A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Sildike!

Sildike=sherlock holmes-né :) :) :) :)

M

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Sildike, azt nem én írtam.

Rheus-Napsugár dolog: Sztem Napsi közülünk vki, tippem is van, amit természetesen semmi pénzért nem árulnék el senkinek. :lol:

Rheus, ne haragudj, de ha az igaz, amit magadról írsz, akkor sos keress fel egy pszichyátert, mert komoly gondok vannak Veled!
Sztem legalábbis nem normális dolog úgy olvasni ezt a topicot, hogy az elkövetkező 3 évben nem lesz gyereked.
Egy idő után normális esetben elég uncsik lettünk volna, nem?
Én néha beleolvastam a nyáriba, de egyszerűen nem kötött le, mert nem volt aktualitása számomra.
Miért nem nézel inkább szappanoperát, vagy barátnőzöl, vagy éled a fiatalok gondtalan életét? Akik a környezetedben élnek, nem furcsállják ezt a "hobbidat"?
Na persze ha nem közülünk vagy Te is...

Sildike, én támogatom ezt a titkos oldal-dolgot!
Vendég

Davallia, engem is érdekelne az összeesküvés-elméleted!
Vendég

Sziasztok!

Na milyen összeesküvés elméletekre jövök én itt vissza???!!!

Kuha, Dóri, Prüntyi!
Nekem is írjatok mélt ezzel kapcsolatban, légyszi!

krich.barbara@chello.hu

Davallia!
Engem is érdekel, küldj egy mélt légyszi Te is!

Nolcsi már jobban van, ma még nem volt lázas se. Leonkának meg olyan jó az étvágya, hogy már nem is lehet mérni, mennyi ebédet eszik. :lol: :lol:
Tegnap csináltam vegyes zöldség (répa, krumpli, karalábé, zöldbab, petrezselyemmel, hagymával, fűszerekkel) levest, egy kis tejföllel berántottam, hát szó szerint zabálta a fiatalúr.
Komolyan mondom, egy vájlinggal megevett belőle! :lol:

Megann!
Léna nagyon ari a fülbevalójával, ha nekem lányom lesz 3.-nak, én is bizti kilövetem a fülét. :D

Viki!
Petinek drukk a fogacskához, nagyon szép a képeken! :)

Rheus!
Hát mostmár igazán kíváncsi lennék a korodra! Nem vagy még 20 se?

Napsi nagyon eltűnt, nem nagyon jött megvédeni magát. Ez több mint furcsa.

Bkriszta!
Mi Sildivel mennénk a talira!

Barbi
barbapapa

Sziasztok!

Jucc!
Köszi a választ! :D
Csepel sajnos nincs túl közel. :(

Lányok, nekem ez az egész dolog félelmetes. Én mindig jóhiszemű és naiv voltam, talán túlzottan is!
A titkos oldal engem is érdekelne!

Tünde!
Lehet, hogy igazad van, de számomra nagyon elszomorító a feltételezésed, miszerint olyan valaki képes ilyen sunyi módon viselkedni, akivel hónapok óta megosztjuk örömünket, bánatunkat.
Az, hogy tipped is van, ki lehet, külön elgondolkodtat!
Vajon kinek, mi járhat a fejében miközben olvassuk egymás sorait??

Gondolkodom rajta, hogy egy ideig én is off leszek. Igy nem nagyon van kedvem ide írogatni! :(

Andi&Nati

KépKép
duda

Andi!

Úgy látszik, rokonlelkek vagyunk :D !

SZÍVEMBŐL SZÓLTÁL!!!

Ez nagyon szomorú :( :( :( , hogy pl. a mai hsz.-ok kb. 70%-ának (hanem több) semmi köze ahhoz, amit a topic címe takar(na).

C.
cinka

Sziasztok :)

Még csak az utolsó oldalt olvastam vissza!De nem értem miről is van szó. Ki az a rheus, :?: Ki az a napsugár :?:

Jobban járok ,ha teljesen visszaolvasok ,hátha jobban képbe kerülök :!:

Képzeljétek! Megrendeltem a neten Brookke Shields -És hullott az eső c. könyvét.
Tegnapelőtt délután hozták ki, ma délre kiolvastam!!! Azért is nem jöttem, mert minden szabad percemben azt olvastam :shock:

Nekem nagyon tetszett! Biztos azért is mert egy kicsit magamra ismertem benne. Meddőségi kezelések, Lombik bébi, császármetszés...

Hol sírtam ,hol nevettem a könyvön -nagyon jó!!!!

Dávidkát meg ma du. vittem el a doktornénihez. Azt mondta ,hogy ha arra gyanakszom ,hogy nem bírja a tejterméket ,akkor ne adjak neki 1 éves koráig! Ha utána sem bírja -akkor tudja elküldeni további vizsgálatokra.
Viszont beutalt a szemészetre ,mert szerinte egy kicsit bundzsi :shock:

Erről ,meg már beszéltem a sógornőmmel ,aki szerint 1-éves korig még vátozhat a szeme .és szinte minden picinek befelé áll az egyik szeme. Mind1 azért elviszem a szemészetre.

Közben kiderült ,hogy egy kicsit meg is van fázva. Sterimar,nasivin, c-vitamin amit használnunk kell

Na most megyek .adok neki enni- mert elkezdett sírni :!: :!:

Majd még jövök
csillam

Jajj Csajok ne izéljetek már!!!!
Mindenki úgy ír ide, hogy tudván tudja, BÁRKI olvashatja! Nem hiszem, hogy ezekkel az infókkal vissza lehetne élni, hogy Ferikének egy foga van, Józsika meg nem eszik még semmit. Én úgy fogom fel, hogy olyan ez, mint (nem akrok politikailag célozgatni) miniszterelnökünk blogja. Van akit ez érdekel, olvassa. Van akit a kvantummechanika érdekel! Szerintem az sokkal furcsább!!!! Én is mindig odavoltam a babás témákért, akkor is, amikor egyáltalán nem terveztem gyereket. Bevallom, engem motivál is, hogy esetleg mások is olvassák a szavaimat (lehet, hogy újságírónak kéne mennem?).
Rheus nem egyenlő Napsival, tök más a stílus. Napsi ezt szereti játszani, hogy ír, aztán eltűnik. Eddig mindig ez volt. Talán épp ezért az se véletlen, hogy az történt vele, ami.

Szerintem Rheus gyere és beszélgessünk!!!!
ayse

Zita!
Legközelebb majd dumcsizunk!!!!

Most egy kis felújítás előtt áll a házunk, de ha kész leszünk, elkezdem fűzögetni Apát, hogy legyen nálunk is tali. Itt mindenki elfér! Csak egy kicsit messze vagyunk, de azért nem vészes. Lenne hozzá kedvetek?
ayse

Sziasztok!

Csak gyorsan még annyit, annak aki nem ismer, hogy nekem van egy majdnem 9 hónapos fiam, és régebben kicsit (nem nagyon) gyakrabban írogattam. Most is tudnék, de egy lusta malac vagyok, viszont még így 3 gyerek mellett is sok hasznos dolgot olvasok!!! :idea: :!:

Ha már nekikezdtem akkor kérdésem is lenne: szerintetek mennyire normális dolog, hogy a 9 hónapos fiam nem akarja elfogadni a pépes kajákat? :roll: A banánt harapja, meg a milupás babapiskótát is, most megpróbálom egykicsit darabosabb kajával kínálni, hátha... de ha nem, akkor bajban leszek, mert a csak cici már szerintem nem elég neki. Ezt abból gondolom, hogy este óránként (néha fél óránként) felébred, vagy el sem tudok menni mellőle, mert szívja rendesen egy órán keresztül! Éjjel kb 3-4x ébred, és néha hajnaltájt előadja ugyanezt, hogy nem tudom kivenni a szájából a cicit! :oops: :)

Nem ígérem meg, hogy gyakrabban fogok írni, de ha nem gond továbbra is olvasgatlak titeket!!!

Azért egy (két...) képet felteszek :) :D

A lányom
Kép
A kétéves
Kép
Balubaba
Kép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Davallia,
Nincs emilcímem a profilomban, írj privátüzit légyszi!
ayse

Most már én is kiváncsi lettem! :lol:
Én is kérek szépen összeesküvés elméletes levelet!! :D
zsharaszty@citromail.hu

Kép
Kép
hari

Na de Tünde!

Most aztán már én is kíváncsi lennék, hogy kire tippeltél????????
Egyébként meg én is benne lennék ebben a titkosított fórumban.

Csak ezzel az a gáz, hogy ha egyszer majd minden fórumot titkosítanak, akkor mi lesz azokkal, akik tiszta szívből, jó szándékkal szeretnének közénk tartozni???
Úgy működik majd, mint az iwiw, vagy a myvip? Ha van egy kis szerencsénk, akkor van egy ismerősünk, akitől megkaphatjuk a jelszót?
Ez viszont nem a legjobb így...

Sildike!
Tényleg gáz volt, hidd el!

Még egy szó szintén Napsugár témához:
Havtunde, Dóri!

NEm emlékeztek, a 2005. őszi topicosok tápszeresei fórumban, volt egy Napsugaracska, akit örökbe fogadta a kisfiát, aki szept. 5-én született.
Milyen érdekes... Nem rémlik???
Mellesleg, ha belementek abba a fórumba, a 12-ik oldalon, még kép is van fennt a kisfiúról.

Aztán gyertek ide vissza hozzánk, a 632-ik oldalon nézzétek meg a mi Napsugarunk kisfiának a fényképét.
Szerintetek???

Kép
kuha

Nem nézitek a Mónika show-t? Pont gyerekek vannak benne, annyira fura, hogy majd a mi gyerkőceink is ilyenek lesznek. Legalább is nekem fura :D

Csajok, én nem akarom borzolni a kedélyeket, de mondjatok nekem olyan kaját, amit gyorsan be lehet falni és kegyetlenül hízlal. Már csak 46 kg vagyok és úgy érzem lassan fel sem tudok már állni, nem még a babakocsit cipelni. Most le is betegedtem, fáj a torkom, folyik az orrom, így aztán végképp elment az a maradék étvágyam is. Segítsetek!!

Kép
Kép
hari

Sziasztok!

Andi, köszi a hiányolást! :) Mostanában én is inkább csak read-only voltam, megint dolog van náluk, próbáljuk egy kicsit helyrepofozni a lakást, abban a reményben, hogy talán jobban eladható lesz. Csak a legszükségesebb dolgokat újítjuk (konyha, WC), minimális befektetéssel.
Tényleg igazán ügyes, okos lánykád van! Drukkolunk, hogy most már mindig ilyen jó legyen az alvókája!!! :) :) :)

Lányok, hogy itt mik történnek!!! Elképesztő!!! Napsugárral kapcsolatban bennem is már megfogalmazódott, hogy tulképpen csak egy megformált személy. De a végén mindig arra jutottam, hogy á, badarság, mégis mi értelme volna kitalált dolgokat beirogatni ide. Azért elég ijesztő, ha mégis így van! Hogy ilyen beteges dolgokban lelje valaki örömét!
Ha meg nem így van, Napsugár, akkor miért nem térsz vissza közénk tisztázni magadat a tegnapiak után??? :evil:

Davallia,
Nekem is elküldenéd a mailt? Cím a profilomban.
Egyszerűen nem értem, hogy valaki miért próbál más felhasználónevével belépni a babanetre! Biztonság kedvéért a saját „elég egyértelmű” jelszavamat én is lecseréltem. Eszembe se jutott, hogy valaki visszaélhetne vele. Gyanítom, Napsika nemcsak Davalliával próbálkozott. De könyörgöm, miért :?: :?: :?:

Kép
Bab és Tofi
bab

Bocsi, de megint szólnék.

Kuha: én rendszeresen olvasom az örökbebabára várva - beszélgessünk című topikot, több ismerősöm, barátnőm is írogat ott! És Napsugaracska is oda ír! Hidd el, ez a Napsi meg az, két különböző személy!!! Ráadásul napsugár012-nek lánya van, mondjuk nem ez a fő indok, hanem a stílusuk, az írásaik. Igaz nem mondanám magam jó emberismerőnek, de az írásai alapján én nem feltételezném Napsugaracskáról, hogy ilyent tenne!

Bár most belegondoltam, hogy én is pont ma bukkantam fel újra.... :twisted: :P Ráadásul sokan nem is ismernek :D :oops:

Pussz: Pocak
pocakpacni

Kuha,
Megnéztem a tápis Napsugaracska profilját, keresgéltem a hozzászólásai közt is, és az „Örökbebabára várva - beszélgessünk!” topikban rakott fel pl. tegnap képeket, de szerintem nem ugyanaz a baba (bár hasonlít nagyon).

Kép
Bab és Tofi
bab

Bab, majd jön...pár nap/hét múlva, más néven... :)

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Most már én is szeretnék egy összeesküvés-elmélet levelet :) jkoltai@externet.hu

És állatira fúrja az oldalamat, hogy kire gondoltok...

Én itt senkiről nem tudom elképzelni, főleg azokról nem, akiket személyesen is lehet ismerni. Bízom benne, hogy nem rám gondoltok...

Ayse :) Tökéletesen egyetértek Veled :) Néha elcsodálkozom, amikor hallom, hogy ez is olvas bennünket, meg az is, de ez egy nyilvános fórum, és el nem tudom képzelni, hogyan árthatnának nekünk ezekkel az infókkal a zsebükben. Persze, ha belegondolok, hogy kikre szoktam itt panaszkodni, néhány összeveszést bezsebelhetek... Na, tőlem emiatt tuti, hogy nem szabadultok meg :lol:
A másik dolog, hogy Rheusnak dokihoz kéne fordulnia, mert nem egészen normális, amit csinál :?: Akkor én sem voltam normális régebben/sem/. Anyukám szerint nem voltam hajlandó soha mást rajzolni, csak babakocsit, babákat, bölcsőt. Tizenéves voltam, amikor valami nyári munkából lett egy kis pénzem. Mit akartam venni? Babakocsit / igazit, hogy ha majd lesz gyerekem, ez már meglegyen. Ki is néztem egy mélykocsit a Centrumban :lol: /
És kábé 13 éves koromtól azt vártam, mikor lehet már gyerekem. Unokatesómnak 14 éves a nagyobbik fia, akkoriban nagyon sokat jártam hozzájuk, amikor született, vigyáztam rá, majd az öccsére is. És akkor kezdtem megvenni a Kismamát, majd elő is fizettem rá. És csak 10 évvel később született gyerekem :!: Beteges? Lehetséges, de fogadjuk el egymást olyannak, amilyenek vagyunk. Egyik ember ilyen, a másik olyan.

Sildike :) Én írtam az ismerősömről, akinek a kislányának a meztelen képeit nézegették a neten.

Pocak:) Gyönyörű a három gyerkőc :D :D :D

Ayse :) A taliban benne lennék, csak kérdés, hogy mennyire bonyolult eljutni kocsi nélkül Hozzátok...

Amúgy elég pocsékul vagyok ma délután, fejfájás, hasmenés, hányinger... Remélem, nem fordul komolyabbra, pláne, hogy ne valami elkapható legyen!

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok!

Látom, már jó nagy kavalkád lett ebből a két névből.
Szerintem csak egy tini, aki szórakozott.
Én azért megmondom őszintén, hogy ha valami "hekker gyakornok", akkor tartok tőle.

Nem szeretném, hogy az adataimmal visszaéljenek.
De nem hinném, hogy igazából tőlünk lenne valaki.
Én már-már elmondhatm, hogy törzsgyökeres, vagy oszlopos? tagja vagyok a topiknak. Most független attól, hogy én is ritkán jövök.
Az igazán régieket (persze az újabbakat is, csak a régieket "jobban" ismerem) tényleg szinte családtagnak érzem:),
Itt több problémámat oszthattam meg, mint eddigi életemben bárhol, bárkinek. Több segítséget kaptam, mint bárkitől.
Eléggé kiismerhettük egymást. Nem hinném, hogy valaki hónapokig, sőt akár már elmondhatom, hogy több mint 1 éve
(a nagyon régiek) itt játszaná meg magát.
Azért ennyire nincsenek jó színészek:)

Az újakat/újabbakat, meg nem ismerem annyira, de róluk sem gondolnám, hogy bárki ilyennel szórakozna.
A másik, hogy mi értelme?
Szerintem napsugárnak ez egy olcsó tini játék volt.
Megmutatta, hogy ezt is tudja. Lehet, hogy mellette voltak az osztálytársak, vagy valakinek be akarta mutatni tudományát.
Mi van akkor ha nem is nő?
Erre senki sem gondolt?
Nem tudhatjuk.
De részben igaza van Ayse-nek, hogy mindenki a saját felelősségére ír le személyes dolgokat (mondjuk nem ezt írta), hanem, hogy abból nem lehet baj, hogy Józsi foga most bújik ki, Pisti meg csak körtét eszik.

Én megosztom veletek a gondjaim (így a világgal), mert nincs félnivalóm.
Aki elolvassa, az elolvassa és nem tud vele visszaélni.
Ha leírom a telefonszámomat, akkor is mit tud tenni?
Semmit, legfeljebb felhív vagy nem.
Viszont azért részben félek, ezt leírtam E-mail-ben.
De az már a visszaélésre vonatkozik.

Amikor nekünk elindult a Babaproject, akkor a Kaális párok fórumába írtam. Ott is vezetnek a tábliba (már nem biztos).
Sikerült a terhesség és még beszélgetem az ottani lányokkal.
De annyira kellemtelenül éreztem magam, hogy nekem sikerült, valaki meg már az 5-6-ik lombikot próbálja:(
Utána rátaláltam erre a topikra és csatlakoztam.

Szóval, én lezárom a dolgot.
Minden újonnan csatlakozót köszöntök!

Más!
Rókica!

Bocsi, hogy rohantunk!
Zsuzsababát ismertem meg :lol:
Olyan édes volt.
Meg nem is akartam ott kellemetlenkedni.
De komolyan olyan jó érzés volt találkozni veletek:)
Tök örülnék ha lenne tali és el tudnánk menni.

Megyek, mert ordítanak, hogy menjek segíteni....

Még jövök!
Puszi!
Angelani&Erhard

Kép
angelani

Sildike :) Köszönöm! Sikerült a kép! :) :) :)

Kép

Kép
jucc33
Érd

Kuha, megnéztem a képeket. Valóban van némi hasonlóság, de Napsi lányáról nagyon pici a fotó. Sztem ők nem ugyanazok. Én anno elolvastam Napsugaracska történetét az örökbebabára várva topicban. Teljesen más stílusban írnak, más az érzelmi háttér a hozzászólásokban. Napsugaracska tele van szeretettel, boldogsággal, Napsi sajnos nem, ami érthető is a helyzetéből adódóan.
És Napsugaracskának fia van, Napsinak lánya.
Látom, Pocak is ezt írta. :D

Hari, sztem próbálj először étvágyjavítót szedni! Nekem a Béres csepp mindig bejött, esetleg ha van terhesvitaminod, azt amúgy is ajánlják szoptatás alatt is.

Ayse, én úgy elmennék Hozzátok! De nekünk igazán messze vagytok. Sajnos.
:cry: :cry:
Vendég

Ayse, Jucc!

Köszönöm, hogy legalább ti megértetek!

Tünde!
Ez tényleg durva fogalmazás, hogy nem vagok normális, hiszen én is ismerek még sok ilyen embert, mint én vagyok.
És nem állandóan itt ülök és lesem a hozzászólásaitokat, csinálok mellette sok dolgot, amit egy fiatalnak kell (amúgy 19 éves vagyok).

És sajnálom, hogy sokaknak csak olyan véleményre futotta, amilyenre. :(

Andi
rheus

Hát itt aztán tényleg nagy lett a kavalkád :roll: :roll:

2-3napja nem voltam! Mire visszaolvastam(elég naggyázva), már el is felejtettem mi volt az elején :roll:

Na de megérdemlem! nem szabad ennyit kihagyni, mert lemaradok itt az eseményekről :oops:

Ami megmaradt: Lénácska fülbevalóstul is gyönyörű szép :!: ( szerintem tiszta Megann)

Második gyerek: Ezen én is sokat gondolkodom ,hogy tudom-e majd ugyanígy imádni ,mint Dávidkát.
De ahogy olvasom -a többgyermekes anyukák egybehangzóan kijelentették ,hogy a szeretet megduplázódik.
Kíváncsian várom , hogy így legyen
:P :P

Azt a levelet nekem is elkülditek? Vagy én még a gyanusítottak táborába tartozom? :twisted:
Én is nemrég csatlakoztam újból hozzátok, de remélem ,hogy akik régről ismernek-nem feltételeznek rólam semmi rosszat :cry:
Megann, Mea ,-már megint megjött....)- ből is ismerhettek!
És a mostani topikban is az elsők között voltam :lol:

Na ennyitt a védőbeszédemből! :lol:
Egy kicsit én is üldözési mániás vagyok! Mindent magamra tudok venni :roll:
De előre bocsánatot is kérek ha ez fel sem merült senkiben :oops:
csillam

sziasztok! :)

ej, ej, Napsi ígérted, hogy este jelentkezel.. látod mennyire hiányolunk! :lol:

Reus!
gyere és beszélj! :wink:

Apropó: volt az örökbebabás topikban egy "szokesz" nevű csaj. Az ott osztotta a népet jótanáccsal meg véleménnyel, aztán felszívódott. Ez dettó ugyanaz a szitu, ki tudja kicsoda, bár nekem is van tippem. :)

Dóri
Vendég

WOW megvan az 1000. hozzászólásom! :mrgreen:
Vendég

Pocak, Tünde, szerintem ez nem jelent semmit....ha valaki ezzel szórakozik, és jó színész, akkor ki tud találni ellenkező történeteket...volt már rá korábban példa....Multivitamin, Moflimaci, Milkyway...és még nem tudom hány neve volt és mind külön stoy, de u.az a személy volt...nlc.-n is szórakozott/szórakozik...ki tudja...

Ha alaptalan a dolog Napsi, és Sugaracska esetén, akkor meakulpa...de még nem védte meg magát... :lol:

Kép

Kép
prüntyi

Na most akkor ki a nemnormális?

Ugye Rheus azt írta, hogy még nagyon fiatal, és nem tervezik a babát. Ehhez képest a Babára várva topicba már tavaly is írt, hogy vashiányos. Nézzétek meg az előzményeket.
És Zsofynak is írt a nem szeretem a férjem topicba, hogy miért nem szereti.
Szóval akkor ki is vagy, Rheus?
Nekem semmi bajom ha itt vagy, az jön, aki akar, de utálom, ha vki nem őszinte!!!!
Vendég

Pocak, Tünde!

Megnéztem azt az örökbeadós topikot is, és valóban, ez csak véletlen egybeesés, az a Napsi nem lehet a "mi napsugarunk"!!! Az ottani Napsi tényleg egész másképp ír, mint az itteni.

Nnna, most aztán tényleg jól felkavargtak a kedélyek.
Most szépen lassan mindenki azon fog morfondírozni magában, hogy vajon "én vagyok-e a gyanúsított".
Amellett, hogy én is kíváncsi lennék rá, hogy kire gondolt Tünde, azért egy kicsit "félelmetes" is ez az egész.

Nem szeretném, ha most elindulna itt a topikban a találgatás, egymásra mutogatás.
Lányok, remélem, Ti is így gondoljátok.

Na, de Tünde, azért én még mindig kíváncsi vagyok!

Mi lenne, ha e-mailben elküldenéd mindenkinek a tippedet, persze annak nem, akire tippelsz.
Azt meg úgysem fogjuk megtudni, hogy ki nem kapott! Max. fellélegezhetünk.
Na? Mit szólsz????? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
kuha

Jaj, Kuha, dehogy küldöm el!
Lehet, hogy csak vki színt akart vinni a topicba, nem?
Vendég

Tünde! :( :( :(

Pedig már tök jól kitaláltam, hogy hogyan is szedhetném ki belőled!!! :D :D :D

Hát, nem tudom, ennyire unalmasnak tűnik ez a topik, hogy színt kelljen vinni bele? Így is megy időnként a műsor, nincs szükség itt Napsugárra.
Meg egyébként sincs szükség rá.

Ma sem jelentkezett még, pedig tegnap estére ígérte magát. Azért én várom, hogy jelentkezett, és hogy majd mivel védekezik!!!!

Kép
kuha

Egyébként Dávidkám is elkezdett gyorsan kúszni :P :P

Az ágy egyik végéből a másikba pillanatok alatt eljut :lol: és már rágja is az áykeretet :twisted: :!: már benne is van a foga nyoma :) /fenyő/

És mostmár biztosan ül egyedül is!

Ma vettem neki a tescoban kislabdákat (100db) beöntöttem a járókába, hát nagyon tetszett neki!/narancssárga-lila-világoskék-zöld-rózsaszín/
Most a fürdéshez is vitt magával egy párat :P :P

Olyan jó látni ahogy örülni tud dolgoknak :!:

Az előbb ugyan ment a hiszti ,mert nem vihette magával a vezetékes telefont is fürdeni :mrgreen:

És mik lesznek még::::????

Hari :!:

Egyél sok-sok szénhidrátot !! nekem bejött-sajnos
ha sokat eszem hízok tőle-ha nem eszem fogyok :!:
Meg szerintem próbálj meg alvás előtt enni!

Kívánom ,hogy jobban legyél!

Mennem kell....

Puszi
csillam

Csajok!

Hát a legeslegfontosabb dolgot nem is mondtam Nektek!!!!

Gergőnek áttörte az ínyét az első fogacskája!! Na, mit szóltok?
HOlnap elmegyünk anyumékhoz, és csak vasárnap jövünk haza.
Remélem, addigra már az egyfogúak táborát erősítjük!!!

Kép
kuha

Kuha, Gratulálok! Jó hétvégét nektek!

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Tessék nekem is megmutatni ezt a képes beillesztést. Please!

Ja! Ha én sem vagyok a tiltott listán.
Mivel, hogy pont nekem írt ez a direkt összeugrasztó akárki.
Az is lehet, hogy egy gyerekgyűlölő pasi.
Sokszor a látszat csal.

Jucc!
Te meg NE írj marhaságokat!
Senki sem gondolna rád!
Én pont azt írtam, hogy nem hinném, hogy közülünk való.
Pláne nem a "veteránok közül" :D

Drága Harim!

Ne csináld!
Tiszta ideg vagyok!
Menj el dokihoz, de azonnal!
Mi lesz a Szépséges Lilivel?

A jobbnál jobb képekről megfeledkezünk :?:

Én inkább továbbra is csak dícsérném a Babákat :lol:

Pocakpacni4
igazán helyesek a Gyerkőcök :)

Megyek, majd h alecsitulnak a dolgok, benézek.
Még én sem tudom, hogy gyanusított vagyok-e.

Sziasztok!
Szép Estét!
Angelani&Erhard

Kép
angelani

Kuha,
Gratulálok a fogacskához!

Én is eldicsekszem, hogy Tofinak is ma délutánra törte át az első fogacska az ínyét!! Nem volt semmi előjele, délelőtt még néztem is, hogy na még egy darabig bizti nem lesz ott semmi. Semmi pirosság, fehérség, semmi bedagadt íny, semmi extra nyűgi. Ebédkor meg már látszott a csipkés teteje! Nem bánnám, ha a többi is így jönne ki! :D

Kép
Bab és Tofi
bab

Sziasztok!

Kuha!
Én is Gratula!
Pihenjétek ki magatokat.

Csillám!
Képet kérünk Dávidkáról és a fognyomokról :lol:
Nagyon ügyi :D

Mennyibe kerültek a labdák?
Vennék én is Erhardnak.

Na megyek, befogom!
Egyébként Kuhának Igaza van.
Én sem szeretném, hogy itt ujjal mutogatás legyen, mert én mindent magamra veszek :?
Én akkor inkább maradnék a "szürke" topikban.
De ezt mi tesszük színesebbé!
Főleg a Babáink!

Napsugaracska!
Nem ott röhögni a gép előtt, hanem idejönni és bocsánatot kérni!
Sikerült felkavarni atopikot!
Remélem, az életed pont ettől jött helyre.

Puszi!
Angelani&Erhard

Kép
angelani

Most csak egyre reagálok, de este még jövök:

HARI!
VAN FELNŐTTEKNEK VALÓ TÁPSZER IS, HÁZIORVOS FELÍRJA, KÉRDEZD MEG!!!!
ayse

Sziasztok
...emléxik még rám valaki?

Jucc
biztosan, köszi a törődést, az sms-eket, tök jó esett. És bocs, hogy az utolsóra nem válaszoltam, az utóbbi időben sok bajom volt. (Nem kezdem rögtön a panasszal, csak címszavakban: dupla illetéket szabtak ki a házra, és harmad-gyedet állapítottak meg, mint ami jogos. Szóval volt miért rohangásznom-aggódnom.)

De a lényeg: hétfőn végre ideköltöztünk. Ápr 1 volt az utolsó céldátum :? szóval még ahhoz képest is jó későn, de így sikerült. a ház messz nincs kész, még kell vagy 10-20 év. Vagy 4-5 mila holnapra :D

Szóval ha visszakapcsolódhatnék...emlékeztetőül:
Kevin 3 éves lesz júni 13-án
Kép

De persze aki miatt írogattam amíg volt netem, az Tamó, aki 2-án lesz 8 hós. Így született:
Kép
De azért kikupálódott mára :D
Kép
Kép
Tamó még anyatejes, napi 1x kap "kaját" ami a jelenlegi tábori körülmények közt inkább bébiétel. Sütőtök, répa megy, édes gyümik nem nagyon. Forog-pörög, kepeszkedik, 4 napja nyomta fel magát először 4kézlábra, de még nem tudja kitartani. Az etetőszékben meg a pihenőszékben a könyökével kinyomja magát, "felül", de egyedül még nem tud ülni.
És amúgy olyan mint egy Napocska: mindig vigyorog, de tényleg. Akkor dünnyög, ha éhes vagy álmos.

Na, így kezdetnek ennyit öntök csak rátok. 7-8 hónapot nem is próbálok visszaolvasni, de próbálok be-visszakapcsolódni, előre is bocs, ha néha hülyeségeket kérdezek majd... :oops:
üdv
p
penna

Sziasztok!

Kuha!
Én is Gratula!
Pihenjétek ki magatokat.

Csillám!
Képet kérünk Dávidkáról és a fognyomokról :lol:
Nagyon ügyi :D

Mennyibe kerültek a labdák?
Vennék én is Erhardnak.

Na megyek, befogom!
Egyébként Kuhának Igaza van.
Én sem szeretném, hogy itt ujjal mutogatás legyen, mert én mindent magamra veszek :?
Én akkor inkább maradnék a "szürke" topikban.
De ezt mi tesszük színesebbé!
Főleg a Babáink!

Napsugaracska!
Nem ott röhögni a gép előtt, hanem idejönni és bocsánatot kérni!
Sikerült felkavarni atopikot!
Remélem, az életed pont ettől jött helyre.

Puszi!
Angelani&Erhard

Kép
angelani

Sziasztok!

De jó, 5 percenként elküldi?

Penna!
Nemrég Emlegettelek!
De jó látni téged!
Jucc mondta, hogy sms-en tartottátok a kapcsolatot, de rég írtál.
Mesélj, mi újság veletek?
Milyen a tiszta levegő?

Bab!
irígykedem a fogacska miatt :lol:
De Gratula!
Mi eddig mindkét fogért megküzdöttünk és most jönnek a vámpírfogak.
Mert fent a szemfogak jönnek :?

Sziasztok!
Angelani&Erhard
angelani

Úristen, lányok, hogy forrong a topic, amig én békés hányikálással töltöm a napjaimat :oops:
Szerintem ne foglalkozzunk olyanokkal, akik nem azért jönnek, mint mi, hogy megosszuk egymással az örömeinket, gondjainkat. Különben igazi banyaklub leszünk :(
Tünde, sejtem kire gondolsz, de szerintem teljesen alaptalan a feltételezésed, bizonyos értelmi szint felett az ember ilyet nem csinál.

Engem most épp eléggé leköt a 70 centit körüli lánykám és a 24 mm-es magzatom, nem szivesen olvasgatom igy a topicot. Na azért persze mégis, mert már függővé váltam, de nem tetszik.

Sis, ne bántódj meg, olyan sokan vagyunk, és ha egy-egy vélemény rosszul esik, az nem jelenti azt, hogy itt egy társaság ezt meg azt gondolja. És olyan jó téged olvasni :)
Jaj, és köszi még egyszer a meghivót, apának végre sikerült felmenni az iwiwre. Nem ment gyorsan.

Tünde, te jól viseled a terhességet?

KépKép

KépKép
majola

Majola, már elkezdődött a hányingeres időszak, de egyelőre még bentmaradt minden. :? Orvos szerint is dec. 24 a dátumod?

Sztem is lapozzunk már erről a témáról, tényleg nem erről szól a topic.

Penna, mi nem ismerjük egymást, de azért jó, hogy újra itt vagy! :D
Vendég

Szia Penna!
Hú jó nagyot nőtt Tamó!
A gondok ellenére azért tök jó, hogy beköltöztetek és gratulálok! Én is mindig azt mondom, hogy még 20 év és kész vagyunk (azért egy kicsit jobban állunk, mint Petrocelliék).

Gratulálok [size=24]Tofinak[/color][/size] és[color=indigo] Gergőnek a fogakhoz!!!!

Majola,
de irígyellek, hogy tudod, hogy kire gondolt Tünde! Tisztára, mint egy Agatha Cristie....
ayse

A fromázást asszem még gyakorolnom kell... :oops: :oops: :oops:
ayse

Dóri!
Neked is gratulálok az 1000. hsz-edhez!!!!

Tünde,

gondold meg, ha kandi kamera nem is de élőben....
ayse

Gratulálok az első fogacskákhoz

Angelani :)

Még kép nincs róla ,de igérem holnap csinálok :twisted:
A labdák nemegész 3000ftba kerültek.
Pontosan neharagudj ,de nem tudom :oops:

Ilyen "centit ,,meg úgy tudsz berakni, hogy rákattintassz valakiére akié tetszik. Így beadja a youngnutrtion.net oldalát.(angol)
Ott regisztrálod magad!! /menni fog ne izgulj!! Én sem beszélek egy kukkot sem angolul -mégis sikerült/

Majd kikeresed a new baby tickers-et

Kiválasztod a neked tetszőt, kitöltöd az adatokat, csatolsz hozzá képet és már kész is! a végén a BBCode neveztű mezőt másolod a profilodban az aláíráshoz!

Jobban nem tudtam leírni! Ha nem boldogulsz , szivesen segítek :P
csillam

Davallia-Einstein :mrgreen:

Én nem kaptam a kőrlevélből :roll:

Nemakarok -nemakarok gyanusított lenni :shock: :shock: :shock:

Kérem én is a levelet csillus77@citromail.hu

Holnap leírom ,hogy mi mitt öszze szenvedünk ez miatt a nyanvadt félszocpol miatt :cry: :cry:
Ma is azt voltunk intézni :cry:

Útálom a bankokat :evil:
csillam

Bocs a sok hibáért ,de már alig látok!

Mi nem fejlődünk alvásügyileg -csak visszafele :shock:

Nagyon tetszik nekem ez az emotikon :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Jó éjszakát!!!
csillam

Lányok!

Aki ad már kenyérfélét a babának! Mit tesztek rá?
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?