A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok Lányok!

Bogár tájékoztatott, hogy érdeklõdtetek felõlem. Sajnos csak otthon tudtam eddig is Internet közelébe kerülni de most az is bedöglött.
Nem igazán akar megjönni a mensim de nem vagyok különösebben nyugtalan hiszen a múlt hónapban is 43 napra jött meg. Azért csináltam tesztet a 33. napon perszer eredménytelenül. Úgy tervezem még vasárnap csinálok egy tesztet a biztonság kedvéért de úgyis felesleges. Nem érzek az égvilágon semmit, nem fáj a hasam sem, a mellem sem tehát tüneteim egyenlõek a nullával.

Ja igen! Megszületett a szomszédasszonyom kislánya és Én is megfoghattam a pár napos babát. Isteni érzés! Remélem hamarosan a sajátomat babusgathatom.

Sok szerencsét mindenkinek babaügyileg!
Üdv: Nina
nina

Andy
Hát baba, mi más...KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
puszika
Bogár
bogár

AndyKép
A hõd nagyon szép...reméljük így maradKépKép
NelliKép
Drukk-drukkKépKép
NinaKép
Remélem hamarosan sikeredik Neked is a babuKép Szorítok vasárnap nagyonKép

Puszi: Doris
doris

Nelli!Kép

Örülök, hogy fogod a kezem, de esélyileg valakivel összekeversz, mert én nem mérem a hõmet.

De mindenkinek nagyon köszi a drukkolást!Kép

Edi
edi

Bogár!
Még nem akarom bele élni magam mert a hõm csak 9 napja van 37 felett és lehet hogy a hormonkezelés miatt nem jön most meg idõben.

Doris!
Köszi hogy drukkolsz, de majd csak kiderül már hogy miért késik!

Edith!
Megöl a kíváncsiság!

Az én kezemet ki fogja?

Andy
Andy

ANDY Kép

én!!!!

Rita
knérita

Andy!

Meg én... A Tiédet is, és mindenkiét!

Edi!

Bocsi. Akkor meg lehet, hogy egyenlõek az esélyek.
Bár azért mellfeszülést, vagy valami ilyesmit csak kéne érezni. De én semmit.

Edit!

Igen-igen. Infót akarunk!

Nelli
nelli2

Nelli, Rita!
OK! Fogjuk egymás kezét!Kép

Andy
Andy

Sziasztok Lányok!

Már csak óráim vannak hátra a cégnél, én most 1 hónapig nem leszek...Addig légyszi vegyetek ki a táblából...
Remélem szeptemberben tudok jönni közétek.

Addig is nagyon drukkolok mindenkinekKépKép

Millió pussz: Ildi
hercegné

ILDI Kép

azért ha tudsz, jelentkezz be néha (internet kávézó), ha nem túl megterhelõ. Hiányozni fogsz! Neked is drukkolunk addig, és remélem, jó hirekkel térsz vissza közénk! Várunk vissza!

Puszi,

Rita
knérita

IldiKép

Nagyon várunk szeptemberben, addig is pihenj sokat, és relaxálj, és ne is gondolj Ránk ! Kép Szeptemberben biztos zebrás tesztet fogsz bejelenteni ! KépKépKép

Sok puszi

CatEye

Cat
Kép
cateye

IldiKép
Nagyon drukkolok Neked én is, de nem lenne jobb ha maradnál a táblicskuban? Elég lenne csak akkor bejelentkezned, ha módosult az adatod... Rád bízom, nem akarok erõszakos lenniKép

doris

Doris,

Semmi fontosról nem maradtál le, csak görcsölgetett a hasam és hõemelkedésem is volt, s egy kicsit megijedtem, felhívtam az orvost, aki még jobban megijesztett, azóta majdnem megszûnt a görcsölés, s hõemelkedésem sincs már. Megijedt a szervezetem, de azért holnap elmegyek a dokihoz.

Mamacs,

Nagyon boldog szülinapot kívánok!

Virág,

Nagyon klasszak a képek!

Minden esélyesnek nagyon szorítok.

Karmen,

Neked fõleg!

Pusz
Alma
Alma

Andy, Nelli, Rita!Kép

Én kapaszkodom jó erõsen, csak valaki indítsa már be a babaesõt!KépKépKép

Ildi!Kép
Puszi, várunk vissza. De ha valami jó híred van, ne titkold el szeptemberig, valahogy üzenj nekünk.

Edi
edi

AlmaKép
Jól teszed, hogy elmész az orvoshoz, kíváncsi leszek mit mondKép

doris

cateye, Rita: Ahová megyünk ott nem lesz net egyáltalán, de amint hazaérünk, jelentkezem, mert otthon van netKép

Pussz: Ildi
hercegné

Doris: Azért szeretném, hogy kivegyetek, mert nem fogok tudni jelentkezni, hogy változott-e a ciklusom, de ha valaki megadná a mobilszámát, akkor tudnék sms-t küldeni...

Címem: pildiko@mailbox.hu
hercegné

Ildi!

De jó Neked! Pihenj nagyon sokat, és ne is foglalkozz a görcsös teherbeeséssel. Legyél laza, és meglátod, szeptemberben ketten tértek vissza!

Nelli
nelli2

IldiKép
Küldöm a számomat magánban és ha lesz valami mondandód akkor írj egy SMS-tKép Hagyunk a táblázatban jó? Most szabira mész, elutaztok?

doris

Ildi Kép

Ahogy Nelcsi írta légy laza, és hamarosan rádmosolyog:

Kép
nikie

DorisKép

Holnap elrepülünk Görögo-ba, aztán hazajövünk és elutazunk Balcsira a nyaralónkba..Kép)))

Köszi a mobilszámot, így hagyhattok a táblábanKép

Puszi: Ildi
hercegné

IldiKép
Sajna nincs a profilodban az e-mail címed ezért írj légyszi nekem és akkor válaszolok OK?Kép Nagyon jó utat kívánok Nektek és pihenjétek ki magatokatKép Ha pedig lesz valami akkor küldj egy sms-tKép

doris

NikieKépKépKép: Pont ilyen kis édest szeretnékKépKépKépKép
hercegné

hercegné

IldiKép
Most láttam, hogy már fentebb leírtad a címed...bocsi, nagyon lüke vagyok...Kép Írom a leveletKép

Doris
doris

Edelweis!
Köszi, de már megint megvan! Délben ürgeöntés volt, szabályosan ellepett! Kép

Ildi!
Jó pihenést!

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok lányokKép

Nem volt Net, így nem tudtam írni. Negatív lett a teszt, de várható volt. A hõm mutatta.Kép Mostmár csak azon idegeskedek, hogy mi lehet a gond.Kép A 41 nap nagyon sok. Jó lenne, ha végre megjönne, mert akkor új ciklus kezdõdik. És szeretném már a clostykat szedni megint, mert még mindig megvan a legutóbb felírt két doboz.Kép

Puszi: Edit
Edith

Virag!

Nem tudtam megnezni a cimedet Kép , kuldenel nekem egy levelet, hogy valaszolni tudjak? Koszi!

Es nagyon aranyos vagy, hogy veszel nekem cseppeket! Kép Kép

Cimem:
pandi28@freemail.hu

Kepzeljetek! Mintha kicsit kevesebb lenne a barna most ebben a honapban. Lehet, hogy valamit megis hasznalt a bogyo.

Ildi! Jo pihit! En is nagyon szeretnek egy ilyen hosszu szabit!

Andi
andi28

LányokKép

Nagyon kedvesek vagytok, hogy gondoltatok rám délelõtt, és szorítottatok. Most csak egy kicsit keseredtem el, mert ebbe nem nagyon éltem bele magam.Kép

NinaKép

Itt vagy még?

Edit
Edith

Edit!

Nagyon sajnálom, hogy negatív lett, de még ne keseredj el teljesen! Minden lány más, így még lehet, hogy baba van a dologban. Volt már olyan, akinek e terhesség alatt sem lett pozitív.
Mennyi volt a hõd?

Nelli
nelli2

NelliKép

a hõm ugyanúgy 36,6-36,7 közti, nem változott. Azért a múltkori 36,3-hoz nagyon jó, igaz? Kép

Majd megmondja a doki, hogy mi a helyzet. Köszi a vigasztalást.

Puszi: Edit
Edith

Edith!

Sajnálom pedig annyira drukkoltam neked. Ha nem baba van a dologban akkor pedig tényleg jó lenne ha megjönne. Látod nekem se jön meg, én is csak várakozok.

Puszi

Andy
Andy

EdithKép
Ne keseredj, legközelebb reméljük sikerülKépNellinek igaza van...sok olyan esetrõl hallhattunk, amikor meglévõ terhességet sem mutattak ki a tesztek... Jó lenne ha Nálad is ez lenneKép
LujzaKép
Mi hír Rólad? Most látom, hogy egymás alatt vagyunk a táblicskubanKép Talán húzigálhatnánk egymástKépKép

doris

AndyKép DorisKép

Köszi a biztató szavakatKépNagyon jólesik.Kép

NikieKép

Jövõre, ha a feltételek ugyanilyenek lesznek mint most, belevágok egy egyetembe. Kellene a munkámhoz (szerintem), de a nagyfõnök még nem tudja a tervemKépKépKép Remélem, támogat, és nem csak szóbanKép

Edit
Edith

Edit!

Sajnos nekem is 36.6 a hõm, így biztos nekem is negatív lenne a teszt. Bizzunk benne, hogy egy-két nap, és megjön mindkettõnknek, és indulhat az új ciklus!

Nelli
nelli2

NelliKép
Azért vannak kételyeim a hõmérõd állapotát illetõen...kissé hosszúnak tartom ezt a túlzottan alasony hõmérsékletet....Kép

doris

Doris!

Bár igazad lenne... De bennem nincs remény.
Meg nem is érzem magam melegnek. Lehet, hogy olyan "hûvös" típus vagyok?

Puszi:
Nelli
nelli2

Edith Kép

Doris jól írja, sokaknak nem is mutatja ki a teszt azt a bizonyos hormont. Dehogy mi okból, nem tudom. Még lehetsz babás. Menj el UH-ra, azon látszódni fog.

Nikie
nikie

Sziasztok Lányok,

elmentem haza, mert párom itt toporog a küszöbön Kép

Cupp,

Rita
knérita

NelliKép
Lehet, hogy más az alaphõmérsékleted de én azért nem vesztem el a reményemet BennedKépKép

doris

ALMA, EDIT: várjuk a jó híreket ha túlvagytok az orvosi vizsgálaton!Nekem sem mutatott semmit a teszt csak a 45.napon.
NELLI:még jó, hogy nem vagy meleg!Kép Viccen kívül, lehet hogy neked jóval alacsonyabb az alaphõd, mindenesetre próbálj ki egy másik hõmérõt és hüvelyben mérd!
GITTA: pihend ki magad az újabb akciózás elõtt aztán mindent bele!
ILDI: jó nyaralást! A babucik imádják a környezetváltozást!!!Aztán aktívan pihenjetek!Kép
NIKIE: egy ilyen babát én is bevállalnék! - Vagy bármilyet!
ANDI: megy a levél!
Virág
Virág

Doris, Nelli, Nikie,VirágKép

Köszi a biztatzó szavakat. Tényleg nagyon arik vagytokKépKép

Remélem, igaztok lesz.

Addigis puszi mindenkinek!

Edit
Edith

Virág!

Csak egyszer mértem szájban, egyébként hüvelyben, és ott is alacsony volt. De aranyosak vagytok, hogy biztattok.

Doris!

Akkor bizzál helyettem is. Hátha....
Mégha éreznék valamit? De így.
Csak a pattanások maradnak.

Nelli
nelli2

NelliKép
Megdumcsiztuk kis HitetlenkeKépKépKép A pattanásaim nekem is megvannak...így a ciklusom 15.napján...csak nem meg fog jönni????
EdithKépKépKép

doris

Elköszönök mindenkitõl. Nagyon jó pihenést holnapig!

Nelli
nelli2

Sziasztok!

Csak egy kicsit ki akarom panaszkodni magam.

Ritkán írok ide, mert...nem is tudom miért.
Szóval, jól kibuktam. Úgy mindenen. Elõször is: 23 napra jött meg ( a gyogyó abbahagyása óta 3x 28-30 napra, 2x 25 napra, most meg 23 napra). Aztán: mindenki babát vár körülöttem. Aztán: lakáscseráben vagyunk, ami úgy néz ki, hogy a mostani eladva, de új még nincs. Aztán, nyaraltam egy jó sz@rt (bocs). Aztán...több nem jut az eszembe.

Mindenesetre ismét elkezdtem hõmérõzni, hátha kiderül belõle vmi, elmegyek dokihoz (de azt is csak jövõ héten, mert szabin van) és még az is lehet, hogy este jól kibõgöm magam. Nem mintha pont egy hete nem ezt tettem volna.

Sziasztok:
búskomor JoviKép

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Drága JovikaKép
Látom nagyon magad alatt vagy...nehéz így a távolból vígasztaló sorokat írni...Talán menj haza a Párocskádhoz, öleljétek át jól egymást és próbáljatok egymásból erõt meríteniKépKép Kitartás, hidd el elöbb-utóbb rendezõdnek a dolgokKép A lakáscsere is örömteli lesz csak meg kell találnotok a megfelelõt de gondoj arra, hogy az a saját kis fészketek lesz ahol egy boldog családi életet élhettek majdKép Hõmérõzni csak akkor kezdj, ha nem stresszel lelkileg. Sok sikert kívánokKép És sírd ki magad nyugodtan, az segít...Kép

doris

doris, köszönömKép

Sajnos este fél10-ig itt rostokolok a melóhelyenKép
Az a baj velem, hogy én mindent most, rögtön, azonnal akarokKép
Nem értem, anno, amikor a lányaimat terveztük (10 és 12 évesek) akkor miért voltam türelmesebb??

A párommal most beszéltem telefonon, kérdezte, mit kérek a szülinapomra (aug. végén lesz). Mondtam neki, hogy kisbabát.
Igazából lelkiismeretfurdalásom van, hogy nem sikerül ez a baba, pedig egyrészt nem kellene türelmetlenkednem, mert az elsõ is 9 hónap után jött össze, másrészt én már bizonyítottam, a párom meg nem (ti. ez a 2. házasságom, neki meg nincs gyereke). De tudom, hogy õ mennyire szeretne és én úgy szeretnék neki (is) örömet szerezni és akkora csalódás minden hónapban ez az egészKép

Egyébként a hõmérõzés abszolút nem stresszel (max. hétvégén, ha föl kell kelnem "hajnali" fél 7-kor).

Mégegyszer köszönömKép
kicsit jobbkedvû Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

DorisKép
Inkább olvasó üzemmódban vagyok így a ciklus közepe fele. A dokim szabadságon van, így ez a ciklus a spontán próbálkozások idõszaka, igaz némi gyógyszeres rásegítéssel, de inszem nélkül. A párocskám ennek nagyon örül, mert ez így sokkal kellemesebb KépKép Ezt nem is vitatomKép A bal petefészkem napok óta majd szét durran úgy feszül és fáj. Biztos megint van néhány tüszõ, ami folyamatosan reped meg (mint a múlt hónapban - volt 4+2 tüszõcske).
Természetesen húzigáljuk egymást !!! Naná! Kép
Lujza
lujza

Sziasztok!

Csak éppen bekukkantottam...

Andi, látom Virág már felajánlott a cickafarkcsepp beszerzését. Ha mégsem jönne össze, írj nyugodtan nenkem is e-mailt (címem a nevemnél), és majd veszek Neked is.
Sajnálom, ogy barnásozol, tudom az milyen bosszantó Kép

bera
bera3

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?