Sziasztok!
Úgy tűnik, sz.katácska végképp megszűnt itt a babaneten... rám sem bagózik semmi szerkesztő vagy ilyesmi... úgyhogy írok ezzel a kiskatával. Majd megbarátkozom vele.
Gondolom, az én "elveszésemen" túl van mivel törődnikük a lap felelőseinek, mert nagyon kis vacakul megy a babanet. Tegnap többször is próbáltam és a társalgóba nem is volt hajlandó belépni.
Az viszont nagyon tetszik, pl. hogy vissza lehet keresni vki hozzászólásait anélkül, hogy az egész topikot végig kéne böngészni. Mert így ha vmi kíváncsiság utólag felmerül, vmire nem emlékszünk, könnyebb utánanézni, hogy is volt.
Na, elég szó esett már a rendszerről.
Réka, annyira aranyos a pocakod! És nagyon jó, hogy nem látszik rajtad semmi hízás!
Olyan jó téged olvasni, látszik hogy olyan felhőtlenül, boldogan éled meg a terhességet.
Veled ellentétben rajtam sajnos gyűlnek a kilók... én már az első lombiknál is felkaptam két kilót, aztán most megint kettőt, mióta tudom hogy baba van odabent, azóta pedig megint kettőt. Szóval én nagyon kigömbölyödtem. Nem is jön rám semmi, iszonyú bajban vagyok az öltözködéssel. Minden nadrágot csak kigombolva tudok viselni, pulcsit kell a derekamra kötni, hogy ne látszon. Még jó, hogy alig járok vhová. Virággal sétálni pedig melegítőben is mehetek!
Hajni, mennyi idős terhes vagy most a mensi szerint? "Muszáj" hogy már legyen szívhang? Tudod, hogy itt napok is számíthatnak, hogy mikor termékenyült meg, mikor ágyazódott be. Én is 11 mm körüli petezsákkal voltam először Dévainál és akkor még szó sem volt életjelenségről.
Ne add fel, légyszives!
Úgy látom csajok, az elmúlt hozzászólások zöme a tünetek/nem tünetek elemezgetésével telt. Hát ehhez én is hozzászólok, addig sem apát idegelem ezzel
Szóval nálam még mindig nuku tünet. Amik vannak, azok mind apróságok. Ahogy Réka is írta, én sem vágyok hányni, de annyira furcsa, hogy nekem még a mellem sem nő. Pedig minden nap megnézem... Atinak az agyára is megyek vele. Mindenhol azt olvasom, hogy a mell így meg úgy nő, hát az enyém nem sokat változik. Inkább csak néha érzem hogy fájdogál, vagy egyszer-egyszer duzzadtabb, de nem lett különösebben nagy.
Röhej, de a legbiztatóbb jel az, ami az elején úgy aggasztott, nevezetesen hogy szurkál a hasam. Erről ugye azóta tudom, hogy ez pont a méh növekedésének a jele, nos, hát nálam ez az egyetlen jel arra, hogy baba van a pocakban. Remélem, azért teljesen jól van a kis kincsem, hogy ennyire semmi jelet nem ad magáról.
Annyira igaz amit már többen is írtatok, hogy igazi megnyugvást az hoz majd, ha a karunkban lesz a gyerkőc (egyeseknek ugyebár kettő). Én is most azt érzem, hogy a nyolc hetes uh után tök megnyugodtam, elhittem hogy tünetmentesen is lehetek terhes, aztán az elmúlt két hét nyugiban is telt. Most, hogy már csak egy hét van a köv. uh-ig, megint kezdenek előjönni a félelmeim, hogy "ugye ha nincs hányingerem, ha nem nő a mellem, ha nemtudomminemtörténik" akkor ugye azért jól van Pickurka?
Remélem azért nem kattanok meg a köv. egy hétben. Hogy ezt elkerüljem, ma vettünk virágokat amiket kiültetek az erkélyre. Inari, szigorúan kesztyűben!
Judit, nekem olyan sitty-suttynak tűnt az utolsó mondatod: csak nem tudsz te már vmit?! Bár igazam lenne!!!
Timi, nagyon csini voltál az esküvőn!!! Reméljük nem szárnyaltad túl a menyasszonyt!
Apropó, rajtam kívül mindenki tudja ki az a Királylány?
Kekszről mikor láthatunk újabb sztárfotót? Képzeld, Virág észrevétlenül elkezdte cserélni a kis fogait!
Ja és még vmi, képzeljétek, Virág hólyaghurutot kapott! Hihetetlen számomra, de pont úgy csinált mint egy ember, véresest pisilt, félpercenként lekuporodott, persze nem jött neki semmi, stb. Nagyon sajnáltam, nekem is már többször volt hólyaghurutom, tudom milyen sz.r, nagyon sajnáltam. Kapott persze szurit, azóta meg antib. tabettában, kamillateát, c-vitamint. Remélem meggyógyul hamarosan.
A pihenésről igazán annyit tudok írni, hogy nagyon kellemes hely volt a Sz. Orbán. Nagyon tetszett a környék, hogy bármerre lehetne túrázni, de erre persze most nem voltam vevő, bár vittem a világjáró bakancsom. Sétálgattunk az erdőben, pihengettünk a szálloda parkjában, eszegettünk, sütöttünk útközben szalonnát.
Jól éreztük magunkat.
Teszek fel mindjárt képeket.
Puszi mindenkinek!
Kata
(sz.katácska

)