Edelweiss otthon van betegácsiban ezért csak ritkán szokott feljelentkezni a net-re
Be fog kukkantani de ha addig is tudok segítek szívesen
Lányok
Ki ígérte a múlt héten a horoszkópot???
Puszi: Doris
2002.07.29 11:36
2002.07.29 11:47
Egyelõre nem kell kórházba mennie, de ha nem javul, az következik. És ilyenkor nem ajánlott a nagy hancúrozás az alhasi vérbõség ugyanis rontja a helyzetet.
Úgyhogy én most visszavonulok olvasó üzemmódba, ha elmúlt a vészteljes idõszak újra jövök. (remélem minél hamarabb...) 2002.07.29 12:07
Pedig most akartam drukkolni. 2002.07.29 12:21
2002.07.29 13:03
Mindig ilyen rövid a ciklusod? Viszont most újabb reményteli ciklus vette kezdetét!
!
)Akár egy új vállalkozás, akár a magánéletben fontolgatott gyökeres változás szerencsésen alakulhat, ha aug. elején, a 8-i újhold környékén szánja rá magát. De az is megtörténhet, hogy semmit nem kell tennie, mégis egyszer csak azt veszi észre, hogy megváltozott az élete, új mederben folynak a napjai.(GYÖNGY, aug.)2002.07.29 13:41
, akik pirosodtak további erõt a következõkben... 2002.07.29 14:00
2002.07.29 14:02

Ugyanaz a dokink, jó kezekben van.
2002.07.29 14:28
) én ma még csak a 13. napon tartok
A WC csészét ölelgetni nagyon-nagyon-nagyon jó

Ölelgesd csak szorgalmasan
Miért mész át Te is olvasásba?

Lényeg, hogy még megvan és remélem nem is hagy majd cserbe soha
Voltunk Kecskeméten
Kaptunk mindketten golyócskákat amiket alkoholban kellett feloldani és most kanalazom bõszen minden este
Majd meglátjuk milyen lesz az eredménye...
Ezen már ne múljon
2002.07.29 14:36
2002.07.29 14:46
Én boldog vagyok, ezért optimista ! Van egy imádnivaló párom, aki nélkül az életemet el sem tudom képzelni, van egy egész jó munkahelyem, és az anyósom egy csuda klassz és szeretnivaló nõ ! Már csak egy babóca hiányzik a teljes boldogsághoz, de ez is meglesz hamarosan
2002.07.29 14:59
Nagyon drukkolok, hogy a beültetés és az utána következõ idõszak is sikeres legyen!
2002.07.29 15:03
Talán nézõpont kérdése, hogy ki milyennek látja az életét
Ezen viszont ne szorongjatok
Ha valami szomorúság jut az eszetekbe vagy magával ragadna a világ-vége hangulat akkor jusson eszetekbe mindaz a jó és örömteli amit pl. az édesanyátoktól, szüleitektõl, testvéreitektõl, gyermekeitektõl, párotoktól...stb kaptatok eddig
Biztos akadnak ilyen szép élmények mindannyiunk életében és a nehézségek idején erre kell koncentrálnunk
A régi olvasók vagy aktívan ide írogatok még biztosan emlékeznek egy Lányra, aki Névtelenül írta le nekünk azt a szomorúságot, ami Õt érte... Remélem nem haragszik meg Rám, ha ide leírom. Egy alkalommal tehát írt nekünk ez a lány, mégpedig nagyon szomorú híreket... A Párja, Szerelme, Élete egyik pillanatról a másikra elment, itt hagyta õt...
Meghalt egy betegségben ami váratlanul érte õket... És ennek a lánynak két hét alatt összeomlott az addig megszokott élete. Én ha úgy érzem, hogy nyomorúságos napjaimat élem, akkor mindig Õ jut eszembe... Hogy ennél nagyobb szomorúságot nem tudnék most elképzelni... Hazamenni egy üres lekásba ahol addig a kedvesünkel éltünk. És mégis ennek a Lánynak azóta hihetetlen erõvel és energiával sikerült talpra állnia. Sikeresen lediplomázott, dolgozik keményen, felújíttatta a lakását de a szíve még magányos... Mit gondoltok? Nekünk nem sikerül leküzdenünk az elénk tornyosuló akadályokat? Én hiszem, hogy itt mindannyian megbírkózunk ezekkel a nehézségekkel és mindannyian szerencsések vagyunk, mert van aki hazavárjon minket és van akiért aggódhatunk
Tudom, hogy ez most sokakat nem vígasztal, de próbáljuk meg az Õ helyébe képzelni magunkat és máris felragyog egy aprócska reménysugár, hogy ha Neki sikerült, nem igaz, hogy nekünk nem fog

(Szívbõl remélem, hogy Õ nem haragszik meg amiért leírtam a történetét
) 2002.07.29 15:30

Én azt hiszem valamilyen szinten mi itt mind szerencsések vagyunk csak sokszor megfeletkezünk errõl
2002.07.29 15:35

2002.07.29 15:38
Próbáljunk meg annak örülni ami jelen pillanatban megadatik, vagy ami már eddig megadatott
Az apró örömök is örömök
2002.07.29 15:48

Én tudom, hogy ezek a dolgok beépülnek az életünkben és teljesen természetesnek vesszük, de sokaknak sajnos nem lehet természetes még ez sem
Amikor találkoztok ma a Férjeddel rá fogsz mosolyogni és megölelitek egymást? Ha a szüleid felhívnak telefonon mert a hangodat szeretnék hallani és biztosak akarnak lenni benne, hogy jól vagytok akkor nem fog el az öröm és a melegség? Engem bizony elfog
2002.07.29 15:50
2002.07.30 06:24
Remélem ma mindannyian vidámabb napra ébredtetek
Vagy vérszerinti vagy nem, de a gyermekem lesz

2002.07.30 06:50
2002.07.30 07:05
Szerintem maradj itt köztünk bátran csak próbáld meg nem magadra kivetíteni a problémáinkat, hisz könnyen elképzelhetõ, hogy Te teljesen egészséges vagy és néhány hónapon belül (reméljük hamarabb
) minden orvosi segítség nélkül is babás leszel
Az a kérdés, hogy van köztetek olyan aki minden ciklusban azonos oldalán érzi a nyilallásokat a pé idõpontjában? Jelentheti ez azt, hogy mindig azonos petefészek mûködik egymás utáni ciklusokban?

Remélem jó hosszúra nyúlik ez a ciklusod
Még úgy 8 és fél hónapig...
2002.07.30 07:31
!
lesz, ezt a nevet szeretném neki adni, annyira tetszik.
De legalább mára nem kell új táblicskut csinálni

!!!! Hány napos ciklusaid szoktak lenni?

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|