Gabi!
Már amennyire lehet megnyugodtam, mert ugyanazok vannak nálam is, mint Nálad: szinte minden kellemetlen tünetem sokkal előbb jelentkezik most, mint Marcinál. Ki érti ezt? Szerencsére a vizesedés még várat magára
Jobbulást Mindkettőtöknek!
Kriszkrosz!
Gratula az izgő-mozgó kis Jetitekhez
Kata!
Szerencsére Marcikám bőre már nagyon szép.
Házszépítgetéshez sok-sok erőt továbbra is! Remélem a múlt heti eső nem kavart be nagyon. Viszont most szerdától megint esőt mondanak
Tényleg esős és hüvi lesz a nyár? Bocsi, de én örülök neki, mert én szörnyen utálom a 30+ fokokat, én teljesen kiegyezek a maxi 25 fokkal. Bár tudom, hogy Te napimádó vagy, úgyhogy bocsi
Jadey!
Gratulálok a hirtelen felindulásotokhoz!!! Sok boldogságot kívánok Nektek a házasságkötést követően is
Hú, nem gondoltam, hogy 80 fős vacsitok is lesz. Már csak azért, hogy 1 hónap alatt tényleg lesz mit szerveznetek
Iza!
Örülök,hogy újra hallok Rólad
Ügyes vagy, hogy így tudsz varrni!
Macifülke!
Szia! Klassz, hogy minden oké Veletek
Gabóka!
Klassz, hogy Nálatok is minden oké
Mamy!
Rúgdosás
Dorka!
Igaz, hogy nem tőlem kérdezted, de belekotyogok a légzésfigyelős témába, oké?
Manka!
Biztos nem lesz semmi bajotok a sajttól. Ne izgulj! De már látom, hogy nem is izgulsz
Vasat (Maltofert) szedsz és ennek ellenére is alacsony a vasad? Arra figyelj, hogy a vas és a magnézium bevétele között teljen el legalább 3 óra, mivel a Mg a vas felszívódását gátolja. A C-vitamin is elősegíti a vas felszívódását. A fehérvérsejt gyakran magas a kismamáknál.
Kis képet szintén a profilomban, az avator megjelölésnél raktam fel. De sajna csak 80X80 pixeles lehet és max. 6 kB méretű.
Időjárás-változás: engem a hétvégi vacak idő készített ki, állandóan szédültem, szinte az ájulás kerülgetett. A vérnyomásom okés volt, de tegnap délelőtt benyomtam egy laza kávét és az egy kicsit helyrerakott. A meleg időben viszont nincs semmi bajom, még Marcival is egész jól bírtam 1,5 órán keresztül a napon.
Június 3-i tali sajnos nekünk nem jó, mivel jön hozzánk egy barántőm a férjével és a 10 hónapos kislányukkal. Nektek nagyon jó időt, dumcsit és minden jót kívánok a talira!
Puszi Mindenkinek: Melinda (27+3)
ui: én is bütykölök egyet ezen a vonalzón