A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Rolly!

Szerintem mond el az orvosnak, hogy mi a helyzet és a válaszát meghallgatva gondolod végig, hogy bevállalod-e.
Addig is vigyáz magadra és pihizzél sokat! :)

Zsúka
zsúka

Évi79!
Köszi, én is bírom a vonalzómat, de ha már Peti-"érkezés" lenne a neve, akkor azt még jobban bírnám. De nem csüggedek, mert érzem ott legbelül, hogy jön hamarosan. Addig majd ostorozom a katicáimat napi rendszerességgel.
Neked viszon nagyon gyorsan repül az idő. Remélem, már nem vagy depis a súlygyarapodásod miatt. Annyira csini vagy a képeket. Néha meglesem. Majd személyesen is megismerkedünk, hamarosan.

Anikó!
Köszönöm a gyogyi javaslatot. Leírtam és megbeszélem a férjecskémmel, hogy mit szól hozzá. Egyébként még nem írtak fel semmit, mert nem tudott konzultálni a dokival. Vissza kell mennie a rendelés idejében, és lehet, hogy csak jövő héten ér rá a férjem.
Várom a kaját :) :) ........

Niki!
Írtam privit. Megkaptad?

Bogárka!
Elárulom, hogy hétfőn kint jártam a szüleimnél, és belestem CSAK miattad, mert csupán 5 percem volt. Annyira megijesztettél pénteken. El nem tudtam képzelni, hogy mi történt. Egész hétvégén rád gondoltam. De akkor remélem nincs olyan nagy baj. Emlékszem Beának is csak a 40 ixedik napon mutatta ki a teszt. Nem tudom, hogy otthon milyen teszteket lehet kapni, de ha régi volt, akkor nem biztos, hogy jól mutatta ki. De az is lehet, hogy későn volt peteérésed és ezért is ilyen későn mutatja ki a teszt. Nincs veszve semmi. Én továbbra is nagyon drukkolok!

Nárcisz!
Hát nem lehet könnyű az ikres anyukáknak babakocsi és szállítás dolgában. Duddut is biztos érdeklik ezek a lehetőségek. Jobban van már a közérzeted? Te egyébként milyen orvos vagy?

Norwell!
HÚÚÚ már nagyon a finisben vagy. Izgi nagyon. Kende baba már nagyon kopogtat kifele? Tegnap csuklott a barátnőm kisbabája. Rátettem a hasára a kezemet. Olyan volt, mintha dobogott volna a szíve a hasa alján. Annyira édes volt.

Mátra!
A gyors átolvasásból nem jött le igazán, hogy most hogy is van a lelkecskéd. Annak azért örülök, hogy Juca üzije ennyire meghatott. Olyan jó itt nekünk együtt!! Nem???

Dido!
Örömmel nyugtáztam, hogy nálad minden rendben, jól érzed magad, felszabadult vagy. Legalább is ez jött le az üzeneteidből. Jól látom? Ti mikor költöztök Egerbe?

Pupy Drága!
Juj de telik az idő. Lassan neked is el kezd nőni a pocid. Olyan jó, hogy így hiányolsz. Ezért sem bírok ki hosszú időt nélkületek :)

Évi77!
Dóri annyira édes, hogy meg akarom hamizni! Cuki kezeslábasai vannak. Szerintem minden pasi bomlani fog utána. Hát nem lesz könnyű a szüleinek :)

Ági!
Én is drukkolok az inszemhez! Azt kívánom, hogy csupán úgy járj, mint Duddu. Elsőre sikerüljön!!!

Junko!
Köszi, hogy te is hiányoltál. Kár, hogy olyan messze laksz, és nem tudunk veled találkozni. Pedig nagyon meghatározó "tagja" vagy ennek a topiknak. Az 1cn-t sajnálom, de már alig várom, hogy lezebrásodj. Efelől nincs kétségem, hogy előbb-utóbb bekövetkezik. Kitartást, kitartást, kitartást (és ezt most magamnak is nagyon mondogatom).

Zsúka!
Ne csüggedj! Fogunk mi még együtt babázni. :) :)

Most hirtelen ennyi fért az időmbe, de folyamatosan jövök, és olvasok. Még ebédelni sem mentem, hogy Veletek lehessek. Látjátok!! Éhezek, csakhogy le ne maradjak semmi jóról :) :) :)
Vendég

Rolly!
Én a helyedben várnék a röntgennel, a meghallgatással is sok mindent meg tudnak állapítani. Nem lesz késő 5 nap múlva sem az a röntgen szerintem. A tüdő römtgennél pedig nem tudják a pocidat letakarni ólom köpennyel.

Angie!
Minidig el felejtettem írni, de most eszembe jutott :D , a múltkor írtad, hogy keresel Qupido tesztet, ha lehet még kapni mindig itt a kerületünkben ahol a múltkor vettem, akkor nagyon szívesen viszek Neked a talira, ha gondolod :D

dido
dido

Rolly!

Az előbb el is felejtettem írni, hogy a bronhitissel jár az állandó köhögés. Nekem amikor tavaly volt, a sok köhögéstől eltört 5 bordám. Legalábbis az orvossal nem tudtunk mást kitalálni, hogy mitől lehetett, mert otthon fekléltem egész nap a hörghurut miatt. Na az után már kész gyötrelem volt a köhögés...
A lényeg hogy ha azt mondta a körzetised, hogy bronhitised van, és már lement a lázad, és szeded rá a gyogyit, akkor nem késel el a röntgennel, ha egy héttel később készül el. Ráadásul állítólag a bronhitis alatt olyan az ember tüdeje a röntgenen mintha a halálán lenne.

dido
dido

Angie!
Már válaszoltam is.

kancellárka

Sziasztok!

Fééééééééllleeeeeek a délutáni orvostól......
mátra

Mátra!
Én lélekben fogom a kezedet!

kancellárka

Niki!

Köszönöm. Jól esik.
mátra

Mátra!

Ott leszünk Veled!

Zsúka
zsúka

Mátra!
Neked csak a párodra (:)) és ránk kell gondolni, és máris jobban lesz a lelkecskéd. Gondolni fogok Rád!
Vendég

Niki!
Köszi, máris próbálom!
Vendég

Szivi!
Na mára ennyi voltam, mindenkinek szép napot!

Mátra! Gondolok rád sokat sokat, ha csuklasz az én vagyok :)

kancellárka

Mátra!

Gondolok Rád a délután :)

dido
dido

Narco :)

Nekem az első 3 hónapban voltak pisi gondjaim, a 4-5-6. hónapban semmi extra nem történt. Most megint kb 1 hónapja állandóan pisilni kell. Ilyen 4-5 csepp az átlag. Érzem hogy pisilni kell, csak nehéz felállni, mert tudom akkor rosszabb ha felállok. Szóval sehogyse jó ez így.

De pont azt néztem, hogy már csak Norvell van előttem a táblában, amibe kicsit ijesztő belegondolni. :P
Vendég

Mátra!
Vigyázz magadra, és veled vagyok.
Remélem nem lesz semmi baj, és kíváncsi vagyok, mi történt, majd mesélj!
Kép

Kati76!
Amit én tegnap műveltem az extra gáz volt, tényleg fél-1 óránként pisilni mentem.
Kép
Akkor remélem lesz egy jó nyaram. :lol:
És ilyen szempontból is megérte várni a babával. :lol:

N

Kép
narco

Én amúgy is azt hallottam, hogy a 4. 5. 6. hónap a legjobb mindenre. Utazás, stb. És ekkor a legjobb a kismama közérzete. Ez tuti így van, mert már alig bírom magam vonszolni. :wink:
Vendég

Sziasztok!

Na, megjártam az orvost!
Szerencsére mindent rendben talált, de majd vissza kell mennem,mert a gyomrát nem tudta megnézni. Azt mondta ne aggódjak, csak biztos üres és ezért nem látja!
Mellesleg megjegyezte, hogy FIÚ!Bár nem kérdeztem. Igazából tényleg 5 perc volt az egész, tényleg olyan futószalagos!

Mátra!
Tennél nekem kék babát, ha nem gond?Ha már azt mondták, akkor legyen úgy! :D Köszi

Nárcisz!
Mi az a posterior szarv?Az hol van? Azt írták mindkét oldalon 6,5 mm.

Megyek dolgozni! :cry:

Csibe
csibe78

Csibe!
Örülök, hogy minden rendben volt.
Igazából ezek a buggyant dokik azt sem tufják, hogy mennyire fáj ez nekünk. Az anyaság a legszebb dolog, és ők nem járulnak ehhez hozzá.

Posterior szarv: hátsó szarv, az agykamráknál van ilyen, bocsi, de az érték jóságát nem tudom megítélni.

N

Kép
narco

Nárcisz!
Köszi a választ! De ez most jó v. rossz? baj v. nem?

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Míg apa vacsizik, addig anya gyorsan elkommunizálja a gépet... :twisted:

Csibe!
Üdvözöllek a fiús anyukák táborában!!! Gratulálok, és örülök, hogy rendben vagytok!

Kicsi Mátrám!
Nagyon-nagyon szorítok Neked délutánra!!!!!

Narco!
Pisi: az a legjobb, hogy tényleg a középső harmadban van vele a legkevesebb gond, tehát van 3 hónap, hogy kiélvezd az éjszakát... :D Kocsi: azt hittem, többféle a kínálat, mert sima egyes babakocsival Dunát lehetne rekeszteni... A lényeg, hogy olyat vegyél, ami Nektek a legjobb, és ha valóban tudod három évig használni, akkor már nem is sok érte ez az összeg!

Kati!
Bizony, már Te is dobogós vagy!!!

Kanci!
Hát igen, szóval az ilyen minek megy orvosnak?!?!?!?!?!? :x Lehet, hogy neki aznap én vagyok a huszadik kismamája, aki megkérdezi ugyanazt a pitiáner hülyeséget, de ő erre esküdött fel!!! No, mindegy, de azért engem is fel tud húzni még így utólag is, pedig már több, mint egy hónapja voltam (ráadásul pont a 32 hetes uh-n, ami azért megint csak kötelező, meg fontos...).

Angie!
Bizony, a naptár szerint is már csak 23 nap.... juj, még leírni is hátborzongató!!! :D Ezt a csuklás-dolgot nagyon jól megfogalmaztad, a múltkor valaki kérdezte tőlem, hogy milyen az, amikor csuklik, és nem nagyon tudtam hasonlítani semmihez...

Rolly!
A napközbeni mérés nem megbízható, mert a mozgás hatására a hőd feljebb megy, ergo már nem reális. Ezért mondják, hogy reggel, felkelés előtt, ugyanabban az időpontban kell mindig mérni, mert csak így ad nagyjából értékelhető eredményt.

Barátnőm volt itt egész délután a féléves kisfiával, hát, megzabáltam!!!!! :D Még úgy is, hogy kicsit nyűgi volt, mert jönnek a fogacskái... énisénisénis!!!!! Bocs mindenkitől a nyafiért, de majd meglátjátok Ti is, hogy tényleg az utolsó három hét telik el a leglassabban... :D (Na, fogjam már be... :D )

Puszó mindenkinek, jók legyetek!

Sziasztok

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Nagyon-nagyon lemaradtam... :(
Végigolvastam mindent..., de biztos nem fogok reagálni mindenre (a jegyzetelést elkummantottam :))...

Nomi!
Rengeteget gondoltam rád.! Még nem jött meg, tehát minden lehetséges! Kívánom tiszta szívből a pénteki(?) teszteden a 2 csíkot! :)

Syry!
Gratulálok az eljegyzéshez! :D
Szép ajándék volt a párodtól! :)

Monyóka, Zsúka, Virág!
Nagyon drukk! Kép Kép Kép

Junko, Szisz!
Sajnálom... :(

Juca!
Köszi a szüléstörténetet! Megható volt olvasni!!! :)

Ági279!
Nagyon-nagyon... És ELSŐRE IS SIKERÜLHET!!! Kép Kép

Mátra!
Már biztos túl vagy a dokin... Lemaradtam a du-i megnyugtatásról, de a híreket várom! :)

Csibe!
Kép Gratulálok! :D
Tudtok jönni a talira??? Klassz! :D

Aniko!
Holnap kontroll. Mindent kérdezni fogok, aztán beszámolok! :)
Remélem lesz pár perce, mert rengeteg a kérdésem... :roll:

Dido!
Mostanában mindig kimaradsz az üzeneteiből..., azért figyelek ám Rád! :D

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép
brill

Sziasztok!

Mátra hívott telefonon. Túl van a vizsgálaton, vagyis nem is volt vizsgálat. Szövettan eredménye jó, viszont a hormonokkal van egy kis baj. A doki 3 percben elmondta a dolgot nem is vizsgálta meg, a leleteket se adta oda, úgyhogy ide nem jön vissza, majd a pesti orvoshoz megy.
Mindenkit puszil, de Gábornál lesz, így nem biztos, hogy ma be tud jelentkezni, de igyekszik.

Brill!

Köszönöm. :D

Zsúka
zsúka

Hát nem tudom ki hogy van vele, de elalszok mindjárt. :( :( :( Nagyon csúnya, szomorkás idő ez a mai. :(

A topic is eléggé kihalt. :( És én még dolgozok egy darabig. :(
Vendég

Sziasztok Mindenki!
Mar alig vartam, hogy ujra a gep ele kerulhessek, lassam mit irtatok! Hogy van a kedvenc tarsasagom? Ha tudnatok mennyi erot adtok nekem! :)
Juca: vegre nyugodtan vegigolvastam Kinga baba tortenetet, persze csorogtak vegig a konnyeim, foleg attol a resztol, hogy te elkezdtel lebegni:) Koszonom, remelem en is atelhetem majd ezeket a gyonyoru dolgokat. Sok egeszseget kivaok Nektek, es Kinganak minel elobb gorcsmentes eletet! puszi a kis gondor fejecskejere!

Angie! Mar hianyoltalak nagyon en is, feltem, hogy mar nem jossz errefele. Meghatodtam, hogy miattam gepet kerestel, hogy benezhess :) Amint latod, jobban vagyok lelkileg, csak ahogy telnek a napok egyre jobban izgulok, hogy mi a fene lehet velem :( Doki bacsitol meg elore kiraz a hideg...na, igazan rendes bacsi, csak mondana valami jot, es kevesebb rosszat. Olyan balsejtelmem van, probalom elhessegetni:) Te hogy allsz a babaprogrammal? Latom kozeledsz peteeres fele...mehetnek a drukkok?

Brill: latom ritkabban vagy errefele. Hol tartasz? Hogy erzed magad?

Matra? Eredmenyek a dokitol? nagyon remelem, hogy minden rendben:) Igy utolag is, de mig megtudunk valamit feloled, drukkolok! En is fogom a kis kezed, ahogy te tetted par nappal ezelott velem (nekem sokat segitett:) ).

Egyelore ennyi, meg probalok visszaolvasgatni!
Szep estet addig is nektek:)
Puszi megy MINDENKINEK!

Nomibogar
Kép
nomibogar

Mátra!
Drága,sokat gondoltam rád délután!Ha csak három perce volt rád ennek a dokinak akkor tényleg nem érdemes hozzá visszamenned!
Azt azért mondta hogy melyik hormonoddal van a gond?

Angie!
Lecsusztam az ebédről,de holnap duplaadagot küldök neked!

Csibe!
Gratulálok a kisfiuhoz Kép Örülök,hogy minden rendben volt!

Brill!
Holnap akkor nagyon várom hogy mit mond a doki!

Rolly!
Szerintem is röntgen elött érdemes megemliteni az orvosnak a baba tervet!

Ági!
Majd ha tudsz gyere hogy mi volt!

Nomi!
Hogy vagy?

Zsuka!
Nagyon nagyon szoritok neked most!A 37 elég igéretesnek tűnik még nekem amatőrnek is!Várom az esti képeket! Kép Csinálj a virágokrol és az állatokrol is!

Norwell!
Örülök,hogy jol vagy!
Ha jol emlékszem akkor a jövöhéten lesz az első NST.Bocsánat ha tévednék!Ügyes vagy hogy már összepakoltál!

Dido!
Hogy telt a mai napod?

Évi,Timika!
Hogy vannak a kis gyöngyvirágok?

KépKépKépKép
aniko24

Angie, Anikó!

Az ígért képek, most készítettem. :D A cicáról és a virágokról bármikor szívesen.

Kép

Kép

Zsúka
zsúka

Sziasztok!

Anikó!
Nagyon jó a memóriád! :D Én már szinte el is felejtettem, hogy jövő héten NST... Illetve, épp most volt itt barátnőm, és ő mondta, hogy ő elmúlt 36 hetes, és már ment is NST-re. Holnap megyek még a dokibácsihoz (uccsóra, a magánrendelésre... :evil: ), és lehet, hogy még a héten megcsináltatja az első NST-t, mert 37 hetes leszek csütörtökön, tehát elvileg már esedékes... Főleg, ha barátnőm példáját követem: a 38. hét betöltésének napján szült! :) (Én is kiegyeznék vele... :D )

Kicsi Mátra!
Nem fáj a lábad? Egész délután az eszemben jártál... :) Nagyon örülök, hogy jó lett a szövettan!!! Doki-ügy: sürgősen változtass, bár nem hiszem, hogy ezt pont Neked kell mondanom! :)

Brill!!!!
De jó hallani Rólad is!!! Hogy vagy, drága?

Kati!
Hát, szégyellheti magát az időjárás, annyi biztos. Május végén ilyen ramaty időt... fúúúúúúúúj... Nemhogy sütne a nap hétágra!!! Pedig egész hétre ilyet mond még... Nem baj, majd mi felvidítunk!!! :D

No, megyek, mert apa lövi a pizsit (beszólt az előbb, hogy "megágyaztam!" Imádom!!!)

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Megérkezett a másik cicám, éppen vacsiznak, gyorsan megörökítettem. Kutyások elnézést, több cica kép nem lesz. :D
Kép

Zsúka
zsúka

Helló!
Zsúka!
De szép a kertetek! Nekem mikor lesz ilyen?Mi ősszel költöztünk,m indent megteszek, de nem akarnak nőni a növények. Pedig minden nap nézem őket :)
És jók a kerti ülőkék is!Meg a dézsád!

Hétvégén úgy megfáztam, hogy se nyelni,sem enni nem tudtam. A lázam meg föl-le ugrált.
Így persze nem ér semmit a reggeli hőmérőzés. Egyik nap 37.3, másnap már 36.3, ami még sosem volt. Tehát ez a hónap is ugrott :cry:
Akinek volt már altatásos átjárhatóságia, az írja már le nekem pontosan, hogy mi lesz, ha el merek menni.
Tudom, hogy már írtam róla, de annyira,de annyira félek tőle.

Mátra!
Na melyik nem jó?
puszi mindenkinek zita
ebba

lanyok a parom hozott tesztet.holnap tesztelek ha nem jonnek akkor negativ lett es kiborultam.

Kép
monyoka

Gabi!
Pedig én mindenképpen szeretném, ha jönnél, és elmondanád mi történt.
Ha jó hír lesz, akkor azért, ha nem akkor azért.
Most nagyon kívánom, hogy légy türelmes, és reggeli vizelet, meg minden, de úgyis tudod. Nagyon izgulok érted.

Kép

N

Kép
narco

Sziasztok!

valóban csak egy gyors bekukk.

Zsúka, köszi a híradózást.

Mindenkinek köszönöm, hogy ott voltatok velem. Nagyon jól esett.

Valóban 3-5 perc volt az egész és teljesen kiborított. Persze, hogy nem megyek hozzá vissza de ez elkerülehetetlen volt.

Holnap bővebben, nagyon-nagyon-nagyon álmosvagyok.

Ja!

Zsúka!
Amit kértél nem tudtam, majd holnap.

Jó éjt.
mátra

Lányok, itt voltam, köszönöm szépen!
Holnap jövök.

Monyóka: drukkolok nagyon!!!!

Nagyon fáradt vagyok!!

Mátra, sajnálom a dokis élményt! (Hogy nem vizsgált meg, az lehet, hogy nem baj, ha nincs panaszod. Nekem a dokim azt mondta, hogy első mensi után menjek vissza, a túl sok vizsgálat előtte fertőzésveszéllyel járhat).
Már alig látok, jó éjt Mindenkinek!!
Rolly
rolly

nem tudom hogy hihettem el hogy sikerult.persze hogy nem. :cry:
Tanulsag.Ne higy a tesztnek a ami 15perc utan lesz ketcsikos.

Kép
monyoka

Sziasztok írtó sok leszek.

Monyó!
Nagyon-nagyon szomorú vagyok. Remélem hamar túl leszel a mélyponton, bár tudom ez a legeslegeslegrosszabb, ha nem jön meg és tudod hogy nincs baba. Kitartást kislány, majd lesz valami/valaki.

Csibe!
Gratulálok a kisfiúhoz. Bár én persze jányra tippeltem volna. Az úgy van, hogy amit én gondolok, annak az ellenkezője lesz.
Timikához már nagyon mennék, de most nincs kolleganőm már 3 hete, és sok a munkám nagyon. Kis türelmet kérnék ezért mindkettőtöktől.

Jucmuc!
Azért néha nézzél be hozzánk is.

Ági!
Ma van az inszem napja. Drukkolok, hogy sikerüljön.

Narco!
Elkeseredés: nem tudok mit kezdeni a dologgal. Most hogy nem szedtem gyógyit, a rettenetes hangulaváltozások is elkerültek.
Hogyne, el vagyok ám keseredve, de nekem ez menzi elött 1 héttel csúcsosodik. Aztán szépen higgadok. Meg most annyira bízom a nyárban, és utána úgyis inszem lesz a vége. Szóval valahogy most látom a végét.
Ne érezd magad amiatt kellemetlenül, hogy babás vagy az unokatesó meg nem. De tényleg nehéz ez egy gyermeket akaró nőnek. De ezt te is tudod. Mindkettőtök viselkedése érthető.
Na ha én terhesen nem ehetek húslevest, akkor nagyon szomorú leszek. Nagyon leveses vagyok.

Didó!

Tényleg a pokoli szomszéd az, nagyon vicces. Egyébként én sem játszottam soha semmilyen játékkal. Leragadtam Szuper Máriónál. :)
Ilyen időben otthon lennék, én sem dolgoznék.

Fleur!
De jó, hogy jelentkeztél. Írd majd meg mi volt a kontrollon.

KrumplisP.
Mi a helyzet, nagyon eltűntél. Te most a ciklus vége felé jársz, nem?

Angi!
Sztem a férjed eredményei még éppen jók. Tényleg egykis vitaminnal, kicsit feltúrbózhatjátok. Bár ha a doki nem mondta, akkor ez sem kell. Köszi a bíztatást.
Egyébként lehet, hogy megyek a találkozóra. Még nem látom teljesen a programomat. Nins az olyan messze, meg hát végül is én is Keszis vagyok, ezért elég gyakran járok haza.

Évi!
Annyit nevettem azon a mit írtál. Még a férjemnek is elmondtam. Még ő is viccesnek tartoptta. Bár ő még nagyon csifinek tartja, ha a topikos csajokról mesélek.
Fotók Dóriról? :)

Niki!
Mi meg sem fogjuk kérdezni a nemét majd a gyerkőcnek.
nem értek ehhez a méhlepény dologhoz, de tényleg az a lényeg, hogy jól van a baba.

Évi79!
Még itt a mediterránumban is iszonyat az idő. Két pulóver van rajtam.

Anikó!
Mi nagyon egy hullámhosszon vagyunk.

Norwell!
Hát tényleg ha jövőbe nézel, biztos nem a hosszan, méllyen átaludt éjszakák jutnak eszedbe. Ugye majd akkor is írsz, ha már meglesz Kende?

Kati!
Szeginke, te is alváshiányban?
Én most is kijárok éjjelente, meg egész nap, hála a cickateának, meg a sok vicek-vacaknak amit megiszom. Mi lesz ha terhes leszek?

Rolli!
Sztem is menj el dokihoz. Vagy már voltál, lehet figyelmetlen vagyok.

Mátra!
Sajnálom a dokis dolgot.

Eldugulok, pisilnem kell....
j.
Vendég

Brill!

Hát most a suliból sikerült, itt látszik az a két fránya gomb... :) Otthon nem tudom miért nem jön össze... :( Majd a suliból fogok írni!

Juca!
Köszönöm szépen, nagyon jól estek a szavaid! :) El tudom képzelni, hogy annak idején nem tudtál se köpni, se nyelni... Hidd el, én sem... :( Szívből örülök Nektek, sok-sok puszit és tejcsit a kisasszonynak!!! :lol:

Monyóka!
Annyira drukkoltam, sajnálom. :cry: De hidd el, Neked is lesz babád, csak egy kicsit többet kell rá várnod, mint másnak... Mondjuk nekem is... :(

Üdv
Zsu
valér

Brill!

Neked nem is írtam.
Most te hogy állsza ciklusoddal, mikor mész/mentek dokihoz?

j.
Vendég

Brill!

Hát most a suliból sikerült, itt látszik az a két fránya gomb... :) Otthon nem tudom miért nem jön össze... :( Majd a suliból fogok írni!

Juca!
Köszönöm szépen, nagyon jól estek a szavaid! :) El tudom képzelni, hogy annak idején nem tudtál se köpni, se nyelni... Hidd el, én sem... :( Szívből örülök Nektek, sok-sok puszit és tejcsit a kisasszonynak!!! :lol:

Monyóka!
Annyira drukkoltam, sajnálom. :cry: De hidd el, Neked is lesz babád, csak egy kicsit többet kell rá várnod, mint másnak... Mondjuk nekem is... :(

Üdv
Zsu
valér

Sziasztok!
Ma is elég bórus és hideg nap elé nézünk, de azért mindenkinek legyen jó kedve! Ma hívom fel a dokimat a véreredményem miatt , remélem már elkészült.

Anikó!
Én is úgy szoktam csinálni a húslevest, h. nem szeletelem fel apróra a zöldséget. Igazad van, a tünetekkel kapcsolatban, a testünk bármit képes produkálni. Sajnos tudok egy nagyon szomorú esetről is, ahol a lány (nem tudom miért) de álterhes volt, egészen 9 hónapig. Nagyon bonyolult az egész történet, de volt UH kép, meg a pocija is nőtt. Igaz 9 hónaposan úgy nézett ki, mint egy 4 hónapos. De mindig csak egyedül ment a dokihoz, és elvileg szeptemberben kellett volna szülnie, aztán novemberben csak megkérdeztük, h. nem akar-e még szülni. És végül elment egyedül szülni, és aztán azt mondta, h. meghalt a baba. Nem tudom, h. mi igaz az egészből, de én sajnálom a lányt.Ma is nyithatom az ablakot?:oops:

Nárcisz!
Már lehet nem aktuális amit írok, mert rengeteget írtatok ma is, de én is szoktam egy kis pudingport beletenni a gyümölcslevesbe. Igen van fényképalbumon, amiben egyenlőre még nincs túl sok kép. A babanet Fotóalbumai között a Pupy albumára hallgat. :)És 2 van belőle. Én szeretem,h ennyit írsz!Nagyon szép a babakocsi.Milyen jó lesz majd, amikor tologathatod őket. Akkor mindenki titeket fog nézni, úgy ahogy most te nézed meg mások babakocsiját.Remélem írásommal én is teszek valamit az egészségedért.Nagyon szép neveket választottatok, a Levente nekünk is benne van a pakliban.:)

Mátra!
Minden tiszteletem a tiéd, amiért ekkora szíved van és segítesz a hátrányos helyzetűeknek. Sajnos 2 év a 8 kerületben egy roma család szomszédságában, ahol a nagyfiú megfenyegetett, h megöl … hát kicsit átalakult a világképem.:( De azért még formálható vagyok.:) Már én sem tudom,h, írtam-e a köv. UH-t. Eléggé szita az agyam mostanában. Majd csak jún. 30-a körül megyek,tehát a 12. héten. Azt mondta a szonográfus a 6. héten mikor voltam,h. már van egy kis szívhangja, ezért elég csak a 12. héten menni. De az még elég messze van.Én is fogtam ám a kezed a dokinál..Mit mondott a doki?Azért ez nem volt aszép a dokidtól,h. össz. 3 percet szánt rád. Mikor mész a pesti dokihoz?

Csibe!
Azért szerintem csak pihenj amennyit csak tudsz. Várom az infókat az UH-ról! Tök jó, most jöttem rá, h. én még a tegnapi dolgokat olvasom. Lehet, h. teljesen elbutulok a terhesség végére. Szóval akkor már alig várom, h. olvashassam a babád nemét.Gratulálok a fiúhoz!

Jucmuc!
Örülök,h. azért olvasó üzemmódban itt vagy velünk!:)

Junko!
Sajnálom,h. megjött. Milyen állataitok vannak? És nincs valami barát vagy családtag aki el tudná őket vállalni?

Norwell!
Hogy érzitek magatokat?

Nomi!
Örülök nagyon,h. olvastalak, már megilyedtem,h. baj van. De látom már kicsit jobban van a lelked. :)Ennek örülök, és azért remélem a dokibácsi biztatót mond. Mikor mész? ÉS pénteken lesz teszt?

Zsúka!
Ez nagyon szép gesztus a párodtól,h. vele kezdjék a kivizsgálást. Ezzel mindent elárulnak szerintem,h. ők is mennyire vágynak a babára. Egyébként én is a hüvelyben mérem a hőmérsékletem. (még most is)Úgy találtam ki,h. az első 10 hetet végigmérem, ugyanis a párom nővére szerint (szülésznő) csak a 9. hétig marad ennyire magas a hőm. Bár nekem most is csak 37,0.Ne légy ennyire elkeseredve kérlek, neked is jön a baba. Csak nyugi!! Nagyon tetszett az üzleti ajánlatos történet.Nagyon jók a viccek!Az a cicás kép! ÓÓRIIÁSSI!!Gyönyörűek a cicáid és az aloe is.:):)

Dido!
Örülök, a szép hétvégédnek.Régen mi is rengeteget játszottunk a párommal.:)

Ági!
Dejó nagyon örülök! Nagyon sokat fogok ma rád gondolni, és nagyon szorítok.

Fleur!
Örülök,h. ismét köztünk vagy. Igen ezzel a visszaolvasással most én is gondban vagyok. Még mindig van 1 nap lemaradásom. Köszönöm, mi is nagyon örülünk a babának. És azt kívánom,h nektek is hasonlóban legyen részetek minél hamarabb. Sajnos én sem értem,h. a SOTE 1-en miért nem fogadták el az eredményt. De ha tényleg a párod kiskatonaszámával van gond, azon tudnak segíteni.És igen meggyógyultam, pont ezért vagyok ennyire lemaradva, jó volt az az egy hét itthon, nemcsak 1x írtam egy nap. Nagyon-nagyon szorítok Nektek!!!

Angie!
Nagyon örülök,h. itt vagy!Persze,h. hiányzol. Igen lassan már elkezd nőni a pocim, bár mi már felfedeztünk egy nagyon enyhe görbületet, és kicsit keményebb is ott lent a pocim. És már kaptam is egy kismama nadrágot a páromtól.. persze még leesik rólam. Azért ebédelni ne felejts el máskor.

Évi77!
Örülök,h. Dóri jól fejlődik, és az amit a nyaralásról írtál.. nagyon tetszett.

Monyó!
Hát én a 32. napon csináltam, és ahogy átitatódott, 2 másodpercen belül elkezdett megjelenni a csík, majd egy perc múlva már olyan erős volt mint a nagykönyvben. De ez az én esetem, és ugye hallotuk már milliószor,h. van akinek nagyon halvány az első tesztje. Ott állt akkor melettem a párom, és nem értette,h. miért kapok enyhe hisztérikus rohamot, mikor ő már ezt tudta. Hát nem tudom honnan. Kívánom,h. a második teszt erősebb legyen. És ha elfogadsz egy jó tanácsot, este minél kevesebbet igyál, és próbáld meg egész éjjel tartani a pisit. Én is már hajnali fél 4-től nem tudtam aludni rendesen,mert annyira kellett pisilni, de kibirtam 6-ig.Így elég nagy a koncentrációja a HCG-nek.ÉS ott lesz az erősebb csíkod.Én nagyon szorítok neked! Nagyon sajnálom a tesztet….:cry:

Niki!
Milyen sütit sütöttél? Szívesen fogadom a süti recepteket is.Nagyon örülök,h. minden rendben Buborékkal. Nem volt szép a dokitól egyáltalán amit csinált.

Évi79!
Én is nagyon várom a képeket a ruhákról. Én is nagyon fázom az irodában, annyira,h. karácsonyra kaptam a fiúktól egy melegítőt(nem jut eszembe a neve), amin van 3 fokozat és 1200 W-on nyomja a meleget. Úgyhogy ezt szépen bekapcsoltam tegnap.:):)

Kati!
Mesélj mi újság? Sajnos ez a sok pisi vele jár. Én is csatlakozom Narcohoz,h. sokat járok pisilni, pedig én is az elején tartok nagyon.

Rolly!
Hogy érzitek magatokat?

Brill!
Majd gyere és mesélj,h. mi volt a dokinál!

Ebba!
Sajnálom,h megbetegedtél. Gyógyulj meg!

Sok puszi mindenkinek, de most rohanok dolgozni!
Ne haragudjatok,h. ennyit írtam, de 3 npot olvastam vissza.:):)
Vendég

Ági! :D

Mennek a drukkok!

A mai vicc adagom, hogy a rossz idő ellenére mindenkinek jó kedve legyen. :D

- Miben hasonlít a hegyi pásztor és a sziklamászó?
> - Mindketto marhára vigyáz a hegyen!
>
> A tehén bonyolult állat.
> De én megfejtem.
>
> Szoke és barna no autóznak. Egyszer csak megáll az autó, a szoke
kérdezi a
> barátnojét:
> - Miért álltunk meg?
> - Kifogyott a benzin!
> - De okos vagy! Én biztos nem vettem volna észre és tovább
vezettem volna!
>
> Szoke no kifakad a férjének:
> - Elegem van az egészbol! Sosem jössz haza idoben, éjszakára is
kimaradsz.
> Megcsalsz fuvel-fával! Most már abban sem vagyok biztos, hogy te
vagy a
> gyerekeink apja!
>
> - Mi a különbség a szegény és a gazdag svájci között?
> - A szegénynek saját kezuleg kell lemosnia a Mercédeszét..
>
> - Képzeld, tegnap leestem a létráról!
> - Nahát, és lett valami bajod?
> - Nem. Képzeld, tegnap leestem a létráról!
>
> - Hogy végzodik az orosz népmese?
> - Aki nem hiszi, annak utánajárunk!
>
> Férj és feleség vacsoráznak. Az asszony leeszi magát.
> - A fene - mondja - úgy nézek ki, mint egy disznó!
> - Igen - mondja a férj - és még le is etted magad! (Naggyon durva!)
>
> - Hogy sikerült a randid?
> - Hát, csak olyan sakkosan...
> - Hogyhogy?
> - A fehér királyról kiderült, hogy sötét paraszt...
>
> - Hogy imádkozik a szuzlány Szuz Máriához?
> - Szuz Mária, ki vétkezés nélkül szültél, add meg nekem, hogy szülés
nélkül
> vétkezhessek.
>
> - Milyen a számítógépes szépségápolás?
> - Átküldök neked egy kiló bájt!
>
> Villamoson:
> - Néni, le akar ülni?
> - Igen.
> - És hová?
>
> Egy járókelo megállít az utcán egy másikat:
> - Ne haragudjon... az állomást keresem.
> - Nem haragszom. Keresse.
>
> Szomszéd, használhatnám a funyíróját?
> - Persze, csak ne vigye ki a kertembol.

Zsúka
zsúka

Sziasztok!

Monyóka!
Úgy sajnálom :cry: , de ahogy a Lányok is írták előbb-utóbb Neked is lesz majd egy kis pocaklakód, hiszen máshogy ez nem is lehet.

Nárcisz!
Nagyon szép neveket választottatok :D

Angie!
Azért az étkezésed rovására ne menjünk :D , tessék csak rendesen táplálkozni :D
Jól látod, és igyekszem is, hogy jó kedvem legyen, néha ez könnyebben megy, néha kicsit nehezebben :D
Hááááttttt Eger, amikor volt az esküvő és lementünk egy pár napra Mátrafüredre, akkor szét néztünk Eger környékén és még mindig nagyon tetszett nekünk. Találtunk állásközvetítőt is, de mindenhol azt mondták, hogy diplomás állásuk nem szokott lenni, ez ott ismeredségi alapon működik :cry: Nem tudom mi lesz, azért otthagytuk az önéletrajzokat. Csak az a baj, hogy kocsi nélkül nehéz mozdulni, úgyhogy először ezt kell lerendzni, és utána jöhet a tényleges keresgélés. Nem gondoltam februárban, hogy ez viszont így elhúzódik a jövő éten már 4 :!: hónapja lesz, és még mindig nem zárult le az ügy :cry:

Csibe!
Gratulálok a iúcskához :D , hát igen vannak ilyen dokik, de remélhetőleg a kontrollnál nem Ő lesz bent, és többet foglalkoznak majd Veletek.
És nagy kíváncsisággal várom a Kisfiatok nevét :D

Brill!
Aranyos vagy :D
Várunk, hogy mi volt a dokinál ma :!: :?:

Nomi!
Tudom, hogy könnyű mondani, de ne aggódj már előre :!: :!: :!: Hétfő már nincs olyan messze, és a pénteki kontroll teszt is nagyon jó ötlet :)

Anikó!
Már sajnos dolgoznom kellett tegnap és ma is kell, mert eléggé felgyűlt most a munka. Úgyhogy amennyire el tudom szakítani magam Tőletek, egy kicsit muszály ritkábban jönnöm, hogy haladjak a munkámmal is.
Egyébként mi lesz ma a menü :!: :?: , mert én még nem tudom, hogy mit főzzek :cry:

Mátra!
De jó, hogy jó lett a szövettanod. Azt sem mondta meg a doki, hogy melyik hormonnal van a baj :!: :?: , szerintem a leleteidet oda kellett volna, hogy adja, én azokért még lehet, hogy visszamennék hozzá.

Ági!
Mennek a drukkok mára az inszemhez :D :!: :!: :!: :!: :!:

Junkó!
Akkor lehet, hogy végre Téged is megismerhetünk személyesen is :D :!: :?: , de jó lenne :D

Éva!
Várom a fotós beszámolót Virág ruciairól :D
Nagyon vigyázz Magatokra, és ha már az idő nem tudja, hogy most már a nyárnak kéne lennie, akkor öltözz be jól, hogy meg ne fázzatok :D :!: :!: :!:

dido
dido

Sziasztok!

Hát teljesen muris volt az éjszaka, a párom is és én is a babákkal álmodtuk, most először, és egy éjszaka.
Nagyon furcsa volt, mert félkómában fogadott a hírrel, és mindent eszembe juttatott még egyszer. Nem akar lányt, és mégis arról álmodott, hogy egy picike kislány megfogta a kisujját. Én meg majdnem elbőgtem magamat, annyira meghatott a dolog. :oops:

Monyo!
Nagyon sajnálom, mert nagyon bíztam a dologban. Kép

Junkó!
Arra szavazok a többiekkel együtt, hogy a 2 hét Olaszország sok sebet begyógyít majd, én ezt kívánom. Kép
A húslevest meg egye mega fene, ha ezen múlik. :wink:

Pupy!
Úgy szerettünk volna választani nevet, hogy felnőtt korban is használható legyen.
Akivel együtt feküdtem 1 napos anyuka a kórházban, ő Ricsit választott, mert szerinte tökös név, és véleménye szerint egy Bencével, vagy Marcival nem kötne üzletet. Talpraesett csajszi volt. Mindensetre van akinek ez tetszik, és ez így jó.
Az albumodat megnéztem, mert közben megtaláltam. Szupi.

Évi79!
Fázol?
Kép

Zsúka!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

N

Kép
narco

Siasztok Lányok!
Csak egy gyors bekukk mert szaladok angolra!
Ma lyghtosat főzünk!
Rántott csirkemell filé és rizi-bizi,savanyuság :töltött paprika!
Már bepaniroztam a csirkét és ha hazajöttem akkor rántom ki!
Délután még jövök!
Hu de rossz idő van!Öltözzetek jol fel!
Kép

KépKépKépKép
aniko24

Dido!
Köszönöm.

Duddu!
Merre vagy? Rég jelentkeztél, hiányzol.

Anikó!
Azt mondta tegnap az időjárásos néni, hogy egész nyáron nagyon hűvös lesz, kb olyan, mint tavaly volt.
Kép
Szuper.
Remélem minden rendben lesz, és sikerül elmennünk nyaralni. Már alig várom.

N

Kép
narco

Na én is jövök ma egy viccel most kaptam:

Tegnap este a feleségemmel üldögéltünk a nappaliban. Azt mondtam neki:
"Nem akarok vegetatív állapotban élni, amikor valamilyen géptol meg palackból csordogáló folyadéktól függ az életem. Ha ilyenre kerül a sor, húzd ki a dugót."

Felállt, kihúzta a tévét, és kidobta a sörömet. Ribanc...

:)
Eddig olvadoztam kifelé. utólag ráépített tetőtérben dolgozom és a szigetelést asszem kihagyták, két pulcsi és egy hősugárzó is csak mostanra melegített fel, az ujjaim le voltak fagyva!

Mátra!
Drága, remélem az a másik orvos normálisabb lesz, mikor mész oda? Kíváncsi vagyok mi van veled, remélem semmi komoly és egy kis bogyóval korrigálható hormonmiabigyó és akkor jöhet a menet :)

Monyoka!
Sajnálom, de a remény hal meg utoljára...

már kétszer visszaolvastam, de nem emlékszem mit akartam még írni. :D

kancellárka

Kanci!
Vigyázz magadra, nehogy megfázz.
Szegény.

Kép
narco

Jaj Niki!
Akartam neked küldeni buborékot:

Kép

Direkt neked szereztem. :)

N

Kép
narco

Évi, Anikó!
Köszönöm a tippeket :D

Itt most kisütött a nap, de semmi ereje nincsen :( , tisztára mint ősszel :( , én nem szeretem a kánikulát, de a hideget sem, ezért is a május és a szeptember a kedvenc hónapjaim, de az ideji májussal nem nagyon vagyok megelégedve :evil:

Nárcisz!
Dudu most nyaralni van és nem lesz 2 hétig, azért nem jön mostanában :D

dido
dido

szistok.

Csibe es matra elnezest.(Csibe toled azert mert nem is gratulaltam a fiadhoz matra toled pedig azert mert nem "fogtam " a kezed amikor kellet volna.

kicsit le vagyok torve,na jo,nagyon.Sirnom kellene de nem megy.
s tudom hogy ha hazajon a ferjem szeles mosollyal kellene varnom mert ezt varja el tolem.Utalja ha roszkedvu vagyok,akkor megy a balhe.
nem tudom menni fog ez most is.Sajnos beleeltem magam a dologba,mert hat teves pozitiv teszt eleg ritka.Nem akartam,de ott motoszkalt a fejemben hogy talan megis sikerult.
Tudom hogy egyszer nekem is sikerul de ez most olyan tavolinak tunik.gondolom mindannyian ateltuk mar ezt,de nekem jo leirni mert igazan nem ert meg senki csak ti akik ateltetek ugyanezt.

jol estek az egyuterzo szavak.Megirtam az eredmenyt a ferjemnek de arra sem meltatott hogy legalabb egy vigasztalo szot irjon es ha ezt mondom neki hogy jolesett volna akkor kapom a lecseszest,amire most nem vagyom.

koszonom hogy velem vagytok.

Kép
monyoka

Hello Lányok!

Zsúka!
Köszönöm a képet. Nagyon felhízlaltad verácskát. Gyönyörű! A kocsival minden rendben? Javítják már, vagy már kész is van? Nálatok a biztosítós ügyek hogy zajlottak le. Didoék, szegények jól megjárták, hogy már 4 hónapja húzódik a dolog. Drukkolok nagyon, hogy ez a hónap a tied legyen, de na nem, akkor se keseredj el, mert ami késik, nem múlik. Lesz baba és kész!

Anikó!
Én már rájöttem, hogy miért nem kapom meg a kajákat, amiket csoportosan küldesz. Hát az ablakaink nem nyithatók az irodában, és azon a kis szellőző lyukon persze, hogy nem fér be. Na de a mai adagért lemegyek a ház elé. Nem hagyom ki!! Mit kapunk ma?? Húúú, már most éhes vagyok......
Egy kis számítógépes tanácsra is szükségem lenne. Nekem is telepítve van a gépemre a Smiley Central, de nem tudok egyetlen smileyt sem kimásolni onnan, mert nem találom a módját. Annyi jópofa figura van, de fogalmam sincs, hogy te hogy teszed ide át. Elárulnád a titkát?

Norwell!
Már sokan írták az NTS-t, de fogalmam sincs, hogy mit néznek az NTS-sel. Biztos minden rendben lesz, úgy ahogy minden egyéb is. Na persze, kivéve azt a fránya fogdokit. Tényleg, sikerült nyommentesen meggyógyulni?

Bogárka!
Mikor is mész dokihoz? Már én is nagyon izgulok! Légy szíves írj azonnal. Hétfőn tényleg miattad kukucskáltam be. Már apu várt rám az ajtóban, hogy indulunk tovább. ÚÚÚgy megijesztettél. Én azért még nem adtam fel a reményt. Doki előtt nem akarsz még egyet tesztelni? Egyébként én úgy állok a tesztekhez, hogy alapból negatívra számítok, és ha egyszer pozitív lesz, akkor az lesz a meglepi. A negatívtól pedig csak kicsit csalódok, mert azért ott leghátul egy picit reménykedek.
Egyébként lassan itt a PÉ ideje. Most is azt a taktikát alkalmazzuk, hogy visszafogtuk magunkat, és ha eljön az idő, akkor mindent bele. Szerintem, azoknál a férfiaknál, akiknek épp a határértéket eléri a spermaszám, jobb ha erősödnek a katonák. Szegény férjem már alig bírja :D :) :lol:

Pupy!
A pocinövekedés kicsiben már biztos elkezdődött, de azt csak ti látjátok. A talin nem fogjuk még látni, szerintem. Pedig már annyira kíváncsi lennék. Az álterhességről amit írtál, az nagyon szörnyű. Én azt hittem, hogy olyankor csak a tünetek vannak meg, de fizikai elváltozás, pl. mint a hasnövekedés, nincs. De lehet, hogy pszichésen ilyen is lehetséges. Én a puli kutyusunkat láttam álterhesen. Szegényke talált szőrös gumilabdág és azt hitte, hogy az a kisbabája. A végén már annyira agresszívvé vált, ha el akaruk venni tőle, hogy majdnem megharapott. Nála is eltartott jó pár hónapig, és semmit nem tudtunk vele csinálni. Aztán lassan leszokott róla. Emberben ugyanez... jaj Istenem.... borzasztó lehet. Hát oda ne jussunk SOHA.

Évi79!
Biztos elkerülte a figyelmedet. Kérdeztem, hogy mi ujság a kilókkal. Ugy-e te voltál, akit bántott, hogy hirtelen el kezdett gyarapodni? Pedig te annyira csinos vagy. Láttam a képeidet. Nincs aggódni valód. Én bátran kimondom: Én már hízni szeretnék végre és gömbölyödni :) :)

Nárcisz!
Milyen doki is vagy?

Ági!
Gondolok Rád :!: :!: :!: :!: :!: Sikerülni fog :!: :!: :!: :!: :!: Gyere, ahogy tudsz, mesélj nekünk. Pontosan milyen az az inszem. Mivel fecskendezik be? És mennyit?

Monyóka!
Nagyon szomorú vagyok a negatív teszt miatt. Ne csüggedj, jön a baba. Meglátod, amikor meglesz a kicsi, azt fogod mondani, hogy jaj de jó, hogy pont az az egy sperma került oda, és egy sem korábban.

Junko!
Jaj de jó lenne, ha el tudnál jönni. Egyébként D.keszis vagy, vagy B.keszis? Én annyira, de annyira, de annyira örülnék, ha te is ott lennél.

Mátra!
Én kitartó vagyok, időm is mint a tenger... várok, várok, várok.
Én is azt javasolom, hogy az eredményeidért mindenképpen menj vissza ehhez a dokihoz, mert a következőnek tudnia kell az előzményeket. Én minden leletemet elkérem, és egy dossziéban tartom, hogy ha egyszer tovább lépek egy másik dokihoz, akkor teljes képe legyen arról, hogy mi történt korábban veled. A hormonokat lehet pótolni, ha csak az a gond. A szövettan a lényeg, és az jó lett neked.
Mindig, amikor megyünk Salgótarjánba, Rád gondolok, hogy te is arra laksz. Várom már 10-ét.

Brill!
Remélem, megjön az a fránya mensi, és lehet újból kezdeni a programot. Én már alig várom. Kutyusok jól vannak? Ti mentek idén nyaralni, vagy most teljes erővel a babára koncentráltok?

Dido!
Te annyira drága vagy, hogy felajánlottad a teszt megvásárlását. Hát nem is tudom, hogy akarok-e tesztet venni. Lehet, hogy nem élek a lehetőséggel, mert most valahogy úgy érzem, hogy pár hónapig még nem lesz szükségem rá, és akkor meg minek legyen csak úgy a polcon, hogy kísértgessen fölöslegesen. De nagyon nagyon nagyon köszönöm, hogy felajánlottad. Nagyon jól esett. Vihetem a talira a házunk tervét? Szeretném megmutatni neked, mint szakértőnek. Egyébként holnap kezdik az alap kiásását. Reméljük, az idő is engedi.

Képzeljétek Lányok, az én drága vevőm, akiről meséltem nektek, hogy ki akart tenni a lakásból, pedig CSAK azért adtuk el neki, mert aláírta a lakásbérleti szerződést, hogy lakhatunk a lakásban, amíg felépül a ház, na most ez a vevő küldött egy tértivevényes levelet, sk átvétellel. Hát én meg nem vettem fel a postán. Biztos felszóllítást küldött, hogy költözzünk ki. Ugyanis csak akkor mehet bíróságra az üggyel, ha már háromszor felszólított, és mi nem költöztünk el. Annyira rafinált ez a nő, hogy a bankszámlaszámát sem küldte el (ahová utalni akartam a bérleti díjakat), hogy legyen amibe beleköthet, mert a szerződést csak akkor bonthatja fel, ha mi megszegjük. Én pedig fogtam magam és feladtam a kauciót és 1. havi bérletet rózsaszín csekken az állandó lakcímére. Ha nem veszi át, akkor bírói letétbe tudom tenni, ami teljesen hivatalos. Hát ilyen emberek vannak. Juj, kifordul a gyomrom, ha rágondolok.

Na most aztán jó hosszúra sikerültem. Bocsi, ha valakit kifelejtettem. Lassan képtelenség itt képben maradni :) :) . De nagyon örülök, hogy ennyien vagyunk, és ilyen jó a csapat.

Anyukák! Hogy vagytok, hogy vannak a babák? Szopizással minden rendben? Védjétek meg magatokat, hogy ne kerüljetek ki a táblából :) :) :) :) :) :) . Szerintem büszkék lehetünk, hogy ilyen gyönyörű táblánk van. Ha valaki hosszú hónapokra eltűnik, akkor azt érthető, hogy kitöröljük, de akik rendszeresen, még ha ritkán is, de benéznek, azok szerintem maradjanak.

Pupy!
A Millenáris parkot te ismered, voltál már ott piknikezni? Én sajnos nem. Lesz ott hely ennyi embernek? Valaki rendeljen jó időt, mert ez szörnyű, amit ez az idő az utóbbi években művel :cry: :cry:

Ezt az üzenetet kb 2 óráig írtam, mert közben 600szor megzavartak valami munkával (milyen dolog ez?) :) :) :)

Na most aztán tényleg eldugulok.

Puszi MINDENKINEK!!!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?