Sziasztok!
Már azt hittem, rossz topikba tévedtem, annyi finom receptet lehet itt olvasni
Lassan el is húzok ebédelni, meghoztátok a kedvem
Szokás szerint megint rég nem voltam, bocsi.
Az első és legfontosabb: Juca, Kofa, nagyon-nagyon nagy gratula a gyönyörű csöppséghez!!!

Várjuk a további kpeket és az élménybeszámolót, persze csak miután szépen berendezkedtetek otthon!!
Nomi
Nagyon várom az eredményt!!
Dido
Jó, hogy mostanában sokat jössz, cserébe látom, hogy a főzéssel sem lesznek gondjaid, annyira ügyesek a lányok!
Zsúka
És is hasonlóan jól haladok ma a munkámmal, "együttérzek" Veled
Niki
Ne törődj a pletykálkodókkal, mutogasd büszkén a pocidat!!!
Pupy
Gratula a 7 7-hez, és mesélj, mi volt a dokinál!
Bea
Örülök, ha maradsz, hidd el, senki nem akar bántani, és mindenkinek tudunk örülni, de egyet kell értenem Didoval és Mátrával abban, amiket írtak, remélem, Te is megérted.
Mátra
Hajrá, sok sikert a fogyókúrához, nagyon becsüllek érte, főleg a gyümölcsnapért, azt nagyon nem bírná a gyomrom, pedig én is gondolkoztam ezen a 90naposon. Szóval szurkolok nagyon!
Nekem írj be mára 1. cn-ot légyszi
Duddu
Nagyon jó utat, élvezd az óceánt és a napsütést!!
Az inszemre vissztérve, igazad van abban, hogy nem érdemes úgy belevágni, hogy nem hiszel benne, csak nehéz úgy hinni, hogy elvben semmi bajod nincs, és nem sikerül, akkor miért sikerülne inszemmel. De azért igyekszem pozitív lennei, majd ha bele kell vágnunk

Nyárra aloe vera kúrát tartok, hátha jobb lesz, és tervezem,h ogy rádumálom a dokimat egy hisztero, lapar-menetre, mert ha ott találnak valamit, akkor arrafelé kell elindulni, ha ott sem, akkor tényleg ismeretlen eredetű a sikertelenség, és akkor marad a spontán majd a mesterségesebb utak végigjárása.
Lányok, tudtok olyat, akinél nem találtak semmi bajt, és inszemmel terhes lett? Köszi.
Búcsúzom, dolgozni is kéne, na meg ebédelni

és bocs mindenkitől, akinek nem írtam!
Réka