A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

ezekszerint BKrisztánál lesz tali,de mikor is???
és akkor már megjegyezném,hogy nagyon szépek azok a muskátlik,nekem fel sem tűnt,hogy két kép ugyanaz,csak az hogy csupa piros minden! :P

Pocakpacni,de ari vagy!
Csillam,meggondolandó! :roll:
még próbálkozom,aztán ha nem sikerül küldöm a képeket!köszi!
Cleo! :lol:
Majával rosszabbul járnának!
hogy van a hercegnőnk???

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Amig nem sikerül,megpróbálok pár képet rakni.
Dávidkának:igaz itt csak az alsók látszanak
Kép

Kuki evés :D
Kép

Dvd pakolás:
Kép

ancsi26

Sziasztok!

HARI!
és Bab!

A cigiről való leszokás valóban segít, mivel a nikotin, és egyéb anyagok nyál általi lenyelése állandó gyulladásban tartja a gyomor nyálkahártyáját, így valóban lényegesen rosszabb a tápanyagok felszívódása! Ezen kívül a leszokás folyamata a nagy többségnél zabálást von magával :D Mindenképp megér egy próbát!

Egyébkén meg palacsinta! Töltve, rakva, édesen, sósan, spenóttal, szalonnával, meg amit csak el tudsz képzelni! :D

PUsztok!
[/b]

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Aha, perbé, tudodmikor! :evil:

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Bkriszta, asszem hozzám szóltál, és a nem a lányomhoz! :D
Köszi, aranyos vagy, én még bízom benne, hogy kinövi, 1-2 dologból úgy látom, jó úton haladunk! Azért légyszi küldd el azt a mélcímet, hátha szükség lesz rá. Köszi!

Ayse, hát ezen a képen, amit Kriszta feltett, totál látszik, hogy zörögnek Andris csontjai... :lol: :lol: :lol:
(csak vicc volt!)

Juci, na látod, mi ezért eszünk vajat és nem Delma meg Rama meg mittudomén milyen margarint. Arról nem is beszélve, hogy sokkal finomabb.
A cigivel vmelyest igazad van, de ez pl rám nem volt igaz, amikor cigiztem, én sose híztam, ha abbahagytam. Nekem a tuti mindig a fogamzásgátló volt, akkor nem mentem 45 alá. :?

Hú, Csillam, Davidka olyan, mintha most indulna a startvonalhoz!
Vendég

Lányok, Andról és Esztijéről tud valaki?
Vendég

aha /B
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
SiiiiiiiiiS!totál idióta vagy! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné :D
Tudom :twisted: :twisted: :twisted:

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Bab, Megann, Tünde, Barbi, Csillám
Köszönjük a bókokat. :D :D :D

Bab,
Megfigyeltem, hogy te is sokszor adsz Tofira pirosat, csinos is benne! :) :)
Dani azért még gombóc, de lényegesen kevésbé, mint 3-4 hónapos korában. :)

Megann,
Biztos Lénának is jól áll a piros, azért a fiúk nem sajátítják ám ki maguknak. :) :D
Éljen a torna!!! Nekem is ki kéne mennem futni, lenne is partnerem, nem is egy anyuka a játszótérről. 8-1/2 9 körül mennek esténként, de mire lerakom a két gyereket és persze Dani kiszívja mind a két cicit alvás előtt és az erőmet is, már hulla vagyok. :( Még aggitálom magam egy kicsit.

Dóri, Megann,
Azt hiszem, én fiús anyuka típus vagyok. Ha kislányom lenne sem valószínű, hogy habos fodros rózsaszínbe öltöztetném. Viszont az "A" fazonú farmer és nem farmer kisruhákat imádom. Azok annyira édesek. :) :)

Prüntyi, :)
Tündike hosszú alvása irigylésre méltó! :D

Kriszta
Kovászos uborka! Hmmmm. Már tavaly is csináltál, igaz? :)
Tali ügyben, mi mennénk szívesen, de még kocsival is annyira messze vagytok, egy-másfél óra alatt érnénk oda és ugyanennyi vissza, főleg a mostani útfelbontások miatt alig lehet közlekedni. :(
Virágok nagyon szépek! :)

Nyúlné,
Nekem is átküldheted Kisnyuszi képeit, szívesen felrakom. Miért nem írsz a moderátornak, ez így nagyon nem korrekt, hogy nem enged feltenni neked képet.
Gratula Kisnyúl dumálásához! Még jó, hogy azt veszed ki belőle, hogy mama. :) :)

Mea,
Írtam neked a múltkor is, hogy a profilod tudod lecserélni a képet. A legfelső sorban, a segédletek alatt megtalálod. Nagyon picire kell kicsinyíteni, csak úgy fogadja el.

Anyapoc, Pocakpacni,
Elnézést, hogy összekevertelek titeket! A POC tényleg stimmelt. :lol:

Ancsi,
Sajnálom, hogy a fúrás megzavarta Melike alvását. El is hiszem ,hogy mérges vagy, nagyon zavaró lehet! :( :cry:

Juci,
Jó, hogy túl vagytok a vérvételen és főleg nagyon jó, hogy negatív és minden rendben van. :D

Davallia,
Panda nagyon ügyes kislány! Egyegyegy :D

Csillám,
Dávid is csinos ám pirosban :)

Tünde,
Andék Ausztriában vannak a barátnőjénél. De azt nem tudom mikor jönnek vissza.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Ancsi26 :P

Köszi a képeket :lol: El vagyunk ragadtatva 8)

A kuki evésnél ,kicsit összerezzentünk :shock: :shock: (féltjük a sajátunkat)
de kaja az jöhet :o
A dvd pakolásban mi is benne vagyunk :mrgreen:

Mi is küldünk Melikének képet:

Laza vagyokKép

És dolgos :P
Kép
csillam

Benianyu!
írni fogok mindenképpen!már ki vannak válogatva a képek ám! :wink:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné,
Nagyon helyes! Csak keményen! Látni akarjuk Kisnyuszit!!! :D :D :D :D

benianyu

csajok !
hogyan kell weboldalt készíteni?nekünk iMac-ünk van...
talán,ha csinálnék és oda feltenném a képeket,akkor sikerülne!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné: nem muszáj szerintem saját weboldal, elvileg egy fotóalbum is elég kell legyen. pl. www.kepeim.hu vagy egy yahoos album...

Pussz: Pocak
pocakpacni

Benianyu, ne gondold ám, hogy nem adnál habosruhát a babádra, ha lány lenne. Én is pont ezt gondoltam magamról. Megörököltük tesóm 2 fiáról a ruhákat, és én eldöntöttem, hogy 2 éves koráig nem is veszek neki ruhát. Aztán jó mérges voltam, amikor rózsaszín ruhákat kapott, mert utáltam a rózsaszínt.
Most meg annyira imádom, amikor olyan kis nőcis ruhában van, és lóbálja a dagadt lábait a szoknyában. Sőt, már én is vettem neki rózsaszíinű ruhát. :oops: :oops:
Vendég

Nyúlné
Van a kep.tar.hu

Oda, ha felhasználóként regisztrász tudsz betenni képeket. Itt lehet privát galériát is csinálni és akkor csak azok tudják megnézni, akiknek meghívót küldesz.

Kép
Kép Kép
sildike

Tünde,
Lehet, hogy igazad van. :D :) :D :)

benianyu

Csillam.

Vigyázzatok,mert Meli nagyon szereti a kukit :!: :D :D
Júj,most azt hiszitek valami perverz állat vagyok!De én nem tehetek róla,hogy ez a neve ennek a bigyónak!!

Szeretjük a laza és dolgos kiscsávókat :!: :lol:

Mit csináljak ezzel a vonalzóval,hogy előjöjjön?
Amit itt kiir a helyén azt mind bekell másolni az aláirás helyére?
Vagy nem is oda kell bemásolni??
Tudtam,hogy megint csak én leszek ilyen béna. :oops:

Segitsetek légyszi :!:

ancsi26

Bkriszta!

Köszönöm a képet Andrsról, nagyon aranyos vagy!!!

Benianyu,

rózsaszínben is van ám csíkos....Lili most éppen abban van!

Sis,

de jó, hogy mégsem hagytál el miket!

Nálunk a föstő tanítványom épp az ablakkereteket újítja fel. Fából vannak és háromévente kijár egy újralakkozás.
A férjem is itthon van, mert tanári kirándulás van ma Szabadkára. Elkéreckedett, elengedték. Nem akart 8 órát a buszban összeszorítot...khm... foggal ülni.
ayse

Thomasanne,
szerintem én számítógépből vagyok felmentve,

privátüziben nem sikerült válaszolnom, ezért ide írok: Köszönöm szépen!!!
Valszeg szerda lesz az, mert akkor vannak az Apeh-ék nyitva. De hétfőn még szólok! Budapestet ismerem, mint a tenyeremet...és a kerületben voltam gimnazista meg ifjúasszony 10 évig
ayse

Tünde!

Bocs mégegyszer,a keresztelésért.
Elküldtem privátüzenetben a címet.
Nézd meg, hogy megkaptad e.

Kriszta
bkrisztina

Kriszta!

Gyönyörűek a muskátlijaid!!!
ayse

Hú, lányok, én nem vagyok biztos benne, hogy ép ésszel átészelem ezt a terhességet. Teljesen feszült vagyok az állandó rosszulléttől. Ma annyira kiborultam, hogy apa ebéd után elvitte Julcsit a nagyihoz, úgy, hogy azt sem tudtuk, otthon van-e egyáltalán, mert nem vette fel a telefont. Szerencsére otthon volt. Eddig nem akartam oda küldeni, mert nincs hely, ahol mászhat, de ma azt mondtam, nem érdekel, majd feltalálják magukat. Apa meg addig gyakorolhat.
És még csak 9hét+5napnál tartok. Mondjatok valami biztatót!
Ráadásul apa jövő héten 3 napot nem lesz, aztán később egy hetet. Legszivesebben átaludnám ezt a pár hetet, ami hátra van a rosszullétes időszakból.
Szegény Julcsi is nagyon nyűgös volt ma, biztos érzi az én nyűgömet.

KépKép

KépKép
majola

Hát Csajok, most lehet, hogy elítéltek, de elegem volt abból, hogy Andris nem hajlandó enni semmit, és megkínáltam a mi húslevesünkből. Mit mondjak, nyelte, mint kacsa a nokedlit!!! Csak nagyon keveset mertem neki adni (így is bennem van a félsz), úgyhogy sírt, amikor elvettem előle, pedig biztos, hogy nem éhes. Férfiembernek normális kaját kell adni, nem ilyen rizspépet, meg almapempőt!!! Rendszert azért nem csinálunk belőle, de legalább már tudom, milyen az ízlése!
ayse

Majola!
Akkor már csak két hét és két nap!!!!
Ezt már guggolva is!!!!
Aztán olyan jó lesz, hogy senkivel sem cserélnél!!!!
Én irígykedek!!! :oops: (ezt az emotikont most fordítva kell nézni, sárgulok az irígységtől!)
ayse

Ayse
Én egyáltalán nem ítéllek el, sőt én ha húslevest főzök, akkor abból először odaadom a répát, zöldséget, karalábét zellert, husit összeturmixolva Lacinak a levest pedig beletöltöm a cumisüvegbe. 3 dl a minimum, aminél el lehet venni tőle az üveget, különben irdatlanul ordít. Nekünk a védőnőnk annyit mondott, hogy ne rakjak bele ételízesítőt, ha Laci is eszik belőle. Nélunk Lacika kb. 2 hónapja minden héten legalább 2-szer eszik husilevest. Amúgy is a mi kajánkból adok neki, ha olyat főzök. Ma pl. főztem csirkeőörit, úgyhogy a szárnyánál lévő puha husit holnap elturmixolom neki tökkel, vagy cukkinivel, vagy esetleg zöldbabbal. Imádja.
Bazsi nálunk 9 hónaposan már hurkát, kolbászt evett.

Kép
Kép Kép
sildike

Ayse, köszi a biztatást! Sajnos Julcsival a 15. hétig tartott :(

KépKép

KépKép
majola

Sildike,
akkor rendszert csinálunk belőle mi is!

Majola,
Andrissal nekem a végéig kitartott (jó nem hánytam, csak émelyegtem), annyira, hogy az utolsó ctg-k egyikén is megkérdezte az asszisztenscsaj, hogy rosszul vagyok-e (gondolom azt hitte, szülünk). kitartás, mindjárt vége! Én nagyon szerttem terhesnek lenni!!!
ayse

Ayse, ezt nem kellett volna :evil: Én is ettől félek, hogy most más lesz és végig tart. Abba bele fogok őrülni.

KépKép

KépKép
majola

Kriszta, pü-t nem kaptam meg, viszont találtam tegnapról egyet! :lol: :roll: :shock:

Majola, szorítok, hogy "csak" 12 hetes korodig legyen hányingered! Nem használ semmi? Persze gondolom, próbálkoztál már amivel lehet.

Nem tudom, mi van ma Zitával, de nagyon sokat sír, remélem, nem lesz beteg. Mondjuk a lüke fejemmel csak most jutott eszembe, hogy bekenjem az ínyét Dentinox-al.
Vendég

Sziasztok!

Micsoda képek :lol:
Egyik szebb, mint a másik!

Nem akarok név szerint írni, de tök vagesz az adidas cucc :)
A virágok meg gyönyörűek.

Ja!
Gratula Pandának a "mutatványokhoz"

Mi megvettük majdnem az utolsó dolgokat is.
Végül is meg van minden, csak a szépítéshez kell még egy-jét cucc, de az is horribilis összeg.
De legalább vagy 5 évig normális konyhánk lesz :wink:

Ayse!
Szerintem semmi baja nem lesz a húslevestől, legfeljebb egészségesebb lesz :lol:
Sildike is csinált már levesturmixot és tőle vettem én is az ötletet :)
Erhard is kétszer evett már és kimondottan ízlett neki.

Majola!
Kívánom, hogy minél előbb legyél túl ezen a "nehéz" időszakon.

Penna!
Tegnap ugyan írtam, de a kép és az üdvözlet elveszett.
Mondjuk rendszerint addig írok (mert közben mindent egyszerre csinálok), hogy kiléptet a Babanet.
Tegnap is elszállt az irományom, pedig a proba sikerült.

Sis!
Őszintén örülök, hogy visszajöttél :lol:
Remélem, nem miattam akartál itthagyni minket!
Írtam neked, de már nem reagáltál.
Ugye nincs harag?

Harim!
Ne csináld ezt!
Egyél, egyél, egyél!
Nekem sincs időm, gályázom mindenkire, de én rajtam meg csak rakódik a zsír.
Én a cigi miatt sem ítéllek el, de próbálj meg csokit enni 1-2 szál cigi helyett, úgyis imádod!
Jó lenne talizni és sétálni!
Meghívlak (többiek, most ne figyeljetek) Mc Donalds-ba, az jól hízlal.
De menj el dokihoz!!!!
Ez a legfontosabb. Ha már kizárható betegség, akkor evéskúra.

Megann!
Édes a fülbevaló :lol:

Ahhoz képest, hogy nem akarok név szerint Babákat dícsérni, ezt teszem
CSak olyan ciki, ha kihagyok valakit, mert azt hiszi, hogy őt nem kedvelem, vagy valami :?

Kisnyúlról mikor látunk képeket???

Csillám!
Erhard is mindig segít porszívózni.
Ilyen szőnyeget akartam neki.
Neki is vagesz a sapi :wink:

Na azért a pufievős kép sem semmi :lol:

Jujj!
Valami borult, mennem kell!

Még jövök!
Puszi!
Angelani&Erhard

Kép
angelani

Angelani :)

Senkinek sem reagáltam ebben a témában, de őszintén elárulom, hogy nem miattad léptem le, sőt, személy szerint senki miatt, csak az általános nyűglődés akasztott ki kissé. Aznap ilyen napom volt, azt kész. A járda közepén békésen álldigáló embernek, akit máskor simán kikerültem volna, beszóltam, hogy: Jó, akkor ne menj arrébb, bazzeg! :twisted: :)
Szal megesik az ilyen.

Pusz!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok!

Kibírtam egész nap a babanet nélkül, és nélkületek! Ez nagy szó, de be kellett hoznom a lemaradásaimat, és vendégeim is voltak.

Sis :) Megkönnyebbültem! Dejóóóóóóóóóóóóóó!

Tünde :) A kislány egyszer kakilt azóta, de fülbevaló sehol, úgyhogy tovább izgulnak. Épp almával tömte a gyereket, amikor beszéltünk, mert szeretné meghajtani. Jeleztem, hogy az csak megfogja, és szerintem amúgy is kár emiatt elkezdeni a hozzátápit...

Kriszta :) Gyönyörűek a muskátlik, ahogy megláttam őket, eszembe jutott, hogy rohannom kell locsolni az enyéimet :) Tali nekünk jó, ha Balázst le tudom passzolni, akkor megyünk :)

Benianyu :) Nagyon édesek a fiúk, nekem az újságtartós tetszik a legjobban :) Nekünk kifejezetten sok piros cuccunk van, Balázsnak a tavaszi kabátja is piros, néha elgondolkodom, hogy biztosan fiús szín-e, de nem érdekel különösebben. De az tény, hogy pirosban sokkal többször kérdezik meg mindkettőről, hogy kislány?

Zsuzsa :) Továbbra is maximálisan együttérzek Veled. Sajna a második nekem is rosszabb volt... Homeopátiát nem próbáltad? Vagy az epret? Állítólag jó erre, de én nem próbáltam, csak nemrég hallottam. Most már van magyar eper is :)
Nem válaszoltál a babakocsira /vagy hülye vagyok?/

Fürdés...

Kép

Kép
jucc33
Érd

Jucc, én vagyok hülye, mindent elfelejtek: nem sikerült babakocsit vennünk, és a bolt sem tetszett.
Milyen homeós bogyó van????? Azonnal tudni akarom és a hétvégén a föld alól is megszerzem és mázsaszámra zabálom.

KépKép

KépKép
majola

Télleg, Majola, van egy homeós füzetem kismamáknak! Írd le, hogy milyen hányingered van. Találtam itt párat, de a füzetemben több minden van.

"A Sepia, a leggyakoribb terhességben használatos szer. A hányinger már az étel puszta látványára is jelentkezik, a várandós anya undorodik a cigifüsttől, savanyú és fűszeres ételeket kíván, amelyek csökkentik a panaszait. Hangulata sírós és szomorú.

Az Ipeca abban az esetben ajánlott, ha az anya állandóan émelyeg, sokat hány és hányás után sem könnyebbedik meg. Szeme karikás, vérnyomása alacsony, s tünetei a mozgástól tovább romlanak.

Nux vomica enyhíti a tüneteit azoknak a várandós asszonyoknak, akik kora reggel hányingerre ébrednek, nyugtalanok, ingerlékenyek, s ebéd után rövid sziesztára vágynak."
Vendég

Köszi, Tünde, közben rájöttem, hogy az én polcomon is lapul egy füzet: valszeg az Ipeca lesz jó, kipróbálom.

KépKép

KépKép
majola

Majola, van még olyan, hogy "IGNATIA 9CH" hányinger, gyengeség, szapora szívdobogással, evés javítja a panaszokat
illetve a "COCCULINE" alapvetően utazás kiváltotta hányingerre, de írja hozzá azt is, hogy hányinger, szédülés, sápadtság, gyengeség, és az utazás/mozgás felerősíti a panaszokat.

Kép

Kép
prüntyi

Majola, van még pár...hogy a legjobbat ki tudd választani, bescannelem és elküldöm mailon ok? add meg PriviÜziben a címedet.

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Örülök, hogy örültök :)

Máté meggyógyult :!: Meg én is :) Ja, és a legújabb tudománya, hogy oldalazva halad a bútorok mentén. Gáz csak akkor van, ha elfogy az adott kapaszkodó, és nincs kedve leülni :D Pedig már azt is tud, tök ritkán esik el, olyan büszke vagyok rá! :) És a fő attrakció, hogy ha nem akar babakocsiba ülni, akkor kifeszíti magát, és áll :D Persze ezzel-azzal le lehet kenyerezni őnagyságát, és akkor tök jól elvan. Annyira édes volt ma is séta közben, odaadtam neki a kis makiját, és annak énekelt, mint ahogy én szoktam neki. Azaz hát majdnem úgy :lol: :roll:

Majola,
szegénykém, vudu megy ezerrel ám! :wink:
Remélem, használ majd valamelyik bigyóbogyó, így tényleg nagyon nehéz lehet neked.

Bab,
ööö :oops: képeket esküszöm, rakok a hétvégén!

Vámpírok, vadnyugati harcosok, muskátlik, takarítóbácsik, élsportolók, lavór-és újságevők, fotelbanpunnyadók egyaránt csudaszépséges gyönyörűségek, csak így tovább mindenkinek!

Innentől megpróbálok aktívan visszakapcsolódni :P

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok,

csak kapkodom a fejem, annyira pörög a topic. Nem nagyon fogok tudni követni minden részletet, pláne mindenkinek válaszolni...
Mindenesetre köszi az üdvözleteket, azért ösülök, hogy van, aki emlékszik rám. :)

majola
nemtom mennyire vagy topon homeoban, ha nem vagy biztos a szerben próbáld a kombináltat (Cocculine) az többféle szert tartalmaz, és így nagyobb eséllyel hat. Persze a legjobb, ha a konkrét tünetek alapján kiválaszotd a tutit. Mindenesetre jobbulást.

Ayse
ne aggodj a "normális kaja" miatt. KEvinnel még én is pempőztem: sómentes biofűszerkeverékkel ízesített lében főtt a csirkemell, meg a zöldség: persze, hogy nem ette. Akkor kezdett igazán enni, amikor a mi dolgainkból csócsálhatott. Tamónál így már szinte az elejétől így "főzök" (időm sincs külön pepecselni) ma pl a rizibizi párolt borsójából (amin azért van kis ojaj, só, petrezselyem)
vettem ki pár ek-al, mellédobtam a rizseshúsból kihalászott pár csmelldarabot (ez is fini paprikás-rizseshús ízű) és ezt pempőztem össze egy kis vízzel, hogy pépes legyen. Mit mondjak, zabálta. Szinte minden kajának van "hasznosítható" része, nyugodtan add neki. Ha amúgy nem főzöl túl "felnőttesesn" sósan -borsosan, a gyereknek kutyabaja a fúszerektől, ízektől.

Davallia
gratula a mozgásfejlődéshez, én is nagyon várom a mászást, Tamó is csak kígyózik-hempeserg a céltárgyakért. Újság nálunk is menő.

Jucc,
majd átküldöm az újszülött képeket, tegnap láttam ám mekkora lett a kismanó.
Sajna a fényképezőm kábele a húgom gépén maradt (oda "ürítettem" a gépem, amíg nem volt netem-gépem) szóval újabb képeket Tamóról leghamarabb holnapután tudok feltenni, de teszek, ígérem.

Már mennem is kell :(
üdv
p
penna

Majola, megpróbálom ide feltenni: Kép

sikerült :lol: ... össze van vágva a füzetből...

Kép

Kép
prüntyi

Pocakpacni,
babagaga vonalzóért imáááádlak, tök jó ez az Afrikás! :)

Köszike! :)

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok!

Angelani!

Ne izgulj, nekem is ég a pofám :( :( :(
Alig alig dícsérgetem a babákat, pedig megnézem ám mindegyiket és mindegyik gyönyörű, csak mire oda jutok hogy írok is, hát elfelejtem ki és mit tett föl aznap :( :( :(
Reménytelen vagyok, és ráadásul annyira el vagyok foglalva a saját kínajimmal, hogy jövök és zutty rátok zúdíok mindent...
Szóval elég fárasztó vagyok be kell lássam... :cry: :cry:

Lányok!
A muskátik nekem is tetszettek, de fogalmam sincs ki rakta már föl, bocsi :( :(

Ayse!
Tök jól tetted hogy kipróbáltad :)
Pzita írta egyszer még nekem, hogy mindhárom gyereke egész másképp fogott neki a felnőtt kaják evéséhez.
Ha jól emlékszem az egyik gyerkőc egyből darabossal kezedett no meg pörkölttel... :lol: :lol: :lol:

Meg ki is írta hogy a pépeset nem eszi a gyerkőc???
Na annak is üzenem Pzita gyerkőcét...
Nem minden gyerek egyforma...

Majola!
Szegénykém, én teljesen megértelek, nincsen szarabb mint a folyamatos hányinger.
Nekem ugyan csak 1-2 szr volt az is más betegségek folyományaként, de nem lehetett hozzám szólni annyira leborított a lábamról.
Tényleg próbáld ki a homeos bogyókat, hátha bejön.

Sis!
Tök átérzem az érzésvilágodat....volt hogy én is leléptem pár napra amikor feszült volt a hangulat a topicban, mert nem bírom még ezt a terhet is felvállalni a sajátjaim mellé...
De ez a helyes...visszajöttél.... :) :) :)

Na most már offolok is, mert hulla vagyok.

Ma ballagott a tesóm fia az oviból, olyan cukik voltak....és tök elméláztam, hogy Te jó ég, lassan már mi is vihetjük a csemetékinket az oviba.
Mellesleg tesóm József Attila őrült, megtanított a fiának egy József Attila verset(ami hosszú és nagyon komoly, felnőttes, még nekem is agyalni kell a jelentésén), amit meglepetésként mondott el a kissrác és vastapsot kapott érte :) :) :) :) :) :) :)

Ja és Nyúlné!

Felháborító amit írsz.....na ha nekem írna ilyet az adminisztrátor vagy a szerkeztő akkor aztán ,dféljaklgjkdlkéfaehf uiguvjsdkfmaklwehgpoislclkdsypufjrpo lenne az tuti...
Ez diszkrimináció.........

Na én tudnám hogy mit csináljak a helyedben.....

Megann

Kép

Kép
megann

Zsuzsa :) Gőzöm sincs már, ki mennyire kedveli a homeopátiát, ezért nem akartam erőltetni, gondoltam, ha érdekel, úgyis kipróbáltad már. Ha tudom, hogy még nem, már egy hete adhattam volna füzetet erről. A francba :( A terhességem alatt amúgy én még nem tudtam, hogy a Cocculine-n kívül van más is, ezt beszereztem, de mivel az van ráírva, hogy terhesség alatti szedéséről a kezelőorvos határoz / mert erre vonatkozóan nincsenek klinikai adatok/, pár szem után nem mertem tovább szedni. Amúgy nekem is az Ipeca tűnik jónak Nálad, az meg ebben pont nincs. Remélem, gyorsan használ, és mindnen bajod elszáll!!!

Penna :) El is felejtettem a képeket, várom ám őket! Dejó lesz, Gergőről nincsenek is kórházi képek, csak néhány telefonnal készített :)
/ többieknek: Penna meglátogatott a kórházban, és kölcsönadta a gépét, hogy csináljak pár fotót Gergőről, de ide valamiért nem sikerült már föltennie, és azóta sem láttam őket. Nekünk épp rossz volt a filmes gépünk, digitális meg ugye nincs.../

Lányok! Biztos hülyének fogtok nézni, de tanácsot kérnék Tőletek: Bébiőrt szeretnék venni. Tudom, hogy jókor jut eszembe, de eddig nem kellett olyan nagyon. Valóban nem hallom meg Gergőt a lakás minden pontjáról, de eddig nem volt annyira fontos, néha benéztem hozzá, és kész. De most sokszor van, hogy szó nélkül, sírás nélkül ébred, és ebből vannak a balesetek. Most ugyan visszatámasztottam az ágyának a rácsát, de ki tudja, meddig tart neki kiszabadulni onnét... Szóval elkezdtem keresgélni, de nem tudom, melyiket merjem megvenni. Elég lenne a legegyszerűbb, nem kell semmi extra, csak halljam meg, ha fönt van a gyerek. A babaszobán találtam egy Chicco-t 3500-ért, ez nagyon olcsónak tűnik, ráadásul ezeket általában utánvéttel tudnám megvenni, így nem tudom kipróbálni, legalább némi infóm legyen: melyiket nem szabad megvenni, mire figyeljek, stb.
Remélem, tudtok segíteni :)

Kép

Kép
jucc33
Érd

Dóri,
egyszerre több szálon futott a dolog. Többen is olvasnak más babás fórumokat, ahonnan szintén kitiltották, és mivel nem egy agytröszt a csaj, egy csomó egyforma jelet hagyott, hiába írt több néven. Szóval sokan felismerték, volt, aki privátban rákérdezett, volt, aki titkos nyomozást folytatott. Nekem akkor lett gyanús, amikor előjött azzal, hogy hányt meg pozitív tesztje van, de nem ment orvoshoz (szülésznő tanuló létére!!!), minket kérdezgetett alapvető dolgokról, aztán pár nap csend után közölte, hogy elvetélt. Aztán beugrott, hogy pár hónappal azelőtt valaki rákérdezett, hogy ő írt-e régen Moflymaci néven a bnetre, mondta, hogy igen.
Elkezdtem Moflymacit keresgélni, hát meg is találtam egy pár helyen... Volt szüléstörténete, vetélése miegymás. Akkor borítottam ki a bilit, amikor olyan topiktársaimtól kaptam e-mailt, akik nem is tudták, hogy én is gyanakszom, hogy ez a csaj nagyon gyanús ezzel a terhesség-vetélés sztorival. Leleveleztük, hogy akkor hozzuk nyilvánosságra a topikban és zavarjuk el. Elég sokáig magyarázkodott, volt, akinek még hetek múlva is küldött üzit, hogy ő nem rossz ember, egyszer mindenki hibázhat meg ilyenek. Ja. Csak ő 1-2 éve csinálta ezt. Szóval Apával kitiltattuk.

Ha érdekel bővebben, az István kórházi élményekben van február elején, pontosabban nemtom megadni, az új rendszer miatt. :(

Mindenkitől bocsi, aki nem volt kíváncsi rá, mosmááááá dobbantok!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Megann, köszi az sms-t!! Neked is és mindenkinek köszönet a hízós tippekért, ígérem próbálkozom, azt hiszem kezdem a Béres cseppel. (a cigit a végére hagyom, mert gyenge vagyok)

Rókica, 30-án megyek, már csak 3 nap!! :lol:
Remélem már az is sokat segít majd, mert részben biztos lelki okok is vannak a fogyás hátterében.

Dokihoz azért nem megyek, mert már régebben voltam, mikor hasonló bajom volt, és elküldtek mindenféle dokihoz, az utolsó a gyomortükrözés volt, ami még a szülésnél is rosszabb volt. Persze nem volt semmi szervi bajom, megállapította a doki, hogy anorexiás vagyok és elküldtek pszichológushoz.
Most a pszichológussal kezdem :lol:

De ha felkel a kislányom, mert képzeljétek most aludt vissza, akkor elmegyek vásárolni mindenféle finomságokat!! Ma is 5-kor keltünk :(
Nálunk ez már állandó, úgy látom. Viszont a náthám múlóban van szerencsére. Hogy valami jó is legyen :D

Sis, te kis csalafinta!! Ne is tagadd, hogy azért nem jöttél, hogy kiélvezd mennyire hiányolunk itt!!!! :twisted: :lol:

Na megyek egy kicsit még visszafekszem én is, mert már nagyon álmos vagyok. De még jövök és teszek fel majd képet, át lettek téve a gépre! :D

Kép
Kép
hari

Hari:

Ezt az anorexia diagnózist sztem vesd fel majd ha mész... gondolom nem anorexia nervosa-ra gondoltak, hanem "mezei" soványságra. Hiszen te nem fogyózol megszállottan abban a tévhitben hogy még mindig túl kövér vagy.

Én még mindig arra lennék kiváncsi, hogy miért nem eszel? Nem vagy éhes? Nincs rá időd? Kedved? Kajád? Mi nincs?

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

köszi lányok a képfeltöltős lehetőségeket,dolgozom az ügyön!:)
Majola,
szegénykém,kitartás!fúúúúúj,de utáltam én is ezt az időszakot és apa pont akkor vitt el Amsterdamba,végig hisztiztem az egészet,pedig a magam módján élveztem,de ő ezt nem így látta:)

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Gabuska!

Gáz amit írsz..., meg ijesztő is...
Ez beteg..........
Rémes....el se tudom képzelni...valaki leül és kreál magának egy szüléstörténetet, amit megálmodott, vagy egy vetélést, olyat amilyet elképzel...

Na szólva szeritnem beteg.

M

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Fel akartam tenni a táblázatot, mert rég volt már, de nem tudom, hogy hogy kell. :cry: :cry: :cry:
Majd kitalálom ügyesen, ha lesz időm. :wink: :wink: :wink:

benianyu

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?