Indi!
mint tápszerben okostojás mondom neked, hogy a sárga csomó a kakiban emésztetlen tápszer, és egyáltalán nem kell vele foglalkozni. minden tápszeres babának "grízes" a kakija, mert ilyen pici korban nem tudnak még mindent megemészteni. a színe ugye változik, még akkor is, ha csak egy fajta kajával táplálod. hamarosan lezárul ez a téma is, mert eléri a 3 hós kort, és szerintem megszűnnek ezek a gondok.
Macskaanyu!
először is gratulálok a házasságkötéshez, másodszor helyes a csajod, meg az apja is

, harmadszor, ha nem lesz,csak fele tej, akkor se keseredj el. persze könnyű ezt mondani, nekem soha nem volt elég, de utóbbi 2 hóban már csak 0,5-1 dl, és még ma is fejtem, pedig már csak 20 mli (!) jött

, és le vagyok lombozva, mert ez olyan elszakítás szerű érzés nekem. Fülike majd rááll a gyümölcsökre, lassan nyugodtan lehet kezdeni, és a fő táplálék úgyis a szopi marad számára.
és hát a fogyózás.... szülés előtt igen sovány voltál a fotók alapján, és mikor múltkor láttalak, azt mondtam magamban, hogy szebb vagy, mint bármelyik képen, amit valaha eddig láttam. úgyhogy kár, hogy az izületed nem bírja ezt a kis semmi súlyodat

, mert ez az amúgy teljesen normális súly abszolút jól áll neked, az arcod is szebb így. ránézésre inkább kevesebb vagy, mint a normál, és még ebből leadni...

mi lesz veled?? na oké, nem szólok ám bele, csak jelezni akartam múltkori gondolataimat, de ha csak úgy - e téma nélkül - írtam volna meg, kissé furcsán hatott volna
Zsanci!
nem tudom, hogy panel lakás-e, de gyanítom. én főként emiatt nem szeretnék ilyen nagy házba - és főleg panelba - menni, mert irtó rossz a hangszigetelése a betonnak. (a hőszigetelésről nem is beszélve) nekem volt egyszer egy ilyen lakásom, de nem laktam benne. mikor ott voltam, folyton hallottam, hogy mit csinálnak a szomszédok közel, s távol. fürdőben tisztán lehetett hallani a szellőzőn át a szomszéd dumáját. és gondolom a lcsh is visszhangzik, így felerősíti a gyerekek beszélgetését. szerintem reggel 9 és este 9 között ilyen kis leugatásnak helye nincs, hacsak nem órákig tart az üvöltözés a lcsh-ban. de akkor is normálisan, megkérni az anyát, hogy ne engedje légyszi, mert blabla. az extrém időben való üvöltést én sem kultiválom, néha a szomszéd gyerek bazi nagy bulikat csinál és úgy rosszalkodnak a lcshban, hogy nem tudok aludni hajnalig. ilyenkor nem üvőtök ki, habár néha jól esne

, hanem másnap szólok a gyereknek, hogy irtó hangosak voltak, máskor ne csinálják. ...persze falra hányt borsó. de én ilyen szempontból vén nyanya vagyok, szeretném lehetőleg senki zaját nem hallani éjjel.
de ha már ilyen téma, adhatnátok tanácsot. alagsori lakásunk egy kicsi kertre néz, amit a szomszéd félig süket öreglány gondoz. nagyon sokszor reggel 6 és 7 között kimegy motozni, és ha jön egy járókelő, elkezdenek üvőteni, hogy "jaaaaj de szép ez a kert" és még be is hívja közvetlen az ablakom elé (ha nyitva az ablak, olyan, mintha az ágyban üvöltene valaki) és mutogatja neki a cuccokat. szerintetek sértsem meg azzal, hogy légyszi 9 előtt ne üvölsön, mert semmi kedvem Lencsit utána vígasztalni, ha felriad? olyan érzés, mintha az ember ablakpárkányán a Sörgyári Capriccio-beli Pepin bácsi szambázna.
Dorka!
asszem ma fejtem utoljára Lencsinek. de ezt csak Isten tudhatja

. Ma azért még megissza a két nap alatt összejött 40 ml tejet
Hrabtimi!
alapvetően mindegyikőnk dokija ilyen, úgyhogy pontosabban fogalmazd meg, hogy mit szeretnél. pl., hogy a dokid legyen túlalapos, vagy laza, vagy öreg, fiatal, nő, férfi. az én dokim első kérdése mindig az, hogy "hogy van?". de ha nem kérdezek, nem mond túl sokat, és ez nekem így tetszik, mert nem fárasztó

. ha gondom volt, mindig segített, akár mobilon is.
TUDTÁTOK, HOGY éjjeli zajongókhoz rendszeresen hívják ki a lakók a rendőrséget? és ha a rendőrség kivonul, és tényleg rendbontás folyik az adott lakásban, akkor előállíttatja őket. egy ismerősöm csak úgy úszta meg nem régen a bulizást, hogy ügyvéd, és kimagyarázta magát, valamint pont elhallgattak, mire kiért a rendőrség. tehát ha valami folyamatos elviselhetetlen zaj van éjjel, akkor nem költözni, hanem intézkedni!...ugyanis mindennek van határa!
Gabi!
Dorka nagyon laza

és édi!
Neet!
klassz a csajod, menő a rucija és a copfjai is!
Katus!
nekem 9 hónapja nincs időm kozmetikába menni, mert hetente kétszer járok angolra, már akkor is úgy vigyáznak babámra. a sétáltatáshoz nyilván nem lövöm be a sérómat, mi több, copfban hordom, mert Lencsi tépi. de nem vágattam le totál rövidre, meghagytam magamnak a lehetőséget, hogy néha kibontva hordjam.