Sziasztok!
Itten vagyok én is.
Tegnap sűrű napunk volt, nem is volt időm, csak visszaolvasni. Délelőtt levittem Benit a doktornénihez, mert ez a fránya nátha nem akar elmúlni, hát a gyerök makk egészséges

(kopp-kopp-kopp), dokinéni semmit nem talált, szerinte a foga és egész addig ilyen náthás maradhat, amíg ki nem bújik. Persze a fognak még se híre, se hamva. Legalább megnyugodtam.
Délután meg vásárolgattam, jól el is fáradtam.
Ééééés, tegnap ebédre benyomott a fiatalember 80 gramm sütőtök-almát és utána még 100 tejcsit!

Még több is ment volna, de nem mertem többet adni, nehogy megint kijöjjön.
Ja, és délelőtt a dokinéni miatt 30, délután meg kemény 40 percet aludt. Ehhez képest egész jól bírta a napot.
Most főzök neki krumplit, majd ezt keverem hozzá a sütőtökhöz azt hiszem, lehet, hogy reszelek bele egy kis almát is. Nyami-nyami! Remélem lesz sikere.
Tapasztalt Anyucik! Mennyi folyadékot kéne meginnia 80-100 főzi után? Elég csak a tejcsi (80-100) vagy adjak neki vizet is?
Sasha,
Mennek a drukkok, hogy sikerüljön nyaralni menni, mi is megyünk Toscanába szeptemberben. Le a kalappal ismét előtted, 3 gyerkőccel, egy szinte újszülöttel nekivágsz! Én már most írom a listát, hogy miket akarok majd vinni, pedig Beni akkor már 10 hónapos lesz. Persze most a listám első helyén a mellszívóm van.
Zsófid,
Én, illetve mi jártunk szülésfelkészítőre, a filmet kihagytuk, de a többi tetszett. Igaz sok újat nem tudtak mondani, de jobban megismered a kórházi légkört és utána tudtok menni szülőszobát látogatni.
Timi,
Répa ugyanúgy nyögvenyelősen csúszott le, mint a többi, DE öklendezés és hányás nem volt. Az a baj, hogy nem nyeli le, a nyelvét picit kidugja és tartja rajta. Ez ugye nem folyik le neki, mint a tej. Valamikor csak ráérez, hogy hogyan kell nyelni.
Bubek,
Akkor írom: NEM KÜLDTED A KÉPEKET, küldjed légyszi!
Ez melyik uszi?
Mamac,
Hát nem semmik vagytok! Hogy jutott eszetekbe elrakni a tortát? És főleg aztán megenni????
Szép a varrógép.
Tücsimami,
Nekem bármikor jó a jövő héten, akkor marad a hétfő, kedd és péntek.
Önálló játék: nekem Beni egész jól elvan egyedül, eljátszik a járókában. Nem panaszkodom.
Torna: hát mindenki előtt meghajolok, aki képes tornázni, nem tudom miért, de én képtelen vagyok rá. Annyira jól esik semmit se csinálni (már amennyire egy fél éves gyerek ezt engedi)

, talán túl sok volt a 16 év sport, fene se tudja, de most így jó. Persze a novemberi szülésem után azt hittem, hogy nyárra megint „bomba testem” lesz

, de most sz@rok rá. Inkább hajkurászom azt a fürdőrucit, ami jól eltakar.
Tényleg, hol érdemes fürdőrucit venni? Még mondjuk csak a C&A-ban néztem, de nagyon nagymamisok voltak.
Vanília: Beni 4 hónapos elmúlt, mikor megfordult. Én úgy tudom, hogy átlag 4-6 hónapban kezdenek forogni. Semmiről nem késtetek le.
M-bá,
Egyetértek!!!
RR: már egyszer leírtam véleményem.
Béres A.: én is „ismerem”. Kb. 12 éve egy időben edzettünk a TF-en, én mindig csodáltam, hogy mire képes, láttam is őt ruci nélkül, szép izmos volt, de megmaradt nőies. Most már rég nem láttam, nem tudom, most hogy néz ki. A kaziját meg még nem láttam.
Vuka,
Tévéző Petra zabálnivaló! De ismerős a póz. Nézd csak: