A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Zsúka!
Tényleg bocsi! :oops:
Szóval: Hát nem tudom. Ha védett vagy, az jó, ha nem ,akkor nem érdemes macskákkal érintkezni. Egyébként sem tanácsos, bacok, férgek, kukacok miatt, de ez a benti macskákra nem vonatkozik.
Úgy emlékszem, hogy a terhesség alatt van egy kötelező szűrés TORCH-ra, ebből a T a toxoplazma, tehát akkor szűrnek. Védőoltásról nem tudok.

Táppénzen vagyok, és ott is maradok azt hiszem. Ebben közrejátszott a főnököm bunkódága, azt hsizen örülök, hogy megszabadultam tőle :lol: Na de nem vigyorgok előre.

Októberben csak annyi történt, hogy volt 3 egyre halványuló pozitív tesztem, de aztán megjött. Ennyi.

N

Kép
narco

Úristen Brill!

Halálra nevettem magam ezen akis gif-en amit beraktál, ahogy szétveri a billentyűzetet. :lol: :lol:

Bea!
Én nagyon örülök,h. itt maradsz! :lol:

Norwell!
Semmi gond, akkor majd ha már kint lesz a kisöreg.:)

Zsúka!
Igen valóban, imádom a cicákat,cicánkat.:) Főleg,mert olyan hangosan tud dorombolni,h. nem tudunk tőle aludni.Bár érdekes, de amióta babát várok, nem mer rámfeküdni.Elindul a hasam felé és megáll és inkább a párom hasára fekszik.:) Szerinted érzi,h. odabent van Bubika? (Egyébként ez a Bubika név is a cicánk miatt van, mert hiába hívják Simbának, a párom folyton Fufunak és Bubunak szólítja. És mikor kiderült,h. pocaklakóm van, akkor kérdeztem,h. hogyan fogjuk hívni,míg nem tudjuk a nemét.Erre ő azt felete,h. hát természetesen Bubunak, vagyis Bubikának:lol: )

Mátra!
Remélem jól tellik az estéd!:)

Puszi!
Pupy
Vendég

Narco!

Esetleg a TORCH többi rövidítését is tudod? Az R az a rubeola? Mert én kértem most a várandós ambulancián egy toxo szűrést és 5 féle dolgot is néznek, de sajnos csak a rubeolát sikerült megjegyeznem.:)

Pupy
Vendég

Gyűjtöttem egy kis erőt az újraíráshoz... Persze, ha számítógépes zseni lennék, akkor már úgy írnám, hogy ne ússzon el a dolog..., de Apa nincs, én meg... :oops:

Eszter!
Nagyon boldog névnapot Neked! Kép
Ooolyan szépek a fiúk!!!:)

Juca. Kofa!
Mégegyszer gratula a göndörfürtös tüneményhez! :)

Mátra!
Ma végre a pároddal(:))! Szeretgessétek egymást! Jóó is az... Egy kis bújcsi és már nem is fáj semmi!:)

Évi77!
Továbbra is "olvadok"!

Évi79!
Megnéztem a pocakos képeket. Háát, növöget szépen! :)

Dido!
Kontroll jövő héten+ szövettan eredmény...
Próbálkozás a jövő hónaptól túl szép lenne... :) Neked is azt mondta az orvos, hogy várni kell, amíg visszaáll a szervezet... Nálam ezt egy "picit" nehezíti a PCO... Ha szerencsém van, akkor pár héten belül megjön, rögtön hívom Szmatona dokit, megvizsgál és eldönti, mikor kezdhetjük a stimut... Ha nem ígytörténne, akkor mesterséges ciklust hoz létre, majd stimu... AZ eredmény ua: baba/k [img]
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 611.63.gif[/img]!!!
A filmhez jó szórakozást Nektek! :)

Anita(pogi)!
Ismét üdv! :) Szépek vagytok!

Momi!
Nagyon izgi...!!! Kép

Aniko!
Olyan édi vagy, hogy mindig keresel! :)
A bullfotót/kat türelmesen várom...
Azért jövök ritkábban ( verymax 3 naponta Kép ), mert még nem történik semmi a szervezetemmel. Kíváncsiságból tegnap és ma megmértem a hőmet (36,8), úgyhogy messze még a mensi...
A kutyagyerekről tudnék írni, az meg nem ez a fórum... Azért néha elcsábulok, mint most is :lol:

Szisz!
"Okos, jólnevelt, fiú..." , látnád most, ahogy a hálószobában a franciaágíon fekszik, négy lába az égnek áll és ha néha véletlenül zörgök, akkor jön a boxeres sóhajtás, hogy "miért nem hagysz már pihenni!" + a ronda megsemmisítő nézés... Ez Ő!
Írni akartam, hogy laptop+töltő remélem a kezedben, amikor Alfiéf a földszinten, amikor olvasom, hogy nincs(?)... Akkor Alfika mivel múlatja az időt :?: Gondolom, megoldja...,ha máshogy nem, bosszantja Totyit... :lol:

Bea!
Örülök, hogy jól vagytok!
Az, hogy hova írogatsz, az a Te döntésed! :)...
Lábjegyzetben azért megjegyezném, hogy egyetértek azokkal, akik ismételten megpróbálták megértetni Veled, hogy bármennyire is igyekszik az ember, nem lehet Mindenkinek írni. Sztem ezt Te is tapasztaltad már, bármelyik topikról is legyen szó... Egy vmit ne felejts el, hogy az itteni lányok is szorítottak Neked és Veled örültek, amikor babás lettél...és továbbra is kíváncsiak minden örömöre! Egy pár sor ebbe a topikba is nem lehet olyan megeröltető??? :) Minden erőszak nélkül...

Pancsi!
Szia-mia!

Angie!
Ugye nem is olyan egyszerű nélkülünK??? :D

Puszó Mindenkinek!
Emlékezetből nem is olyan rossz... [img]
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 172.65.gif[/img]
Brill Kép

P.s: Ha most sem tudom elküldeni, soha nem tudjátok meg, hogy megpróbáltam... :lol:
brill

Kis korrekció: hőm 36,8 :lol:

A gifeket majd legközelebb... :lol:
Mondom én, hogy úúútál engem ez a rendszer ( kölcsönös :D )

Brill Kép
brill

Szisztok lányok!

Most jövök a fogdokitól, és icipicit nincs jó kedvem! Szerencsére ugyan nem kellett gyökérkezelni a fogam ami miatt mentem, de a tömés akkora lett mint a kisujjam körme! És sajog! De azér jó vagyok ám! egy ilyen dolog nem fog kihozni a béketűrésből!

Vidítsatok fel lécci! például ugy hogy elregélhetnétek nekem, hogy akiről kiderült később hogy babát vár, miket érzett a peteéréstől a teszt elvégzéséig. Mármint addig amig nem lett teljesen egyértelmű, csak halvány sejtés? Például nem éreztetek olyasmit mintha mocorogna benn valami, mintha tegyük föl "helyezkednének a szervek odalent"?
krumplis pogácsa

Pogi!

Bár különleges helyzetben vagyok a 2 moszatommal, de szívesen leírom a tüneteimet.
23. naptól nagyon fájt a mellem, annyira, hogy nem tudtam hason aludni, plusz fájt a derekam. de ez nem érdekelt, mert minden mensi előtt volt, de most másképp.
Aztán ami nagyon furcs avolt, hogy sokat elrévedtem. Nem tudom emlékeztek.e a 101 kiskutyában arra a jelenetre, amikor a dadus megmondja a nőről, hogy terhes. Na ez valami olyan volt.

Éppen otthon voltunk azon a hétvégén, húsvétra. A férjem panszkodott, hogy nem tud mellettem aludni, engem átölelve, mert olyan forró vagyok. Szombaton 10-kor keltem és este 9-kor már aludtam. Ezt a tesóm tette szóvá.
Húsvét hétfőn elmentünk gyertyát gyújtani Hejcére, oda ahol lezujant a szlovák repülő télen. Túráztunk, és mondtam a férjemnek, hogy a szeméremcsontom elé lóg a méhem. Durvábban, mint mensi előtt szokott, de még mindig azt hittem, hogy csak feldagadtam a ciklus végére.

Kedden délután csináltam tesztet 3-kor, 3 csepp vizeletet sikerült kicsikarnom magamból, alig tudtam felitatni a teszttel, de 3 másodperc múlva ott volt a 2. csík. :D

Na ezen is mindjárt sírok.... :oops:

N

Kép
narco

Anita!

Először is kérlek ne nevess ki. Amint elolvastam a soraidat, gyorsan berohantam a fürdőbe a páromhoz, elmeséltem neki, majd erre egyszerre vágtuk rá,h. BUGYORGÁS!! :lol:
Én ezt nem tudom másképp leírni.A peteérés és a teszt között,kb. a beágyazódás környéként éreztem ezt a bugyorgást.:) Olyan volt mintha odabent valaki mozogna...:) Ez kb. 2-3 nap volt. Aztán én a mensi megjövetel előtt kb. a 27-28 napon mensis fájdalmakat éreztem.Még meg is jegyeztem a páromnak,h. meg fog jönni. (És tessék pénteken már 7 hetes leszek:))
Szóval nem tudom, én nem akarom a bogarat elülteni, de érdekes amit írsz.
Pontosan mit is érzel, és mióta?

Puszi!
Pupy
Vendég

Brill!
De örülök,hogy irtál! :D
Jo hogy nem kell olyan sokat várni! :D
De egy mesterséges ciklus sem hangzik rosszul! :)
A következő már csak azért is sikerülni fog!Ennek igy kell lennie! Ha megvan az eredményed és ugy gondolod, én nagyon várom hogy mit mondanak!

Zsuka!
Pörköltet csinálok holnap.Azt hiszem!
De bármi is lesz küldöm! :lol:

Norwell!
Még én sem hallottam a toxo elleni oltásrol,de az nem jelenti azt hogy nincs!Majd megkérdezgetem!

Pupy!
Mikorra lesz eredmény?

Kép

KépKépKépKép
aniko24

pupy!
nem tudnám pontosan megmondani mit érzek, és akármi is, de kicsit korainak tartom, mert kb két napja gondolom hogy volt a peteérésem vége. Mindenesetre, már ha a billings módszert veszükk figyelembe, határozottan tul vagyok rajta. Igazából csak ma délután éreztem előszőr, de azóta folyamatosan. A fogdoki előtt két órával kb, olyan álmos lettem hogy egyszeűen muszáj volt hajcsiznom egyet és nem igazán aluttam, csak olyan félálomban ringattam magam, és akkor tudatosult bennem, hogy mocorog! nem tudom máshogy mondani, olyan volt mintha beállnának a helyukre ott valamik. Aztán olyasfajta émelygés tört rám, vagyis az egész nap tartott mint amikor vkinek nagyon üres a gyomra, és már attól émelyeg, de valójában már napok óta nincs étvágyam! olyan velem sose volt hogy négy dobozka tejberizs három napig álljon a hűtőben érintetlenül! nem érzem magam rosszul kifejezetten, csak ugy érzem jobb ha nem eszem. nem kívánom. tekintve a falánkságomat, ez felettébb fura!
krumplis pogácsa

Anita!
Szegény,a fogorvos az nem jo!De remélem holnapra kutya bajod!
De ezek a dolgok felettébb érdekesek amiket érzel!Persze én sem szeretném ha beleélnéd magad bármibe mert amikor megjön akkor borzaszto érzés!De jol hangzanak ezek a dolgok! :lol:

Narco!
Olyan aranyos vagy,hogy ilyen kis érzékeny vagy! Kép

Kép

KépKépKépKép
aniko24

Pogi!

Én tiszta szívből kívánom,h. azért érezd ezeket,mert babás vagy!:)

Anikó!
Jövő hét közepén lesz eredmény kb. Múlt pénteken vették a vért és azt mondták kb. 10 nap az eredményig. Akkor én nem is főzök holnap, igen szeretem a pörköltet.:)

Brill!
Az a lényeg,h. baba legyen!:)

Narco!
Tényleg aranyos,h. ennyire érzékeny vagy, már el is meséltem a páromnak. Bizti a dupla adag hormon miatt van.:)

Puszi!
Pupy
Vendég

narco! nem semmi, rajtad aztán rendesen előtörtek a klasszikus szimptómák annak idején :-)

aniko! nem élem bele magam, de alapvetően optimista vagyok, és ha most nem jön össze akkor a jövőhónapban tuti! ha összejön halleluja, de nem lepődnék meg teljesen ha mégsem :-)
a 34. napomig semiképp nem csinálok tesztet, mert már két és fél éve a 33. nap volt a legkésőbb hogy megjött, ha azon tulbagyok akkor valami van.
Illetve ha addig netán egyszer kidobom a taccsot akkor az döntö erejű bizonyíték, mert az elmúlt 15 évben összesen kétszer rókáztam, és akkor is egy-egy rémes migréntől (nagyon nemhányós vagyok). egyszer akarok, de azon kivül egyetlenegyszer sem fogok hányni a majdani terhességem alatt!!!

honnan veszitek ezeket az oltári emotikonokat?
krumplis pogácsa

Brill!
Nagyon szurkolok neked! Minden jó kívánságom most a tiéd! :D

Anikó!
A legközelebbi Vészhelyzeten mostmár biztosan zokogni fogok. 8) :oops:

N

Kép
narco

Pupy :)
Köszönöm, aranyos vagy! :) A menyasszonyi cuccok beszerzése a legszebb feladat (mármint a babacuccok beszerzése után :!: )

Timika :)
Nektek is nyűgös napotok volt tegnap? Én majd' megbolondultam Laurával... :(
Óránkénti (jó esetben :!: ) szopi... Állandó fentléttel megspékelve :evil:
Ebben az esőben mentetek el sétálni??? :shock:

Évi77 :)
Mindig megnevettetsz a beszólásaiddal! :) :)

Pussz

KépKép
unique

Brill :)
Én is szétröhögtem magam (a férjemmel együtt) a kis képen! :D :) :lol: :P :twisted: :wink:
Honnan szeded ezeket az édi cuccokat?

KépKép
unique

Brill!!Épp ezért maradok veletek is!!Illetve benézegetek majd!!
Egyébként én is igy vagyok ezzel a személyreszabott válaszadásos témával kapcsolatban!Na megyek,mert pihiznem kell!!Holnap munka!!És fájdogál a hasam!:(
Mindenkinek JÓ éjszakát!:)

Kép
bea27

Pupy!
Ha választhatok, hogy gif-et rakok, vagy átélem, inkább a gif :mrgreen: Pedig közel voltam...

Aniko!
Tudom, hogy sikerülni fog!!! Kép

Narcisz!
Aranyos vagy, de egyenlőre (a mensimig) még szórhatod Másnak is a jókívánságaidat, majd szólok, ha minden figyelmed kell! :) Persze ha jön a mensi, akkor gyúrunk az "aprócska esélyű" spontánra is... :roll:

Anita(pogi)!
Ne érts félre, de sztem ne keress tüneteket. Nincs két egyforma terhesség, így a tünetek sem lehetnek egyformák... A Babád jönni fog! :) Az optimizmusod már fél siker! :D A lányok tudják, az én fejlövésem az, hogy a fejben dől el minden... Nagyon szorítok, hogy ne kelljen csalódnod a hónapban!!! Kép Hidd el, alig várjuk, hogy "zebrákat" oszthassunk!:)

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép
brill

brill! igazad van nincs két egyforma terhesség :-) csak pusztán a nagy számok törvényére hivatkozva végzek kutatást, hátha mégis akad hasonlóság :wink:
krumplis pogácsa

Pogi!
Nekem az jött be, ha nem érdekel egy picit a dolog. Akkor azon a 14. nepon csak az számított, hogy nem látom apát 5 napig :lol: 8)
Azt hiszem, ez mindent megmagyaráz.

Addig is Brill, és többi angyalkára várók:

Rajtunk Isten szeme :wink: (huble fényképezte 3000 évente van egy).

Kép

Hozzon mindenkinek szerencsét!!!! :lol:

Puszi nektek: Nárcisz

Kép
narco

Jaj de jó leülni a gép elé, most fejeztem be a vasalást. :lol:

Anikó!

Pörkölt? Nyami nyami......... Nyitom az ablakot.

Nárcisz!

Köszönöm az infót. Már felmentem a padlásra és lehoztam a szülészet-nőgyógyászat könyvemet, de nagyon nem kéne rákattanom a témára. Bár lehet, hogy már teljesen mindegy. Mindenhol terhes kismamákat látok és gyerekeket. :lol:

Pogi!

Kívánom, hogy sikerüljön már ebben a hónapban.

Bea!

Örülök, hogy mindenki mindenkivel mindent megbeszélt és folytatjuk a beszélgetést ott, ahol abbahagytuk. :D Gartulálok mégegyszer a kis karmesteredhez. :lol:

Pupy!

Csináltam ma este egy képet a kis vörös tigrisemről. Engedjétek meg, hogy felrakjam. [img]
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 395.25.jpg

Brill!

Nagyon nagyon szorítok, hogy minél hamarább tudjatok menni a dokihoz.

Norwell!

Csak nyugodtan boncolgasd a témát, vevő vagyok rá. :lol:

Mindenkinek Jó éjszakát!

Zsúka
zsúka

narco! szupi a kép! a férjem némileg hubble-fixált, ugyhogy épp azon mesterkedik hogy képernyővédővé alakítsa :-)
krumplis pogácsa

Pogi!
Arra javasolnék másik képet

Kép
narco

http://imgsrc.hubblesite.org/hu/db/2003 ... lpaper.jpg

Itt megtalálja a képet, egyből letölti, háttérnek való :)

N

Kép
narco

Éspedig?
krumplis pogácsa

ja, az "éspedig" kérdés tárgytalan, elkéstem vele :-)
krumplis pogácsa

áá ez igy még jobb! nagyon köszi, már küldöm is neki a linket! mármint tudniillik a másik szobába :-)
krumplis pogácsa

Bea!
Örülök, hogy meg- és nem félreértettél!!! Kép !!! Minden hírt nagyon várunk majd Rólatok! :)

Rolly!
Most nézem, hogy az újra írt mondanivalómból kimaradt, hogy sztem is tüszőrepiii... "Húzzatok bele"!!! :lol: Kép

Unique!
Nem az én érdemem... :oops: Apa találja "ezeket"...

Anita(pogi)!
Ha a kutatás "tökéletes eredménnyel" zárul, Mindenki kutatni fog... :lol: Kívánom Neked!!!

Zsúka!
Nem vagyok türelmetlen, a végeredmény a fontos! ( Alig leszek 35.(?) mire Babám lesz :lol: )

Nárcisz!
Csodás és hihetetlen a kép!!! :) Köszi! :)
Csak zárójelben, következőre ha nem haragszol, jobban örülnék a "nem angyakának"... Angyalkám már van! Kép

Szép álmokat Mindenkinek!
Puszó
Brill Kép
brill

Jo reggelt lányok! Kép
Brill!
Igazad van nem angyalka ügyben!
Ezt a verziot már kilőttük!

Zsuka!
A vasalás nekem sem a kedvenc elfoglaltságom! Kép Gyönyörű a cilud!Az ebéd megy!Csak kicsit csuszik mert megyek délelött kozmetikushoz!

Anita!
Ez igen!Ez a hozzáállás kell!
Szerintem sem mérvado,hogy ki mit érez,de jo kiindulo pont!
Nekem nem volt hányingerem egyszer sem viszont a negyedik honaptol spontán hányásaim voltak amit szintén nem kisért hányinger! Kép

Narco!
Ez a kép brutál!
Én is szeretem a vészhelyzetet!

Kép

KépKépKépKép
aniko24

Jó reggelt Lányok!

Anikó!

Előre is köszi a fincsi ebédet. :lol: Aztán szép legyél, nem mintha nem lennél az. :)

Brill!

Hol vagy még 35? Annyira szurkolok Neked, mert annyira megérdemelnéd. :D

Mátra!

Hol vagy? Minden részletre kiváncsi vagyok a tegnapi napról. :lol:

Úgy fáj a derekam, ahogy mesi előtt szokott. Ennek a hónapnak annyi. :( Mesitől számított 10. napon megyek a dokimhoz, úgy egyeztünk meg, hogy onnantól kezdve ráerősítünk. :lol:
zsúka

Sziasztok! Jegyzeteltem, íme:

Évi79!
Havonta járok védőnőhöz, de én sem szeretem, teljesen fölöslegesnek tartom, mivel súlyt mérni én is tudok, vizelettesztet vérvételkor mindig csinálnak és nem csak a lakmuszpapírosat. Beszélgetni meg jobban szeretek mással (pl. itt veletek). Az meg hogy gatszáz helyre felvezeti az adatokat a halálom. Ráadásul tegnap valami nem túl szimpi kismami áradat volt, mert megkönnyebbült mikor meglátott a váróban a többieket gyorsan kiszórt és örült mikor bementem, ennek örömére az 5 perces jelenésből megint fél óra lett, plusz fél óra várakozás előtte.

Sziszka!
Hát aki ritkán jön... De ahogy látom injkább a jegyzetelés tartott sokáig.
Bár hozzáteszem, nekem most a tegnap 1 óra utáni hozzászólásokat is sokáig tartott visszaolvasni és lejegyzetelni :)

Norwell!
Minden csak nézőpont kérdése, azért az az 1 hónap sem olyan rövid idő. De mostmár minden érdeklődés rátok szegeződik itt! :)
Ez a csuklás marha érdekes, nekem Buborék a 12. heti uh-t végigcsuklotta, erre most olvastam a "nagykönyvben", hogy még csak most kéne elkezdenie csuklani. Mi lesz még később?! Ráadásul eben az anyjára ütött, én is rengeteget csuklom :)

Dido!
Ne szégyeld a főzéstudományodat, hozzám képest nagyon ügyi vagy, épphogy a rántott húsig jutok, de nem véletlen mentem feleségül egy szakácshoz ;) Ráadásul ezt már 10 éves koromben megmondtam, mikor apum elkezdett cukkolni, hogy senki nem fog elvenni, ha nem tudok főzni, én meg megmondtam, hogy dehogynem egy szakács :) Hát bejött :) /Azt nem mondom, hogy így legyen a lottón ötösöm, mert a párommal már megnyertem a főnyereményt :)/

Pupy!
Védőnőhöz először akkor lehet menni, ha már van uh kép, vagy orvosi papír arról, hogy terhes vagy. De elgkésőbb a 12. hétig el kell menni. Az első jelentkezéshez pedig készülj fel, sokat kérdez sokat ír, olyanokról is, hogy neked mik voltak a gyerekkori betegségeid, meg családi betegségeket stb.
Amúgy én is szívesen segítek eski ügyben, bár nekem is vidéken volt, a mai napig élvezem ezt a témát is.

Narco!
Ez a menyasszonyi ruha hossza nálam is kényes kérdés volt, de mivel én varrattam a nő szép hosszűra megcsinálta. Amúgy azért szokták rövidebbre, hogy táncnál ne lépjenek rá a menyasszonyok és ne szakadjon le az alja, nekem egyetlen egyszer sikerült csak rálépnem és egyben maradt.

Évi77!
Privát üzenetnél kis ablakban jelenik meg külön, hogy kaptál egyet, már ha nem állítottad át a profilodat, sőt az alapbeállításnál még e-mailt is küld. Szeretnél kapni egyet? Szívesen küldök :)

Brill!
Jó látni ha néha is, de jó hogy jössz. Én inkább kutyis vagyok, mint macskás, úgyhogy tessék ellensúlyozni a sok macskást nekem. :)
Szorítok a mensihez.

Nos, asszem így is sok voltam, pedig csak tegnaptól olvastam vissza, úgyhogy most eldugulok, bár ha ma is olyan "izgalmas" napom lesz mint tegnap, akkor még látni fogjátok a nevemet egy-egy üzi előtt :D

Szép napot mindenkinek! Üdv,

kancellárka

Sziasztok :)
nagyon jol eso erzes hogy hianyoltok,nem gondoltam volna :o

Minden nap benezek de irni valahogy sosincs erom,mire elolvasok mindent felet elfelejtem a dolognak,jegyzetelni utalok. :oops:

Kinga baba egy tunemeny,ez a gondor haj..milyen jo lesz neki tinikoraban ,en mindig gondor hajra vagytam.

Niki,te nem tudod veletlenul buborek nemet?bocs ha mar irtad de kicsit keverem a dolgokat. :oops:

norwel.nagyon csiiiiiiplek am :D kivanok neked minel konnyebb szulest.Hu en a te helyedben total be lennek tojva :P

pupy.irigyellek 8) en nagyon elveztem az eskuvoi elokeszuleteket,foleg a csokromtol ajultam el olyan szep volt.meg mindig megvan.

sziszka draga.milyen sokat dolgozol :? vard csak a menzit talan megviccel es nem jon meg 9 honapig :)

dido.Te neked meg utoljara azt kivanom hogy mielobb jojjon meg :)
aztan meg ne jojjon meg :)

szijjo krumplis pogi.Hat kicsit korainak tartom a tuneteidet de sosem lehet tudni. :) udv itt jo helyre jottel.

angi,azert nezzel be teged is szejetlek :oops:

aniko,cukraszkodni is szeresz?

most tutira fel topikot kihagytam,sorry :oops:

Rolam.ma kene hogy megjojjon,mar ha egyaltalan volt pe-m.ma jar le a 14 nap.termeszetesen rosszul vagyok,emelygek de nem reggel hanem este,ezt nagyon jol eluzom egy kis fagyival :D
voltam olyan hulye hogy mar ketszer teszteltem.
10 es eroseguvel a 6ik dpon :!: :oops: az nagyon halvany pozitiv lett.
hu nagyon megorultem es teszteltem ujra a 10 ik dpon 25 os erzekenyseguvel ami persze sik negativ lett.
hulye vagyok mi?tudom.
ugyhogy varom hogy megjojjon,es uj honpot kezdjuk,aztan varom hogy akkor is megjojjon es vegre menyjek a dokihoz :D

kepeket lassan keszitem lehet meg ma felrakom,vagy hetvegen
monyoka

Monyoka!
Még nem tudjuk, utoljára 12. héten voltunk uh-n akkor még nem lehetett ezt tudni. Majd talán a hétfői uh-n, remélem.
De ha megtudjuk nem mondjuk el senkinek, mert az egész család a nemet illető igényeikkel idegesítenek.
Amúgy nem vagy hülye szerintem csak kíváncsi :)

Meglátszik, hogy ma jobb idő van, mint tegnap, laposabb a fórum :) Mondjuk ha tehetném én is inkább kint levegőznék.

kancellárka

Nikice!

Igeeeeeen, nagyon szeretnék privát üzit kapni... :D :D :D
Ja, és Buborka bizti nem olvasta még azt a bizonyos könyvet, hogy neki még nem kéne csuklania. Vagy olvassa már, csak az a fejezet még nem került sorra :D

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Bocsi Brill! :(
Csak jót akartam. Nálam minden baba angyalka, mert nálam ők adják. Sajnálom még egyszer. :(
Egyébként a 6 éves unokaöcsém beszél velük minden nap, bár mi soha ne beszéltünk ilyenekről neki. Ő konzultálta le a miénket is, hogy már kellene. :)

Kancellárka!
Nálatok is elment a védőnő, helyzetet felmérni? Nálam jönni akar.
Engem nem nagyon érdekel, csak tegye a dolgát, ha akarja, de mindez délután legyem. :wink:
A ruhát én felcsavartam a tánchoz, de végülis sikerült szétszaggatnom a tüll alsószoknyákat. Még szerencse, hogy a tulaj nem vette észre.
Nekem az is fontos volt, hogy ne rágjon be, ha nagyon mocskos a ruha, mert sátras lagzink volt, így előre közöltem vele, hogy mire számíthat. Elfogadta, így haladhattunk tovább.
Az lesz jó dolog, amikor érzed, hogy csuklik. :) De mi van két ellentétes csuklással? :D

Monyóka!
Hát jó újra olvasni téged. Gyere gyakrabban. :)
Most akkor mikor teszteltél? Lemaradtam. 8)
Egyébként nem kell jegyzetelne, hanem nyiss meg egy Word-ot mellette, és abba írd be a hozzászólást, aztán csak ki kell copizni. Várom a hosszú hozzászólásokat. :wink:

Puszi: N

Kép
narco

Évi!
Valóban később olvastuk csak :)
Küldem neked privát üzenetet :)

kancellárka

Narco!
Hát hozzánk jöhet a védőnő, épp raktár módjára élünk, amíg anyóséknál csövezünk. De nem mondta hogy jönne, lehet azért mert tudja, hogy úgyis költözünk, mindig megígérteti velem, hogy vigyem be majd megmutatni neki Buborékot, én meg mindig megígérem és nem tudom mi lesz :)
Sátras lagzi az jó, az egy külön hangulat, nekünk nem az volt, de felejthetetlen élmény. Így még szerencséd volt a kölcsönzővel, mert sok rémsztorit olvastam már ilyenekről.
És hogy mi lesz ha egyszerre csuklunk?! Ki tudja, de majd ha előfordul beszámolok róla. :)

kancellárka

Sziasztok mindenki!

Nincs most időm visszaolvasni meg válaszolni, de mindenképp be akartam köszönni hogy csodaszép napot kívánjak minden drága hölgyeménynek aki látja!!

Mivel most itt nemzeti ünnep van, és egész hétvégén tart a hacacáré, elég elfoglalt leszek, mert rendeznek régi-autó felvonulást, rózsafesztivált, ma meg egy komplett viking <=> középkori lovag összecsapást és reneszánsz vásárt. Este azért benézek ha tudok, addig érezzétek jól magatokat és jó cseverészést :-)
krumplis pogácsa

Pogi!
Fájdítod a szívem! :shock:
Én mindjárt sírok!!! :oops: :lol: 8)

N

Kép
narco

Sziasztok!

Iszonyot, hogy mennyit írtatok tegnap du. óta :D
A film nagyon jó volt, de természetesen addig esett az eső amíg haza nem értünk, utána bezzeg elállt, így deréktól lefelé teljesen eláztunk még most is a cipőmet száítgatom a napon. Pedig volt ernyő nálunk és még használtuk is :D

Nárcisz!
A DaVinci-kódot néztük meg és nekem tetszett.
Nem semmi ez a kép amit tegnap feltettél, annyira szép mégis olyan félelmetes is.

Éva!
Tényleg jó volt a film, pedig én is olvastam könyvben is. Nem is értem, hogy miért fütyülték ki a bemutatóján :!: :?: :!: :?:

Sziszka, Anikó, Niki!
Igen, hát én is remélem, hogy egyszer majd csak belejövök ebbe a főzésbe :D Persze most is a könnyebb utat választva, Anyukám készrecsinálja a husikat, lefagyasztja, mi elhozzuk, be a mélyhűtőbe, és csak fel kell melegíteni amikor enni akarjuk, na meg köret kell hozzá, ami persze már nagyon megy :D .
De azért meg volt már a próbálkozás saját lacipecsenyére, de sajnos cipőtalp lett belőle, úgyhogy ki kellett dobni, és azóta csak csirkemellel próbálkozom, de csak ha nagyon muszáj :D

Pupy!
Mi tavaly a Kristófban vettük a férjem öltönyét, ami 3 részes és mivel ott árulnak magyar öltönyöket is ezért fele annyiért sikerült megvennünk, mint amennyire eredetileg számítottunk. Ráadásul ugyan olyan elegáns, mint a többi, az éppen aktuális öltönydivatnak megfelelő. Mi nem is tudtuk, hogy magyar csak éppen ezt szúrtuk ki és akkor derült ki, hogy nem fog 100 ezerbe kerülni, mert itthon csinálták. Ja, és ami nagyon fontos, hogy ott méretre is igazítják.
Egyébként én is szívesen segítek, gondolom észrevetted... :D :twisted: :D

Timika!
Kristóf tüneményes lehet, és tényleg milyen szépen gyarapszik :D
Várom már nagyon a fotókat :D

Nomi!
Egyáltalán nem törvényszerű, hogy a rókacsalád Hozzád is beköltözzön, sőt inkább örülj neki ha megúszod :D Egyébként azt szokták mondani, és a könyvek is azt írják, hogy a 2-12 hét között szokott előfordulni :) .

Brill!
De jó, hogy tegnap ilyen sokat írtá :D
Gondoltam én, hogy valamit nagyon félreolvastam :D
Nagyon drukkolok neked, hogy mihamarább visszaáljon a szervezeted, és a mensi is megjöjjön. :D

Anita!
Ezek bizony tényleg tankönyvi jelek :D , de örülök, hogy ilyen jól állsz a dologhoz, és tovább látsz a köv. hónapra is :D pedig ez sokszor nehéz.

Monyóka!
Köszönöm :) , aranyos vagy.
Jól olvastam, hogy volt egy poz. teszted? Miért nem csinálsz még egy ugyanolyan tesztet és nem másfajtát :?: :!:
Én nagyon drukkolok Neked :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Dudu!
Merre jársz?!?!?! Vagy már nyaraltok?!?!? Remélem minden rendben Nálatok :D :!: :!: :!:
Egyébként bevallom és remélem nem baj, de meglestelek a Dávais topikban és nagyon szép nagy már a pocakod :D Majd mi is kérünk ám ilyen képet :D :!: :!: :!:

Bea!
Nagyon helyes a a kis Óriás bébid. Az a legmeghatóbb amikor már kalimpálnak és dobog a kicsi szívük. :D
Mielőtt belekezdenék szeretném tisztázni, hogy nem összeveszni akarok Veled, csak elmondom, hogy egy "régi", hogyan látja ezt a helyzetet amit teremtettél:
Akkor én is írok Neked, bár én nem azt amit a Lányok írtak. Nem fogok olyanért bocsánatot kérni amiért nem kell. Nem akartam tegnap írni semmit erre az üzenetedre, de nem szeretem a feszültség keltést és, hogy olyanok mentegetőzzenek akiknek egyáltalán nem kellene. Magamat bizony én is a "régiekhez" sorolom, ennek ellenére sok "újjal" levelezek itt a fórumon, arról nem beszélve, hogy mi is voltunk újjak, és pontosan emlékszem, hogy nehéz volt megismerkedni az itteniekkel, sokat kellett jegyzetelni és még többet visszaolvasni ahhoz, hogy mindenkivel kapcsolatban egy kicsit képben legyek. De ez a kis csapat nagyon befogadó és segítőkész, eddig még mindenki megtalálta itt a helyét, és ilyen probléma még nem akadt itt. Más jellegű személyes vita volt, de azt ketten lerendezték, és nem kellett mindenkinek mentegetőznie.
Pontosan tudom, hogy kivel van problémád, akit kiszúrtál magadnak és az első bemutatkozó leveled helyett amit mindenkinek kellett volna címezni, csak személy szerint neki írtad, külön emailt is írtál neki és nem értetted, hogy miért nem válaszol senki. Én speciell akkor azért nem írtam Neked, mert nem nekem lett címezve, és még csak álltalánosságban sem lettem megszólítva.
Ezt az egészet nem kellett volna Neked forszírozni, hiszen Te magad is mondtad, hogy Te is úgy vagy azzal, hogy nem tudsz mindenkinek írni, és ezt ha visszanézed a leveleidet akkor meg is tapasztalhatod, hogy bizony így is van, koránt sem törekedtél arra, hogy mindenkihez címezz egy pár szót. Én ezt egy pár hete személyesen is meg is tapasztaltam, mégsem csináltam belőle problémát, hiszen sokan vagyunk itt, ez nem is elvárható. De nem értem, hogy akkor ez fordítva Neked miért esik rosszul?!?!?!?!?!
Nem akarlak megbántani, és azt is aláírom, hogy most érzékenyebb is vagy, betudom ennek, de a feszültséget nagyon nehezen viselem.
Remélem azért nincs harag, és innentől tiszta lappal folytatjuk :) :?: :?: :?:

dido
dido

Anita!

Húúúúhhhh, ez nagyon jól hangzik :D Érezzétek nagyon jól Magatokat, és majd gyere mesélni, hogy milyen volt :D !!!!

dido
dido

Dido!
nekem te vagy az EGYIK kedvencem! 8)

N

Kép
narco

Sziasztok!

Bea!
Ne morgolódj, hogy nem szól senki! Én is így tettem egy darabig, de aztán rájöttem, hogy én is hibás vagyok.Ritkán jövök, nem tudok mindenkinek írni.

Nem is értem, hogy van ennyi időtök!? Nagyon irigyellek titeket! Egyenlőre még nagyobb takarékra teszem magam babanet ügyileg,mert rengeteget kell dolgoznom, örülök ha este bezuhanok az ágyba!

Jövő kedden megyek genetikai uh-ra, remélem minden rendben lesz!

Mindenki vigyázzon magára! Június 24-e után már RENGETEG időm lesz, akkor újra aktiválódok!!!!
Persze néha-néha bekukkantok!!!!

Puszi: Csibe
csibe78

Dido!!Van amiben igazad van,van amiben:NEM :!: :!: :!:
Egyébként tökre nem arról van szó,akire Te gondolsz!!Én ezt a dolgot egyébként meg már régen DOBTAM,nem foglalkozom vele :!: :!:
És szeretném,ha Ti sem foglalkoznátok ennyit vele!!Akivel nem volt "gondom" azzal azt már közöltem!!Ezt a témát már magamban LEZÁRTAM :!: :!: Nemszeretném,ha napirenden lenne!!És többet ehhez a témához nem fogok hozzászólni!!ENNYI!!!
Mindenkinek szép napot!!! :lol:

Kép
bea27

dido.Koszi a drukkot :)

Varok meg,meg csak ma kellene megjonie.Meg igazsag szerint nem erzek semmit ami tipikus babas tunet:)

Narco kosz a segitseget.
Szoval ez az amit ti jegyzetelesnek hivtok:)igy konnyu :P
ja teszteltem,egy halvany pozitiv meg egy sik negativat.Negativ vagyok,a negativnak hiszek :)

kanci.)es nevek vannak mar?

bea,teljesen egyetertek didoval.
monyoka

Csibe!
Nagyon vigyázz magadra!
Eygébként jóhogy van időm írni, hiszen egész nap itthon vagyok.
DE MA takarítottam, és ez nagy szó!!!!

Évi!
Azért vállaltam el ezt az állást, hogy majdan a babámnak mindent meg tudjak adni.
Sajnos csak ezzel az egy modellel tudok kimenni egyáltalán pl sétáltatni, vagy beférek vele a boltba.
Így is külföldről hozzák. Persze nagyon sok, de azt mondtam a férjemnek, hogyha az anykájának csak úgy leperkálhatunk 170 ezret, mert megtudta, hogy mennyit keresek, és hirtelen eszébe jutott, hogy mennyivel tartozunk neki, akkor miért ne? :wink:
Egyébként a többi holmit én is kéregetem, mert nincs kedvem pénzt kiadni rugikért. Már beizzítottam az összes kisgyermekes anyukát a környezetemben. :lol:

Egyébként nyugodtan panaszkodj!

N

Kép
narco

Monyó!
de akkor most hol tartasz?
Hőmérőzöl?
Pici Monyo! Nagyon kíváncsivá tettél :)

N

Kép
narco

Sziasztok!

Monyoka!

Örülök, hogy jelentkeztél, de ne csak olvasgassál, hanem sokat is írjál. :) Hol tartasz a faragással?

Dido!

Nagyon aranyos anyud van, az enyém is ilyen. Ha haza megyünk 1 hétre előre megfőz és utána csak lógatom a lábam a konyhában. :lol:

Anikó!

Hol van az a pörkölt, elmúlt dél. Az ablak nyitva. :lol:

Duddu, Mátra?

Na azt hiszem vissza megyek dolgozni, olyan szörnyű napon van. Reggel óta a sírás kerülget, ferdén néz rám valaki és máris könnybe lábad a szemem. Nem akarlak ilyenekkel zaklatni Benneteket, úgyhogy puszi Nektek.
zsúka

Nárcisz!

Megnéztem a fényképeiteket. Nagyon szép pár voltatok, meg vagytok. :lol:

Zsúka
zsúka

Zsúka!
de mi a baj? Miért vagy sírós?
Köszönöm :wink:

N

Kép
narco

Vissza: Fogamzás