A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Virág Kép
Így: image{filenév}
Csak a jel után ne legyen szóköz!
Aztán tallózással válaszd ki ténylegesen.
Nikie
nikie

Pl.: Kép

Õk csak ketten vannak, de sokkal többen lesznek, igaz lányok? KépKépKép
nikie

NIKIE: Köszi! Ki is próbálom:
image Nem sikerült bemásolni semmit, mert bármit kijelölök nem adja ki opcióban a másolást!
Biztos béna vagyok!
Virág
Virág

Sziasztok!

Köszi, Lányok, hogy drukkoltok nekem (sajna most nem tudom név szerint megköszönni, mert olyan kavarodás van a fejemben, úszom a melóban, brrr), aranyosak KépKép vagytok nagyon! Most csak úgy össze-vissza reagálok, ne haragudjatok, ha valakit kihagyok, elég sûrû a napom.

Ilyen babához mit szólnátok???
Kép

ANDY Kép
akkor várom az SMS-t és majd tájékoztatom a többieket. De Te csak jövõ héttõl nem leszel, igaz?

CATEYE Kép
nem tudom, mennyi szokott lenni az alaphõd, szerintem a 37,2 nagyon JÓÓÓÓÓÓÓ! Szoritok, hogy igy is maradjon!

GOMBÓC Kép
növeszd szép nagyra Kisgombócot!

DORIS Kép
úgy néz ki idáig, hogy hatásos volt a Gynevac-kúra, mert az elõzõ ciklusaimban ekkor már (26. nap) többé-kevésbé jelentkezett a "barna rém", és most még hire-hamva sincs, kopp-kopp-kopp! Remélem, nem is lesz.

Még annyi mindenkinek kéne irnom, de nagyon zsömle vagyok, nézzétek el nekem...

Puszi,

Rita
knérita

Cateye!Kép
Bárcsak igazad lenne, hogy a lazítás hozza meg az eredményt. Bár nálam már az is nagy eredmény, hogy nem aggódom folyamatosan valamiért. A hõmrõl sem tudok nyilatkozni, ebben a ciklusban nem találkoztam a hõmérõmmel, õ is elment szabadságra.

Nikie!Kép
Örülök, hogy nem vagyok egyedül a "semmit nem érzek" érzéssel. Mindig úgy irigykedem a lányokra, hogy szurkál, feszít stb, nekem meg soha semmi.

Zsuzsu!Kép
A WC csésze ölelgetés álmaim álma.Kép Tesztelni még nem merek. Igazából nem is tudom hány naposnak kéne lenni a ciklusomnak. A múlt hónapban ugye inszem volt, elõtte Clostit szedtem, azelõtt meg anov. ciklusaim voltak. Na ebbõl most hogy számoljam ki, hogy egy gyogyi és szuri mentes spontán ciklus hány napos?

Doris!Kép
Hát persze, hogy otthon leszek pénteken. Már alig várom, hogy találkozzunk!

Andy!Kép Edith!Kép
Szorítok nektek nagyon!Kép

Edi
edi

Sziasztok!

Köszi, Lányok, hogy drukkoltok nekem (sajna most nem tudom név szerint megköszönni, mert olyan kavarodás van a fejemben, úszom a melóban, brrr), aranyosak KépKép vagytok nagyon! Most csak úgy össze-vissza reagálok, ne haragudjatok, ha valakit kihagyok, elég sûrû a napom.

Ilyen babához mit szólnátok???
Kép

ANDY Kép
akkor várom az SMS-t és majd tájékoztatom a többieket. De Te csak jövõ héttõl nem leszel, igaz?

CATEYE Kép
nem tudom, mennyi szokott lenni az alaphõd, szerintem a 37,2 nagyon JÓÓÓÓÓÓÓ! Szoritok, hogy igy is maradjon!

GOMBÓC Kép

DORIS Kép
úgy néz ki idáig, hogy hatásos volt a Gynevac-kúra, mert az elõzõ ciklusaimban ekkor már (26. nap) többé-kevésbé jelentkezett a "barna rém", és most még hire-hamva sincs, kopp-kopp-kopp! Remélem, nem is lesz.

Puszi,

Rita
knérita

LányokKép

Én is elköszönök, holnap beszámolok az eredményekrõlKépKépKép. Addigis mindenkinek szép napotKép

Puszi: Edit
Edith

Sziasztok!

ANDY Kép

CATEYE Kép

GOMBÓC Kép

DORIS Kép

Puszi,

Rita
knérita

Sziasztok!

ANDY Kép

CATEYE Kép

GOMBÓC Kép

DORIS Kép

Puszi,

Rita
knérita

Bocsika, ez 2x ment el....

Rita
knérita

Éva!

Nem akarlak elkeseríteni, de én is hõhullámos szoktam lenni menzi elõtt. De reméljük, Te csak a nagy meleg miatt vagy az.

Nelli
nelli2

RITA: örülök a jó híreknek a Gynevac-ról.Én ma megyek a dokimhoz (akinek eszébe sem jutott ajánlani...) feliratni egy kúrát! Lehet, hogy megint be vagyok gyulladva, mert valami nem stimmel odalent.
Virág
Virág

Rita Kép
Törölheted is a hozzászólásod, ha az "Edit"-re kattintassz,
szerkesztheted, ha még 10 perc nem telt el.
Pl.töröld ki és csinálj 1 fejecskét. Sajnos valamit muszáj bevinni.

Virág Kép
A képet nem kell bemésolni, csak hivatkozni kell rá.
Nikie
nikie

Edi, én is a 32. napon vagyok, húzzuk egymást, jó? Bár az én hõm sajna alacsony

Nelli
nelli2

RitaKép
Ha jól látom 4x is elküldted a leveledKép Nem baj, lényeg, hogy minden OKKép DrukkolokKép
EdiKép
Igen, én is nagyon várom már a pénteketKép Nyaralásos képek érdekelnek, mert akkor szívesen elviszem ÕketKépKép
NelliKép
Most ugye még nincsenek tünetek, hõhullámok?
NikieKép
Bizony! Sokkal több babuka is lesz itt, csak gyõzzük számolgatni ÕketKép

Puszi: Doris
doris

Doris!

Nem, még nincsenek tüneteim. Mivel alacsony a hõm, ezért inkább érezném már, hogy hamarabb tudjak új ciklust kezdeni.
De most hála Neked(Nektek), már kezdem lazábban venni. Majd egyszer úgy is jön a babuci, amikor õ akar. Remélem, ez az érzés így is marad.
És segítsünk a többi pesszimistának is!

Nelli
nelli2

Zsuzsu, Cateye,

Köszi az aggódást. Tegnap felhívtam a dokit, aki meg is ijesztett, hogy biztos valamilyen gyulladásom van, s ha feljebb menne a hõm, vagy jobban görcsölnék azonnal hívjam. Teljes meggyõzõdéssel állította, hogy csütörtökig (akkora kértem idõpontot) nem fogom kibírni. Ennek ellenére, tegnap már nem volt hõemelkedésem, s már nem is görcsölök. Biztos megijedt a szervezetem. Kép Egyébként nem szedek semmiféle gyógyszert még nem is kellett szednem. Nálunk ezidáig nem találtak semmi problémát.

Sien,

Nagyon boldog névnapot kívánok!

Edith

Ez elég bíztató Kép

Virág,

Teljesen egyetértek, aki nagyon akarja annak vagy így, vagy úgy, de lesz babája. Kép

Gombóc,

Örülök, hogy már egy kicsit fellélegezhetsz, mindent rendben találtak, mostmár nem lesz semmi gond. Nagyon erõs baba, s nagyon akar élni. Kép

Bogár,

Nagyon sajnálom, de legalább tudják, ha ezekután sem akar jönni a baba, hogy mi a gond. Nagyon tetszik a hozzáállásod, csak így tovább, hidd el meg lesz az eredménye.

Pusz
Alma
Alma

Kép
Virág

image{Baba+kutya}
Virág

Kép
Virág

AlmaKép
Bocsi, de valamirõl lemaradhattam....mit nem fogsz kibírni csütörtökig?
VirágKép
Aranyosak a képekKép

doris

DORIS:Köszi!Most aztán nagyon örülök, hogy megtanultam, hála NIKIE-nek!
Virág
Virág

Szijasztok Lányok!

Egy kérésem lenne! A táblázatban irjátok át a koromat 25-re léccike! 28án megszülettem ugyanis!

Az éjjel azt álmodtam terhes vagyok és annyira-anyira jo volt!!!!!Remélem igaz is! Ha nem, akkor szolok ha megjöttKép

Azért nem irogatok mert táppénzen vagyok alibiböl, hogy ne idegeskedjek! Tök jo otthon, föleg, hogy uj albiba költöztünk! Na puszo!

Mamacs
mamacs

Mamacs!
Boldog szülinapot! Az ajándék remélem már megérkezett! Kép Bocs, hogy nem személyesen adom át, de remélem a gólya nem tévedt el útközben! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok Lányok!

Bocsi, hogy ilyenkésõn jelentkeztem, de délelõtt az Anyukáméknál voltam délután meg hol a kúppal kellett feküdnöm, hol rosszul voltam. Már kezdtem örülni neki, hogy megúszom a hányást, de Pöttömke másképp döntött. KépKép
A tegnapi táblicskut jól elszámoltam, de fogjátok fel úgy, hogy kaptatok 1 nap elõnyt. Kép (A holnappi már remélem jó lesz.)

A hírek:
Karmen jól van. 2 petesejtet találtak tegnap a punkciókor, és mára 1 szépen meg is termékenyült. Azt mondták, még a másik is aktivizálhatja magát, kéretik nem elkeseredni. Azt már én mondtam neki, hogy egy embriócskából is lehet babácska, mint a mellékelt ábra mutatja. Kép

Rita
Én nem akarok beléd hiú reményeket táplálni, de nálam a lombik után a mindjárt megjön érzés szurkálással és idõnként "kisebb" fájdalommal is párosult. csak annyira, hogy néha kiegyenesedni sem bírtam, és közben azóta is semmi. Remélem nálad is ez az oka. Kép A teszthez ugyan még egy kicsit korán van, de már nem kell addig sokat aludni. Kép

Sien
Boldog névnapot! Kép

Mamacs
Boldog szülinapot! Kép

Virág
Tök aranyosak ezek a képek. Kép

Gombóc
Akkor végre megnyugodhatsz. Látod milyen ügyes Kisgombóc? Kép

Andy
Kilukad az oldalam... Nagyon várom a teszt eredményét. Kép

Bogár
Jó, hogy végre megtalálták az okot. Csak továbbra is ilyen optimistán jó?
Az üvegfestékkel vigyázz, bár nem tudom milyet vettél. Ha oldószereset, akkor csak a ciklus elsõ felében használd, mert az oldószerben sejtméreg van, ami árthat a babának. Engem is eltiltott tõle az orvosom, ezt is Õ mondta. Már fel is szerelkeztem vizessel, de még nem próbáltam ki, mert nem birok túl sokat egy helyben ücsörögni, megfájdul a hasam.

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Sziasztok Kép

Most egy házibuliban vagyok, tök jó hely, kicsit iszogattunk, de a netfüggõségem itt is elõjött.
Délután jó is történt:nem is kicsi a méhem! Na mit szóltok?Egy doki a múlt héten azt mondta, hogy kissé fejletlen, de nem igaz, mert biztosra mondta a dokim ma, hogy frankó.

Bocs, lehet, hogy kissé zavarosan írtam, de most nagyon jó a kedvem és még tart a buli javában, pedig holnap munka, igaz lassan megyünk haza.

Virág Kép
Örülök, hogy sikerült becsempészned képeket.

EditKép
Te írtál a továbbtanulásról, igaz? Sosem késõ, ráadásul fiatalok is vagyunk, és csak elõnye van. Majd a baba mellett én is elkezdek egy továbbképzést, egy egyetem nem mindig elég, nálunk meg különösen nem.

NA, jó éjt, aki még fenn van.
Nikie
nikie

LányokKép
Szép jó reggelt MindenkinekKép
MamacsKép
Boldog szülinapot!
EdelweissKép
Hányni nagyon-nagyon-nagyon jó!!!!!!!!!KépKép KitartásKép Csak néhány hét és elfelejtheted az egészetKép Karmennek nagyon drukkolunkKép
NikieKép
Látod! Ez aztán a jó hírKépKép

doris

Sziasztok, Lányok!

MAMACS
Kép

EDELWEISS Kép
köszi, hogy drukkolsz, aranyos vagy! Igen, a teszthez még egy kicsit korán van, elhatároztam, hogy ha elérem a 31. napot, utána fogok tesztelni, elõbb semmiképp. Nagyon kiváncsi vagyok, hogy mi lehet odabent, lehet, hogy én leszek a kivétel, akinek már az elsõ Clostis kúra sikert hoz? Bár egyelõre még nem akarok elkiabálni semmit... de már nagyon szeretném én is "ölelgetni" a WC-kagylót Kép. Tegnap meséltem férjemnek a kifejezésedet, neki is nagyon tetszett Kép

DORIS Kép
mai hõ-állásjelentés Kép : 37,2. Tehát valszeg az elõzõ kettõ 37,1 a rossz alvás ill. a koránkelés miatt volt. Alig mertem reggel megnézni a hõmérõt.

NIKIE,
látod, mindig érik örömök az embert! Tegnap én is akartam egy ari bébit beszúrni, de nem sikerült, kidobott a gép, ezért ment át többször a hozzászólásom.

ANDY Kép
ma még dolgozol, ugye? Majd irok mélt, ha lesz egy kis idõm.

Kép Mindenkinek!

Rita
knérita

Mit szólnátok egy ilyen bébihez?

Kép

Rita
knérita

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek! Kép

Edelweis!
Örülk, hogy jól vagy! Kép Remélem, nem bánod, hogy mi itt nagyon örülünk neki, hogy a wc csészét ölelgeted! Kép Mi is szeretnénk! Kép De pár hét múlva jobb lesz! Kép Addig is kitartás! Pöttömke szuperül érzi magát, azért is akarja, hogy annyit ölelkezz, ha még nem is vele, akkor mással! Kép

Nikie!
Akkor mindent bele! Kép

Kármen!
Drukk ezerrel! 1 már van, a másik is meglehet még! Kép

Lányok!
Volt már valakinek olyan, hogy csak 3 napig tartott a menzije? Ezelött kitartóan min. 4 napos volt, eddig iszonyú erõsen megvolt még tegnap este is, mára meg mintha elvágták volna. Normális ez? A hõm egyébként a szokásos 4. napi érték, 36,9 1-2 napon belül esni fog.

Üdv:
Gitta
gitta

Szep jo reggelt mindenkinek!

Mamacs!
Boldog szulinapot!

Edelweiss!
Kitartast a hanyasos idoszakhoz! Gondolj ilyenkor arra, hogy mar mennyire vartal erre, es mi is, hogy szeretnenk veled egyutt olelgetni a WC-cseszet! Kép

Bera3!
Jol emlekszem, hogy Te rendeltel cickafarkfu cseppet? Nekem sajnos nem tudtak meghozatni, nincs raktaron. Remelem Te szerencsesebb vagy es kezdheted mar iszogatni.
Lanyok! Ha esetleg valaki lat ilyent, nem venne nekem es kuldene el utanvetellel? Nagyon-nagyon megkoszonnem. Kép

Nalam sajnos megint elkezdodott a barnasozas Kép, pedig olyan szorgalmasan szedtem a Duphastont es annyira biztam benne.
De remelem a kovetkezo ciklusban a clostyval egyutt hatasosabb lesz a bogyo. Kép

Doris! En is emlekszem a lanyra. Tok jo, hogy Te tartod vele a kapcsolatot. Irigylem Ot, de nagyon, ezert az iszonyatos eroert, ami benne van. Kép

Rita! Nagy-nagy drukk! Jo, hogy legalabb nalad nincs barnazas. Kép Legkozelebb en is rakerdezek dokinal a Gynevacra.

Puszi mindenkinek!

Andi
andi28

Sziasztok!

Hát ez nem jött össze Kép, pedig olyan aranyos kép.

GITTA Kép
nekem ált. 3 napos szokott lenni, nálam ez a normális.

EDELWEISS,
Karmennek szoritunk, mondd meg neki feltétlenül, ha beszélsz vele.

Pussz,

Rita
knérita

Gitta!

nekem is volt mar 3 napos mensim. Kb. igy ahogy Te irtad. De csak egyszer. Fogalmam sincs, hogy mitol lehetett.

Andi
andi28

Jó reggelt lányok Kép

RitusKép
A cuppantós kis figurák nagyon édesek, eddig lementettem valamennyit, honnan veszed õket? Fõleg mozgósak tetszettek, tudod melyik...

MamacskaKép
Az álmod Kép, de a jó álmokat inkább ne meséld el, csak a rosszakat.
És Boldog szülinapot!!! A következõt már eggyel többen ünneplitek, az biztos Kép

EditKép
Na mennyi a hõ? Remélem teszteltél, és már kiderült..
És a többiek: Andy, Nelcsi? KépKép JA és Ritus, Te is, a 37,2 fok nagyon jó! Hú már jó sokan vagytok: 4 Kép
Egyre fogyunk itt a topicban, és ez jó jel Kép

BogárkaKép
Írj már, hogy találkozhassunk Velence környékén, vagy átruccanunk Agárdra hozzátok.

Gitta Kép
A 3 nap az jó, vagy kevés? nekem: 5 napos

A punkció,az micsoda?
Karmennek nagy szorítás Kép

Ja, és Móninak igaza volt a tüszõcskékkel kapcsolatban, mert a dokim, tényleg azt mondta, hogy az elmúlt ciklusban volt repi Kép

Nikie
nikie

Jó reggelt Mindenkinek !

Most jövök az 5. Gynevac injekcióról. Remélem jót tesz.

Tegnap találkoztam egy barátnõmmel, aki 8 hónapos terhes, és 2 . babócáját várja. Mindkettõ PG53 teszttel jött össze, elsõre, szóval van akinek ez bejön. Azt hittem lelkileg jobban meg fog viselni a dolog, de egy fikarcnyi irigység nélkül tudtam örülni a boldogságának.Kép

MamacskaKép
Nagyon sok boldog szülinapot, és kívánom, hogy a következõt már egy édes pici babóval ünnepeld !!!!Kép

RitaKép

A hõd nagyon szuper !!!! Bármi lehet még belõleKép

Andi28Kép

Sajnálom, hogy megint barnázol. Kíváncsi vagyok, hogy Nálam lesz-e most barnás, mert Closti+Utrogestan+Gynevac hadviselést folytattam ellene ebben a hónapban.

GittaKép
Nekem minden mensim 2-3 napos, én ettõl hosszabbon lepõdnék meg !

Esélyeseink AndyKép és EditKép mi újság ?

CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Edelweiss!
Valahogy át kell vészelned ezt a hányós idõszakot! De a tudat, hogy a terhesség miatt van a hányás biztos erõt ad neked ehhez. Bár már mi is azon vennénk észre magunkat, hogy nem gyõzünk a WC-re rohangálni a hányinger miatt.
Na, de ami késik, nem múlik. Igaz Lányok?
Edelweiss! Kitartás! Mert megéri!Kép
(megkaptam az emilt, aranyos vagy, köszi!)

Edit!
Nagyon várom, hogy jelentkezz, és beszámolj a poz. tesztrõl!

Andy!
Jó pihenést nektek, és várjuk az sms híreket Doristól.

Mamacs! Sok boldog szülinapot kívánok. Remélem jövõre már egy (vagy két) babával fogod ünnepelni!Kép

Kármennek nagyon szorítunk.

Edelweiss! Mondd meg Kármennek, vagy írd meg neki, hogy mindannyian gondolunk rá, és nagyon izgulunk érte, hogy sikerüljön neki (is)!!!
És amint lesz fejlemény, értesíts minket itt. Jó?

Pusssz

Éva
Éva

Nikie,

Én sajnos az alacsony hõm miatt nem vagyok esélyes, bár a 32. napon vagyok, és semminek nincs jele. Se menzinek, se babának. Már jobb is lenne, ha megjönne, legalább indulna az újabb ciklus.

Edit,

Engem is nagyon érdekel, mi újság? Jelentkezz, ne borzold itt az idegeket! Szeretnénk látni két csíkot!

Rita!

Nagy-nagy drukk!!!! Hanyadik napon vagy? 31-ig mennyit kell várnunk?

Mamacs!

Nagyon sok boldogságot és egy egészséges babucit kívánok szülinapod alkalmából! De fiatal is vagy! Én is 25 évesen lettem terhes, szóval Neked is meg van minden esélyed!

Edelweiss!

Nagyon-nagyon jó, hogy jól vagytok, és "élvezitek" a terhesség örömeit. Vigyázzatok magatokra nagyon!

Nelli
nelli2

Sziasztok!
Hogy irigylek mindenkit, akinek csak 3 napig tart! Nekem minimum 5 nap, de van hogy több.
MAMACS:Boldog szülinapot, amit hamarosan még jobb hírek követnek!Kép
ANDI:írd meg a címed az emilemre, ha még van csepp ott, ahol a minap magamnak vettem, küldök Neked!
EDELWEISS:KépKép!
RITA:cukik a puszis fejecskék! A hõd meg szuper!!!Kép
NIKIE: ez jó hír!Kép
Virág
Virág

Sziasztok!

CATEYE KépKép

NIKIE Kép
Kép erre gondoltál? Kép Úgy kaptam õket, ha gondolod, elküldöm. Ha sikerül, mert volt, akinek nem tudtam. A punkció az, amikor az érett petesejtet a tüszõvel együtt leszivják. Jól mondom, Doris?

NELLI Kép
köszike, hogy drukkolsz! Annyian szoritotok már nekem, hogy ebbõl babának kell lennie.

VIRÁG Kép
köszi! Igyexem Kép!

Cuppantás,

Rita
knérita

Nelli!Kép
Nagyon együtt haladunk, nálam még mindig semmi jel, se erre, se arra, de fogom a kezed erõsen, hátha együtt többre megyünk.

Doris!Kép
Hát persze, hogy érdekelnek a nyaralásos képek, feltétlenül hozd magaddal!

Mamacs!Kép
Boldog szülinapot!

Kármennek én is nagyon szorítok.

Rita!Kép
Drukk-drukk!Kép

Edi
edi

image{baba}
Virág

Kép
Virág

Kép
Virág

EDELWEISS

készülj fel lelkiekben, ez vár Rád (is, meg ránk is, igaz, Lányok?)

Kép

Cupp

Rita
knérita

RitaKép
Jól mondodKép
EdiKép
Rendben viszemKép Tessék csak erõsen fogni egymás kezét NellivelKép Így tényleg nagyon izgi ez a dologKépNagyon drukkolok NektekKépKép

doris

VIRÁG Kép
ez nagyon édes!!!

Az én képeimet nem tölti fel (Connection timed out hibaüzivel), csak a .gif-eket, ennyire le volna terhelve a Babanet? Amin persze egy percig sem csodálkozom Kép

Rita
knérita

Rita Kép
Igen arra gondoltam, de nem teljesen, hanem:
Kép

Jól kivörösödik..és nem cigiznek.Dohányellenes vagyok.

Nem muszáj ám elküldeni, mert ami a neten van az letölthetõ.
Nikie
nikie

Sziasztok!

Karmennek megmondom, hogy mennyire drukkoltok. Ha uganaz a menetrend, mint nálunk, akkor 11 után lesznek újabb hírek róla. Majd kifaggatom. Remélem csupa jót fog mondani. Kép

Aranyosak vagytok. KépKép Igazából én is nagyon örülök neki, hogy "ölelgethetem" a WC-csészét, legalább Pöttömke jól érzi magát odabent. Kép Ettõl függetlenül azért tegnap este egy kicsit elbeszélgettem vele. De azt is megmondtam neki, hogy ha ezt kell etennie, akkor én ennek is örülök. KépKép

Nikie
Punkciónak az a lényege, hogy altatásban leszívják az érett petesejteket a tüszõkböl. Aztán attól függõen, hogy milyen a párocska eredméne, vagy egyszerûen összeengedik egy csepp mindenféle sallangtól letisztított spermával, vagy a leg virgoncabbat egyenesen belebecskendezik. Nálunk is és Karmenéknél is ezt az utóbbi módszert alkalmazták. Kép

Gitta
Nekem általában 5 napos volt a mensim, de ha jól emlékszem kétszer is volt, hogy 1,5-2 nap alatt lecsengett. Kellõképpen meg is ijedtem akkor. Rohantam a dokihoz, hogy akkor most mi van, de nem volt semmi. Gondolom ha vékonyabbra sikeredik a nyálkahártya, akkor gyorsabban ki is tud tisztulni.

Edi, Nelli, Andy
Nagyon drukkolok nektek. Hátha pont most... KépKép

Edit
Még nem csináûltál tesztet?

Alexandra, Nina
Mi van veletek? Nagyon el vagytok tûnve!

Remélem a mai táblicsku már a jó adatokat tartalmazza.

Kép
Kép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Sziasztok!

Lányok!
A hõm reggel 37,2 volt és nagyon fájnak a melleim. Hát nem tudom mi lesz ennek a vége.

Rita!
Igen vagyok még a héten. Írjál emilt.
Még várj pár napot és utána tesztelj, mert a te hõd már elég régóta fent van. Várd ki a 14 napot.

Edelweiss!
A héten vagyok még, de csak jövõ héten tesztelek újra, mivel a múlt héten a 34. napon teszteltem és negatív lett. Még várok vele egy kicsit, de mindenféleképpen értesítelek benneteket.

Edith!!!
Mi lett az eredmény? Ne borzold az idegeinket!

Éva!
Már rám fér a pihenés tényleg. Majd üzenek, de még holnap vagy pénteken megjöhet.

Edi, Nelli!
Szorítok nektek én is.Kép

Gitta!
Az én mensim is kb. 3 napos szokott lenni, de ez szerintem nem baj.

Puszi

Andy
Andy

Lányok!

Olyan sokan drukkoltok most nekem, hogy egész elérzékenyülök. Pedig Edinek sokkal nagyobb az esélye a hõ miatt. Azért nagyon fogom a kezed Edi!!!!

Nelli
nelli2

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?