Sziasztok Lányok!
Ismét itt vagyok. Kint ugyan elég rossz az idő, de azért remélem ,h. mindenkinek szép napja van.
Tegnap óta jó sokat írtatok, de végre visszaolvatam és jegyzeteltem is.
Tegnap eltüntem,mert haza jött egész korán a párom, és egy kicsit összebújtunk, filmet néztünk.Nem tudom,h. más férfira, párjaitokra milyen hatással volt,h. megtudták a gyermeküket hordjátok a szívetek alatt

, de az én párom megváltozott...

Persze jó értelemben, nem engedi,h. emeljek, állandóan felhív, ő akar mosogatni, főzni:) és most amikor beteg voltam,hát azt hittem belehal az aggódásba. Szóval annyira örülök,mert ugye most lesz augusztusban az esküvőnk és újra annyira szeretjük egymást.

(mert én azért úgy gondolom, legalábbis a mi kapcsolatunkra igaz,h. mindíg vannak völgyek, és hegyek) Na akkor be is fejezem a filozofálgatást..

és kezdem a személyeskedést..
Eszter!
Gyönyörű szépek ám a gyerekeid.Nagyon sok Boldog Névnapot kívánok!
Bogi!
Sok sikert a vizsgáidhoz és vigyázz magatokra!
Dido!
Örülö,h. mostmár neked is van kis vonalzód.

És érezzétek jól magatokat este!
Mátra!
Hogy érzed magad? Fáj még a pocid? Örülök,h. este már a pároddal (:)) lehetsz. Tökéletesen megcsináltad a táblát, nagyon szépen köszönöm.
Nárcisz!
Örülök,h. ennyire elemedben vagy. Miközben írok nekted a te albumodat nézegetem.

Nagyon szép voltál, vagy.És a csokrod.

Tudod,most teljesen rá vagyok kattanva az esküvős dolgora.Nekem is barackszínű rózsacsokrom lesz ám.
Egyébként már egész jól vagyok, nincs lázam, émelygek, nincs étvágyam, de ezt betudom Bubikának.

Nagyon tetszettek a képek és a gyerekszáj...ha van akkor még küldj, felvidítja a napunkat.

A tortáitok!!!! Elképesztőek!!:lol: Nárcisz! Én megnéztem a cicád, és majdnem belebújtam a monitorba.Hát ez egy csodaszép, gyönyörű kis angyal.Tündéri!!:) Nekem egy homokszínű bicolor perzsám van.Dobok róla egy képet ha nem baj.
Zsúka!
Remélem sikerült azért tegnap óta beszélned a főnököddel,h. vezessék be a munkahelyeken a kötelező babanetet.

Ja most csak halkan jegyzem meg,h. nekünk lassan 4 éve van meg a cicánk, és egyfolytában ölegetem, puszilgatom és velünk alszik stb. Bár most kicsit lejjebb adtam, de elvileg jövő hét közepén kész lesz a toxoplazma vizsgálatom eredménye, és ha védett vagyok, amit nagyon remélem, újra úgy magamhoz szorítom majd...
Tjuca!
Gyönyörű szép kislány Kingácska.És a haja...
Angie!
Dejó,h. benéztél! Kérlek gyere amikor csak tudsz, és ne felejts el mindet, mert nekünk (nekem) nagyon hiányzol ám!:)
Nomi!
Nehogy valami bajod essen, szerintem nem kellene most hajolgatnod, főleg nem a hőségben.Bár ma meg esik..ki érti ezt az időt.
Már nagyon várom az 1-jét, csak egy valamit nem értek.Azt mondtad, ha jól emlékszem,h. gyereknapon szeretnéd a tesztet megcsinálni.És az május 28. Miért is várjuk meg az elsejét??

Egyébként tényleg ne haragudj rám,h. mindíg erről kérdezgetlek, de már tényleg annyir kíváncsi vagyok:) és hát már 9 napja késik a mensid.Ez már bőven túl van azon az időn,h. korán csinálj tesztet.Ha babás vagy, akkor most is az vagy már? És amúgy vannak "tüneteid"? Ne haragudj rám, én szeretlek és szeretném ha tényleg babás lennél!!

Gyönyörű a katica amit küldtél nekünk!
Anita!
Örülök,h. itt vagy, akármiislegyenafelhasználóneved.

:)
Megnéztem a képeiteket, és csodaszép helyen laktok, és nagyon szépek voltatok az esküvőn is. És mielőbbi pocakosodást kívánok neked. Én amúgy figyeltem a nyákom, meg a hőm is vezettem a
www.fertilityfriend.com oldalon. És hát én azt vettem észre,h. egyre kevesebb lett és az is olyan nagyon áttetsző-fehér. Na ezt jól leírtam.

Remélem értetted.
Niki!
Mikor kell először elmenni a védőnőhöz? És ott mi történik?
Bea!
Sajnálom amit írtál, de én szeretném ha jönnél még közénk. Engem ugyanis te inspiráltál, arra,h. írjak a fórumba. Amikor ugyanis írtad,h. zebrás vagy, és itt mindenki veled örült, úgy gondoltam,h. nekem is itt a helyem.
Egyébként gyönyörű a babád! Gratulálok!
Szisszka!
Azért remélem,h. pihensz is a sok munka mellett! És azt is,h. azért émelyegsz,mert babs lettél.Ez olyan édes kín.
Lassan befejezem,mert megint novellát írtam.
Norwell!
Örülök,h. most tiéd a gép! Elmúlt Kende baba csuklása??
Puszi!
Pupy
Elnézést minden nem cicabaráttól,h. a cicám képeivel fárasztalak titeket.

Ez a kép január végén készült mikor ideköltöztünk!