A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Syg,
azokat a recepteket elküldöd? Mármint ha elektronikusan vannak meg :) Én csak a zablisztes palacsintát meg a kukoricadarát tudom. Bár ezekből is lehetne tortát csinálni.
Sövény ügyben mire jutottál? Múlt héten volt itt a kertépítő sógorom, Ő a somot ajánlotta, meg valamilyen ciprust (bár ez elég drága).

Pille,
örülök, hogy jól vagy :) Orsi rengeteget nőtt, nem hasonlít a kicsi Flórára?

Nana,
szorítunk, és szerintem se izgulj a súlya miatt, bár tudom, könnyű mondani.

Roz?

Kép

Kép
kobudo

sziasztok

nem nagyon tudtam visszaolvasni csak elkaptam egy két sort

syg
jobbulást nektek

seriff
hatalmas gartula a kis Hanncinak :)

én totál el vagyok havazva a dédéim gyóygszer mérgezést kapott anyum még 5 napig fekszik szigorúan az apósomat meg tegnap a háziorvostól már műtétbe vitték vakbélel
azt sem tudom hova kapjak ...
(t.meg fetreng mert elkapott valami vírust megy hasa meg hány...)
remélem legalább a gyerekekenek nem adja át

jövök és majd visszaolvasok pusszika :)
roz23

Roz,
hát nagyon rátok jár a rúd :(

Pille,
örülök, hogy Orsi ilyen könnyen megúszta. Flóra bőre szépülni fog, Miláné is olyan csúnya volt, hogy azt hittem zombi lesz belőle, de idővel teljesen helyre jött, csak egy-két helyen látható, de egyáltalán nem zavaró. A lámpa pedig csodákat tesz :).

Nana,
már azt hittem babázol. Súly miatt ne idegesítsd magad. Nálam a gép szerint az utolsó három hétben össz. 200 grammot hízott Eszti. Néha nagyot csalnak a gépek. Ne aggódj, rendben lesz. Danit sajnálom. Olyan sok beteg van most (enyémek is) az oviban.

Eszter nem nyugszik egy percre sem, állandóan mászik, próbál felállni, ahol csak tud, aztán mikor sikerül, akkor elkezd remegni a lába, elsírja magát és a végén elvágódik :lol: . Jobb esetben ilyenkorra már oda is érek... És továbbra is alig alszik nappal. Kétszer-háromszor félórát :(.

Lili, Mrege hogy vagytok? Régen voltatok.
balim

Sziasztok!

Eszterkének mi is boldog névnapot kívánunk! (így utólag, bocsi..)

Bálint és Borka kutya eszméletlenül élvezik egymás társaságát. Borka egy hidegvérű, nyúzásért kuncsorgó 5 éves újfundlandi lány. Ha minden jól megy fajtatiszta kiskutyái lesznek. Nemrég pároztattuk egy másik nagy medvével, Barnussal, a 70 kg-os újfundlandival. Borka nagyon tudja, hogyan kell a gyerekekhez nyúlni, no meg ha Andris azt mondja neki, hogy üljön oda, vagy feküdjön Bálintka mellé, akkor nem tágít mellőle, vigyáz rá. Csudára tiszteli Bálintot! Andris folyamatosan tanította Borkát, hogy a falkavezér kölykével nem szabad ujjathúzni! :lol:
Borka nemrég volt kozmetikusnál, így már nem olyan nehéz tisztán tartani, mint a nagy bundájával.
Kob
Én nagyon ajánlom Nektek az újfundlandit, ha kutyabarátot szeretne Kamillka! Higgadt, nyugodt, ragaszkodó, és alázatos barát.. Bár már láthattátok.

Bálintka nagyon nagyfiúsodik. Kezd akaratos lenni, rengeteget beszél, énekelünk, táncolunk. Rengeteget lóg rajtam, és mostmár sok kaját is eszik, de mellette minden lehetőséget kikövetel magának, hogy szopizhasson. Szombaton először fodrász nénihez megyünk. Az izasztó nagy loboncából vág egy kedves fodrász barátném.
Hogy hagyja-e Bálcsi, hát rejtély.. MAjd ha elsőre nem, talán majd harmadjára már igen... majd kiderül!

Persze valamit még akartam írni, de most sem tudom, hogy mit... :?

KépKép
mino

Nana

Szerintem sem kellene aggódnod a súly miatt... Tudod, hogy már az elejétől fogva elég nagyfiúnak saccolták Botondot! Reméljük, hogy a combcsont hossz változatlansága sem jelez semmi félnivalót! Erről Seriff biztos tud megnyugtatót írni. Egyébként Bálcsit a várandósság végére olyan 3100gr-ra saccolták, 36. hetes UH-n 2100gr-ra kalibrálták a súlyát, 36+1 naposan, mikor kivették 2550gr volt! Tehát ezek a méretek nem pontosak, csak bizonyos mért pontok viszonyításával alkotott becslés, kép.
NA ezt szerintem Te is tudtad..

Athina
Köszi a vissza puszit, már átadtam! Klassz, hogy már nem vagy palacklábú! :P

KépKép
mino

Sziasztok!

én folymatosan olvasok, csak nincs időm válaszolni....tudom, h. mi van veletek, és leírni is szeretném, csak annyi mindent szeretnék....
tegnap is mire megírtam, és beakartam szúrni Zsófi "szalagját", hogy mennyi idős, eltűnt sz összes hozzászólásom. Apa meg megunta, és itthagyott. Én meg kiiidegeltem magam, és kikapcsoltam a szar gépet. Szval azért tudom, h. kivel mi újság van.... :D

Balim, nektek kettőtöknek utólag is nagyon sok boldog névnapot kívánunk! :)

Nana, ú, ez a vége már olyan nehéz.....de nemsokára babázhatsz! :) Ne aggódj sztem sem a súlya miatt! Az, h. 2hét alatt nem hízott semmit.....nem jelent semmit! :wink:

Annyi mindent szerettem volna......

Roz, sajnálom, h. ennyi minden rossz van most körülötted...T. is......:(

Próbálok még olvasni, hátha eszembe jut még vmi...ha engedi Zsófi......

Syg, költözéshez sok erőt! Én nem kívánom. MI nem is költözünk szerencsére.....nem találtunk nekünk valót.

Zsófi is csak naponta 3* fél órákat alszik. De mióta többet kocsikázom vele, azóta már alszik az autóban 1,5órát is. :) De bent nem hajlandó továbbra sem aludni......
birolili

Sziasztok

Eddig nem jöttem, mert beteg a lányom :( Teganap derült ki h hugyúti fertőzése van. Most vizeletvizsgálatra megyünk holnap is, mert reggelre már véres s volt a pelus. A drnéni szerint ha a holnapi vizeleteredméyn is rossz akkor kórházba kell költözni és intravénás antibiotkumot kap :cry:
Volt valakinek ilyenje? Bíztassatok már egy kicsit léci..

Kép
Kép
Kép
thymi

Húú, ennyi betegséget!

Roz,
kitartást! Szólj, ha segíthetek valamiben!

Thymi,
hogy kezdődött a fertőzés? Mit vettetek észre? Nálunk még nem volt ilyen...

Kép

Kép
kobudo

Lili,
jó, hogy jelentkeztél. Köszi a köszöntést Neked és Minonak is :). Akkor ezek szerint Zsófi sem akar megjavulni alvás terén :(. Az a félóra meg olyan gyorsan elmegy, hogy csak na. De azért még nézelődtök ház ügyben, nem? Vagy most egy időre leálltatok vele?

Mino,
kutyusotok nagyon édes szőrmók :).

Thymi,
Kaptatok rá valami antibiotikumot? Mennyi ideje szeditek? Remélem holnapra már hatni fog és elkerülitek a kórházat. Kicsi lány hogyan viseli? Egyébként hogy tud ilyet egy ilyen apróság összeszedni, mondott erről valamit a doki? Légyerős, nem lesz baj.
balim

Kobudo

Különösebb tünet nincsen. Kedden amikor jött a drnlni megemlítettem neki h pénteken 38 fokos volt a hője popsiban, de adtam neki kúpot és azóta nincs gond. HAmarabb nem is tudtam vona neki szóln mivel nem volt itthon vasárnap estig. Erre írt beutalót vizeletvizsgálatra, h megnézze mitől volt a láz v hőemelkedés (nem tudo m h ez babánál minek számít). Azt mondta h a hőközpont már ki van alakuva ennyi idős korbn és ez valami jele volt). Hát tessék. Me is van az ok. Ja a másik -talán ennek a tünete- h nincs étvágya.

Balim
Zinnat-ot kaptunk és tegnap este kezdtük el. Nem tudom honnan jött, apa szerint (mentőzik) felfázott (ezt kétlem) v a kaki fertőzhetett vissza. Ez tóbbi inkább hihető, mivel anyatejes még és elég híg a kakija és sokszor a nunusba is kerül :? .

Ma eddig elég jó kedvűnek tűnt, sokat kiabált meg kurjongatot meg dumált, igaz dél fel volt egy kis görcsös sírás, de gondolom azért, mert tegnap este nem evett és így z angolvizet sem tudtam beadni neki csak reggel. Nem akarom elkiabálni de mintha az étvágya is jobb lenne. Hátha hat a gyógyszer. NAgyon bízom benne.
kb fél kettő óta szunyál...drága most piheni ki a bacikat magából

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok!

Boldog Eszter nevnapot kivanok en is, kisse megkesve!
Kép

Syg, jobbulast kivanok!!!
Talaltam tej es tojas mentes receptet, elkuldtem priviben.

Dettus, csodaszep a kislanyod!

Roz, nagyon sajnalom, hogy igy osszejottek a dolgok! :(

Lili, mar reg irni akartam, hogy sajnalom, hogy ez elado visszalepett. :( Tudom milyen csalodas. Ezek szerint akkor mar nem is kerestek masik hazat?

Pille, orulok, hogy a kislanyod sikeresen atveszelte a baranyhimlot.

Thymi, jobbulast a kicsi lanynak!

Cukker, velunk sem fordult meg ilyen elo, nem tudok mit irni. :(

Bepa, Kati is csikorgatja a fogat, olyankor raszolok, hogy ne csinalja. Iszonyu hallgatni es en is feltem a fogacskait.

Syg, kitartas a koltozkodeshez!!!

Nana, hol a baba? :D

Ma voltunk Devenyes gyogytornasznal, megmutatni Katit. Heti egy-ket alkalommal fogunk menni illetve o is kijon hazhoz. Teljesen le vagyunk tiltva az ultetesrol, csak haton, hason szabad lennie. Remelem felgyorsul a mozgasfejlodese...

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Szijja Mindenkinek!

Nana
Fel a fejjel, max. át tudom érezni a te érzéseidet. Nekem mondjuk nem a jósló fájások okoznak gondot - lehet, hogy nekem olyan nincs is - hanem az, hogy szerintem már nagyon kényelmetelnül érezheti magát ez a kislány és kapok tőle akkorákat, hogy a szemem majd kiesik.
De kitartás, már nincs hátra sok.

Mino
Uh, én is örülök, hogy már nem vagyok palacklábú. Nem szerettem volna hogy meglássa a doki, mert maradhattam volna benn. Holnap megyek nst-re, kiváncsi vagyok mit fog mondani, habár ameddig ekkora felfordulás van a pocakomban nem lehet probléma remélem.

Szép, jó estét és éjszakát kívánok mindenkinek.
atinah

Sziasztok!

Szia Attinah!

Képzeld a múltkor nem ismertelek meg. :roll:

Amikor kimentél akkor jöttem rá... :o aztán fent az x. osztályon kérdezgettem a lánytól akivel Nstn beszélgettem hogy látott-e, de mondta hogy ott sajna nem látott. :(

Szóval ilyen béna vagyok, bocsi, olyan mintha teljesen el és meghülyültem volna... :(

És doktorbácsi mit mondott neked? megvizsgált? Én elértem hogy ne legyen vizsgálat, :D de azt mondta hétfőn nem uszom meg.
Enyém gyerek is hihetetlen dolgokat produkált egészen keddig, 2 napja azonban alig mozog.

Danussal nekem sem voltak joslók, most meg...na mindegy, edzünk a nagy napra!!! :D

Ja találkoztam ma Kecsonéval, persze őt sem ismertem fel... :roll: na de mindegy majd ha bejelentkezik írok neki! :D

Köszönöm mindenkinek az Uh-ás megnyugtatásokat, persze tudom én ezt, én is mindig ezen a véleményen vagyok, ha másokat kell megnyugtatni. Igazából nem idegesítem már magam ezen, de azért fura... :?

Ugyanaz az Uh gép, mivel végig magán Uh-ra jártam, ugyanaz a személy vizsgált... :?
nana09

Bocs! Atinah, nem Attinah! :D
nana09

Sziasztok!

Tegnap megint dolgoztam, vagyis most csak vizsgáztattam, de azért az is az. Annyira nem is voltam szenyó, csak egy embernek kell újra jönnie :)

Nana,
nekem azt mondták anno, hogy a babák születésük előtt egy-két nappal leállnak. Na Lili még a születése közben is akkorákat rúgott, és tudod, a 2900-as lányom kjött 3950-nel!!! :wink:

Syg,
nekünk van most homeos könyvünk, csak nem betegségenként, hanem szerenként van csoportosítva, nem betegségenként, így nehéz keresni benne.

Lányok, lehet, hogy Lili a betegségem miatt nem akar szopizni? Pár napja már úgy rákapott, meg is voltam lepődve, tegnap este meg mivel egész nap nem voltam itthon, tejcsit akartam adni neki vacsira. Ordított egy sort, két három kortyot volt csak hajlandó inni, aztán a tejpépből meg egy egész adagot lenyomott.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Balim

Eszembe jutott valami. Marci nem járt múlt héten focizni a Széktóba? Ott volt edzés fél 5-kor. Volt egy Marci nevű kisfiú a másik csapatban. Mi a csapatuk neve? Néha játszanak 2000esekkel.

Elvittem Adrit a Kiss Katihoz. Ő nem lepődött meg a folyáson. A kakitól lehet. Kamillás vízzel kell mosogatnom és, ha szükséges canesten kenőccsel kenegetni. Remélem rendbe jön. Én annyira vigyázok mindig tisztába tevéskor, de így jártam. Egyébként csak egyszer láttam benne fehér nyákot, meg volt egy zöldes sárga pötty a peluson. Nagyon zavar, hogy még csak velem fordult elő. Az az érzésem, hogy nem voltam elég figyelmes. Most már mindig meg is fürdetem kaki után.

Majd még írok, de most felébredt.
cukkermáz

Nana

Sokat gondolok rád, nemsokára itt a bébi. Ne izgulj a súlya miatt. :)

Timi

Megismertelek a másik topikból. Picúrnak remélem semmi baja nincs.

Lina

Persze, oké a tali. Miből vizsgáztatsz?
Már nem emlékszem, te mivel kezdted a hozzátápit, vagy hogy is nevezitek? Gyümölcslével? Én csak szeretném vele megkóstoltatni hamarosan. 8-án lesz 4 hónapos. Mivel elkezdett válogatni, megpróbálnám.
Pille

Orsi olyan kis drága.

Roz

Sajnálom nálatok ezt a sok szomorú eseményt. :(

Seriff

Azt hittem csak szopizni akar, meg a fogára is gondoltam. Doktornéni nem látott fogat. Nem aludt egész nap semmit, és sokat sírt. Előtte meg szinte a napot átaludta, így nagyon feltűnő volt. Aztán kipróbáltam neki egy másik tápszert, hát úgy nyakalta, mosolygott hozzá, meg beszélt. Azóta olyan kis nyugodt és alszik újra. Persze emellett szopizik is. És amióta elhagytam a sok nasit, és elkezdtem finoman tornázni is, a tejem is több lett. Vagy csak véletlen?
cukkermáz

Nana

Hallottál a Dm-es baba programról? Te is be tudsz majd lépni. Majd, ha meglesz a bébi születési anyakönyvi kivonata, azt kell majd lefénymásolni és így lehet jelentkezni rá. Én most fogom leadni. Érdekes, hogy a boltban nem ajánlották, amikor látták, hogy babával voltam és éppen pelust vettem. A szomszéd csaj szólt.
cukkermáz

Sziasztok!

Köszi Cukker hogy szóltál. Ismerem ezt a programot, már akkor is volt amikor Danus született. :)

Húúú! Adri már milyen nagy lány, mindjárt 4 hónapos!! :D

Dora,
Lehet hogy hülye kérdés, de hogy fogod etetni kis Katát? Hisz már nem csak szopizik, nem?
És ő hogy viseli hogy csak fekve láthatja a világot? :(

Roz,
Kitartás! szegény...mennyi baj elér. :(

Mino,
Neked is köszi a biztatást...dehát tudod hogy van ez, ebben az állapotban hajlamosak vagyunk jobban félni mint kellene. :)

ATINAH,
Írjjjjjjjj, ha végeztél!!! Annyira kiváncsi vagyok, mizujs veled és kicsilánnyal! :D
nana09

Cukker,
először alma levét adtam neki pár kanállal, aztán a püréjét, de az nem igazán ízlett. Vettem Hipp almát, az sem, úgyhogy váltottunk őszibarackra. Először lé, aztán a pép. Az almát mással együtt megeszi, de úgy látszik magában nem ízlik.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Nana
Persze, tudom én.. Várandósan én Nálad még halmozottabban voltam parás!! Úgyhogy szerintem jól esnek a megnyugtató szavak, de igazán megnyugodni, úgyis csak akkor fogsz, ha Boti kint lesz.. :)

Lina
Kérdezted a járókát. Állandó kinti ügyeletes! A fedett teraszon van, olykor pedig levisszük a fűre. De mint azt a fotók mutatják, Borka kutya nem engedi hogy a gyepről elkószáljon Bálcsi. :lol:

Köszönjük a fogacskás gratulációkat!

Klímás csajok
A Szuperinfóban most sok klíma akció van!

Érdekes idő van ma..

Athina, Nana
Akkor Ti a számítások szerint jövőhéten osztódtok???
Azta mindenit! Nana, még nemrég "irígykedve" vágyódtál a második bébi után! És már nemsokára kint is van.. Huh... :P
Végülis Bálint is még most volt morzsányi, és kevesebb mint egy hónap múlva ünnepeljük az első csoda szülinapot!!!! :lol:

(ugye mi nem öregszünk ilyen rohamban?!?! :wink: )

KépKép
mino

Köszi Lina, akkor majd megpróbálom.

Felhívtam a nőgyógyászomat is, mert aggasztott, hogy egy folyást hogy lehet külsőleg canestennel kezelni, de ő is ezt javasolta, ha meg nem használ, akkor van canesten csepp is és azt kell belecseppenteni.

Dóra

Miért nem lehet ültetni Katát? Vagy egyik babát sem szabad ültetni, amíg nem ül egyedül? Pedig nagyon élvezik, ha tudnak nézelődni. Én úgy játszottam Bencével is, hogy mögé ültem, így fogtam is, és a dereka is támasztva volt. Nagyon jókat tudott így mókolni.

Mino

Ti sorban egyévesek lesztek itt a topikban. Mi meg most kezdtük. :) Amikor én pici baba voltam, a vizsla kutyánk úgy vigyázott rám, hogy még anyut sem engedte oda.
cukkermáz

Egy friss kép, ha sikerül
Kép[/quote][/u][/i][/b]
cukkermáz

sziasztok
Cukker
Tényleg nem szabad ültetni a babát, amíg maga nem ül. Nekem is ezt mondta a gyógytornász...persze sztem elkerülhetetlen, hogy olykor ne nézzen szét úgy, ahogy Te is írtad! :)

DM Babaprogram: Én is most tudtam meg, hogy lehet erre jelentkezni..de valszeg lecsúsztam róla...márc.31-ig lehetett volna jelentkezni. Most megyek le megkérdezni, hogy nem lehet - e mégis megoldani vhogy. Amúgy tényleg nekem sem szóltak, mikor babával pelenkát vagy ilyesmit vásároltunk!

MA voltunk vérvételen. Zsombinak nagyon fehér a bőre. A dokinéni ki szertné zárni a vashiányt! Remélem minden rendben lesz! Zsombi nagyon ügyi volt. Akkor nyöszörgött mikor beszúrták a tűt. Utána meg mosolygott a nénire! :)
quill

Quill

Adri is nagyon fehér bőrű, és engem is aggaszt egy kicsit, de múltkor doki nézte a száját és a szemét belülről, azt mondta nem vashiányos.
cukkermáz

Sziasztok!

Cukker, milyen nagy mar Adri! Es micsoda gyonyoru PO bodyja van! :)
Elvileg addig tenyleg nem szabadna ultetni, amig magatol nem tud felulni.

Nana, direkt ultetest nem szabad csinalni. Etetoszekben, babakocsiban, hordozoban felig dontott ulesben ulhet.

Na megyunk ebedelni. Katinak pulykahusis cukkini lesz a menuje. :) Mar tolat is a konyha fele. :lol:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Mino,

Szerintem mi pont így nem öregszünk. :lol: Akinek nincs gyereke az sokkal jobban! :D

Atinah jún. 4-re, én 8-ra vagyok kiirva. Hát én nem hiszem hogy kihuzom odáig...vagyis nemtudom, de egyre erősebbek ezek a joslok. :roll:

Elsőszülöttem ma is kiakasztott...sajnos már napok óta ilyen...mintha nem is az én "régi" szófogadó, ügyes gyerekem lenne... :cry: :cry:
nana09

Jó étvágyat az ebédhez. :)
cukkermáz

Nana

Mit csinált a Danus?

Amúgy majd meglátod még mi vár rád. :) Bencének olyan fiús dolgai vannak, hogy néha falra mászok tőlük. Most az autós kártya a legújabb őrület és a külvilág is megszűnik számára.
cukkermáz

Nemrég mesélte az egyik ismerősöm, hogy a 3. osztályos lányuk egyedül megy el néha a tánc órájára. Innen a Spartól a SZÜV-ig. Rákényszerülnek, mert a kisebbik heti 3x focizik, és fedik egymást az órák. Bence csak kétszer jár egy héten, meg apa is, ez pont elég ahhoz, hogy kész rohanás a hetünk.
cukkermáz

Nana

Meg van már minden, ami a babához kell? Gondolom igen, de azért mesélj. Az első hetek olyan fárasztóak, de belelendül ez ember. Meg biztos nektek sem újdonság már, hogy nem akkor alszol és annyit amennyit akarsz. Eszembe jutnak a régi izgalmak.
cukkermáz

Cukker,

Eddig egyátalán nem féltem attól hogy mi lesz Botond születése után. Annyira magabiztos voltam és olyan erősnek éreztem magam. Nem féltem mi lesz így, hogy semmi segítségem nem lesz, hisz anyukám nem Kecskeméten lakik, jelenleg az unokatesom sem...szóval senki akire számithatnék. :(

Gondoltam no problem jól elleszünk mi hármasban, hisz Dani már okos, ügyes és tényleg segitőkész, szófogadó kisfiú, a nem alváshoz meg majd előre rágyurok azzal hogy az utolsó hónapban sokat alszok.

Hát...Semmi nem így alakul. :cry:

Már lassan 1 hónapja örülök ha pár órát bírok aludni éjszaka, Dani kifordult önmagából és mi teljesen elkeseredtünk, hogy mi lett vele. :cry:

Valószinüleg csupán az ovinak köszönhető, ez a remélhetőleg átmeneti zavar, hisz most először 3,5 hetet járt megszakitás nélkül oviba.

Már olyat is hallottunk hogy a mélyaltatáson átesett gyerekek megváltozhatnak, hat az idegrendszerükre, erőszakosabbakká válhatnak stb.

Nem tudom ebben lehet-e vmi, hátha jön majd Seriff és Ő okosabb mint én.
nana09

sziasztok,

Nana,
sajnos idővel az én kisfiaim is "kicsit" nehezebben kezelhetőekké váltak. És sajnos nem egyre könnyebb, hanem egyre nehezebb a helyzet. Nagyon nagy igazság: "kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond". Szerintem ezt Cukker is alá tudja támasztani. Valószínűleg el kell fogadnom, hogy nőnek, saját kis elképzeléseik, dolgaik vannak. Még ha nem is olyan könnyű :(.

Syg,
teniszpályát építenek veletek átellenben a sarkon? Legalábbis olyan magas a kerítés...

Dóra,
magad készíted Katinak a kajcsit?

Cukker,
nem Marci volt, az biztos. Ő nem jár külön edzésre, csak az oviban. Usziba jár az apjával rendszeresen hetente háromszor, bár egy ideje azt sem, mert beteg volt. Láttam a képeket Adriról, nagyon nagy lett ő is :).

Quill,
ügyes volt Zsombor :).

Thymi,
mi van a kislányoddal? Be kellett mennni a kórházba?
balim

Sziasztok,

Nana, hát én nem gondolom, de én általában nem szoktak ilyen mélyre ásni :) , de persze ettől még lehet benne vmi.

Balim, jaja teniszpálya lesz, komolyan.

Cukker, nem hiszem, h ne lennél elég figyelmes, ez bárkivel előfordulhat...

Dora, sztem nagyon gyorsan behozza majd Kati a lemaradását :) !

Kép
seriff

Cukker
:D

Quill
Mikor voltatok ZSombival? Izsáki útiba?

Szarabb lett a mai eredmény :cry: már valami más is volt a pisibe :cry: , DE nem mondta most a drnő a kórházat, csak h hétfőn menjünk vérvételre....remélem addig lesz javulás. A laboros szerint valszeg vesemedence-gyulladása van.

Kép
Kép
Kép
thymi

Nahát Balim, nem oly rég pont te/ti jártatok az eszembe. Hogy nálatok hogy lehet, a fiuknál előfordult-e ilyesmi?

Én egyre inkább azt láttom tényleg mennyire más egy fiu és egy lány viselkedésfejlődése stb. persze biztos nem könnyű egy lánnyal sem ill. ott más jelegű problémák adódhatnak.

elgondolkodtatott az is amit Cukker írt és biztos igaza van, és neked is, megprobálom elfogadni a változásokat. :( sőt az is biztos hogy én sem vagyok teljesen ok és ez kihat a gyerekre.

Seriff,
Én sem szoktam ennyire mélyre ásni ill. túlkomplikálni a dolgokat, csakhát ha az ember el van keseredve...

1 órája már együtt sírtunk Danival... :cry:
nana09

Atinah!!!!

Mi van veled??? Jelentkezz!!! :)
nana09

Nana,
ha tudnád nálunk milyen kiállhatatlanok tudnak lenni a fiúk. Főleg ketten együtt. Egyesével még oké, de együtt... Tudnék mesélni :(. Mi volt az, amiért együtt sírtatok? Eddig tényleg úgy néz ki, hogy mások a lányok. Nekem eddig egyszerűbb, bár tudjuk minden gyerek más, meg az is biztos, hogy harmadiknál már másként lát az ember dolgokat.

Ser,
hogy vagytok? Hanci hogy halad a járással?

Thymi,
hát ez nem valami biztató, kitartást!
balim

Nana,
nekem anno az akkori páromnak volt agyműtéte, de ott csak azt mondták, hogy akinek valami agyi membránját átvágják (vagy valami ilyesmit), azoknak változhat a személyiségük. Na neki változott is, nem túl pozitív irányba. 5 éve nem vagyunk együtt, de a hugával azóta is jóban vagyunk, együtt megyünk nyaralni..., most az a legújabb, hogy öt év után számonkérte a hugát, hogy miért tartja velem a kapcsolatot. A legszebb az volt, mikor a barátnőm kislányát (4,5 éves) megkérdeztük, hogy hát ki anya bátyja, és azt mondta, hogy a Szláva...na ennyit foglalkozik velük.

Én most jöttem az ügyeletről, délután már annyira rosszul voltam, nem akartam így elindulni. A doki fiatal és igen jóképű volt, és úgy meglepődtem, mert akart olyan antibiotikumot írni, amit lehet szopi alatt, mikor "elejtettem", hogy a homeobogyót elkezdtem, mire le is tette a receptet, hogy az teljesen tökéletes, konkrét használati útmutatót adott hozzá, hogy hogyan szedjem, és hogy akkor nem gáz, hogy ennyire rosszul lettem, az lehet a homeotól.

Jaj,
hogy lehet elkapni a skarlátot?????????????? A váróban volt egy kislány, és kiderült róla, hogy skarlátos. Én nem voltam még, és remélem haza sem hoztam!!!!!!!!!!! :x

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, Te elvileg be vagy oltva ellene,még megvan a védettséged. :)

Balim, ez már az, esténként is,meg ma a ház előtt d.u. Persze időnként még csüccs-amit lelkesen mond is-de fel is pattan belőle :lol:

Sygék ezerrel dolgoznak bent a házban :D .

Mi holnap Szegedre megyünk, esküvőre, mindenkinek jó hétvégét!

Kép
seriff

Halihó Mindenkinek!

Nana
Itten vagyok, csak csavarogtam, meg keresgéltünk különböző dolgokat a párommal a leendő lakásunkba.

Szóval, a kicsilány valószínűleg jól van és békésen végig aludta az nst-t, még a pocakrázás ellenére is. 3/4 órát ültem a székben, már bőrkeményedés nőt a fenekem, de ő csak nagyon visszafogottan mocorgott néha.
Szabó doki ma kissé morcos volt és nem nagyon volt humoránál, úgyhogy csak gyorsan megbeszéltük, hogy kedden megint megyek. Vizsgálattal még nem fenyegetőzött. De ami késik nem múlik.

Már nem túl kényelmes ez a 2 in 1 állapot.
Meg mindig figyelem, hogy mi van már velem. Ez már az a fájás lehet? Vagy nem? Vagy mégis? Aztán mégsem. Már saját magamat lefárasztom.

Szóval ez volt a mai nap.
Szerinted kedden éppen együtt voltunk bent a székben? Ügyesek vagyunk, hogy így megfigyeljük egymást! :lol:
atinah

Szia Atinah!

Csak azért nem kapcsoltam ki a gépet mert téged vártalak. :D

Örülök hogy minden ok, akkor valószinüleg nem találkozunk, mert én Hétfőn megyek, bár ettől még lehet hogy kedden is, de gondoltam már rá hogy ha esetleg hamarabb szülsz, meglátogatnálak a korházban, ha már ugyis vendégeskedek ott, persze csak ha nem gond. :)

Ma Botond is egésznap mozdulatlanságba menekült, gondolom már nem nagyon bírta a bátyja hisztizését. :( :)

Ja egyébként én az a szeleburdi nőszemély voltam aki majdnem leverte a vérnyomásmérőt :D és a szülésznővel és egy másik kismamival beszélgettem, amikor te még a székben ültél, mi pedig vártuk a sorunkat. Ja és egy piros kockás bluz volt rajtam...amiben igen murisan nézek ki, legalábbis a doki jókat mulatott rajta(m). :D

nekem most is "gyönyörű" kis fájásaim vannak, kezdem megszokni, csak jó lenne már haladni...
nana09

Sziasztok!

olvasok csak valahogy nem volt hozzászólnivalóm:(
Mozi sikeres volt (bár a film elég béna volt a könyv után), de Bendek jól bírta a pótmamival a gyűrűdést...Szerencsére nem viselte meg a kiruccanás...
SZakad az eső:( most kezdte....
Amúgy a fiam éjjel ált. 2 óránként ébred, remélem ez a foga miatt van nem más okozza.

Timi! nagyon sajnálom, de minél hamarabb kikezelik annál jobb.Milyen gyógyszert kap a pici?

Dora! pont ezen agyaltam én is, hogy ültetés stb, elég rossz lehet KAtinkának. vagy nem viseli meg?

Cuki! milen nagy lett a pici Adri:)
Nagyon formás kis pofija van:) szépek a képek...

Nana! remélem már nem sokat kell várni a pici kibújásáig:) SZorítok neked...most én éjszakánként (Szopi közben van időm gondolkodni:)

és egy kérdés mára: 8 hónaposan próbálkozzak járókával, vagy már késő?

JÓÉJT
bepa77

sziasztok,

nana, atinah,
ti aztán kerülgetitek egymász, mint a forró kásást :lol: , csak aztán nehogy a szülőszobán fussatok össze :lol: .

Bepa,
jó, hogy jelentkeztél. Szerintem már nem nagyon fogja megszokni Beni a járókát. Enyém gyerek szeretett benne lenni, de manapság már elég nehéz belerakni, állandóan közlekedne valamerre. Persze ha van otthon, vagy kölcsönbe, akkor próbáld belerakni, de újat ne vegyél, mert szerintem felesleges pénzkiadás lenne. Nálunk sokazor tárolónak szolgál, elég nagy az űrtartalma :lol: . Örülök, hogy így elengedett benneteket moziba a kissrác.

Ser,
nagyon ügyes Hanci, remélem hamarosan élőben is láthatom a mutatványát. Jó szórakozást az esküvőn! Hanna is megy veletek? Sygék autóját mindig látom a háznál, meg a virágokat az ablakban :lol:. Mindjárt itt van kicsi Leo szülinapja is.

Lina,
jobban vagy?
balim

Nana

Szerintem az a lényeg, hogy ne agyalj annyit, attól úgysem fog megváltozni Dani viselkedése. Biztos vagyok benne, hogy nem marad ez így, és csak átmeneti állapot. Majd eztán jönnek újabb és újabb dolgok, amin meglepődsz, mert már megy ki a babakorból a te pici fiad is. :) Egyébként pedig az állapotod miatt sokkal érzékenyebb lehetsz. Nekem ez eltartott még a szülés után is egy-két hónapig, még most is néha túl érzékenyen reagálok dolgokra. Múltkor volt a tv-ben egy pszichológus, és mondta, hogy tulajdonképpen egy év a gyermekágy. Először a 6 hét, ami a fizikális része a dolgoknak, aztán a közép gyermekágy (szoptatás), meg a vége, arra már nem tudom, hogy mit mondott, de pszichésen ennyi idő kell egy nőnek, hogy rendbe álljon. Hát én nem vagyok egy nagy agytröszt, de remélem értetted, amit írtam.

Bepa

A DaVinci kódot néztétek? Férjem pont most szeretné megnézni.

Mennem kell, felébredt.
cukkermáz

Sziasztok

Nana
Örülök hogy találkoztunk , és ne haragudj , hogy megszolitottalak, de tudom hogy bántam volna késöb ha nem teszem meg.

Irtad hogy Dani mennyit változik , ez szerintem természetes , Enikő is pont ebben a korban van , és Ő aki mindig nyugis szofogadó volt , most kezd szemtelen lenni , mindig visszadumál , és be nem áll a szája , szoval átlépte azt a bizonyos 3-4 éves időszakot.

Roz
Sajnálom hogy , ennyi minden összejött egyszerre , de tul lesztek rajta remélem minél hamarabb.

Cukker
Mekkorát nött Adri , nagyon aranyos a képeken

Seriff
Gratulálok a sétáláshoz, nagyon ügyik vagytok.

Bepa
Szerintem a jároka baba függő lehet , mi késön probálkoztunk Domikánál,5-6hosan de mikor már a jároka fölött jártunk hogy belerakjom már sirt igy nem erőltettem , Enikőnél 3-4 hosan kezdtem de ő se szerette csak pár percig. Most Katánál meg nem is erőltettem kölcsön adtuk hogy nekünk ugyse jön össze ez a járokás dolog , most egy pár hete visszahozták , beleraktuk hogy na talán , de már tuti nem lesz meg benne , erre el van benne akár egy orát is , én lepődtem meg a legjobban hogy nem sir .
kecsone

Kép Ez a legujjabb alvásunk Kép Oviban volt gyereknapon
kecsone

Halihó Mindenkinek!

Balim
Tényleg kerülgetjük egymást Nanával, már párszor találkoztunk, csak nem tudtuk beazonosítani egymást! Elég vicces helyzet!

Nana
Kedves tőled, hogy megvártál.
Jó, így már emlékszem, még beszélgettünk is a nővérrel a szobákról meg ilyenekről. Nem igazán tudom befogni a számat meg utálok kukán ülni, amikor engem is érdekel a dolog. Egyébként szerintem kafa az a kockás ruci. A doki meg nem ért hozzá és kész. Ő sem érthet mindenhez.
Szerintem jó ötlet, hogy bekukkantsunk egymáshoz a kórházba, de nem biztos, hogy én kerülök oda.
Majd a páromnak elmagyarázom, hogy hogyan tud ide írni és üzenek vele és szivesen látlak meg bárkit aki kiváncsi lesz ránk.

Mino
Ugye majd bejössz megnézni, ha arra jársz?
atinah

Balim,
köszi, már minden ok, éljenek a homeobogyók. Vagyis az az egy, amit szedtem. Valószínű tényleg igaza volt a dokinak, hogy csak attól lettem átmenetileg rosszabbul.

Mi már Pécsen vagyunk, innen garázdálkodom egy kicsit a neten, legközelebb elvileg csütörtökön leszek, ha addig nem jutok valahol nethez.
Voltunk állatkertben, Lilinek a gorillák nagyon tetszettek, csak bedühödött rájuk, mikor elmentek előle, kiabált velük :)
Gondolom azok elég nagyok voltak ahhoz, hogy jól lássa őket.

Jó éjt, meg jó hét elejét mindenkinek, azért ne felejtsetek el nagyon :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

csak bekukk
indulnánk a vadasparkba, de lehet oda nem megyük ha nagyon esni fog....ilyen gyereknapot:(
bepa77

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?