A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Évi!
Irulok-pirulok, de semmi nem rémlik. Beszélgettünk is? Ha igen, akkor miről? Szégyen de ez van! :oops:

Pilchard!
Az én lányom itthon büfizett először. Én szoktam a hátát alulról fekfelé simizni, meg mondom neki, hogy öfi, öfi és akkor jön neki. Igaz ő nagyon sokat is bukik mellé (kivéve ma, mert ma még nem bukott).

Tünde!
A druszád ma mosolygott rám először szopi közben. Azt hittem szopi közben nem lehet mosolyogni, de megoldotta!

Én vettem kengurut, de nem az igazi, mert idáig kétszer raktam bele a lánykát és kétszer buktázott le.

Tejszaporítás: az én lányom összesen nem szopizik ennyit. Néha csak 5-6 percet eszik és jól van lakva, ha tovább szopizik, akkor meg csukott szemmel alukálva teszi, akkor meg nem ébresztem.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Csak félig olvastam, de Bartinak válaszolok, és majd este jövök.

Szóval én szeretem, örülök is, hogy ezt vettük, mert a többit lassan kinőné Levi . Nekünk Skoda Fábiánk van és befér, de más nem. Először bergont vettünk de vissza kellett vinni, mert nem fért be.
Nekem a perfect van az egy kicsit drágább. Annyi a baja, ha nem szembe van veled a gyerek nehéz irányítani, de ezt más fajtánál is láttam már. BKV, hát azt hiszem, nem indulnék neki ,mert nagy és nehéz. De nekem a rossz út miatt kellett és arra bevált. Rosszat nem igen tudok írni. Még várd meg Csemát ,hátha ő tud még valamit mondani.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Zsuzsófi: msn persze
Drukkolok, hogy vissza jöjjön a tejmennyiség, ne add fel!!! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo

Sziasztok!

Babcika: abból gondolom, hogy kevesebb a tejci, hogy reggelre nem csöpögök, és napközben sem feszül. :( Mondjuk ha megnyomom, akkor van benne. :lol:

Vok, Bmo: köszi. Azt hiszem, hogy az esti szoptatás után megpróbálom. Eléggé el vagyok keseredve.
:(

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Marianka-Az még,hogy nem feszül nem baj,úgy tudom az attól van,hogy beállt a kereslet-kínálat és nem termel a cici több tejet,mint amennyi kell.Nekem csöpög reggelre,eláztatok 1-1 malltartóbetétet.Én igyekszem hajnalban is inni sokat,ez megteszi a hatását reggelre.Istvánka is reggelig szunyál?
Vendég

Zsu: milyen babakocsid van?

Mariannka: miből gondolod, hogy kevés? 7-7-5-5-3-3, ahogy Eszter írta.
Az, hogy nem feszül, és nem csöpög, tök normális :) Nekem már régesrég nem feszül, pedig Liza kisebb, mint Istvánka, és csöpögni is csak akkro csöpög, ha az egész éjszakát végigaludta előtte ő is meg én is.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Barti
A symbaba kisebb ,mint a roan, az akkora mint a bergon. Csak a roan forgalmazza. Rakok képet

Kép

Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta!

Köszi!!! Pont ilyenre gondoltam! Tök jó, hogy bevált nálatok! Igen, ilyen felfújhatót keresek!
Azért jobb szerintem, mert a kátyúkon könnyebb áttolni és jobb a rugózása. Én is ilyet szerettem volna legelőször is, de tényleg annyira nagy, hogy úgy ítéltük meg nem fogok tudni BKV-zni, stb. Aztán rájöttem, hogy nem annyira BKV-zok, viszont a környéken vacakok az utak és mi úgyis csak errefelé lógunk. Meg ha tudjuk mergtartjuk az ABC-t, mert az sokkal kisebb. SZóval köszönöm a válaszokat! Holnap megnézzük a nagykerben az összes fajtát és jól kiválasztjuk a tuttit. :)

Most viszont megyek, mert ma is 2,5 órát sétáltunk a barátosnémmal és hulla vagyok. GYerkőc már ágyban, most én jövök. :)

Puszi, jó éjt mindenkinek!!!

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Zsu
2.5-3 litert iszom.

Én az epret, málnát biztos kihagyom idén. Most úgy is csak pár szem van a kertben, de jövőre dőzs lesz.

Tünde
Igen ez azt hiszem jobban fog illeni, ha már tényleg barna lesz.
De jó a sárga naposcsibe. :lol: :lol: :lol:

Angi
Most sokat nőt Lídi :)

Ildi
Örülök, hogy jobban vagytok, nekem mindegy melyik nap, kivéve a csütörtök. Szóval mégse mindegy. :lol:

Lányok
A fotós szakmától messze vagyok, de köszi a dicséretet. Bár szerintem bármelyiktök meg tudja csinálni. :)

Na megyek aludni, mert korán megyek vásárolni. Utálom a tömeget. Holnap szerintem nem jövök, mert sok dolgom lesz. Jó hétvégét mindenkinek.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

A férjem épp egy óriási patkányra vadászik a csatornánkban! :(

...szép napot! :) :) :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Helló, csak gyorsan, mert megyünk vásárolni
Éjjel 3-tól már óránként kellt a kiscsaj, ez egyre "jobb" lesz :cry:
Viszont elég könnyen elaludt. Én viszont a nyakamat aludtam el, alig tudom mozgatni a fejem. A cicim is fáj mióta 2 óránként etetem a Lilit, remélem ez is csak átmeneti.
Na megyek, hali

Kép

Kép
pgyöngyi

Jó reggelt,csináltam vonalzót megnézem működik e...

Drodo és Panka
Kép
drodo

Cory, Graco citisport, 5,5 kg:)

Itt a képe róla:

(stabilabb mint az esernyőkocsik...)
Kép

Zsu

ui: megjött a mikulás:( De nem hiányzott:(

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!
Micsoda szél :(
Kis pöttyösöm viszonylag jól tűri a kórságot, és bírja vakarózás nélkül. Cserébe kis ecsettel kenegetem a pöttyeire a mentolos hintőport :)

Átvariáltam az aláírásom. Sajnos három fényképes vonalzó túl hosszú :(

Borcsa
KépKépKép
borsts

Ilyen lenne a másik kettő:
KépKép
KépKép

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Zsu: a citisport nagyon nem tetszik,úgyhogy az nem az én világom. Nekem már kétszer is megjött :(

Borcsa: jobbulást Lucának!!

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Zsu!
Csak érdeklődés szintén: mennyiért adod?

Köszi! :)

Eszter
Kép
Kép
vok

Ha mér mindenki, én is kisérleteztem szopipárnás képpel. Persze Gergő (farkasvigyorral :lol: ) bemozdult a képekbe, úgyhogy csak félrenézős van :)
Kép

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Tegnap este hőemelkedésünk volt. 38,0 végbélben. A gyerekorvos azt mondta, hogy valószínűleg a fogak miatt és adjak 1 kanál panadolt. Azóta a hőmérséklet nem nagyon változott, se felfelé, se lefelé. És folyik a nyála ezerrel, viszont úgy tűnik, mintha semmi baja nem lenne. Mosolyog, kommunikál, "beszélget". Rendben van ez így? :?:

Ma volt apósom szülinapjának ünneplése. Bubó egész nap képzben volt, szinte semmit nem aludt :( . Annyi inger érte, hogy csomót sírt és nem tudott megnyugodni. Úgy sajnáltam. De most már alszik. :lol:

A szopi miatt kezdek megnyugodni, rájöttem, hogy nagyon kerülni kell a szénsavasat.

Szép estét,

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Mariannka: huzamosabb ideig nem normális a hőemelkedés. Persze, előfordulhat fogaktól is, de a mi dokink ilyenkor szokott kérni egy vizeletvizsgálatot, mert hugyuti fertőzéstől is lehet tartós hőemelkedés. Egy kisfiútól pisit venni még csak nem is túl nehéz :)
cory
Budapest

BOLDOG GYERMEK NAPOT ! Kívánok minden babának, kicsiknek és nagyoknak!!!
Kép

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

Sziasztok!

Hol vagytok, senki sincsen otthon? Vagy nem működik a net?
Na mindegy azért én írok. Pár hete múlt el a herpeszem és már megint kijött, nagyon utálom :( Martinnak meg megint elkezdett csipásodni a szeme, pedig mindig maszírozom, Mariann nektek milyen Istvánka szeme, :)

Petri
Timinek a szeme milyen, neki már meggyógyúlt :)

Mit csináltok gyereknapon? Az én nagyobb gyerkőceim nincsenek itthon, a nagymamával elmentek a gyerek programokra. Most tudok egy kicsit pihenni meg pakolgatni, takarítani :)

Borcsa
Aranyos lett a szopipárnás kép, Gergőnek látom tetszett a fotózás mert huncuttan mosolyog :D

Teszek én is képet hátha valaki megnézi :D

Kép
Kép

Szép napot mindenkinek :P :P :P

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Boldog Gyereknapot a babóknak és a testvérkéknek is :lol:
Zsu: Én még 10 percig itt vagyok, aztán húzok a nagyszülőkhöz gyereknapozni
Csajok beállt a derekam, úgy megyek, mint egy vén trotty. Ez még a kissebb baj lenne, de a Lilit se nagyon tudom felvenni és mint az köztudott csak az én kezemben van el,szóval lehet, hogy ma ordítós nap lesz

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyönyi
Jó gyereknapozást, :lol: remélem szép időtök lesz, :) a derekadra vigyázz!! Jobbulást! :)

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Már megint félre írtam, bocsi Gyöngyit akartam írni :oops: :oops:

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Sziasztok,

Remélem mindenki jól van.Sajna esik az eső.Panni hálistennek jól aludt éjjel és most is egész jó kedvű :D Látom vannak akik szemproblémával kűzdenek.Nemtudom hogy minden esetben jó e de én azt hallottam hogy ha anyatejet cseppentesz a kicsi szemébe attól elmúlik a gyulladás.

Drodo és Panka
Kép
drodo

Lenne egy kérdésem: Szerintetek jó ha veszek szélcsövet hasfájás ellen??Tudom nem szabad rászoktatni de ha csak akkor használnám ha már nagyon nem bírok vele mert nagyon szenved szegényke?Ti használtátok már?És a hőmérőzés az micsoda?Be kell dugni a fenekébe és az is segíti a szeleket??Bocs a sok hülye kérdésért :oops: :oops:

Drodo és Panka
Kép
drodo

drodo
szélcsövet nem ismerem de azt hiszem valaki már használt ilyet ő majd többet ír róla ha elolvas téged. A lázmérőzés is egyfajta könnyítés a babónak ha a lázmérő végét kicsit bekrémezed és óvatosan a fenekébe nyomod ez kakilási ingert vált ki és jön minden ami bennt ragadt. A multkor pici fiam pont így talált telibe jó le f.ot, de én csak a lázát akartam megmérni

Puszi

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Szia Zsu69,

Ez vicces lehetett :D Nagyon édes a szopipárnás fejkendős képetek!azt hiszem mi is beszerzünk egyet.kb mennyibe kerül egy ilyen?A hasonfekvés amúgy is bevált erről meg még nézelődni is lehet.

Drodo és Panka
Kép
drodo

drodo
A szopipárnát én postán rendeltem innen http://szopipárna.hu itt mindent meg tudhatsz a párnáról és sokkal olcsóbb mint az áruházakban. :)

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Valami nem müködik, :( na mindegy írd be a Google-ba, hogy szopipárna és ott megtalász mindent. Bocsi :(

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Köszi szépen!! :)

Drodo és Panka
Kép
drodo

drodo
Közben rájöttem hol rontottam el szóval http://szopiparna.hu nincs ékezet az án. :D :D

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Cory!
Sajnos az csak egy dolog hogy nem forog, de hason nem tudja magát kinyomni nyújtott karral! :( Félek hogy gyógytorna lesz belőle. Pedig igyekszem többször hasrafektetni! Olyan mintha a karja lenne gyenge, mert a fejét azt simán felemeli és tartja jó sokáig.

Bartika! A te Kicsikéd is hihetetlen tündéri! :)

Babetta! Tudom hogy eltűntünk, de nagyon nehezen boldogultam a csajjal! Most már jobb! Igyekszem többször jönni! Az alvás ugyan megy, de még most sem alussza át az éjszakát, 3 óránként kel!

KépKép
nicika

Nicika: a nyújtott karral kinyomás is belefér fél éves korig (Zsomával ezzel voltunk gyógytornán)
cory
Budapest

Sziasztok!
Csak egy gyors bekukk...

Zsu69 :lol:
nagyon szép a fiad! és az a kendő...nagyon tetszik :lol:
Timi szeme még nem tökéletes, reggelre egy kicsit váladékozik de javult.

Borcsa :lol:
Ti is szépek vagytok! Nekünk is ugyanolyan a szopipárnánk, én csináltam.

Nicika :lol:
Timi se nyomja ki magát nyújtott karral. Ő utál hason lenni, szerintem azért nem tudja megcsinálni.

teszek fel képet:
Kép Kép

Pircsi &
Kép
Kép
petri

[quote="cory"]N írta:coryicika: a nyújtott karral kinyomás is belefér fél éves korig (Zsomával ezzel voltunk gyógytornán)

Akkor jó! Köszi Cory a megnyugtatást! :)

KépKép
nicika

Petri!
Szinti is utál hason lenni! Lehet hogy van valami abban hogy 1 napon születtek! :lol:

KépKép
nicika

Sziasztok
Hát sok mindenről nem maradtam le, mert nem sokat írtatok.

Sajnálom szegény gyerekeket, :( mert pocsék az idő, így gondolom a gyereknap nem olyan, mint amire vártak. Legalább is a kinti programoknak annyi.

A végén nem csináltunk próba hamit, de tegnap ügyesek voltak mind a ketten. :) Hajnal 1-kor értem haza lefejtem 160-at ,mert olyan voltam, mint a beton. 10 perc múlva kelt Levi, és még megkajált abból a ciciből. A másikat hagytam csak egy picit fejtem .Na az óta is majd szétrobbanok, pedig eszik. Ez az egy kimaradás teljesen felborította az egész mellem. A tali nagyon jó volt, de mindig az szokott lenni. :)

Nicika
Ha ez vigasztal, mi is 3 óránként kelünk éjjel. :cry:

Borcsa,Petri
Nagyon édesek. :lol: Jó kis divatot csináltunk ebből a szopipárnából. :lol: Még egy pár bébi hiányzik, de remélem, még láttunk szopipárnás képet róluk is. :)

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Ha az én kicsi lányom így néz ki hason: :lol:
Kép

KépKép
nicika

Babetta! Nem vígasztal! :) Mert ez se neked se nekem nem jó! De mondjuk szerencse hogy nincs gond a visszaalvással, mert csak a szájába dugom a cicit és már durmol is tovább! :lol:

Most láttam én is a szopipárnás képeket. Eddig párnát dugdostam alá hason, mint ahogy a fenti képen is látható, de ki fogom próbálni a szopipárnás megoldást is. Ja és természetesen lefotózom és megmutatom nektek! :lol:

KépKép
nicika

Nicika
Nálam is 5 perc a hami, és még arra se ébred fel ,hogy pelust cserélünk
Levinek sincs nyújtva a keze, de ő sincs sokat hason, de mezítelenül már fordul hasról hátra. Ruhába nem mindig sikerül.

Ma egésznap alszik 1 órát volt fent eddig.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta! Szinti nem alszik túl mélyen! A peluscserére simán felébred. Ha csak megmozdítom is felébred! És Szinti semerre sem fordul! Ma Szintinek is jó az alvókája! Talán az időjárás teszi!

KépKép
nicika

Petri
Timike nagyon aranyos, helyes kis csajszi :D

Nicika
Szintike is nagyon aranyos :P tiszta anyukája :P

Babetta
csak ámulok, hogy mennyi tejcid van :D /meg irígykedem/ Nekem pont annyi van vagy kevesebb talán amennyi Martinnak kell, azért gondolom mert napközben sokszor 2óránként eszik, valószínü nincs tele a pocija, ezért sűrübben kéri, igaz éjszaka meg csak egyszer ébred fel :D

azt én is észre vettem, hogy ruha nékül sokkal jobban kinyomja magát, de forogni még nem tudunk, csak kúszunk jobbra, balra :D

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Sziasztok!

A babák gyönyörűségesek :) A szopipárnás képek kifejezetten tetszenek.

Tegnap grillpartin voltunk, szerencsére szuper idő volt, úgyhogy nagyon jól sikerült. Ma szerettünk volna sétálni a gyereknapi kavalkádon a Dunaparton de szakadt az eső mikor odaértünk. Úgyhogy visszafordultunk. Most Dominik durmol, én meg tanulok, kedden vizsgázom. :evil:

Dominik sem nyomja ki magát, de szerintem ezzel még bőven ráér. Forogni sem fogog, egyszer sikerült neki 4 hetesen, véletlenül. :) Meglepődtünk mind a ketten.

Tegnapelőtt Apával együtt fürödtek a nagykádban, nagyon élvezték mind a ketten..talán Apa jobban :D

Nicika, nagyon sokat nőtt Szintia, és nagyon hasonlít Rád! :)

Teszek fel pár új képet, ha nem gond :)

Mindenkinek további szép napot! :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

faby

Zsu: Megjöttünk anyóséktól. Egész jó volt, bár szakadt az eső, így a lakásban dekkoltunk
drodo:Tünde használja a "szócsövet" :lol: vagyis a szélcsövet
Faby: Süvibogár kész Darnyi Tamás :lol:
Megyek mert sír

Kép

Kép
pgyöngyi

Csajok! Hogy kell képet feltölteni????? :?: :oops:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo

Jpeg-ben van és aszongya, hogy nem jó a formátum!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

bmo
1. Melléklet feltőltése
2. Tallózás
3. Kívánt kép kiválasztás
4.Feltőltés

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

bmo
Azt nem tudom, ahhoz már én sem értek, de az én képeim is Jpeg-ben van.

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?