A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Mátra!

Szegényem jól kitoltunk Veled, most kezted a fogyidat mi meg főzünk reggel óta. :lol:
Na haragudj drága!!!!!!!!!!!!!!!

Zsúka
zsúka

Sziasztok!

Mátra!
Akkor szép jó reggelt, ha már elkezdtél kukorékolni.

Duddu!
Akkor most már pihenni fogsz?
Szerintem ez így lesz jó, én is ezt választottam. :)
Nagyon várlak a topikban! Addig is jó utazást, élvezd a tenger közelségét. :)

Anikó!
A viccek majd csak délután, de remélem kapok ma is valami falkaparósat. :lol:

Dido!
Ma megyek haza cseresznyét enni. Azt mondta az anyukám, hogy már érett. :wink:
És aminek ma felettébb örülök, hogy végre hazamehetek május, június, július, mert NINCS VIZSGAIDŐSZAKOM! :lol: :lol: :lol:
Annyira vártam már ezt a helyzetet.

Pupy!
Gratulálok a 7. hét betöltéséhez. Ez olyan csodálatos tud lenni. Maradjatok is mindig egészségesek. :)
Tényleg nem akarok már panaszkodni, azért is poénkodok annyit.
De az igazsághoz hozzá tartozik: nem csökkennek az émelygéseim, teljesen kész vagyok. Mostanában az a legújabb, hogy estére, illetve reggel hánynom kell, de én ezt visszatartom, erre az egész bélrendszerem begörcsöl, én meg ordítok a fájdalomtól. A férjem meg ül mellettem, és néz, hogy nem tud semmit sem tenni. Viszont hánynom nem szabad, mert nem szabad, hogy újra aceton legyen a vizeletemben.
Na a nyígásról ennyit. Egyébként állandóan csuklom, méghozzá úgy, hogy a végét nem fejezem be, ezzel pedig megnevettetem az egész családomat, mert olyan mint a szamárbőgés.:lol:

Puszi:N

Kép
narco

Ja és Mátra!
Mivel nem leszek itt a hétvégén, és hazautazunk. A hétvégére:

Kép

És fogadd baráti ölelésemet:
Kép

Az ajándékom:
Sok-sok gyümölcs:

Kép

Puszi: N

Kép
narco

Nárcisz!

Nagyon sajnálom, hogy ennyire rosszul vagy, de gondolj arra, hogy két tünemény van a pocidban. Étvágyad van?

Zsúka
zsúka

Nárcisz!

Jó utazást, és pihengess a hétvégén, és hagyd, hogy a szülők körbeugráljanak, most kell a kényeztetés :D

dido
dido

Zsúka!
Persze, írtam már többszöris, hogy babócéákért mindent, akár ezt is.Egyébként nem érdekelne, hogy legyűröm-e.
Sokat eszem, többet, mint a Tomi. Aki mondani is szokta, hogy engem már olcsóbb ruházni, mint etetni. Sokszor nem tudja a tempót velem követni. De ha egy picit is elkésem a kajával, akkor már öklendezem.

Na szupi a téma nem?
Kép

N

Kép
narco

Sziasztok!

Már azt hittem, rossz topikba tévedtem, annyi finom receptet lehet itt olvasni :wink:
Lassan el is húzok ebédelni, meghoztátok a kedvem :D

Szokás szerint megint rég nem voltam, bocsi.

Az első és legfontosabb: Juca, Kofa, nagyon-nagyon nagy gratula a gyönyörű csöppséghez!!! :D :D Várjuk a további kpeket és az élménybeszámolót, persze csak miután szépen berendezkedtetek otthon!! :wink:

Nomi :lol:
Nagyon várom az eredményt!! :roll:

Dido :)

Jó, hogy mostanában sokat jössz, cserébe látom, hogy a főzéssel sem lesznek gondjaid, annyira ügyesek a lányok! :)

Zsúka :lol:
És is hasonlóan jól haladok ma a munkámmal, "együttérzek" Veled :wink:

Niki :)
Ne törődj a pletykálkodókkal, mutogasd büszkén a pocidat!!! :lol:

Pupy :)
Gratula a 7 7-hez, és mesélj, mi volt a dokinál! :)

Bea :)
Örülök, ha maradsz, hidd el, senki nem akar bántani, és mindenkinek tudunk örülni, de egyet kell értenem Didoval és Mátrával abban, amiket írtak, remélem, Te is megérted.

Mátra :)
Hajrá, sok sikert a fogyókúrához, nagyon becsüllek érte, főleg a gyümölcsnapért, azt nagyon nem bírná a gyomrom, pedig én is gondolkoztam ezen a 90naposon. Szóval szurkolok nagyon! :wink:
Nekem írj be mára 1. cn-ot légyszi :(

Duddu :)

Nagyon jó utat, élvezd az óceánt és a napsütést!! :)
Az inszemre vissztérve, igazad van abban, hogy nem érdemes úgy belevágni, hogy nem hiszel benne, csak nehéz úgy hinni, hogy elvben semmi bajod nincs, és nem sikerül, akkor miért sikerülne inszemmel. De azért igyekszem pozitív lennei, majd ha bele kell vágnunk :) Nyárra aloe vera kúrát tartok, hátha jobb lesz, és tervezem,h ogy rádumálom a dokimat egy hisztero, lapar-menetre, mert ha ott találnak valamit, akkor arrafelé kell elindulni, ha ott sem, akkor tényleg ismeretlen eredetű a sikertelenség, és akkor marad a spontán majd a mesterségesebb utak végigjárása.

Lányok, tudtok olyat, akinél nem találtak semmi bajt, és inszemmel terhes lett? Köszi.

Búcsúzom, dolgozni is kéne, na meg ebédelni :wink: és bocs mindenkitől, akinek nem írtam!

Réka
korek

Narco :)

Sajnálom, hogy rosszul vagy, remélem, nem tart már sokáig ez a nehéz időszak, és utána kiélvezheted a terhesség örömeit!!! :)

Réka
korek

Szia Réka!
Sajnálom, hogy megint megjött. Valahogy azt érzem, hogy nagyon el vagy keseredve, és ez bánt engem is.
A mellettem fekvő csajszi a kórházban (együtt feküdtünk hányással), Ő inszemmel lett, de nincs semmi baja, illetve nem tudtak mit kimutatni. Akkor volt neki 2 25 mm-es babája :lol:
Úgyhogy mindenképpen tudnak segíteni, és csodák is vannak. Hidd el, mert én már nagyon hiszek benne.

Kép
narco

Korek!
Köszönöm, mostmár valóban csak 6-7 hét. Azt meg már valahogy kibírom.

Nyáron szertnénk menni nyaralni is, arra edzenem kell úgyis :)

N

Kép
narco

Réka!
De jó erre látni! Jöhetsz ám gyakrabban :)
amúgy mutogatom én a pocómat, nem is azzal van a baj, hanem az elferdített pletykával, ja és hogy le akarják taperolni a hasamat, pedig az nekem nem tetszik, én nem szeretem, az az én privát szférám, jól elhajtottam legutóbb az ilyet.

Mátra!
Mivel lassan búcsúzom, ezért nagyon Boldog Születésnapot kívánok neked!
Kép

Na mindenkinek szép hétvégét (még ha esőt is mondanak) kívánok!
Legyetek jók!
ÜDv,

kancellárka

Köszi! :)
Hát túl jó kedvem nincs, az igaz, bár már kiegyensúlyozottabban viselem a dolgokat, mint az elején. Igaz, most az sem tett jót, hogy a tesóméknak újfent babája született, és megint utaltak rá, hogy én jövök, egyébként is gyakran kérdezgetik a családtagok, én meg nem akarom elmondani, hogy mi a helyzet, mert azt gondolom, ez a mi fájdalmunk, és nem akarom, hogy bárki sajnáljon emiatt, ők meg tényleg puszta jóindulatból kérdezik, nálunk olyan termékeny az egész nagy család, hogy csak na, szerintem fel sem merül bennük, hogy lehet ez másképpen is. Na mindegy, majdcsak lesz valahogy :)
Te mit gondolsz egy hisztero-ról és laparról, mielőtt elkezdenénk inszemezni? Őszintén szólva rettegek, hogy endom van, vagy valami hasonló, és szeretném kizáratni, ha nem lenne, megnyugodnék. Ha meg találnának valami, akkor lehetne kezelni, de hülyeségnek tartom azt a magyar gyakorlatot, hogy jópár sikertelen inszem vagy lombik után néznek csak be, hogy minden rendben van-e odabent. ASddig egy halom idő, pénz és főleg energia fogy el a próbálkozó párnál.
Na, tényleg eldugulok.
Pusz:
Réka
korek

Réka!

Sajnálom! :( Remény mindig van, mindent meg kell próbálni!!!!!!!!!!! Neked is sikerülni fog!!!!!!!!! :)

Zsúka
zsúka

Pupy!
Azt hiszem te kérdezted a TORCH-t, de a szülészet könyvemben most nem találom. Itt találsz ról abővebben.
Annyi a hiba csak, hogy
T= toxoplazma
R=rubeola, rózshimlő
C= CMV
H= Herpes Simplex
O= others, azaz más egyéb fertőzése, nekem ez kb 30 db a könyvemben, úgyhogy nemsorolom fel.
(az O nem a toxoplazma része.)

http://www.examed.hu/tenytar_szuleszet.html#fertozesek

Szóval ha gondolod: N

Kép
narco

Sziasztok!

Nárcisz!
Jaj, dehogy haragszom! :)
Tudom, hogy a jószándék vezérel :!:

Syry!
Most már biztos nem műtik a lábad? Szupi! Akkor a talin... :D

Kofa!
Köszi a videót! Iiiimááádtam... :D

Csibe!
Várunk, bármikor is tudsz jönni! :) Az UH-ról azér egy sort kérünk majd! :wink:

Nomi!
Köszi, ismerem a teát, nekem nem sokat ér... :( Ez van, majd a stimus szuri... :lol:
Teszt eredmény?

Sysy!
Hogy ebben a topikban csak gyönyörűséges babák születnek!!! :D Még jó, hogy ide tartozom! :lol: Jók a kilátások... :lol:

Rolly!
Drukkolok! :)

Dudu!
Érezzétek jól Magatokat! :D
Fotózni! :wink:

Mátra!
Kitartás a fogyihoz! :) Egyébként 12-ig mehet a banán (Norbi után szabadon... :lol: )
Tőlem nem fogsz főzésről olvasni, nem tudok... Kép

Fejfájásnélküli szép napot...
Puszó Mindenkinek!
Brill Kép
brill

Nárcisz!

Legyen nagyon jó a hétvégéd. Ennél jobb dolog nincs is, mit hazamenni az ANYUHOZ. :D
Mi lesz a nyári program?

Niki!

Mikor hagyod abba a munkát? Neked is legyen szép hétvégéd, reméljük nem fog esni. :)

Zsúka
zsúka

KorekRéka!
Sajnálom... :(
Nehéz ügy..., de hidd el, nem reménytelen!!! :D
Simi a lelkednek!

Brill Kép
brill

Korek!

Én is ismerek valakit, aki inszemmel lett terhes, és nem volt olyan baja, ami kizárta volna spontánt. Az illető kislánya 2 hónapos és 4 hetes, és Dórinak hívják :D :D :D
Igen, eltaláltad, én :D :D :D Persze, volt gondom a pajzsmirigyemmel, de azt sikerült beállítani, apa spemaszáma is okés volt, egyikünknél se volt már semmilyen hormonális és szervi baj se, és mégsem sikerült spontán. De inszemmel elsőre :) Van ilyen. Szerintem nálunk már inkább pszichésen volt a baj a sok csalódás miatt, és ahogy találtam olyan dokit, akiben millió százalékig megbíztam, és elhittem, hogy tud segíteni már jött is a Dóri. A petevezeték-vizsgálatot tényleg próbáljátok még inszem előtt megcsinálni, mert ha ott gond van (de nem lesz!!!) akkor tök fölösleges procedúra az inszem.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Réka!

Ahogy Zsúka mondja, remény mindig van.
csak az a kérdés, hogy kinek mennyi türelme van kivárni. sajnos mi is megtapasztaltuk, hogy a magyar egészségügyben mindenre van keret, csak az ésszerű elltásra nem sok.

Az, hogy a családod ilyen, sajna nem fog változni. Sokszor kérdeztem én is a férjemet, hogy szerinte 5 év alatt abbahagyják-e és felfogják-e, hogy nekem speciel nem megy. Nagyon bántott ez akkor, de nem lehet mit csinálni. Bár a családok nagy részének még mindig az a felfogása, hogy aki nem tud gyereket szülni az rokkant legalább. Ezzel most nem megbántani akarlak, csak azt szeretném, hogy lásd, nem vagy egyedül a problémáddal.

Szerintem nem kell egyből a legrosszabbra gondolni, bár nekem mindig sikerül, és mondhatnád, hogy most én prédikálok, aki azt hitte, hogy egy gyermeke sem lesz. Az endometriózis aránya az országban nagyon kevés. A meddőség hátterében sokszor nem ez áll. Nekem nagyon jó dokim volt a családtervezőben, az első megbeszélésünknél azt kérdezte, hogy van-e allergiánk. Mondtuk, hogy a férjemnem darázscsípésre. Erre ellátott jó tanáccsal,hogyha majd megszületi a porpnty, akkor szúnyogháló, meg letakarni a babakocsit. Elhiszed milyen borzalmas volt, mert én csak kiabálni, és zokogni akartam, hogy dehát azért vagyunk itt, mert elvetéltem, és biztosan genetikailag selejt vagyok.

Na hogy ne csépeljem a szót:
aparaszkópi mai napig műtétnek számít.
Ők úgy gondolkodnak, hogy a hormonális kezelés, plusz inszem kevesebb beavatkozással jár. Ha az UH-d (és remélem csináltak) nem mutatott eredményt endometriozis irányában, illetve nincsenek rendellenes vérzéseid, akkor csak a beültetések sikertelensége után merül fel, mint alternatíva.
Igazából remélem, hogy sikerült jól elmagyaráznom, hogy miért választják ezt. A lényeg mindig a kockázat/eredmény hányados. nem biztos, hogy egyébként anatómiailag teljesen jól működő szervnek jót tesz, ha megpiszkálják. Szerintem érdemes ebben bízni, és ha esetleg nem vagy megelégedve az orvssal, akkor tudok ajánlani olyat, aki nagyon komolyan vasz, és nekem is segített.

Kép
narco

Zsúka!
Görögországab mennénk. Oda, ahol nászúton voltunk.
jaj nagyon remélem, hoyg nem lesz semmi baj addig.
Igazából ezért is választottam a fekvést, a sok-sok fekvést. :lol:
Ti mentek valahová?

Dóricica Anyukája!
Ez annyira aranyos volt. :)

Réka!
Látod, csak el kell jönnöd ide, és megvígasztalnak.
Gyere majd gyakrabban. :)

N

Kép
narco

Réka!

Sajnálom, hogy megint megjött :cry:
Én viszont olyat ismerek, akik már másfélévnyi sikertelen próbálkozás után eldöntötték, hogy mostmár a tettek mezejére lépnek, de végül nem lett szükség erre a lépésre :D Éppen a héten tudtuk meg mi is a nagy hírt Velük kapcsolataban. Úgyhogy nagyon drukkolok, hogy Nektek is így legyen :D :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

dido
dido

Évi77!
Ennek örömére megnéztem a fotóalbumodat is.
Dóri már születése után is milyen helyes baba volt :) :!:

N

ui.: na eldugulok....

Kép
narco

Nárcisz!

Rodosz az úticél, remélem nekem is szerencsét hoz. :D Július 25-én indulunk, 8 nap.

Évi!

Tudod, hogy mit fogok most írni. :D
Kérünk még képet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsúka
zsúka

Engedek a szelíd erőszaknak... Még van egy pici időm, délután indulunk haza anyuékhoz, mert osztálytalálkozóm lesz! Meséltem már? Vagy csak akartam? Szóval ált. iskolás, és 15 éves. Hú de szörnyű ezt így visszaolvasni, ilyen vénecske vagyok???

No akkor gyorsan képek:

Kép
Kép
Kép

Hiperszuper hétvégét mindenkinek, hétfőn jövök!
Pusza!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Zsúka!
nekem bejött Rodosz, de csak ebből a szempontból. Egyébként nem mennék vissza oda nyaralni. De ez az én meglátásom, és bocsi, hogy leírtam, de hozzátartozot az igazsághoz.
Ti melyik részre mentek?

Mi nyaralni majd július 27-től megyünk 12 napra. Már alig várom.
Remélem megint olyan szupi lesz.

Évi79!
A barátnőm úgy fogalmazott, hogy "ő be van oltva palacsintasütés ellen" :lol:
Azért érdemes próbálkozni.

N

Kép
narco

Évi!
Dórival nem lehet betelni... :D
Kellemes utazást, és jó hétvégét Neketek is :D :!:

dido
dido

Nárcisz!

Rodosz városában lesz a szállás. Mi nem vagyunk olyan nagy pancsolosok, úgyhogy sok fakultatív programra megyünk. Korfun már voltunk és nekem teszett, remélem jó lesz ez is. :D Szeretjük a görögöket.

Évi!

Köszönöm a képeket. Teljesen egyetértek didoval, nem lehet betelni vele. Jó mulatást az osztálytalálkozón, aztán majd mesélj.

Nomi!

Gyere, annyian szurkolunk itt Neked!!!!!!!

Zsúka
zsúka

Sziasztok!

Zsúka!
Nagyon örülök, h. jó a kedved. :)Tegnap kicsit letört volt mindenki. Nagyon tetszett a palacsintatorta ötleted. A hancúrozás pedig reméljük, h. meghozza a gyümölcsét. De ha jól emlékszem akkor pont 10 napja is reggel hancúroztatok, ezért mentetek autóval dolgozni, ugye?:lol:

Niki!
Én megértem, h. nem mondod el nekünk, és tényleg pont azért mert kicsi a világ. És ha tényleg ekkora a családi nyomás a nemét illetően… sajnálom. :( A pletykákkal kapcsolatban sajnos igazad van, szeretnek az emberek bolhából elefántot csinálni.
A palacsintareceptek… fenségesek, annyira, h. úgy megkívántam, h. az orvos után beugrottam a boltba és vettem hozzávalókat. És nem várom meg a párom, hanem én megcsinálom.:):)Kép
Nekem ez a sütőben sült túrós tetszik most a legjobban ezt fogom megcsinálni. Majd jövök és beszámolok, h. hogyan sikerült. Bár ha ennyi sok finomságot fogtok felírni és én mindet megcsinálom, akkor a terhességem végén gurulni fogok…

Anikó!
Azért nutellás palit elfogadok.. Már kinyitottam az ablakot.
Az a kiskutya… hát valami tündéri. Kérlek helyettem is puszilgasd meg őket..:)

Dido!
Ezt a palireceptet amit anyud csinál nálunk hortobágyi húsos palacsintának hívják. És mi tartárral szoktuk kínálni.:)

Nárcisz!
Köszönjük én is tiszta szívből ezt kívánom nektek! :)És minden tiszteletem a tiéd, h. annak ellenére, h. nem érzed jól magad, a humorod tökéletes. Sajnálom a rosszulléteket, én már csak utálok nagyon hányni. De reméljük, h. hamarosan enyhülni fognak a tüneteid. Ne haragudj, h. megkérdezem, de hogy függ össze a vizelet acetontartalma és a hányás?
Érezd magad nagyon jól a hétvégén, és pihenj sokat. 8)
Nagyon köszönöm a linket és azt is, h. mindig válaszolsz ezekre az orvosi aggodalmaimra. És igen így,h. ezt leírtad, valóban ezeket a dolgokat vizsgálják nekem is.

Réka!
Köszönöm a gratulációt. Nem volt semmi különös a dokimnál, nem a nődokihoz mentem, hanem csak a körzetihez a táppénzes papíromért. Egész héten itthon voltam,mert elkapott egy vírus. De én kiütöttem.. Majd jövő héten lesz meg a toxoplazmás vérvételem eredménye, és akkor megyek vissza a nődokihoz. Nagyon sajnálom az 1. cn-ot.:(
Most látom a táblán, h. te is novemberi vagy. Együtt fogunk ünnepelni, mert nekem a te névnapodon van a szülinapom.:)

Brill!
Hogy érzed magad?

Évi77!
Annyira jók ezek a képek Dóriról. Olyan jó,h. ilyen gyakran tudsz nekünk vele örömet szerezni. Jó hétvégét nektek is. Érezd jól magad az osztálytalálkozón.:)

Nomi!
Már nagyon várunk!

Mátra!
Hogy telik a napod? Kép Kép

Na megyek elkezdem a palit csinálni:)

Puszi! Kép
Vendég

TE JÓ ÉG :!: :!: :!: ........................................
Én most itt sokkot kaptam :!: :!: :!: :!: :!:
Nem jövök két napig, és ti annyit írtatok, hogy ebben a 10 percben, amit babanetezésre szántam, meg sem próbálok visszaolvasni, mert teljesen elveszek a részletekben. Egyáltalán abban sem voltam biztos, hogy jó helyen járok! Azt hittem, hogy egy főzőiskolás fórumba léptem be tévedésből :D :D :D

.... Na .... összeszedtem magam a meglepődéstől, és ............ úgy döntöttem, hogy ekkora hatalmas szünetet többé sosem fogok tartani.

Most hírtelen szóhoz sem jutok, mert azt sem tudom, kinek mit írjak, de ígérem, hogy keddtől (mert addig szabin leszek) visszazökkenek.

Teljesen jól vagyok lelkileg, viszont annyi a munkám, hogy csak úgy kapkodom a fejemet. Mi lesz még itt!!! Valaki kérdezte, hogy elfogadtam-e az új álláslehetőséget. Hát igen, nem szeretnék ismét új emberhez alkalmaszkodni, megszokni, és nagyon kicsi az esélye, hogy újból egy ilyen jó embert fogjak ki.

Egyébként, azért ugrottam be ma erre a 10 percre, hogy meglessem Bogárkát, de látom, csak délután jön a hírrel. Én már úgy is tudom, hogy mivel fog jönni.

A másik pedig drága Mátra, hogy felköszöntsem:

Drága Édes Mátra!
Kép
És egy picit elkésve, de annál nagyobb szeretettel:
Kép

Délután még benézek Bogárka miatt! Viszont hétfőtől teljes üzemben, teljes gőzzel itt leszek köz tetek. Én még egyszer így nem akarok járni, így lemaradni, meg hogy őszinte legyek, NEM BÍROM KI NÉLKÜLETEK egy napnál tovább.

Millió puszi MINDENKINEK
Kép

U.I.: Brill, én majd bepisiltem a nevetéstől, amikor megláttam a fejszétverős .gif-et.
Vendég

Pupy!

Valaki itt nagyon figyel, így igaz. :D Tegnap este hancuróztunk, de azért autóval jöttünk ma reggel, vásárlás meg egyéb dolgok miatt. Anyósom hívott, hogy epres gombocót csinált, úgyhogy ne ebédezzünk. Olyan rendi anyósom van, este indulnak nyaralni, d e még a gyerekeknek gombócot csinál. :D
Aztán finom legyen a palacsinta, várom ha elkészült, no meg az Anikójét.

Zsúka
zsúka

Sziasztok!

Köszi az infokat, hát majd elgondolkozom, azért aggódom kicsit, mert volt két ciklus, amikor a közepétől végig barnáztam, a doki mondta is, hogy akkor küret és hisztero, majd elmúlt, többet nem volt, és mondta, hogy akkor nem macerál. Legutóbb aztán a rákszűréstől lett megint, de mondta a doki, hogy lehet, hogy lesz valami vérezgetés, lett is. És korábban is volt, akkor méhszájsebnek tudták be, amikor az elmúlt, a vérezgetés is. Amúgy mensi előtt pár napig mindig barnázok, de az hormonális is lehet, és sokaknak van. De régen sose voltak ilyen problémáim, csak az elmúlt 1-2 évben. Szóval nem lehet tudni.

Niki :)
Megértelek, de bizakodjunk, hogy rólatok csak minden szépet és jót pletykálnak majd :) A piszkálást mondjuk idegenektől és is furán venném…

Zsúka, Brill, Évi79 :)
Köszi! :)

Évi77 :)
Köszi, akkor megpróbálok bizakodni, egyébként néha én is azt gondolom, hogy pszichikai okai vannak a dolognak, az elején a fejembe vettem, hogy biztos nem megy majd könnyen, mert eddig mindent tálácán kínált az élet, és majd akkor itt visszakapom, és minden ciklusnak pozitívan futok neki, de legbelül, a tudatalattimban szerintem még az „úgysem sikerül” van elültetve… Dóricica viszont gyönyörű!

Dido :)
Úgy legyen! Bízom a nyárban, a kikapcsolódásban és az aloe vera-ban, aminek jövő héten állok neki. Aztán majd meglátjuk 

Mátra :)
Nagyon-nagyon boldog szülinapot! :) :)

Pupy :)
Na nem baj, a lényeg, hogy minden OK :)

Lányok! :)
Orvosajánlatokat majd lehet, hogy szívesen fogadok, most mindenestre a mostaninak még adok további esélyeket, mert elég jó fejnek tűnik, aztán majd meglátjuk.

Réka
korek

Angie!

Dejó!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Én annyira örülök,h. nem bírod nélkülünk. Hát elárulok egy titkot. MI se nélküled!! Én legalábbis.. Nekem nagyon hiányoztál!!! Várunk hétfőtől!!

Zsúka!
Tényleg egy angyal az anyósod. Becsüld meg nagyon!:)
Majd küldöm a palit.

Muszáj benéznem 10 percenként, mert nem tudni mikor jön Nomi a jó hírrel!! És akkor aztán lehet kölyökpezsgőt bontani!:)
Vendég

Angie!

Dejó!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Én annyira örülök,h. nem bírod nélkülünk. Hát elárulok egy titkot. MI se nélküled!! Én legalábbis.. Nekem nagyon hiányoztál!!! Várunk hétfőtől!!

Zsúka!
Tényleg egy angyal az anyósod. Becsüld meg nagyon!:)
Majd küldöm a palit.

Muszáj benéznem 10 percenként, mert nem tudni mikor jön Nomi a jó hírrel!! És akkor aztán lehet kölyökpezsgőt bontani!:)
Vendég

Pupy!
Csak az a lényeg, hogy a vércukor szint lecsökkent, a máj kimerült. Mivel glükózt nem tud termelni, így gyorsan acetonra vált át, ami gyorsabb, de kisebb az energiatartalma. Arra elég, hogy az agy elvegetáljon. Éppen én úgy éreztem magam, mintha nem is léteznék, teljesen elfelejtettem mindent. Szóval azért nem túl jó a babák idegrendszeri fejlődésének. Remélem nem lesz semmi bajuk. :?

Angie!
Látod ezért SEM érdemes eltűnni! :lol:
Én kérdeztem, és gratulálok az új állásodhoz, legyen sok örömed benne!
De ne sokáig, csak addig a kis ideig, amíg el nem mégy szülési szabira. :wink: :lol:

Már én is várom Nomit a hírekkel.
de lassan majd indulnunk kell....

N

Kép
narco

Sziasztok!!!

Ennyi finom, édes dolgot, lányok!!! Látom, ma mindenki a főzéssel van elfoglalva... :D Akkor itt ma én leszek az ünneprontó, ugyanis kelkáposztafőzeléket csináltam pörkölttel!!! :twisted:

KoRéka!
Szia!!!! De jó hallani Rólad is! Viszont a mensi... :cry: Épp a múltkor olvastam egy cikket arról, hogy ma a pároknak egy jó részénél egyszerűen nem találnak fizikai okot arra, hogy miért nincs baba... Ilyenkor jön jól egy hosszabb pihenés, szabadság, amikor teljesen kikapcsol az ember, megpróbálja stresszmentesen élvezni az életet (persze könnyen beszél az, akinek a második hónapban sikerül, úgyhogy bocsánat, hogy itt okoskodom... :roll: ) Egy baráti házaspár példáját tudom felhozni, akik 4 évig vártak a kisfiukra, négy évig nem pihentek, nyaraltak stb., és négy év után elmentek két hétre Németországba, na, ott és akkor lett terhes a csaj. Azóta már van egy kislányuk is, aki nem sokkal a kisfiú után lett... Fel a fejjel!!!

Niki!
Családi nyomásról annyit, hogy le kell ***ni... :D Bár anyósom is elpötyögi néha, hogy két fiúunoka után (a párom nővérééknél két fiú van) milyen jó lett volna egy kislány, de egyáltalán nem érdekel, mert ez a baba a mi elsőszülött kisfiunk lesz (hacsak nem tévedett óriásit az uh-s doki :D ) és pont. Minden más le van ejtve! Ja, és a névválasztás hasonlóképp: mivel a Ti gyereketek, ezért senkinek semmi köze hozzá, hogy fogják hívni. Mi is bejelentettük kb. két-három hónappal ezelőtt, hogy ha fiú lesz, Kendének fogják hívni, úgyhogy mondogassák gyakran és majd megszokják! :lol:

Mátra!
Hogy telik az első gyüminapod? Köszönöm a szorítást! Épp ma mondtam apának is, hogy valahogy nem érzem még azt, hogy ez a gyerek egy hónap múlva (vagy még hamarabb...) :D ki fog bújni... Tavaly, az államvizsgára készülve sokkal idegesebb voltam, igaz, akkor tudtam az órát és a percet, amikor menni kellett... :D Most fogszim sincs, tehát no para! :D

Évi77, Te kis öreglány :D !
Ez a Dóricica.... Imádom!!!!!!!!!!

Duddu!
Jó pihizést Nektek!!! Vigyázz Magatokra!

Zsúka!
Örülök, hogy jobb kedved van!

Pupy!
Nekem anno a dokibácsi, aki megállapította a terhességet, azt mondta, hogy ha azt szeretném, hogy szép legyen a bőröm, és a babámé is, akkor egyek meg minden nap legalább egy banánt és egy joghurtot. Ja, és a banánban még egy csomó vitamin meg egyéb dolgok vannak (de szerintem ezt Narco jobban tudja nálam :D )! Vagy egyáltalán nem ehetsz banánt??? :shock:

NOMIBOGÁÁÁÁÁÁÁÁÁR!!!!!!!!!!!!!
MIKOR JÖSSZ?????????? JAJ, MÁR TISZTA IDEG VAGYOK!!!!

Nárcisz!
Jobban vagy egy kicsit már??? Érdekes, amit az acetonról írtál... Akkor lehet, hogy ezért vagyok én is néha borzasztó feledékeny, meg szórakozott???? Legutóbb a védőnő azt mondta, hogy keton van a vizeletemben, és hogy igyak sokat. Az aceton és a keton az ugyanaz?

Angi!!!
Te is hiányzol nekünk!!!! Gratulálok az új állásodhoz, és nem gonoszságból, de azt kívánom, hogy nemsokára más "állás"-sal legyél elfoglalva!!! Egyébként tényleg nem érdemes lemaradni... :D

No, jó hosszú lettem, és akkor tuti, hogy valaki még ki is maradt... Előre is bocsi érte! :oops:

Sziasztok, még jövök!

Norwell+Kende baba (36+1 :) )
norwell

Norwell!
Az aceton, és a keton ugyanaz, lényagében az aceton a ketonok egyik formája.
Nagyon veszélyes, és nem inni kell rá, hanem azt jelenti, hogy nem elég jó a vércukorszinted.

Lányok: JÓ HÉTVÉGÉT!
Mennem kell!
Azt hiszem, hoyg Nomi eredményét majd csak később tudom meg.
Addig is legyetek jók.

Kép
narco

Nárcisz!
Jó hétvégét, pihenjetek sokat!:)

Norwell!
Dehogynem ehetek banánt, csak akkor az előző napot végighánytam, és semmi nem volt a gyomromban. És akkor egész nap csak ezt a két banánt ettem, és ettől lett gyomorgörcsöm. Egyébként szerintem a kelkáposztafőzelék is finom pörköltel!:)

Nomi!
Mikor jössssszzzzzz :?: :?: :?: :?:
Vendég

Az elmúlt kb fél órában olvastam, jegyzeteltem, de írni már nincs időm, csak mutatom, hogy itt voltam.
A hétvégén vagy ma este jövök és végre írok (bár akkor már biztos sok minden nem lesz aktuális, amit most összeírtam...)
Sok puszi mindenkinek (megyek az oviba évzáróra - előtte még vasalok, van rá 10 percem)
Sok puszi!!!
Rolly
rolly

Sziasztok Lányok!
Nagy bánatomra Bogárka nem jelentkezett, és nekem hamarosan el kell mennem, és leghamarabb csak kedden férek géphez. :( :( :(

Az állást még nem kaptam meg, csak ha már véglegesen eldölt, hogy a főnökömet választják, akkor visz magával. Viszont elég nagy a valószínűsége, hogy őt fogják választani.

Úgy örülök, hogy hiányoztam!!!
Vendég

Juca, Kofa! :)

Most Zsu (Valér) e-mailjéből idézek Nektek...

"Már napok óta szeretnék írni a babanetre, gratulálni Kinga baba szüleinek, de egész egyszerűen nem küldi el ez a fránya rendszer az irományomat... :(:(:( Olyan nagyon kétségbe vagyok esve... És nem tudom miért nem működik... Szeretnélek megkérni, hogy gratulálj a nevemben a Jucáéknak, sok puszit küldök nekik!!!!"

Tehát nem vagytok elfelejtve!!! Kép

Puszi Mindenkinek!
Brill

Zsu!
Továbbítva... :D
brill

Lányok, nekem mennem kell.

Talán még annyit, hogy férje ma volt kiskatona vizsgálaton, és csak szóban tudott a dokival beszélni az eredménnyel kapcsolatban. A doki annyit mondott neki, hogy nem a legjobb, de nem is annyira rossz, olyan közepes. Majd hétfőn kapjuk meg papíron is az eredményt. Hát ez most nem nyugtatott meg engem :cry: :cry: :cry: , lehet, hogy ez a gond, és emiatt el fog húzódni a dolog egy kicsit, de előbb-utóbb csak bekapom a horgot :) :) .

Bogárka!
Kétségek között hagytál három napig. Hogy fogom én ezt kibírni?!? Bár úgy is tudom az eredményt :)

Sok-sok puszit és napsütést küldök mindenkine, és nagyon várom a keddet.
Vendég

PADLON VAGYOK, ES OTT BENT, VALAHOL A SZIVEM TAJAN ES EGY KICSIT LEJJEBB NAGY-NAGY-NAGY URESSEG... :cry:

Nomibogar
Kép
nomibogar

Bogárka!
Mi történt????????????
Vendég

Nomi! :)

Írj valami bíztatóbbat, bővebbet! :cry:

Ne hagyj minket kétségek közt!!!
Vendég

Drága Bogárka!
Nekem most mennem kell, de nagyon sokat fogok Rád gondolni a hétvégén. Valahonnak kerítek egy gépet, csak hogy benézhessek miattad. Szomorú a szívem Veled együtt. VAJON MI LEHET A GOND????? Imádkozok érted, és ne add fel, bármi is történt. Kérlek :!: :!: :!:
Puszillak,
Vendég

Nomi!
Irj mert megőrülünk! Kép Mi történt?

Narco!
Jo utat és nagyon jo hétvégét! Kép

Pupy!
Drága, pali ment!És nagy nagy gratula a hét héthez!

Mátra!
Hogy megy az első gyüminapod?

Norwell!
Kelkáposzta főzi az jo de például én nem jeleskedem benne!Pedig szoktam csinálni,de még nem az igazi! Kép

Korek!
Nekem nagyon progeszteron hiánynak tűnik ez a barnázás!
Sajnos én nem vagyok jo példa mert egy spontán terhesség után a 8-ik inszemmel sem lettem terhes(plusz egy lombik).
De hinni kell benne mert nekem ha bármikor mondanák,hogy menjek ujra akkor repülnék!Lehet hogy nálad csak egy kellene és jönne a baba!
1cn.nagyon sajnálom! Kép

Évi!
Annyira aranyos vagy, nekem könnybelábadt a szemem a soraidon!
Dóribaba egyszerűen gyönyörű!A micimackos bady.... kész vagyok tőle!

Brill!
Hogy vagy ma?Fáj a fejed?

Angie!
Kiváncsian vároma hétfői eredményt!De ha csak nem tuljo akkor azon nagyon könnyen lehet segiteni!
Nekem van egy ismerősöm akinek a Dévainál az 5.ik lombik jött össze.A férjének a spermaképe siralmas volt!Abbol a lombikbol van egy 5 éves gyerekük,és most 5hetes terhes a csajszi!Spontán magátol!A férje kapott valami immunrendszer erősitőt és ez máris megdobta a fiuk számát!
Ne szomordj el!

KépKépKépKép
aniko24

Mit vetettem en az Istennek, hogy igy buntet???!!! Masoknak ad gyermeket, nekem meg nem! Hat nem erdemlem en meg, annyira rossz vagyok?! Egyszeruen ahhoz lenne kedvem, hogy nekimenjek a falaknak es orditsak...
ne haragudjatok, hogy Nektek ontom itt ki magam, de talan ti erttek meg a legjobban.
Kedvesek vagytok, hogy annyit drukkoltatok, remenykedtetek velem...de hat ez van...valamiert igy kell lennie. Most csak a sok miert van bennem, es nem birom egyelore osszeszedni magam.
Ha osszeszedem a lelkem, meg jovok. Puszi Mindenkinek, koszonom, hogy vagytok:)

Nomibogar
Kép
nomibogar

Itt bombolok, mint egy hulye, meg Szovatara sem volt erom elmenni a taborba :cry: :cry: :cry:

Nomibogar
Kép
nomibogar

Nomi!
Drága,annyira nagyon sajnálom! Kép
De nem tagadom teljesen levagyok döbbenve!
Nem akarlak felzaklatni de ha majd egy kicsit a szived és a leked helyre jön akkor gyere mesélj mi történt?!
Mi itt vagyunk és nagyon várunk!

KépKépKépKép
aniko24

Nomi!

Jaj Drága, mi történt... Kérlek, nagyon kérlek ne okold magad. ISten téged is szeret, és nincs magyarázat a miértekre...
Rettentő bűntudatom van,hisz minden hozzád intézett szavamal bíztattalak,h. csináj tesztet és reményt öntöttem Beléd,h. babát vársz. De biztos jó az a teszt amit csináltál??
Sír a szívem érted.... Kép
Nem tudom elmondani mennyire sajnálom....
Gyere, ha gondolod mi nagyon nagyon szeretünk!!!!Kép

Anikó!
Isteni volt a pali. Nagyon köszönöm, még a párom is megkóstolta.:)
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?