A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Macs!
Szóval bekötik a fejedet??? :lol:

Gyermekem ma reggel 5-kor úgy döntött, hogy itt a reggel! Fél 6-ig sikerült ágyban tartani, azóta talpon a család. Biztos ez a hülye front, mert Apa sem tudott aludni. Ja, Bazsó persze már viszaaludt :D

Indi!
Domino továbbra is gyönyörűséges!!!! Kaki ügyhöz nem tudok semmi okosat, de ha elmúlik, szerintem nincs gond!

Dora!
Nagyon kíváncsiak vagyunk a baba nemére, de még egy hónapot várnunk kell:)
Sógornőm nincs túl jól :( Ráadásul tök nagy árulásnak érzem vele szemben ezt az egészet. Tudom, hogy hülyén gondolkodom, de ez van. Egyszer úgy érzem, hogy titkolni kellene, amíg csak lehet, máskor meg azt, hogy minél tovább titkoljuk, annál jobban becsapva fogja magát érezni. Nincs valami közeli kapcsolatunk, de amióta ez történt, nagyon bizalmas velem, ezért is félek, hogy meg fog haragudni. Remélem, az első trauma után meg fog érteni, de tudom, hogy nem fog szívből örülni a hírnek, de ezt meg is értem!

Johi!
Pelenkázás nálunk ugyanígy!!!!! Egy időben javulni látszott a helyzet, de kb egy hete megint horror! Általában ketten kellünk a művelethez, így napközben elég nagy szenvedés a dolog! Általában egy krémes tubust adok neki, amit ki tud bontani a fogával, és amíg ezzel elvan, addig gyorsan cselekszem :D
zuzmo1

Macs!
Milyen nagy már a kislányod!!! És milyen szépen ül! Nagyon kis édes!!!! És már 5 hónapos lesz???? Hogy telik az idő!!!
zuzmo1

Jó reggelt!

Moose:
nagyon drukkolok,hogy hamar túl legyetek a nehéz kezdésen :!:
Kíváncsi lennék a részletekre,a szülésre,hogy viseli"nagy nyuszi",meg persze Te a 2 csajszis életet :)

Macs:
őrületes iramba nő babamacs :D
Gratulálok a leendő frigyhez!
Dorkám pont az nap lesz 2 éves :lol:
A házépítéses projekthez sok sok energiát kívánok :!: Én már csak tudom... :roll:

Indi:
Dominó gyönyörűűűűűűűűűűűűűűű :!: :D

Zuz:
nem szabad magadra venni szegény sógornőd tragédiáját :!:
Tudod,minden negatív dolgot kizárni :!:
És ez parancs :lol:

petergabi

Én mostanában olyan "fincsi"dolgokkal vagyok elfoglalva,hogy a "csoda"3 kerekű babakocsinak 2 kereke is kidurrant,pontosabban a belsők.Viszont nem lehet hozzá kapni,tehát úgy tűnik egyszer használatos :evil:
Olyan remek tippeket kaptunk,hogy próbáljuk meg talicska boltban :?: :?: :?:
Viszont így legalább Dorka kapott egy jó kis bringát,mert valahogy ki kell mozdulnunk...
Kép
És egy másik a "lazáról" :lol:
Kép

petergabi

Zuz,
nálunk pelenkázás nem horror, hanem kabaré. Úgy indul, hogy utolérem-e a csajt vagy sem. :lol:

Aki már próbálta azt a bugyiszerűen felrakható/letéphető fajtát: nagyon drága? Amit most használunk, annak kb 45-50 ft darabja. (Pampers 20 kilóig, ált.ban az 50es csomag) Sztem lényegesen megkönnyítené a macerát.

Fú, tegnap pancsoltunk a kertben, ma meg pancsol az eső...
Holnap két vizsgám lesz, király. :roll:

Macs,
majdnem egy napon esküvőz(t)ünk. Csak mi 26-án, most lesz 2 éve. :lol:

KI MEGY MA Camponába és mikor????? Lehet, h csatlakoznánk...ha nem baj. :)
neet
neet

Laza Dorka. :lol: :lol: :lol:
neet
neet

Gabi! :)
Értettem :!:
Csaj édes, és a bicaja szuper! Jól látom, hintázni is lehet vele???
És a babakocsi márkaszervízében sem tudtak segíteni??? És nem volt jobb ötletük, minthogy tologasd talicskában? :lol: Végülis az építkezésen biztos akad egy :D Vagy a talicskának olyan kereke van, mint a babakocsinak?

Neet!
Holnap 2-ből vizsgázol, és ma Camponába akarsz menni :?: Nagyon lazán veszed :lol:
zuzmo1

Neet!

letéphetőst kipróbálhatod pénteken,de NE gondold,hogy olcsóbb és könnyít.
Ha ruha van a gyereken akkor mindent le kell venni róla,hogy fel tud rá adni.Na jó,nyároi kánikulában ok,de eg yilyen napon mint a mai......

Mi L óviba lassan.
20170114224602

Hahooo! :wink:
még Bajan vagyunk, és innen megyünk B.fürdöre pénteken.
jövö héten jövök,
puszi Mindenkinek :lol:

KépKép
fibi

Zuz,
áh, nem, nagyon is görcsölök időnként, de úgyis csak éjjel tanulok, amikor alszik a ded, vagy napközben, szintén, mikor alszik. Egy Camponajárat kiütné egy-két órára, tehát jobban járok így. :)

Hugh Grant ismét facér!!! YESSS!!! Dear Grant, ha épp erre jársz.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tyű, de esik.

Juc,
kipróbáltam már, jött valami ajándékcsomag. Az öltöztetés nem zavar, de nem bírom bezárni a tépőzárat, ha áll, szalad, ficánkol Eszter. Ha ugyanennyibe kerül, vagy pár ft-tal drágább, akkor megérné, sztem.
:)

Blaye,
tökjó lehetett!! Jók a képek!

Valaki (többen is) írtátok, h nem tudtok visszaolvasni. Nos, alul az oldalszámoknál lehet, igaz, ez nem mutatja, melyik nap volt, de ha beleolvastok, úgyis kiderül, ismerős-e vagy sem a szöveg

TEGNAPI BK-t nálunk forgatták!!! Ki látta?? Amikor a BaltaZsóti elkezdi keresni Kinguci vidéki szüleit, nos, a vidék, az nálunk a Szent3ság tér volt, csak leragasztották a táblát, és Templom tér volt kiírva. Ott van a dokink, a védőnéni, a kastélymúzeum is mellette. :lol:
neet
neet

neet,
tijedé lehet a hjúú grent :mrgreen: bár a love actually-ban és a B.J-naplójában is tetszett, azok a kivert kutya szemek nem tudnak megfogni..brrr... :roll: látszik, hogy min jár az eszed, tanulás helyett :mrgreen:
macskanyu

Zuz:
talicska ügyben :a tologatós verzió sem rossz :lol: ,de ők arra gondoltak,hogy az egyik mérete azonos vele,mivel nem is egyformák a kerekek :twisted:

Macs:
egyébként nekünk meg most 16-án volt a 14. :lol:

petergabi

Macs,
méghogy kutyaszemek! Olyan éédes, és ahogy mosolyog, és a haja (főleg, amikor még hosszú volt, remélem, megint megnöveszti), nyamm, nyamm...
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Miért nincs szívecskés szmájli?
neet
neet

Neet! :D
retek klubot néztél ma reggel :?:
A békaszájú pedig állítólag szül! :D És múltkor hallottam, hogy ezért utaztak Afrikába. Ott akar szülni! :roll:
zuzmo1

Neet, akkor holnap együtt vizsgázunk.:) Csak nem egy helyen.
Hugh Grant tiéd lehet, bár egész jól táncol. :D

Csak ámulok, hogy milyen szomszédok vannak, bár nálunk éldegél egy-két fura pofa. 8)

Gabi, laza csaj nagyon ott van. :D

Zuz, tényleg nem tud okos lenni az ember.
zanza

Zuz,
azt hát. :) Ezen kívül csak az uncsi M1t nézhetem vagy a havasékat a kettesen. Boá-
Viszont teljesen tudom, mit kéne megvennem, h eszméletlen boldog és kiegyensúlyozott legyek, ha meg akarom változtatni az életem, kozmodiszk, pávördzsúször, rídzsúszfetfászt, stb. :twisted:
Békaszájú nekem továbbra is J Roberts. vagy most tényleg az? Mert itt A. Jolie volt az valakiknek. Áh, nem megy ez nekem, most el.
neet
neet

jajj, és bibibbííí, azt nem is írtam, h nekem olyan anyósom van, h holnap jön apóssal babázni, h nyugodtan vizsgázhassam, és még kaját is hoznak, h a főzésre se legyen gondom. Bibibbíííííí. :lol: :lol:

Zanzám,
majd gondolok rád holnap, de ez nem biztos, örülök, ha magamra tudok gondolni. :lol:
neet
neet

Békaszájú eddig se volt komplett! :roll: Ja, azt hallottátok, hogy az egyik újság sok-sok pénzt ajánlott fel, hogy ők készíthessenek képeket a gyermekről először, a pár nem tartja meg a pénzt, hanem Unicefnek ajánlja fel? Jó ötlet, de ettől még nem szimpátikusak. :roll: :D
zanza

Utolsó.
Ha sikerül feltennem képet, íme egy mozgókép Eszterről a szép ruhájában.
A copfoktól tessék eltekinteni, nem hagyja rendesen megcsinálni....

Kép
neet
neet

Holnap dél felé esetleg levezetőnek elmajszolt kürtöskalács közben majd gondolok rád. :wink: Előbb nem ígérek semmit.

Mázlista! Nálunk anyós teljesen besztrájkolt. :evil: :evil:

(szerintem lassan avatart kellene váltanom :roll: )
zanza

Sziasztok! :)

Indi, sajna nincs újabb képünk szkennelve, így ez még várat magára, de ha lesz, teszek fel.

Köszi mindenkinek az együttérzést. Már jöttek reklamálni, hogy neveljem meg, mert amit művelünk az elviselhetetlen. :lol:

Timi: az enyém is ilyen volt. Kocsis Éva.

Greenről tudtok valamit? Hogy vannak? Régen volt már, vagy csak én nem olvastam?
mkatus

Neet, nagyon csini a lány! :D
zanza

Eszter gyönyörűséges! :)

Képzeljétek, valamelyik nap beszélgettem az egyik eladóval, és szerinte a mai kismamik elhanyagolják magukat. Nem igaz, hogy nincs heti 2-3 szabad órájuk, mikor rá tudnák bízni valakire a gyereket, hogy ne tudjanak elmenni fodrászhoz, kozmetikushoz, stb.. :D
Meg miért melegítőnaciban, és pólóban sétáltatnak..Oké egy normális naci kijár...
Hát, nemtom, de én se úgy járok le sétáltatni, mint aki dolgozni jár. Belőtt séró, smink, stb. :oops: És ti?
mkatus

Jó reggelt :) Már ha ezt a locspocsos időt jónak lehet nevezni :) Most megint meg lesznek a gyerekek hétévéig kergülve? :(

Zanza :) mit vezetsz le holnap a kürtős kaláccsal? Azt hittem, az államvizsga után már nincs vizsga :(

Szomszédok :(:(:(

Nekünk Újpesten volt egy felső szomszéd házaspárunk, akik minden hajnalban 4 körül szerelmeskedtek, melynek jó esetben a vége óriási sikítás volt (a szomszéd utcában is hallható) - ilyenkor az egész ház az ablakokban csüngött nevetgélve :lol: Gondolom, a hölgyet sokan irigyelték :lol:

Gabi :) próbáltad a gyártó itthoni képőviseletét kerékügyben? azért ez milyen szemétség, méregdrága babakocsi és nincs hozzá kerékgumi :(
indianyo

Katus,

nincs sminked, belőtt séród, legutolsó divat szerinti rucid???! És így égeted a gyereked, hogy milyen az anyja???!:mrgreen: hááát...
én sem :) képes vagyok tréningruciban, sportcipőben és lófarokkal gyereket sétáltatni.... brrrr igénytelenmacska...

Neet,
Eszti őőőrült csinos :) és mindjárt keresek neked szivecskés smile-t

És Boldog Névnapot Esztinek!! Kép
Meg minden házassági évfordulót ünneplőnek is ! :)

Jól értettem múltkor, hogy Greenéknél baba lesz?
macskanyu

És erre a linkre csak akkor klikkeljetek, ha bátor a ti szívetek :mrgreen: és persze hang kell hozzá..

http://dojo.fi/~rancid/loituma__.swf[/url]
macskanyu

Helló :D

Pelenka-rally nekem is ismerős, főleg akkor volt buli, amikor Baluval pocakos voltam :) :) :)

Macs: mégis lesz buli? Vagy marad a 2 tanús verzió? :lol:

Neet: nagyon csini csajod van. Ezt imádtam én is, hogy úgy tudta a lányom, amikor szép ruhában volt, mindig rátett egy lapáttal a mórikálásra :D

Gabi: a Te csajod meg lazaaaaa :lol: :lol:

Szomszédok: én már nem is mondok semmit.... A múltkor valami csöpögés volt az egyik csőben, amitől az alattunk lakó kicsit beázott. Azt megcsináltattuk, majd egy hónap után ismét jött, hogy ázik. Kihívtuk a vízszerelőt, megnézte, semmi... Már kezd gyanús lenni, hogy ez vmi elüldözési projekt részükről, mert a gyerek dübörgés mentesítése nem jött be :shock: :twisted: Mint kiderült nekik is van gyerekük, sőt unokásjuk is, aki szintén dübörög és az ottani szomszéd szintén panaszkodott, és akkor leesett nekik, hogy ezzel nem lehet mit csinálni :idea:

Juc: engem érdekelne, de a babaszoba sehogy nem jön be :( :cry: pedig már próbáltam mindenféle beállítást ... A házipatika detto...

Az lehetséges, hogy Balubaba nem szereti a pépes kajákat és inkább darabosat enne??? na meg cicit :D Egyszerűen nem akar semmit megenni amit kínálok, az első kanál után szájzár, de a cicitől meg észrevehetően nem lakik jól, éjjel van, hogy egy órán (!) keresztül szívja, és nem csak cumizik rajta! Viszont a banánt harapja lelkesen, meg kapott már kenyérhéjat és azt is elnyammogta :)

Remélem Moose-nak javul a cicije erőteljesen, nagyon szorítok nekik!!!

Katus: az eladónak van pici gyereke? Bár gondolom, ha dolgozik akkor épp nincs. Mindegy, ha gondolja eljöhet vigyázni pár órára az enyémekre, hogy eljussak fodrászhoz, meg mondjuk tornázni és akkor nem hanyagolom el magam. Egyébként én sem melegítőben megyek le, de itthonra sem veszem fel a kimenőruhámat, ami rámjön :oops: , nehogy a gyerekek pont azt kenjék össze. Mert akkor aztán csak a melegítő marad, amiben lemehetek :lol: Na mindegy, csak ettől már hülyét kapok... Én személy szerint nem látok sehol elhanyagolt anyukát, pedig általában velük mosolygunk egymásra a hasonló helyzet miatt. Szeretnék én is csinosabban járni, de ahhoz min. 15 kilótól meg kéne szabadulnom, hogy rámjöjjenek a régi ruháim, vagy ruhatárcsere, de azt meg ki fizetné? :lol: :lol: Ergo, marad az egy-két "normálisabb" ruha sétára, a melegítő meg itthonra. Szerencsére apát nem zavarja, mert elmagyaráztam neki a miértet. Bezzeg azt Ő sem vállalja, hogy vigyáz a kicsikre amíg én mondjuk tornázok :(

Most megyek és szétcsapok a gyerekeim között, mert elkezdődtek a hatalmi harcok (Marci részéről) iszonyúan félti a játékait, B meg támad :roll: :P :?

Pussz: Pocak
pocakpacni

Neet: ezt csak neked :D :D

Kép

pocakpacni

Ja, és szinte csak pólóim vannak :P :oops: :lol:

pocakpacni

Pocak,
miből gondolod a bulit???? ja az öltönyből? az eredeti verzió marad :) :)
macskanyu

Indi!
mint tápszerben okostojás mondom neked, hogy a sárga csomó a kakiban emésztetlen tápszer, és egyáltalán nem kell vele foglalkozni. minden tápszeres babának "grízes" a kakija, mert ilyen pici korban nem tudnak még mindent megemészteni. a színe ugye változik, még akkor is, ha csak egy fajta kajával táplálod. hamarosan lezárul ez a téma is, mert eléri a 3 hós kort, és szerintem megszűnnek ezek a gondok.

Macskaanyu!
először is gratulálok a házasságkötéshez, másodszor helyes a csajod, meg az apja is :lol: , harmadszor, ha nem lesz,csak fele tej, akkor se keseredj el. persze könnyű ezt mondani, nekem soha nem volt elég, de utóbbi 2 hóban már csak 0,5-1 dl, és még ma is fejtem, pedig már csak 20 mli (!) jött :), és le vagyok lombozva, mert ez olyan elszakítás szerű érzés nekem. Fülike majd rááll a gyümölcsökre, lassan nyugodtan lehet kezdeni, és a fő táplálék úgyis a szopi marad számára.
és hát a fogyózás.... szülés előtt igen sovány voltál a fotók alapján, és mikor múltkor láttalak, azt mondtam magamban, hogy szebb vagy, mint bármelyik képen, amit valaha eddig láttam. úgyhogy kár, hogy az izületed nem bírja ezt a kis semmi súlyodat :), mert ez az amúgy teljesen normális súly abszolút jól áll neked, az arcod is szebb így. ránézésre inkább kevesebb vagy, mint a normál, és még ebből leadni... :) mi lesz veled?? na oké, nem szólok ám bele, csak jelezni akartam múltkori gondolataimat, de ha csak úgy - e téma nélkül - írtam volna meg, kissé furcsán hatott volna :) :)

Zsanci!
nem tudom, hogy panel lakás-e, de gyanítom. én főként emiatt nem szeretnék ilyen nagy házba - és főleg panelba - menni, mert irtó rossz a hangszigetelése a betonnak. (a hőszigetelésről nem is beszélve) nekem volt egyszer egy ilyen lakásom, de nem laktam benne. mikor ott voltam, folyton hallottam, hogy mit csinálnak a szomszédok közel, s távol. fürdőben tisztán lehetett hallani a szellőzőn át a szomszéd dumáját. és gondolom a lcsh is visszhangzik, így felerősíti a gyerekek beszélgetését. szerintem reggel 9 és este 9 között ilyen kis leugatásnak helye nincs, hacsak nem órákig tart az üvöltözés a lcsh-ban. de akkor is normálisan, megkérni az anyát, hogy ne engedje légyszi, mert blabla. az extrém időben való üvöltést én sem kultiválom, néha a szomszéd gyerek bazi nagy bulikat csinál és úgy rosszalkodnak a lcshban, hogy nem tudok aludni hajnalig. ilyenkor nem üvőtök ki, habár néha jól esne :), hanem másnap szólok a gyereknek, hogy irtó hangosak voltak, máskor ne csinálják. ...persze falra hányt borsó. de én ilyen szempontból vén nyanya vagyok, szeretném lehetőleg senki zaját nem hallani éjjel.
de ha már ilyen téma, adhatnátok tanácsot. alagsori lakásunk egy kicsi kertre néz, amit a szomszéd félig süket öreglány gondoz. nagyon sokszor reggel 6 és 7 között kimegy motozni, és ha jön egy járókelő, elkezdenek üvőteni, hogy "jaaaaj de szép ez a kert" és még be is hívja közvetlen az ablakom elé (ha nyitva az ablak, olyan, mintha az ágyban üvöltene valaki) és mutogatja neki a cuccokat. szerintetek sértsem meg azzal, hogy légyszi 9 előtt ne üvölsön, mert semmi kedvem Lencsit utána vígasztalni, ha felriad? olyan érzés, mintha az ember ablakpárkányán a Sörgyári Capriccio-beli Pepin bácsi szambázna.

Dorka!
asszem ma fejtem utoljára Lencsinek. de ezt csak Isten tudhatja :). Ma azért még megissza a két nap alatt összejött 40 ml tejet :)

Hrabtimi!
alapvetően mindegyikőnk dokija ilyen, úgyhogy pontosabban fogalmazd meg, hogy mit szeretnél. pl., hogy a dokid legyen túlalapos, vagy laza, vagy öreg, fiatal, nő, férfi. az én dokim első kérdése mindig az, hogy "hogy van?". de ha nem kérdezek, nem mond túl sokat, és ez nekem így tetszik, mert nem fárasztó :). ha gondom volt, mindig segített, akár mobilon is.

TUDTÁTOK, HOGY éjjeli zajongókhoz rendszeresen hívják ki a lakók a rendőrséget? és ha a rendőrség kivonul, és tényleg rendbontás folyik az adott lakásban, akkor előállíttatja őket. egy ismerősöm csak úgy úszta meg nem régen a bulizást, hogy ügyvéd, és kimagyarázta magát, valamint pont elhallgattak, mire kiért a rendőrség. tehát ha valami folyamatos elviselhetetlen zaj van éjjel, akkor nem költözni, hanem intézkedni!...ugyanis mindennek van határa!

Gabi!
Dorka nagyon laza :) és édi!

Neet!
klassz a csajod, menő a rucija és a copfjai is!

Katus!
nekem 9 hónapja nincs időm kozmetikába menni, mert hetente kétszer járok angolra, már akkor is úgy vigyáznak babámra. a sétáltatáshoz nyilván nem lövöm be a sérómat, mi több, copfban hordom, mert Lencsi tépi. de nem vágattam le totál rövidre, meghagytam magamnak a lehetőséget, hogy néha kibontva hordjam.
ancsipancsi

Köszi a köszöntést és a bókot, a csaj nagyon tudja, hogy milyen szép. :) Ha kinyűtt gatyában van, semmi, de ha ilyen ruhában, és azt mondom neki: mutasd a ruhád, forogj, akkor elkezd benne forogni. :))) Anyós tanította neki. :)))

Anyuka nyűtt ruhái... hát igen. Én is igyekszem elfogadhatóan kinézni, de ha arra gondolok, hogy a kutyával meg a gyerekkel fetrengek a szobában... :lol: :lol:
Kimenősruhával meg azért vagyok bajban, mert amikor a babakocsit emelgetem, mindig összekeni a nadrágom szárát a kerék (ha sár van, ajajj, ha por, az is ajaj), szal marad a strapabíró farmer, ami könnyen leporolható. Most pl ha vizsgázni megyek (péntek szóbeli és csinin kell kinézni) nem is tudom, hogy lesz, tán viszek váltóruhát, és Jucusnál átveszem. (Mert nála vendégeskedik a csaj, amíg én el.)
Haj: hát ez még megoldható, sose járok fodrászhoz. :)

Ebéd után Camponába jön valaki? Sáros gatyában? :lol:
neet
neet

Neet,
csak azért, hogy tudd, Eszti veled szórakozik: nálunk hanyattfekszik a pelenkázón és nem mozdul, amíg át nem pelenkázzuk :mrgreen: :mrgreen:
Kép szuper, Eszti gyönyörű, nevenapjára pusszancs!!!! :)

Macs,
én most előre fogyózom :) térd :(

Blaye,
örülök, hogy jól sikerült Fr.o., képek szépségesek!!! :)

Dora,
márton :)

bocs mindenkitől, ha nem reagáltam, rohanok, most egy pár napig nagyon nem leszek a pályázat-finis miatt, de utána még egyszer kitombolom magam, mielőtt 2gyerekes zombi lesz belőlem :mrgreen:
kisün

Ancsi,

ez meglepően kedvesen hangzott :) ilyesmit eddig csak pasasoktól hallottam :oops: Tejci miatt annyira nem vagyok elkeseredve egyenlőre, inkább csak szomorúan veszem tudomásul...

Indi,
ez a szomszéd dolog :lol: :lol: mint társas esemény... háát :mrgreen:

Kisün, ne írjál ilyen zombisakat, mert a végén még megijedek és akkor mi lesz a kistesóval, akit megígértem Fülöpkének?

Neet,
ha nem a Blahától kéne menni, akkor akár sáros bakancsban is mennénk :mrgreen:

Tud valaki egy valóban jó fodrászt? aki esetleg egy babát is elvisel hajszobrászat alatt? :roll: ez most nekem kéne..
macskanyu

Macs!

Enyém fodrász házhoz jön.Akarod?
20170114224602

sziasztok!
időm semmi visszaolvasni, viszont segítsetek!!!
csajszi betaknyosodott és alig aludtunk vmit az éjjel, átlátszó fikuszlé folydogál az orrából és szörcsög, alig kap levegőt az orrán. reggel csöpiztem egy kis anyatejet az orrába, attól kissé jobb lett, de most megint szörcsög
szerezzek be orrszívót?? milyet? lehet ilyen elemeset kapni az jó? vagya hagyományosat inkább??
köszi előre is
rylie és taknyosKamilla
rylie

Gabi :) Bicaj rulez! A kiscsajszi meg édes, hát még a "laza" képen!

Barbi :) Örülök, hogy jól vagytok és van sok tejcsi! Sugárkaksi nem semmi, nálunk csak sugárpisi volt, de az többször is...

Neet :) Eszti csoda édes! Mennek a drukkok holnapra!

Zanza :) Neked is drukk, meg egy kalappal holnapra! Mit jelent, hogy anyós besztrájkolt? Nem álltok szóba egymással? És ez jó vagy rossz? :o

Johi :) Nálunk se piskóta a peluscsere, a vmit kezébe adni módszer ált. bejön, de akkor is végeznem kell "szintidőn" belül, a gond inkább a kaksis pelusoknál van, amikor még törölgetni is kell... na akkor szokott elfogyni a türelme...

Ezek szerint én mázlista vagyok a szomszédaimmal, mert amiket írtatok... néha nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek :D
denizsa

Rylie :)
Kamillának bulást!! Nekünk Pesztonka orrszívónk van, amit konnektorba kell dugni, mivel mellszívóval kombinált, de legalább halkabb, mint a porszívós. Sztem nagyon jó, tudom ajánlani, de valszeg mindegy melyiket választod, érdemes beszerezni egyet, mert sokkal könnyebben ki lehet szedni vele az "anyagot".
denizsa

Neet:

ISTEN ÉLTESSE LÁNYKÁDAT A NEVENAPJÁN!
Kép

Rylie:
nekünk is pesztonkánk van és jó!
Kívánom,hogy a kicsilány gyorsan túl legyen rajra :!:

Votiv,Zsan:

Ti ,mint homeos guruk :lol: ,tudtok valamit arról,hogy az állatoknál is alkalmazhatók-e a homeos cuccok :?:
Pontosabban egy lóról lenne szó.

Macs:
Te tudsz erről valamit?

Köszönöm a bókokat Dorka nevében :lol:

petergabi

Jucus,
akarom :mrgreen: és előre is köszönöm :)

Gabi,
igen, állatoknál is alkalmaznak homeopátiás szereket. De mi a konkrét kérdés?
macskanyu

Esztinek nagyon boldog névnapot kívánunk!!!!

Rylie!
Mi porszívósat használunk, és nekünk bevált! Mindegy, milyet veszel, de szerintem érdemes beszerezni, sajnos szükség lesz rá! A porszívós nagyon hatékony, és olcsó is, és azt vettem észre, hogy a zaj egyáltalán nem zavarja Bazsót, mondjuk ő amúgyis hozzá van szokva a porszívó hangjához. Inkább az zavarja, ha az orrához nyúlunk. De hát sajna ez van! Most ajánlottak a patikában valami elemeset, ami nagyon jó, de az 10 rugó :roll:

A ti csemetéitekre hogy hatnak ezek a frontok???? Nálunk ezek a napok iszonyúak!!! Bazsó tök álmos, de alig tudom elaltatni. :cry:
zuzmo1

Eszterkeket Isten Éltesse!!!! :) :) :)

Rylie- Jobbulast! Nekunk Pesztonka nem jott be,de csak azert nem, mert nem tudtam,hogy mikozben egyik lyukat szivon, a masikat be kell fogni... :oops: pedig egyertelmu ugye. Nekunk porszivos orrszivonk van, az bejott.

Neet- Drukk! V mar lekestem?

Pgabi- biztosan tudom,hogy lehet homeot alkalmazni allatoknal, baratnomek a kutyusukat probaltak igy megmenteni,mert az allatorvos ( a "sima" :) ) mar nem vallalta.

betiltott szunyogriaszto szer - sajna nem tudom a komponens nevet, mert meg tavaly mondta a batyam :( De tuti ,hogy zold flakonos Vape Herbal volt...

Kepzeljetek,hogy jartam... Duhongok itt egesz nap. :(
Par hettel ezelott voltunk bent az oviban es igazgato neni felvette Jázit. Kaptunk egy 100% - os igeretet,hogy az osszevont ovik egyikebe biztosan felveszi. Gyed miatt ne aggodjak az naluk nem szelektalo tenyezo.rakerdeztem irassam-e be azert mashova is,de szerinte nem kell!
Ehhez kepest tegnap ki van irva az oviba,hogy Jázit elutasitottak. Ma bementem es naná h a szokasos szoveg - sok a gyerek, gyed.-en vagyok - hat nem tette zsebre amit kapott. Elvileg ha veletlen valaki megsem jon, Jázit teszi elso helyre a varoslistan, de hiszi a piszi :( Nagyon el vagyok keseredve. Meg sem fordult a fejemben,hogy ketelkedjek az igereteben...pedig kellett volna!

Norka
norkini

Rylie,

sterimar+porszívós vált be nekünk, de egyebet még nem használtunk itthon. Jobbulást Kamilla-babának.

Zuz,
enyém gyerek frontfüggetlenül nem hajlandó aludni. Ha napi 3xfélóra összejön napközben, akkor már sokat aludt.Pedig dörzsöli a kis szemét, meg nyűgös és pityereg a végén, de nem és nem hajlandó aludni. Csak mikor beájul a fáradtságtól. Viszont az esti fürdés után mint akit fejbecsaptak. Már a kiságyba menet képes elaludni.
macskanyu

Pocak: ááááh dehogy, nincs gyereke. De erre gondolom már rájöttél. 30 éves, és a szüleivel lakik még, akik nyugdíjasok. Oda, ha olyanok lennének a körülményei nem szülne, hogy ne zavarja a szülőket. Háát, bennünket sokkal jobban zavart az, hogy a szülők mindenbe beleszóltak, még gyerek nélkül is...

Igen, Green babás, az nlc-n olvastam, hogy a 9.hétben van. :)

Barbi: nálunk is volt sugárkaksi. Takaríthattam a szőnyeget. :D Mulatságos volt utólag.

Ryle: nekünk is a Sterimar+porszvós vált be.
mkatus

Macs:

konkrétan:van egy versenyló,aki nagyon ijedős,feszült.Ugye ilyenkor nem tud másra koncentrálni,csak a menekülést keresi :cry:
Szóval a gazdája talált egy homeos szert rá,azt szeretné megpróbálni.Ha minden igaz ez a neve:Aconetum napellus 15CH.
Csak többek közt attól félnek,hogy vannak olyan növények/szerek amit ló nem kaphat.Meg milyen adagolás kell egyltalán egy ekkora állatnak :?:
Most ugyan találtam pár állatorvost aki foglalkozik homeoval is,
de kíváncsi voltam Te,mint szakember mit gondolsz erről?

petergabi

Pocak,
Bendegúzom is utálta a pépeset. Pár hétig kínlódtam a pépesített kajákkal, aztán kapott egyszer apró falatkákra vágott csirkemellet - és úgy benyomta, hogy csak néztem. Nyugdíjba küldtem a botmixert, és csak késsel vagdaltam apróra a kaját, s evett mint a kisangyal :lol: Szerintem próbáld ki, hátha nálatok is bejön.

Rylie,
nálunk a poszívóra szerelhető változat vált be (az elemes gyengének bizonyult). Érdemes műanyagot venni, az üveg elég hamar törik.

Macs, Zuzmo,
lehet, hogy bebizonyítottuk a homeós tejserlentő placebo hatását? Mert ha Macsnak az is jó volt serkentésre, amit mások elapasztáshoz ajánlanak.... :shock:
soosoo

csúnyarondahidegesősnyálkásidő brühühü
indianyo

indianyo

Sziasztok!

Csak nagyon szelektíven tudtam olvasni, Timi már fel is kelt!

Norka!

Remélem helyreraktad az igazgatónőt! És most akkor mi lesz?
Elvileg akkor úgyis fel kell venniük gyereket, ha a szülő gyes-en van? Vagy ilyenkor tényleg kényük-kedvük szerint szelektálhatnak?

Juc!

Képzeld! Múltkor nem sikerült feltöltenem a képeket, félbe kellett hagynom! Erre most meg már nincs az a rublika, ahol a kódot kéri!:( Basszus!

Rylie!

Minél előbb szerezz be orrszívót szerintem! Nekünk műanyag porszívóra tehető van! Jól működik!

Neet!

Esztinek boldog névnapot!:):):)

Egész hétre ilyen vacak időt mond?:(

A talis kérdésemre meg nem reagált senki!

Majd jövök!
ILdi

Ui: Nem tudom megszokni ezt az új Babanetet! Nekem nagyon nem tetszik!:( Még a szmájlik sem!
ildi76

köszi az infót. és ugye jól gondolom, hogy ilyen szippantyút kapok a gyógyszertárba és nem kell különösebben utána mászkálni???

ez az időjárás+fogzás+takony= Kamilla nyűgős kis hiszti manóvá vált= ettől Rylie mami karikás szemű pandamacivá

remélem este hamar elalszik és akkor igykszem visszaolvasni, hogy kivel mi a helyzet, főként az ifjú anyákra gondolok :)

rylie
rylie

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?