Sziasztok!
Először is mindenkinek nagyon szép napot kívánok!
Sajnos tegnap nem tudtam jönni, mert ugye egy hétig nem voltam dolgozni és az a káosz várt az irodában, amit elképzeltem. Sajnos még ma is rendrakás lesz.. Illetve bentről nem tudtam belépni a babanetre. Aztán este hazaértem, még csináltam egy kis tejfölöskrumpli levest és utána gondoltam kicsit leülök és becsukom a szemem. Hát nem elaludtam?!

De most itt vagyok, és megpróbálok gyorsan visszaolvasni.
Sosi!
Sajnálom a ciklusod, és azért én ha nem baj gratulálnék a kislányodhoz.
Junko!
Nagyon jó pihenést kívánok Nektek Olaszországban! Mikor indultok?
Rolly!
Nagyon sajnálom, h. ennyire leesett a hőd, de gondolj arra, h. ebben a hónapban beteg voltál. És most elmentek nyaralni, és már nem leszel beteg sem. Tehát minden körülmény adott lesz, és bízzunk benne, h. jön is a baba.
Nárcisz!
De jó, újra itt. Biztos muris lehettél, 42-es gumicsizmában, cseresznyét szedve. Remélem az otthoni levegő jót tett neked egy kicsit.
Igen a fészekrakó ösztön. Erre nem is gondoltam, valószínű ez tört ki rajtam, na de azért a legtöbbször leküzdöm.
Az a történet nagyon jó volt a Pokolról!!!:lol:
Küldeném nekem is egy kis cseresznyét, annyira ennék..
Ami a hétvégén veled történt, nem nem fogod fel rosszul, de nem szabad, h. bűntudatod legyen egy percig sem amiatt, h. te babát vársz. Drága te nem (és én sem, és más sem) tehet arról, h. vkinek hamarabb, valakinek később jön össze a baba. ÉS ha te azt mondod, h. igen nagyon, és kívánom,h. neked is hasonlóban legyen részed minél hamarabb, és esetleg a nem várandós ezért megsértődik… akkor nem kell vele foglalkozni. Mert én pl. ugyanúgy tudok örülni más sikerének és boldogságának. Nem szabad féltékenynek lenni másra, és emiatt, neked sem szabad magadban tartani azt,h. ez a világ legcsodásabb érzése. (Bár most eléggé hányingerem van..J)
Monyo!
Nagyon-nagyon sajnálom, h. a tested ennyit játszik Veled. Komolyan, pozitív lett 15 perc után?? Hát én nem tudom, nem írom,h. nekem mikor lett pozitív, de annyiraaaaaa szorítok neked!!!!!!:lol:
Anikó!
Azért még szorítani lehet, h. ne kelljen sírnod az 1. cn-on?
Mit főzzünk ma? Nyitnod kellene egy főzőtanfolyamot!:)
Zsúka!
Örülök,h. ilyen jól telt a hétvégéd. Drága, neked is lesz babád hamarosan, lehet, h. már benned is csücsül.

Bizony minden terhesség más és más, de én azért ismét leírom, h. nekem enyhe mensis hasi fájdalmaim voltak kb. a 27 -28 napon.
Angie!
Lehet,h. már írtad és elkerülte a figyelmemet, de milyen lett a párod eredménye?Hogy telt a hétvégéd?
Évi79!
Gratulálok az első ruhákhoz!
Dido!
Köszönöm drága, jó lett a pali, bár végül mégsem csináltam meg Niki nagyszerű receptjét. Sajnos eléggé hányingerem volt, így nem is tudtam időben hozzákezdeni. Aztán időközben hazaért a párom és ugye ezt mindig ő csinálja, hát most sem volt ez másként.
Ez a menü megbeszélés nekem is nagyon tetszik, mert néha bizony az ember lánya nem is tudja, h. mit is kellene főzni. Egyébként az én párom is imádja a mákos dolgokat.
Hogy telt a hétvégétek?
Ági!
UH??
Évi77!
Nagyon gratulálok, h. Dóri már ennyi idős. Hihetetlen, h. megy az idő. Örülök, h. kicsit kikapcsolódtál.
Norwell!
Én ugyanezt a lelkiismeret furdalást éreztem, h. tulajdonképp 2x voltunk együtt és sikerült. De engem Angie megnyugtatott, h. ezért nem kell rosszul éreznem ám magam. Vigyázunk az emelgetéssel.
Nomi!
Dejó újra látni!:lol: Kaptam e-mail értesítőt, h. kaptam privit, de a privi már sehol nem volt. Örülök,h. már jobban vagy, és remélem, h. a doki kideríti, h. nincs semmi bajotok. Bár annak örülnék, ha az a teszt amit csináltál rossz lett volna.
Mátra!
Hogy érzed magad? Sokan azt mondják, h. a nők akkor mennek fodrászhoz leginkább, mikor valami új dolgot akarnak az élettől. Reméklem ez a nyugalom lesz számodra. Köszönjük Neked a táblát!!
Lányok, nem sikerült végig olvasnom, de most rohannom kell dolgozni. De bent folytatom az olvasást...remélem!
Puszi!