A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Macsek :)

Szerintem egy félórás séta elegendő lesz, úgyhgoy fél 12-12 körül várhatóak vagyunk az Orczy-kertbe - ha a többieknek is jó úgy. Az én HÉV-emnek és Pocakék 1-es villamosának is ott van a végállomása, úgyhogy így adja magát a Színház - no meg egyszer körbesétálni is jó dolog ott, de azért a napon úgyse lehetne hosszasan időzni a gyerekekkel.

Hát igen, én kendővel jövök, babakocsit már a HÉV-re se tudnám feltenni...

Neet :) Zanza :) Nem irigylem az elfoglaltságotokat... főként ilyen időben.

Moose :) gyógyulj és ne hallgass a barmokra! Pusz :)
indianyo

Nekem meg nincs hozzászólás ablak, így mindig mások hozzászólásánál az idézetre kell kett. :((

Johi!
az emailt nem annyira, mint a Szerkesztő topicot nézik.

Denizsa!
még ma is fejtem reggel, de csak 20 ml lett. töxar érzés, viszont azzal vígastal férjem, hogy így este nem kell már ezzel szöszölnöm.
krokit se és semmit, de most kakajós kalácson töröm a fejem.

Indi!
nekem a kedd-csüt. (angol miatt ) nem frankó még pár hétig talira, de utána bármikor (elvileg) mehetünk a Bikásra.

ANYAI ÖSZTÖNÖK:
tegnap a játszón egy kölök felállt a bébihintára és azt mondta Lencsinek, hogy "Bébi baba de csúnya vagy!". Anyatigrisként támadtam a gyerekre, megmondtam, hogy ronda ő :), és hogy ne álljon a hintán. persze továbbra is állt. amúgy erőszakos disznó volt, a bicajával hajkurászta a kisebbeket, és mikor két baba hintázott, folyton át akart hajtani köztük :/, meg felmászott a hintaállványra úgy, hogy közben a mi láncunkon csüngött. anyja nem szólt rá persze. ha netán egy readonly anyuka felismeri csemetéjét, akkor sem vonom vissza, hogy a legnagyobb gyereke egy dúvad! (mert volt még neki kettő)
ancsipancsi

Sziasztok!
Ancsi!
Nekem sem jelent meg a hsz ablak, aztán rájöttem, hogy lapoznom kell a köv oldalra :evil:
Az is nagyon szuper, hogy eddig fejtél, legyél erre büszke, és ne szomorkodj!

Moose!
Úgy sajnálom, hogy ilyen nehezen megy a szopi. Az első 5 hétben nekem is nagyon fájt, a hideg rázott ki a gondolatra is, hopgy szoptatnom kell, de aztán megoldódott. Remélem, neked is meg fog! Ezt a sebész dolgot nem értem. Ilyen csúnya a seb a bimbijén??? Szegényke!!! :(

KÉRDÉS:
Votiv!
Amikor Moose-t látogattuk, vittél neki valami szuper balzsamot, ami serkenti a tejtermelődést. Meg tudnád mondani, hogy mi a neve, és hol lehet kapni? Írtam mélt, de szerintem nem kaptad meg :( Esetleg ez ugyanaz, mint amit Johi is árul?

És tudnátok segíteni, hogy milyen homeos bogyót és hogyan kell szedni ugyanebből a célból? Ha jól emlékszem, Macs is szedte, és úgy emlékszem, hogy kúra szerűen kellett szedni.

Ja, és nem nekem kell, hnem az egyik barátnőmnek:) Köszi!
zuzmo1

Zuzmo,

a homeos bogyó az urtica urens névre hallgat. 15ch-s. :)
macskanyu

S.O.S

nem tudna valaki ajánlani egy JÓ férfiruha szabót? Plíííz, ha tudtok írjatok, akár mélben is...
Köszönöm

:):):)
macskanyu

Macs!
És hányszor hány golyó? És úgy emlékszem, azt írtad annak idején, hogy néhány napig szedted, aztán szünet. Jól emlékszem?
zuzmo1

Macs, Zuz,

az urtica urens igaz, de tejserkentéshez 5CH!!!! a 15 ch apaszt....

Kúraszerű alkalmazást én úgy tudom, hogy 5x5, 4x5, 3x5... 1x5.
soosoo

Zuzi!
én most a legvégén vagyok, de a hozzászólás ablak helyett krixkraxok vannak. :(

Indi linkje addig oké, amíg nem ugrik az oldal, akkor viszont lapozni kell a végére.

Szegény Moose! :( Már a kórházban is mondta, hogy sebesedik a cicije. :(((

Macskaanyu!
ó, ez még nem jelent ám semmit, akkor is lesz tejed, csak max. kevesebb. lehet, hogy még hónapokig bírjátok majd féltejen, plusz kiegészítőn! különben Fülike hány hós is pontosan? nődoki szerint legtöbb anyának a 6. hét és a 3-4 hónap körül megy el a teje.
ancsipancsi

Macs!

Én mindig mind a két mellemből szoptattam, úgyhogy szerintem ez nem gond! És szerintem nem igaz ez a 3-4.hónap! Én azt vettem észre magamon, és mások is mondták, hogy ilyenkorra áll be a kereslet-kínálat, és azért érzed esetleg, hogy kevesebb, mint ami eddig volt. Szerintem azért kezdik el tápszerezni ilyenkor a gyerekeket, mert kétségeik támadnak! Nekem is voltak kétségeim! Ilyenkor pár napig gyakrabban szoptattam. Szerintem ne aggódj, mert ha eddig minden simán ment, akkor már ezután is fog!

Infot köszönöm, én is úgy hallottam, hogy a magas potenciál apaszt. Soosoo! Akkor az 1x5 után szünet jön?
zuzmo1

Soosoo!
a 9Ch is jó az Urticából tejfakasztásra.
ancsipancsi

Sziasztok,

Zuz: jó még a Lucerna is rá (alfa alfa a neve), de az urtica a legelterjettebb CH5-ben, ahogy Soosoo is irta. Én a weledát használom a mai napig, tényleg sokat segít és fincsi az illata is. A lucernát én csíra formájában ettem. És hát a legfőbb a rengeteg ivás, leves evés stb.

Szegény Moosee. sok sok pozítiv energy neki, jobbulást.

Ancsi: akkor irok majd a szerkesztői topicba is.

Még Moose: gyerekorvos én is remélem, hogy normális és nem riogatnak majd mindenféle hülyeséggel.

Johi
johanna1975

Sziasztok!

Nem csodalom, hogy nem jon Moose, van eleg baja. :(
Sajnalom, hogy Kisnyul szoptatasa sem indul valami pozitivan! Remelem javulni fog a helyzet es megoldodik a problema.

Votiv, megkivantad a kistesot?:)

Zuz, hogy vagy? Hogy viseled a pocakossagot? Hanyadik hetben vagy most?

Kisun, mar csak egy honap!:) Hogy telik az ido! :shock: Bocs, de le vagyok maradva, lehet tudni, hogy fiu vagy lany? Nev van mar?

Soosoo, neked mennyi van meg hatra?

Ancsi, duvad kisfiu a csunya nem a te kislanyod! Sajnos a jatszoteren vannak ilyen gyerekek - es anyukak... :x

Katinak kibujt a nyolcadik foga is... :shock:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dora!
Gratulálunk a foghoz!!!!
Én, mint tegnap kiderült (uh-on voltunk) a 12. hétben vagyok:) Nagyon jó volt látni megint uh-os felvételt! Úgy mozgolódott, nagyon aranyos volt. És Bazsó is ott volt velünk :) Ezek szerint lassan el kellene múlnia a fáradékony időszaknak, most ebben bízom. Az émelygés szerencsére elmúlt!!! Múlt héten voltam vérvételen. Annyira izgultam, és olyan mélyen szedtem a levegőt, hogy rámszóltak, hogy mielőtt kimegyek, üljek le az ágyra :D Pedig nem lettem rosszul, csak izgultam! Majd csak hozzászokom megint!
Hogy megy Katának a torna? És hogy vagytok? Ha szervezünk Bikás találkozót, el tudtok jönni??? Olyan jó lenne!
zuzmo1

Szegény Moose! Ez a cici-ügy nagyon durván hangzik :( Bulást neki és sok ++++++++++

Ancsi :) Kakaós kalács nagyon nyami :) A játszótéri gyerekkel ne is törődj, sztem csak cukkolni és bántani akart Titeket, jól tetted, hogy megmondtad neki (legalább kiengedted a gőzt), és ahogy a többiekkel viselkedett, az is elszomorító, remélem egyszer majd vki jól megruházza és elmegy a kedve az ilyesmiktől.

Macs :) Csatlakozom Zuzi véleményéhez, sztem is a kereslet-kínálat állt be, nekem is pont így volt, addig dőlt a tejem, aztán hirtelen kevesebb lett, de én is gyakoribb szopival oldottam meg a dolgot (a mai napig is).

Dora :) Gratula a 8. foghoz!!
denizsa

sziasztok,
mi jól, bár egy bunkó szomszéd ma beszólt, és az a legdurvább az egészben, h sunyiban tette, leüvöltött az emletről, de a ronda pofáját már nem merte kidugni... :cry: hűűű, de tele vana tököm az ilyenekkel!!!!!! :shock:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Dora,
gratula a foghoz! Én is pont ma gondoltam végig, hogy lassan itt a 9. hónap :) és fiú lesz, Marci :)

Moose,
jobbulást neked!!!!! :)

Zsan,
szomszéd :( legalább tudod, ki volt? És mit szólt be?

v
kisün

Zsanci!
És mit kiabált, hogy: kuss, vagy ilyesmi? Ezt a sunyiskodást én sem szeretem, de tény, ha kifigyelek valakit, aki rendszeresen becsapja a vaskaput (ez a halálom), akkor szólok neki személyesn(!), és ha nem fogja fel, akkor még cetlit is írok az ajtóra. Persze ettől még éjjel is úgy bebasszák a kaput, hogy arra riad fel az egész család. :(

Zuzi!
ettől még a statisztika lehet igaz, hogy 3-4 hósan megy el a tejük, csak lehet, hogy nem tudják, hogy lehetne fenntartani sűrűbb szopival. Macs viszont már menő ebben, elejében is így növelte a mennyiséget, mikor úgy tűnt nem elég.

és a kis 12 hós milyen édi lehet! ha van képed, tedd be légyszi!
ancsipancsi

Vera, Ancsi,
nem tom ki volt, és ez a legszörnyűbb!!! B és haverja kiabálgatott egymásnak(max!!! félperc volt az egész, de inkább kevesebb), h SZIA, meg PÁPÁ (egy 4 évesről és egy 5 évesről beszélünk!!!) erre egyszer csak üvölt egy nagyot az emeletről, h NE ÜVÖLTÖZZ!!!!! sztem a banyakurva nem tudta, h én is ott vagyok, mert B megkérdezte, h ki volt az, és én mondtam, h el sem tudom képzelni, erre már lapitott a ribanc, majd én is kiabáltam egy jó nagyot a Daninak, erre B is rákezdte, és akkor már nem járatta a lepcses száját! Számomra TELJESEN ÉRTHETETLEN, h miért érzi magát akárki is feljogositva arra, h nevelje az ÉN gyerekemet... :roll: :roll: (most nem tanárokról beszélünk, met ők fel vannak jogositva általam) és még csak nem is két kamaszról van szó, bár én el sem tudom képzelni, h IGY beszóljak valakinek, aki engem idegesit...én mindig arra gondolok ilyenkor, h én is csinálok egy csomó idegesitő dolgot, miért ugatnék másoknak, ha ők azt teszik????
egyébként, ha szólnék, azt biztos nem igy tenném, hanem a szemébe, és nem utasitóan, hanem kérően...ez meg rákiáltott a gyerekemre a semmiből, mint a legeslegszarabb általános iskolás tanár...agyam megáll!!!!
ilyenkor ANNYIRA fehúzom magam!!! Mert nem elég, h én sokszor feleslegesen fenyegetem a gyerekemet, de ezt még egy vadidegen is megteszi....grrrr...és persze az ilyenek miatt fél a gyerek a felnőttektől...nem is csoda, ha nincs kedve köszönni nekik... :)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan!
Nekünk is ilyen jófej szomszédaink vannak :D Egyedül mi nyírjuk a füvet, erre lerakják a kert közepébe a kaktuszaikat, amik egyébként is rondák, mert ápolatlanok, az egyik tartójában egy fogkefe van beleszúrva!!! És így nem tudom Bazsót lerakni a kertbe. Egyébként mindenki szarik nagyívben a kertre, amikor tavaly nyáron nem laktunk itthon, júniustól szeptemberig senki sem nyírta le a füvet! Ja, és nálunk az a jó, hogy csak 7 lakás van, tehát általában be lahat azonosítani a bunkókat!
Egyébként én is rühellem, amikor valaki úgy érzi, hogy joga van más gyerekét nevelni, pláne, ha ilyen stílusban teszi!!! Ezzel semmit nem lehet elérni, mert előbb-utóbb a gyerek is ilyen stílusban fog reagálni!

Johi!
Barátnőmet hozzád irányítom, majd rendel tőled a honlapodon, remélem, neki is be fog válni!

Ancsi!
Még csak 12 HETES!!!! :lol: 2 fotót is csináltak, de ugye az én amatőrségem :lol:
zuzmo1

A Pompidou központ melletti szökőkutaknál pancsi:

Kép

Este:

Kép
:D
blaye

NA végre sikerült, már próbáltam egy ideje, de még belépni sem tudtam, fura ez az új babanet...
:lol: :lol: :lol:

És még....

A Notre Dame bejáratánál:
Kép

A blaye-i várban:
Kép

No comment:
Kép
blaye

Sziasztok!

Zuzmo,
gratula a 12 heteshez! Tényleg hihetetlen, hogy az ilyen picik már milyen mocorgásra képesek. Nekem most a harmadiknál ilyen idősen alig bírták megmérni a nyaki redőt, úgy ficánkolt a baba :D
Urtica: igen, azt hiszem egy ilyen öt napos kúra után szünet, de ebben nem vagyok szakértő. Én folyamatosan szedtem, naponta 3x. Ennek állítólag van olyan veszélye, hogy hozzászokik a szervezet és akkor nem hat, de nálam működött. Férjem szerint placebo hatás :D

Dora,
én elméletileg Kisün előtt járok öt nappal. De ugye az elmélet meg a gyakorlat... Most a vonulgató frontok hatására olyan rugdalózást rendez odabent, hogy ihaj, ha június közepén is ilyen lesz az időjárás, akkor bármi előfordulhat. Addig azért szeretném kihúzni. És nálunk meglepetés, hogy fiú-e vagy lány :lol:

Zsan,
hogy bírná a szomszédod azt a ricsajt, amit a fiam rendeznek a lépcsőházban, ahányszor csak le- meg felvonulunk a másodikról? :lol:

Ancsi,
kezdődik a szocializáció :) Most még csak te szólsz, hamarosan a lányod is :)
soosoo

És még egy kép Blaye-ból, háttérben a Gironde, ahol az óceán illlatát éreztük (dagálykor beáramlik az óceán vize):
Kép

:roll:
blaye

Soosoo,
és majd hogy birja, ha a kicsi is nekikezd????? :lol: :lol: :lol: :lol:

Blaye,
képek szuperek, látszik rajtuk, h nagyon jól éreztétek magatokat!!!! 8)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Blaye!
Gyönyörű helyen voltatok! Ha tudsz még tegyél fel fotókat! Vince napszemüvegben nagyon édes :)

Soosoo!
Köszi az infót. Alapvetően én is placebo hatást tulajdonítok a homeopátiás bogyóknak:)
zuzmo1

Sziasztok!

Tetűlassú lett az oldal. Viszont szépségetes tényleg!
Én vakon gépelek, és fáziskésés van ...

Tök jó volt a napunk, találkoztunk Adáékkal játszón, aztán volt cuki, majd séta le-fel a Haller utcán, végülis sikerált összehozni a randit Pocakékkal és Indiékkel, nomeg az Orcy kertben ott voltak Votivék, és még Dóriék is befutottak. És egy nagyon helyes lányt is megismertem, akinek gyönyörűséges egyhónapos kisfia van, és mindkettőjüknek érdekes neve. :D

Hulla vagyok, most összeütök valami vacsifélét, csak be akartam előbb ide kukkantani, hogy elmondjam, milyen jóóóó volt látni a lányokat és a sok babót, akik közül egyedül Katababa volt lányzó, ezért a végére el is tört nála a mécses. :P

Blaye,
szépek a képek, virultok, öröm volt látni!

Indi,
itt egy link, de máshol is megnézheted, pierre cardin PS822B, de itt az van, hogy 10 kg, bár sztem egészen emelgethető
http://www.interstore.hu:80/cgi-bin/int ... Cardin11_4
ha érdekel, dobj egy mailt!

cupp,
fic
ficánka

Soosoo, Zuz

nem kétlem az igazatokat, de nekem a védőnénim mondta anno a 15ch-t és a magas potenciál ellenére is működött..:) A kúra tényleg 5*5; 4*5; stb volt.

Zuz,
12. hét??? :mrgreen: :mrgreen: gratulálok :)

Ancsi, Denizsa

Sajna napok óta próbálom a gyakoribb szopit, de annyira nincs, hogy ha kiissza mindkettőt, másfél óra múlva egy cseppet sem tudok kifejni, még mutatóba sem Kép hiába teszem a cicire, hiába szopik, már rágja és csak sír éhesen..
egyébként 5.-én lesz 5 hónapos :)
Ilyen most:
Kép

Blaye,
irígyellek a párizsi kiruccanásért:) tök jók a képek:)
macskanyu

Sziasztok!

Csodajó nap volt ma :)

Addig dumáltunk, hogy elfelejtettünk fényképzeni :(

Akkor majd mindjárt felteszek Melitta barátnőm Zaránd nevű kisfiáról (ha jól emlékszem, jelentése: oroszlán vagy valami hasonló férfias és hősies :)) és az én Dominik nevű elsőszülöttemről egy képet, mert addigra kaptunk csak észbe, mire hozzájuk értünk ...

Ancsi :) Igazad van a linkkel, csak azt gondoltam, ez is több, mint a semmi, ha valaki nem talál ide... nekem sincs meg a végső megoldás még. remélem, jobban vagytok szopizásilag :) Nekem a jövő héten a hétfő-szerda-péntek a nyerő talira, szívesen jövök Hozzátok is ill. a Bikásra is :)

Macs :) kár, hogy nem tudtatok jönni, lassan világlátott furulyád lesz :lol:

Zsanci :) banyát tényleg jól le kell kiabálni! Ma nekünk is beszóltak a Haller utcában a zebrán, épp Pocakék, Ficáék, Melittáék és mi próbáltunk átkelni rajta és egy nyanya felelősségre volt bennünket menet közben, amiért mi direkt veszélyeztetjük a gyerekeket, mert kivisszük őket a melegben az utcára (mindegyik baromi kényelmesen ült vagy a napekllenzős kocsijában, vagy az anyáján kendőben). No nem is hagytam szó nélkül - igaz csak "lájtosan" szóltam be :lol De ez azért ez enyhébb, mint a te rejtőzködő bunkó szomszédod :(

remélem, ma mindenkinek szép napja volt - holnaptól megint esőket és viharokat mondanak :(
indianyo

Zuz :)
Hú, már 12 hetes vagy!! Hogy rohan az idő... Emlékszem milyen édes volt Bálint, amikor mentünk ilyentájt az uh-ra és ő meg bukfencezett a pocimban. :)

Macs :)
Te jó ég, milyen nagy már Füli baba! Nagyon szépen üldögél :) És természetesen gyönyörűséges, mint mindig :) :)

Blaye :)
Nagyon jók a képek! Tök szépek a helyek és Ti is :) Köszi az ízelítőt Fr.o.-ból :)
denizsa

Zuzi, válaszoltam a méledre, kis fáziskéséssel :)

Fic, mi is nagyon jól éreztük magunkat! :D Istit most raktam le, már alig él, de még gajdol az ágyában. jót tett neki a levegő, meg a srácok, és jó volt a parkban, mehetnénk többször! :D

Moose-ról annyit tudok, hogy mára jobb lett a cicije, már nem olyan csomós és nem is olyan piros. remélem minden nap jobb lesz :D

homeós bogyók/placebo: én ugyan nem vagyok fizikus, de úgy tudom, hogy kvantumszinten hatnak a homeós bogyók, különféle rezgéseket (információkat) visznek a szervezetbe, nem pedig anyagot, mint a gyógyszer vagy pl a gyógytea vagy egy c-vitamin

Macs, apafej itt csináltatott öltönyt/inget stb. http://www.energy.hu/
ha hivatkozol ránk v a Vasárnapi Hírekre (ott is hirdetnek), biztos kapsz kedvezményt :) és a tej miatt ne aggódj, biztosan van elég! ha a lánykád mindent kiszív, akkor majd több termelődik. max. igyál malátakv-t, meg (alkoholmentes) sört, az jól fog esni :lol:
votiv

Mi ma Szadán voltunk!Jó volt.Ja és barátnőméknél,nem Fibiéknél.De azt hiszem ők itthon sincsenek.
20170114224602

Blaye, nagyon klasszak a képek! biztosan fantasztikus lehetett! ugye kocsival mentetek? Vince hogy viselte az utat?

Macs, hűha, ez a Fülilány már ül!!! :D :D elájulok!
ha a tejemennyiségen aggódsz, próbálj meg mindenféle tejserkentő praktikákat. de az se baj, ha nem tart ki 6 hósig a kizárólagos szopi. lassan már kóstolhatjátok a gyümiket/zödségeket is, úgyis jön a nyár, a sok friss finom gyümivel.
Isti 5,5 hósan állt át a vegyes táplálkozásra. már gyanakodtam, hogy kevés neki a tej, pedig már 100%-on futott termelés, mindkét cicit csontra kiürítette 2,5 óránként. de akkor léptem, mikor már nem gyarapodott (sőt inkább fogyott), talán picit későn is, de semmi gond nem volt, egy hét alatt magára szedte az elmaradást :). biztosan látni fogod, mikor jön el az ideje a kiegészítésnek, és ettől még ugyanúgy folytathatjátok a szopit, mint eddig.
votiv

Sziasztok!

Én hulla...
7-re értünk haza, az Orzy kerti séta után még röpke játszózás a 3 gyerekkel :lol: :lol:

Magdi dalok, akit érdekel: http://oooha.fw.hu/magdi/indexa.php

Szép álmokat mindenkinek![/url]

Pussz: Pocak
pocakpacni

pelenkás férfiak :)

Kép

az a bio-szúnyog izémicsoda hasznos dolog ám! DM-ben kapni ilyet? még az illata is finom :)

Ja a parkban volt egy vicces jelenet: egy apa a lábánál hordozóban ülő csecsmő mellől ordított oda a srácoknak, hogy ne rugdossanak valamit asztalt, mert felébred a gyerek - amire persze az összes addig alvó gyerek felébredt :lol: És az Orczy-kertben jó kis játszótér is van - szóval egy hirtelen dél-pesti talira is van már hely jó idő esetén. Akkor most egy dél-budait nézzük meg :)
indianyo

Sziasztok!

Mi is bejelentkezünk. :) A szomszédokról én is tudnék mesélni. Röviden annyit, hogy nálunk az a legújabb, hogy Máté elviselhetetlenül zavarja az alattuk lakókat, nem tudnak tőle pihenni, úgy dübörög. Már verték seprűnyéllel a plafont, meg a radiátort. A sírását állítólag,(mert nem sírós) nem bírják elviselni. :cry:
De az is zavarja őket, ha zokniban végigmegyünk az előszobán.. :x

Zuzmo: gratula a legkisebbhez! Biztos óriási élmény újra pocakosnak lenni. :)

Szopi: Máté mindíg gyakran szopott. Volt, hogy 1-2 óránként megette az összmennyiséget. Általában ez volt. Nagyon sokat volt cicin. Viszont most se hízik többet mikor már lehetne neki enni, szal mégiscsak elég volt...
mkatus

Sziasztok!

Most olvastam a babanetes üzenetet... már azt hittem sosem javul meg!
Még 19.-ei reagálásaim vannak, s gőzöm sincs hogy lehet visszanézni az azóta írottakat.

Szegény Moose! Drukk-drukk! Érezte ő már a H-ban is hogy valami nem stimmel :(

Zuz! De jó! Ezek már az első hírek! Örülök, hogy jobban vagy :)

Blaye! A képek nagyon szépek! S ti is édesek vagytok :)

Fibi csütig Baján van.

Nálunk minden rendben. Cici ömlik, de a kajózási szokásaimat nagyon kell sasolnom. Kenyérrel és vízzel kellett volna kezdenem, s akkor tisztábban látnám a dolgokat. Még jó, hogy van anyai ösztön :O

Régi reakciók:
Neet! igen jól értelmezted, hogy egy evésnél 3 pelust pazaroltam,néha a tanulás pénzbe kerül :)

Vera! sugárkaki is már megvolt :) s én rosszulpakoló kilógott egy pár törcsi is, szóval nem csak a nadrágom látta kárát, hanem egy teljes adag mosás :O de nagyon fair a gyerek mert már apát is lesugárkaksizta :)
gödibarbi

Zuz :) gratula a 12 hetes legifjabb topiklakóhoz :)

Barbi :) te is? :) az elmúlt egy hétben háromszor húztam ágyat és az összes babaruhát már kétszer kimostam - ebből nagyjából sejthető a kakimozgás mértéke és iránya :lol Visszanézni a lap tetején tudsz, most nem dátumozva, hanem sorszámozva vannak a lapok. FÉNYKÉPEKET KÉREK!!!!! :)

Katus :) te szomszédaid is barmok :( teszel fel képet az ifjoncról?

Blaye :) óceánillat :) jó kis képek ezek :)

kérdésem van kakiügyben: 3 napja kapja D a Colocynthist a kaki miatt, erre mára folyós spenótzöldet kakilt sárga kis darabokkal és elég büdi, de más baja nincs, viszont folyik a nyála. Szóval kérdés: lehet, hogy elkezdett fogzani? 6 hetesen??? vagy a homeobogyó okozhatta ezt a csúnya kakit? viszont legalább nem fáj neki... (bocs a vacsoraidőben ilyen jellegű kérdésért :)
indianyo

Votiv,

menet közben, mi is annál a szabónál kötöttünk ki :mrgreen: úgyhogy, attól tartok, a kedvezménnyel elkéstünk, de köszönöm :) a Zapa eddigi szabóját épp műtik, úgyhogy muszáj volt hirtelenjében találni egyet. Végtére egyszer nősül az ember...vagy mi :mrgreen: :mrgreen:

Egyébként meg mennek mindenféle tejnövelő praktikák, de az alap probléma az, hogy muszáj diétáznom, mert a tropa térdízületeim nem bírják a súlyomat, ami a terhesség alatt rámugrott. Pláne ahogy Fülicsek is nehezedik(már majdnem7!!!kg) néha annyira fáj, hogy felállni is alig tudok. És hát a diéta sajna a tej rovására megy.. De próbálom amit lehet :)

Indi,
majd írok egy sztorit, a " Világjáró Furulya Történetei" címmel. Biztos nagy sikere lesz. Dominód gyönyörűséges, mint mindig :) Sajnos végül nem tudtam menni, mert más elintéznivalók közbejöttek, úgyhogy szegény Fülike ismét az ügyintézés áldozata lett. Még jó, hogy élvezi az ilyesmit(az anyja helyett is) A houseprojekt is dübörög ezerrel, unatkozásról tehát szó sincs.. :)

Szép álmokat mindenkinek! :)

Macsek és ezermétermélyenalvó-kicsiGyümölcse
macskanyu

MACS :)
NŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐSÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜL???????????????
indianyo

sziasztok,
Zuz,
én is gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Macs,
te fogyózol????? térded miatt: :(

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Katus,
nem irigyellek az alsószomszédok miatt!!!!!!!!!
hál' istennek legalább az normális nálunk azóta, h megszülettek a gyerekek. Előtte ő is állandóan telefonálgatott, h dübörgünk!!! :?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zuz, talan a masodik harmadtol tenyleg konnyebb lesz!:) Ti megnezitek milyen nemu bebi lakik odabent? Hogy van a sogornod?

Soosoo, en nem birnam ki, megolne a kivancsisag. :lol:

Kisun, Marton vagy Marcell lesz? Vagy Marci? :roll:

Moose es GodiBarbi is szinkronba jott, lehet hogy nektek is sikerul. :D

Orczy-kertes seta nagyon jo volt! :) Kati fejhangon sikitott Balunak, Marcinak, mindenkinek. :lol: Kicsi Dominot megdajkaltam, olyan furi volt ilyen pici babat kezben tartani. :)

Mkatus, also szomszedok nem normalisak! :evil:

Blaye, csodaszep helyeken jartatok!

Macs, kicsi lanyod gyonyoruseges!:) Epul a haz?

Bogarka merre vagy?

Ancsi, en nagyon nagyon becsullek azert, hogy tobb mint 9 honapon keresztul fejtel a kislanyodnak!!!! Azert elhiszem, hogy szomoru vagy!

Barbi, gyerkoc nem kispalyas! :lol:

Indi, kaki ugyben nem tudok segiteni. Katinak tan egyszer volt ilyen, a kov. kaki sarga volt igy nem is foglalkoztam a kerdessel.

Pocak, nem csodalom, hogy kipurcantal...

Jo ejt!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Indi!

Kaki mindezektől lehet :wink: ,most aztán jól kisegítettelek.Viszont nincs ok a parára,lényeg,hogy van simán kakszi :)

Macs!

Mikor lesz a nagy nap?És hány év után?
20170114224602

Sziasztok

Szeretném a segítségeteket kérni.

Decemberre várjuk a második babánkat azonban szeretnék dokit váltani. Tudnátok a Szent Imrében ajánlani valakit aki alapos, részletes, odafigyelő nem rest megkérdezni, hogy "Hogy van?". Elmondja, hogy mit miért mikor.

Előre is köszönöm
Hrabovszky Timi :shock:
hrabtimi

Timi,
az én dokim ilyen volt: Balogh Tibor!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Szép jó estét:

Orczy kert: szuper lehetett...

Zuz: köszi a barátnő küldést... és gratula a 12. héthez. édes lehetett a kicsike az UH-n.

Blaye: képek nagyon jók, én is nagyon mennék már Párizsba.

Barbi: sugárkaksi, tetszik. :-)

Nálunk a legújabb, hogy Fanni nem hagyja magát bepelusozni, borzalmasan nehéz a dolog, néha már azt gondolom, hogy nem is fogom tudni feladni rá a pelust, minden más sokkal izgibb, de azért többnyire némi könyörgés után sikerül.Másnak is van ilyen?

Katus: alsó szomszédok elég gázosan hangzanak.

Nekem viszont tényleg a felső szomszédjaim voltak anno olyan elviselhetetlenek, hogy jól el is költöztem onnan, mert éjjel állandóan rájuk jött valami táncolhatnék, a csaj steptáncosnak készült, háááááááááát nem akarom részletezni, de borzalmas volt.

Na megyek, apa levágja haját nullás géppel megyek segítek neki.

Jó éjt Johi
johanna1975

Testvérfelálló,hátha valakit érdekel:
http://babaszoba.hu/forums/topic?tid=117911
20170114224602

Votiv!

Te írtad tegnap MSN-ra hogy "nem bírom letenni"és erre kérdeztem rá. :shock:
20170114224602

Örülök, hogy tetszettek a képek :D
Votiv,
nem autóval mentünk, hanem repülővel Bp-P., és utána 2 nap múlva Libourne-ig (ami Blaye közelében az egyik nagyobb városka, ugyanis B-ban nincs vasútállomás) vonattal (tgv). Az úton nem volt semmi gond, Vincinek minden nagyon tetszett, nem félt, hanem kis kíváncsian figyelte mindig, hogy mi történik. Szóval akár holnap is elindulnék újra, annyira jó volt!!! A malév-nak pedig külön köszönet, mert mindenhol előre engedtek minket, pl. a business class sorába állhattunk, hogy kevesebbet várakozzunk stb.
Párizsban tényleg csak a metró volt durva, de egyébként bárhol sétáltunk, MINDEN járdaszegély akadálymentesítve van és az emberek is nagyon kedvesek voltak, segítettek általában, amikor látták, hogy kéne pl. a vonatra felszállásnál... :D Szóval csupa jó élmény...

Moose-nak én is nagyon drukkolok, és jobbulást kívánok és könnyű, sok, finom szopit Kisnyuszinak! :)

Sziasztok! B.
blaye

Indi,

igeeeeeeeeeeen :mrgreen:

Zsána,
egyszerűen muszáj fogynom :( ez van. Lehet, hogy nem feltűnő a rajtam lévő súlyfelsleg, de a combom, momentán olyan, hogy ha felfüstölnénk sonkának, bármelyik hentes büszkén tenné ki a boltjába :mrgreen: Egyébként meg nem a kinézet számít jelen esetben, hanem, hogy a térdem megbírjon mindkettőnket. Na meg majd a tesót is :)

Dorka,
még csak a terv engedélyeztetésénél tartunk, de remélem nemsoká kezdődik az építés is. a Zapa már naponta kérdezgeti, mikor lesz már házikó? :lol:

Jucus,
júni.29.-én, két év után :)

Szomszéd-téma: nálunk a házban rengeteg "érdekes" ember lakik. Nappal a légy zümmögése is hangosnak tűnik, éjjel meg mintha mindenki felébredne. A szembeszomszéd tuci-tuci-t hallgat, olyan hangerővel, hogy 5(!) falon áthallatszik, az első udvarbeli alkoholista kizárólag éjji 3-kor vitatja meg a politikai nézeteit a nem alkesz felette lakóval, valamint a társas együttáélés szabályait is. Természetesen ordítva. A felettünk lévő lakást egy zongoratanár lakja, aki éjféltájt kezd el a saját örömére is zongorázni(ez legalább kellemes-lenne, ha nem aludnék ilyenkor) a felette levő lakást meg egy falka egyetemista bérli, akik a haveri körükkel együtt jönnek-mennek-buliznak mindezt dévaj vihánckodás közepette. Amikor éjjel etetem Fülicseket, mindig megtudom, mi hír a Futrinka utcában :) És mélyen elcsodálkozom, hogy-hogy nem ébred fel ilyenkor a babám?
macskanyu

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?