A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Zsu: köszi de még mindíg aszongy hogy nem megfelelő a formátum!!!
Tuti beleőszülök!!! :roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo

Sziasztok!

Nicika: nem baj, ha nem nyomja ki magát, de legalább nem repülőzik, vagyis nem rakja ki oldalra a kezét!

Bmo: 3 lányom van: 11 éves, 2,5 éves, 3,5 hónapos

Angi: Lidi szépen növöget!! :)

Drodo: én használom a szélcsövet, de csak akkor ha már nagyon szenved a kaki hiányától. Ilyenkor finoman benyomom a popsijáa, jönnek a pukik és a kaka :oops:

Egyébként pl. én sem vagyok mindig kiegyensúlyozott, csak talán hamar túlteszem rajta magam. Van olyan, hogy legszívesebben kimennék az ajtón és pár óráig vissza sem jönnék.

Olgo: GRATULÁLOK a sikeres vizsgához!!!! :)

Zsu: igazi sajtkukacod van :P

Szelivi: olyan édesek ilyenkor, az ember majd elolvad ezektől a mosolyoktól! :lol:

Mariannka: hátha megnyugtat: nekem tiszta lötyik a melleim és soha nem folyik éjjel, pedig este 10-től reggel 6-ig alszunk!
Ha úgy érzed, hogy mégis kevesebb a tejci, akkor a baba is jelezni fogja a sűrűbb szopival!

Minden babakép továbbra is tündéri!!! :P

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Cory HELP!!!

ELképzelhető az, hogy azért sír este a babóm, ha a szájába teszem a cicit, mert nem éhes? Csak 60 g-ot evett, nagyon keveset, azt is csak ímmel-ámmal. Viszont, ha hagytam akkor tök nyugisan nézelődött, nem tűnik úgy hogy baja lenne. Vagy, hogy éhes lenne. De mindig ilyenkor szokott enni, fél 8-kor lefekvés előtt.

Most nem erőltettem tovább, betettem az ágyába és feltűnően nyugis, még nem alszik, de szerintem hamarosan fog. Már tegnap is ezt csinálta, de akkor legalább megevett 100 grammot.

Előtte fél 5 körül szoktunk enni, akkor elég jól evett, azt nem mértem. Nappal sosincs cirkusz és este is csak akkor ha cicire teszem. Ha fáradt lenne akkor akkor is sírna ha felvenném, vagy letenném, nem? Olyan, mintha nem lenne jó ízű a tejcsim. :( Tök megnyugszik, akkor újra cicire teszem, mohón bekapja, 3 slukk és keserves sírás... :( De csak este fordul ilyen elő... Ki érti ezt? Olyan rémes érzés, segítsetek megérteni! :(

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok!

Nagyon szépek a babaképek, gratulálok minden babának és mamának.

A mai napunk elég jól telt, bár Babó annyira nyáladzik, hogy egy négyrét hajtott pelenka mellett két óra alatt a rugi és a body is tiszta nyál lett. Azt hiszem, kénytelenek leszünk előkét használni. :lol:

Cory: köszi szépen az infot, holnap mindenképpen beszélek az orvossal, mert a vese miatt nekünk különösen figyelni kell a fertőzésekre. :cry:

Zsu: lekopogom, Istvánka szeme most már nem csipás, és könnyes is csak akkor, amikor sír. Szóval szerintem rendben van. :) Nagyon szépek lettek a képek.

Drodo: mi is használjuk a szélcsövet, de csak vészesetben. Nekünk bejött. Gyógyszertárban lehet kapni.

Babetta: ügyesek voltatok. A lényeg az, hogy ne legyen mellgyuszi belőle. A 160 azért nem semmi.

Tünde: köszi a megnyugtatást. Nélkületek már tutira beparáztam volna a tejcsi mennyiségét illetően.

Megpróbálok feltenni néhány képet.

Szép estét.
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 831.67.jpg[/img]

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Bartika: ez nálunk is előfordult már. Én békén hagytam, és aludt reggelig.

Talán most sikerül a csatolás.

Kép

Kép

Kép

KépKép
mariannka

Sziasztok!

Barti: az esti tej kevesebb, viszont sokkal kalóriadúsabb, mint a reggeli. Hogy nagyon szélsőséges példát mondjak, reggelire eszel 1kg almát, este meg csak 200g-ot, de azt csokiból. Ha éhes lenne, enne rendesen, vagy balhézna a kajáért. Bízz benne! :)

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory, Mariannka! Köszi a választ! Már csak azt nem értem miért kell sírnia azért, mert nem éhes??? :D Csak simán kiköpné, vagy nem kéne neki a cicim,még megérteném... No majd meglátjuk meddig bírja vele. Mert tegnap már felébredt éjfélkor, a hajnal 2 helyett... szóval csak kevesebb volt neki. :( Már be is aludt amúgy! Akkor nem lehet nagy baja, ugye???

Mariannka! Tünci a srácod! Milyen jól látszanak a vízcseppek is!!!Neked mennyit evett Istvánka, amikor sírt és nem evett? Vagy Te már nem nagyon méred, igaz?

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok Lányok!

Sok boldog gyereknapot minden kisebb-nagyobb babának!

Tegnap este kilenctől kettőig aludt az én drága magzatom, igaz utána négykor kelt, de csak azért mert elkapta apától a náthát és szörcsizett az orra. Aztán keltünk hatkor meg kilenc előtt.

Mariannka!
Hihetetlen ez az első a kép! Nemcsak az baba miatt, hanem a vízcseppek miatt is!

Megyek mert jön az esti fürcsi

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Bartika! Nem hát :) Most nem volt éhes :) Lehet, hogy egy régebbi Nagy Könyvet olvasott, amiben a babák egy idő után elhagyják az utsó etetést :) :)

Sok-sok gyönyörű babakép :) :) :) Érdemes benézni :lol:

Nicika: Gegő se nyújtja ki a kezét hason. (Mondjuk nem csodálom, én is alig bírom megemelni őfelségét :D ) A legnagyobbam fél évesen méltóztatott hátáról hasra fordulni, és addig nem is igen volt hason :) Mostanra viszont remekül megy neki :)

A mi szopipárnánk innen van: www.bababolt.com

Bmo: Második átnézésre Zsombort is megtaláltam :) Tündér :)
Megpróbálom beszúrni, hogy ne csak link legyen róla:)
Kép

Ologo! Gratula a vizsgához!

Borcsa
KépKépKép
borsts

Trose: engem főleg az döbbent le, hogy mennyire nem törődnek a babáknál az érzéstelenítéssel :( Ha ez egy évesen fáj és pocsék, hogy bódítani kell, akkor alighanem 3 hónaposan is.

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

mi is bementünk gyereknapozni, de persze elmosta az eső:( Pedig mikor elidultunk verőfényes napsütés volt:(

Nembaj, jót hamburgereztünk, a programok még úgyse nagyon jöttek be Bencének....

Mariann, nem lehet hogy melege volt???

Vok Eszti, 15-ért szeretném adni.

Holnap megjön a fényképezőgépem:) Annyira várom. Sikerült kifognom egy nagyon szuper gépet a vaterán....

Aztán győzzétek majd a sok képet:)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Trose :lol:
Én is azt szerettem volna ha minél hamarabb átmossák azt a fránya könnycsatornát. Ha már muszáj akkor jobb minél hamarabb átesni rajta. Az tuti hogyha már nagyobb a bébi annál erősebb lesz és akkor lefogni is nehéz. A szeménél matatni pedig nem gyerekjáték. Erről a bódításról még nem is hallottam.
Én most nem tudom mitévő legyek ez ügyben. Merthát Timi szeme javult de még nem tökéletes. Reggelre egy kicsit csipás. De viszont a könnye nem folyik az nem is nagyon folyt sose (kivéve síráskor) A doki szerint ezért nincs elzáródva. De valami mégsincs rendbe vele.
Olyan kár hogy itt vidéken nem tudom elvinni máshoz. :cry:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Tünde :lol:
Az miért baj ha hasonfekve repülőzik a baba? Timit ha hasra teszem akkor úgy szoktam, hogy a kezére hátha majd kinyomja magát de ő egy idő múlva átmegy repülőbe. Akkor ez most baj?

Bartika :lol:
Szerintem se volt nagyon éhes a lánykád vagy lusta volt még enni is. Ne aggódj majd szólni fog! :lol:

Mariannka :lol:
Ismét egy művészi fotó. Igaz ilyen gyönyörű modellel könnyű. :lol:

Zsuzsófi :lol:
Várjuk a képeket...

Borcsa :lol:
Elvileg nem fáj ez a mosás csak csak egy kicsit kellemetlen hogy ott a szemnél matatnak. A páromnak is mosták már. A lényeg hogy ne mozogjon a feje, amit a piciknél elég nehéz kivitelezni. Vagyis nagyon le kell őket fogni.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Bartika,
Nálunk tök ugyanez van,nem rendszeresen de naponta többször és inkább este.Én is azt hittem hogy biztos nem jön úgy a tej,vagy rossz ízű,most meg azt gondolom hogy már nem éhes azért vonyít...Nálunk mikor elkezdi akkor mohón kortyol aztán változó hogy mennyi időn után elkezd nyögni, tekeregni és sírni.Én ilyenkor már nem erőltetem ha éhes lesz megint megetetem mindegy hány óra telt el.Igazából fogalmam sincs mi ez:oops:

Drodo és Panka
Kép
drodo

Barti: én egyáltalán nem mértem, mert már a kórházban kikattantam a mérleg miatt. (eteés után kevesebbet mutatott, mint előtte, pedig beindult már a tejci és evett a baba)

Zsuzsófi: már én is gondoltam arra, hogy egyszerűen sok volt rajta a takaró.

Szerencsére este nem volt már hőnk. :)

Utánanéztem ennek a szem dolognak. Nagyon megoszlanak a vélemények a szemészek között, na ilyen esetben legyen okos az ember. :oops:

KépKép
mariannka

Most látom,hogy a Te babód 2 nappal idősebb az enyémél :)
Jó éjszakát kívánok kevés ébredéssel!

Drodo és Panka
Kép
drodo

Sziasztok!

Látom, nem csak nekünk van babakocsi problémánk. :(
Nekünk egy Graco Travel S. babakocsink+babyhordozónk van. Mindkettőt, igy 2 hónapossan kinőttük. A hétvégén megnéztük a kínálatot. Olyan árak vannak....
Nem gondoltam volna, hogy autós ülést is ilyen nehéz találni. Vannak ülések 0-18kg-ig. Ezen felbuzdulva, majdnem vettünk egyet, majd az eladó felvilágosított, hogy ezek 6-8 hónapos kortól használhatók!!! Köszi, de akkor miért 0 kg-tól??? Egyetlen olyan autós ülés van amit valóban 0 kg-tól lehet használni -13kilóig menetiránynak háttal, 13-18 kg-ig menetiránynak megfelelően-. Ez a Concord Ultim. X/C. Ára 60.000Ft.
Egyenlőre, ilyet keresünk használtan, hátha olcsóbban találunk.
Babakocsi, ami széles ill. hosszú, és vizszintessen dönthető hasonló árban van. :x :x
Az eladók nem hitték el, hogy csak két hónapos a kicsikénk. Azt mondták, hogy legalább 5 hónaposnak néz ki.
Szóval, nem egyszerű a történet. Lehet, hogy egyszerűbb, ha veszünk egy talicskát???? :D :D :D

Átfordulás:
Martin egyedül a pelenkázó asztalon szeret forogni. Hasról, hátra. Máshol, nem produkálja magát. Ő ennyire tudja magát kinyomni. A védőnő szerint a korának megfelelő.
Kép

Kedden oltás, már előre parázok az egésztől. Úgy sajnálom, szegénykémet.

Hasfájás:
Az Espuvisan L -ből hányszor 25 cseppet lehet adni egy nap? A leírásában ez nincs leírva. Használja valaki?

A babakocsiban én is csak szeles és hűvosebb időben adok rá egy vékonyka sapekot. De, eleve nagyon utálja a sapkát és a babakocsit is.

Jó éjt mindenkinek!!!

Era és Martin
Kép Kép

KépKép

KépKép
lingelera

Borcsa:köszi én ezt nem tudtam kivitelezni!!! :oops:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Sziasztok Lányok!

Látom nem én lettem ma az első. Pedig korán ébredtem, és nem bírok visszaaludni. Már hajat mostam, most reggelizek (közben olvasgatok). Az éjszaka megint aludt egyben öt órát a drága gyermekem!

Borsts!
Egy időben az volt az általános nézet, hogy a kisbabákat semmilyen műtétnél nem kell érzésteleníteni, mert fejletlen az idegrendszerük és úgysem éreznek semmit. :(

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Szelivi: ez szörnyű(nem az hogy korán ébredtél!!!)
:cry:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Jó reggelt
Era: A 25 csepp, az napi adag, el kell osztani az etetésekre
Tünde: Én ha hasra rakom a Lilit (amit utál), felemeli a kezeit meg a lábait és hintázik, ez a repülőzés? Miért rossz?

A derakam még mindig ramaty. Remélem fogom bírni a mai napot. A kiscsaj egyenlőre magában beszélget a nagyágyon, én meg itt vigyorgok rajta. Éjjel hanyatt aludt, én meg néztem (már automatikusan ébredek a kaja előtt), egyszercsak fogta magát és oldalra fordult a teljes testével és elkezdte jártatni a száját, mintha szopizna. Persze én már készenlétben álltam és már dugtam neki oda. Olyan édes volt és még soha nem láttam, hogy így elfordítja magát.

Viszont mitől van, hogy este nagyon ordított, majd mintha elvágták volna, az egyik pillanatról a másikra elkezdett vigyorogni és magyarázni. Fájhat a hasa neki, és amikor abba marad a fájás jó kedvű lesz?

Kép

Kép
pgyöngyi

Tünde: Most leraktam hasra, és tényleg emeli a kezét meg a lábát. Most már kezdek én is parázni, hogy valami nem stimmel. Nyugtassatok meg, hogy ez nem abnormális azért, jó? Egyébként meg Ő még nem kicsi ehhez a mutatványhoz?

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!

Mi is felébredtünk. Magyis a kiscsaj már vissza is aludt.
Nagyon le vagyok maradva a házi munkával. Vasalás, mosogatás,mosás,porszívózás... ja és még valami kaját is össze kell ütnöm magamnak mert most apa nem tud hozni, tanfolyamon csücsül. :twisted:
Úgyhogy ma póbálok rendet rakni. Nálunk a hétvégék olyan gyorsan eltelnek. Apa hétköznap reggel elmegy dolgozni délbe hoz ebédet, eszik és estig dolgozik. Alig látja a kismanót. :cry:
A hétvégék alatt pedig mindíg menni kell a nagyszülőkhöz. :x
Semmit nem tudunk csinálni... mindenknél így van?

Pgyöngyi :lol:
Timi is csinálja néha a fesztivált, hogy az egyik pillanatban sír a másikban pedig már nevet. Ki érti őket? :roll:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Era :lol:
Tényleg nagyon szép nagy baba Martin!
talicska helyett ajánlhatom a Bergon babakocsit? :wink:
Az jó nagy! és olcsó. hátránya nem lehet vele tömegközlekedni

Pircsi &
Kép
Kép
petri

[
Sziasztok!

Már jó régen nem voltunk.
Üdv minden régi és új mamának és babának!

Minden bébi bűbájos!

A mi Dalmánk 2.5 hónapos, nagyon szépen kerekedik. Csak szopik, most jelenleg napi 6x.
Kép

Így néznek ki együtt.
Kép [img]

A hétvégén Dorka lányomnak balett bemutatója lesz, utána színjátszó előadása, közben a helyi színházba megy szerplőválogatásra.
A fiam kézilabdázik.
A vendégek jönnek mennek még mindig a Kicsit nézni, szóval nem sok időm marad netezni. Talán ha vége a sulinak és a nagyokat nem kell állandóan hurcolni suliba, különórákra és haza.
Csak gondoltam addig is bekukkantok, hogy nem vesztünk el :)
Ti adtok a babátoknak már gyümit vagy gy.lét?
Nekem azt mondta a szopós babámnak a gy.orvos, 2 hónaposan, hogy adjak neki gyümölcsöt. Én úgy gondolom ezzel várok azért 4 hónapos koráig. Nem?

Mindenkinek üdv: Rita
[/img]

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Jó reggelt ANyócák!!!

Először is örök hála a nyugtató szavakért... 10-re ki is derült, hogy csak simán nem volt éhes a drágám, mert ekkor felébredt és betermelt nyekkenés, tekergés és minden nélkül vagy 100 grammot. :D ÉS fel sem ébredt fél 4-ig!!!! Ezek után meg most ébredtünk fél 9-kor mindketten, apa kisurrant észrevétlenül, hogy tudjunk aludni. Jaj Istenem nem is tudom mikor aludtam egy huzamban ennyit!!! :D

Zsuzsófi!!! Milyen gépet sikerült venned?

Valaki áruja már el miről van szó a hasrafektetésnél? Mit kell tudni a babának? Hason kinyomni magát, hogy egyenes legyen a keze? És mi az a repülőzés?

Mariannka! Örülük, hogy lement a hőtök! :D

Drodo! AZ hagyján, hogy két nap van köztük, de majdnem Panka lett!!! :D

Era! Nem semmi mekkora a fiú!!! Mi épp a hétvégén vettünk új babakocsit! Mi nem nőttük ki, hanem nem bírta a terepviszonyokat! Teszek fel képet, mert nagyon megvagyunk elégedve vele! Akkora nagy belülről is, hogy két Pötyi is elférne benne. Szóval Martin simán elnyújtózhatna benne... :) Csak nagy a kereke, nem tudom neked bejönne-e. Mi direkt ilyet kerestünk. Roan Jolly Joker a neve és 42 ezer volt. Ami a hordozót illeti, nekünk is Concorde van. De nem értettem amit írtál. Ez is 0 kg-tól van? Mert akkor miért 60 ezer? A miénk Concorde Ultimax és "csak" 34 ezer volt.

Gyöngyi! Gyógyulást a derekadnak! Én a minap a kendőzéssel húztam meg annyira, hogy totál begörcsölt a hátam közepe. Szombaton APa vigyázott Pötyire, én meg elrohantam egy ismerős masszőrhöz, csodákat művelt vele. :)

Pötyit is most csütörtökön oltják. Remélem hősök leszünk, ő biztos, már csak nekem kell bátornak lennem. :)
MA meg mennünk kell a Madarász utcai kórházba koponya és hasi UH-ra. Másnak is volt ilyen? A gáz az, hogy APa nem tud még értünk is haza jönni, ezért csak ott találkozunk. Én meg el kell BKV-zak, de valszeg kendővel megyek, mert metróval és piros 7-esse elég gáz menni. :(

Na megyek, mert a férjecském hazaállított egy zacskó bodzavirággal, írtó büdös és jobb ha gyorsan megcsinálom szörpnek... :)

Puszi:

Barti

Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Rita
Gyönyörűek a gyerekeid! :)

Én ha van tejed... nem adnék neki semmit hat hónapos koráig!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Rita :lol:
Én 6 hónapos koráig várok a gyümölcsel és minden egyébbel. ha minden jól megy...
Nagyon szép Dalma, a hármas is de tényleg!

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Jó reggelt mindenkinek!

pgyöngyi
sajnálom a derékfájás :( sz-r lehet, én multkor a nyakam aludtam el az sem volt egy kellemes érzés, mikor Martint felemeltem, mintha késsel szurkálták volna a hátam, borzasztó :(
Lili viszont nagyon aranyos lehetett, mikor így oldalra fordult :D

Martinom mikor hason fekszik, egyszer kinyomja magát aztán átvált ilyen zuhanó. repülő pozba, ez olyan hogy a karját nem oldalra hanem a teste mellé le feszíti és úgy probálja emelgetni a fejét, persze így nehezen megy. Ja, a lábát meg folyamatosan emelgeti fölfele

Mariann
A képek nagyon szuperek, Istvánka milyen nagy már :D

Era
Martin is hatalmas nagy baba, nagyon aranyos :)

Petri
Nekem is annyi munkám van hogy soha nem fogom utolérni magam rám is vár egy csomó vasalni való /3 gyerek/ főzni is kéne csak fogalmam sincs hogy mit. Nekem a párom jan, óta munkanélüli, úgy hogy itthon azért amit tud segít, de ez mellet még építkezünk is....stb,
Miért kell hétvégén a nagyszülőkhöz menni?
Ja, még annyi, hogy míg itthon van a párom kihasználjuk az együttléteket de aztán ha elkezd dolgozni /talán a jövö hónap/ akkor mi sem fogunk sürün együtt lenni, max hétvége, de akkor meg a ház épűl.

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

Sziasztok!

Barti: akkor jó irányba haladtok. Nálunk is így maradtak el az éjszakai etetések. Először csak az esti maradt ki, majd két hét múlva a hajnali 2-es is. Azóta általában reggel 5-ig, 6-ig alszik.

Era: nekünk Chicco babahordozónk van, az már újszülött kortól használható elvileg 1 éves korig és "csak" 25 ezer forintba került.

Segítsetek: nagyon nem jól vagyok. :oops: Olyan szinten álomkórban szenvedek, hogy ma 9-kor alig bírtam felkelni. Pedig lenne tennivalóm rengeteg. Háztartás + egyetem.

Szép napot,

KépKép
mariannka

Mariannka! Melyik esti maradt ki? Amelyiket fürdés után, elalvás előtt ette? Pötyi eddig így evett: este 8, hajnal 1, hajnali 5, majd reggel 9-10. Most melyik maradhat majd ki? Most szerintem csak azért fordulhatott elő, mert eleve 10-kor evett este és még azért volt benne az esti 60 g-ból is... Nem?

Ami a fáradtságot illeti, passz. Nekem a kávé segített a múltban, de most nem merek inni. Van aki kávézik? Úgy hiányzik a reggeli kávém, de nem tudom hogy hatna a gyerkőcömre. AMúgy meg vitaminokat kell enni. Mariannka, szedsz valamit? A ginzengről mondják amúgy azt, hogy energia bomba. Nekem az van tablettába, de még nem kísérleteztem vele...

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Csak, hogy Mi se maradjunk ki semmiből :D :

Kép
Kép
Kép

Meg a 2. gyerekem Valter fodrász után :D

Kép

Kép

Kép
pgyöngyi

Bartika: nekünk úgy volt, hogy amíg nem alakult ki teljesen a napirendje, addig 8-kor evett, majd 10-kor, utána 2-kor és 5-kor. Azután kimaradt a 10 órás, majd a hajnali 2-es.

Szedek elevitet, de lehet, hogy kevés. Vasra van ötletetek?

KépKép
mariannka

Mariann :lol:
A vashiány is okozhat fáradtságot.

Barti :lol:
Én reggel iszok 1 kávét de csak csökkentett koffeintartalmút ez ugyanolyan finom mint a rendes kávé. Bár mostanában nappal is iszok de az Maci kávé, abban nincs koffein és a tejtermelésnek is jót tesz.

Zsu69 :lol:
A családban Manóka az első unoka...azt hiszem ezzel mindent leírtam, hogy miért kell menni a mamikhoz.
Lehet hogy mi is építkezni fogunk. Most akarunk nagyobb házat venni de nem igazán találunk megfelelőt. A normális házak árai úgy el vannak szállva itt vidéken is. hogy már annyiért építkezhetnénk is.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Bartika
Én kávézom minden reggel, persze csak nescafét, Mi is voltunk uh. de mi a Schöfméreibe, nekünk azért tanácsolták még a kórházban, mert Martin úgy született, hogy a nyakára és a törzsére volt tekeredve a köldökzsinór, ja meg mozgásfejlődést. is néztek

Petri
Már értem :D
Ház dologban is egyetértek :)

pgyöngyi
jaj de édes........azok a csodálkozó szemek gyönyörű :D
Valter is aranyos kutyus :D

Én is szeretnék szoptatni 6 hónapig és addig nem akarok adni semmi mást neki. Doki is ezt tanácsolta, mert ahogy elkezdek adni bármilyen pótlást, vagy gyümi levet, le fog állni, vagyis lassulni a tejtermelés.

Rita
Szépek a gyerkőcök :D

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

trose
Hanna igazi kis hős, :D jó hogy túl vagytok rajta. Ezek után van még valami teendő a szemével? :)

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Zsu: :lol:

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!

Barti: te is üvöltenél, ha tömködnék a szádba a kanalat, mikor nem vagy éhes, nem? :D

Lingelera: Graco milyen? Hogyhogy kinőtte 2 hósan??? A 0-18-as ülések használhatók újszülött kortól, de menetiránynak háttal kell bekötni! A mi noname 0-18-asunkat is be lehet kötni háttal.
Én egy graco expeditiont használtam Zsomával 2,5 éves koráig. Ennek az ülős része olyan, mint a mirage-nak vagy az ultimának. Egyszerűen elképzelni nem tudom, hogy nőtte ki 2 hósan.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Remelem nem vagtok fejbe ,ha szeretnek csatlakozni hozzatok. :wink:

Mi is tavaszi baba vagyunk6+2 hetesek :)
Szeretnem ha valamiben segitsegemre lennetek igy elsore. Szamunkra megfejthetetlen talany, hogy miert sir a bababk a cicin? :roll:

Koszi elore is a valaszt!
blondina

Hi, :D

Babók még mindig gyönyörűek!

Niki, Rita: Jó, h írtatok! Szépek a csajok!
Szinti tiszta mamija tényleg!

Petri: hasonlóan zajlanak nálunk is a hétköznapok, hétvégék :) :( csak apa helyett a gastroyal hozza a kaját.

Era: a quattro tour deluxe-t vettétek meg? Én e kettő között vaciláltam sokáig (PP Venezia-nk van), de a fekvőterület döntött a PP mellett...

mennem kell, bocsi...folyt.köv

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok lányok!

szokott valaki sétálni a Szent István parkban? Mert én minden nap oda megyek, és szívesen találkoznék, beszélgetnék valakivel!

puszi mindenkinek:

Betti

Kép
bettiflame

Blondina: Üdv a csapatban :D . Mindig sír cicizés közben, vagy csak néha? Nekem az előbb evett és kb. a 10. korty után elkezdett üvölteni. Rázogattam egy picit, mire akkorát büfizet, hogy azt még Apa is megirigyelné :) , utána már nem volt semmi baja. A másik meg az, hogy a babák amikor elkezdenek enni megindul az emésztés is (puki, kaki stb). Lehet, hogy nyomja a puki a hasát. Ilyenkor megy a tekergőzés és a cici rángatás is (nálunk), de ebben egyébként a Cory a prof :)

Betti: Én szívesen csatlakoznék, csak sajna vidéki vagyok, viszont szuper ez a fénykép

Kép

Kép
pgyöngyi

Anita
Merre jártál, hogy ilyen sokáig nem jelentkeztél? :)
Mi van a mikulással?

Egyre többen írjátok, hogy betörtek a vörösök. :( Én még nem akarom, remélem még sokáig, elkerülnek.

Mariannka
Szupik a képek. :D Főleg az első, azt hiszem ezt nehéz lesz utánozni. Pedig szeretném. :lol: Mi az, amin fekszik István?
Mennyi idősen hagyta el az éjszakai kaját István? Mi ma megint sűrűn ettünk vagy 4-szer reggelig. :(

Betti
Eszti lakik a környéken, szerintem szívesen találkozik veled. :D

Dina
Nem tudok ebben segíteni. :(

Gyöngyi
Vagány a kiscsaj és a második gyerek is. Vajon kire hasonlít az anyjára vagy az apjára? :lol: :lol: :lol:

Bartika
Látom olyat, vásároltatok, mint a miénk. Örülök, hogy tetszik. :D

Én is úgy gondolom, hogy 6 hónapos koráig nem kap csak tejcit. Persze ha tudok addig szoptatni. :P

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Jaj, tudom mit akartam kérdezni:
A Lilinek rosszul töröltem ki a nyakánál a redőket és most tiszta piros meg büdi, de nem nagyon merek hozzányulni, mert félek, hogy fájni fog neki, meg azt se tudom mivel kenjem be. Aki járt már így, írja le mit kell csinálni. Most egy kis olajjal bekentem, de lehet, hogy rosszul tettem

Más. Anyós sztori 3. rész: Múlt héten karambolóztak és megütötte a bordáját. Mondtam neki, ha már kinnt van a mentő a helyszínen, vitesse be magát 1 röntgenre. Persze mintha falnak mondtam volna. Na és hol van most az anyósom? Ül a kórházban és várja, hogy behívják röntgenre, mert még mindig fáj a bordája. Annyi eszen nem volt, hogy a balesett után elmennjen a mentősökkel, mert még várnia se kellett volna akkor. Na mindegy ilyenek az öregek

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi
Én is mindig olajjat használok,Hurka Gyurkánál mindennap kell csinálnom,mert ha 1 nap kimarad én is így járok.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Gyöngyi :lol:
Én pedig sose használtam még olajat. Viszont minden fürdés után alaposan kitörlöm és utána hintőporos vattával is. Na most légy okos. :wink: De mi még sose jártunk úgy mint ti.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Betti, én mindennap a parkban sétálok Bencével, kétszer is, eddig hogy-hogy nem találkoztunk?
Nagyon örülök, hogy végre én sem egyedül fogok sétálni és a tornáról, nomeg a István kórházból már úgyis ismerjük egymást.
Írj mailt a krivcsyponteszterkukac chello.hu-ra és akkor egyeztetjük most már a sétákat! :)

Pussz
Vendég

Csajok: Köszi, asszem az olajnál maradok, mert hintőpor nincs itthon

Kép

Kép
pgyöngyi

Bocs, nem jó címet adtam meg.
krivacsyponteszterkukac chelloponthu
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X