Neet, minden ok. "Cücc", "nemmaaj"
Évi, üdv itt! Hányadik hétben vagy?
Rylie, nálunk is ezek (orrfolyás és hasmenés) voltak a fogzás kapcsán. a Podophyllumot csak ritkán adtam neki, ha nagyon f..ott. olyankor kapott 1x5-öt 9CH-st, de ezt érdemes is a házipatikában tartani otthon, mert hasmenésre azonnal segít, a család összes tagjának
a sambucust még nem használtam, de emlékszem, Bogárka használta sikerrel Doninál, bár ők náthás orrfolyásra használták
a Chamomilla a "tipikus" szer fogzásra, a legtöbb esetben ezt ajánlják a homeopaták. nekünk nem használt

úgyhogy mi mercurius solubilist próbáltunk helyette, aztán meg minden mást, dentinoxot, anestheticát, panadolt
de most nem is emléxem, hogy tényleg jön-e a foga, vagy csak erre tippelsz? mert ha nem vagy biztos, akkor talán a sambucus (bodza) a nyerő. viszont ha fog, akkor próbáljátok ki a chamomillát. végülis a homeopátia alapelve a hasonlót a hasonlóval, szóval Kamillának miért ne hasznána a chamomilla
és ez a Boiron prosi elég furi, mondjuk nem vagyok biológus, de azt tuti, hogy a lachesisnek nincs csörgője

megnéztem vmi netes lexikonban is, és a lachesis mutus neve helyenként szurukuku, itt írták azt is, hogy nincs csörgője

. és én szedtem "igazi" csörgőkígyómérget is, annak a neve Crotallus Horridus volt. na mindegy
Fibi, köszi a bókot

a Harmónia Szabadegyetem újságíró tanfolyásáról nem hallottam még, úgyhogy nem tudok véleményt mondani, csak azt tudom elmondani, mit gondolok az újságírás iskolai tanításáról, de ezt már asszem megírtam Neked régebben
Dorka, mesélj már valamit, hogy vagytok?

tickered nagyon profi
Gabi, írok egy mélt! pusz
és Pirussal épp ma beszéltem, szegényke kivizsgálásokra jár, de jó a kedve és sokat csacsogtunk

de fórumozni már nincs ideje, viszont csókoltat Benneteket