Jaj, de nagyon örültem, amikor a sok rossz, negatív, gyanusítgatós hangulatú hsz. után megjelent Penna neve
Penna

Esküszöm, pont ma jutott eszembe, hogy írok egy újabb SMS-t, hogy megváltozott a babanet, meg hogy gyere már, mert nem igaz, hogy még mindig nem költöztetek be! De így a legjobb. Tami gyönyörű nagylány lett, de tehetnél fel még képeket, amiken jobban látjuk. / persze, ha lehetséges ez most

/ Mi újság terpeszpelus-ügyben nála? Jól rémlik, hogy kellett? Tesók hogy vannak egymással? Hogy vészelték át ezt a költözködős időszakot? Jártok még az Állatkertbe? Nem haragszom, hogy nem válaszoltál, csak aggódtam, hogy talán már nem is akarsz jönni...
Többieknek, akik nem ismerik Pennát: Ayse+Penna+én majdnem egyszerre szültünk a Mávban, és volt szerencsénk / nekem mindenképp

/ egy kis időt ott is találkozni

Ja, és Pennáról még: ő alkotta annak idején a táblit, amit aztán Benianyu átvett tőle, amikor közeledett a szülés ideje, meg jöttek ezek a költözéssel kapcsolatos mizériák
Csilla

Engem érdekelne a szocpollal kapcsolatban minden / félszocpol pláne/, remélem, nem kell már sokat várni, és mi is igénybe vehetjük...
Hari

Norbi könyvében olvastam, hogy sokan kérdezik tőle, hogyan szedhetne fel pár kilót. Az ő javaslata: pár napig fogyózzon, majd hagyja abba, és egyen újra normálisan, és csőstül jönnek vissza a kilók. / nyilván pár napnál ez nem lesz olyan sok/. Csak az a baj, hogy Te most eszel úgy, ahogy más fogyózik... Gyanítom, hogy az orvost nem úszod meg, de tényleg kéne ezzel már foglalkozni