Sziasztok!
Huha,megint jol lemaradtam

Igy most szelektive amikre emlekszem,megprobalok reagalni.
Ancsi
Akkor Tied 8 libero figura

Lesz mostanaban vhol tali,ahol oda tudnam adni vagy kuldjem postan?
Eeeeeeeeees.legyel NAGYON BUSZKE magadra(en is buszke vagyok Rad),amiert ennyi ideig fejtel Lencsinek,-hatalmas kitartasod van!!
Bogarka
Szeretnem,ha nem "tunnel el" es tovabbra is annyit irnal,mint regen.
Nekem is nagyon hianyoznak a "regiek",Ada,Eszti,Kokusz,Oxi,akik mar reg nem irnak es meg sokan masok,akik ritkan.
Manoka
De jo,hogy jottel

Hu,de nagy lany lett Emma es meg mindig gyonyoru!!Gratula a felallashoz es az egyedul eveshez!!Akos dobalj a kajat

Vajon ezt miert elvezi??
Rossz anya:hat...ezt en is sokszor erzem

Eleg sokszor felemelem a hangom(sajnos)....,de vhogy tenyleg ki kell adni magambol

Utana meg mindig lelkiismeretfurdalasom van...
Csalad:
15 voltam,mikor elvaltak a szuleim.Akkor mar olyan szinten volt szornyu Apam viselkedese(alkohol),hogy mi kertuk tesommal Anyumat,adja be a valopert.O miattunk nem akarta.Tesom mar 18 volt,valaszthatott kivel marad,nekem pedig annyi kikotesem volt,hogy Anyaval maradhassak.Aztan gyerekelhelyezesi per nem volt,mert Apa "lemondott" rolam
Azota azt hiszem mindent megbant,klaszikus apa-lanya kapcsolat nincs koztunk,de 3-4 hetente talalkozunk.Akost pedig rajongasig imadja.
A mi csaladunkban sok valas volt.En ezert(talan hulyeseg)nem akarok ferjhez menni.Mert bennem az van,hogy amig nincs papir,nincs baj
Abortusz-meddove tetel:
Zsanci
Nagyon becsullek,amiert megosztottad velunk a tortenteket

Es en sem vetlek a mokusok ele
Egyetertek azzal,hogy mindenki eldonthesse,mit "kezd a testevel".
En csak azt tudom,hogy 1 abortuszt "tulelni" nem egyszeru.Igaz,nekem miss ab-om volt,de lenyegeben ugyanugy "vettek el Tolem" a babamat.Nekem sok baratnom van,akik esz nelkul esnek egyik kapcsolatbol a masikba persze a vedekezes nem szamit,aztan ketsegbeesve hivnak fel,hogy kesik,mi legyen...es mikor kerdezem,mit tennenek,ha terhesek lennenek,vallat vonogatva kozlik,hogy elvetetnek

Hisz az semmiseg

Na,ezeket az eseteket nem nagyon fogom fel...
Zsanci,Fibi

En 20 voltam,mikor megtortent.Es Zsancihoza hasonloan azota is azzal a pasival...
Indi
Domino mar kesz ferfi!!!
Barbi
Gratula a fejforgatashoz
Rolunk:
Tegnap megkaptuk a menjugate oltast.Kismanom ugy megsertodott,hogy szuri utan 15 percig meg orditott es csimpaszkodott belem...
1 eves adatok:
Suly:9860g
Hossz:81cm
Fej:45cm
Mellkas:47cm
Nagyon megdicsert minket a doktorneni,mikor mondtam,hogy mar szalad es mond par kezdetleges szot

En pedig
buszkeKriszta voltam nagyon
Puszi
Kriszta es AKos