hagytak magamra egy hónapon keresztül, és még így is nagyon sokat nyavajogtam.
Úgyhogy csak gyere és mond ami a szívedet nyomja.

dido
dido

Mátra!

nekem nyugodtan nyavajoghatsz, hiszen én is mindig azt csinálom.
de úgy gondolom, ohgy a problémák ismerete elősegíti a megoldásukat. Ez már többször bebizonyosodott.:)

Zsúka!
Hát micsoda dolog, hogy nem hagynak! Gyorsan csinálni kell valamit!!! :lol:
Egyébként mondok két paramétert, de ez lagyan a mi titkunk, és én sem mondom el senkinek. Sokat gondolkodtam rajta, hogy elmondjam-e neked, honnan ismerlek.
1. Kálmán
2. Jövő háza!

De gondolom nem mentek vissza oda :D

Szóval légyszi ne avass be senkit, mert bennem megbízhatsz, és nem mondom el senkinek, hogy itt chatelünk.
Sok puszi, mert én örülök az ismerősöknek :D

Na megyünk Ritanapot ünnepelni.

Sziasztok: Nárcó

Kép
narco

Kép
mátra

Sziasztok!

Képek Kingáról:
http://kofa.smugmug.com/gallery/1485670

A fórumot kinyomtatom, beviszem asszonykának, hogy ne maradjon hírek nélkül. Írni sajna nem tud, majd ha hazajön.

Röviden a történet: 7-re bementünk, 9 körül burkot repesztettek. Egy darabig egy őrzőben voltunk, ötperces fájásokkal, aztán átkerültünk a szülőszobába, ahol egy időre oxitocint kötöttek be (ezután engem felmostak, de némi cukorpótlás után már rendben voltam). A vérnyomása elég magas volt, így az orvos tanácsára elfogadta az EDA-t, bár eredetileg nem akarta. Kinga 12:30-kor látta meg a napvilágot, a köldökzsinórt én vághattam el. Picit megkaptuk a babát is. Ezután átmentünk az első fürdetésre (ott készültek a képek, meg egy rövid videó is - ha tudom, felteszem majd), közben Juca gátsebét varrták. Visszakaptuk Kingát, de már nem sokáig, mert el kellett hagyni a szülőszobát. Ismét az őrzőbe mentünk, Juca ott ehetett és zuhanyozhatott, majd Kinga után a szülészeti osztályra ment.

Sok részletet kihagytam (szándékosan), majd Juca pótolja őket.

Kofa
tjuca

Mátra!

Én olyan szívesen hallgatom a "nyavalygásodat", csak lenne egy kicsivel több időm. :lol:

Narco!

Örülök, hogy ismerlek, bár nem igazán voltam jó formában a Jövő házában. Tudod, reggeli hasmenés, hiszti, hogy elinduljunk-e vagy nem. Végülis nem bántam meg és semmi kellemtlen dolog nem jött közbe, kivéve a jövő büféjét. :lol:

Na én léptem haza, puszi mindenkinek. Holnap délután megyek UH-ra, rutin ellenőrzés.

Zsúka
zsúka

Helloka mindenkinek!
A babanet hadat uzent nekem:( Csak akkor enged irni, amikor akar, igy hat "uvegen at nyalogatom a mezet" :)

Matra: meg ervenyes a Boldog nevnapot? ha igen, fogadd jokivansagaimat:) Es legy tovabbra is olyan, amilyen vagy, sokunknak adsz itt a forumon erot! es menj orvoshoz feltetlenul, ha barmi gyanusat erzel!

Babafotok!!! meg-meg- meg!!! sokat sokat, mert nem lehet betelni veluk:) Minden anyukanak nagy gratula a csodalatos babakhoz!

Itt is rettenetes a hoseg, ugy erzem a fejem, mint egy nagy vizeshordot:) es dagad kezem-labam:( Tegnap meg Anyossal gyomlaltam a kertben, majdnem elajultam a sok hajolgatastol. Ez az ido ki akar vegezni!
Legyen egy kicsit huvosebb delutanotok, meg jovok:)
UI:
Latom en vezetem az "also listat":)

Nomibogar
Kép
nomibogar

Juca, Kofa!

Gyönyörű kislányotok van :D . Olyan szép nagy baba, és azok a hosszú göndör fürtök...zabálni való :D .

dido
dido

Ez a katicabogar szalljon el Hozzatok, es kicsi szarnyain vigyen csupa jo gondolatot mindenkinek! Ezt a Szamos partjan fenykepeztuk es nagyon a szivemhez nott:)
Kép [/img]

Nomibogar
Kép
nomibogar

Jó reggelt! :lol:

Jól esett, és már tényleg nem fáj a hasam annyira. Szóval nem hülyeség a "tessék sokat pihenni" témakör.

Nomi!
Szép a katica. Ismered azt a gyerekverset, hogy katica bogérka miért pöttyes a hátad? Ha nem leírom. Nekem nagyon tetszik.

Kofa!/Juca!/

Csodás a kislány. Szép a haja meg a kis arca is. De azok a lábak!!! Hát Kofa szaladgálhatsz utána pár év múlva!!! Szerintem gyorsan csinálj egy fiút, hogy legyen, aki vigyáz rá. :D

Évi77!
A föntiek vonatkoznak Dóriapura is :)

fotót sokat mégémég még.
mátra

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?