A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Sziasztok!

Én is csak bekukkantok...de nincs senki.....

Most már tudom: változik Zsófi teljesen....
Most már csak bent alszik jókat, ahogy Virág mondtad is, és az éjszakai alvás: nem hajlandó már cicin elaludni.....és így küzdés van vele. Úgy elalszik, ha ott állok az ágya mellett és fogom a kezét. De sunyin mindig odanéz, hogy ott állok-e még. :) Nagy rafkós.....Szerintetek hogy lehetne nem cicivel elaltatni?
És a nappali fix 2alvásból 3lett. Szóval össze-vissza vagyunk most, de már talán kezd megint vmi rend kialakulni.... :)

Remélem mindenkinek jól telt a hétvége. Nekünk jó volt, szombaton Solton voltunk, ma pedig itthon voltunk, pihentünk, főztünk. Jó volt. :)

Jó éjszakát mindenkinek! :)
birolili

jó reggelt!

thymi
igen, az Izsáki úti kórházban voltunk vérvételen. Reggel 3/4 7-re mentünk oda. 7-től van a vérvétel. Így mi voltunk a másodikok.

Mindjárt indulunk a dokihoz. Zsombi nagyon köhög, meg egy kicsit szörcsög. Bár az orrában nincs semmi. Szegény nagyon rosszul viseli ezt az időjárást. Gyakran leizzad, bárhogy öltöztetem...aztán meg fúj ez a szél is....:( Remélem semmi komoly!
quill

SZiasztok:)

Tegnap nagyon nem volt senki:(
Mi megjártuk a vadasparkot, és nagyon jól elvolt Beni is, bár az unokatesók érdekesebbek voltak mint az állatok....
Pont kifogtuuk azt adélelőtti 1,5 órát amikor nem esett...
Sajna senki ismerőst nem láttam:(

Lili! nem alszik vissza cicin? Szerencsére nálunka cici még mindig altat, de én most megijedtem....
És akkor miért ébred fel éjjel?

Pusza
bepa77

sziasztok,

Ser,
elküldtem az e-mail címet, remélem megkaptad. És előre is köszi :).

Quill,
nem is csoda, ha megfáznak ilyen időben ami most van. Ha kisüt a nap izzadnak, ha elbújik hűvös lesz és máris megfáznak.

Hát még ilyen gyereknapot, be voltunk zárva :(. De azért csak bementünk egy kicsit a központba és a fiúk boldogan mászták meg a tűzoltóautót.

Többiek?

Syg,
sikerült átköltözni végleg?
balim

sziasztok :)

kecsoné
anniyra ééédesesk ezek a fotók :)
Biztos kényelmes ez az alvó pozíció :lol: gondolhatta magában a kis drága,na ezt csináljátok utánnam :lol:

balim
mi is be voltunk zárva el sem mentünk sehova pedig anniyra tervezetem :(
na mindegy majd legközelebb

syg
költözéssel,hoyg álltok ? meddig nem lesz netetek ?

seriff
nagyon várjuk ám csinibaba hanci képeit :wink: bizti csodaszép volt az esküvön :)

bea
lilácska is nagyon csinike ebben a ruciban :) milyen nagylány :)

quill
reméljük semmi komoly baja nem lesz a manónak ....
hát igen ez az idő kedvez a baciknak

lina
hogy megy a tanítás?? lili hoyg birja nélküled és te nélküle?

lili
végre beindult ujra fogyásom már pedig éppen ott voltam hogy feladom ...
nálunk ugy alszik el áki,hogy bebujik az imádott takarójába és simogatom bár közben izeg moszog forog pörög azán megtalálja helyét (általában hason ) lenyugszik és el is alszik 2 napja probálkozunk az egyedül elalvással mert 10-15 percig hajolni a az ágyfelett és közben simogatni jó kis hátizom gyakorlat :D :lol:
most ugy csinálom beviszem leszem kicsit simizek és kiosonok a másik szobába feláll nézelődik aztán visszafekszik de még nem sirt tegnap nyöszörgött ugyhoyg vissza léptem simizni és el is aludt :)

kob ??
Hogy vagytok ? nagyon el vagy veszve táncsak nem tanulsz ? :)
Csajok jól vannak ?

nana
mostlesz valhogy B.I. uh igaz ?
ne aggódj danus változása miatt bizti emlékszel niki is ilyen volt de ami rosszabb ő még csapkodott is itthon meg csunyán viselkedet ...
nálunk most opénteken lesz a balagás meg az évzáró utána már nem is megy szerintem meglásd ha otthon lesz veled akkor vissza változik ám :)

csajok én olyan béna vagyok milyen programmal lehet képet kicsinyiteni anniyra tennék fel képeket de olyan nagyok és nem tudom lekicsinyiteni ,hoyg ide betegyem pedig olyan sokat tudnék mutatni
roz23

Sziasztok,

Balim, megkaptad? Szombaton nem görkorizott itt hátul vmelyik kisfiad olyan 6körül?

Roz, hát képzeld,nem is fotóztunk az esküvőn :( ! De a menyasszony gyönyörű volt :) . Meg Szeged is...Nekünk vmi xat.com.image kicsinyítőnk van,de hogy honnan-arról gőzöm sincs.

Lili, nálunk még beválik elalvásra a cici,sőt az a leggyorsabb :D . Egy ismerős mesélte, h a most 19hós kisfia,aki eddig csak cicin aludt el, kb 1 hete mondja,h tente, bemennek a szobába,és lefekszik,és alszik-nappal. Számomra ez elég hihetetlen, talán egyszer én is megérem, bár ez így most elég kényelmes. Meg tudod,mindig alakulnak is :wink: .Hanna kb 2 hete,ált. 1x alszik, déltől, 1-3órát,inkább csak 1.5-2-t(3 csak egyszer volt),amikor abból ébred még vagy 10-15 percig beszélget a zsiráfjával...

Quill, mi a helyzet Zsombival?

Syg,fincsi lett a husi? Miket kapott Leona? Örült? Mikor alszotok itt először?

Kob, bocsi, azt hiszem félreszámoltam magam, Kamillát illetően :lol: !

Nana,Atinah, tiszta izgik vagytok, alig van hátra pár nap :D !

Kecsóné, hát csak nem egy gumilányod van? :wink:

Kép
seriff

Ser,
köszi, megkaptam. És már regisztrálni is sikerült :). Egyébre még nem nagyon jutottam, pedig Eszti most másfél órát aludt kint a levegőn! Több ismerősünk lakik ott mögöttetek, akik szintén most kezdtek tanulni. Mi is oda szoktunk járni, mert nagyon jó az aszfalt, no meg a társaság is :). De most sajna nem mi voltunk, még mindig nincsenek teljesen rendben a skacok :(.

Roz,
de jó, hogy jelentkeztél :).
balim

sziasztok!

Zsombi megfázott. Köhög és most már az orra is kezd folyni! Szegény itt prüszköl, köhög felváltva...Közben beszélget, rúgkapál és egész jó kedve van! De az étvágy az visszaesett! Szerencsére csak köptetőt meg orrcseppet kaptunk! Semmi AB!

Nana
nem Ti voltatok reggel a doktornéninél? Ha igen, nagyon édi pocid van! :)
quill

Sziasztok!

Quill,
De, mi voltunk reggel dokinéninél :) Te is ott voltál??? Hú így nehéz, mert ha jól emlékszem rólad még nem láttam képet, csak a pici fiadról. :)
Te voltál a babakocsis anyuka???
Ha igen, poci nevében is köszönöm. :D

Szegény Zsombi. :( Danus is beteg, de szerencsére nem vészes, csak ráment a szemére. :( De ő már egyébként is "nagy".

Annál rosszabb minél kisebbek szegénykék! :( Mihamarabbi gyógyulást!!!

Olyan furcsa...még meg sem született kis PocakBotond, kapott egy tucat receptet, már a saját nevével ellátva, mivel doktornéni sajnos 2 hétig nem lesz. :(

Roz,
Köszi az érdeklődést, már voltunk Uh-án, több nem lesz.
Sajnos nem igazán nőt Botond (az Uh szerint), de ezen már nem is izgulok.

Seriff,
Kicsit le vagyok maradva....Hanna már jár???????? :D

Voltam ma Nst-n. Botond egyátalán nem volt hajlandó mozogni, össz-vissz a 2 pocakrázásnál nyujtozkodott egyet és kész. Dokibácsi nem vizsgált meg, nagyon sietett.

Atinah!!!!!!!
Mizujs?????
nana09

Nana
Igen én voltam! :)
quill

Nana
Igen én voltam! :)

Képzeljétek Zsombi már kacag is! Remélem gyors lefolyású lesz! :)
quill

Halihó Mindenkinek!

Még 2 in 1 állapotban.
Holnap reggel nst.
Kicsit nehezen viselem ezt a szeles időt, mintha úgy érezném a pocaklakó kisasszonynak sem igazán tetszik.
Szóval, ez van. A helyzet változatlan. Sajnos.
atinah

Sziasztok,

Roz,
köszi, megvagyok! Nem csak én tűntem ám el, hanem Te is! :) Igen, tanulok, vizsgázok, kertészkedek, gyereket nevelek! 8) :wink:
Gyereknap alkalmából pónilovagoltak a lányok itt Hetényben, tegnap meg a Nyíri erdőben voltunk, nagyon élvezték. Főleg Emese, egész nap rám volt kötve. Utána alig lehetett lerakni.
Ha jó idő lesz, nem tudtok kijönni? Jövő péntekig itthon leszünk, addig van Kamilla is oviban, utána szeptemberig semmi...

Balim,
tán csak nem iwiw-es meghívót kaptál Serifftől? Ha van még valakinek, küldene Nekem is? Köszi előre is!

Lili,
nem tudok hatásosabbat a cicin alvásnál :) Nem jó ez a kézfogós módszer? A lényeg, hogy elalszik, nem? Zsófi eszeget már? Adtál neki valami újat?

Nana,
sztem teljesen érthető Dani, Emese születése után kb. 2 hónapig Kamilla is ilyen volt, pár hónapja békültünk meg igazán.

Táblázat ügyben van még új adat? Kiegészítenivaló? Körbeküldeném a telszámos táblázatot is mostanában, jó?

Kép

Kép
kobudo

Kob, de azt kapott Balim, most osztottak meghívókat,mert fejlesztették a rendszert. Van vki ismerősöd fent?Mert bizti kapott, én már az enyémet odaadtam :lol: .

Quill, Zsombinak jobbulást!

Nana, igen járogat.

Biztos emiatt a hülye idő miatt nyűgös ma Hanna, megyek is,mert rombol-tombol :roll: !

Kép
seriff

Sziasztok!

Seriff, ügyes Hanna, hogy már lépeget. Olyan édesek ahogy koncentrálnak, meglepődnek, lehuppannak. :D

Kob, köszi a táblázatot. Orsi inkább rám hasonlít állítólag, Flóra pedig Istvánra. Nálunk még tart a kistestvér miatti felfordulás. Pl. cumisüvegből szeretne inni Flóra (pedig Orsi még soha nem ivott abból, nem láthatta tőle) azt játszuk, hogy ő is kisbaba stb. Nem egyszerű. Meg jönnek a csajszis dolgai, napi többszöri átöltözés, pörgős szoknya. :)

Lakásban készen van a parketta, elkezdünk dobozolni.
Kb. két hét mire készen van a konyhabútor, addigra át is cuccolunk.
Kép Kipróbáltuk a fürdetőt, eddig halogattuk a himlő miatt. A kép csalóka, Orsi nem alszik :D
Kép Ma 5 óra előtt a város felett
pillle

Pille, de jó látni Titeket! Nagyon édes kis pocakcsajszi Orsi! :lol:
Akkor még van két hetem arratekerni :wink: ?

Kép
seriff

Sziasztok!

Kob, ha meg nem kuldott senki meghivot, akkor nekem van egy, csak nem tudom a mail cimedet!

Kecsone, kicsi Kata nagyon edes a hintaban!:)

Lili, kicsit en is tanacstalan vagyok, hogy hogyan fogom elaltatni Katat, ha cicin nem lesz hajlando...bar azt hiszem ez nem egyhamar fog bekovetkezni. :lol: Ciciman a lany. :oops: A masik forumon az egyik anyuka odafekudt a lanya melle, simizte, a kicsi meg "tapperolta" aztan egyszer csak bealudt. Vegul ez lett a rendszeres altatas. Mostmar eleg csak melleulni.

Pille, eloszor azt hittem, hogy bealudt Orsi, de aztan olvastam, hogy nem. Micsoda kis hurkai vannak!:)

Atinah, Nana, mennek drukkok! Ez mar nagyon izgalmas! :)

Jobbulast Zsombornak!

Kerdeztetek paran hogy viseli Kati, hogy nem ulhet. Tulajdonkeppen sokkal jobban, mint vartam. Egesz jol elvan hason, haton. Mivel magatol meg nem tud felulni, nem is probalkozik. Holnap jon a gyogytornasz.
Voltunk tanacsadason, Katika 9860g es 72cm. Mire megjegyeztem, hogy milyen pici - azt hittem tobb cm -, a doktorno meg kinevetett, hogy ez az egy eves atlag. :oops:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dora,
tök jó a meghívó! Küldtem egy mailt az externetes címedre a címemmel!
Szép méretei vannak Katinak, tényleg az az egy éves átlaghossz :) És a súlya sem semmi :)

Pille,
pont ma vacsora közben gondoltam rátok, hogy mi lehet Orsi bárányhimlőjével, de örülök, hogy jól vagytok!

Kép

Kép
kobudo

sziasztok,

Ser,
még egyszer köszi a meghívót! Lehet, hogy én vagyok béna, de alig-alig sikerül belépnem az iwiw-re. Veled is előfordul ilyen? Lehet, hogy túlterhelt a rendszer? Annyira kiváncsi vagyok a járó Hannára :).

Syg,
boldogságos első születésnapot Leonak!

Ha valakinek van még esetleg felesleges meghívója az iwiw-re, akkor gondoljon Minora, ő is nagyon szeretne egyet :).

Dóra,
hatalmas a lánykád!

Nana, Atinah,
hogy vagytok? Még mindig egyben?
balim

Pille,
Orsi gyönyörű, kis husis :). Tényleg olyan mintha aludna :).
balim

Jo reggelt!

Kob, este atkuldte a ferjem.

Balim, az a titok nyitja, hogy nem az iwiw fooldalrol kell belepni, hanem a levelen keresztul, amit kaptal. Sajnos nem muxik 100%-ig jol az iwiw.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Kedves Leona!

Nagyon-Nagyon Boldog Első Szülinapot Kívánok!!! :) :) :)
nana09

Syg, mi is nagyon boldog születésnapot kívánunk kicsi Leonak! :)
birolili

Syg

Leonának Nagyon Sok Boldog Szülinapot kívánok! :)

Pille

Orsi nagyon aranyos ebben a fürdetőben! :)

Nana

8-ra vagy kiírva igaz? Adri 8-án lesz 4 hónapos. :)

Balim

Görkoriznak a fiúk? Én Bencének biciglit tervezek meglepetésként évzáróra. Bence már nagyon nagyon fáradt így év végére. Teljesen ki van szegény. Amúgy már nem nagyon tanulnak, most házi sem volt. Nektek jövőre kezdődik, készülj fel.

Kecsóné

Tök jó ez a figura az ágyban. :D

Lina

Jól tellik a kiruccanás?

Nekünk is nagyon beválik a cicin elalvás. Nagyon megkönnyíti a dolgot. Remélem eltart még egy ideig. Adrira tegnap este 10-kor rájött a dumálhatnék. Biztos el akarta mesélni apjának, h mennyi minden történt vele aznap. Olyan hangosan beszélt, hogy be kellett csukni az ajtót, nehogy felébressze a tesót.
cukkermáz

Syg,
Boldog szülinapot nektek!Azt hiszem ez most mindkettőtök ünnepe! :)

Pille,
gyönyörűek ezek a felhők!

Lili,
Rege csak újszülötten aludt el a szopi közben,azóta nem.Ritkán előfordul,h.elalszik a szopin,de nálunk ez nem nagyon működött.
Én mindig arra törekedtem,h.ne a kezemben aludjon el(a fenékrázást nem szeretem),így hason,vagy háton fekve alszik el.Ott vagyok mellette,közben halkan megy a tv,és egy idő után elalszik.Vagy ha nagyon nyüszizik,akkor felveszem és elrázom.Néha azért kibírom! :wink:
Ez a jelenlegi.Volt már háton elalvás,miközben én mellette olvastam,hason,úgy hogy szorosan mellette fekszem(ezt mondjuk a nagyágyon lehetett kivitelezni).Mindig változik.A technikák változása mindig kicsit feszkós,mert nem tudom eltalálni sokszor,h.mi jó neki,de néhány hét alatt mindig beáll,és utána 1-2 hónapig nyugi van.
A mi alvásunk most ritkul.Tegnap összesen 1,5 órát aludt délben és utána 1/4 8-kor dőlt ki este.Ez eddig a súcs.De most pl.3/4 9-kor visszaaludt szopi közben,pedig negyed7-kor kelt.Úgyhogy folyamatos változás az élete,de szerintem keresi ő is,h.mi jó neki.Ha ráerőltettünk volna valamit elejétől fogva biztosan rendszeresebb lenne,de milyen áron?! :?
mrege

sziasztok

BOLDOG SZÜLINAPOT LEONA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

most csak ennyi:(
bepa77

Szép napot mindenkinek!

Boldog szülinapot kívánok Leonának!
Kép

Seriff, igen bele kell húznunk :) Bár lehet, hogy kedves férjeddel előbb találkozom. Kedden megyek hozzá.

Lányok, ki tudja a Csongrádi u-i gyerek fogdoki elérhetőségét? Legalábbis úgy emlékszem ott rendel. Mintha Roz vitte volna a csajszikat hozzá. Vagy mégsem? :D Flóra már napok óta rágja a fülem, hogy vigyem el fogorvoshoz. Ezt az alkalmat nem szabad elszalasztani :!: :D

Dora, micsoda méretei vannak Katinak!

Flóra is cicin aludt el anno, most meg hozzám bújik vagy apjához. Nagyon sokáig bent matatott a pólom alatt és közben szopta az ujját, de nagyon csiklandós vagyok, nem sokáig bírtam. Aztán áttértünk arra, hogy fogtam a kezét, de akkor is mellé kellett bújnom. Most már elég, ha mellé fekszem. Egyszer csak eljön az az idő is, hogy egyedül elalszik a másik szobában.
Orsi viszont rikán alszik el cicin, inkább kézben ájul be, vagy félálomban leteszem az ágyába és símogatom, vagy rázom a popóját :)

Én is nézelődök az iwiw-en, István garázdálkodik rajta és így néha én is.
pillle

én küldök meghívót minonak...most látom van még1(iwiw)
bepa77

én küldök meghívót minonak...most látom van még1(iwiw)
bepa77

Leonanak boldogsagos elso szulinapot!
Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Pille,
szerintem Seriff férje tudja a legpontosabban megmondani a fogdoki számát, én is tőle tudtam meg a címet. A számot sajna nem :(
Kamilla is így alszik el :) Én nyugodt vagyok, nem így fog menni érettségiznni, az biztos, szépen lassan eljut odáig, hogy elalszik nélkülünk...

Dora,
köszönöm a meghívót, megkaptam, tényleg elég leterhelt a rendszer, nehezen sikerül bejutni, de próbálkozom :)

Syg,
boldog szülinapot kívánunk mi is Leonának!

Kép

Kép
kobudo

Kob, igazad van, eszembe sem jutott a legkézenfekvőbb megoldás. :roll:
Jó, hogy nem vagyunk egyedül ezzel az elalvásósdival. :D Egy időben nagyon zavart, hogy nem képes nélkülem (akkor még apja nem volt jó) elaludni, de ma már élvezem az összebújásokat. Úgyis visszasírom még ezeket az időket. Az a jó, hogy Orsi elalvásához elég István is, nem kell ketté szakadnom.

Flóra úgy másfél éves koráig útált autózni, nem kötötte le a nézelődés. (Anyósék Kiskőrösön laknak, gyakran megyünk hozzájuk) Báboztam, énekeltem de semmi nem volt jó. Aztán kidobta az agyam, hogy az én ujjamat szopja. (nem vagyok normális :) ) Alig bírtam leszoktatni róla :)
pillle

Pille,
Kamillának is csak én voltam a jó, amíg Emese meg nem érkezett, most már Lackó altatja, csak néha én. Tényleg olyan jó összebújni, olyankor elfelejtem az összes nehézséget :) Próbálom azokat a dolgokat, amik Kamillánál voltak kihagyni most, talán sikerül. Sok dologról meg rájöttem, hogy leszokik róla, így már nem bánom, hogy Emese is ilyen...
Egy tegnapi fürdős kép, harc a dugóért :D
Kép

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok,

Pille,sztem hivatalos tel.számot nem tud,csak a mobilt,de megkérdezzem?

Éjjel gondolkodtam ezen az elalváson. Van ilyen nap is,meg olyan is, szerencsére legtöbbször elég néhány perc a cicin, aztán beájul Hanna, és kb 30-40perc múlva ébred,akkor másik cici,újabb 10perc és alszik hajnalig.De van,amikor még 30perc után is emelgeti a lábát,stb,kiköpi a cicit,beleteszem az ágyba-felpattan, akkor ki-másik cici...-és aztán megint az első...,vagy épp ringatni "kell", persze ez olykor roppant fárasztó, dehát ez van...én is úgy gondolom,mint Kob,és Pille, h azért ez nem tart örökké :) . Persze, így én kellek az elalváshoz, meg az éjjeli ébredéshez is, és így egyenlőre no színház, no esti mozizás, no hajnalig mulatozás-akár egy lagziban. De sztem ez tényleg néhány év, és természetes, h így van, majd ha picit(3-4éves?) nagyobb lesz,alhat ilyenkor a Nagyinál,vagy a Nagyi itt-ahogy anno nálunk(mondjuk mivel emlékszem rá, gondolom, h inkább 4-5éves lehettem már).

Már találkoztam a Szülinapos Leonával, mestereket várnak Syg-gel, Syg és Robi is betegek, de szerencsére Leona teljesen jól van!
Majd még du átugrunk Hozzájuk,és átadom a jókívánságokat!

Kép
seriff

Halihó Mindenkinek!

Kobudo
Nagyon ari ez a fürdős kép!

Én még mindig egyben és a mai nst-n sem az látszik, hogy pockalakó kisasszony kifele igyekezne. Pedig milyen jót tudna nyújtózkodni a kiságyában! Ha tudná! Ez van, pénteken újra nst.

Ja, és tök jól esik, hogy gondoltok ránk!
atinah

Kob, nagyon édesek! Látom Emese sem hagyja magát, de Kamilla sem!Nagyon kis cuki pufók Emese!

Pille, Orsitól teljesen elolvadt a férjem :lol: !

Iwiw:tényleg elég lassú a rendszer, főleg este.

Kép
seriff

Sziasztok!

Üdv mindenkienk ismét.
Nagyon régen jártam erreés nagyon sokat változott minden.

Nem is tudom mit írjak hiretlen, hiszen lassan fél éve nem irogatok.

Nálunk a lányok jól vannak Bogi nagyon ügyi nagylány, Hanna pedig egy örökmozgó rosszaság.

És érkezik a harmadik bébi is!!! :D
Most vagyok 7 hetes körülbelül, a doki szerint minden rendben van.

Augusztusban esküvőnk lesz, szóval telnek a napok készülődéssel és sok-sok munkával.

Írok még hamarosan szeretnék többet írni nektek.

Puszi mindenkinek. Kép
samchee

Sam, ezek aztán a hírek! Szia, de jó, h újra jelentkeztél! gyere gyakrabban!

Kép
seriff

Szia Atinah!
KITARTÁS!!!
Már én is egyre rosszabbul viselem, hogy nem akar kibujni PocakBotond. Ráadásul minden este jönnek a joslok...szóval nem értem meddig huzzuk még.

Na és ma milyen kedve volt a doktorbácsinak? Tegnap velem is morc volt. :(

Én is pénteken megyek 7,45-re és te? Téged megvizsgált ma?

Szia Sam!

Olyan fura, pár napja a semmiből eszembe jutottál hogy mi lehet veletek????

Gratulálok a baby-hez és az esküvőhöz is és ahogy Seriff is írta Gyere gyakrabban!!!
nana09

Szijja Nana!

Szintén péntek 7.45.
Kicsit hülyén indult ma a napja a dokinak és ez hallatszott is a telefonban, amikor felhívtam, hogy végeztem az nst-n. Mondta, hogy gratulál, de ő majd csak kb. 15 perc múlva ér be a kórházba. Sebaj, megvárom az elsőn. Jött is hamarosan, de olyan feje volt, hogy gondoltam magamban itt ma sem lesz nevetgélés. Aztán kiderült, hogy mi volt a baja és jó hangulatban váltunk el és megint a jófej doki volt, mint eddig.
Vizsgálat nekem is be van ígérve péntekre, de már minden mindegy.
atinah

Atinah,

Na akkor pénteken találkozunk, elméletileg. :) Bár ma reggel óta fáj a pocim, de nem joslok, inkább az a "mindjárt megjön" érzés + hányinger, hasmenés. Nem tudom mi lesz így velem...elméletileg még jövő csütörtökig. :(

Dehát neked még kevesebb van hátra és hát a kislányok frisebbek is nem olyan lustik mint a fiuk. :)
Szóval lehet hogy neked már pénteken nem is kell jönnöd. :lol:

Na és mi volt a baja? vagy nem publikus? :o
nana09

Sziasztok!

Atinah
NAgyon örültem, amikor írtad, hogy ha osztodtál, látogassunk meg a kórházban! Persze, hogy megyünk Bálintkával kettesben, merthát ugye Andris estig dolgozik, én meg össze vagyok nőve a Kispasival :lol:

Még a végén egy szobába is kerültök Nanával.. :)

Bepa
Drága vagy, köszönet a meghívóért! Jól meg is lepődtem, amikor megnéztem a postám. :lol: Ott virított Bepa küldte iwiw levél!

Ser
Hancur lépteiről nincs videód, vagy fotd, amit megtudnál osztani velünk?

Pille, Kob
Micsoda pancsoló kisCsajok! Klassz képek! :D

Micsoda förtelem idő van!?! A kocsim szerelőhöz megy hétvégén, addig marad a motor nélküli.. azaz a babakocsi. Csakhogy ebben az időben kihagyhatom a sétát, mert tuti akkor eredne el az eső, amikor pl. nekiindultunk az Arborétumnak. :x . Max a kertbe, teraszra megyünk Bálcsikával.
Ma Életlke csak alszik és alszik... Kicsit ébren van, énekelük, táncolunk, játszunk, eszik, aztán megint alszik. Mintha nem is az én Hapsikám lenne! :roll:

KépKép
mino

Sziasztok!

Mino, hát én is épp így vagyok ezzel az idővel, annyira ronda, bár mintha most világosabb lenne az ég, na meglátjuk....A kedvedért egy kép :D
Kép

Nana, Atinah, Ti aztán tényleg a finisben vagytok, izgi! :lol:

Kép
seriff

Én is utálom ezt a szutyok időt, ráadásul mi sokat sétálunk....egyszerűen be vagyunk zárva....és amikor elindultam az ebédért....akkor kezdett el esni :x .....erről ennyit....és egy fa alatt ácsorogtunk addig, amíg nem esik annyira.....

Ser, nagyon jó ez a kép! :)

Sam, gratulálok mégegyszer! :)

Kob, jó a fürdős kép nagyon! :) Köszi a tanácsokat!

Zsófi nem szeret ennyit bent lenni, és én sem. Már nem tudok mit ki találni, hogy lekössem. Apát mint a messiást, várom. Egy percre sem tud egyedül ellenni.....
birolili

Seriff,

Annnnnyira édes Hanna!!!!!!! és ez a kalap!!!!! :D :D :D

Seriff,
te törödnél ezekkel az Uh értékekkel amit az elmult 2 Uh alakalmával sikerült összehozni???
A lényeg, hogy a mérés szerint a combcsont nem nőt :o , a felkarcsont még 3 mm-vel kisebb is lett :o , a Bpd nőt egy kicsit.
A két Uh között 2 hét volt.

Én igazán már lezártam ezt a témát, de most elkezdtek rémisztgetni hogy ez azért mégsem normális, lehet hogy nem fejlődik stb.
Megy a nyomás rajtam, hogy hívjam fel a dokit...de én egésznap nem tettem meg, mert nem akarom "zaklatni", de nem tudom eldönteni hogy lehet hogy tényleg hívnom kellene????????????

Csak a véleményedre lennék kiváncsi, köszsönöm ha megtisztelsz vele. :)
nana09

Mino
Naná, hogy gyertek. És tényleg kafa lenne Nanával együtt, de ezt majd leosztják a pocaklakók. habár biztosan úgy vannak vele, hogy minek bújjanak ki amikor ilyen pocsék az idő. Bent legalább nyugis, meleg van. :lol:

Seriff
Tényleg izgi, már nagyon kiváncsi vagyok, hogy milyen lesz a kisasszony? És már nagyon szeretném megpuszilgatni azt a hegyes kis térdét, amivel olyan púpot képes produkálni a hasamon, hogy ha nem látnám el sem hinném! :lol:
atinah

Kob, lanyok edesek a kadban!:) Emesenek milyen kis fpufi arca van!:)

Sam, gratulalok a harmadik babahoz!:) Ez nagyszeru!:) Nem vagyok tul indiszkret, ha megkerdem, hogyhogy csak most hazasodtok? Persze, ha nem tartozik ram, megertem! :wink:

Atinah, Nana, nagyon tetszik, ahogy biztatjatok egymast!:) Kivancsi vagyok ki fog hamarabb babazni! :lol:

Seriff, lepegeto Hanna nagyon cuki!:)

Lili, mi is potyorgo esoben hintaztunk odalent... :evil:

Jaj lanyok en mar ugy koltoznek!!! Szamolom vissza a napokat, de meg nagyon sok van hatra. :( Kati mar tobb lesz, mint egy eves! :shock: :lol:

Nemreg ment el a gyogytornasz, Kati bogicselt, de mar most elojottek olyan mozdulatok, amiket eddig nem csinalt. :D Most alszik a draga szivem, elfaradt.

Szep estet mindekinek!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Ne haragudjatok, de csak ezt az oldalt olvastam vissza, mert Seriff szólt, h mindenki gratulál az én kis-nagy lányomnak. Köszöni szépen! Majd jönnek a fényképek is.

Költözés lassacskán, de halad, még nem alszunk ott, talán a hétvégén. Nem tudom, meddig nem lesz majd netünk, de Seriff biztos közvetít majd.

Sam,
gratulálok a pici pocibébihez!

Kép
sygnum

Ser,
Hanna tünemény! Annyira jellegzetes a kéztartása :).

Kob,
nagyon édesek a csajszik, és Emese tényleg milyen kis ducipofi :). Ugye ők még nem veszekszenek egymással?

Cukker,
Húsvétra kaptak a fiúk görkorit. Milán még nem, de Marci már gyakorol vele. El sem tudom képzelni, hogy milyen nehéz lesz a suli dolog. Marci oviba sem szeret járni, mi lesz akkor a sulival :(. Néha olyan nehéz vele. Pedig tényleg jó agya van, no de a viselkedése (bár állítólag az oviban semmi gond vele). Itthon minden nap küzdeni kell vele!

Nana,
szerintem beszélj a dokival, ha ennyire zavar a dolog. Amikor legutóbb nst-én voltál, akkor nem beszéltetek az uh-ról? Vagy akkor még nem voltak meg az eredmények? Vagy a doki sietett?

Lili,
tényleg nagyon vacak idő volt. Ma nem aludt jobban Zsófi? Eszter pár napja jobban alszik. Ma délelőtt két órát, délután másfelet. Ilyet már régen csinált.

Mino,
örülök, hogy lett meghívód :). Eszti is sokat aludt ma. Más jó nem is volt ebben az időjárásban.

Sam,
gratula a bébihez! Mit szeretnétek? Harmadjára is kislányt? Nagyon szépek vagytok ti is.
balim

megkóstoltam a tortámat:
Kép

szétszedtem a másik tortámat:
Kép

ez meg kicsoda?:
Kép

ilyen jókedvem volt tegnap este (hancúrozástól kócosan):
Kép

Kép
sygnum

Vissza: Lakóhely szerint