hűűűű és ha és azta és tejóég és elsehiszem és nahát és......
összeesküvés:bevallom nekem abból az egy mélből nem világos ,hogy mi az elképzelés!viszont apával ponzt azon röhögtünk,amikor kiderült,hogy az új babaneten nem tudok képeket feltenni,mert(nagyfőnök ezt írta)annyi panasz volt,hogy sok a kép,hogy korlátozni kellett,hogy eszünkbe jutott Napcsi,aki külön kiemelt engem,hogy tök elege van a képeimből,hogy talán ő álneves belsőember,aki először így próbált leállítani minket,persze nem sikerült,sőt,fotoözön lett az erdménye!:):):)de most jött a bosszú és tényleg nem tudok képeket feltenni:(:)!
ennyit tényleg kár foglalkozni a belátogató emberkékkel,gondolok most azokra,akiknek a hozzászólása nem a legmegfelelőbb,de mindenki mást szerintem lássunk szívesen,pláne hogy úgyse tudunk ellen tenni és miért is akarnánk!szerintem is evidens,hogy mások is olvasnak minket.....hát olvassanak,akit meg zavar az idegen szem,az csak mélben társalogjon azokkal,akikkel szeretne,és ez most nem bántás ám!
üldözésimániások!!!!Megann és társai!
ha ti voltatok,ha nem (csak hülyéskedek!!!!)nélkületek nem lenne az igazi a topic...és ehez az üldözésimániátok is beletartozik!:)
SIS!!!!!!arról tzeljesen lemaradtam,hogy miért is tüntél el,de el ne merészelj tünni,mert agyonverlek!annyira jó fej vagy,a fiad meg egy csúcsjófej kiskrapek és beleőrűlnék,ha nem olvashatnék rólatok!ráadásul imádod Kisnyulat

!
Thomasanne
azthiszem én voltam az első,aki beszámolt Kisnyúl pofáraeséséről,nálunk még a vér is ömlött a szájából és ügyeleten kötöttünk ki,de nagy baj nem volt,csak pánikoltam!én is kivoltam,jó pár napig hánykolódtam az ágyban,de azóta már annyit koppant a feje a felkapaszkodási kényszere miatt,hogy picit megpaskolgatom a buksiját ő magyaráz valamit a két foga mögött,aztán megy tovább a dolgára!nem vagy te rossz anya,csak egy élő-mozgó gyerek van melletted!:)
képek nagyon jóóóóóók!és már mennék megint talira!vagy lehet megint nálam egy!kinél lesz most?ha senkinél én szivesen tartok!mikor?????
Kisnyúl már 3napja azt mondogatja,hogy Má-má-mmmá!elötte vá-vá-vá volt,ha lecserélődik mondjuk pápára vagy valami másra,akkor nem gondolom(legalábbis próbálom)hogy engem szólít,de ha a mámá mellé mond majd mást is ,akkor igenis azt fogom hinni,hogy kimondta!:):):)
tök jó érzés amúgy,mert mindig akkor csinálja ,ha hozzám jön vagy éhesen kunyizik vagy máshol van és lekezd nyügizni és hiányolni!:)
hirtelen nem jut más az eszembe,mert rengeteg-rengeteg információ ért a visszaolvasáskor!
most éppen várom a mosógépszerelőt,mert elromlott

,Kisnyúl alszik!