Sziasztok!
Syg,
Lili teája granulátumos, de annyira már nem isszuk, éjszakára bekészítem, de inkább szopizunk, ha felkel.
Doktorbácsi azt mondta, hogy nem lett nagyobb baja, csak valószínű az orrából folyik a váladék a torkára, és attól köhög.
Úgyhogy bármennyire brutálisnak tartom, vettünk porszívós orrszívót.
Na Lili meg se nyikkan, sőt érdeklődéssel nézi, hogy mi történik, és segíteni akar. Na erre nem számítottam azért:)
Amúgy most nézem, hogy most meg hasmenése van.
Fülészetre majd holnap megyünk vissza.
Remélem szombatra meggyógyul, mert megyünk 1. házassági évfordulót ünnepelni 5 napra Harkányba...
Seriff,
Arborétum nagyon szép, egyszer már voltunk. Viszont nem tudom, hogy lesznek nyáron a séták, mert Lili nagyon nem viseli a meleget, ma is egy óra után haza kellett hozni a városból.
Mino,
mi anno a Puskin (most nem tudom pontosan mi) utca elején a főut nagy kanyarjánál lévő bútorboltban vettük az ülőgarnitúrát. Pesten gyártják, oda hozták nekünk helybe, anyuéké is onnan van.
Lili, Bea,
örülök, hogy tudtam segíteni. Telefonos, internetes dolgokban bármikor, persze ha tudok, másban is szívesen:)
Cukker,
pont ma gondoltam rád, ott mentünk el a házatok mellett, hogy mi lehet veletek. Olyan rossz, hogy beteg Lili, nem tudunk senkivel sem találkzni, úszni menni, csak séta meg itthon:(
Kecsone,
ha jársz erre, csütörtökön vagy pénteken nem tudnák elmenni hozzátok bodyért? Akkor itthon van Szláva, és tudok Lili nélkül menni, nehogy a lányoknak baja legyen.
Na megyek, kiszedem Lilit az újabb adag kakiból