A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

édi-bédi nyuszitappancsok
Kép
Kép

Kép
angelani

:P :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
össze keverdtek a szövegek!!!!!!akkor új kérdés: melyik képhez melyik szöveg való?

Angelani,nagyon köszönöm,de ráért volna holnap is,jó éjt és puszi neked!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

[/b]NYÚLNÉ!!!!

A JÓÉG ÁLDJON MEG, AZONNAL ADJ EGY EMAIL-CIMET...MADJD ÉN MEGMONDOM A TUTIT NEKED....

Tudod mit...megmondom most.....

regisztrálj nyúlné2 néven oszt dömpingeld tele az oldalt kisnyúllal.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ,amig a szerkeztő magához nem tér...

Na nehogymáááááá lekorlátozzál a kisnyúlfotókat......... :D :D :D :D

Ez lenne az én bosszúm.... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép
megann

Nyúlné!

Ígérd meg hogy honap jössz a babanetre...csak Neked fogok feltenni fotót....ok??????

M.

Kép

Kép
megann

anyamegmászás
Kép
jujj,de jóóóóó
Kép
vigyázat,dőőőőől a mamiiiiiiiiiii!!!!!!!!

Kép

Kép
angelani

Jó Éjt!

Puszi!

Angelani&Erhard

Kép
angelani

M.Mi van csajok????????

Nem csak az én faszim focizik,?????????????????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
megann

Megann:):):)oké,jövök! a regiszes dolgot meg kipróbálom,
de akkor lehet én se jövök pár napig,vagy másnak nem emiatt nem volt babanet???

Emese és MarciKépKép
nyúlné

mi ez a fotókorlátozás??? na ne má'!!!!! hát nem büszke anyukáknak készült ez az izé? :?: :?: :?:

képzeljétek, vettem kint habtapit - amit a mária nagykerből rendeltem, az nem volt képes 2 hét alatt megérkezni - , szóval 36 db-ot 2000 ft-ért!! igaz, csak számos volt, a betűs épp elfogyott, de akkor is, a hülyének is megéri :D , ugyanez a máriában 4500.
and

Bocsi, hogy szövegkeveredés volt :oops:

De szerintem a képek magukért beszélnek :lol: :lol: :lol:

Szuperek!

Na megyek!

Holnap is felteszem :wink:

Sziasztok!

Angelani&Erhard

Kép
angelani

Megann!he-he,az enyém iszik!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Eper: Épp múltkor kérdeztem a védőnőt, hogy szerinte lehet-e nagyobb mennyiségben enni az epret / kisebben már ettem, de ha anyukámnál is elkezd teremni, meg a csepeli eperföldön, akkor kilószámra esszük :) /, és ő azt mondta, hogy ebben a korban már nem fogja megérezni valószínűleg Gergő, pár hetes babáknál óvatosságra int amúgy.

Andi :) Csak telefonnal tudtam fotózni, valamennyire talán látszik:

Kép

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

köszi,köszi Angelani!!!!!!!!

Megann,
de én aztat nem várom ám meg.......legalábbis nem csipketangában! :lol: :lol: :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

a kicsi Erhard nem fatalabb kisnyúlnál????
Benianyu, holnap táblicsku???

mi van MEGANN?????megjött apa???? :lol: :lol: :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

mindenki apája megjött csak az enyém nem,hüp-hüp!
mentem horkolni és fortyogni!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné :) Erhard jóval öregebb a mieinknél :lol:
A képek nagyon tüneményesek megint. Elvileg ha újra regisztrálsz, azonnal műxik a dolog, jelszócserénél voltak fennakadások. Nekem újra kellett regisztrálnom, és egyből ment is a dolog. Csak kell egy új emilcím, ahol tudod fogadni az aktiváló emilt a babanettől.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Nyúlné!

A francokat jött meg apa....., majd egy fél óra múlva....talán.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Meg a francokt nem jössz pár napig...igenis jössz, ha tudsz képekkel, ha nem akkor szöveggel, de jössz, aztán a képeket meg megoldjuk mi....(ide is jöhet:meggiesales@freemail.hu).Én ,meg majd jól felpakolom ide az oldalra...hadd bosszankonjön a szerkeztő....... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Újraregisztrálás: előbb vagy utóbb de bejön :lol: :lol: :lol:

Ivás: én már benyakaltam egy üveg pezsgőt du 6 óta :lol: :lol: :lol
Na most lehet kritizálni... :lol: :lol: :lol: :lol:

Jucc33%!!!!!!!!!
Na épp ezt mondom én is!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
megann

Nyúlné!!!!!!

Ne fortyogj.................az enyém még sehol...............

Új email cím:freemail.hu /2 perc :lol: :lol: :lol: :lol:
Na nemá hogy korlátozzák a kisnyúlfotókat..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
megann

Azt észrevette valaki, hogy az avatar képemen Gergővel vagyok, Gergő babakorában? Ugye, hogy hasonlít rá Bubus?ű

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Na, szerintem lassan megjön apa...

Megyek úgy teszek mint ha aludnék... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A tangában... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

M.

Kép

Kép
megann

JÓ reggelt!

Megann!

Bizony-bizony, tegnap 3 alma + a mazsola volt a tízórai menü.
Azt azért vedd figyelembe, hogy mire megfőzöm a 3 almát, rendesen összeesik. Szóval szerintem nem ugyanaz, mintha nyersen adnék neki 3-at. Annyit tényleg nem bírna megenni.
Egyébként a reggeli tápi után, tízóraira egy üveges gyümit szoktam adni, csak épp nem volt itthon.
Aztán jön egy főzelék, ami után rögtön kap 1 Danonino-t. Délután megint egy főzelék, majd este a tápszer.

Ja, és Gergő is imádja azt a gesztenyés hamit, amit Léna is!

Mea!

Végre Te is itt!!! :) :) :)
Azért nem vagyok mostanság a Skype-on, mert megint újra kellett telepíteni ezt a rohadás gépet, és ilyenkor mindig elfelejtem visszarakni rá. Most éppen nem is találom, hogy melyik lemezre van
a Skype kimentve, úgyhogy újra le kell töltenem. Igyekszem, jó???

Hallod, nagyon szépen ücsörög Lívike. LÁtom, a távirányító nálatok is sláger. És jól látom, hogy nagyon megnyúlt Lívia???

Nyugodtan gyertek bármikor, bár a hét elég rázós, minden napra van valami, de szerintem a jövő héten bármikor jó lenne.
A Mária nagykerben szúnyoghálót akarok venni az összecsukhatós utazó kiságyra, láttam egy hirdetést, lehet ott kapni.

Jucc!

Hát ez tök jó, ezek szerint ugyanannyi most a DM-ben a spray, mint kuponnal a Brendonban. Mindegy, mostmár ha többen is azt mondják, hogy meg vannak vele elégedve,
akkor biztos, hogy ezt fogom megvenni.

Barbi!
A kis Leonszinónak :) jobbulást!!!

Kép
kuha

Hello!

Megint oldalakat kell,majd visszaolvasnom :oops:

De mindíg a képekkel kezdem :P

Takarítós Bubus :lol: :P
Tanulós Gergő-Viki Nagymamival :P

Ayse család a padon :P

Gergő a hintában(Ő az egyik kedvencem) :lol: :lol: :lol:

Távkapcsolóval ücsörgő Lívike távolbarévedő tekintettel :shock: :lol:

Először felálló Bendegúz videója/haláli/Többször is megnéztem
:P
Nagyszemű Dani ,a háttérben a fejét fogó Benivel
:P :P
Kisnyúl sorozat Angelani előadásában :P

(na és az a szúnyogirtó spray) :mrgreen: :mrgreen:

Nagyon jók a képek :!: :!: :!: Remélem nem hagytam ki senkit :wink:
csillam

Sziasztok!

Jányok!
Nektek, hugyan lesz színes a bötűűű?
Nekem nem engedi:(

A nyavaja!

Erhard hajnali 3-kor kipihenve felkelt :(
Alid győztem meg róla, hogy Ő azt csak úgy érzi és aludjon.
kibírta 7:20-ig :lol:

Mostmár én is teszek fel képet, mert elfelejtitek, hogy hohgyan is néz ki :D
Ja, a lenti képen látszik :oops:

Nem baj, képtopik hihi, had idegeskedjenek mások, hogy tele vagyunk jobbnál jobb képekkel.

Milyen eper mizéria van?
Én sajna allergiás vagyok rá, de szeretem.

Hú, megyek pakolni, de majd benézek.
Szép Napot!

Ja! Erhard 2005. szeptember 6-án született!!!!
Már öreg :lol:

Sziasztok!
Angelani&Erhard

Kép
angelani

Itt egy kép Erhardról:)

Milyen más.
Ti is észrevettétek, hogy a Babák ezerarcúak?
Olyan édesek. Néha Babások, néha meg olyan kisgyerekesek.
Na ezt jól elmondtam :lol:

Kép
Kép

Kép
angelani

Amíg alszik a gyerek, gyorsan.... :P

Ancsi :P

Dávidka 8) 2005.08.29-én született!
Még a korkülönbség is mevan a javára :o Tökéletes pár :P

Már mondtam is anyóséknak ,hogy van már neki menyasszonya :wink: Kérdezték hova valósi :?: Mondtam ,hogy Miskolc :shock: :shock:
Erre após felajánlotta Dávidkámnak ,hogy majd ő elhordja a menyasszonyhoz :) mert elég sűrűn jár Miskolcra :lol:
Ez is meg van oldva :wink: :wink: :wink: :wink:

Ez a napsugaracska :!: :!:

Igen pofátlan továbra is :roll: Nem tud ide írni, de azért csak megoldotta :shock: :shock:

Eper :?:

Szeretem!! Nyami-nyami :!:
Terhesség alatt is sokat ettem :!: Most is sokat eszem :lol:
Még szoptatok!
Nem láttam változást Dávidkán :idea:

Megyek felébredt :D Éhes :P Cicizni fog- az a reggeli :P :P
csillam

Sziasztok! Tegnap ismét mélyponton voltam, ma reggel képes vagyok irni :wink: Csak épp a memóriám..... :oops:

Mea, Livinek elképesztően hosszú lábai vannak. Csak bámulok.

Köles: Julcsi is nagyon szereti, én felvagdosom 3-4 részre a golyócskákat, úgy szedegeti ki a tányérból. Érdekes, őneki még nincs foga, mégis nagyon szereti rágcsálni a darabos ételeket, a pépeset nem hajlandó kanalazni (illetve csak a reszelt almát, ez már nagy eredmény!) Az inyével mindent lerág, almából, banánból darabkákat.

Bio szúnyogrisztó: én egyszer használtam (azt, amiről kép került fel), tavaly terhesen egy szabadtéri hangversenyen. Annyira elkezdett viszketni tőle a bőröm, hogy fél óra után haza kellett szaladnom zuhanyozni :oops: Apának semmi baja nem lett tőle, nekem érzékeny a bőröm, terhesen különösen az volt.

Róki, köszi a tanácsokat, a teát kipróbálom. A vitamint nem merem elhagyni, mert nem tudok sok vitamint enni a hányingertől, igy szerintem erre szükség van.

KépKép

KépKép
majola

Jajj de cukor Erhard :)
Olyan ....szerelmesen néz :wink: nagyon aranyos :!: :!:
csillam

Sziasztok!
Köszönjük a gratulációkat, persze azóta se csinálta nekem, de a lábait nagyon nyújtogatja négykézlábazás közben, úgyhogy szerintem hamarosan én is láthatom állva!

Benianyu!
Rágcsáló Dani nagyon édes, és tényleg bravúros a fotó, én észre se vettem eddig Benit a háttérben. :)

Jó, hogy írtátok a Bio-Galaktív szúnyogsprayt, én is ki fogom próbálni! Pont ez volt itthon a téma, hogy mivel kenjük a gyerkőcöt szúnyog ellen, ha megyünk a hétvégén Visegrádra, meg persze majd a Balcsin is szükség lesz rá.

Még a kajafűszerezéshez ami tegnap téma volt, én is beleturmixolok kis hagymát, fokhagymát Bendegúz kajájába, és kis petrezselymet, kaprot, majorannát, és láthatóan jobban szereti az én főztömet, mint az üvegest, mert ízletesebb valószínű. De azért kap néha üvegest is, hogy utazáskor se legyen gond az evéssel.
Na, felébredt, megyek.

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Lerágás:

Zsuzsának sincs egy foga sem, mégis szereti az ínyével csócsálni a dolgokat. Úgy jobban elfogadja, mint pépesen. Újabban megint csak pár kanállal hajlandó pépeset elfogadni. Viszont mostanában mindenen meg akar fulladni, még a pépesen is. A hétvégén a kacsával jártuk meg nagyon. Már adtam a kezébe natúr kisütött disznóhúst, azt csak puhítani tudta az ínyével, leharapni belőle nem. Arra gondoltam, biztos a kacsa is ilyen lesz, de nem... abból lerágott darabokat, hatalmas élvezettel, ha elvettem visított, de minden második "falaton" meg akart fulladni, és egyszer úgy elkezdett öklendezni, hogy fel is bukta az előtte szopizott tejet. :roll: Akkor azért elvettem, és kimondhatatlan lelkiismeretfurdalásom lett, hogy megfullasztom a gyerekem. Őt nem zavarta dolog, még csak nem is sírt. A kacsából még evett volna, ha hagyom... szóval nem tudom mit csináljak, mert amit a kezébe kap, azt jobban megeszi, de fulladozik tőle...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Göndörzsóf!
Én azt hittem Bubussal vagy a képen látható!

Képzeljétek, kivirágzott a citromfám!!!! Hűűű, de izgi!!!!

ayse

Jó reggelt.

Dóri,Kuha,Megann,Angelani.
Köszi a válaszokat.Majd kipróbálom akkor ezeket,biztos fog izleni Melinek,mert a mi kajánkat sokkal szivesebben eszi,mint az izteleneket. :D

Mea.
Gratula Livinek az üléshez!
Én is adok üveges kajcsit Melinek.

Barbapapa.
Leonnak jobbulást.Elhiszem,hogy eleged van a betegségekből.
Hess-hess csúnya betegségek! :)

Márti.
Bendegúznak gratulálok az álláshoz.
És a videók!!Meg kell zabálni!! :lol:
Hogy lehet videót feltenni??

Ayse.
Melinek simán odaadom a babapiskótát és szépen elrágcsikálja.

Benianyu.
Danigombóc tündéri!

Csillam.
Nagy szeretettel várjuk a kis vőlegényt!Azért jó lenne a gyerekeket is megkérdezni,hogy mit szólnak egymáshoz!! :wink: :D

Lányok.
Szerintetek ezt a kukit(extrudált kukoricapehelyt) lehet adni nekik?
Mert Meli nagyon szereti!

ancsi26

Sziasztok Lányok!

Gyorsan írok csak. Majd délután bővebben.

Tegnap űztük anyukámmal a fényt a császár városban. Beszarás, hogy még a virágpalánták is olcsóbbak, mint itthon. A gyerekruhákról nem is beszélve. Ráadásul a választék.... . Azért erős voltam és csak pár dolgot vettem a fiúknak. Többek között egy szuper pavilont a homokozójuk fölé.
Viszont a kertünk és a terasz gyönyörű lesz. Anyuval telepakoltuk a csomagtartót virágokkal, meg cserepekkel, kaspókkal.

Zsuzsa
Szerintem a magzatvédő vitamin most még nem létszükséglet. Elég, ha folsavat szedsz. A vitamin inkább majd akkor kell, ha már elkezd nőni a babó. Tényleg van, aki attól lesz rosszul. Én pl. nem igazán voltam hényós, de az elevitet lenyelni kínszenvedés volt. Nem is szedtem csak. kb. a 14 hét körül. Addig csak a folsav ment. Az kis pici sárga igazai hányóskismamabarát tabletta.

A többit majd később. Apa szabin van ma és kertészkedni fogunk.

Kép
Kép Kép
sildike

Ancsi :D

ne gondold ,hogy elengedném apóssal olyan messzire :shock:

Majd 20-év múlva találkoznak :wink: ha még akkor is bejönnek egymásnak ,hát legyenek menyasszony -vőlegény :mrgreen:

Lehet ,hogy majd az egyetemen fognak egymás mellett ülni, és úgy szeretnek egymásba :lol:
Mi meg majd nézünk egy nagyot ,hogy jéééé milyen ismerős nekem ez a (fiú-lány) :wink: :wink:
csillam

Na megint eszembe jutott valami.Látszik,hogy keveset aludtam! :cry:

Duda.
Köszi a mailt.Hát hamarosan rá kell szánnom magam,mert ma is éjféltől másfél óránként kelt Meli. :(
Azt se tudom hogy botorkáltam át a szobájába,olyan hulla voltam.
Nem tudom meddig lehet ezt még birni :?: :!:

A Miskolci topicban irta egy lány,hogy 3éves a kisfia és még mindig felkel éjszaka teázni!!
Hát remélem azért ezt elkerüljük valahogy!!

Megyek,mert Meli alszik és én is ledőlök egy kicsit,csak még ki kell teregetnem.

ancsi26

Sildike, köszi! Már ugrasztottam is apukámat folsavért. Abból is 1 kell 1 nap?

KépKép

KépKép
majola

Zsuzsa

Én 3-szor 1-et szedtem belőle. Azt azért mond a férjednek, hogy azt a fajtát vegye, ami picike, mert úgy tudom, hogy van kapszulás is.

Egyébként nem tudod túladagolni, mert vízben oldódó vitamin, úgyhogy a felesleget egyszerűen kipisiled.

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!
Új vagyok itt. nem bánjátok, ha csatlakozom?
Kislányom, Émi 7 hónapos múlt és még mindig felkel éjjel szopizni. szerintetek abbahagyja az éjszakázást valamikor? :(
Kati
straubkati

Szia Kati!

Az elkövetkező 20 évben biztosan :mrgreen: !!!
De komolyra fordítva a szót, ez egy nagy téma itt (nem tudom, szoktál-e olvasgatni már korábban is).
Részemről azt tudom mondani, hogy az egyszerű megoldások híve vagyok, így szopival orvosoltam az éjszakai nyűglődést. Kislányom ezt másfél éves éjszakai keléssel honorálta, Andriskám viszont már nem is tudom mióta, talán féléves kora óta átalussza az éjszakát. Szerintem nincs bevált recept, minden mama és babafüggő. De egyszer tényleg mindennek vége van!

Az Émi minek a becézése?

ayse

Ja hülyeséget beszélek, inkább olyan 4-5 hónapos kora óta!

ayse

Csillam.
Gondolom,hogy nem engednéd el!!
Akkor majd "20 év múlva" :!: :D :D

Szia Kati.
Hányszor kel a kislányod éjszaka?
Az én kislányom 9hós lesz és ma éjféltől másfél óránkért kelt és csak cicin hajlandó visszaaludni.Tulajdonképpen nem is eszi,mert 4-5perc múlva alszik is.Már próbáltuk tanitani aludni,akkor pár napig kibirta reggel 5.30-ig,de aztán a fogzás közbeszólt.Legalábbis én erre gondolok.De lassan megint összekell szednem magam és próbálni tanitani,mert igy kész vagyok teljesen.Csak az a baj hogy nem tudom,hogy fáj-e valamilye,mert akkor nem hagynám sirni.

ancsi26

Sziasztok!
Ayse
Az Émi az Emilinek a becézése (legalábbis nálunk). Én is cicizéssel oldom meg és utána visszaalszik. van amikor szerintem szinte semmit nem eszik ilyenkor, de van olyan hogy elég sokat eszik. így gőzöm sincs, hogy szüksége van-e még az éjszakai evésre vagy sem. hát, bízom benne, hogy hamarosan elhagyja. jó lenne már egy jót aludni!!! :lol:
Ancsi
Köszi a választ. A "Kishercegnő" általában este 11-kor, fél 3-kor és 5 és 6 között van fent. eszik és utána visszaalszik. javasollták már nekem sokan, hogy hagyjam sírni, mert illő lenne már neki átaludni az éjszakát. de nincs szívem sírni hagyni, ráadásul hatalmas krokodilkönnyekkel tud sírni. van amikor szinte semmit nem szopizik ilyenkor, de ma éjjel is pl. elég sokat evett szerintem.
straubkati

Biztos vagyok benne, hogy egyszer mindenkinél eljön a fáradtságnak az a pontja, amikor belevág az alvástanításba (nálam ez hála az égnek nem jött el).
Egy baba szerintem nem csak azért ébredhet éjszaka, mert éhes/szomjas. Lehet, hogy rosszat álmodott, vagy megijedt valamitől. Lili már el tudja mondani, ugye, és nála is előfordul, hohy olyan rosszat álmodik, hogy átjön hozzánk. Vagy fájhat a foga, esetleg a pocakja.
Ha már nem bírod, vágj bele, van itt olyan anyuka, aki hatékonyan alkalmazta!

ayse

Kati, írnál egy pár szót MAgatokról?

ayse

Sziasztok,

Nem tudok most olvasni, csak feldobok egy képet...Tüncsi próbálkozik a mászással... :lol:
Kép

majd este még jövök :wink:

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Én is szeretnék csatlakozni, ha nem bánjátok.

Bogi babám 9 hónapos múlt. Még ő is felkel éjjel szopizni 1-2-szer. Már van 3 foga és most a legújabb szokása, hogy szopizás közben megharap, majd felnéz és mosolyog. Tetszik neki, ahogy sikítok.

Szilvi
ssziszi82

Sziasztok, csak benézek, amíg a fiatalúr pakolja a dvdket.

Ancsi, nekem a védőnő mondta kb. egy hónapja, hogy adjak "Kukit" Jacknek, de én inkább vettem puffasztott kölest a bioboltban, abban nincs só, meg semmi adalékanyag. Jack nagyon szereti, jókat nyammog rajta.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7

Ismét kérdeznék: bejelentkeztem Down-kór szűrésre, vérvételre az Istenhegyi útra. Volt valaki közületek ilyenen? Érdemes elmenni szerintetek? Nekem életkori kockázat miatt ajánlják, valamilyen szűrésre mindenképpen mennék, megnyugtatásképpen. Csak azt nem szeretném, hogy innen még elküldjenek amniocentézisre, épp az életkorom miatt.
Julcsival voltam méhlepény mintavételen, de azt nem szeretném újra átélni.

Tegnap borzasztóan rosszul voltam, ezért mára hivtam apukámat, aki otthagyott csapot-papot, munkahelyet, és jött. Erre tessék, ma jól vagyok, itt netezek, miközben ők sétálnak a parkban. Nem baj rám fért egy kis pihenés.
Holnap jön apa is a kórházból (Sis, őt is azon a fertályon műtötték).

Tüncsi husi karjai :)

Julcsi megint fesztiválozik hajnalonta. Ma megpróbáltam sirni hagyni, de olyan kitartó volt, hogy feladtam. Úgy látszik, az esti elalvásra, éjszakai kelések elhagyására már megérett, de erre még nem. 4-fél 5 körül riaszt.
Annyira drága, ahogy próbálja utánozni a szavakat! Persze nem nagyon sikerül még, de mennyire élvezi! A legjobb játék, ha egyszerű szavakat ismételgetek neki.

Hihi, Ancsi, Csillám, jól előreszaladtatok a korban: egyetemista csemeték :)

KépKép

KépKép
majola

Kati, Szilvi, üdv. közöttünk!
Kép

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7

Zsuzsa

Én voltam ilyen szűrésen. Nem az Istenhegyi úton, hanem a Rózsakertben, de ők az Istenhegyi útnak a partnerei és ott vizsgálták a vérmintát.
Szerintem érdemes elmenni, mert reggel leveszik a vért, megcsinálják az ultrahangot és délutánra meg is van az eredmény. Engem nagyon megnyugtatott. Ráadásul az afp-s vérmintám el is túnt a laborok közöztt, úgyhogy ha ez nem lett volna, akkor izgulhatok.
Van aki szerint nem ér semmi, az én dokim ajánlotta. Apukámnak nagyon jó barátja úgyhogy nem hiszem, hogy csak a pénzt akarta levenni rólunk.
Az viszont nagyon fontos, hogy a vérvétel magában nem sokat ér, mert azzal csak egy valószínűséget számolnak. Az ultrahag, ami ezzel együtt van az a fontosabb. Ott nézik, hogy megvan-e az orrcsont, milyen vastag a tarkóredő stb..

Kép
Kép Kép
sildike

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?