Sziasztok!
Hű mindenki milyen szorgos, mindannyiótoknak van aláírás-csíkja. Én lusta vagyok ilyenekhez meg hülye is. De nagyon aranyos!
Gratulálok a bébiknek a szépségversenyen való ügyes szereplésért! Akkor most Bence meg Márkó bejutottak a 10 közé? És akkor hogyan tovább?
Egyébként ugyananaz a véleményem, mint Ilidié, hogy abszolut pártatlan zsűrivel pontoztatnám a bébiket.
Mi jól vagyunk, már mindenki gyógyulófélben. Még folyik az orrunk, a család vmennyi tagjának, nagyszülőknek is, de már alakulunk. Remélem, legközelebbi betegség csak a bölcsis időszakban ér el minket.
Petra!
Tényleg végig hűvösebb vízben kell fürdetni a gyereket, ha folyamatosan akarjátok járatni.
Mi már csak 2 alkalommal megyünk, mert van pótolnivaló, ami már ki lett fizetve, de utána nem. Részben a bölcsi miatt, részben a kedd miatt. Szinte kivitelezhetetlen.
Kár, hogy az Élményfürdős is hétköznapoki.
Amúgy az Élményfürdőben mi is voltunk ingyenjeggyel, mikor megnyílt. A teóm kapta, ő meg nekünk adta.Uaz a véleményem, mint neked. Tiszta ideg voltam, mire bementünk, hát még, ami odabent várt. Amúgy sem voltam soha strandolós típus, de az, hogy pici baba egyedül legyen bent, ez brutááál!!
Jártok még tornázni Beához?
Jolka!
Légyszí, légyszí egy képet a bicajról...
Mert most már mi is veszünk (Csabi kap szép kis prémiumot

és annak egy részét feláldozza erre), és szeretném látni a tiéteket. Többet én sem szívesen szánnék rá.
Tünde!
Mostanában belváros?
Jaj, köszönöm midnenkinek a gratulációkat. Kedvesek vagytok!
Jó túllenni rajta. Mondjuk olyan jó érzés volt, hogy az elnök egy régi egyetemi tanárom volt, csak most már az EKF-en tanít. Olyan nozstalgiával vizsgáztam. Igazából beszélgetősre sikeredett és a Waldorf-ról kellett beszélni.
Nagyon érdemes átgondolni az ovijukat! Szupi dolgokat csinálnak és nem matekoznak meg nem betűket rajzolnak!
Gyermeknap?
Mi a Malomkertben leszünk, ott is lesznek programok.
Zsuzsi!
Jól vagy pocaklakóval?
Voltunk a bölcsiben, jó volt. Csak megint sírdogáltak páran és ilynekor elkedvetlendek, meg megijedek. Írénke nénivel tudtam csak beszélni, megígérte, hogy szól Erzsike néninek, hogy egy héttel később kezdünk júl-ban. Ja, és megismertem Helénát, aki Vassné Anitával lesz a Flóra gondozónője. Kedves, szimpizett a gyerekkel is.
Többiek jól vagytok? Vagy már mindenki nyaral?
Na, befogtam, megyek, mert mindjárt fellépés! Gyerekekhez megyünk, imádom őket!!!
Cs.