Zsuzsu
Nagggyon hijjányoltalak ám!
Jól vagyok, a hasam rendületlenül nö és én már bálna méretekkel vetekszem. Ma kezdem a 25. hetet

kismanó pedig nagyon élvezkedik odabenn, imád a húgyhólyagomon ugrálni (szerintem ez a fö elfoglaltsága, biztos azért mert olyan mint egy labda

) és ezzel engem kerget az örületbe, mert ilyenkor minden egyes ugrálásra iszonyúan kell pisilnem és félek egyszer be is fogok....
Andy,
Bocs, hogy nem válaszoltam. Szerintem ha volt két péd, akkor az elsö a 16. napon lehetett, de tuti, hogy volt egy a 23 vagy 24. napon. Ez kifejezetten látszik, mert utána szépen felmegy a höd. A 16. napra nem mernék fogadni

, mert nem ment fel utána a höd, csak 36,7-re, ami elég alacsony a 4. a 8. és a 13. napi 36,8-as értékhez képest. Szóval itt a 16. nap után 6 napig halvány jele sincs a második fázisnak, bár csökkenés viszont határozottan látható

.
De nem mondom azt, hogy lehetetlen

Inkább csak arra szavaznék, hogy 24+14 napos lesz a ciklusod, vagyis 38 nap körülire várható.
Sajnálom, hogy nem sikerált akcijjjjjóóóózni de fel a fejjel. PÉ-d tutira volt és a höd is nagyon szépen fenn van, úgyhogy ebböl még minden lehet

Várnék még azzal az orvossal, mert szerintem elöbb utóbb kiderül minden. Vagy megjön

vagy pedig

magasabb lesz a höd még ennél is.
És mondom azért nem vagyok szakértö!!!!!!!
Doris
A pf szúrkálás a peteérést jelzi, de elöfordulhat az is, hogy az egyik felén érzed a szúrkálásokat és a másik felén érik a petécske (tapasztalat UH alapján). Szóval úgy is müködhet a dolog, mint a vakbélgyulladás.
De azért elég sok nönél jellemzö az, hogy nem felváltva érnek meg a peték, hanem az egyik petefészek sokkal dominánsabb mint a másik. Ez több tüszöt termel, sokkal hatékonyabban müködik mint a másik. Elöfordult nálam, hogy 3x bal oldalon majd egyszer a jobb oldalon ért a petém. A jobb petefészkem amúgy is jóval kissebb mint a bal (UH alapján).
Biztosat, csak az UH mondhat
Bogár
Nagyon tetszik a hozzáállásod

Úgy kell felfogni a dolgot, hogy már egy lépéssel közelebb vagy a babához. Tudod mi a gond, mire kell figyelni, és koncentrálni, mit várhatsz. Tudom a lelki oldala nagyon nehéz, de hidd el MEGÉRIIIIII

Edith
Te ugye szájban méred? Jól emléxem? 36,6 szájban? Az nem is olyan rossz

. Ha hüvelyben mérnéd azt mondanám szinte kizárt, hogy baba legyen a dologban, mert annyira alacsony.
Tegnap valaki írta, hogy idönként átfut rajta a hideg

Ez egy tipikus babás tünet!!!!!! Már nem emlékszem ki írta és lusta vagyok visszaolvasni. Melegben a napon 30 fokon is átfut a hátadon a hideg és egyszerre van meleged és hideged???? HÁÁÁÁÁÁÁTTTT???? Ez nagggggggyon jóóóóóóóóóó

Pusszantás mindenkinek
Moni